günaydın kızlaar.bikaç gündür bilgisayarı onarıma yollamıştık girmedim tel.den arada bakıp çıkıyodum .birde haftasonu arkadaş buluşmaları bizim evde oldu.ay ne muhabbetler kaçırdım derken baktım bir sayfa ilerlemiş:)ama olsun en güzel haberi aldık DEWcnm gözleriniz aydın olsun senin eşinin ailenin hepinizin.çok sevindim cnm o minik pıtırtıdan sonra anneee diye civildeyen sesi duyacağın günleride nasip etsin Allahım...
GULEM cnm telaşın başladımı bak benim içime hep şöyle doğuyo.hani umursmadığın takip yapmadın ay hamile kalıyosun ya bence sende şu taşınma işleriyle felan uğraşırken tedavinin stresini çok yaşamıycaksın ve hamile kalıcaksın gibi geliyo cnm.tedavin ne zaman başlıyo..
LEE cnm hayırlı olsun tedavi diycem tedavi yokmuş:))))o zaman eşinle mutlu mesut romantik günler dileyeyim:))bir iki ay içinde senden müjde bekliyorum.biliyosun ben senin ve BUBUŞUN süpriz yapacağına inanıyorum.
LANDRACH sen nasıl oldun artık eve gelmişsindir.rahat rahat dinlenin evinizde artık .
PİRAYE KEKECB BUBUŞ sizlerde iyisinizdir .kızlar ne zaman başlıyosunuz piraye senin bu aymı başlıyodu..hafızam çok zayıf malesef.
bu arada bende rapor için randevu aldım.anlamıyorum benim tüpler tıkalı niye muayene ediyosunuz:))normal diyceksiniz ama bıktım artık.inş.hsg mi tekrar istemezler veya lap. Allahım neler çekiyoruz sen yardım et...herkesi çooook öptm
hosgeldin Yeliz, hemen bozma moralini. kimileri cok zorluklar yasiyor bu surecte, unutma. kac senedir ugrasiyorsunuz ? 3 aylik sureye neden takiliyorsun ki ?
dew cok sevindim. kaygilarindan kurtul artik, tadini cikar durumunun. esin gelmiyor mu ?
gulemcim tedaviye baslamissin, lee senin de stressiz gececek anlasilan. melodi sen ne durumdasin ?
opuyorum hepinizi :)
selammm kızlarr :)lee tatlım valla en güzel tedavi oluruna bırakmak süper yapmışsınn tatlım hadi bol şans size :)cerenim valla ilk aşılama olumsuz olunca doktor amca gönderdi bizi bişey yapmayın bekleyin dedi doğal yoldan .bir sorun görmüyorum sizde dedi .ben beklemekten çok yoruldum o ayrı aslında hemen tüp baby geçmek istiyordum ısrarla beklemem gerektiğini söyledi biz de 2 ay falan bekleyeceğiz bakalım.belki biliyorsundur ömer südekana gidiyorum ben tüp bebek içinse ısrael aruha gitmeyi düşünüyorum ömer beyin eski asistanların danmış bu aralar başarısı düştü desede ben ona güveniyorum .birde irenbe olabilir dedi bakıcaz ama benim tercihim israel bey olacak sanırsam .gülemcim senide ev telaşı almış iyidir kafan dağılır böyle olmadık zmaanlarda geliyor bebişler zaten :)pirayecim hadi bakalım sanada iyi yolculuklar ..dew ve landarch tatlım sizlerde allaha emanet olun iyi bakın kuzucuklara öpüyorum hepiniizi :)badezzuzum sana da tatlım kolay bir tedavi süreci diliyorum inşallah hepimiz başarıcaz anne olmayı.
Sagol canım hosbulduk 1 bucuk yılık evlıyız ve ılkgundn berı ugrasıyoruz bu 3 ayda cok heveslendım cunku doktorum ılac verdı kullandım ve hıcbırseyın yol muhhakak olur dedı bızde cok heveslendık bkledık her ay ama olmadı napalım vardır hayırlısı arada gucum bıtıyo salıyorum kendımı bebısımı kucagıma almak ıcın cok sabırsızlanıyorum yuce Rabbım hepımıze nasıp eder ınsallah
Tatlim ben senin israel beye gitmeyi planladigini bilmiyordum....hayirlisi olsun insallah...bazen normal kadin dogumcular hersey normal yolla olur diyorlar ama tup bebekciler sebepsiz infertilitye inanmiyorlar...banada 1 sene hersey yolunda deyip durdular ama yunurta rezervimde sorn cikti kaliteleri bozuk cikti o yuzden sen yinede tup bebek konusunda ehil bir doktora gorun derim....hayirlisi olsun.....
slm herkese..
yelizcim bi meşkale bulman çok iyi olmuş.daha çok başındasın yolun..inşallah bebeğin en yakın zamanda gelir..ama beklerkende kendini yıpratma.bunları söylüyorum çünkü ben bunu 3.yılımda anlayabildim..kendime ettiklerimle kaldım çünkü bi işe yaramadı ağlamak..sen çok beklemezsiz bence zaten...buralardayız biz..her zaman bekleriz:)
kekecb canım harika gidiyorsun..dew in tedavisi gibi olacak seninkide..gör bak..milim milim ilerleyip zafere ulaşacaksın..ama kan iğnesi demişşsin aklıma takıldı,ilacın ismi ne?canım kan ilaçları allerji açısından tehlikeli ilaçlardır.dikkat et..birde sarı kantaronlu ilacının adını da yazarmısın,çayını içiyorum ben ama varsa ilacınıda içerim..fikrimizi sormuşsun,doktorun ne diyosa onu yap:)))))
benim tedavimde adetimle başlıyo..yaniii 4-5 güne kadar..ben zaten çok ilaç alıyorum bu yüzden tüp bebekle ilgili bişey yapamıyorum..en hazırlıksız ben başlıycam yani tedaviye...
