Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dew, bu arada ben cok yogun doktorlardan da bunaliyorum. 3'e randevu veriliyor, 5te ancak aliyorlar boyle cok hastasi olan doktoırlarda. Yine Kentte duydugun iyi doktor kim olabilir, var mi önerin ?

ben hicbir zaman saatlerce beklemedim...sen kentte baska tup bebekcimi soruyorsun peki anlamadim?ısrael beyin ekibinde bir doktor var Tayfun bey onunda cok hastası var istersen,ayni ekip sadece doktor farklı birtek onu biliyorum cnm baska kimse bilmiyorum.

Günaydın kızlar,
Sizi hep okuyorum aslında yazılarınıza yorum yapmak fikrimi solemek istiyorum ama yatakta cep tlfnu ile Cok zor yazmak. Bu gece Cok rahat uyudum dolayısıyla kendimi bu sabah iyi hisediyorum. Haftasonu da burdayim sanırım zaten ewe gitmem için kalkmam lazm ki dikişler daha kurumadan bu iyi bisey değilmiş. Wc olayı gözümü korkuyordum ama insan herseye alışıyor. Sürgüne asla yapamam diyen ben şimdi alıştım. Ahhh annem canm annem 65 yasında bana bebek gbi bakıyor. Cok şükür onun Pataloji sonucu da iyi çıktı, badezuzum senin annenin de iyi cikmistebrik ederm. Kızlar ben suan yattgm hastane lap. Ve his. Oldgm fakülte hastanesi. Personel beni tanıdı asistanlar şaşırdı hamile oldumu görünce ben aslında hata yaptım hamile kalınca onlara tesekkur için gelmem lazımdı. Artk dogum olunca kismetse gönüllerini alırım. Lap. Ameliyatıma giren bir asistan dedi ki senin onca asilama hepsi bosunaymis iyiki sana o operasyonu yapmisiz yoksa spontan gebelik olusmadi dedi. Yapisiklik büyük sorunmus. Gerçi benm canm tatlı ameliyat oncesi deli gbi pişman olmuştum ama şimdi iyiki diyorm.
Suanda bebek doğarsa yasaması için ciğer geliştirici iğneler yapıyorlar bana. İnsallah 2 ay daha dayanır diye dua ediyorum. Yatmaya surguye pis saclara herseye raziyim. Benden haberler böle iste.. Hepinizi opuyorum

Canım benim yaaa, insan herşeye katlanır walla yeterki miniklerimiz sağlıklı olsun. Annelik işte... Sen gönlünü ferah tut, bebeğim vaktinde gelecek, erken olmayacak doğum, herşeyii tamamlanacak oğlumuzun öle gelecek dünyaya. Hep böyle düşün canım. Sen ne düşünürsen bebeğin senin enerjini hissediyor unutma tamam mı. Onunla bol bol konuş, rahatlat miniğini o da orda strese girmesin. Gönlünü ferah tut tatlım herşey güzel olacak hiiiiç üzülme. Sadece kendine çok çok dikkat et. Meldi nasıl dayandı herşeye, bak şimdi Esmacığı kollarında, sen de öle sağlıkla alacaksın oğlunu kucağına canım. Sadece kendine çok dikkat et ve içini ferah tut. Seni ve göbüşünü öpüyorum :) :) Allah sana ve bebeğine sağlık versin güç versin tatlım...

yanimda degil Pirayecim, ben p.tesiye veya haftasonuna yazarim sana ozelden. bizim zaten morfoloji vs. bazuktu; bu dun sonucunu aldigim testte 20 milyon, %50 canli demiş. bir de viskoziteyi yazmis. bu kadar. ben eskisini de gondereyim sana.

super o zaman dewcim, zaten israel beyden aldim randevu bu ay sonuna dogru; adet oncesi bir gun olsun da dedim, ok derse 3-5 gune tahlil vs. hepsi olsun. bu arada dun esime bu doktorla aramizda gecen dialogu anlatinca o da sinirlendi. bir arkadasimiz kadin dogum hastanesinin bashekimini taniyor. ona gidelim dedi, bilmiyorum ben 2sine de gitmeyi dusunuyorum simdilik. devlet olmasi ve yapabileceklerse torpilli olmasi avantaj. cunku kimsenin elinde maymun olmayacagiz, neyse o olacak. ben israrla tup demelerine bozuldum cunku, asilama sansin bu, tup sansin bu; dusunun karar verin dese sorun yok. ben asilama denemeden tup istemiyorum, tupten korkuyorum bir sekilde iste.
ama devlet hastanesinde olur da hastanede cok sira beklenirse, ilgisiz olurlarsa israel bey agir basacak. simdiden benim icin daha agir da, ilk kez esim bir caba gosterecek, fizan'da dese gitmem lazim :)

yavrum benim sık disini, cennet analarin ayaklarinin altinda :) hep senin icin, hem annen icin.

