Canım benim çok geçmiş olsun yaaaa, vajinada mantar gerçekten çok zor oluyormuş öle diyolar... Aman canım dikkat et üşütmeyle falan tekrarlayabiliyormuş bu mantar. Bir de çamaşırlarını yıkadıktan sonra mutlaka sıcak ısıda ütüleyerek giz bu aralar. Geçmiş olsun tekrar canım. Ayyyy keşke hamilelik belirtileri olsa yazdıkların, tabi daha çok erken anlamak için ama belli mi olur. Gerçi vajinal jel kullandıysan o da pembe akıntı yapıyor diye biliyorum canım ama göğis dolgunluğu hakkında yorum yapamıcam. Sen bence aklına hamilelik getirip fazla ümide kapılma canım, sonrasında hüsran yaşamak daha zor oluyo. Ama umudum hamile olman, senden çok umutluyuz biliyosun. Kendine dikkat et.. .Geçmiş olsun tekrar canım
canım benim genetik testinde dr sadece iki gende pıhtılaşmaya yatkınlık gördü , başka sorun yokmuş allaha şükür , bundan dolayı bu iğneyi verdi , benim tenim en ufak darbede morarırdı bu genlerdenmiş .
valla ilaç yumuşatacaksa 2 içeyim ben :)) kafa yapsın biraz :))
hadi bakalım sen , ben ,piraye inşallah aynı zamanda çıkıcaz yola ...
kızlarrr selamm hepinize. öncelikle sizlerden özür diliyorum bu ara çok uğrayamadım..
landarch ve deww iyi olmanıza çok sevindim. dewcim sende ona cok selamımızı söyle dualarımız onunla..herşey güzel olacak buna inansın. seninde sıkıntıların azalmış cnm gözünaydın. sağlıkla tamamına ersin inş. hamileliğin.
gulem cnm tedaviye başladığını okudum sanki hızlı okudum yanlış anlamadım inş. hayırlısı hakkında herşey yoluna girecek merak etme.
ancak toparlandım. geçen haftadan beri vajinada bir kaşıntı akıntı sormayın bu candida cinsi mantar enfeksiyonu olmusum onunla uğraşırken üstüne birde grip oldum faranjitim var zaten valla neye uğradığımı şaşırdım.
neyse artık daha iyiyim. oceral krem kullanıyorum kasıntımda akıntımda azaldı. neden oldu anlamadım. sebepleri arasında hamilelik, yorgunluk,hastalık olduğunda bağışıklık sistemi düştüğünde antibiyotik kullanımı sonrası vs. yazıyor. vajinada zaten varolan bir bakteri imiş. bu gibi durumlarda ortaya çıkıyormuş. neyse daha iyiyim.
şimdi sizle bişey paylaşmak istiyorum. benim geçen hafta yumurtlama günlerim bitmişti. su anda adetime yaklaşık 15 günüm var biraz uzub ya benim döngüm :)) bugün pembe kana yakın ama kıpkırmızı kan olmayan bir leke geldi az bişey sonra gelmedi devamı. ve 2-3 gündür göğüslerim adet öncesi gibi dolgunlaştı ve acımaya başladı. hayırmı diye kendi kendime sormaktan geri duramadım.
sizce olabilirmi???
kızlarrr selamm hepinize. öncelikle sizlerden özür diliyorum bu ara çok uğrayamadım..
landarch ve deww iyi olmanıza çok sevindim. dewcim sende ona cok selamımızı söyle dualarımız onunla..herşey güzel olacak buna inansın. seninde sıkıntıların azalmış cnm gözünaydın. sağlıkla tamamına ersin inş. hamileliğin.
gulem cnm tedaviye başladığını okudum sanki hızlı okudum yanlış anlamadım inş. hayırlısı hakkında herşey yoluna girecek merak etme.
ancak toparlandım. geçen haftadan beri vajinada bir kaşıntı akıntı sormayın bu candida cinsi mantar enfeksiyonu olmusum onunla uğraşırken üstüne birde grip oldum faranjitim var zaten valla neye uğradığımı şaşırdım.
neyse artık daha iyiyim. oceral krem kullanıyorum kasıntımda akıntımda azaldı. neden oldu anlamadım. sebepleri arasında hamilelik, yorgunluk,hastalık olduğunda bağışıklık sistemi düştüğünde antibiyotik kullanımı sonrası vs. yazıyor. vajinada zaten varolan bir bakteri imiş. bu gibi durumlarda ortaya çıkıyormuş. neyse daha iyiyim.
