hmm..ben şeker ilacını sadece tedavi sırasında içiyosunuz sanmıştım,anlamamışım..canım sende kilo problemi yoktu dimi?aslında pco nun bile çeşitleri var heralde..ameliyatımı yapan doktorda bana pco demişti biliyomusun..hormonların ve tipin etkilenmemiş falan dedi.bak inci gibi yumurtalar var dedi:) ama tüp bebek doktorumda dahil gittiğim çeşitt çeşitt doktorlara sordum yok öle bişey dediler:)))))))
gerçekten kime inanalım şaşırdım valla..aman bebekimiz olsunda...arkadaşın başına gelenler çok ilgnç ama bu işin nasip işi olduğuna kesin bi kanıt ddimi..iyiki inat etmiş transfer için..inşallah kucağınada alır...bende pozitifimmmmmmm:)))))))))))))bu sefer olacak inşallah:)))hehehe (oluyomu?)
kızlarrrrrrrrrrrr selammmm..maşallahhhhhhhhhh süper haberler var ya.gülemcim tatlım çok sevindim ya maşallah sana 10 yumurta süperr :)e h onlarda şöyle güzelce döllenip bebiş olcaklar inşallahhh:)pirayecim sende tedaviye başlama aşmasındasın sanırım pozitif olalım ki gelsin keratalar :)o yaşadığın belirsizlikleri hepimiz yaşıyoruz gördüğün gibi bende acaba diyorum şöyle mi böylemi ama hepsi olup gidiyor motive tmeye çalışıyorum kendimi ..şubatta sanırsam bana izmir yolları gözükecek allahın izniyle inşşallah.birsürü başarı hikayesi okuyoruz neden bizde kendi başarı öykümüzü yazmayalım kii.bizim gibi bizde bir başkalsına uumut olalım ...daha yeni nerdeyse 10 yıllık evli bir arkadaşımın hamiş haberini aldım nasıl mutlu oldum onuniçin çok dua ettim ..bir sürü şey yaşadı tüp bebek vs..tam oldu dedik 6 aylık erken doğumla bebğin beyin gelişiminde ki hasar yzünden kaybetti ..nasıl zor günlerdi aradan 2 yıl geçti denedi yine olmadı tam 1o.senesinde tekrar başardı inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun ..yani inatçı ve inaçlı insanlar başarıyorrr.bizde inatçı ve inançlıyız değil mi er yada geç başarıcaz anne olmayı ...hepinizi seviyorum ve öpüyorum ..boş şans hepimize bu yolda:)
yok cnm tedaviden önce 3 ay içilmesi gerekiyo.yok zayıf bile sayılırım bende vücuda yansımayan ama yumurta kalitesini etkileyen çeşidi var.
oluyo devam süpersin:))))) sonuna kadar böyle ol sen ne kadar pozitif olursan embriyolar kendi aralarında aaa annemiz çok tatlı karnına gidince sıkısıkı sarılalım ona derler:)
Badezuzum bizim pkolarda birbirine benziyo walla, ben de zayıf bile sayılırım, 50 kiloyum :) ama pko var hem de kuvvetli. Aynen senin dediğin gibi kalitelerde sorun var sanırım. Eşlerimizde birbirine benziyo du - morfolojik rahatsızlardı :) :) :) en son bizimki %2'ye düşmüştü. Allahım umarım daha fazla düşmemiştir. Ne ilaç kullanıyo ne de kür uygulatıyo, inatçı adam, hıh... Ben de glukofene devam ediyorum hala bu 4. ayım, kullanmaya devam. Erbil bey hamile kalsan bile ilk 3 ay kullanacaksın diyo. Alıştım artık :)
yok cnm tedaviden önce 3 ay içilmesi gerekiyo.yok zayıf bile sayılırım bende vücuda yansımayan ama yumurta kalitesini etkileyen çeşidi var.
oluyo devam süpersin:))))) sonuna kadar böyle ol sen ne kadar pozitif olursan embriyolar kendi aralarında aaa annemiz çok tatlı karnına gidince sıkısıkı sarılalım ona derler:)
gülemcim bişi sorucam canım, tüp için başladığın ilaçlar yan etki yapıyo mu? Benim en çok korktuğum şey ilaçların mide bulantısı ve ishal yapması. Aşılama için femara kullanmıştım ya ben beni mahvetmişti o, resmen 5 günde 1,5 kilo vermiştim. Şimdi de Yollarda geçicek ömrüm ya acaba ilaçların yan etkisi olacak mı diye mark ediyorum canım. Senin bir daha ki doktor randevun ne zamandı
aaa gerçektenmi?ya bende de yumurta kalitesi bozuk,acaba gerçek olabilirmi o doktorun dedikleri?:))) bak sardım gene eski halime:)))
ama sorcam bunu yarın..hehehe...hahaaaa canım embriyoları konuşurken hayal ettim de:)))))))) töbe töbeeeee:))))
Allahımmmmm inşalllaahhhhh....
