Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlaar.bikaç gündür bilgisayarı onarıma yollamıştık girmedim tel.den arada bakıp çıkıyodum .birde haftasonu arkadaş buluşmaları bizim evde oldu.ay ne muhabbetler kaçırdım derken baktım bir sayfa ilerlemiş:)ama olsun en güzel haberi aldık DEWcnm gözleriniz aydın olsun senin eşinin ailenin hepinizin.çok sevindim cnm o minik pıtırtıdan sonra anneee diye civildeyen sesi duyacağın günleride nasip etsin Allahım...
GULEM cnm telaşın başladımı bak benim içime hep şöyle doğuyo.hani umursmadığın takip yapmadın ay hamile kalıyosun ya bence sende şu taşınma işleriyle felan uğraşırken tedavinin stresini çok yaşamıycaksın ve hamile kalıcaksın gibi geliyo cnm.tedavin ne zaman başlıyo..
LEE cnm hayırlı olsun tedavi diycem tedavi yokmuş:))))o zaman eşinle mutlu mesut romantik günler dileyeyim:))bir iki ay içinde senden müjde bekliyorum.biliyosun ben senin ve BUBUŞUN süpriz yapacağına inanıyorum.
LANDRACH sen nasıl oldun artık eve gelmişsindir.rahat rahat dinlenin evinizde artık .
PİRAYE KEKECB BUBUŞ sizlerde iyisinizdir .kızlar ne zaman başlıyosunuz piraye senin bu aymı başlıyodu..hafızam çok zayıf malesef.

bu arada bende rapor için randevu aldım.anlamıyorum benim tüpler tıkalı niye muayene ediyosunuz:))normal diyceksiniz ama bıktım artık.inş.hsg mi tekrar istemezler veya lap. Allahım neler çekiyoruz sen yardım et...herkesi çooook öptm

Kızlar ben bugün İstanbula gidiyorum iş için, bi süre geremeyebilirim. herkes kendine çok ii baksın canlarım, grip salgını var acayip, özellikle annelerimiz, evden dışarı çıkmayın walla. Hava berbat. Ben gribimi atlattım. haftasonu ciddi kürler uyguladım kendime doping oldu walla... Bu arada Landarchla konuştum, canım benim hastanedeymiş hala....

Kızlar hepinize iyi haftalar,

Iyi dilekleriniz icin tesekkurler...
Piraye gecmis olsun guzelim atlatmana sevindim...kolay gelsin islerinde...
Badezuzum desene ev kalablıkti hafta sonu...insallah hsg istemezler bir daha cnm ama rapor isi iyi olacak bence sana...
Gulem tasinma telasi ne zaman bitecek guzelim?artik tedavi baslıyor super olacak bak harika gidecek hersey tum kalbimle inanaıyorum....
Lee ugramissin bize cok sevindim dilerim iyi gider hersey....
Cerenm sagol cnm esim kismetse haftaya cuma burda olacak cok mutluyum vallaha biraz disari cikarir beni heralde kocacim cok eve kapandim resmen tek basima cikmaya korkar oldum endise degil ama oyle oluyor insan ama tedbiri elden birakmayayim durumu...neyse gececek hepsi insallah bu hafta 8 hafatlıgım tam 2 ay bence hamileligin en zor zamanlari 1 ay daha kaldi iyi olacagim insallah....bu arada benim icin onemli birsey kizlar oksuruk cok azaldi ignelerim gun asiriya cikinca sanırım odem biraz cozuldu bogazimdaki sukur ateslerde bitti hayata geri dondum yaaa vallaha cok cok sukur mutluyum....dengem bozulmustu oksurukten....
Landarchla bende surekli haberlesiyorum daha iyi bugun belki cikacakti ama kendini orda guvende hissediyordu belki kalır biraz daha....hayırlısı insallah hersey iyi olacak.....
kızlar hepinizi cok opuyorum bir daha bu kadar cok kaybolmayin merak ediyorum vallaha sizi.....

