melodı ne oldu senın sonuc bı de kac yumurtan gelısmıstı kacıncı gun yaptın asılamanı
çok sağol cnm herşeyi ayrıntılarıyla yazmışsın..senin durumunu kendiminkine benzettim şimdi ki durum için kullanılan ilaçları merak etmiştim.inş. bu defa herşey yolunda gider ve bebeğine kavuşursun...tekrar teşekkürler cnm
melodi canım fsh ın gayet iyi,sende ben gibi teşhis koyup durma kendine..valla tartışılmaz bi uzmana gideceksin bence hiç endişe etme..az kalmış seninde..hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden...
pirayeee;adet olmadınmı daha?doktora soracaklarımı unuttum iyimi:))))))))))))) yani amannnnn dedim şimdiden sonra yumurta kalitesi falan boş laflarsalalım gitsin dedim...
tatlım inşallah bir sorun yoktur fsh değerim en son 7.63 çıktı ilk tahlilim sonra birdaha yaptırma gereği görmedi doktorum ..ilgin için çok teşekkürler güzelim bakalım ısraelciğim ne diyecek öpüyorum seni bol şans tedavinde inşşallahh hepimzi göbüşleri dolduracağız bu sene :)
cnm 3 aydır aynı o dedegim ilaçlara dwm ediyorum bide estroferm die bir ilaç verdi ama 28 ocakta yine gidicem bunlara ek olarak igne ve jel kansulandırıcı bi kap ve rahimi hazılıyıcı bir igne dvm edicem bide transfer günüm belli olucak cnm hayırlısı bakalım.bunlarıda opudan sonra bana bi ilaç listesi vermişlerdi ordan biliyorum ama ertelenince iptal ediildi..sen nerde yaptırdın suan senin durumun nedir?
Kizlar selam,
Gulem guzel haberler vermissin supersin insallah boyle iyi gidecek dilegim bu yonde...tasinma isinde kolay gelsin....
Melodi Israel beyden o kadarda korkma cok guzel bilgi verir benim geriden gelen yumurtami tekrar ilaclarla buyutmeye karar verdiginde cebinden esime grafiklerle anlatmis bir doktor..sadece boyle hani bana bu ilaci nedne bu doz verdiniz gibi sorulara katlanamiyor hani ona gittiysen doktor olarak sectiysen guvenmek zorundasin tabi senin icin en dogrusunu bildigi icin onu sorgulamaya girersen surati hemen bozuluyro zaten yoksa gor bak cok iyi bir doktor bilimi guzel..hayirlisi olsun insallah benim kadar mutlu gidersin Israel beye....
Dun igne gunumdu ve sanırım yine fazla doldu vucut progesteronla oksurukle bilrikte ates geldi aksam birde yemek yiyemedim diye tansiyon bir dustu kan sekeri muhtemelen cokd ustu bayilir gibi oldum annem hemen komposto tıktı agzima kan sekerim toparlaninca gozum acildi berbat bir gece gecirdim sabahta malum yine ogurtuler filan bugun agda isi otomatikman kaldi cunku yorgun dustum cikacak durumum yok yarin kocam geliyor evde dinleneyim diye dusundum enerji toplayayim biraz...3 ayi doldurmadan agdaya gitmeme karari aldim tirsiyorum cunku gerci gulem seninde dedigin gibi oksurukten bisey olmadiysa bu cocuga agdadan olmaz ama belli mi olur oturdum oturdugum yerde :)
Kızlar opuldunuz cok
hani şu eski türk filmlerinde olurya hamile olanlar en önce bayılırlar sonra anlaşılır:))sende de o olmuş işte:) e tabi şimdi bebiş sende ne var ne yok çekiyo vitaminidir mineralidir kanıdır onun tek çarşı pazarı sensin:)sende bişey yemeyince bulantıdan ,zayıf düşmüşün cnm..maalesef bu zamanlar böyle benim komşum hamile şimdi 4.aya girdi ama 3 ayı hastanede geçti hiçbişey yiyemiyodu su bile gitmiyodu boğazından serumlarla geldi bu güne ama çok şükür geçti yani daha kötü yapmasın rabbim ..daha güzel olucak herşey cnm..ağdayı dediğim gibi biraz zorlandığın zamana sakla derim hani başka yöntemleri bile uygulayamayacağın zamanlara:)) sen şimdi bol bol dinlen yüzüne renk gelsin kocacığına güzel görün:))ayy yarın buralar gül kokulu mumlarla dolar şimdi aşıkların kavuşmasıyla:))))
Badezuzum bende ayni seyi yazacaktim unuttum turk filmlerinde kadin kut duser bayılır bir sonraki sahne hamilesiniz hanim efendi :))) kadin aglamakli heheh dun aksam aynen boyle yasandi durum... okudugum her makalede bebek ilk 3 ay benden beslenmiyormus guya ama ben iligim kemigim kurumus gibi hissediyorum....cok sukur hicbirsey yiyemiyor degilim hani komsunun durumu fenaymis beterin beteri var cok sukur halimize...bunlari duydukca sukur ediyorum...
evet ya agda magda gozum gormuyor yatayim dinleneyim butun derdim o...yarin kociskom geliyor enerji kaynagim vallaha dusundukce sevindirik oluyorum....
Sagol guzelim iyi dileklerin icin...