şimdi sizle bişey paylaşmak istiyorum. benim geçen hafta yumurtlama günlerim bitmişti. su anda adetime yaklaşık 15 günüm var biraz uzub ya benim döngüm :)) bugün pembe kana yakın ama kıpkırmızı kan olmayan bir leke geldi az bişey sonra gelmedi devamı. ve 2-3 gündür göğüslerim adet öncesi gibi dolgunlaştı ve acımaya başladı. hayırmı diye kendi kendime sormaktan geri duramadım.
sizce olabilirmi???
Tüm okuyanlara umut olsun...
Kimi zaman okuduğum kimi zaman yazdığım elimden geldiğince tanımadığım halde merakla takip ettiğim kulübe canı gönülden bişeyler yazma hevesindeyim; çünkü hamileyim............... :)Hikaye çok uzun başlıyor ilk kez yazmak istiyorum ben normalde bi anneyim ama hep mutsuz bi anneydim aile birliğini kuramamanın mutsuzluğu ile eşimden ayrıldım yıllar yılları kovaladı sıkıntılardan kocaman bir miyomum ve 2 tane çikolata kistim oldu açık ameliyatla aldırdım.Birdaha dünyaya gelirsem çok severek evlenmek istiyorum dediğim hayat benim ve çocuğumun karşısına o kişiyi yaşadığımız zamanda çıkardı yeni bir hayat yeni bir başlangıç yeni umutlar derken çikolata kistim kendini yeniledi artı üzerine yumurta rezervi azlığını da ekledi,öle böle derken kendimi tüp bebek merkezlerinde sırada beklerken buldum .Sonuçta hayat herşey insanlar için deyip mücadelemize başladık. Smyrnada başladığımız mücadeleye Kent Hastanesi ISRAEL ARUH beyle devam ettik ;ve bugün yapılan kan testiyle sonucumun 127 olduğunu öğrendim ve sizlere sevincimi duygularımı anlatamam .Belki hepiniz sonuçta bi annesin diyeceksiniz ama dualarıma hep benden önce olmayanlara diyerek başladım doktorum ISRAEL ARUH'A ve o güzel ekibi Şükran hn'a Aydanur'a Tayfun Bey'e,güleryüzlü Tunç bey'e Özlem ve Seda hemşireye güvenerek devam ettim .Bunu sadece umudunu yitirmiş insanlara umut olsun diye yazıyorum asla ümidinizi yitirmeyin Allah ol dedikten sonra herşey oluyor sadece inanmak dua etmek ve canı gönülden istemek yetiyor... Allah herkesin gönlüne göre versin o sırada beklerken çocuğumun kıymetini emin olun daha fazla anladım kendimden önce hep başkalarına dua ettim canı gönülden diliyorum Allahhh o sıralarda bekleyen tüm insanların yüzünü güldürsün benim yüzümü güldürdü çünkü ;benim eşimin çocuğu yok hep Allah benim çocuğuma yaptıklarını onun karşısına çıkartsın dedim dualarım kabul oldu umarım sizinkilerde olur .
İzmir'de olanlara tek tavsiyem Kent HASTANESİ ISRAEL ARUH ve ekibi... Ben yumurta rezervi azlığından dolayı MİNİ TÜP BEBEKle hamile kaldım sormak istediğiniz birşey olursa canı gönülden cevaplamaya hazırım inannılmaz güven duyacağınız bi hastane olacak .Herkes sevgiyle ve umutlarını yitirmeden kalllsın dualarım tüm olmayanlar için...