selammm kızlarr :)lee tatlım valla en güzel tedavi oluruna bırakmak süper yapmışsınn tatlım hadi bol şans size :)cerenim valla ilk aşılama olumsuz olunca doktor amca gönderdi bizi bişey yapmayın bekleyin dedi doğal yoldan .bir sorun görmüyorum sizde dedi .ben beklemekten çok yoruldum o ayrı aslında hemen tüp baby geçmek istiyordum ısrarla beklemem gerektiğini söyledi biz de 2 ay falan bekleyeceğiz bakalım.belki biliyorsundur ömer südekana gidiyorum ben tüp bebek içinse ısrael aruha gitmeyi düşünüyorum ömer beyin eski asistanların danmış bu aralar başarısı düştü desede ben ona güveniyorum .birde irenbe olabilir dedi bakıcaz ama benim tercihim israel bey olacak sanırsam .gülemcim senide ev telaşı almış iyidir kafan dağılır böyle olmadık zmaanlarda geliyor bebişler zaten :)pirayecim hadi bakalım sanada iyi yolculuklar ..dew ve landarch tatlım sizlerde allaha emanet olun iyi bakın kuzucuklara öpüyorum hepiniizi :)badezzuzum sana da tatlım kolay bir tedavi süreci diliyorum inşallah hepimiz başarıcaz anne olmayı.

Sagol canım hosbulduk 1 bucuk yılık evlıyız ve ılkgundn berı ugrasıyoruz bu 3 ayda cok heveslendım cunku doktorum ılac verdı kullandım ve hıcbırseyın yol muhhakak olur dedı bızde cok heveslendık bkledık her ay ama olmadı napalım vardır hayırlısı arada gucum bıtıyo salıyorum kendımı bebısımı kucagıma almak ıcın cok sabırsızlanıyorum yuce Rabbım hepımıze nasıp eder ınsallah

Tatlim ben senin israel beye gitmeyi planladigini bilmiyordum....hayirlisi olsun insallah...bazen normal kadin dogumcular hersey normal yolla olur diyorlar ama tup bebekciler sebepsiz infertilitye inanmiyorlar...banada 1 sene hersey yolunda deyip durdular ama yunurta rezervimde sorn cikti kaliteleri bozuk cikti o yuzden sen yinede tup bebek konusunda ehil bir doktora gorun derim....hayirlisi olsun.....

Yelzz hosgeldin ..malesef bebek fikri aklimiza dusunce herkesin basina bu durum geliyor o kadar ok istiyorsunki farkinda olmadan psikilojin hormonlarini etkiliyor...sana taviyem yolun bu kadr basindayken herseyde yolundayken bu kadr karamsar olma ve kafani rahatlatmaya bak...hayirlusi olsun....

iyi akşamlar herkese,,,
badezuzum elindeki bütün herşeyi götür canım,eski hsg sonuçlarını mutlaka götür..belki başka bişey istemezler..
piraye kolay gelsin sana da canım..arada uğramaya çalış..
melodi canım inşallah dediğin gibi arada kaynar tedavim,test gününe kadar konuya yoğunlaşamadan geçer..şu sıralar öyeyim gerçekten,bi kopyam olsada azıcık dinlenebilsem
yeliz;hoşgeldin canım..bende dew e katılıyorum..biliyorum söylemek kolay diyeceksin ama anladık ki en doğrusu bu konuyu hayatının odağı haline getirmemek..şanslısın ki hemen bebek düşünmüşsün,biz bir de korunduk bi kaç yıl:))) henüz endişe etmen için çok erken ve doktorunun ilaç vermesine bile şaşırdım ben açıkçası..sorun yoksa dendiyse kendini üzmeden bekle..evliliğinin en güzel zamanlarının tadını çıkar..
dew canım çok seevindim iyi olmana..bak herşey yoluna giriyo..canım bencede dışarı çıkmak için eşini bekle..şu dönemi bi geçir...bişey olmaz ama yaptığın çok doğru dikkat et kendine...ayyyy bebek büyüyo valla....maşallahhhh...

Selam arkadaslar ben hep bu saatlerde gırıyorum kımse olmuyo ama bu aralar yogunum ehlıyet kursuna basladım cokda ıyı geldı kafam baska seyle mesgul oluyo hıc degılse soyledıklerınız cok dogru ben cok kaptırıyorum bu ıse kendımı gecen gun oyle bı aglamısımkı nefesım tıkandı oluyom sandım ogunden sonra bıdaha aglamamaya karar verdım herseyı oluruna bırakmak en ıyısı yuce Rabbım herseyın en hayırlısı hepınıze yorumlarınız ıcın tesekur ederım kızlar ıcımı rahatlatınız moral oldunuz sagolun

