Canim azmine hayranım bravo vallaha her yonunle kendini hazırlıyorsun insallah hersey yolunda gidecek canim...bencede doktorun dediklerini dinlenmende fayda var en dogrusunu yine onlar biliyorlar ...cok opuyorum seni
canım günaydın kusura bakma , kafam o kadar karışık ki :) canım inşallah tez zamanda içine sinen dr bulursun , güven çok önemli gerçekten
Kızlar merhaba ben geldim, DEW canım ii olmana çok sevindim, seni burda daha sık görmek te çok güzel :) Kekecb canım benim yaaa maaşallah sana, çok güzel bir gelişme, kilo vermen harika. Senden öööle pozitif elektrik alıyorum ki Bahçeciye inancım daha da artıyor. Erbil Bey gerçekten işinin uzmanı, Bahçeci de öle :) Umarım kendiliğinden hamile kalıp bizi burda sevince boğarsın canım tez zamanda. Lee de tedaviye başlamış, doğal yolla olmamamsı için hiç bir neden yok. O da bence 2012 nin ilk annelerinden olacak. Gülemciiiiimmmm nerdeyse aynıyız seninle.. Ben de bu ay sonunda başlıcam 10 günüm falan var. Sen benden 1 hafta öndesin :) :) İnan ben de hiiiiç ilaç kullanmak istemiyorum, sadece glukofenim var düzenli kullandığım, ne folbiol ne benexol ne de omega 3 walla canım hiiiiç içmek istemiyo.... Güya bu ay başlıcaktım düzenli içmeye ama... Kendime de ii bakmıyorumhafta sonu TSH ve prolaktin baktırıcam Erbil Bey istemişti. hala galiba tedaviye adapte olamadım kızlar Bedezuzum ,ahhh canım yaa bir an önce içine sinen bir doktor bulursun umarım... Hepinizi öpüyorum çok. Aaaa bu arada cerenmcim burası da berbat, dışarda resmen fırtına var, yağmur mu yağıyo kar mı serpiştiriyo belli değil. Yaz gelsiiiiiiin, hem de tez vakitte :) :) hatta yaz gelmişken göbüşlerimiz dolu gelsin :) :)
canım günaydın
kan iğnesinin adı Frogmin 5000 ml kullnaıyorum , dün evde kendim vurmaya başladım , iğneyi batırırken değilde sonrası ilaç yakıyor , alerjik kısmıyla ilgili inan hiç fikrim yok , o kadar çok test yaptırdılar ki onlardan aşağı yukarı fikir sahibi olabilirler belki .
sarı kantaron lu ilac da solgar markalı st.john's wort canım , dr akşam ve gece demiş ama eczacıda 1 yeterli olur demiş ne bileyim bende 1 tane içtim iki tanemi içsem acaba?
canım inşallah dediğin gibi olur , halı dokur gibi dokuyoruz , inşallah sonunda istediğimiz görüntü çıkar karşımıza :)
senin tedavinede bişey kalmamış , hayırlısı olsun inşallah , ama bence de takılma sakın bişey yapmıyorum falan diye bu kontrole gittiğinde dr belkide ilk ayı hazırlık olarak geçiricek belkide ondan sonraki ay başlatıcak tam anlamıyla tüp 'e inşallah herşey tereyağından kıl çeker gibi olur.
merhaba,
gulemcim 3-4 adet coraspirin 100 mg. almiyorsun gunde degil mi ? aman canim migde kanamsi bile gecirebilirsin. aspirini en tok gecen ogununde gunde 1 adet icmek lazim. hatta gecen gun bir arkadasim migde kanamasi gecirmis bu nedenle.
folbiol de gunde 1 adet yeterli, ama ornegin folic plus iciyorsan gunde 3 adet icmen gerek. yani bunlar normalde. bir eksiklik durumunda bunlardan daha fazla veriyor doktor.
havalar ne kadar sogudu kızlar? biz izmirde boyleysek, anadoludakiler ne yapiyor ?
