Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

oh süper hadi bakalım maraton başlıyo desene inş. herşey güzel devam eder böyle cnm senin içinde zaman su gibi geçerde test gününde burayı hamileyim diye coşturursun..bu arada geçen dr.unu gördüm gidip ben pirayenin arkadaşıyım diyesim geldi:)))))))o kim dermiş adam:)

Kizlar gunaydin bugun doktor kontorlum var 3te donunce size kuzumun son durumunu yazarim insan her doktor gununde heyecanlaniyor :) dualarinizi eksik etmeyin...
belki bugun cinsiyeti ogrenirim :))
hepinizi opuyorum....

Kizlar gunaydin bugun doktor kontorlum var 3te donunce size kuzumun son durumunu yazarim insan her doktor gununde heyecanlaniyor :) dualarinizi eksik etmeyin...
hepinizi opuyorum....

aaa kuzu büyümüşte kızmı erkekmi onu öğreniyosunuz maşaallah.tatlı heyecanlar bunlar darısı başımıza:) hadi gelde anlat bize bekliyoruz.

Canım benim gidip deseydin keşke, balıkesirden geliyo desen hemen bilir beni, çünkü sürekli adamın başına ekşiyorum :) :) :) Sen halit beyi beğenmedin ama gel bi de bizim doktora kontrol ol canım, tam senin istediğin gibi, ne fazla lakayit ne de fazla soğuk, ne çok konuşuyor ne de az. sıcakkanlı rahatlatıcı ve güvenverici bir havası var. Ben gerçekten çok seviyorum :) :) :) umarım bebeğim de gelecek onun tedavisiyle... Ahhh ahhhhbi regli olsam da gitsem artık, çok hetcanlıyom kızlar, acayip heycan bastı... Hiç bişeyim yoktu dünden beri acayip heycanlıyım :) :) umarım reglim gecikmez

hepinizi opuyorum....

Canım yaaaa ne zaman büyüdü de cinsiyeti belli olcak :) Kıyamam sana yaaaa, walla gözlerim yaşardı canım benim...Allah sağlık sıhat versin size... Kız erkek bizler için hiç farketmez, bir evladımız olsunda hayırlısıyla kız erkek hiç önemi yok... Ahhh evlat hasreti yok mu??? kalbimi küt küt çarptırıyo yeminle...Çok ilginç bişi... Canım benim gelince haberdar et bizi, kaç gr olmuş, kaç cm :) ve ben miniğimizin kız olduğunu düşünüyorum :)

odasında oturuyodu pc başında biliyosun wc ye giderken odasının önünden geçiyosu nismini görünce şöyle kafamı uzattım bi:)ya bana ciddi sıcakkanlı güler yüzlü hiç farketmiyo biliyomusun eski dr.um güler yüzlüydü ,konuşmazdı ama soru sorunca gerektiği kadar yanıtlardı.durum bu bu derdi.inan hiç poh pohlanmayı amanda aman denmeyi beklemiyorum .sadece işini düzgün yapsın aklımdakileri adam akıllı yanıtlasın istediğim bu.bilemiyorum testleri yaptırmaya uğraşıyorum hsgmi yeniden istedi oda mart adetime kalıcak gerek görürsem antibiyotik başlarım 2 ay felan ddi.neyse işte herşeyi toparlayıp tekrar göstermek için gidicem aynı şekilde davranırsa merkezi başlarına yıkar çıkarım:))))yok baktım ki öngörüşmenin lakayıklığıymış devam ederim çünkü adam iyi biliyorum..cnm yaaa ben gidince tansiyonum düştü heyecandan eşimin omuzunda uyuklar vaziyette bekledim dr.u insan çok fena oluyo..şu reglini bekleme bekleyince gecikiyo biliyosun takmıyomuş gibi yap:)))))

Kizlar ben geldim :) oncelikle hersey yolunda cok sukur ve doktorum cok erken dedi durdu cinsiyet icin ama sonra pipi goremiyorum kiz gibi ama yinede cok sakliyor gostermiyor dedi beni oyleeeee arada birakti soylemeseydi daha mi iyiydi bile dusundum net degil cunku :) ama cok sekerdi yine bugun hareketleri gormeniz gerekiyordu firildak ya :)))

77 gr.olmus boyumuzda 7.17 cm :)))

kıyamam yaa parmak çocuk:)çok şükür iyiymiş....hımmmmm erkek mi isteniyo bakiiim:) Allahım sağlıklı hayırlı olarak versin kucağınıza..böyle konuşunca landrach ve meldi geldi aklıma konuştunmu hiç nasıllar.kuzuları felan iyilerdir inş.kekecb nasıl oldu birde ayy kimse gelmez oldu yaaa lee gelmiyo gulem gelmiyo kekecb yazamıyo neoldu böyle dağıldık

Canım benim yaaa, yerim ben onu, ohhh melek o melek :) :) Çok sevindim canım herşeyin yolunda gitmesine :) gözün aydın. Öpüyorum ikinizi de.Yaaaaaa DEW bizimle bi foto paylaşsanaaaaa, nasıl olmuş bi görseydik :) :) :)

Gözün aydın canım benim darısı bize olur inşallah hamilesin bol bol dua et emi bi de kız olabilir demiş bayılırım kızlara:)
sen bu günleri unutma başımıza gelince tecrübelerine ihtiyacımız olcak ::)

