Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim azmine hayranım bravo vallaha her yonunle kendini hazırlıyorsun insallah hersey yolunda gidecek canim...bencede doktorun dediklerini dinlenmende fayda var en dogrusunu yine onlar biliyorlar ...cok opuyorum seni

canım benim çok teşekkür ederim , inan bazen bende bu ben miyim diyorum ama herşey inanmakta bitiyormuş ..inaşallah senin bebişin hepimize uğurlu gelir arkasından bizim bebişlerimizede sürükler.. bende öpüyorum canım

canım günaydın kusura bakma , kafam o kadar karışık ki :) canım inşallah tez zamanda içine sinen dr bulursun , güven çok önemli gerçekten

:)aşkolsun ne demek kusur felan herkes şimdi bi hareketlendi oluyo böyle karışıklık...inş..cnm hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin kucağı bebeişlerimizle dolsun:)

merhaba,
gulemcim 3-4 adet coraspirin 100 mg. almiyorsun gunde degil mi ? aman canim migde kanamsi bile gecirebilirsin. aspirini en tok gecen ogununde gunde 1 adet icmek lazim. hatta gecen gun bir arkadasim migde kanamasi gecirmis bu nedenle.
folbiol de gunde 1 adet yeterli, ama ornegin folic plus iciyorsan gunde 3 adet icmen gerek. yani bunlar normalde. bir eksiklik durumunda bunlardan daha fazla veriyor doktor.
havalar ne kadar sogudu kızlar? biz izmirde boyleysek, anadoludakiler ne yapiyor ?

Kızlar merhaba ben geldim, DEW canım ii olmana çok sevindim, seni burda daha sık görmek te çok güzel :) Kekecb canım benim yaaa maaşallah sana, çok güzel bir gelişme, kilo vermen harika. Senden öööle pozitif elektrik alıyorum ki Bahçeciye inancım daha da artıyor. Erbil Bey gerçekten işinin uzmanı, Bahçeci de öle :) Umarım kendiliğinden hamile kalıp bizi burda sevince boğarsın canım tez zamanda. Lee de tedaviye başlamış, doğal yolla olmamamsı için hiç bir neden yok. O da bence 2012 nin ilk annelerinden olacak. Gülemciiiiimmmm nerdeyse aynıyız seninle.. Ben de bu ay sonunda başlıcam 10 günüm falan var. Sen benden 1 hafta öndesin :) :) İnan ben de hiiiiç ilaç kullanmak istemiyorum, sadece glukofenim var düzenli kullandığım, ne folbiol ne benexol ne de omega 3 walla canım hiiiiç içmek istemiyo.... Güya bu ay başlıcaktım düzenli içmeye ama... Kendime de ii bakmıyorum hafta sonu TSH ve prolaktin baktırıcam Erbil Bey istemişti. hala galiba tedaviye adapte olamadım kızlar Bedezuzum ,ahhh canım yaa bir an önce içine sinen bir doktor bulursun umarım... Hepinizi öpüyorum çok. Aaaa bu arada cerenmcim burası da berbat, dışarda resmen fırtına var, yağmur mu yağıyo kar mı serpiştiriyo belli değil. Yaz gelsiiiiiiin, hem de tez vakitte :) :) hatta yaz gelmişken göbüşlerimiz dolu gelsin :) :)

Kızlar hepinize gunaydinlar,

Ne guzel hareketlenmis topigimiz...dun landarch ile haberlestim once onunla ilgili gelismeleri yazayim istedim cunku bana dediki KKya geliyorum okuyorum cevap yazmak istedigim zaman telefon kitleniyor diyor o yuzden kizlara selamimi ilet onlari takip ediyorum dedi...dun yatakta dus aldirmislar Landarcha biraz rahatladim diyor birde dun muayne olmus ultrasonla bakan doktor herseyin iyi oldugunu soylemis guzel seyler soyleyince bebekle ilgili morali duzelmis....gulem endol diye bir ilac varya senin agri kesici bende icmisitim,rahim kasilmalarini frenledigi icin endol vermisler o da agir gelmis karaciger enzimlerini arttirmis simdi ilaci kesmisler degerlerin normale donmesini bekliyorlar....

