Kızlar herkese günaydın, gülemcim öncelikle geçmiş olsun canım, şunu unutma ki çoğu hastalık moralle doğru orantılı olarak tedaviye cevap veriyo canım. Moral önemli. Lütfen birbirinize destek olun ve moralinizi yğksek tutun. Herşeyin başı sağlık. Önce bizler sağlıklı olalaım ki bebeklerimiz arkadan rahat rahat gelebilsin. SAğlık olmadan dediğin gibi hiçbirşeyi görmüyo insan. Tedavilerinizin olumlu sonuçlanmasını diliyorum arkadaşım, ama lütfen olumsuz şeyleri aklından silmeye çalış. Bu geçecek bir hastalık değil anladığım kadarıyla ama en azından en az hasarla bu hastalıkla birlekte yaşamayı başarmanız gerek. Allah beterinden korusun. Kendinize dikkat edin. Ara sıra uğra özletme canım kendini.
Kızlar bu arada az önce doktordan geldim, benik kistler gitmiş, pkos kalıntıları küçülmüş. Canım dkh :) :) herşey yolunda gözüküyor, nasipse adetimle İstanbuldayım :) :) Herşey nasip kısmeti Allah mucizemi nasip etsin banada :) :) Yüzümüz gülsün artık. Ben umutluyum kızlar, hepimiz için umutluyum.Allah öncelikle sağlık versin bizlere... Olacak inanaıyorum. Bu arada melodi canım benim cok az kaldı öğrenmene, dört gözle seni bekliyorum :)
Kizlar gunaydin bugun doktor kontorlum var 3te donunce size kuzumun son durumunu yazarim insan her doktor gununde heyecanlaniyor :) dualarinizi eksik etmeyin...
belki bugun cinsiyeti ogrenirim :))
hepinizi opuyorum....
oh süper hadi bakalım maraton başlıyo desene inş. herşey güzel devam eder böyle cnm senin içinde zaman su gibi geçerde test gününde burayı hamileyim diye coşturursun..bu arada geçen dr.unu gördüm gidip ben pirayenin arkadaşıyım diyesim geldi:)))))))o kim dermiş adam:)
Kizlar gunaydin bugun doktor kontorlum var 3te donunce size kuzumun son durumunu yazarim insan her doktor gununde heyecanlaniyor :) dualarinizi eksik etmeyin...
belki bugun cinsiyeti ogrenirim :))
hepinizi opuyorum....
Canım benim gidip deseydin keşke, balıkesirden geliyo desen hemen bilir beni, çünkü sürekli adamın başına ekşiyorum :) :) :) Sen halit beyi beğenmedin ama gel bi de bizim doktora kontrol ol canım, tam senin istediğin gibi, ne fazla lakayit ne de fazla soğuk, ne çok konuşuyor ne de az. sıcakkanlı rahatlatıcı ve güvenverici bir havası var. Ben gerçekten çok seviyorum :) :) :) umarım bebeğim de gelecek onun tedavisiyle... Ahhh ahhhhbi regli olsam da gitsem artık, çok hetcanlıyom kızlar, acayip heycan bastı... Hiç bişeyim yoktu dünden beri acayip heycanlıyım :) :) umarım reglim gecikmez
Kizlar ben geldim :) oncelikle hersey yolunda cok sukur ve doktorum cok erken dedi durdu cinsiyet icin ama sonra pipi goremiyorum kiz gibi ama yinede cok sakliyor gostermiyor dedi beni oyleeeee arada birakti soylemeseydi daha mi iyiydi bile dusundum net degil cunku :) ama cok sekerdi yine bugun hareketleri gormeniz gerekiyordu firildak ya :)))
77 gr.olmus boyumuzda 7.17 cm :)))
Kizlar ben geldim :) oncelikle hersey yolunda cok sukur ve doktorum cok erken dedi durdu cinsiyet icin ama sonra pipi goremiyorum kiz gibi ama yinede cok sakliyor gostermiyor dedi beni oyleeeee arada birakti soylemeseydi daha mi iyiydi bile dusundum net degil cunku :) ama cok sekerdi yine bugun hareketleri gormeniz gerekiyordu firildak ya :)))
Kizlar iyi dilekleriniz ici cok tesekkur ederim :) vallaha her seferinde gayet iyi gorunuyro deyince doktor cok rahatliyorum onun sagligi herseyin onunde :)
badezuzum kiz erkek bastan beri hic benim icin fark etmedi yeterki saglikli olsun dedim ama benim kuzenim essek herif benim yillardir kizima koymak istedigim ismi gitti gecen sene kizina koydu zeynep ismim gitti ayyy bir bozulmustum o zaman sonrada bu yumurta geriden geldi ya cok guclu kuvvetli diye demir cocuk diyordum erkek olursa demir koyarim diyordum :))) sanki hep erkek gibi geldi bana o yuzden :))simdi kiz ismim yok sekerler butun isimlere acigim ona gore onerillerinizi bekliyorum...
Kizlar iyi dilekleriniz ici cok tesekkur ederim :) vallaha her seferinde gayet iyi gorunuyro deyince doktor cok rahatliyorum onun sagligi herseyin onunde :)
badezuzum kiz erkek bastan beri hic benim icin fark etmedi yeterki saglikli olsun dedim ama benim kuzenim essek herif benim yillardir kizima koymak istedigim ismi gitti gecen sene kizina koydu zeynep ismim gitti ayyy bir bozulmustum o zaman sonrada bu yumurta geriden geldi ya cok guclu kuvvetli diye demir cocuk diyordum erkek olursa demir koyarim diyordum :))) sanki hep erkek gibi geldi bana o yuzden :))simdi kiz ismim yok sekerler butun isimlere acigim ona gore onerillerinizi bekliyorum...
badezuzum sen naptın canım?doktora karar veremedinmi? acele etme canım,aklının yattığı yerde başla..bu iş en ufak soru işaretini kaldırmıyo bence..her açıdan seni düşünen bi doktor bulursun inşallah..çok önemli çünkü..
melodi yazmamış,ondan güzel haberler duyalımda moral olsun hepimize inşallah...
kızlar desteğiniz için hepinize teşekkür ederim..biraz üst üste geldi maalesef..hepside sağlık..yeri bişeyle doldurulmuyo..bende romatolojiden randevumu aldım martın ilk haftası..genetik incelemeye falan gircem tekrar,dominant taşıyıcı gen varmı diye baktırıcam.çünkü çocuğa aktarım olabilirmiş...midem içinde kontrol amaçlı endoskopi yapıldı,biliyosunuz çok korkutmuşlardı beni..gittiğim doktorlada baya konuştuk.midem açısından korkulacak bişey yok ama fmf i ciddiye aldı.banada bu hastalıkla yaşamayı öğrenmemi ve bunu kabullenmemi tavsiye etti.. gerekirse psikolojjik destek al falan dedi(adamın yanında tutamadım kendimi:))
eşimde kötü bi taraftan..hasta olan kız kardeşi..bekar..ona üzülüyoruz haliyle..uyumuyo geceleri..ama alışıyoruz her geçen gün..
daha iyiyim..yaza kadar takiplerimi yaptırayım da üzerime düşeni yapayım en azından diyorum..kontrol altında olayım gerisi Allahtan..
neyse ben buralardayım tabii ki..hiç sizi bırakabilirmiyim..merak ediyorum tedavileriniz ve dua ediyorum tabii ki..nolur bana güzel haberler verin..öptüm hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?