Kzlar merhaba bnde yumurta takıbndeyım 3tane harektlı yumurtam var 15 16 17 mm bugun adetımın 18ıncı gunu ve hala catlamadılar doktor bgn ve yarın ılıskı onerdı szce bu harktlı yumurtalrdan 1tanesnı tuttrma sansmz olblrmı
DEW cnm foto süper olmuş:)
Kizlar ben geldim :) oncelikle hersey yolunda cok sukur ve doktorum cok erken dedi durdu cinsiyet icin ama sonra pipi goremiyorum kiz gibi ama yinede cok sakliyor gostermiyor dedi beni oyleeeee arada birakti soylemeseydi daha mi iyiydi bile dusundum net degil cunku :) ama cok sekerdi yine bugun hareketleri gormeniz gerekiyordu firildak ya :)))
77 gr.olmus boyumuzda 7.17 cm :)))
sagol guzelim gormemisin karni cikmis ozenmis koymus diyelim :)))
Bugun pek sesiniz solugunuz cikmiyor kizlar ama ben paylasmadan edemedim biliyorsunuz oglumun adi hazirdi demir koyacaktim kizimin adi yok diye buhran yasadim dunden beri :) veee kizimada isim buldum boylece cinsiyet netlesinceye kadar icim rahat etmis olacak kizimada KARYA ismini koymaya karar verdik ...anlamini soyle aciklayayim ege bolgesinde m.o kurulmus bir kavmin ismi,daglar prensesi,su perisi demek ayrica biz izmirliyiz kocam karsiyakali KAR-YA karsiyakayida animsattigi icin cok anlamli geldi :))) acayip icime sindi ne dersiniz?
maşallah maşallah hep böyle güzel gelişimlerini gör inş.her kontrol ayrı bir heyecan acaba nasıl ne kadar olmuş müthiş bişeykız erkek yeterki sağlıcakla gelsinde allah ne nasip ederse inş kucağına alacağın günlerde çabucak gelir.bende bi dahakine kalp atışlarını görsem de rahatlasam
sagol cnm ya vallaha bazen benimde aklima gelmiyor degil ama benim doktoruma giden arkadaslarla konustukda pek yanilmiyormus Israel bey o yuzden hani biraz daha rahat sever oldum kizimi :) ay annem oglumsa eger icerdeki artik ne yapalim telafi ederiz teyzesi :)))ayol ben iğnelere başlıycam gün resmimi değiştiricem nerdeyse :))))
hehe :) kiyamam gelecek o gunlerde insallah....
güzel cnm adıyla beraber sağlıklı hayırlı evlat olsun.anlamı gibi prenses güzelliğinde olsun (yaa DEW bu çocuk erkekse varya dümdüz gidiyodur içerde ne perisi yaaa aslan kaplanım ben diye haahhahahah)
Kızlar herkese merhaba, acayip moralim bozuk, dünden beri 39-40 derece ateşle yanıyorum. Üstelik dün de regli oldum. Doktorum p.tesi gel dedi ama ben acayip şifayı kaptım, accık düştü şimdi ateşim ama vucüt acayip hırpalandı. Tedaviyi erteledim kızlar.Neden böle oluyo.Tam tedavi öncesinde neden mutlaka bi sorun çıkıyo anlamış değilim. Canım sıkkın.
DEW canım özele mesaj gelmemiş tatlım
Bugun pek sesiniz solugunuz cikmiyor kizlar ama ben paylasmadan edemedim biliyorsunuz oglumun adi hazirdi demir koyacaktim kizimin adi yok diye buhran yasadim dunden beri :) veee kizimada isim buldum boylece cinsiyet netlesinceye kadar icim rahat etmis olacak kizimada KARYA ismini koymaya karar verdik ...anlamini soyle aciklayayim ege bolgesinde m.o kurulmus bir kavmin ismi,daglar prensesi,su perisi demek ayrica biz izmirliyiz kocam karsiyakali KAR-YA karsiyakayida animsattigi icin cok anlamli geldi :))) acayip icime sindi ne dersiniz?
canım çok geçmiş olsun..antibiyotik falan kullandınmı?bence tedaviye bi etkisi olmaz ama halim yok diyosan ertele ve canını sıkma.ateşin çok yükselmiş,bu daha önemli şimdi..mutlaka bi doktora görün canım.tedavi sırasında bedenen ve ruhen dinç olman çok daha iyi canım..bıktık bu sözden ama vardır bi hayır diyelim..doktorunu aradın mı?sıkma canını..
Kızlar herkese merhaba, acayip moralim bozuk, dünden beri 39-40 derece ateşle yanıyorum. Üstelik dün de regli oldum. Doktorum p.tesi gel dedi ama ben acayip şifayı kaptım, accık düştü şimdi ateşim ama vucüt acayip hırpalandı. Tedaviyi erteledim kızlar.Neden böle oluyo.Tam tedavi öncesinde neden mutlaka bi sorun çıkıyo anlamış değilim. Canım sıkkın.
Canım benim antibiiyotik almadım,doktorum söledim ateşlendiğimi dinlen, minoset içve bol bol su iç demişti, ama ben toparlayamadım kendimi, biraz bünyemde zayıf zaten, önce ben sağlıklı oliiim ki tedavi sürecinde bünyem fazla hırpalanmasın. Yarın işe de gitmicem. Yarın sabah arıcam erbil beyi de gelemicem dicem. Böle hastayken tedaviye başlamak istemiyom. Nedir bu hastalıklar anlamadım gitti. Allah bana bi işaret mi gönderiyo nedir, tüp bebek tedavisine başlamamı istemiyo herhalde. Bundadavardır bir hayır diyorum. Ben dinlenmeye devam edeyim.Kendinize iibakın
canım daha anlamlı bi isim olamazmış heralde..söylenişide çok güzel.ee ismiyle yaşasın diyelim o zaman:) içine sindiyse tamamdır..
tatlım görümcem hasta evet..tedavi süreci devam ediyo.tekrar taramalardan geçti.aldığı tedavinin neticesi haftaya belli olacakmış.tabii can sıkıcı bi hastalık..ben kendimi çok yıpratıyorum canım yaa..valla çocuğu falan unutuyorum..yaza kadar kendim içinde bütün kontrollere giidicem.spor falan yapamıyorum maalesef şişiyo eklemlerim.hava düzelsin biraz eşimle yürüyüşlere başlycaz..herşey kafada bitiyo canım..benim kafada hiç bitmiyo:) inşallah iyi olur her şey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?