ee süper sonuçların gözünaydın cnm.selam canlar..nabersiniz:)))
ben iyiym tahlillerim gayet normal:) prolaktin ve tsh ım iyi çıktı.kızlar anladığım kadarıyla prolaktin troide bağlıda bozuluyomuş..sanırım bende de öyle oldu..ama şimdi herşey yolunda görünüyo,tabii moralim düzeldi...
ya şu israel beyin önüne kendimi atasım geldi yaaaaaa((( ne güzel hamişleriyle doldu ortalık..daha buralara yazmayan ne çok kişi vardır.helede rezerv azlığı,mini tüp bebek diyosunuz ya gönlüm kapıllıp gidiyo izmire:))) bende olmazsa yaza izmirdeyim,bu kesin ama olmazsa diye cümleler kurmamaya karar verdim..sonuçta bi tedaviye başlıyorum dimi..ve burdanda bebeğiyle gidenler var...tek zararı ilaç işte..offf Allahım koru biizi...
dew canım o ne biçim dua yaa..kızdım sana:) lütfen duanı tam et canım..ikimizede sağlık ver de...
bubuşcum lütfen ekme bizi merak ettirme..canım hafiflledimi kaşıntın bu arada:)) canım ortamın mukozasını değiştirdinya kürlerle bence ondan canım..aman dikkat et..
olmazsa diye başlama lütfen. daha cok basındasın dur bakalım.
kaşıntım hafifledi bazen kaşındıracak kadar olmasada ortaya çıkıyor ama çok şükür allahım neydi o öyle.
doğuracak sey kalmayacaktı yani :)))
sakin ol tatlım ne aksilikler geliyor insanın başına. sabır değilmi bizi bu kıvama getiren..ah canım benim sende bi annesin artık,endişeleneceğin bi kuzun var..Allah ikinizede sağlık versin şölleee rahatt rahat getir 9 ayın sonunu..e bu arada 2 si bitti bile:)))
bende dün gece adet oldum,sabah hemen aradım merkezi..yarına randevu almak için,tabii bi taraftan şöyle bi durum var kemal bey merkezin ekip başı ve pazar günleri o olmuyo,diğer iki doktor dönüşümlü orda oluyolar..e kemal beyle başlayacağım için belki bugün gel der diye sabahtan aradım..sekreter doktor beyi size dönecek dedi kapattı..saat 12 oldu aradım tekrar,dediler doktor yoğun arayacak sizi..saat 15.00 oldu unuttular diye sinirlendim neyse yine aynı cevap..saat 16.30 da kemal bey aradı..direk nerdesin şimdi gelebilirmisin dedi..benim merkezde olmam 1,5 saat en az..ben yarın yokum ya ondan demiştim dedi..tepem attı valla,dedim doktor bey bu aklıma geldi ve sabahın 9 undan beri elimde telefon geziyorum (wc ye bile telefonla girdim yaaa)...kusura bakma dedi..ve yarın başka bi doktor ilk maueyenemi yapacak..sonra ayın 25 inde izne ayrılacağını söyledi..yani toplama ve transferde olamayacağım dedi..bunu en baştan bildiğim için bişey demedim artık..ama özensiz davrandıkları düşüncesine kapılıp sinirlendim,zaten regl gerginliğindeyim,oturdum ağladım manyak gibi....eşimde başladı böle yapacaksan gitmeyelim yazı bekleyelim diye...ya nasıl beklerim onca hesap yapmışım...dedim Allahtan bu iş..şansımı denicem...işte böyle yarın sabah 10 da randevum...inşallah bi aksilik olmaz...
dualarınıza ihtiyacım var tabii:))))
allah emeklerimizi bosa cıkarmaz inş. bol şans.