cnm yaa herşey boş inan bebeğin seninle ya.iki ay sonra wc kirli saçlar herşeyi unutursun.anneninde sonuçlarına çok sevindim.Allahım onlara can sağlığı versin ki bize baksınlar:)sende moralini yüksek tut lütfen çok şükür 9 ay yatmadın artık çoğu gitti azı kaldı...

canım benim kıyamam sanaa..ne kadar özel bir duygu değil mi annelik daha doğmadan içine düştüğü anda başlıyor herşey tüm bu yaşadıklarım sizin bu yaşadıklarınız annemi çok daha anlam katarak sevmemi sağladı zaten çok sverdim de şimdi çok daha anlam yüklü tüm bu sevgime ..canım benim inşallahh dayanacak oğlumuz bira daha o bir mucize sonuçta ve ikinizde sağlıkla birbirinize kavuşacaksınız kızların dedikleri gibi bol bol konuş miniğinle strese girmesin orda :)dualrımız seninle tatlım ..

cnm benim işte annelik daha doğmadan nasılda hayatını etkiliyor. sabret az kaldı. allahım bu bebişi sana kısmet etti, sağlıkla kucağınada verecek bnuna inan.
dualarım seninle anneninde emeklerine sağlık sonucuna da cok sevindim.en büyük desteğimiz onlar zaten.
kendine iyi bak cnm bosver wc yi saçı, doğumdan sonra güzelleşirsin önce sağlık ))

Kızlarrrrr kalp atıslarını duyduk bugunnnnnnnnn allahım o nasıl guzel bir ses duydugum en guzel muzik annemde girdi muayne odasina benimle ikimizde soka girdik kızlar nasıl biliyormusunuz marathon kosusunda bizimki....patpata seklinde bugun tam 7 haftalık 2 gunluk olmusum1.10cm boyutumuzda :) ignelerimide gun asiriya dondurdu oksuruk sebebini tespit etmemiz sart dedi...iste boyle kızlar gecmisi okumadan hemen yazdim cok mutluyum.....

Ah guzelim yaaaa annelik nasil bri duygu diymi ayni bu halleri meldide de yasamistim yatti yavrum kac ay hep yuzu guldu haftada 1 dus aliyordu gıkı cıkmadı ....bizler zorluklarla elde ediyoruz bu cocuklari ama napalim bizimde kaderimiz buymus kızlar oyle degilmi? Insallah guzelim hastaneden eve cıkıncada dinlenecerek bu sureyi tamamlayacaksin allah beterinden korusun guzelim...annenin de sonuclara cok sevindim....

Cerenm ısrael beyden randevu almana sevindim hayırlısı olsun dilerim benim oldugum gibi sende ilk andan poztif enerji alırsın...hayırlısı olsun guzelim...

maşallahhhhhhhhhhhh canım çok sevindim :)hayatındaki en güzel melodiyi duydun demek süper ya :)sevgiler

slm arkadaşlar,,,
Bende anne olmak isteyen adaylar arasındayım,ama stresli bir dönem yasıyorumyaklasık 9 aydır korunmuyoruz,doktorumuz gecen ay yumurtalık güçlendirici hap verdi kullandım bu aya cok umutlandım ama adet olunca dünya basıma yıkıldı sanki,,,böyle bir dönem yaşamış olanlardan yardım bekliyorum,inanın o kadar moralsizim ki,bu moralsizliği üzerimden nasıl atabilirim?

merhaba kızlar...ben telaşlıyım bu ara,pek giremedim..sizi merak ettim tabii;
dew canımcım gözün aydın,maşallah size...,inşallah sağlıklı sıhhatli kucağınada alacaksın..ilacı azalttıkça öksürüğünde geçecek merak etme bencede ilaçtan çünkü..
landarch cım her duruma alışıyo insan yeterki sonu güzel olsun..sabrın sonuda selamet,bebeğin bekleyecek korkma..annenin sonucunada çok sevindim canım,Allah başımızdan eksik etmesin onları..
lee;sosyal hizmetlere başvuru yaptık demişsin,bunu direk tebrik ederim ben:) seniin güzel gönlüne göre olsun herşey..inşallah tedavinlede güzel sonucu alacaksın...
cerencim,israil beyden bi fikir almak iyi olabilir canım..sonuçta bu işi yapan ilk doktorlardan..tedaviye şekil verebilir..sandığımız kadar da pahalıya patlamıyomuş bak,dew e kullandırdığı ilaçlar gayet uygundu,işlem için de hakettiğini alsın zaten..kafan nereyi alıyosa oraya git canım..
pirayecim çok geçmiş olsun tatlım,bende de bi kırgınlık var bu günlere..dikakt et...

