Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yok cnm tedaviden önce 3 ay içilmesi gerekiyo.yok zayıf bile sayılırım bende vücuda yansımayan ama yumurta kalitesini etkileyen çeşidi var.
oluyo devam süpersin:))))) sonuna kadar böyle ol sen ne kadar pozitif olursan embriyolar kendi aralarında aaa annemiz çok tatlı karnına gidince sıkısıkı sarılalım ona derler:)

gülemcim bişi sorucam canım, tüp için başladığın ilaçlar yan etki yapıyo mu? Benim en çok korktuğum şey ilaçların mide bulantısı ve ishal yapması. Aşılama için femara kullanmıştım ya ben beni mahvetmişti o, resmen 5 günde 1,5 kilo vermiştim. Şimdi de Yollarda geçicek ömrüm ya acaba ilaçların yan etkisi olacak mı diye mark ediyorum canım. Senin bir daha ki doktor randevun ne zamandı

hoşgeldin canım,ahhh canımm inşallah 10 uda döllenir ama bana göre mucize olur bu...öncekinde de 9 dan 2 tane kaldı ya,şimdide sanki tablo aynı olurmuş gibi geliyo..bakalım yarın asıl doktorum bakacak,onun fikri daha önemli benim için...umarım doğru zamadayımdır...sende şubatta başlıyosun demek..israel beylemi başlayacaksın?az kaldı hadi gelin arkamızdan...arkadaşın için de çok sevindim,inşallah bu sefer sağlıklı bi bebeği olur,kucağına alır...

Badezuzum bizim pkolarda birbirine benziyo walla, ben de zayıf bile sayılırım, 50 kiloyum :) ama pko var hem de kuvvetli. Aynen senin dediğin gibi kalitelerde sorun var sanırım. Eşlerimizde birbirine benziyo du - morfolojik rahatsızlardı :) :) :) en son bizimki %2'ye düşmüştü. Allahım umarım daha fazla düşmemiştir. Ne ilaç kullanıyo ne de kür uygulatıyo, inatçı adam, hıh... Ben de glukofene devam ediyorum hala bu 4. ayım, kullanmaya devam. Erbil bey hamile kalsan bile ilk 3 ay kullanacaksın diyo. Alıştım artık :)

evet cnm benim düşüklerimin sebebi o ikisi zaten iki çürük eleman birleşince benim miniklerime olan oldu işte..vallahi eşim en son bir 6 -7 ay önce yapmıştı artık ne halde hiiiç haberim yok açıkcası bende ilgilenmiyorum sigara son hız devam ediyo bir keçiboynuzu pekmezi içiyodu oda yok artık.sanki hayrına bana bebek yapıcak..glukofen beni öldürüyo yaaa ben iki üç hafta oldu başlayalı ama tam düzene sokamadım 1 gün içiyorum iki gün içemiyorum miğde bulantısından.nasıl alışıcam hiç bilmiyorum.hamilelik oynuyorum resmen yemek kokusu felan alıyorum onu içince((

aaa gerçektenmi?ya bende de yumurta kalitesi bozuk,acaba gerçek olabilirmi o doktorun dedikleri?:))) bak sardım gene eski halime:)))
ama sorcam bunu yarın..hehehe...hahaaaa canım embriyoları konuşurken hayal ettim de:)))))))) töbe töbeeeee:))))
Allahımmmmm inşalllaahhhhh....

canım beni hiç etkilemiyo ilaçlar..öle ani etkisi olmuyo ama ilkinde transferden sonra kabız olmuştum ben..kabak tatlısına hücum etcem:))) çok rahatlatıyo..bunun dışında gayet iyiyim..canım kontrolüm yarın 12:30 da..

haaayııır düşünme sakın ya biz seni zor kopardık otlardan felan artık bişey düşünme sen tedaviye başladın herşey süper şu bu diye düşünme sakın:)) sadece bulunduğun güne odaklan bak gulem sakııııın dalma eskilere sakıııın:)))

yaaa piraye ve badezuzum aklıma soktunuz pco yu:) benim kalitede bozuk malum yaşamadı bebekim....pcolu olup rezerv azlığı olması mümkünmü:)))))))))))))))
offf benim eşimde de morfoloji %2 idi en son..öfffffffff...tam bulmuşuz adamlarını haaa...ama benim eşim sigara içmiyo,onun yerine ben içiyor(d)um:)))))))

tamammmm..ama sorcam yarın doktoruma

tamammmm..ama sorcam yarın doktoruma

sor cnm için rahat etsin ama zaten adam görür kaç kere baktı yaaaaa yumurtalarına. vallahi sorun arıyosun kendine bak kızıcam şimdi ne güzelken herşey yolundayken takıcak bişey çıkarma.bizi kıskandın dimi pirayeyle benim neyim eksik diye bende pko luyum diye:)))))

