Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar merhaba,
Bakalm tlfn yine kitlencekmi yazamayi basarabilecekmiyim. Hepinizi okuyorm, gülem cim tedavin hayirli olsn Dr un izne gidecek olmasına takılma. Ben egitim hastanesindeym bisuru asistan bide Prof hepsini idare ediyorm bı sonraki tedavi diye bisey olmıcak. Badezuzum rapor çıkarmakla Cok iyi yapıyorsun devlet destegini almak bir nebze olsun nefes aldırır maddi yonden. Ben alırken Cok ugrastirmislardi ama kendime dedim ki bak bu bir süreç ve bitecek sonra eline raporu alınca hepsinin yuZunu unutacaksın
Bubus Cnm mantar Cok illet bisey bilirim Cokkkk gecmis olsn tatlim. İnsallah belirtilerin hamileliktir geri sayım başladı 12 gün kaldı bata.. Hadi insallah..
Benden haberler söyle; hala hastanedeym ne zamn cikacagm belli deil. Karaciger enzimlerim düşüşe geçmedi ama artık artmiyor galiba düşmeden ew yolu gözükmüyor bana. Bebek gayet iyi her hafta ultrasonla bakılıyor, yaramazin ayakları tam rahim ağzının orda ultrasonda bakarken bile ayaklarını vuruyordu oraya. Sipa resmen beni neden diktiniz ben çıkacaktım yaaa diyor. İnsallah saglikla doğarsa poposuna vurucam :))) en büyük aktivitelerim sizi okumak, Facebook msn tv kitap.. Sunu anladım ki insan her seye alışıyor ama Allah kimsenin basına vermesin yatağa bağımlı olmak
Cok zor bir sınav. Hepinizi opuyorm, kendinize iyi bakın optm

3 yıldır bebk düşüdüm türlü türlü doktorlara gittim sorunum yoktu..şimdi ilk gittiğim doktora gittim hafif polikistik over çıktı bende.ama geeliğe egel değil dedi.solda 2 tane sağda 1 ane 7 ve 9 mm.büyüklüğünde..çok şoktayım..geçtiğimiz yazdan bri 2 3 kere düzensiz adet olmuştum meğerse o zaman başlamş..arkadaşlar bana yardımcı olun..benim gibi olupta bebiş sahibi olan arkadaşlar varsa bana cevap yazsın lütfen...aşılamaya ara verdim..doktor şu anlık gerek yok.yumurtlama takibi yapılacak...inşallah artık bebeğme kavuşurum..

cnm halen hastanedemisin??bende eve çıkmıştır artık diyodum neyse bence orda daha emin ellerdesin evde olsan kendini dinler sürekli panik yapardın.bazen seni online görünce dua ediyorum cücüğün akıllı uslu gününü tamamlasın diye:)yaramaza bak yaaa nereye gidiyosun acelen ne ayakları dayamış çıkışa bıraksan koşucak yani:))))ikinizde Allaha emanet olun cnm...benim rapora gelince evet devlet hak vermiş ama dr.lar sanki kendi cebinden ödüyeceklermiş gibi süründürüyolar.bakalım artık adetimi bekliyorum ne gibi işgenceler yaparlar bilmiyorum yaa tanıdık dr.u olan iki haftada alıyomuş her yerdemi torpil işler yaa Allah merhamet versin ne diyeyim..neyse çook öpüyorum cnm kendine ve miniğine iyi bak:)

cnm bende pko luyum.ama benim bildiğim pko öyle sayılabilcek ölçülebilecek kist yapısı değil ben kendiminikini ultrasonda görüyorum mesela birsürü küçük kist var ve dr.mun dediğine göre bunlar benim yumurtalık yapımdan kaynaklandığı için ilk adet görmemle sürekli atmış olan kistler.sendeki hiç geçmiyosa ve sadece 3 taneyse acaba başka bir kistmi(çikolata veya yumurtalık dışında olan kistlerden)bilemedim.ama şunu söyleyeyim benim ablam ağır bir pkoluydu:)sadece glukofen ve yumurta takibi ile hamile kaldı arkasından ikinci yeğenime hiç istemeden daha ilki küçükken hamile kaldı yani hemen moralini bozma..birde şu soğan suyu meredini hiç denedinmi ben içtiğim ay bayağı faydası oluyo.sen glukofen ve soğan kürünü deneyip yumurta takibi yap öncelikle daha sonra olmazsa diğer aşamalara geçersin...