Kekecb birde senin doktora bayilmis Landarch diyorki sari kantaron otu cayi vermesi super birsey cok rahatlatir hatta gulemde icsin demis :))) hepinizede cok selam soyledi elci olaraktan gorevimi yerine getirdim sizlere aktarmis oldum :))))

Kızlar tekrar selam,

Ben daha iyiyim cok sukur oksuruk neredeyse tamamen gecti allahima cok sukur inanin cok zor 3 hafta gecirdim oksuruk ates,yuksek atesin oldugu gecelerde siddetli oksuruk hic kesilmeden dilim disarida 3 saat oksurdugum geceler oldu inanin berbattim simdi nasil sukur ediyorum halime anlatamam...oksuruk yuzunden tetiklenen ogurmelerimde biraz duzene girdi...yemek yiyebiliyorum gecen hafta 1,5 kilo verdim oturdugum yerde o yuzden korktum simdi artik yiyiyorum cok sukur...

Kafama takilan tek sorunum su anda hala estrofem denen rahim kalinlastirici ilaci biraktirmadi doktor bana..ilac x kategorisinde ve hamilelik halinde hemen kesilmeli filan diyor prospektuste korkudam doktora zarari yokmu bebege diyemiyorum zarari olsa nedne vereyim diye bozacak beni biliyorum adamin yıllardir yaptigi iside iki kurus bilgimle yargilamak istemedigim icin sessiz kaliyorum ama cocuguma zarari olcak diye uykularim kaciyor....ne dersiniz bu konuda?((

Tatlim seninde gulem gibi az kaldi hadi bakalım :))) tedavi moduna gecmedin sende gulem gibi ama gulemede soyledim bende oyleydim folik asidi bile kesmistim hicc birsey icesim yoktu ve icmedimde taki doktor bana eee vitamini iciyorsun diymi dediginde yooo demistim yani o yuzden haizrlamayin kendinizi bosver nasil olsa hersey olacagina variyor biliorum ki ikinizide cok iyi seyler olacak...inancim bu yonde...bende inan o oksuruk gunleri daha sIk gelmek isteidm hep ama halimi gorsen acirdin :) neyseki hersey geride kaldi....

Herkese merhaba,Dewcim,ilaçla ilgili endişeni anlıyorum,ben de yaşamıştım.Ama ben de 11.haftaya kadar kullandım.Kesinlikle bir zararı yok.Doktorumuz aynı ve ben kendisine endişemi iletmiştim.Bana cylo-prognyvo vermişti,beyaz kısımlarını içiyordum.Etken madde estrofem.Biz normal hamile kalmadığımız için üretilmesi gereken,östrojen,progesteron gibi hormonları vücut kendi üretemiyor.3.aydan sonra bo hormonlar iyice gelişen bebek ve plasentası tarafından salgılanıyor.Dolayısıyla ilk 3 ay kullanmak zorundayız.Merak etme,hepsi gelip geçiyor,öksürüğünün geçmesine çok sevindim.Ben ilk 4 ay hiçbirşey yiyemedim,mide bulantılarından.Tadını çıkar hamileliğinin,endişelerinden uzak dur tatlım.<sevgiyle kal...

DEW cnm daha iyi olmana çok sevindim artık daha keyifli geçer inş. bebişini beklediğin günler.ilacınla ilgili bir fikrim yok ama dr.un mutlaka zararı olmadığından devam ettirmiştir için rahat olsun.
PİRAYE sağol güzelim yaa inş. iyi bir dr.a denk gelirim bahçeciyide düşündüm halit beyle görüştüm felan ama oda his.yapıyo hemen her hastaya ve yurt dışına gidip geliyo o yüzden vazgeçtim.tedavinide az kalmış sizlerin adına çok umutluyum .
CERENM cnm bende gulemin 3 tane içtiğini sandım başta:)))nee diye bi şaşırdım ama galiba 3gün içtim 4 gün içmedim demek istemiş.yoksa hemen msj atıcaktım bende..

