hoşgeldin canım,ahhh canımm inşallah 10 uda döllenir ama bana göre mucize olur bu...öncekinde de 9 dan 2 tane kaldı ya,şimdide sanki tablo aynı olurmuş gibi geliyo..bakalım yarın asıl doktorum bakacak,onun fikri daha önemli benim için...umarım doğru zamadayımdır...sende şubatta başlıyosun demek..israel beylemi başlayacaksın?az kaldı hadi gelin arkamızdan...arkadaşın için de çok sevindim,inşallah bu sefer sağlıklı bi bebeği olur,kucağına alır...
canım inşallah 10 nu olmasa bile sana yetecek kadar döllense tamamdır bu iş :)benimde aşılamam puregonla yapıldı günde 225 vurdum ve 8 ,9 yumurt civarı gelişti.doktorum bir sorun yok desede bende de rezev azlığı var teşhisi kendim koydum çünkü adetin 3.günü solda 3 sağda 3 folikül yazmış snradan nasıl 9 yumoş gelişti anlamadım.bu nasıl normal olmak acaba ?bakalım ısrael bey ne diyecek artık ..hakkımızda hayırlısı ..landarch canım hala hastanedesin ama dayan sonunda minik oğluşuna kavuşacaksın bu günleri gülümseyerek hatırlayacaksın oğluna anlatacak çok hi,kayen var ..sevgilerrr
merrhabalar hanımlar
benim eşiminde sperm değerlri sorunlu
morfoloji %1
hız %5
sayı 20000000
inanın 1 senedir bişey değişmedi
varikoselde çıkmadı
proxsed kullandık oda bi işe yaramadı
tek çare mikroenjeksiyon dendi
ibrahim saraçoğlunu aradım bize bir sürü kür gönderdi kullanmamıız için onlar bitince tekrar tahlil istedi
tahlil vaktimiz geldi bende merakla bekliyorum bu hafta içinde yaptırmayı düşünüyoruz...
bu arada 4 aydır keçiboynuzu kürüde yapıyoruz
bende tekrardan soğan kürüne başlayacağım olmadı tüp bebek yaptırırz ne olacak eşim ilk duyduğunda doktor tüp deyince çok üzüldü uzun bir süre kendine gelemedi halada tüp istemiyor normal yoldan olacağını düşünüyor
zaten saraçoğlu morfoloji düzelmez ise tüp bebekte tutmaz dedi üstüne basa basa
aşılama için hiç şansımız yokmu acaba
4 ml.de 22 milyon
1 ml.de 5 milyon.
piraye ?
BADE ZUZUMA CEWAP
cnm merhaba bana özelden msj atmıssın ama bnm 100 msj dolmadıgı için sana özelden cvp yazamıyorum bnde burdan sana cwp yazayım dedim...cnm bnm sorunum pko war eşimde de sperm promblemi.ben daha önce erdem hastamesinde bi tüp bebek denemem war (ordan hiç memnun kalmadım orda 6 yumurtam toplandı ve 6 sıda döllendi 1 tane koydulr ama tutmadı ve bana bi anda hiç embriom kalmadıgını söylediler ve hiç dondurulmusum olmadı.merkez çok ama çok önemli öncelikle bunu söyliyeyim.ben şöyle baslayayım kasım ayında adetime 4 gün warken umut tüp bebek merkezine gittim ve ulun beyle görüstük ve testlerimize bakıp hikayemizi dinledi...
daha önceki tüp bebek denememi anlattım ve sasırdı.25yasındayım deyince ve kilom normal 6 yumurta cok az dedi biz en az 12 yumurta hedefliyoruz dedi.sonra bana sürekli bi kullandın bi ilaç warmı die sordu we bn tabiki hayır dedim onada sasrdı glugopeg die bi ilaç kullanmangerekiyormuş pko oldugum için ve hayatım boyuncada kullanmam gerekiyormuş...tabi biz adetle gel baslıyacagız demesini bekliyoruz hayır ölede olmadı dediki adetine çok az war eger bi ay müsade edersen sana ve esine ilaç wer bir ay onları kullanın bzm için en önemlisi saglıklı embriolardır dedi ve bana balık yagı,elevit,folic asit ve glugopeg ilaçları yazdı eşimede 2 ilaç ve biz sok olduk daha önce ne bana nede esime hiç hap verilmedi ve biz 4 senedir bu yoldayız.sonrasında dediki sen dedi pkolusun bu bizim için avantaj siz çok yumurtluyosunuz ve eger böyle olursada yine erteleriz bi ay ve dondurulmuslarla deneriz ama hiç üzülme böyle olursa burda dondurulmuslarla çok daha fazla tutuyor ve şimdiden hbrin olsun dedi...ve bnm bu ayın 3 gibi opu işlemim oldu ve 25 yumurta toplandı ve 21 döllendi şu anda 16 tane dondurulmusm war çokk şükürler olsun.bana önce gola f ilie baslattı 225 doz ile birkaç gün sonra catlamsınlar die bir igne daha verdi son günlere dogru menegon baslattı ve günde 3 igne olmaya baladım menegounu ilk bir toz bir su wurdum iki dün onrada 2toz 1su vurdum menegonu da hepsi bir boya gelsin die vurulmusum...şimdi tedavime dvm ediyorum subatın ilk günlerindede transferim war cnm dua et inş.biraz uzun oldu galiba ama herseyi anlatmak istedim.bn çok memnunum tutmasada elinden geleni yaptıklarını düşünüyorum.cnm ALLAH hepimizi hayırlı evlatlarla sevindirsin inş
Bana gelince sabahlari durumum vahim ogurtuler bir felaket kizlar gun icindede bulantim cok ama bir sekilde yemeklerim cikmasin diye baskiliyorum :) vallaha tuvalete kafayi dayadigimda aklima geliyorsunuz :) gulumsuyorum cunku hep diyorsunuz ya bebegin sana orda oldugunu herseyin yolunda oldugunu isaret veriyor diye hosuma gidiyor gulumsuyorum :)))
Gulem bugun doktordan gelince yaz bekliyoruz....
