Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ee süper sonuçların gözünaydın cnm.
olmazsa diye başlama lütfen. daha cok basındasın dur bakalım.
kaşıntım hafifledi bazen kaşındıracak kadar olmasada ortaya çıkıyor ama çok şükür allahım neydi o öyle.
doğuracak sey kalmayacaktı yani :)))

sakin ol tatlım ne aksilikler geliyor insanın başına. sabır değilmi bizi bu kıvama getiren..
allah emeklerimizi bosa cıkarmaz inş. bol şans.

cnmmm allah kolaylık verisn sana. eşşek senii deseydin ultrasonda görünce.. yaramaz cek ayaklarını ordan..:)))
hiçbiyere çıkmak yok oraya girdi yerleşti bi kere.. eşim hep derki bi doğsun parmağımla tokat atıcam mdiye. artık sende öyle yaparsın..
cnm yatağa bağımlı olmak çok zor ama insanoğlu nelere alışıyoruz en azından senin geçici bir durum sonundada meleğine kavusacaksın..sonunu düşün motive et kendini. allah yardımcın olsun cnm çok öpüyorumm..

benimde belirtimi ne bilmiyorum ama hayırlısı cnm bekliyorum bakalım ne olacak.

benim fikrimi alacak olursan bence burada doğur bebeğini kucağına al git. bi tanıdıgımız gecen haftalarda amerikaya doguma gıttı. maddi durumu gayet yerınde. gencecik kız. amerikalı dr sen bebeği al eşini içeride bırak dik. kız döndü buraya ama ölümden döndü ameliyat oldu şimdi tekrar olacak. rahmi iltihap kaplamış. belkide hepsini alacaklar. birdaha anne olamayacak.
allah korusun. bizim dr lar daha iyi bence doğum konusunda..

hadi bakalım başladığın bu yolda allah yar ve yardımcın olsun. inş. gönlünün muradını alırsın. dr lar sebep allah ol desin yeter. bosver işlemler doğru yapılsın yeter.moralini bozma sakın. öptm cnm.

Gulem harika haberler cikolata kisti hic onemli degil vallaha onemli olan 10 folikul olmasi insallah ilaclarin onlari guzel guzel buyutecek soyleeee 10 taneside guzel buyusu 10 yumurta toplansa superrrrrrrrrrrr olur dualarimiz seninle bebegim...insallah iyi olacak...hicbirsey inancini kaybetmene izin vermesin....

Piraye seni hic hazir gormuyorum bu ay guzelim eger kendini bu sekilde hissediyorsan bence subati bekle cnm belki o zaman daha iyi gelir sana....cunku kafanin rahat olmasida onemli biliyorsun...

Landarch cnm senin yaramazi yerim ben yaaaaaa dun resmini gondermis landarch bana allahhh bir gorseniz ne yakisikli bir oglan poz vermis serseri :))) iyi olacak insallah.....

Bubus cnm arkadasinin basina talihsiz birsey gelmis,amerika dedigin kadar kotu degil guzelim sizinkiler bir talihsizlik yasamislar ama tip amerikada cok ileri biliyorsun kanser tedavilerinde herkesin ilk kosup gittigi yer amerika....dogum konusunda da turkiyeye gore dogum oranlari cok yuksek her evde 4 cocuk vardir en az uremeyi severler e tabi maddi durumlar iyi olunca :)diyecegim o ki bu kadar dogumun oldugu bir ulkede kotu dogum doktorlari olmaz tek kotu yani amerikanin fazla ilkel koy usuludur ne bileyim 9 ay boyunca 2-3 kez ultrasona sokarlar anneyi, bebege cok zarar verdigini dusunuyorlar,disaridan elle muayne filan var yani,birde normal dogum illaki normal dogum yaptirmaya calisirlar...bu yonleri kotudur malesef ama dusundugun kadar kotu degil :) ama benim burda kalmak istememin sebebi amerikaya olan guvensizligim degil doktorumdan ayrilmak istememem hani bana israel bey kadar ihtimama gosterirlermi endisesi bakalim zaman ne gosterecek....