haaayııır düşünme sakın ya biz seni zor kopardık otlardan felan artık bişey düşünme sen tedaviye başladın herşey süper şu bu diye düşünme sakın:)) sadece bulunduğun güne odaklan bak gulem sakııııın dalma eskilere sakıııın:)))
tamammmm..ama sorcam yarın doktoruma
yaaa piraye ve badezuzum aklıma soktunuz pco yu:) benim kalitede bozuk malum yaşamadı bebekim....pcolu olup rezerv azlığı olması mümkünmü:)))))))))))))))
offf benim eşimde de morfoloji %2 idi en son..öfffffffff...tam bulmuşuz adamlarını haaa...ama benim eşim sigara içmiyo,onun yerine ben içiyor(d)um:)))))))[/QUOTE
evet tam bulmuşuz hakkaten bizim durumlar iki ucu ...neyse:))) hakkımzda hayırlısı olsun artık adamları değişicek halimiz yok :)olanı tamir ettiricez (sanki ben süpermişim gibi tüp yok yumurta bozuk:))
LANDRACHH seni online görüyorum cnm uygun olduğunda dr.la hastaneninadını yazarsan çok iyi olur(tabi yanlış hatırlıyoda olabilirim ist.da olduğun konusunda)..
evet cnm benim düşüklerimin sebebi o ikisi zaten iki çürük eleman birleşince benim miniklerime olan oldu işte..vallahi eşim en son bir 6 -7 ay önce yapmıştı artık ne halde hiiiç haberim yok açıkcası bende ilgilenmiyorum sigara son hız devam ediyo bir keçiboynuzu pekmezi içiyodu oda yok artık.sanki hayrına bana bebek yapıcak..glukofen beni öldürüyo yaaa ben iki üç hafta oldu başlayalı ama tam düzene sokamadım 1 gün içiyorum iki gün içemiyorum miğde bulantısından.nasıl alışıcam hiç bilmiyorum.hamilelik oynuyorum resmen yemek kokusu felan alıyorum onu içince((
Canım beni yaaa, walla ben daha önce günde 2 tane içmiştim 3 ay boyunca. 3-4 tane yumurta geliştirebilmiştim canım. Bu arada ben de pko'luyum yaklaşık 7 yıldır. Aslında 4 klomen gerçekten fazla, sonra bir de ohss olmayasın Allah korusun. Çatlatma iğnesinden önce mutlaka doktoruna kaç tane yumurta oluştuğunu sor canım.Sen şimdi aşılamaya mı başlamıştım canıım?
Cnm tabiki yazarım, dr um Prof.Dr bulent
Duran Bolu abant izzet baysak unv. Tip fak. Anabilimdali baskanı. Cnm burda Eskişehir Zonguldak istanbul her ilden hasta var. Ameliayat kararı alınıp 3-4 gün yatış veriliyor ozelnhastane konforu var resmen. Cnm aklında bulunsun mutlaka
Benm bugün 13. Gunümartk sıkıldım aman su enzimler tamamen normale dönmeden çıkmak istemiyorm. Kendime 1 Şubat a kadr zaman verdim sonra kimse tutamaz beni ewimi Cok özledim biraz da ewimde yatayım.
Badezuzum azcık sık dişini güzelim, bende de tam 1 ay acayip mide bulantısı yapmıştı, bölee bağırsaklarım falan bi tuhaf olmuştu gurul gurul, sonra ağzımın tadı bozulmuştu. Ama glukofenin pko'lular için gerekli olduğunu okudum, adetleri bile düzene sokuyormuş, yumurta kalitesi falan filan derken azmettim başta sahab yarım akşam yarımla başladım, sonra akşamları tama çıkarttım sonra da sabah bir akşam 1, tabi bunlar doktorun gözetiminde oldu. Şuanda süperim, hiçbir rahatsızlık duymuyorum. Sadece artık canım tatlı yemek istemiyor, 1 gofreti bile bitiremiyorum öle söliiiiim. Tatlı yemiyince de hoooooop 4 kilo birden gidiverdi. Bence bu bile benim için ii bişi çünkü pko kiloyu pek sevmiyo. Canım benim azcık dayan tatlım, ve ilacını mutlaka düzenli kullan. Faydasına da inan canım
sor cnm için rahat etsin ama zaten adam görür kaç kere baktı yaaaaa yumurtalarına. vallahi sorun arıyosun kendine bak kızıcam şimdi ne güzelken herşey yolundayken takıcak bişey çıkarma.bizi kıskandın dimi pirayeyle benim neyim eksik diye bende pko luyum diye:)))))
evet tam bulmuşuz hakkaten bizim durumlar iki ucu ...neyse:))) hakkımzda hayırlısı olsun artık adamları değişicek halimiz yok :)olanı tamir ettiricez (sanki ben süpermişim gibi tüp yok yumurta bozuk:))
hahaaa valla kıskandım sizi:)) ama yumurtaların kalitesiz olmasının sebebini soracaktım zaten doktora,bu hep aklımdaydı..gerçi o kesin endo ya bağlar..ya aslında morfoloji çok önemli değil bence..önemli olan biziz..bi üroloji prof u morfolojiye kalsaydı çoğu adam baba olamazdıisen kendine baktır demişti:)))))))))))
bu arada ben temizliğe fazla daldım,şu temizlik malzemelerine temas etmemeye çalışsamda olmadı,özellikle çamaşır suyu..ablam ege ünv.de aşılama yaptırmıştı o zaman demişler işlemden sonra çamaşır suyu ve kimyasallarla temas etme diye...bunada dikkat edin kızlar aklıma geldi..benim ellerim yanıyo şimdi cayır cayırrrrr...offf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?