Çok teşekkür ederim cnmm tüm dualarım olmayanlar için ve tedavisi olan arkadaşların en kısa zamanda iyi haberlerini alması dileği ile eğer yükselmeler iyi gider ve herşey yolunda giderse israel bey'le devam etmek istiyorum peki sen ne yapacaksın?

öyle cnm ben şimdi düşünüyorum raporu alınca resmen kaçıcam ama dediğim gibi orda tüp bebek yapan durumu iyi olmayanlar var.insan dayanamıyo ya koyun gibi hepsini alıyolar içeri muayeneye yumurta toplamaya transfere sekreterler ilaçları bikere anlatıyo e biraz eğitim durumu düşük olanlar felan var tekrar soruyolar ya nerdeyse parçalıycaklara kadınları artık yazık birbirinden öğreniyolar kaçdoz yapacaklarını felan.ya açıp randevu alıcam bir kelimeyi ikinci kez soramıyosun.bütün devlet hastaneleri eğitim arşrtırmalar böyle burda..landrachın dediği gibi raporu aldıktan sonra yüzlerini görmiycem tesellisiyle gidiyorum .şimdilik ne muayene ne bişey olmadı eski belgelerime bakıp adetin ikinci günü için çağırdılar sanırım tahliller için fsh prl felan bakılacakmış..cidden ayaklarım geri geri gidiyo...

cevabın için çok sağol canım..daaha önce gittiğim doktorlar hiç bişi sölemdi bana bunla ilgili..renkli ultrasondu bu girdiğim..ve direkt bana son aylardaki adetlerin gecikmişmi die sordu..bende evet dedim..sende hafif polikistik over var dedi..çünkü benim adetler normalde 34 35 günde bir gelio..bu 40 ta oldu 50 de oldu geçen ay başlka doktora aşılama yaptırdım..o bile sölemedi benim durumumu..çikolata kisti olsaydı doktor söylerdi ya..İnşallah değildir...gebeliğe engel değil yumurtlamam kontrol ediliyor işte...3 yıllık bi yolcuğum hiç korunmadım..herşey mükemmeldi..şimdi yumurtlama problemi çıktı.belkide daha önceden vardı..anca keşfedildi..bana doktor günde 4 tane kilomn verdi..onları içiyorum..fazla ama napim bebeğim gelsin diye...soğan kürü her hangi gün başlasam olurmu ki..ilaçla beraber alsam sakıncası olurmu

anladım zaten dr.lar pek açıklama yapmıyolar daha doğrusu pek önemsemiyolar çünkü çok fazla kişide görlüyo..mesela benim bir arkadaşımda var kızda hiçbir belirti yok adeti düzenli felan zayıf tüysüz onunda yumurta çok ama küçük kalıyo diğer bir arkadaşımda ilaçsız adet olamıyo yani çeşit çeşit..cnm dört klomen çok fazla bende sadece 1 klomenle 4 yumurta attığı oldu iptal edildi çook önceden çünkü pkoda fazla yumurta atıyo inş. seninde böyle olmaz.soğan kürünü yapma cnm yumurtlama için ilaç kullanırken mesela ilaç kullanmadığın bir ay yap diğer aya yumurtalıkların temiz oluyo o ay klomen kullanırsın...inş. hiçbirine gerek kalmaz tabii kendiliğinden hamile kalırsın (bu arada ben iki defa kendiliğimden hamile kaldım dediğim gibi bende de var düşük yaptım tabi o ayrı yani ümidini kaybetme...)

Ben kendim ve bebegim icin Israel beyden baska doktor dusunmuyorum acikcasi,sırf bu yuzden amerikaya donmesem de burdami dogursam bile diye dusunur oldum bakalim zaman ve israel bey ne diyecek simdilik zaten bulantilardan ignelerden dolayi bir yere kipirdaycak durumda degilim :)

gulemmmmm merak ettim seni nasıl gecti muaynen gelince yaz bize iki satir merak ediyoruz....

kiyamam sana az kaldi biraz daha sabir diyorum...alinca yuzlerine bil ebakmayacaksin dediginiz gibi....cabucak olsun insallah....

ben geçen ay aşılama yaptırdım.günde 1 kez klomen kullandım.ve 1 tane yumurtam oluştu 18mm di...fakat gebelik olmadı..bu ay doktorumu değiştirdim..oda bana durumun böyle dedi...hangisine inanacağımı şaşırdım inan...ama benim normalde saçlarım falan çok gür vücudumu temizlediğim zaman çok çabuk çıkabiliyor tüyler...madem bana doktor hafifpolisti over var dedi..geçen ay aşılama esnasında neden 1 tane yumurtam gelişti..çok yoruldum ya...inşallah canım Rabbim kimsenin ellerini boş burakmasın bizede nasip eylesin inşallahh.