Selam arkadaslar ben hep bu saatlerde gırıyorum kımse olmuyo ama bu aralar yogunum ehlıyet kursuna basladım cokda ıyı geldı kafam baska seyle mesgul oluyo hıc degılse soyledıklerınız cok dogru ben cok kaptırıyorum bu ıse kendımı gecen gun oyle bı aglamısımkı nefesım tıkandı oluyom sandım ogunden sonra bıdaha aglamamaya karar verdım herseyı oluruna bırakmak en ıyısı yuce Rabbım herseyın en hayırlısı bılır ve bıze verır hepınıze yorumlarınız ıcın tesekur ederım kızlar ıcımı rahatlatınız moral oldunuz sagolun

tatlım çok saol açıkçası bende inanmıyorum sebepsiz olduğuna ..yumurtalık rezervlerimde sorun var diye düşünüyorum sinyal veriyor bence .daha yaşım 28 ama fsh 7.63 yaşıma göre bence yüksek.o yüzden ısrael beye gideceğim sanırım hakkımızda hayırlısı inşallah bende senin gibi mucizeme kavuşabilirim canım :)

kızlar merhaba herkeze
uzun zamandır yazamadım ama okuyordum.

dewwcim kalp atışlarını duymuşsunuz maşallah maşallah :)) , inşallah hareketlerinide sağlıklı şekilde hissediceksin.
landrch cım çok geçmiş olsun tekrar umarım bundan sonra herşey daha güzel gidicek ,senide oğluşunuda öpüyorum.
gülemcim çok yoğunsun değil mi? taşına işleri nasıl gidiyor ?15 tatilden sonra evindemi olucaksın ? tedavide o zaman mı başlıcak hayırlısıyla.
pirayecim istanbuldaymışsın iş nedeni ile , tedavi işini ne yapmıştın , atlıyorsam bişeyleri ne olur kusura bakmayın kızlar.
badezuzum inşallah senin içinde heşey güzel olucak dewwin dr gidicekmişsin , senin içinde umut olsun , bebişini sana kavuştursun.
bubuş nerelerde umarım herşey yolundadır geçmişde pek okuyamadım onu.

kızlar bende geçen hafta diyetisyene gittin 2,200 gr gitmiş :))) yani 1,5 ayda 7,5 kg kadar oldu , hala tam gaz devam ediyorum.
ama ilaç kullanmaktan ilaç manyağı olucam ,kullandığım ilaçlar ;coraspin , omega3 , kan hapı , şeker hapı , elevit , dün itibariyle kan iğnesine ( evde kendim vurucam , hamiş kalırsam bunu kullanmaya devam edicekmişim ) başladım ve strest için bitkisel sarı kantaron dan oluşan bitkisel bir ilaç verdi, antideprasan gibi bişey , kullanıp kullanmamak konusu kafama takılıyor ama siz ne dersiniz ?
yani anlayacağınız beni koşucu gibi maratona hazırlıyorlar sanki , arada eşim söyleniyor neden bu kadar ilaç kullandırıyorlar diye ama ne yapalım kullanıcaz.
inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız ,bu ay ki adetimle hayırlısıyla başlıcaz, Allah hepimizin yar ve yardımcızı olsun .....

hepinizi sevgiyle öpüyorum

kekecb cnm ne güzel kilolar gittikçe bebişin sana daha çok yaklaşıyo...inş.kendiliğinden gelecek bebeğin sana.cnm ben gitmiyorum dew nin dr.una melodi ve cerenm gidicekti galiba ben halen dr.arıyorum maalesef..

slm herkese..
yelizcim bi meşkale bulman çok iyi olmuş.daha çok başındasın yolun..inşallah bebeğin en yakın zamanda gelir..ama beklerkende kendini yıpratma.bunları söylüyorum çünkü ben bunu 3.yılımda anlayabildim..kendime ettiklerimle kaldım çünkü bi işe yaramadı ağlamak..sen çok beklemezsiz bence zaten...buralardayız biz..her zaman bekleriz:)

kekecb canım harika gidiyorsun..dew in tedavisi gibi olacak seninkide..gör bak..milim milim ilerleyip zafere ulaşacaksın..ama kan iğnesi demişşsin aklıma takıldı,ilacın ismi ne?canım kan ilaçları allerji açısından tehlikeli ilaçlardır.dikkat et..birde sarı kantaronlu ilacının adını da yazarmısın,çayını içiyorum ben ama varsa ilacınıda içerim..fikrimizi sormuşsun,doktorun ne diyosa onu yap:)))))

benim tedavimde adetimle başlıyo..yaniii 4-5 güne kadar..ben zaten çok ilaç alıyorum bu yüzden tüp bebekle ilgili bişey yapamıyorum..en hazırlıksız ben başlıycam yani tedaviye...

melodi canım fsh 7,5 çok iyi bence..10 ve üzeri risk canım.bence hiç büyütme..benim 12 idi 3 sene önce:))) bi daha bakılmadı,o zaman 20 sayılıyordu yumurta şimdi 9 :))) epey yükselmiştir heralde...ama israil beye git valla..fırsatın varken..