Herkese merhaba,Dewcim,ilaçla ilgili endişeni anlıyorum,ben de yaşamıştım.Ama ben de 11.haftaya kadar kullandım.Kesinlikle bir zararı yok.Doktorumuz aynı ve ben kendisine endişemi iletmiştim.Bana cylo-prognyvo vermişti,beyaz kısımlarını içiyordum.Etken madde estrofem.Biz normal hamile kalmadığımız için üretilmesi gereken,östrojen,progesteron gibi hormonları vücut kendi üretemiyor.3.aydan sonra bo hormonlar iyice gelişen bebek ve plasentası tarafından salgılanıyor.Dolayısıyla ilk 3 ay kullanmak zorundayız.Merak etme,hepsi gelip geçiyor,öksürüğünün geçmesine çok sevindim.Ben ilk 4 ay hiçbirşey yiyemedim,mide bulantılarından.Tadını çıkar hamileliğinin,endişelerinden uzak dur tatlım.<sevgiyle kal...
Tuanay cook tesekkur ederim cok rahatlattin beni hani ilk uc ay ozellikle ilk 2 ay beyin gelisimi oluyor ya allah korusun dedim bir kotu etkisi olurmu diye inan gunde 3 kez iciliyor kendi endime vallaha 2 doza dusurdum yani bazi gun 3 bazi gun 2 tane iciyorum....daha yani 2-3 hafta kullanacagim oyle gorunuyoreger diyorsan ki zarari yok o zaman bir nebze icim rahat etti...her tup bebek doktoru veriyormu bu ilaci ya her doktorda duymadim ben sanki...sen sormusmuydun israel beye haftaya cuma gittigimde sorsam diyorum belki icimi rahatlatacak birsey soyler gerci israel bey bu az konusur ama yinede sorayim diyorum...
senin nasil gidiyor hersey yolundami canim?
Kızlar merhaba ben geldim, DEW canım ii olmana çok sevindim, seni burda daha sık görmek te çok güzel :) Kekecb canım benim yaaa maaşallah sana, çok güzel bir gelişme, kilo vermen harika. Senden öööle pozitif elektrik alıyorum ki Bahçeciye inancım daha da artıyor. Erbil Bey gerçekten işinin uzmanı, Bahçeci de öle :) Umarım kendiliğinden hamile kalıp bizi burda sevince boğarsın canım tez zamanda. Lee de tedaviye başlamış, doğal yolla olmamamsı için hiç bir neden yok. O da bence 2012 nin ilk annelerinden olacak. Gülemciiiiimmmm nerdeyse aynıyız seninle.. Ben de bu ay sonunda başlıcam 10 günüm falan var. Sen benden 1 hafta öndesin :) :) İnan ben de hiiiiç ilaç kullanmak istemiyorum, sadece glukofenim var düzenli kullandığım, ne folbiol ne benexol ne de omega 3 walla canım hiiiiç içmek istemiyo.... Güya bu ay başlıcaktım düzenli içmeye ama... Kendime de ii bakmıyorumhafta sonu TSH ve prolaktin baktırıcam Erbil Bey istemişti. hala galiba tedaviye adapte olamadım kızlar Bedezuzum ,ahhh canım yaa bir an önce içine sinen bir doktor bulursun umarım... Hepinizi öpüyorum çok. Aaaa bu arada cerenmcim burası da berbat, dışarda resmen fırtına var, yağmur mu yağıyo kar mı serpiştiriyo belli değil. Yaz gelsiiiiiiin, hem de tez vakitte :) :) hatta yaz gelmişken göbüşlerimiz dolu gelsin :) :)
Kızlar hepinize gunaydinlar,
Ne guzel hareketlenmis topigimiz...dun landarch ile haberlestim once onunla ilgili gelismeleri yazayim istedim cunku bana dediki KKya geliyorum okuyorum cevap yazmak istedigim zaman telefon kitleniyor diyor o yuzden kizlara selamimi ilet onlari takip ediyorum dedi...dun yatakta dus aldirmislar Landarcha biraz rahatladim diyor birde dun muayne olmus ultrasonla bakan doktor herseyin iyi oldugunu soylemis guzel seyler soyleyince bebekle ilgili morali duzelmis....gulem endol diye bir ilac varya senin agri kesici bende icmisitim,rahim kasilmalarini frenledigi icin endol vermisler o da agir gelmis karaciger enzimlerini arttirmis simdi ilaci kesmisler degerlerin normale donmesini bekliyorlar....
