Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar gunaydin,

Vallaha hepinizin onerileri sahane cok tesekkur ederim ne zormus hic birsey begenemiyorum kizima :))) vallaha zorlanacagim sanirim internette dolanip duruyorum anlamida guzel kendide guzel bir isim ariyorum :))) neyse elbet bulacagim cocuguma ismiyle hitap etmek istiyorum simdi yavas yavas kizim diyorum ama icimden bir seste ulen erkekse cocugun gururuyla oynuyoruz diyorum heheh :)))

Gulem cnm ben hatirliyorum esinin kiz kardesinde daha oncede boyle bir problem olmustu sanki tekrar mi etti yoksa kotulestimi?Kendi sagligin icin de endislenemeden ne gerekiyorsa yap lutfen bak spor filan yapman gerekiyorsa lutfne bir spor salouna yazil kendine bak iste once sen lazimsin bize ve cevrene bebek nasil olsa gelir...tamam mi?tum hastalariniz icin dualarim sizinle...

Piraye vallaha az kaldi tedaviye cok heyecanli ..

Melodiden ses seda yok ne oldu acaba regli oldugunu hic sanmiyorum kullandigimiz ilaclarla yani igne oluyorsa regliyi baskilior olmus olamaz belkide kafayi dagitmak icin biraz uzak duruyor o da olabilir insallah pazartesi guzel haberlerle gelir bize...
Kekecbde dinlenmeye devam haftaya cumartesi sanirim onunda test gunu...hadi bakalim :)))

Yelizz aramiza hosgeldin hareketli yumurta demissin ne demek hareketli yumurta bilmiyorum ama yumurta tkaibindeysen evet bugunleri degerlendirmelisin ne zaman catlayacaklari belli olmaz...hayirlisi olsun....

hareketli derken gelişen yumurtamı demek istedin anlamadım ama siz çalışın nasipte varsa ve bir sorun yoksa niye tutmasın..

Bugun pek sesiniz solugunuz cikmiyor kizlar ama ben paylasmadan edemedim biliyorsunuz oglumun adi hazirdi demir koyacaktim kizimin adi yok diye buhran yasadim dunden beri :) veee kizimada isim buldum boylece cinsiyet netlesinceye kadar icim rahat etmis olacak kizimada KARYA ismini koymaya karar verdik ...anlamini soyle aciklayayim ege bolgesinde m.o kurulmus bir kavmin ismi,daglar prensesi,su perisi demek ayrica biz izmirliyiz kocam karsiyakali KAR-YA karsiyakayida animsattigi icin cok anlamli geldi :))) acayip icime sindi ne dersiniz?

maşallah maşallah hep böyle güzel gelişimlerini gör inş.her kontrol ayrı bir heyecan acaba nasıl ne kadar olmuş müthiş bişey kız erkek yeterki sağlıcakla gelsinde allah ne nasip ederse inş kucağına alacağın günlerde çabucak gelir.bende bi dahakine kalp atışlarını görsem de rahatlasam

sagol guzelim gormemisin karni cikmis ozenmis koymus diyelim :)))

ayol ben iğnelere başlıycam gün resmimi değiştiricem nerdeyse :))))

güzel cnm adıyla beraber sağlıklı hayırlı evlat olsun.anlamı gibi prenses güzelliğinde olsun (yaa DEW bu çocuk erkekse varya dümdüz gidiyodur içerde ne perisi yaaa aslan kaplanım ben diye haahhahahah)

canim cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin...darisi basina kalp sesini duydugunda dunyanin en guzel melodisi bu diyeceksin hic suphem yok....

sagol cnm ya vallaha bazen benimde aklima gelmiyor degil ama benim doktoruma giden arkadaslarla konustukda pek yanilmiyormus Israel bey o yuzden hani biraz daha rahat sever oldum kizimi :) ay annem oglumsa eger icerdeki artik ne yapalim telafi ederiz teyzesi :)))

Kızlar herkese merhaba, acayip moralim bozuk, dünden beri 39-40 derece ateşle yanıyorum. Üstelik dün de regli oldum. Doktorum p.tesi gel dedi ama ben acayip şifayı kaptım, accık düştü şimdi ateşim ama vucüt acayip hırpalandı. Tedaviyi erteledim kızlar.Neden böle oluyo.Tam tedavi öncesinde neden mutlaka bi sorun çıkıyo anlamış değilim. Canım sıkkın.
DEW canım özele mesaj gelmemiş tatlım

canım çok geçmiş olsun..antibiyotik falan kullandınmı?bence tedaviye bi etkisi olmaz ama halim yok diyosan ertele ve canını sıkma.ateşin çok yükselmiş,bu daha önemli şimdi..mutlaka bi doktora görün canım.tedavi sırasında bedenen ve ruhen dinç olman çok daha iyi canım..bıktık bu sözden ama vardır bi hayır diyelim..doktorunu aradın mı?sıkma canını..