Kizlar iyi dilekleriniz ici cok tesekkur ederim :) vallaha her seferinde gayet iyi gorunuyro deyince doktor cok rahatliyorum onun sagligi herseyin onunde :)
badezuzum kiz erkek bastan beri hic benim icin fark etmedi yeterki saglikli olsun dedim ama benim kuzenim essek herif benim yillardir kizima koymak istedigim ismi gitti gecen sene kizina koydu zeynep ismim gitti ayyy bir bozulmustum o zaman sonrada bu yumurta geriden geldi ya cok guclu kuvvetli diye demir cocuk diyordum erkek olursa demir koyarim diyordum :))) sanki hep erkek gibi geldi bana o yuzden :))simdi kiz ismim yok sekerler butun isimlere acigim ona gore onerillerinizi bekliyorum...

benim listedekileri syayayım sana :isra ,zülâl,erva,aslı,yazgı,lalin,duru..bunlardan bazıları biraz afilli ama güzel aklıma geldikçe yazarım ben:)ayy meğer erkekmiş içerden ne aslısı yaa erkeğim ben diyomuş:)

canım benim..herşeyin yolunda olduğunu bilmek çok güzel..demek kız olasılığı yüksek görünüyo.beni yalancı çıkardı yani:) öncelikle sağlıklı olması tek isteğimiz..bi sonraki muayenede kesinleşecek öyleyse,ama pipi olsa hemen belli ediyormuş kendini..hayırlısı..inşallah zamanında sağlıkla alda kucağına gerisi mühim değil..öpüyorum seni..haa isim demişsin ben ılgın ismini çok severim..bunu dışında da hiç kız düşünmemişim heralde

Son düzenleme:

Canım benim ben eylül ismini çok seviyorum :)

piraye canım:) demek maraton başlıyor..çok sevindim canım herşey yolunda gidecek inşallah..bu heyecanın olumlu faydası olur sana merak etme..heyecansız olmuyo biliyosun..dualarım seninle canım benim..

badezuzum sen naptın canım?doktora karar veremedinmi? acele etme canım,aklının yattığı yerde başla..bu iş en ufak soru işaretini kaldırmıyo bence..her açıdan seni düşünen bi doktor bulursun inşallah..çok önemli çünkü..
melodi yazmamış,ondan güzel haberler duyalımda moral olsun hepimize inşallah...

kızlar desteğiniz için hepinize teşekkür ederim..biraz üst üste geldi maalesef..hepside sağlık..yeri bişeyle doldurulmuyo..bende romatolojiden randevumu aldım martın ilk haftası..genetik incelemeye falan gircem tekrar,dominant taşıyıcı gen varmı diye baktırıcam.çünkü çocuğa aktarım olabilirmiş...midem içinde kontrol amaçlı endoskopi yapıldı,biliyosunuz çok korkutmuşlardı beni..gittiğim doktorlada baya konuştuk.midem açısından korkulacak bişey yok ama fmf i ciddiye aldı.banada bu hastalıkla yaşamayı öğrenmemi ve bunu kabullenmemi tavsiye etti.. gerekirse psikolojjik destek al falan dedi(adamın yanında tutamadım kendimi:))
eşimde kötü bi taraftan..hasta olan kız kardeşi..bekar..ona üzülüyoruz haliyle..uyumuyo geceleri..ama alışıyoruz her geçen gün..
daha iyiyim..yaza kadar takiplerimi yaptırayım da üzerime düşeni yapayım en azından diyorum..kontrol altında olayım gerisi Allahtan..
neyse ben buralardayım tabii ki..hiç sizi bırakabilirmiyim..merak ediyorum tedavileriniz ve dua ediyorum tabii ki..nolur bana güzel haberler verin..öptüm hepinizi..

yok cnm debelenmeye devam:)geçen test için gittiğim dr. ist.da gidebileceğin en iyi merkeze gitmişsin dedi.dr.un en ince ayrıntıya kadar baktırmış başlamadan felan dedi.gerçektende öyle adam bağışıklık sistemime vitamin stoğuma pıhtılaşmaya hormonlara kan değerlerime felan başlamadan baktırıyo.kafam karıştı pirayeye dediğim gibi testleri yapınca göstermek için gidicem yine öyle davranırsa merkezdeki başka bir dr.a geçicem belki piraye ile kekecb in dr.u olabilir.bilmiyorum şimdilik şu testleri yaptırmaya uğraşıyorum.ayy ne masraflıymış 1000 lira çıkardı özel lab.diğer türlü çapa yada cerrahpaşa da yapılıyo ordan da randevu alınmıyo bi türlü..bu gidişle benim tedavi hazirana kalır(

Allahım hepinize şifalar versin.inş. herşey düzelicek cnm. sende dr. kontrolü altında ol tabii daha iyi olur.rabbim sevdiği kuluna zor sınavlar verirmiş beterinden korusun...

Kzlar merhaba bnde yumurta takıbndeyım 3tane harektlı yumurtam var 15 16 17 mm bugun adetımın 18ıncı gunu ve hala catlamadılar doktor bgn ve yarın ılıskı onerdı szce bu harktlı yumurtalrdan 1tanesnı tuttrma sansmz olblrmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…