Kekecb birde senin doktora bayilmis Landarch diyorki sari kantaron otu cayi vermesi super birsey cok rahatlatir hatta gulemde icsin demis :))) hepinizede cok selam soyledi elci olaraktan gorevimi yerine getirdim sizlere aktarmis oldum :))))
canım kan iğnesi demişsin bende kan takviyesi için anladım..kan sulandırıcı ilaçmış seninki,onların hiçççç bi alerjik etkisi yok,aklını karıştırmamayım:))) sanırım gebelik oluşursa bende kullanıcam,önlem için dedi doktor ama genetikte bişey çıkmadı..bu arada senin genetik testi ne oldu?konuştukmu onu hatırlayamadım:) hepimizin kafası karmakarışık vallabenim tedavim şubat tatiline denk gelsin diye 2 ay önceden muayene olmuştum canım ben..inşallah bi aksilik olmadan başlar biter..sağ salim ...sarı kantaronlu ilacı doktorun veriyosa dozu biliyodur heralde,prospektüsünde varsa 2 içilebilir bence..iyice yumuşatacak seni:)))
Kızlar hepinize gunaydinlar,
Ne guzel hareketlenmis topigimiz...dun landarch ile haberlestim once onunla ilgili gelismeleri yazayim istedim cunku bana dediki KKya geliyorum okuyorum cevap yazmak istedigim zaman telefon kitleniyor diyor o yuzden kizlara selamimi ilet onlari takip ediyorum dedi...dun yatakta dus aldirmislar Landarcha biraz rahatladim diyor birde dun muayne olmus ultrasonla bakan doktor herseyin iyi oldugunu soylemis guzel seyler soyleyince bebekle ilgili morali duzelmis....gulem endol diye bir ilac varya senin agri kesici bende icmisitim,rahim kasilmalarini frenledigi icin endol vermisler o da agir gelmis karaciger enzimlerini arttirmis simdi ilaci kesmisler degerlerin normale donmesini bekliyorlar....
Kekecb birde senin doktora bayilmis Landarch diyorki sari kantaron otu cayi vermesi super birsey cok rahatlatir hatta gulemde icsin demis :))) hepinizede cok selam soyledi elci olaraktan gorevimi yerine getirdim sizlere aktarmis oldum :))))
kızlarrr selamm hepinize. öncelikle sizlerden özür diliyorum bu ara çok uğrayamadım..
landarch ve deww iyi olmanıza çok sevindim. dewcim sende ona cok selamımızı söyle dualarımız onunla..herşey güzel olacak buna inansın. seninde sıkıntıların azalmış cnm gözünaydın. sağlıkla tamamına ersin inş. hamileliğin.
gulem cnm tedaviye başladığını okudum sanki hızlı okudum yanlış anlamadım inş. hayırlısı hakkında herşey yoluna girecek merak etme.
ancak toparlandım. geçen haftadan beri vajinada bir kaşıntı akıntı sormayın bu candida cinsi mantar enfeksiyonu olmusum onunla uğraşırken üstüne birde grip oldum faranjitim var zaten valla neye uğradığımı şaşırdım.
neyse artık daha iyiyim. oceral krem kullanıyorum kasıntımda akıntımda azaldı. neden oldu anlamadım. sebepleri arasında hamilelik, yorgunluk,hastalık olduğunda bağışıklık sistemi düştüğünde antibiyotik kullanımı sonrası vs. yazıyor. vajinada zaten varolan bir bakteri imiş. bu gibi durumlarda ortaya çıkıyormuş. neyse daha iyiyim.
şimdi sizle bişey paylaşmak istiyorum. benim geçen hafta yumurtlama günlerim bitmişti. su anda adetime yaklaşık 15 günüm var biraz uzub ya benim döngüm :)) bugün pembe kana yakın ama kıpkırmızı kan olmayan bir leke geldi az bişey sonra gelmedi devamı. ve 2-3 gündür göğüslerim adet öncesi gibi dolgunlaştı ve acımaya başladı. hayırmı diye kendi kendime sormaktan geri duramadım.
sizce olabilirmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?