HEPİMİZ için hayırlısı olsun cnmm umarın en kısa zamanda bulantıların ve iğneacıların geçer ...

kiyamam sana az kaldi biraz daha sabir diyorum...alinca yuzlerine bil ebakmayacaksin dediginiz gibi....cabucak olsun insallah....

sağol cnm ..sen nasıl oldun bulantı öksürük azalmıştır inş.mercimeğinle neler yapıyosunuz bakkim:)sen şimdi diğer randevuyu iple çekiyosundur pıtır pıtır sesleri duymak için:))) Allahım korusun miniğini ve seni..

cnm inan bilemiyorum dediğim gibi benim normalde iki üç tane yumurtam oluyo dr.un anlatışıyla mutlaka bi tane kist olarak kalıyo diğerleride kaliteslikten döllenmiyo klomenle sayı artıyo ama hiç aşılama yapamadım.artık el mahkum dr.lar ne derse onu yapıyoruz umarım dr.un işinin ehlidir de bir an önce kavuşursun bebeğine..

GULEEEEEM nerdesin nasıl geçti habersiz bırakma bizi...

slm kızlar..ya anca gelebildim..yoruldum...
muayene oldum..bi sıkıntı yok..2,5 cm lik çikolatam dışında:) sağda 6,solda 4 yumurta saydı..9 du hep 10 a çıktı bu ay +1 cepte:)))dün bahsettiğim gibi merkezin diğer doktorlarından biri vardı,ilk tedavimi yapan...kemal bey ilaçlarımı aldırtmış zaten..günde 400 ünite gonal-f ve 150 ünite menopur...nasıl çok dimi neyse ilk dozumu yaptım bugün...inşallah sonu güzel olur..genel anlamda iyiyim..haaaa bu arada merkezin sayfasında konuştuğum kızlarla karşılaştık..dünden haberleşmiştik zaten..hafta içide görüşücez tedaviler arka arkaya olcak zaten...
işte benden haberler bunlar...

landarch canım bebişin uslu durmuyo anlaşılan,iyiki dikmişsiniz canım valla tam fırlamaymış seninki:) canım insanız ya nihayet her duruma alışıyoruz dimi,ama çok şükür ki geçici bi süre dayanacak,sonunda mucizenle kucaklaşacaksın..o zaman herşeyi unutursun.ben doktor olayına takılmıyorum canım,sadece ciddiyetsiz davrandıklarını düşünüp sinirlenmiştim,ama eşim benimle aynı fikirde değildi..anlayacağın fazla hassas davrandım heralde...umarım sonunda bütün hepsine sarılıp öpüp gelirim:))))))) tek tek!!!

badezuzum canım rapor işini halletmene sevindim,zor bi iş gerçekten..nelere dayanıyoruz dimi..daha bu gün eşim bile söyledi,sonuca ulaşalım bi daha yüzlerini görmeyeceğiz inceleyip durma insanları diye...inşallah Allahım nasip etmiştir canım şööleeee aralıksız pozitifleri alalım inşallahhhhh...

dew canım keyfin yerinde artık:)) maşallah diyelim..kontrol ne zaman bu arada?

Günaydın kizlarrr,
Gulem cim yumurta sayın bence Cok iyi insallah iğneler hepsini büyütür. Tedaviyi kafandan at hicbirsey atastirma kontrollere giderken gezmeye gidiyormuş gbi davran

Benm fırlama oğlan Dun gece baya zorladı habire mesaneye vurdu bende popomun altına yastık koydum rahat bir uyku çektim. İnsallah artk dogum pozisyonuna doner de ayaklariya alt tarafi tekmelemez.