Bulantilarim kotu kizlar bugun ilk defa cikardim malesef ((( landarch daha dun sana sukurki cikartmiyorum dedim sabah hopppp :))) neyse bu halimizede sukur...kontorlum kismetse cuma gunu esim 4te ucaktan inecek ordan hemen muaynaneye gececegiz boylece babasida bebegimizle tanismis olacak hayir cocuk sonra bu adam kim diye soracak heheh :))))

sağolun kızlar,umrım bu sefer olur..kendimi iyi hissediyorum 10 tane olmasına şaşırdım hep 9 du ya...doğurmak nasip olursa 10 numaralı forma diktiricem:)))))) landarch cım dediğin gibiyim aynen,çok adapte bile olamadım aslında,malum evde birikmiş işlerle boğuşuyorum,özellikle yardımcıda almadım oyalanmak için...hergüne yetecek kadar işim var yani:) birde tayin meselesi var,ayrılışımı 20 sinde yapıcam daha,o gün eşyaları taşıycaz..perşembeden yola çıkalım diyoruz..yani resmen tedavi arada kaynayacak..transferden sonra zaten tukulup kalıcam evde o zamana kalsın düşünme payım:)
pirayecim keşke başlasan canım.çünkü şubatta daha da kış olacak ve o zaman daha zor gelecek yol olayı..bende aynı durumdayım bak..kendini hazırlamana gerek yok aslında..ama yok kafa olarakta hazır değilim dersen o da çok önemli bekle şubatı,planlı programlı git...ben paldır küldür olaya daldım gibi oldum iyi gibiyim yani:) hem hanni beraberdik?yalnız bırakmayın beni
dew çikolata kistini doktorda önemsemiyo ama ilkinde 1 den 2,5 oldu..şimdi gene büyürse diye düşünmüyo değilim ama napiiim artık başladık kendimi teslllim ettim..çarşamba günü kemal bey maueyen edecek ona sorucam..ben pek konuşmuyorum artık,sormuyorum,önceden böyle değildim...bıt bıt bıt habire sorcak bişeyim olurdu,şimdi kendimce duruma tepki gösterip ketumlaşıyorum:))) cnım benim bu oğlan seni kursturdumu sonunda(yalnız oğlan!!!:)) ayyy kıyamam hiç yaaaa olsun ama sebebini biliyosun işte büyüyo sıpa:) inşallah uzun sürmez canım artık eşin seni iyi görünce ne kadar mutlu olacak..helede direk bebeğini görecekmiş daha ne olsun..Allah yuvanızı korusun canımmmmmm...
kızlar valla bana dua edin yaaaa:) çok istiyorum bu sefer ve sanki inanıyorum bu sefer....şartlandırmadan umutlanıyorum sanki:))

cnm süpermiş on tane yımırta:))ohh onlar büyür kocaman olur en az 8 tane döllenir misss:)ilaç fazla felan demişin olsun bu defada alıcaksın biticek öyle düşün ..bayağı yoğun günler bekliyo seni cnm ben de çok umutluyum senin adına hep diyorum böyle sallapati olunca daha iyi oluyo sen iğne fazla yumurta ne kadar oldu şu bu bile diyemeyeceksin yoğunluktan e buda sters olmanı önliycek e stres olmayınca vücut rahatlıycak e vücut raharlayınca bebişin sana geliceek:))bence sıradaki hamişimiz sensin:)

DEW cnm bulantıların devam ediyomuş bende kullandığım ilaç yüzünden sürekli bi bulantı halindeyim resmen koku alıyorum herşeyden bak senin bulantının tatlı bir sebebi var ben boş boş böğürüyorum:)))inş. hepsi geçicek cnm ..ayy eşin için ne güzel bir an olur gelip bebeğini görücek tek bıraktı çift alıyo seni:))bizim kocacıklarımıza da nasip olsun inş bu mutluluk:)

PİRAYE cnm tedaviye hazır değilim demişsin içinden nasıl geçiyosa öyle yap cnm ama yol için diyosan gidiş geliş mi yapıcaksın hep ist.da mı kalıcaksın bilemiyorum da şubat seni daha zorlar benim de kaldı taa marta ama inan yol benide düşündürüyodu bi yandan iyi oldu..senin içinde ne zaman hayırlıysa o zaman olur inş.

bu ayda nurtopu gibi bir kistim var heralde kızlar sağ tarafımdaki ağrıyı anlatamam çarşamba kadın doğumcuma gidicem bakalım neler oluyor kukum da:))))

Canım yaa walla senin için ben de bu ay çok ümitleniyorum. hani insan ne zaman kafasına takmazmış o zaman gelirmiş ya bebeği seninde öle olcak, koşuşturmadan ev taşımadan falan bi bakmışsın pozitifi görmüşün :) Ben seni çok olumlu mhissediyorum. Bu enerjin çok güzel canım. Ben de bugün Erbil Beyle görüştüm, vitaminlerini içmemeni kafana takma diyor ama bugünden itibaren başla diyor :) kendini topla bu ay başlayalım dedi, bekliyo beni bu ay sonunda, ben de daha fazla uzatmiiiim dedim kendi kendime. Eşimde beklemeyelim diyo. Velassıl gülemcim seni yanlız bırakmıyorum canım...Ben de arkandan geliyorum :) umarım ben de 23ünde olurum reglimi, şimdiden papatya ve civanperçemi içmeye başlıyayım bari de geç kalmasın yaramaz. Ayyyy heycan bastı.... Bak gör gülemcim peş peşe patlatıcaz haberleri canımcım.