merhabalar canlarımmmmmm)) aslında topiğe tedavi süresince girmeyecektim ama sizleri özellikle dew ve landarch ı çoooook merak ettim.bebişlerinin ve kendilerinin iyi olmalarına sevindim..landarc canım çok zor geçecek hamileliğin ama çok şükür bebişinin de seninde sağlığınız yerinde.dualarımız seninle canım.dew kalp atışını duymak müthiş birşey iyi bilirim.ben bebişime kavuşamamıştım fakat; inşaallah bebeğini sen ve landarch sağsalim kucağınıza alacaksınız.)) allah yavrularınızı sizlere bağışlasın.. ben tedavime başladım aşılama veya tüp değil.normal ilişkiyle sürec devam edecek.hatta yumurta gelişimi için dr.kontrollerine dahi gitmiyorum.tedavide değil gibiyim kendimi daha iyi hissediyorum.inşaallah buradan güzel haberler veririm sizlere. ve aynı şekilde sizlerinde güzel haberleriyle karşılaşırım.gülen canım tedavine başlamana az kaldı canımsın stres yapma kendine. inşaallah tedavin sonucunda bebeğine kavuşanlar arasında sende olacaksın oralara gelirsem seni mutlaka ziyaret edeceğim.bakmışsın ikimizde hamiş hamiş bir araya geliriz)) badezuzum,bubuş, cerenm,melodi2,kekec bizlerde hamile kalabiliriz belki biraz uğraşacağız ama inanıyorumki hepimiz sırasıyla buradan müjdeli haberlerimizi paylaşacağız.bir daha ne zaman topiğe uğrarım bilemiyorum.ama şunu unutmayın hep aklımda ve kalbimdesiniz dualarım sizlerle. çooooook öpüldünüz.

slm herkese...umarım herkes keyifli bi pazar geçirmiştir..hassas hamişlerimiz ve bebişlerde iyidir inşallah..bende telaş belli..ama tedaviye adapte olamadım henüz,ve bu durum beni memnun ediyo:) inşallah bi çırpıda biter..
lee canım doğal yolla olmaması için bir nedenin yok ki doktorcuğun eve yollamış sizi çok sevindim bu duruma,takip,muayene vs..gerilmeyeceksin..herşey doğalllll doğalll gelişsin inşallah...arada haber ver lütfennnn..

Slm arkadaslar aranıza yenı katıldım bende 1 bucuk yıllık evlıyız bu ay cok umutluydum ama yıne adet oldum aslında moralım bozuk ama guclu olmaya calısyorum psıkolojı onemlı bu ıste neyazıkı yara vardı bende dondurduk ve doktorum cok umıtlendırdı bızı 3 aya kadar kesın olur dedı ama neyazıkı olmadı demekı zamanı degılmıs dıycez ve onumuzdekı aylara bakıcaz ben dktorumu degıstırıcem ve sogan suyuna baslıycam bu ay bakalım herseyın hayırlısı Rabbım hepımıze nasıp etsın kucaklarımıza bebıslerı almayı

Slm arkadaslar aranıza yenı katıldım bende 1 bucuk yıllık evlıyız bu ay cok umutluydum ama yıne adet oldum aslında moralım bozuk ama guclu olmaya calısyorum psıkolojı onemlı bu ıste ınanmamız lazım bebek sahıbı olucagımıza neyazıkı yara vardı bende dondurduk ve doktorum cok umıtlendırdı bızı 3 aya kadar kesın olur dedı ama neyazıkı olmadı demekı zamanı degılmıs dıycez ve onumuzdekı aylara bakıcaz ben dktorumu degıstırıcem ve sogan suyuna baslıycam bu ay bakalım herseyın hayırlısı Rabbım hepımıze nasıp etsın kucaklarımıza bebıslerı almayı

hosgeldin Yeliz, hemen bozma moralini. kimileri cok zorluklar yasiyor bu surecte, unutma. kac senedir ugrasiyorsunuz ? 3 aylik sureye neden takiliyorsun ki ?
dew cok sevindim. kaygilarindan kurtul artik, tadini cikar durumunun. esin gelmiyor mu ?
gulemcim tedaviye baslamissin, lee senin de stressiz gececek anlasilan. melodi sen ne durumdasin ?
opuyorum hepinizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…