hakikatten havalar buz kesti...balkonda kombimin üzerine iki güvercin konuyo soğuklardan galiba çok tatlılar resmen alıştılar bana kapıyı aralayıp ekmek bırakıyorum ufak ufak delirdim iyice kanatlarınızla bebek getirin felan diye konuşuyodum eşim o leylekti karıştırdın diye arkadan bi gülüyo:) napiim dedim işte delirdim sonunda dedim artık arsızlığa vuruyorum...

canım kan iğnesi demişsin bende kan takviyesi için anladım..kan sulandırıcı ilaçmış seninki,onların hiçççç bi alerjik etkisi yok,aklını karıştırmamayım:))) sanırım gebelik oluşursa bende kullanıcam,önlem için dedi doktor ama genetikte bişey çıkmadı..bu arada senin genetik testi ne oldu?konuştukmu onu hatırlayamadım:) hepimizin kafası karmakarışık valla benim tedavim şubat tatiline denk gelsin diye 2 ay önceden muayene olmuştum canım ben..inşallah bi aksilik olmadan başlar biter..sağ salim ...sarı kantaronlu ilacı doktorun veriyosa dozu biliyodur heralde,prospektüsünde varsa 2 içilebilir bence..iyice yumuşatacak seni:)))

yok canım yok:) 3 gün içiyorsam 4 gün içmiyorum demek istemiştim:))) biraz özet anlatmışım galiba:) folbiolde aynı şekilde..
canım kar var heryerde,yollar berbat....bizde bu soğukta tedavilerde...valla zor geliyo..

pirayecim bi kaçgün arayla gidecek tedavilerimiz..bende adapte olamadım hatta bendende tsh ve prolaktin testi istedi doktor(bende ikiside problemli ya ..),koşuşturmakdan fırsat bulamadım yarın gidicem..adet emarelerimde yoklamaya başladı..kar kış yollardayız valla..

dew iyi olmana çok sevindim canım..herşey düzene giriyo,ohh keyfini çıkar artık..ilaç konusunda mutlaka sor diyecektim ama tuanay cevaplamış,için rahat etsin canım ama doktorlara herşeyi sorabilmeliyiz bunuda unutma,çekinecek bişey yok..
landarchın iyi olmasına apayrı sevindim..msj attım aramak istemediğim için..kıyamam valla ne zor şeymiş...neyse..sağ salim zamanında gelsin bebişte gerisi önemli değil..endol ağır bi ilaçtır,romatolog bana fitilini vermişti en hızlı yoldan etki etsin diye..su gibi içtim tabletinide..Allah çektirmesin bi daha...

badezuzum kuşlarla sohbetine bayıldım:) eşin haklı galiba ama olsun belki dua yerine geçiyordu konuşmaların..söyle bizede uğrasınlar:)

Tuanay cook tesekkur ederim cok rahatlattin beni hani ilk uc ay ozellikle ilk 2 ay beyin gelisimi oluyor ya allah korusun dedim bir kotu etkisi olurmu diye inan gunde 3 kez iciliyor kendi endime vallaha 2 doza dusurdum yani bazi gun 3 bazi gun 2 tane iciyorum....daha yani 2-3 hafta kullanacagim oyle gorunuyor eger diyorsan ki zarari yok o zaman bir nebze icim rahat etti...her tup bebek doktoru veriyormu bu ilaci ya her doktorda duymadim ben sanki...sen sormusmuydun israel beye haftaya cuma gittigimde sorsam diyorum belki icimi rahatlatacak birsey soyler gerci israel bey bu az konusur ama yinede sorayim diyorum...
senin nasil gidiyor hersey yolundami canim?

Tatlım,ben sormuştum İsraelciğime :)Ben sabah-akşam günde 2 tane içtim.Ama mutlaka gerekli bebeğin gelişimi açısından bu hormon.Rahatla annesi,hiçbirşey olmaz kuzucuğunaİsrael Bey az konuşur,mesafelidir ya,inan şimdi bebeğin büyüdükçe doktorunun değiştiğini göreceksin.Kontrollerde,bebeğinin hareketlerini izlerken,takla atarken,nasıl gülüyor doktorumuz,nasıl mutlu oluyor,anlatıyor,konuşuyor bir bilsenHer tüp bebek doktoru veriyor bu ilacı.Arkadaşım da irenbede tedavi gördü,şükür o da hamile.O da kullandı canım.Bizim bebişimizde büyüyor teyzesi,12 gün sonra kontrolümüz hayırlısıyla,ayda 1 çok uzun oluyor ama sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değilllll....