cnmmm allah kolaylık verisn sana. eşşek senii deseydin ultrasonda görünce.. yaramaz cek ayaklarını ordan..:)))Kızlar merhaba,
Bakalm tlfn yine kitlencekmi yazamayi basarabilecekmiyim. Hepinizi okuyorm, gülem cim tedavin hayirli olsn Dr un izne gidecek olmasına takılma. Ben egitim hastanesindeym bisuru asistan bide Prof hepsini idare ediyormbı sonraki tedavi diye bisey olmıcak. Badezuzum rapor çıkarmakla Cok iyi yapıyorsun devlet destegini almak bir nebze olsun nefes aldırır maddi yonden. Ben alırken Cok ugrastirmislardi ama kendime dedim ki bak bu bir süreç ve bitecek sonra eline raporu alınca hepsinin yuZunu unutacaksın
Bubus Cnm mantar Cok illet bisey bilirim Cokkkk gecmis olsn tatlim. İnsallah belirtilerin hamileliktir geri sayım başladı 12 gün kaldı bata.. Hadi insallah..
Benden haberler söyle; hala hastanedeym ne zamn cikacagm belli deil. Karaciger enzimlerim düşüşe geçmedi ama artık artmiyor galiba düşmeden ew yolu gözükmüyor bana. Bebek gayet iyi her hafta ultrasonla bakılıyor, yaramazin ayakları tam rahim ağzının orda ultrasonda bakarken bile ayaklarını vuruyordu oraya. Sipa resmen beni neden diktiniz ben çıkacaktım yaaa diyor. İnsallah saglikla doğarsa poposuna vurucam :))) en büyük aktivitelerim sizi okumak, Facebook msn tv kitap.. Sunu anladım ki insan her seye alışıyor ama Allah kimsenin basına vermesin yatağa bağımlı olmak
Cok zor bir sınav. Hepinizi opuyorm, kendinize iyi bakın optm
hiçbiyere çıkmak yok oraya girdi yerleşti bi kere.. eşim hep derki bi doğsun parmağımla tokat atıcam mdiye. artık sende öyle yaparsın..
cnm yatağa bağımlı olmak çok zor ama insanoğlu nelere alışıyoruz en azından senin geçici bir durum sonundada meleğine kavusacaksın..sonunu düşün motive et kendini. allah yardımcın olsun cnm çok öpüyorumm..
benimde belirtimi ne bilmiyorum ama hayırlısı cnm bekliyorum bakalım ne olacak.
Ben kendim ve bebegim icin Israel beyden baska doktor dusunmuyorum acikcasi,sırf bu yuzden amerikaya donmesem de burdami dogursam bile diye dusunur oldum bakalim zaman ve israel bey ne diyecek simdilik zaten bulantilardan ignelerden dolayi bir yere kipirdaycak durumda degilim :)
benim fikrimi alacak olursan bence burada doğur bebeğini kucağına al git. bi tanıdıgımız gecen haftalarda amerikaya doguma gıttı. maddi durumu gayet yerınde. gencecik kız. amerikalı dr sen bebeği al eşini içeride bırak dik. kız döndü buraya ama ölümden döndü ameliyat oldu şimdi tekrar olacak. rahmi iltihap kaplamış. belkide hepsini alacaklar. birdaha anne olamayacak.
allah korusun. bizim dr lar daha iyi bence doğum konusunda..
slm kızlar..ya anca gelebildim..yoruldum...
muayene oldum..bi sıkıntı yok..2,5 cm lik çikolatam dışında:) sağda 6,solda 4 yumurta saydı..9 du hep 10 a çıktı bu ay+1 cepte:)))dün bahsettiğim gibi merkezin diğer doktorlarından biri vardı,ilk tedavimi yapan...kemal bey ilaçlarımı aldırtmış zaten..günde 400 ünite gonal-f ve 150 ünite menopur...nasıl çok dimi neyse ilk dozumu yaptım bugün...inşallah sonu güzel olur..genel anlamda iyiyim..haaaa bu arada merkezin sayfasında konuştuğum kızlarla karşılaştık..dünden haberleşmiştik zaten..hafta içide görüşücez tedaviler arka arkaya olcak zaten...
işte benden haberler bunlar...
hadi bakalım başladığın bu yolda allah yar ve yardımcın olsun. inş. gönlünün muradını alırsın. dr lar sebep allah ol desin yeter. bosver işlemler doğru yapılsın yeter.moralini bozma sakın. öptm cnm.