Yazdıklarım kısa gibi gözüküyor ama içinde yıllar var kızlar sevgiyle kalın.....
Tatlım,ben sormuştum İsraelciğime :)Ben sabah-akşam günde 2 tane içtim.Ama mutlaka gerekli bebeğin gelişimi açısından bu hormon.Rahatla annesi,hiçbirşey olmaz kuzucuğunaİsrael Bey az konuşur,mesafelidir ya,inan şimdi bebeğin büyüdükçe doktorunun değiştiğini göreceksin.Kontrollerde,bebeğinin hareketlerini izlerken,takla atarken,nasıl gülüyor doktorumuz,nasıl mutlu oluyor,anlatıyor,konuşuyor bir bilsen Her tüp bebek doktoru veriyor bu ilacı.Arkadaşım da irenbede tedavi gördü,şükür o da hamile.O da kullandı canım.Bizim bebişimizde büyüyor teyzesi ,12 gün sonra kontrolümüz hayırlısıyla,ayda 1 çok uzun oluyor ama sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değilllll....
canım hoşgeldin...tam kızacaktık sana:) çok uzattın arayı:) canım açıkçası mantarı yaptığın kürlere falan bağlayacaktım ben ama leke ve göğüs hassasiyeti falan yazmışsın çok umutlandım..sanırım sende umutlusun:) ayyyyy hadi inşallah...ama adet gününe daha çokmuş şimdiden belirti olurmu bilmiyorum..inşallah bu sefer gelmiştir bebeğin canım yaa.. ben başlamadım henüz tedaviye,adetimi bekliyorum eli kulağında..pazar gününe kadar olurum...inşallah herşey yolunda gider...sende bize güzel haber ver moral ol:)
evt cnm cok şükür şimdi iyiyim. sen hiç kendine kızma buradaki umutlandırmalar bana çok moral oluyor aksine.geçmiş olsun cnm berbat bişey o mantar çeken bilir ahh ah:) neyseki hafiflemiş..cnm senden heran müjdeli haberi bekliyoruz biliyosun daha erken ama olabilir okadar iyi baktın ki vücuduna şu son zamanlarda, neden olmasın..geçen defa ben çok umutlanıp hadi test test diye senide umutlandırmıştım sonra kendime kızdım zaten varsa sonrasında seviniriz niye kızıda o kadar heveslendirdim diye tabi sayfaca hepimiz istemiştik ama ben kendi adıma bidaha bu kadar kimseye (amiyane tabirle )gaz vermemeye karar verdim:)
umarım hamilesindir cnm ama en azından heveslenip bekleyebiliyosun ümidin var ben hiçbir ay beklemiyorum acaba mı demiyorum buna bile şükret..
Kızlar herkese selam,
Canim Bubus gelmissin bak vallaha arayi cok aciyorsun birde mantar olmussun cok gecmis olsun canim ay ben tam transferden 3 gun once hatirlarsan ne tatli bri kasnti ve nasil bir akintiydi o yaaaa 1-2 gun hizini aldiktan sonra geciyor merak etme...sanırım akintin olmus pembe goguslerde dolgunluk insallah guzel haber olur guzelim biz yine sana gaza getirmeyelim sonra sende uzuluyorsun bizde hayirlisi demek en guzeli dilerim bizi ucurursun havalara.....
Landarch zaman zaman altta goruyorsunuz ya iste o sadece okuyabiliyor yazamiyor oyle dedi bana daha iyiceymis dun yazmis karaciger enzimlerinde biraz dusme olmus cok sukur tam enzimler duzelmeden hastaneden cikartmayacaklarmis....
Gulemcim cihaniz bozulmasina sok oldum tovbe tovbe ama unutmuyoruz her iste bir hayir var az kaldi artik kizlar bugun yarin reglini gelecek diymi...piraye,gulem ve kekecb hadi bakalım...