canım benim çok teşekkür ederim , inan bende çok sevdim orayı , şimdiye kadar gittiğim yerlerden en rahat orada hissediyorum kendimi , murat bey çok ilgili sağolsun özel sorunlarımızı bile dinliyor çözüm üretmeye çalışıyor.. kocişde diyor kendiliğinden olucak diye ama bu ayda bişey olmazsa önümüzdeki ay yolumuz belli :)) 29 ocakda reglim benimde bakalım hayırlısı ne olucak .
lütfen kendine iyi bak , adapte ol lütfen , tüp bebiş olayı çok külfetli gerçekten hem maddi hem manevi , her gittiğimizde bişey çıkıyor sadece 2 ayda kontroller testler ve ilaçlara 2,500 tl gitti , az yada çok önemli değil ama ister istemez stresli durum , eşimle bir geriliyoruz bir umutlanıyoruz sonumuz hayır olsun inşallah

canım benim landarchcım iyi olmana çok sevindim maşallah sanada bebişede ,bak gör anlamadan geçicek aylar alıcaksın sağlıkla bebişni kucağına.
ben sarı kantaron çayını değilde hapını içiyorum , umarım iyi gelir gerçekten rahatlamaya ihtiyacım var, sizden güzel şeyler duyunca daha bir inanıyorum güveniyorum bu tedaviye

dewwcim çok teşekkürler getirdiğin selam için , senin içinde hayatın yavaş yavaş normale dönemsi çok güzel , eşinde gelicekmiş yakın zamanda , allah kavuştursun canım hasretlik bitiçek inşallah , kendini yormadan bol bol gez kocişinle oda ne heyecanlıdı şimdi , bebişi ile tanışıcak kolaymı?

canım benim genetik testinde dr sadece iki gende pıhtılaşmaya yatkınlık gördü , başka sorun yokmuş allaha şükür , bundan dolayı bu iğneyi verdi , benim tenim en ufak darbede morarırdı bu genlerdenmiş .
valla ilaç yumuşatacaksa 2 içeyim ben :)) kafa yapsın biraz :))
hadi bakalım sen , ben ,piraye inşallah aynı zamanda çıkıcaz yola ...

Kimi zaman okuduğum kimi zaman yazdığım elimden geldiğince tanımadığım halde merakla takip ettiğim kulübe canı gönülden bişeyler yazma hevesindeyim; çünkü hamileyim............... :)Hikaye çok uzun başlıyor ilk kez yazmak istiyorum ben normalde bi anneyim ama hep mutsuz bi anneydim aile birliğini kuramamanın mutsuzluğu ile eşimden ayrıldım yıllar yılları kovaladı sıkıntılardan kocaman bir miyomum ve 2 tane çikolata kistim oldu açık ameliyatla aldırdım.Birdaha dünyaya gelirsem çok severek evlenmek istiyorum dediğim hayat benim ve çocuğumun karşısına o kişiyi yaşadığımız zamanda çıkardı yeni bir hayat yeni bir başlangıç yeni umutlar derken çikolata kistim kendini yeniledi artı üzerine yumurta rezervi azlığını da ekledi,öle böle derken kendimi tüp bebek merkezlerinde sırada beklerken buldum .Sonuçta hayat herşey insanlar için deyip mücadelemize başladık. Smyrnada başladığımız mücadeleye Kent Hastanesi ISRAEL ARUH beyle devam ettik ;ve bugün yapılan kan testiyle sonucumun 127 olduğunu öğrendim ve sizlere sevincimi duygularımı anlatamam .Belki hepiniz sonuçta bi annesin diyeceksiniz ama dualarıma hep benden önce olmayanlara diyerek başladım doktorum ISRAEL ARUH'A ve o güzel ekibi Şükran hn'a Aydanur'a Tayfun Bey'e,güleryüzlü Tunç bey'e Özlem ve Seda hemşireye güvenerek devam ettim .Bunu sadece umudunu yitirmiş insanlara umut olsun diye yazıyorum asla ümidinizi yitirmeyin Allah ol dedikten sonra herşey oluyor sadece inanmak dua etmek ve canı gönülden istemek yetiyor... Allah herkesin gönlüne göre versin o sırada beklerken çocuğumun kıymetini emin olun daha fazla anladım kendimden önce hep başkalarına dua ettim canı gönülden diliyorum Allahhh o sıralarda bekleyen tüm insanların yüzünü güldürsün benim yüzümü güldürdü çünkü ;benim eşimin çocuğu yok hep Allah benim çocuğuma yaptıklarını onun karşısına çıkartsın dedim dualarım kabul oldu umarım sizinkilerde olur .
İzmir'de olanlara tek tavsiyem Kent HASTANESİ ISRAEL ARUH ve ekibi... Ben yumurta rezervi azlığından dolayı MİNİ TÜP BEBEKle hamile kaldım sormak istediğiniz birşey olursa canı gönülden cevaplamaya hazırım inannılmaz güven duyacağınız bi hastane olacak .Herkes sevgiyle ve umutlarını yitirmeden kalllsın dualarım tüm olmayanlar için...
Yazdıklarım kısa gibi gözüküyor ama içinde yıllar var kızlar sevgiyle kalın.....