canım daha anlamlı bi isim olamazmış heralde..söylenişide çok güzel.ee ismiyle yaşasın diyelim o zaman:) içine sindiyse tamamdır..
tatlım görümcem hasta evet..tedavi süreci devam ediyo.tekrar taramalardan geçti.aldığı tedavinin neticesi haftaya belli olacakmış.tabii can sıkıcı bi hastalık..ben kendimi çok yıpratıyorum canım yaa..valla çocuğu falan unutuyorum..yaza kadar kendim içinde bütün kontrollere giidicem.spor falan yapamıyorum maalesef şişiyo eklemlerim.hava düzelsin biraz eşimle yürüyüşlere başlycaz..herşey kafada bitiyo canım..benim kafada hiç bitmiyo:) inşallah iyi olur her şey..

Evet canım hareketlı yumurta gelısen yumurta demek bı sorun yok gıbı gorunuyo ama bakalım bence yumurtalarım cok gec catlıyo bugun 20.cı gun yarın doktora gıdıcem nedıycek cok merak edıyorum hayırlısı hepımız ıcın

Merhaba yeliz senın aşılamamı.benim aşılama sonrası 1o. Günümde adet oldum napcam bılmıyorum daha erken degıl mıydı...

Yok canım benım yumurta takıbı bencede cok cabuk adet olmussun hemen doktoruna soyle nedenını bulun ıyı aksamalar

Canım benim antibiiyotik almadım,doktorum söledim ateşlendiğimi dinlen, minoset içve bol bol su iç demişti, ama ben toparlayamadım kendimi, biraz bünyemde zayıf zaten, önce ben sağlıklı oliiim ki tedavi sürecinde bünyem fazla hırpalanmasın. Yarın işe de gitmicem. Yarın sabah arıcam erbil beyi de gelemicem dicem. Böle hastayken tedaviye başlamak istemiyom. Nedir bu hastalıklar anlamadım gitti. Allah bana bi işaret mi gönderiyo nedir, tüp bebek tedavisine başlamamı istemiyo herhalde. Bundadavardır bir hayır diyorum. Ben dinlenmeye devam edeyim.Kendinize iibakın

geçmiş olsun cnm yaa üzülüme vardır bir hayır bizim bilmediğimiz.bişey olmaz bak benimkide ertelenmek üzere:))))ne yapayım artık bişey diyemiyorum nasip ne zamansa o zaman başlarız artık ..sen kendine bak iyice dinlen meyve ye bol bol havalar çok soğuk.bu yıl toto donduran yılı oldu:)ben diyorum sen gidiş geliş yapıcan daha rahat olur havalar ısınır ....

canım doktoruna d.k.hapınıda sor o zaman.bu ay da kullanman gerekebilir..moralini bozma hiç.iyice düzelsin sağlığın bu halde rezillik çekersin..havada o kadar kötü ki buz kesiyo resmen..başka şeyler getirme aklına,sağlık olsun diyoruz ya hep...

Tatlim vallaha bende gelmeyince KKya dedim bu kiza birsey var sizleri merak eder oldum vallaha..cok cok gecmis olsun guzelim 1 ay daha ertelenecek alti ustu hem bak badezuzumda gulemde soylemis hani izmir bile cok kis yapti bu sene anadolu kavruldu resmen yine duscektin yollara karda kista o yuzden inan vardir bir hayir birde kesinlikle sor doktora yine kist durumuna karsin dogum komtrol hapina devam etmeni isteyebilir...ozelden kime msja ttim acaba :))) neyse tekrar gondererim merak etme...

Guzelim cok tesekkur ederim....ya kiyamam size hastaliklar uzdu sizi bu ara ama gulem allah beterinden korusun kendin icinde kuruntu yapma lutfen sen guclu bir kizsin tanidigim kadariyla bununda ustesinden gelecegine hic suphem yokiyi olacaksin ve tum isteklerinede kavusacaksin...hic suphem yok..

Gunaydin kizlar hepinize saglik dolu bir hafta diliyorum...Bugun Melodinin gunu gerci cok ugramadi bu hafta son durumlardan haberdar degiliz ama eger regli olmadiysa butun dualarimiz onunla...oglenden sonra evde olmayacagim bakamam ama gelir gelmez acacagim...hayirlisi olsun...

Piraye dilerim daha iyisindir canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…