Burda hastanede yatan birkaç kisi ile tanıştım Cok ilginc hikayeler var. Bir kadın genc yasta iki cocuk sahibi olunca tüplerini baglatmis. Deprem zamaniydi cahillik ettik ileriyi düşünemedik dedi. Eşiyle yillar sonra pişman olmuşlar ve aynı Dr un yolunu tutmuşlar ama adam geri dönüşün imkansız olduğunu söylemiş. Benm Dr un metnini duymuşlar ve buraya gelmişler sehir disından. Dr um kadına lap. Ve Hist. Yapmış her iki tüpünü de acmış heryeri temizlemiş ve uç ay icinde hamile kalırsın demis. Bana da aynı şeyi söylemişti ama ben inanamamistim, kadın Cok mutluydu. Sonra rahminde myom olan kadınlar var baskA yerlerde açık ameliyat sart demişler ama burda hepsi Hist. İle kurtulmuş. Zaten
Prof un uzmanlık alanı lap. Cerrahiymis.

Hepinizi optm kızlar guzel bir hafta diliyorum

Kızlar herkese günaydın, hafta sonu kaynatmışsınız walla. Gülemcimmmm tedavine başladın çok sevindim. Tahliller falan iyi çıkmış yumurta sayısı süper eee dha ne olsun, hadi tedavin hayırlı olsun. Ben hala endişeliyim acaba bu ay başlamasam mı falan diyorum. Kararsızım kızlar. Kendime hiç dikkat etmedim... Badezuzum umarım tez zamanda alırsın raporunu canım.Gerçekten devlet hastaneleri ile uğraşmak çok zor. Nefret ediyorum devlet hastanelerinden walla. Katil olur orda insan. DEW canım benim bulantılar devam ediyor anlaşılan. Olsun tatlım yaaa, bulantıların kaynağını düşündükçe insan mutlu olur... Miniğinin seninle olması ne güzel :) Landrach hala hastanedeymişsin güzelim hay Allah. Umarım en kısa zamanda çıkarsın evine. Gerçi hastane daha güvenli bir yer sonuçta tabi. Aman sen ve oğluşun sağlıklı olunda insan herşeye katlanır dayanır. Kendine ii bak canım.
Kızlar ben çok kararsız kaldım yine. Bu ay başlasam mı, yoksa Şubat ayına mı bıraksam. Yol gözümde çok büyüyor. Bir de kendime hiç dikkat etmedim dedim dedim ya o kafamı çok karıştırıyo. Bugün doktoruma mail yazayım diyorum. Benimde prolaktin ve TSH a bakılması gerekiyodu. Daha baktıramadım, haftasonu nasipse. İşte böyle... Herkesi çok öpüyorum. Kendinize dikkat edin canlarım

landarch cidden sipaymis senin velet. bi annesine nefes aldirsin donsun de. gulem hayirlisi olsun tedavin. hersey yolunda gidiyor ne guzel. pirayecim bence bir an once basla. bekleyince birsey olmuyor iste, sik disini basla canim br an once.
biz de cuma gunu gittik doktora, ama benim akli havada kocam hazirladigim dosyayi evde unutmus. o da bizi carsamba cagirdi. birsey yapmadi yani, tanistik geldik. ama hastane devlet olmasina ragmen, cok temiz, cok duzenli. yanimiza gorevli verdiler tup merkezine cikmamiz icin. yani devlet hastanesinde ilk kez boyle birseye sahit oldum. serviste gebe kalip cocuk doguran bir cift geldi yaninda kizlariyla. servistekileer toplandi basina bizim kizimiz mi diye. bir muhabbet, bir samata. aile olmuslar resmen. sonradan doktor oldugunu ogrendigim kadin tedavi gormus cifti ve annelerini 2 kez optu, sarilisa sarilisa ayrildilar. yani devlet hastanesinden sikayetci arkadaslar, hersey yonetimde bitiyormus. burada boyle bir devlet hastanesi de var.

cnm memnun kalman çok güzel tabiki her yer aynı olmaz ben kendi memleketimde düşükten sonra yapılan testleri yaptırmak için gittiğimde tüp bebek bölümündeki hemşireler kul köle oluyolardı kadınlara dr.lar bir muhabbet sohbet anlatamam ama istanbulda hemen heryer aynı maalesef benim eltim hamile kalınca hem özelden hem üni.hastanesinden takip yaptırıyodu tahliller çok pahalı olduğundan bir gün beraber gittik nerdeyse dr.a kafa göz dalıcaktık adam asla cevap vermiyo asla ! asık bir suratla muayenesini yapıp tahlil kağıtlarını resmen suratımıza attı.şimdide benim gittiğim yer aynı.keşke hepsi senin gittiğin yer gibi olsa ama malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…