Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
melodı ne oldu senın sonuc bı de kac yumurtan gelısmıstı kacıncı gun yaptın asılamanı

tatlım benim 225 doz puregonla 8 yumurta gelişti 9 gün kullandım iğneyi son 2 günde baskılama iğnesi 12.gün hcg yaptım .14.günde aşılama oldu ..malesef sonuç negatif birtane sıpa çıkmadı o kadar yumoştan .eşimin sperm değerlerin de de sorun yok ..ilk aşılamamdı .şimdi ara verdim 2 ay sonra tüp deneyeceğim hayırlısıyla inşallah ..

cnm 3 aydır aynı o dedegim ilaçlara dwm ediyorum bide estroferm die bir ilaç verdi ama 28 ocakta yine gidicem bunlara ek olarak igne ve jel kansulandırıcı bi kap ve rahimi hazılıyıcı bir igne dvm edicem bide transfer günüm belli olucak cnm hayırlısı bakalım.bunlarıda opudan sonra bana bi ilaç listesi vermişlerdi ordan biliyorum ama ertelenince iptal ediildi..sen nerde yaptırdın suan senin durumun nedir?

slm kızlarrrrrr....dew canımmmm enerjimi hissediyosun dimi taaaa ordan:)
doktordan yenice geldim,herşey yolunda görünüyo,kemal bey muayene etti..çapları en büyüğü 8 olmak üzere sanırım toplam 10 tane gene..gene diyorum değişebiliyo çünkü:) birbirlerine yakın boyuttaa olmaları güzel dedi..umut verici şeyler söyledi sağolsun...bu arada fmf ilacınıda bırakma dedi..nasıl sevindim...atak yaşamaktan korkuyordum...heryerde araştırdım ama doktorumun demesi daha iyi oldu..bundan sonra sanırım diğer doktorlardan birini seçmem gerekecek..kemal bey takip yapmıyor dediler..biraz bu duruma sinirliyim ama moralimi bozmuyorum...yinede bi görüşcem...bi daha ki kontrolüm pazar....
az sonra gelicem gene:) öptm......

cerencim doktorun söylediklerine sevindim canım,gözünüz aydın...valla ben erkeklere hak veriyorum aslında gerçekten işleri zor..yani biz habire muayene oluyoruz orası ayrı ama işin en hassas tarafını onlar alenen yaşıyolar:) bence bu daha zor..ama ne yalan söyliim şu hormonları eşit paylaştırsalar eşler arasında hiç fena olmazdı yani..ben alıyorumda o almıyo ya hormon sinirrrrr oluyorum canım işler hızlanıyo anladığım kadarıyla,içine sinmesi çok önemli,herşey yolunda gitsin inşallahhhh...
dew;tatlım mide deyinc ben bi geriliyorum zaten,inşallah bi an önce geçerde iştahlı iştahlı yersin herşeyden...en güzel yanı hep diyoruz bebiş büyüyo canım,sen öğürürken bizi hatırla gül tabiii...inşallah bizde öğürürken seni hatırlayıp gülcezzzz...dimi kızlarrrr??? canım ağda işini sormuşsun hijyen açısından eminsen yaptır,bana çok abes geliyordu bi zamanlar...ta ki beni zorla arkadaşlarım götürene kadar...aman bi rahatmışş..gerçi 1-2 kere gitmişimdir,sonra işi kendim öğrendim,ama senin karın büyüyecek elbet birilerine ihtiyacın olacak..ve güzel bi yöntem,tertemiz..birde benim canım hiç tatlı değildir,,bi ağdanın acısından bişey olmaz ama hamilelikte neden çekinirim biliyomusun ölee cart diye çekiyolarya bişey olurmu diye korkarım:) ama şunuda öğrendim senden,benim ilk transferden sonra bi öksürme maceram vardı.sadece bi gün sürmüştü,boğazıma su kaçırmıştım..ben öksürdükçe eşim öksürme diye bağırıryodu:)))))))))) hani karın sarsılıyo ya bişey olcak sanıyoduk heheheee...şimdi sen buna gülsersin tabii..diyeceğim ağdadan bişey olmaz bence,gayet rahat oluyo ama daha erken dersen bi kaç hafta daha başka yöntemlerle idare et...landarch naptı acaba bu işi?

melodi canım fsh ın gayet iyi,sende ben gibi teşhis koyup durma kendine..valla tartışılmaz bi uzmana gideceksin bence hiç endişe etme..az kalmış seninde..hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden...
pirayeee;adet olmadınmı daha?doktora soracaklarımı unuttum iyimi:))))))))))))) yani amannnnn dedim şimdiden sonra yumurta kalitesi falan boş laflar salalım gitsin dedim...