IFK79 vallaha doktorlarimiz ayni oldugu icin siddetle yazdiklarina katiliyorum bende ısrael bey ve ekibini cok seviyorum hepsi ayri ayri benim icin cok kiymetliler inan...allah tuttuklarını altın etsin diyorum...degerin benimkine yakin cikmis insallah saglikla yukselsin degerin ve 9 ay sonra saglikla kucagina al bebegini dilegim bu yonde....ortadan kaybolma arada bir bizi bilgilendir olurmu?biz kesin seninle kent hastanesi zemin katinda karsilasmisizdir :)
Seni tedavinin başından beri o kadar çok takip ettimki anlatamam hatta bana umut oluyorsun diye başka bir topikte yazdım ama dikkatini çekmedi sanırım bütün iyi dileklerin için çok sağol senin transfer sonucu günündeki sonucu eşimle yazdıklarını pür dikkat okuduk o kadar sevindik ki anlatamam hatta Şükran hanıma söyledim kadınlar kulübünde bi arkadaş burayı ve tedaviyi öyle güzel anlatmış ki dedim merak ettiğim hiç birşey yok ilk tedavisi Amerikada olmuş deyince hemen tanıdı insan herşeyi öle merak ediyor ki umarım benim gibi biçok insanın merakını gidermiştir yazıların umarım kentte görüşmek üzere:)ve güzel meleğine sağlıklı sıhhatli şekilde kavuşman dileğiyle....
selam canlar..nabersiniz:)))
ben iyiym tahlillerim gayet normal:) prolaktin ve tsh ım iyi çıktı.kızlar anladığım kadarıyla prolaktin troide bağlıda bozuluyomuş..sanırım bende de öyle oldu..ama şimdi herşey yolunda görünüyo,tabii moralim düzeldi...
ya şu israel beyin önüne kendimi atasım geldi yaaaaaa((( ne güzel hamişleriyle doldu ortalık..daha buralara yazmayan ne çok kişi vardır.helede rezerv azlığı,mini tüp bebek diyosunuz ya gönlüm kapıllıp gidiyo izmire:))) bende olmazsa yaza izmirdeyim,bu kesin ama olmazsa diye cümleler kurmamaya karar verdim..sonuçta bi tedaviye başlıyorum dimi..ve burdanda bebeğiyle gidenler var...tek zararı ilaç işte..offf Allahım koru biizi...
dew canım o ne biçim dua yaa..kızdım sana:) lütfen duanı tam et canım..ikimizede sağlık ver de...
bubuşcum lütfen ekme bizi merak ettirme..canım hafiflledimi kaşıntın bu arada:)) canım ortamın mukozasını değiştirdinya kürlerle bence ondan canım..aman dikkat et..
Oh super haber demek tahliller iyi cikti bak ne guzel harika basliyorsun tedavine insallah...hersey iyi olacak....sakin bir sonraki tedavim diye cumleler kurma bende sana kızarım sonra insallah bir sonraki tedavi diye birsey olmayacak bu defa olacak insallah guzelim... :)
ya evet ikimizde iyi olalim tabi ama onun saglikla dogmasi icin inana butun gayretim...insallah oyle de olacak...
kizlar hepinize iyi hafta sonlari....
ah canım benim sende bi annesin artık,endişeleneceğin bi kuzun var..Allah ikinizede sağlık versin şölleee rahatt rahat getir 9 ayın sonunu..e bu arada 2 si bitti bile:)))
bende dün gece adet oldum,sabah hemen aradım merkezi..yarına randevu almak için,tabii bi taraftan şöyle bi durum var kemal bey merkezin ekip başı ve pazar günleri o olmuyo,diğer iki doktor dönüşümlü orda oluyolar..e kemal beyle başlayacağım için belki bugün gel der diye sabahtan aradım..sekreter doktor beyi size dönecek dedi kapattı..saat 12 oldu aradım tekrar,dediler doktor yoğun arayacak sizi..saat 15.00 oldu unuttular diye sinirlendim neyse yine aynı cevap..saat 16.30 da kemal bey aradı..direk nerdesin şimdi gelebilirmisin dedi..benim merkezde olmam 1,5 saat en az..ben yarın yokum ya ondan demiştim dedi..tepem attı valla,dedim doktor bey bu aklıma geldi ve sabahın 9 undan beri elimde telefon geziyorum (wc ye bile telefonla girdim yaaa)...kusura bakma dedi..ve yarın başka bi doktor ilk maueyenemi yapacak..sonra ayın 25 inde izne ayrılacağını söyledi..yani toplama ve transferde olamayacağım dedi..bunu en baştan bildiğim için bişey demedim artık..ama özensiz davrandıkları düşüncesine kapılıp sinirlendim,zaten regl gerginliğindeyim,oturdum ağladım manyak gibi....eşimde başladı böle yapacaksan gitmeyelim yazı bekleyelim diye...ya nasıl beklerim onca hesap yapmışım...dedim Allahtan bu iş..şansımı denicem...işte böyle yarın sabah 10 da randevum...inşallah bi aksilik olmaz...