melodi canım fsh 7,5 çok iyi bence..10 ve üzeri risk canım.bence hiç büyütme..benim 12 idi 3 sene önce:))) bi daha bakılmadı,o zaman 20 sayılıyordu yumurta şimdi 9 :))) epey yükselmiştir heralde...ama israil beye git valla..fırsatın varken..
kızlar merhaba herkeze
uzun zamandır yazamadım ama okuyordum.
dewwcim kalp atışlarını duymuşsunuz maşallah maşallah :)) , inşallah hareketlerinide sağlıklı şekilde hissediceksin.
landrch cım çok geçmiş olsun tekrar umarım bundan sonra herşey daha güzel gidicek ,senide oğluşunuda öpüyorum.
gülemcim çok yoğunsun değil mi? taşına işleri nasıl gidiyor ?15 tatilden sonra evindemi olucaksın ? tedavide o zaman mı başlıcak hayırlısıyla.
pirayecim istanbuldaymışsın iş nedeni ile , tedavi işini ne yapmıştın , atlıyorsam bişeyleri ne olur kusura bakmayın kızlar.
badezuzum inşallah senin içinde heşey güzel olucak dewwin dr gidicekmişsin , senin içinde umut olsun , bebişini sana kavuştursun.
bubuş nerelerde umarım herşey yolundadır geçmişde pek okuyamadım onu.
kızlar bende geçen hafta diyetisyene gittin 2,200 gr gitmiş :))) yani 1,5 ayda 7,5 kg kadar oldu , hala tam gaz devam ediyorum.
ama ilaç kullanmaktan ilaç manyağı olucam ,kullandığım ilaçlar ;coraspin , omega3 , kan hapı , şeker hapı , elevit , dün itibariyle kan iğnesine ( evde kendim vurucam , hamiş kalırsam bunu kullanmaya devam edicekmişim ) başladım ve strest için bitkisel sarı kantaron dan oluşan bitkisel bir ilaç verdi, antideprasan gibi bişey , kullanıp kullanmamak konusu kafama takılıyor ama siz ne dersiniz ?
yani anlayacağınız beni koşucu gibi maratona hazırlıyorlar sanki , arada eşim söyleniyor neden bu kadar ilaç kullandırıyorlar diye ama ne yapalım kullanıcaz.
inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız ,bu ay ki adetimle hayırlısıyla başlıcaz, Allah hepimizin yar ve yardımcızı olsun .....
hepinizi sevgiyle öpüyorum
Guzelim az kaldı vallaha tedavine cok seviniyorum iyi olacak hersey...gulem hazirlıksız basliyorum diyorsun ama ben bu seferki tedavimde vitamin bile icmedim hicbirsey yapmadim sadece guzel beslendigimi dusunuyordum ne zamanki doktor folik asite devam diymi diye sorud yoo ben onu bıraktım yazin yumurtalar bos cikinca dedim e basla tekrar dedi yani o kadar umrumda degildi o kismina takılma onemli olan kafanin rahat olmasi guzelim...
kekecb cnm ne güzel kilolar gittikçe bebişin sana daha çok yaklaşıyo...inş.kendiliğinden gelecek bebeğin sana.cnm ben gitmiyorum dew nin dr.una melodi ve cerenm gidicekti galiba ben halen dr.arıyorum maalesef..
slm herkese..
yelizcim bi meşkale bulman çok iyi olmuş.daha çok başındasın yolun..inşallah bebeğin en yakın zamanda gelir..ama beklerkende kendini yıpratma.bunları söylüyorum çünkü ben bunu 3.yılımda anlayabildim..kendime ettiklerimle kaldım çünkü bi işe yaramadı ağlamak..sen çok beklemezsiz bence zaten...buralardayız biz..her zaman bekleriz:)
kekecb canım harika gidiyorsun..dew in tedavisi gibi olacak seninkide..gör bak..milim milim ilerleyip zafere ulaşacaksın..ama kan iğnesi demişşsin aklıma takıldı,ilacın ismi ne?canım kan ilaçları allerji açısından tehlikeli ilaçlardır.dikkat et..birde sarı kantaronlu ilacının adını da yazarmısın,çayını içiyorum ben ama varsa ilacınıda içerim..fikrimizi sormuşsun,doktorun ne diyosa onu yap:)))))
benim tedavimde adetimle başlıyo..yaniii 4-5 güne kadar..ben zaten çok ilaç alıyorum bu yüzden tüp bebekle ilgili bişey yapamıyorum..en hazırlıksız ben başlıycam yani tedaviye...
melodi canım fsh 7,5 çok iyi bence..10 ve üzeri risk canım.bence hiç büyütme..benim 12 idi 3 sene önce:))) bi daha bakılmadı,o zaman 20 sayılıyordu yumurta şimdi 9 :))) epey yükselmiştir heralde...ama israil beye git valla..fırsatın varken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?