kızlarrr selamm hepinize. öncelikle sizlerden özür diliyorum bu ara çok uğrayamadım..
landarch ve deww iyi olmanıza çok sevindim. dewcim sende ona cok selamımızı söyle dualarımız onunla..herşey güzel olacak buna inansın. seninde sıkıntıların azalmış cnm gözünaydın. sağlıkla tamamına ersin inş. hamileliğin.
gulem cnm tedaviye başladığını okudum sanki hızlı okudum yanlış anlamadım inş. hayırlısı hakkında herşey yoluna girecek merak etme.
ancak toparlandım. geçen haftadan beri vajinada bir kaşıntı akıntı sormayın bu candida cinsi mantar enfeksiyonu olmusum onunla uğraşırken üstüne birde grip oldum faranjitim var zaten valla neye uğradığımı şaşırdım.

neyse artık daha iyiyim. oceral krem kullanıyorum kasıntımda akıntımda azaldı. neden oldu anlamadım. sebepleri arasında hamilelik, yorgunluk,hastalık olduğunda bağışıklık sistemi düştüğünde antibiyotik kullanımı sonrası vs. yazıyor. vajinada zaten varolan bir bakteri imiş. bu gibi durumlarda ortaya çıkıyormuş. neyse daha iyiyim.
şimdi sizle bişey paylaşmak istiyorum. benim geçen hafta yumurtlama günlerim bitmişti. su anda adetime yaklaşık 15 günüm var biraz uzub ya benim döngüm :)) bugün pembe kana yakın ama kıpkırmızı kan olmayan bir leke geldi az bişey sonra gelmedi devamı. ve 2-3 gündür göğüslerim adet öncesi gibi dolgunlaştı ve acımaya başladı. hayırmı diye kendi kendime sormaktan geri duramadım.
sizce olabilirmi???

Canım benim çok geçmiş olsun yaaaa, vajinada mantar gerçekten çok zor oluyormuş öle diyolar... Aman canım dikkat et üşütmeyle falan tekrarlayabiliyormuş bu mantar. Bir de çamaşırlarını yıkadıktan sonra mutlaka sıcak ısıda ütüleyerek giz bu aralar. Geçmiş olsun tekrar canım. Ayyyy keşke hamilelik belirtileri olsa yazdıkların, tabi daha çok erken anlamak için ama belli mi olur. Gerçi vajinal jel kullandıysan o da pembe akıntı yapıyor diye biliyorum canım ama göğis dolgunluğu hakkında yorum yapamıcam. Sen bence aklına hamilelik getirip fazla ümide kapılma canım, sonrasında hüsran yaşamak daha zor oluyo. Ama umudum hamile olman, senden çok umutluyuz biliyosun. Kendine dikkat et.. .Geçmiş olsun tekrar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…