LANDRACHH seni online görüyorum cnm uygun olduğunda dr.la hastaneninadını yazarsan çok iyi olur(tabi yanlış hatırlıyoda olabilirim ist.da olduğun konusunda)..

LANDRACHH seni online görüyorum cnm uygun olduğunda dr.la hastaneninadını yazarsan çok iyi olur(tabi yanlış hatırlıyoda olabilirim ist.da olduğun konusunda)..

Cnm tabiki yazarım, dr um Prof.Dr bulent
Duran Bolu abant izzet baysak unv. Tip fak. Anabilimdali baskanı. Cnm burda Eskişehir Zonguldak istanbul her ilden hasta var. Ameliayat kararı alınıp 3-4 gün yatış veriliyor ozelnhastane konforu var resmen. Cnm aklında bulunsun mutlaka

Benm bugün 13. Gunüm artk sıkıldım aman su enzimler tamamen normale dönmeden çıkmak istemiyorm. Kendime 1 Şubat a kadr zaman verdim sonra kimse tutamaz beni ewimi Cok özledim biraz da ewimde yatayım.

Badezuzum azcık sık dişini güzelim, bende de tam 1 ay acayip mide bulantısı yapmıştı, bölee bağırsaklarım falan bi tuhaf olmuştu gurul gurul, sonra ağzımın tadı bozulmuştu. Ama glukofenin pko'lular için gerekli olduğunu okudum, adetleri bile düzene sokuyormuş, yumurta kalitesi falan filan derken azmettim başta sahab yarım akşam yarımla başladım, sonra akşamları tama çıkarttım sonra da sabah bir akşam 1, tabi bunlar doktorun gözetiminde oldu. Şuanda süperim, hiçbir rahatsızlık duymuyorum. Sadece artık canım tatlı yemek istemiyor, 1 gofreti bile bitiremiyorum öle söliiiiim. Tatlı yemiyince de hoooooop 4 kilo birden gidiverdi. Bence bu bile benim için ii bişi çünkü pko kiloyu pek sevmiyo. Canım benim azcık dayan tatlım, ve ilacını mutlaka düzenli kullan. Faydasına da inan canım

kızlar cevap için teşekkürler ayy ASllah korusun..o dediğin şey neyse...hafif pikoluymuşum ben..o da ne demekse...3 tane kist varmış solda 2 sağda 1 tane 7 ve 9mm.bu kistler hiç geçmezmi ya..son aylar adetim düzensizleşti ondsan ileri gelmiş...4 tane içtim yarın son alcam..sanki şimdi yazınızı okurken gözümün önünde harfle dökülüverdi sanki..klomenin yan etkisi olmasın..her zaman günde 2 kez kullandım..bu sefer başka bu gittiğim doktor 4 kullan dedi..brde onun yanında ekstra bi ilaç daha verdi.gebeliği kolaylaştırıyormuş diye hadi inşallahhh...

yok geçen ay başka doktora yaptırdım şimdi başka doktora gidiyorum...ve aşılama yaptırdığım doktorun 3 boyutlu ultrasonu vardı..onda bile görememiş doktor heralde bu kistleri.şimdi yumurtlama takibi yapalım dedi doktor..bu muayene olduğum doktorun ultrasonu renkli..üç boyutluda görülmn renkli ultrasonda daha iimim görünüyor acaba...ben sürekli gidiorum doktorakimse bana böle şeyden bahsetmedi..Allahtan hamişliğe engel değlmiş..sende pikoluymuşsun senin kaç tane kistin var boyutları nasıl...