Guzelim az kaldı vallaha tedavine cok seviniyorum iyi olacak hersey...gulem hazirlıksız basliyorum diyorsun ama ben bu seferki tedavimde vitamin bile icmedim hicbirsey yapmadim sadece guzel beslendigimi dusunuyordum ne zamanki doktor folik asite devam diymi diye sorud yoo ben onu bıraktım yazin yumurtalar bos cikinca dedim e basla tekrar dedi yani o kadar umrumda degildi o kismina takılma onemli olan kafanin rahat olmasi guzelim...

Canim azmine hayranım bravo vallaha her yonunle kendini hazırlıyorsun insallah hersey yolunda gidecek canim...bencede doktorun dediklerini dinlenmende fayda var en dogrusunu yine onlar biliyorlar ...cok opuyorum seni

bende seviniyorum canım boş boş beklemek daha çok geriyo..bu seferde olmazsa gibi şeyler düşünmemeye,şansımı deniyorum şeklinde düşünmeye çalışıyorum..çünkü 7.kezde bebeğini kucaklayanı bile gördüm..tek dert ettiğim kendi sağlığım..bunca hormon,zaten yediğimiz içtiğimiz sahte..kendime zarar veriyorum diye üzülüyorum yoksa iş paraya bakar,olana kadar denerim...krediler sağolsun:) zaten bebeğim olursa alnına yazcam ....bank sağolsun diye:))))))))))))
ilaç işine gelince bana ikisi birden içilen antibiyotik verdiler ilkinde..bu sefer için bi daha verdiler ama muayeneye gittiğimde hemen içebilirsin dedi,bende içtim..1 ayı geçti..onun dışında coraspin ve folbiol verdi ama midemden korkuma 3 içtim 4 içmedim falan...öle gidiyo..bal polen falan yiyim dedim olmadı,orjinal bi bal geldi yakınımdan içinde polenler vardı bol bol yedim..ben hep ''nasipten öte yol yok''lafına inanmışımdır..dediğin gibi takılmamak lazım..bugün bi arkadaşımla konuştum dün gibiydi hamileyim dediğinde 1 hafta var doğuma dedi..zaman öyle de böyle de geçiyo..işte böyle şeyler duyunca ne kadar yerimde saymışım diyorum:)
sen nasılsın bu arada?öksürüğün hafifledimi iyice?adapte ol artık anneliğe:)

Arkadaslar sızın hıkayelerınızı ve bana olan yorumlarınızı okumak cok ıyı gelıyo gercekten cok sagolun ınsallah hepımız guzel haberlr verıcz burda bırbırımıze

kekecb cnm ne güzel kilolar gittikçe bebişin sana daha çok yaklaşıyo...inş.kendiliğinden gelecek bebeğin sana.cnm ben gitmiyorum dew nin dr.una melodi ve cerenm gidicekti galiba ben halen dr.arıyorum maalesef..

canım günaydın kusura bakma , kafam o kadar karışık ki :) canım inşallah tez zamanda içine sinen dr bulursun , güven çok önemli gerçekten

canım günaydın
kan iğnesinin adı Frogmin 5000 ml kullnaıyorum , dün evde kendim vurmaya başladım , iğneyi batırırken değilde sonrası ilaç yakıyor , alerjik kısmıyla ilgili inan hiç fikrim yok , o kadar çok test yaptırdılar ki onlardan aşağı yukarı fikir sahibi olabilirler belki .
sarı kantaron lu ilac da solgar markalı st.john's wort canım , dr akşam ve gece demiş ama eczacıda 1 yeterli olur demiş ne bileyim bende 1 tane içtim iki tanemi içsem acaba?
canım inşallah dediğin gibi olur , halı dokur gibi dokuyoruz , inşallah sonunda istediğimiz görüntü çıkar karşımıza :)

senin tedavinede bişey kalmamış , hayırlısı olsun inşallah , ama bence de takılma sakın bişey yapmıyorum falan diye bu kontrole gittiğinde dr belkide ilk ayı hazırlık olarak geçiricek belkide ondan sonraki ay başlatıcak tam anlamıyla tüp 'e inşallah herşey tereyağından kıl çeker gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…