Ya kizlar bende yarin agda yaptirmak istiyorum okudum her yerde doktorlar bile gidilebilir diyor landarchda eger aciya dayanikliysan yani hep yaptiriyorsan bir sakinca yok diyorlar filan dedi cok temiz bir yer gittigim yer hijyen konusunda bir kaygim yok ama yinede huzursuz oluyor insan...siz ne dersiniz bu konuda?
Bana gelince sabahlari durumum vahim ogurtuler bir felaket kizlar gun icindede bulantim cok ama bir sekilde yemeklerim cikmasin diye baskiliyorum :) vallaha tuvalete kafayi dayadigimda aklima geliyorsunuz :) gulumsuyorum cunku hep diyorsunuz ya bebegin sana orda oldugunu herseyin yolunda oldugunu isaret veriyor diye hosuma gidiyor gulumsuyorum :)))
Gulem bugun doktordan gelince yaz bekliyoruz....
Ya kizlar bende yarin agda yaptirmak istiyorum okudum her yerde doktorlar bile gidilebilir diyor landarchda eger aciya dayanikliysan yani hep yaptiriyorsan bir sakinca yok diyorlar filan dedi cok temiz bir yer gittigim yer hijyen konusunda bir kaygim yok ama yinede huzursuz oluyor insan...siz ne dersiniz bu konuda?
Melodicim canım bence teşhisini yanlış koymuşsun tatlım. Rezerv azlığı o şekilde teşhis edilmez ki. Hormon değerlerin önemli burda FSH falan.Bak mesela benim rezervlerimde bir sorun yok çok şükür ve aşılama için 3 tane yumurta geliştirdik. Doktorum tedaviye başlarken aşılamada amacın en az sayıda yumurta geliştirmek olduğunu sölemişti. Az olsun kaliteli olsun hesabı ve ben femara adında bir ilacı kullanmıştım 5 gün boyunca. Yani aşılama için oluşan yumurta sayının rezerv azlığı ile ilgisi yok tatlım. İçini ferah tut sen. Umarım Israelş Bey'de içine su serpecektir bu konuda. Bizi de bilgilendir canım
Kizlar selam,
Cerenm hayirlisi olsun cnm o degerlerle ilgili cok bir bilgim yok ama doktorun kotu bir tablo cizmemesi bile guzel moral olmustur eminim...hayirlisi olsun...sen israel beyemi gidecektin?sanki oyle birsey hatirliyorum.
Melodi hosgeldin cnm sende demek israel beye geliyorsun okuduklarimdan yanlis anlamadiysam hayirlisi olsun kime giderseniz gidin insallah bu defa son olur hersey yolunda gider...
Gulem vallaha senin moralini iyi goruyorum buda beni sevindiriyor inan beslenmeden kurlerden daha onemli olan moral...unutmaki benim karnimdaki sipa 2 yumurtadan bir tanesi transfer edilerek oldu o yuzden sayiya takilmiyourz onemli olan kaliteleri guzelim...hatta bazen inan kalite bile onemini yitirebiliyor neler okudum su KKda :)
Piraye cnm sanirim ilaclari sormussun hani normal karindan yapilan filan ignelerin bana hicbir yan etkisi olmamisti guzel bir gobekten baska :))) bana klomen daha agir gelmisti acikcasi ama diger bahsettiginiz pko ilaclariysa onlari bilemiyorum tabi...normalde biliyorsun alerjk bir tipim bu oksuruk olaylari igneye bagliydi biliyorsun hani ben herilacin yan etkisini yasarim :) o yuzden kesinlikle soyleyebilirim ki karindan olan ignelerin yan etkisi yok cnm...
Badezuzum cnm insallah esininde sonuclari iyi cikar sigara olayi en berbat olay malesef guzelim yaaa kadinlarinda erkeklerinde bas dusmani bence....keske birakibilse...ama varya benim kayinbiraderim dunyaaa sigara icer tup bebekle onlarinda kizi var simdi aslinda bazende olcu degil olacak olacak hic merak etmeyin...eger sigara birakilacaksa kendi sagligi icin birakmali insan...
canım inşallah 10 nu olmasa bile sana yetecek kadar döllense tamamdır bu iş :)benimde aşılamam puregonla yapıldı günde 225 vurdum ve 8 ,9 yumurt civarı gelişti.doktorum bir sorun yok desede bende de rezev azlığı var teşhisi kendim koydum çünkü adetin 3.günü solda 3 sağda 3 folikül yazmış snradan nasıl 9 yumoş gelişti anlamadım.bu nasıl normal olmak acaba ?bakalım ısrael bey ne diyecek artık ..hakkımızda hayırlısı ..landarch canım hala hastanedesin ama dayan sonunda minik oğluşuna kavuşacaksın bu günleri gülümseyerek hatırlayacaksın oğluna anlatacak çok hi,kayen var ..sevgilerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?