Canım yaaa gidip gelmeyi düşünüyorum elimden geldiğince, kalacak yerim var aslında ama izin konusu problem, mümkün olduğunca iznimi transferden sonraya saklamak istiyorum, rapor falan yapıcam artık bişiler. Bu ay başlıcam galiba, bi gaz geldi yeniden :) Canım senin inatçı kist tüp tedavisine engel değil ki tatlım, Takma kafana, bak gülemin de var, doktor fazla üzerinde durmamış. Tabi ağrı yapması can sıkıcı oluyo, nefret ediyorum ben de şu kistlerden... Şey var bu doğadanın özel gün çayı, hem ağrıyı falan da hafifletiyo canım, regline 1 hafta kala her akşam 1 fincan içmeyi dene istersen belki kistine de faydası dokunur

Canım aslında kafam çok rahat ama fazla rahat,sanki tedaviye ben başlamıcakmışım gibi. Sanki o zorlu süreci ben yaşamıcakmışım gibi, sanki bebek şu anda bana çok uzakmış gibi... Çok tuhaf bi ruh halindeyim yani. Bebek için ölmüyorum sanki kafamı çok kurcalamıyo eskisi gibi... Evet çok çok istiyorum ama sanki bana bir o kadar uzak.Sanki bebeğime bakamıcakmışım gibi, sanki böööle çocuksuz hayat daha kolay gibi, walla tuhafım işte canım ne bileyim.İşte hep bu yüzden ilaçlarımı düzenli içmedim,iyi beslenmedim, sıkı giyinmedim,üşüttüm... İşte böyle ....
Eeeee senin kociş gelecek bugündü dimi, ayyy yavrusuyla ilk defa karşılaşıcak canım benim yaaa, ağlamayın fazla, çocuk da neye uğradığını şaşrımasın sonra :) :) :)

eğer gidiş geliş yapıcaksan şubatta dediğim gibi daha zor olur.ya bu ay başla yada mart ayına bırak tabii hayırlısı hakkında ne zaman kendini hazır hissedersen .dew e yazdığın varya tam olarak beni anlatmışsın resmen...çok şaşırdım bende senin gibi düşünüyorum eşim çok kızıyo ama aynen dedğin gibi sanki çoook uzak bana anne olmak böyle iyi işte takılıyorum modundayım inş marta kadar annelik rezervlerim dolar:)))))))ablam sürekli kendi kendine anne olucam diye tekrar et diyo bende söylüyorum arada da ben dünyanın en göözel karısıyam diyorum:)))))
iyi gelirse alıp içerim valla sağol cnm sanki sağ tarafıma taş bağlanmış öyle bir ağırlık var.tüp için engel olan kistlerden değil cnm benim her ayki 3 yumurtamın atılamayıp kist olanı bu.adette erir büyük ihtimal ama ben ağrısına dayanamadım ve kuzenimin kisti patlamış hastanede yatıyo şimdi ondan korktum heralde bi gidip bakayım çok mu büyüdü bu sancı yapıyo dedim..ben tüpe başlamadan önceki ay soğan kürü yapıcam anca ozaman kist olmuyo..

pirayeeee çok sevindim canım,beni yalnız bırakmadığın için teşekkür ederiiimmmm
silkelen ve kendine gel:) ayyy bak şimdi heyecan yaptım....vitamininine başla hemen..kendin için yazdıklarını okurken benmi yazım dedim bi an...badezuzumda aynı haldeymiş bak:) ben sanki başkalarının tedavilerini takip etmek ve burdan okumakla geçirecektim vaktimi hep..aa ne zaman bana sıra geldi dedim...evet eylülden beri plan yaptım ama zaman beni bu takvime uymaya zorladı biraz..belki işim uygun olsaydı şimdiye çoktaaaann yaptırmıştım ama iç sesim hiç konuşmuyo,anne olcam falan demiyo yani..ööölleee k.k.takılma modundayım hehehe:) ama face de kuzenlerimin bebek resimlerini beğenirken kendimi boynu bükük yakalıyorum..işte orda gaza geliyorum:)
kızlar iyiki varsınız yaaa..valla...hiç yalnız hissetmiyorum kendimi ve bu çok önemli benim için..inşallah dediğiniz gibi olur,inşallah arka arkaya pozitif sonuç alırız..şu 10.yumurta bile şevkimi artırdı valla..bu sefer 9 değillllllll 10!!!!!!!!!! hehee...