Gulem harika haberler cikolata kisti hic onemli degil vallaha onemli olan 10 folikul olmasi insallah ilaclarin onlari guzel guzel buyutecek soyleeee 10 taneside guzel buyusu 10 yumurta toplansa superrrrrrrrrrrr olur dualarimiz seninle bebegim...insallah iyi olacak...hicbirsey inancini kaybetmene izin vermesin....
Piraye seni hic hazir gormuyorum bu ay guzelim eger kendini bu sekilde hissediyorsan bence subati bekle cnm belki o zaman daha iyi gelir sana....cunku kafanin rahat olmasida onemli biliyorsun...
Landarch cnm senin yaramazi yerim ben yaaaaaa dun resmini gondermis landarch bana allahhh bir gorseniz ne yakisikli bir oglan poz vermis serseri :))) iyi olacak insallah.....
Bubus cnm arkadasinin basina talihsiz birsey gelmis,amerika dedigin kadar kotu degil guzelim sizinkiler bir talihsizlik yasamislar ama tip amerikada cok ileri biliyorsun kanser tedavilerinde herkesin ilk kosup gittigi yer amerika....dogum konusunda da turkiyeye gore dogum oranlari cok yuksek her evde 4 cocuk vardir en az uremeyi severler e tabi maddi durumlar iyi olunca :)diyecegim o ki bu kadar dogumun oldugu bir ulkede kotu dogum doktorlari olmaz tek kotu yani amerikanin fazla ilkel koy usuludur ne bileyim 9 ay boyunca 2-3 kez ultrasona sokarlar anneyi, bebege cok zarar verdigini dusunuyorlar,disaridan elle muayne filan var yani,birde normal dogum illaki normal dogum yaptirmaya calisirlar...bu yonleri kotudur malesef ama dusundugun kadar kotu degil :) ama benim burda kalmak istememin sebebi amerikaya olan guvensizligim degil doktorumdan ayrilmak istememem hani bana israel bey kadar ihtimama gosterirlermi endisesi bakalim zaman ne gosterecek....
Bulantilarim kotu kizlar bugun ilk defa cikardim malesef((( landarch daha dun sana sukurki cikartmiyorum dedim sabah hopppp :))) neyse bu halimizede sukur...kontorlum kismetse cuma gunu esim 4te ucaktan inecek ordan hemen muaynaneye gececegiz boylece babasida bebegimizle tanismis olacak hayir cocuk sonra bu adam kim diye soracak heheh :))))
Kızlaaar demek yalnız değilim, demek sizlerde zaman zaman benim düştüğüm karmaşaya düşüyosunuz. Walla bu kendimi ii hissettirdi, en azından kafayı yemiyorum :) :) Ben kendimi odaklamaya çalışıyorum yolculuğa gidip gelmeye, bir de reglimin zamanında gelmesine. Umarım herşeye çok olumlu ve de zamanında başlayabilirim. Bu arada leeden haber alan var mı, ne zamandır uğramadı, ve tabi bir de bubuşu merak ediyorum, son durumlar neler diye, belirtiler devam ediyomu, tahminim bi 6 gün falan kalmış olması gerek regline. bubuuuşşş nerlerdesin :) Bir de landarch tabi ki, canım benim yaaaa, hala hastanedeDikkat edin kendinize. Aaaa bir de DEWcim dün doktora gidecekti sanki eşiyle birlikte. Bebek nasıl acaba, herşey yolundadır umarım. Tabi kocası geldi ya pabucumuz dama atıldı sanırsam, huhuuuuu DEWcim bizi haberdar et canım son gelişmelerden. Öpüyorum hepinizi
Bubuş seni görüuorum aşağıda, bi anda heycanlandım nedense. Regli olmamıştım dimi daha, eeee ne durumdasın bakalım
Kekecb de gelmiiiiiiiş, naber bakalım canım, önümüzdeki hafta gidicekmisin merkeze ben gelicem önümüzdeki hafta nasipse, belki görüşürüz dedim :) :)
canım günaydın ,iyiyim canım benim , sen nasılsın heyecan var değil mi?
canım ben dün bahcecideydim , 2 kg daha gitmişşşşş yani 2 ayda 10 kg gitti kızlar , çok mutluyum inanın , genç kız gibi hissediyorum kendimi.Ve dr artık tedaviye başlayabiliriz dedi , benimde hastalanmama 29,01 gibi bekliyorum , adet itibariyle erbil beyin yanında alıcam soluyu , Piraye'cim dün inan etrafıma öyle bakınıyorum ki seni görürmüyüm diye , haftaya denk gelirmiyiz bilmiyorum ama inanıyorum bir gün orda denk gelicez inşallah , inşallah buda ikimizin karnında bebişlerimiz olurrrrr :))
canım tedavin hayırlı olsun iyi olsun , güzel olsun göbüşün dolsun inşallah .
ben buraya gelip okuyorum ama yazamıyorum işlerde bi okadar yoğunki sormayın.
gülemcim başlamışsın tedaviye , maşallah 10 yumurtacık , inşallah onların hepsi kocaman kocaman olucaklar , bebiş olarak geri gelicek sana , gelişmelerini merakla okucam canım klavuz ol bize.
kızlar hepinizi tek tek öpüyorum , kendinize çok iyi bakın , daha fazla yazmak istiyorum ama inanın başımda zabaniler gibi bekleyen insanlar var ..
sevgiyle kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?