Canım benim yaaaa, senin enerjin bana da geçsin ki geçiyo da zaten, süeprsin walla, Allahım sen böööle pozitif gidersen herşey yolunda gider ve umarım haile kalırsın canım benim. Doktor kontrolünde çok güzel gidiyo, yaaa nasıl başladıysa öle gitsin canım benim. 10 yumurta hepsinin çapı aynı ve şimdiden 8 mm civarında süper... daha ne olsun. Çok seviniyorum senin adına. BEn hala olamadım ama zaten ayın 22-24 ü arasında bekliyorum. Belirrtilerim başladı. Göğüsler bomba oldu :) :) bir an önce gelse de gitsem diye sabırsızlanıyorum ben de :) Daha haftanın başında kararsızdım şimdi senden öle güzel elektrik alıyorum ki resmen gaza geliyorum canım benim. Teşınma sürecin de başlamış, Allah yardımcın olsun tatlım, en kısa süre içerisinde tertemiz oluversin evinde sıcacık oturuverin. Ohhhh mis gibi evine gelecek miniğin :) Öpüyorum çok kendine dikkat et canım

Melodicim benim de FSH 7.13, yaşımda 28. Doktor gayet normal dedi bu değer için. Rezerv azlığı falan var ya da risk altındasım gibi şeyler sölemedi. İnan bende şuandaki doktoruma gidinceye kadar tam 3 tane doktor değiştirdim. hepsine ayrı ayrı gösterdim tahlil sonuçlarımı hiç birisi de böle bi yorum yapmadı. Lütfen sıkma canını, hem bak İsrael Beyciğinde rahatlatacak seni eminim

ben merkez araştırmasındayım cnm iptal olan aşılamalarım var.şimdi tüp için hazırlanıyorum ..hakkında hayırlısı olsun cnm ben dondurulmuşlarla şansın daha yüksek olduğunu düşünürüm niyeyse..senin de şansın bol olsun rabbim yüzünü güldürsün:)

Kizlar selam,

Gulem guzel haberler vermissin supersin insallah boyle iyi gidecek dilegim bu yonde...tasinma isinde kolay gelsin....

Melodi Israel beyden o kadarda korkma cok guzel bilgi verir benim geriden gelen yumurtami tekrar ilaclarla buyutmeye karar verdiginde cebinden esime grafiklerle anlatmis bir doktor..sadece boyle hani bana bu ilaci nedne bu doz verdiniz gibi sorulara katlanamiyor hani ona gittiysen doktor olarak sectiysen guvenmek zorundasin tabi senin icin en dogrusunu bildigi icin onu sorgulamaya girersen surati hemen bozuluyro zaten yoksa gor bak cok iyi bir doktor bilimi guzel..hayirlisi olsun insallah benim kadar mutlu gidersin Israel beye....

Dun igne gunumdu ve sanırım yine fazla doldu vucut progesteronla oksurukle bilrikte ates geldi aksam birde yemek yiyemedim diye tansiyon bir dustu kan sekeri muhtemelen cokd ustu bayilir gibi oldum annem hemen komposto tıktı agzima kan sekerim toparlaninca gozum acildi berbat bir gece gecirdim sabahta malum yine ogurtuler filan bugun agda isi otomatikman kaldi cunku yorgun dustum cikacak durumum yok yarin kocam geliyor evde dinleneyim diye dusundum enerji toplayayim biraz...3 ayi doldurmadan agdaya gitmeme karari aldim tirsiyorum cunku gerci gulem seninde dedigin gibi oksurukten bisey olmadiysa bu cocuga agdadan olmaz ama belli mi olur oturdum oturdugum yerde :)

Kızlar opuldunuz cok

hani şu eski türk filmlerinde olurya hamile olanlar en önce bayılırlar sonra anlaşılır:))sende de o olmuş işte:) e tabi şimdi bebiş sende ne var ne yok çekiyo vitaminidir mineralidir kanıdır onun tek çarşı pazarı sensin:)sende bişey yemeyince bulantıdan ,zayıf düşmüşün cnm..maalesef bu zamanlar böyle benim komşum hamile şimdi 4.aya girdi ama 3 ayı hastanede geçti hiçbişey yiyemiyodu su bile gitmiyodu boğazından serumlarla geldi bu güne ama çok şükür geçti yani daha kötü yapmasın rabbim ..daha güzel olucak herşey cnm..ağdayı dediğim gibi biraz zorlandığın zamana sakla derim hani başka yöntemleri bile uygulayamayacağın zamanlara:)) sen şimdi bol bol dinlen yüzüne renk gelsin kocacığına güzel görün:))ayy yarın buralar gül kokulu mumlarla dolar şimdi aşıkların kavuşmasıyla:))))

Badezuzum bende ayni seyi yazacaktim unuttum turk filmlerinde kadin kut duser bayılır bir sonraki sahne hamilesiniz hanim efendi :))) kadin aglamakli heheh dun aksam aynen boyle yasandi durum... okudugum her makalede bebek ilk 3 ay benden beslenmiyormus guya ama ben iligim kemigim kurumus gibi hissediyorum....cok sukur hicbirsey yiyemiyor degilim hani komsunun durumu fenaymis beterin beteri var cok sukur halimize...bunlari duydukca sukur ediyorum...

evet ya agda magda gozum gormuyor yatayim dinleneyim butun derdim o...yarin kociskom geliyor enerji kaynagim vallaha dusundukce sevindirik oluyorum....