çok sağol cnm ama ben seni ist.da biliyorum bolu uzak kaçar yani yanımda kalıcak bile kimse yok eşimin izin konusu berbatneyse sağol cnm..neden enzimlerin bozludu onu anlamadım ama bian önce düzelirde evinde rahat edersin inş. cnm şu bıdık bi yerine geçse rahatlarsın sende..daha iyi olun inş.

evet ben şu tuzlu kraker varya (reklam olucak:)) çizi onla kahvaltı yapıyorum resmen başka bişey gitmiyo boğazımdan tatlı şeyler gördükçe miğdem ağzıma geliyo..bende iki kilo verdim kullandıktan beri.hatta çok afedersin ilk başlarda gece uykudan böğürerek kalkıyodum ve lavaboda bütün apartman sesimle çınlıyodu üst komşum sen kesin hamilesin felan diyodu bilmiyo tabii .artık ne yapayım mecbur devam edicemde ben ilk içtiğimde çabuk alışmıştım şimdi zorlanıyorum...

hahaaa valla kıskandım sizi:)) ama yumurtaların kalitesiz olmasının sebebini soracaktım zaten doktora,bu hep aklımdaydı..gerçi o kesin endo ya bağlar..ya aslında morfoloji çok önemli değil bence..önemli olan biziz..bi üroloji prof u morfolojiye kalsaydı çoğu adam baba olamazdıisen kendine baktır demişti:)))))))))))
bu arada ben temizliğe fazla daldım,şu temizlik malzemelerine temas etmemeye çalışsamda olmadı,özellikle çamaşır suyu..ablam ege ünv.de aşılama yaptırmıştı o zaman demişler işlemden sonra çamaşır suyu ve kimyasallarla temas etme diye...bunada dikkat edin kızlar aklıma geldi..benim ellerim yanıyo şimdi cayır cayırrrrr...offf..

gulem kasiniyorsun :)
biz burada senin icin dua edip duralim, sen de ablanin tembihlerine ragmen camasir suyuna bulan.
ben evimde arap sabunu kullandiriyorum kadina. icine biraz camasir suyu dok tamam diyorum. elimde bir suru stoklanmis camasir suyum var da o yuzden kullandiriyorum, ben de eskiden deterjan almayi severdim, indirim su bu stoklardim. bitince uzum sirkesi kullandiracagim camasir suyu yerine. belki biraz eksi kokar ama once havalandirtirim evi; sonra da oda kokusu, kokulu mum; halleder giderim.
kendine dikkat et biraz. hatta elimdeki bulasik makinesi deterjanlari da bitsin, bulasik makinesinde de kullanacagim arap sabununu.
bir de gecen gun yine kulagima calindi, size de soyliyeyim. bu aluminyumsuz koltuk alti jelleri yurtdisinda cok moda ve buradaki gibi pahali degil. bir universitenin arastirmasindaki 20 meme kanserli denek kadindan 18inin kanserli dokusunda yuksek oranda aluminyum bulunmus. ve bu kanserli bolgeler genelde koltukaltina yakinmis. yani koltuk alti jelleri yuksek oranda kanser tetikleyicisidir deniyor. ben de aluminyumsuz aldim gecen gun ama bu da bir ise yaramiyor. eskiler gibi talk pudrasi mi kullanmak lazim acaba, bir de onu deneyeyim. bir fikri olan var mi ? bu arada erkekler daha cok terlediginden erkeklerde daha cok aluminyum kullaniliyormus. yani kocalarimiz da tehlikede. gerci onlarin meme kanseri riski kadinlara oranla cok daha dusuk ama.
benim ve kocamin cocuksuzlugunun nedeni bu yapay dunya. o nedenle ben ufak ufak savasimi ilan ediyorum.
kusura bakmayin, ben de cok giremedim bu ara. yarin pirayecim sana atarim bizim sperm durumunu. ona da elim ermedi nedense, yarin doktora gidecegim ya, dosya cikacak ortaya, ogleden sonra sana yazarim, bir de sen bakiver.

:)))sor cnm belki bi çare bulunur hepimiz için...aa bak PİRAYEEEE sanada söylüyorum sakın çikolata ,ay çekirdeği badem gibi tohum etkisi olan şeyler yemeyin.çikolata rahimde yağlanma yapıyomuş ve embriyo tutunmasını zorlaştıryomuş diğerleride hormonların dengesini bozuyomuş aklınızda olsun...yaa prof.doğru söylmeişte suçu kendi üzerime almaktansa zora gelince hep senin yüzünden diyip sıyrılıyorum :)yoksa onda milyonlarca spermden sağlıklısı bulunuyo bende en fazla 5-6 tane iyi kalitede yumurta pırtlıyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…