dualarınıza ihtiyacım var tabii:))))
ah canım benim sende bi annesin artık,endişeleneceğin bi kuzun var..Allah ikinizede sağlık versin şölleee rahatt rahat getir 9 ayın sonunu..e bu arada 2 si bitti bile:)))
bende dün gece adet oldum,sabah hemen aradım merkezi..yarına randevu almak için,tabii bi taraftan şöyle bi durum var kemal bey merkezin ekip başı ve pazar günleri o olmuyo,diğer iki doktor dönüşümlü orda oluyolar..e kemal beyle başlayacağım için belki bugün gel der diye sabahtan aradım..sekreter doktor beyi size dönecek dedi kapattı..saat 12 oldu aradım tekrar,dediler doktor yoğun arayacak sizi..saat 15.00 oldu unuttular diye sinirlendim neyse yine aynı cevap..saat 16.30 da kemal bey aradı..direk nerdesin şimdi gelebilirmisin dedi..benim merkezde olmam 1,5 saat en az..ben yarın yokum ya ondan demiştim dedi..tepem attı valla,dedim doktor bey bu aklıma geldi ve sabahın 9 undan beri elimde telefon geziyorum (wc ye bile telefonla girdim yaaa)...kusura bakma dedi..ve yarın başka bi doktor ilk maueyenemi yapacak..sonra ayın 25 inde izne ayrılacağını söyledi..yani toplama ve transferde olamayacağım dedi..bunu en baştan bildiğim için bişey demedim artık..ama özensiz davrandıkları düşüncesine kapılıp sinirlendim,zaten regl gerginliğindeyim,oturdum ağladım manyak gibi....eşimde başladı böle yapacaksan gitmeyelim yazı bekleyelim diye...ya nasıl beklerim onca hesap yapmışım...dedim Allahtan bu iş..şansımı denicem...işte böyle yarın sabah 10 da randevum...inşallah bi aksilik olmaz...
dualarınıza ihtiyacım var tabii:))))
canıım öncelikle sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim.tedavide ayrıca düşüneceğin bişey olmaz böylece....merkez ve dr.konusuna gelince ben çok iyi anlıyorum seni ama bizim titizlendiğimiz kadar hiç bir merkez dökülüp saçılmıyo inan.içini ferah tut vücudunu hazırla böyle olumsuz düşüncelerle başlama.inanki yazmışımdır belki burda bir doğum evi var rapor almak için gidiyorum orda tüp bebek ünitesi o kadar ilkel, çalışanlar devlet memuru ve o kadar ters asık suratlı ilgisizlerki insanın kaçası geliyo ama birsürü kişi orda hamile kalıyo.yani sadece zamanı gelmiş olsun yeterki Allah nasip etmiş olsun....inş. herşey çok iyi gidicek ve olmazsa şu merkez bu dr.demene gerek kalmıycak....Allaha güveniyoruz biz dr.lar vesile sende olacağına inan annem insan başına geleni hep ağzıyla çağırır der iyi düşün ve olacak de hep inş. alıcaksın bebeğini kucağına hepimiz alıcaz Allahın izniyle..toparlan eşinle destek olun birbirinize evinizin kıymetlisine hazırlanın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?