Sagol guzelim iyi dileklerin icin...

Canım benim olur bööle hamileliğin ilk aylarında,yani çevremdeki çoğu hamile yaşadı bu bayılma gibi olayı, şeker düşmelerini falan ilk 3 aylarında. Vücudunun hormonlara verdiği tepki canım, olsun Allah beterinden saklasın. Öksüürükde üstüne tuz biber olunca bünye iice sarsıldı tabi. Sen iiice dinlen bugün, ooohhh vur kafayı yat bisağa bi sola yuvarlan misssss gibi :) yarın geliyomuş kocişin, hadi büyük kavuşmaya az kaldı desene :) çekirdek aile ilk defa bir araya geliceksiniz. Canım benim ne büyük mutluluk.

Bubuş seni görüuorum aşağıda, bi anda heycanlandım nedense. Regli olmamıştım dimi daha, eeee ne durumdasın bakalım

Kekecb de gelmiiiiiiiş, naber bakalım canım, önümüzdeki hafta gidicekmisin merkeze ben gelicem önümüzdeki hafta nasipse, belki görüşürüz dedim :) :)

Bubuş seni görüuorum aşağıda, bi anda heycanlandım nedense. Regli olmamıştım dimi daha, eeee ne durumdasın bakalım

burdayım cnm biraz okumak istedim sizi.
çok şükür güzel gelişmler var.
gulem dualarım seninle cnm bol sans tasınırkende cok yorma kendini, çamasır suyunuda kullanma artık. ((
dew cnm bulantı cok sinir bozucu ama böylesi güzel moralini bozma.. eşinde geliyor gözünaydın....maaşallah...
pirayecim henüz adet olmadım. geçen aya göre düşünürsem daha 3 günüm var. ama göğüslerim felaket. sabah uyanıp yataktan kalkarken resmen aşağı cekiyorlar. müthiş ağrılı. ve uzun süredir böyle. hayırlısı cnm artık ne diyim.
bu arada gecen cumadan bu cumaya kadar benim için 41 yasin okuyoruz arkadasım annemler falan yarın öğlen duası yapılacak inş. cok etkiliymiş sizde okuyun. allah kabul eder inş.

landarch cnm sabret cnm inş. bir an önce değerlerin düşerde evine gidersin. allah kuvvet versin. konuş bebeğinle bak gör faydası olacak.

hepinizi öptm.

Kekecb de gelmiiiiiiiş, naber bakalım canım, önümüzdeki hafta gidicekmisin merkeze ben gelicem önümüzdeki hafta nasipse, belki görüşürüz dedim :) :)

canım günaydın ,iyiyim canım benim , sen nasılsın heyecan var değil mi?

canım ben dün bahcecideydim , 2 kg daha gitmişşşşş yani 2 ayda 10 kg gitti kızlar , çok mutluyum inanın , genç kız gibi hissediyorum kendimi.Ve dr artık tedaviye başlayabiliriz dedi , benimde hastalanmama 29,01 gibi bekliyorum , adet itibariyle erbil beyin yanında alıcam soluyu , Piraye'cim dün inan etrafıma öyle bakınıyorum ki seni görürmüyüm diye , haftaya denk gelirmiyiz bilmiyorum ama inanıyorum bir gün orda denk gelicez inşallah , inşallah buda ikimizin karnında bebişlerimiz olurrrrr :))

canım tedavin hayırlı olsun iyi olsun , güzel olsun göbüşün dolsun inşallah .

ben buraya gelip okuyorum ama yazamıyorum işlerde bi okadar yoğunki sormayın.

gülemcim başlamışsın tedaviye , maşallah 10 yumurtacık , inşallah onların hepsi kocaman kocaman olucaklar , bebiş olarak geri gelicek sana , gelişmelerini merakla okucam canım klavuz ol bize.

kızlar hepinizi tek tek öpüyorum , kendinize çok iyi bakın , daha fazla yazmak istiyorum ama inanın başımda zabaniler gibi bekleyen insanlar var ..

sevgiyle kalın

kızlar bugün kontrolüm var..hadi bakalım arkadaşlar çok heycanlıyım 5=4 klomen kulandım bugün yumurtalara bakılcak inşallah herşey yolundadır..

Ne kadar güzel yaaaa, hepizin tedavileri yolunda gidiyor, 10 kilo acayip süper inanamıyorm harikasın canım nediyelim, azmini taktir ediyorum. Tedaviler sıralandı yine, gülem, ben kekecb :) şimdilik sıra böyle... Umarım Şubat ayı hepimiz için yeni bir hayatın başlangıcı olur anneliğe ilk adımımızı atarız hepimiz. Hepinizi çok seviyorum kızlar. Nasıl enerji veriyosunuz bana anlatamam... Allah hepimizin yardımcısı olsun... Önümüzdeki hafta adetlerimiz peşpeşe gelir hepimizin :) umarım ben gecikmem, tek korkum bu şimdilik, gelse de biran önce başlasam ben de gülemcim gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…