canım inşallah bu defada alırım son olur..dozum yüksek ama bi yerde inanmak durumundayım..merkezin duvarlarında yazan o kadar çok hikaye vardı ki..neden biride ben olmayayım dedim..ama hala ''benim çocuğum''u düşünemiyorum..inşallah dediğin gibi olur canım..
sen d.k.hapı içiyosun dimi..bende de çok bulantı yapıyordu o.ama d.k.hapı içerken kist oluşmaz canım..yanlışmı biliyorum bilmiyorum ama...sen gene de bi görün doktora..benim evlenmeden önce başıma gelmişti..tam adet ortası adet oldmuştum bi daha..ama ne ağrı...doktor çatlamayan yumurtadan demişti tabii ben ne diyo bu demiştim:) sonradan anladım dünya kaç bucakmış:) ama sonra dediğin gibi kanamayla atılmış,senin ki de öledir canım..kuzenine üzüldüm bu arada..çok geçmiş olsun...marta bile bişey kalmadı valla..zaman ne kadr hızlı geçiyo değilmmi...

yok cnm bu ay içmedim dkh nı..tek içtiğim ilaç var oda pko için şeker ilacı oda beter ediyoya beni katlanıyorum artık..benimde bazen ilk evlendiğim zamanki hallerim geliyo aklıma dr.yumurtlama günü dedikçe beni gülme tutyodu tavukmuyum ben diye sonra o yumurtalarla bu kadar uğraşacağımı ne bileyim şimdi sıkıysa gül diyorum kendime..

vallahi ben onu bunu bilmem hepimizin şansı var çok şükür ..hepimizin de olucak çocuğu Allahın izniyle sadece zamanı gelicek seninde bence bu tedavi zamanın o yüzden alıştır kendini.bak başka topicte yazıştığım bi arkadaş var tek yumurta çıktı orta kaliteydi yanlış hatırlamıyosam ve transfer günü dr.diyo rahim yeterince kalın değil iptal edelim kız yok olsun diyo ve test gününe kadar nasıl pozitif bebeğim benimle biliyorum felan bende diyorum ufaktan diyeyim hani çok kaptırma sonra kötü oluyo insan ama kıyamadım söylemeye veee bu gün hamile olduğunu öğrenmiş havalara uçtum bir kez daha bu inanmanın pozitif düşünmenin önemini gördüm sende öyle başla e mi cnm :)

kızlar hergün 4 tane klomen fazla geliyho..doktor neden o kadar çok verdi anlamış değilim..beim gibi 4 klomen kullanan varmı..

Kızlaaar demek yalnız değilim, demek sizlerde zaman zaman benim düştüğüm karmaşaya düşüyosunuz. Walla bu kendimi ii hissettirdi, en azından kafayı yemiyorum :) :) Ben kendimi odaklamaya çalışıyorum yolculuğa gidip gelmeye, bir de reglimin zamanında gelmesine. Umarım herşeye çok olumlu ve de zamanında başlayabilirim. Bu arada leeden haber alan var mı, ne zamandır uğramadı, ve tabi bir de bubuşu merak ediyorum, son durumlar neler diye, belirtiler devam ediyomu, tahminim bi 6 gün falan kalmış olması gerek regline. bubuuuşşş nerlerdesin :) Bir de landarch tabi ki, canım benim yaaaa, hala hastanede Dikkat edin kendinize. Aaaa bir de DEWcim dün doktora gidecekti sanki eşiyle birlikte. Bebek nasıl acaba, herşey yolundadır umarım. Tabi kocası geldi ya pabucumuz dama atıldı sanırsam, huhuuuuu DEWcim bizi haberdar et canım son gelişmelerden. Öpüyorum hepinizi

kızlar hergün 4 tane klomen fazla geliyho..doktor neden o kadar çok verdi anlamış değilim..beim gibi 4 klomen kullanan varmı..

Canım beni yaaa, walla ben daha önce günde 2 tane içmiştim 3 ay boyunca. 3-4 tane yumurta geliştirebilmiştim canım. Bu arada ben de pko'luyum yaklaşık 7 yıldır. Aslında 4 klomen gerçekten fazla, sonra bir de ohss olmayasın Allah korusun. Çatlatma iğnesinden önce mutlaka doktoruna kaç tane yumurta oluştuğunu sor canım.Sen şimdi aşılamaya mı başlamıştım canıım?

kızlarrrrrrrrrrrr selammmm..maşallahhhhhhhhhh süper haberler var ya.gülemcim tatlım çok sevindim ya maşallah sana 10 yumurta süperr :)e h onlarda şöyle güzelce döllenip bebiş olcaklar inşallahhh:)pirayecim sende tedaviye başlama aşmasındasın sanırım pozitif olalım ki gelsin keratalar :)o yaşadığın belirsizlikleri hepimiz yaşıyoruz gördüğün gibi bende acaba diyorum şöyle mi böylemi ama hepsi olup gidiyor motive tmeye çalışıyorum kendimi ..şubatta sanırsam bana izmir yolları gözükecek allahın izniyle inşşallah.birsürü başarı hikayesi okuyoruz neden bizde kendi başarı öykümüzü yazmayalım kii.bizim gibi bizde bir başkalsına uumut olalım ...daha yeni nerdeyse 10 yıllık evli bir arkadaşımın hamiş haberini aldım nasıl mutlu oldum onuniçin çok dua ettim ..bir sürü şey yaşadı tüp bebek vs..tam oldu dedik 6 aylık erken doğumla bebğin beyin gelişiminde ki hasar yzünden kaybetti ..nasıl zor günlerdi aradan 2 yıl geçti denedi yine olmadı tam 1o.senesinde tekrar başardı inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun ..yani inatçı ve inaçlı insanlar başarıyorrr.bizde inatçı ve inançlıyız değil mi er yada geç başarıcaz anne olmayı ...hepinizi seviyorum ve öpüyorum ..boş şans hepimize bu yolda:)

Kizlarrr napiyorsunuz bakalım?

Bende hamile kalmadan once aynen sizin gibi dusunuyordum baskalarina sevinecegim,onlari tebrik edecegim ve onlarin cocuklarini sevecegim kari koca ikimiz bir omur gecirecegiz diye dusunuyordum..hatta defalarca konustuk cocuk evlat edilenim nasil yapsak acaba diye arastirir olmustuk ama bunlari dusunurkende tedaviler hep devam ediyordu garipti yani...sonra gozlerinizin onunde gerceklesi iste hamile kaldim hala inanamiyorum cok garip bir duygu bak sizlerde yasayacaksiniz bence sizde benim gibi olacaksiniz garip bir his bu.....ama sirayla sizlerin hamilelik haberlerini alinca tek tek sorcam hislerinizi :)

Piraye sende basliyorsun iyi bir karar aldin ayyy cok heyecanliyim sizler icin lee ne yapiyor bende cok merak ediyorum...gulem,piraye,kekecb badezuzum belki bubus hamiledir bile bu ay...sonra cerenm ay hadi insallah hepinizden guzel haberler alalim insallah....

Kizlar benden haberler hala ayni bulanti ogurme seklinde geciyor gunlerim.. resmen kilo verdim israrla yiyebildiklerimi ogurtum olsa bile tuketmeye calisiyorum yoksa daha fena oluyorum zaten...insallahhhhhhh sizinde bulanti hikayelerinizi duymak istiyorum ona gore :)))

LANDRACHH böyle büyük yazayım okuyunuca çok sayfa oluyo dikkatini çeksin.sen ist.daydın dimi???şu hast ve dr.un adını bana yazarmısın cnm malum benden his.istiyolar ama ben hem adam akıllı bir dr.hem de devlet güvencesinde biyer bulamadım eğer bana yakın bir yerdeyse dr.la görüşeyim rapor işinde beni bu doğum evinde süründürücekler gibi eğer tel.den yazabilirsen bi ara yazıver cnm.umarım iyisinizdir çok öpüyorum

hmm..ben şeker ilacını sadece tedavi sırasında içiyosunuz sanmıştım,anlamamışım..canım sende kilo problemi yoktu dimi?aslında pco nun bile çeşitleri var heralde..ameliyatımı yapan doktorda bana pco demişti biliyomusun..hormonların ve tipin etkilenmemiş falan dedi.bak inci gibi yumurtalar var dedi:) ama tüp bebek doktorumda dahil gittiğim çeşitt çeşitt doktorlara sordum yok öle bişey dediler:)))))))
gerçekten kime inanalım şaşırdım valla..aman bebekimiz olsunda...arkadaşın başına gelenler çok ilgnç ama bu işin nasip işi olduğuna kesin bi kanıt ddimi..iyiki inat etmiş transfer için..inşallah kucağınada alır...bende pozitifimmmmmmm:)))))))))))))bu sefer olacak inşallah:)))hehehe (oluyomu?)

canım bende günde 2 tane içmiştim..ama 4 tane veren çok doktor var,güven bence doktoruna aklın karışmasın..aşılamamı yapılacak?kontrolün ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…