canım gerçekten ilk deneyim olunca böyle oluyor heralde insan bir deliriyor :)kesinlikle çalışmak çok güzel olur evde otura otura insan kendini çok dinliyor olacağı varsa zaten hertürlü oluyor rahat olmak en güzeli ama başarabilsek keşke:)Melodicim seni çok iyi anlıyorum inan işin en zor kısmı ben o yüzden transfer sonrası hemen çalışmak istiyorum nisanı bekliyorum
düşünme diycem çok saçma olcak kendi yapamadığımı başkasına söylemek gülünç olur ama dua et ben de ediyorum inanın hepimize namazlarımda dua ediyorum keşke o dediğin uyuma olayı olsa çoooook güzel olur ama pozitif sonucun tadı da böyle çıkar öyle değil mi.....:)
mekselin bayıldım sana :)bir mucizeye inanmak favorim oldu resmen :)bende bir mucizeye inanıyorum bugün olmasa da birgün bana geleceğine olan inancım tam ..allahın izniyle inşallah ..ben daha önce bir hamilelik geçirdiğim için hep onla kıyaslıyorum sonuçta bu doğal bir seleksiyon değil belitrilerde aynı olamaz heralde o kadar hormon alıyoruz ki ama benim daha önceki gebeliğimde akıntım çok artmıştı genel olarak da zaten vardı ama son yıllardır kendi akıntımda öyle bariz yok transferden sonrada olmadı crinojeli kullanırken bile olmadı düşün o yüzden hep olumsuza hazırlıyorum kendimi .adet sancılarım başladı resmen ama umutsuz değilim elbet birgün anne olacağım ..güzel rabbim minik mucizeni korusun kollsasın sğlıkla kavuşun birbirinize canım..melodi hayırlı olsun tedavin inş pozitif olurbelirti arama takıntısı bende müthiş vardı ama doğru değilmiş daha yeni biraz göğüslerim acıma başladı ve idrar koyulaşması azıcık oldu 5haftam bitmek üzere ki ilk 9 güne kadar zaten kana gecen hcg çok az oldugu için vucut hamilelik belirtisi vermiyor.benim ayaklarım çok üşüyordu birde ağzımda metalik bir kötü tat vardı.başkada belirti yoktu
DEW canım çok sevindim eşin sağasağlim varmış evine, hadi çok şükür. Allah kavuştursun canım. Melodi canım seni görüyorum aşağıda, nasılsın bakalım. Kendine dikkat etmeye devam :) :) Kızlar gülemden haber alan var mı? merak ediyorum
merhaba kızlar,
umarim herkesin sevgililer gunu guzel gecmistir. benimki harikaydi, kocam eve erken gelip bana yemek hazirladi. sarap da almis, ki normalde ickiyi hic icmez, ben zorlarim hep. bu arada sevgililer gununde dudaklarim ucuk icindeydi, hak ettigi ilgiyi gosteremedim kendisine
bu ucuk icin neler yapiyorsunuz; asiklovir'den, zovirax'dan öte bildiginiz bir ucuk kremi vr mi? oyle buzdu, sicak kasikti bende ise yaramiyor maalesef. hapi da varmis ama onun icin doktora gorunmek lazim, receteli satiliyormus; ona vaktim yok.
melodicim cok kafaya takmasan guzelim, dusunmenin hic faydasi olmuyor me yazik ki? heyecan icinde olman cok guzel ama kendini strese sokma.
gulemcim ablanin saglik durumunu merak ettik, simdiden acil sifalar canim.
dew canım iyi olmaya çalışıyorum ama klasik adet öncesi sendromları yaşıyorum eşimide hazırlıyorum olmadığına dair ki çok umutlanıp yıkılmasın çünkü o her tedavizmizde kesin oldu gözüyle bakıyorve inan artık sebepsiz olduğuna inanmıyorum bende ki sorunun 2 yıl öncesinde kadar hamile kalbiliyorken birden ne oldu da herşey tepetaklak oldu bilmiyorum ..bu arada crino jeli kullanırken ne bi kanam ne başşka bişey henüz olmadı bende kahverengi leke falan da yok benim anlamadığım eğer bebk tutunamadıysa ne oluyor nasıl yok oluyor acaba ?pazartesi test günüm ısrael beyle oturup konuşucam ne yapmamız lazım vs..bebişi alana kadar vazgeçmek yok mücadeleye devam tabbiiki aallah güç versin sağlık versin bana en önemlisi ..öpüyorumm sizleri...
güleemcim hepimiz merak ettik umarım sende ablanda iyisinizdir ..sevgilerrr..
Canim hosgeldin iyi dileklerin icin tesekkur ederim...thy ile ucariz genelde ama bu dea lufthansa ile uctu esim web siteleri bir harika ucagin bile yerini bile gsteriyor uydudan bayildim sukur sag salim vardi evimize icim rahatladi...
Hadi bakalim insallah tedavilerin iyi gider vallaha bayiliyorum senin su azmine ne guzel yontemler deniyorsun...sonucunu alacagini duunuyorum bizi habersiz birakma olurmu?
Opuyorum cnm,
dew canım iyi olmaya çalışıyorum ama klasik adet öncesi sendromları yaşıyorum eşimide hazırlıyorum olmadığına dair ki çok umutlanıp yıkılmasın çünkü o her tedavizmizde kesin oldu gözüyle bakıyorve inan artık sebepsiz olduğuna inanmıyorum bende ki sorunun 2 yıl öncesinde kadar hamile kalbiliyorken birden ne oldu da herşey tepetaklak oldu bilmiyorum ..bu arada crino jeli kullanırken ne bi kanam ne başşka bişey henüz olmadı bende kahverengi leke falan da yok benim anlamadığım eğer bebk tutunamadıysa ne oluyor nasıl yok oluyor acaba ?pazartesi test günüm ısrael beyle oturup konuşucam ne yapmamız lazım vs..bebişi alana kadar vazgeçmek yok mücadeleye devam tabbiiki aallah güç versin sağlık versin bana en önemlisi ..öpüyorumm sizleri...
melodi bende geçen sene düşük yaşamıştım ve hep diğr hamilelikteki belirtileri arıyordm hiç yoktu hergün ağlıyrdum 6 yılı geride bıraktım ve çektiğim onlarca ilaç tedavi piskolojim herşey darmadağındı kesinlikle yoktur diyordum.tek bana umut veren adet sancılarıydı ama her defasında ya bu sefer adetse diyordum adet sancısı geldiğinde bebek yerini genişletiyor diyor dr um.halada var o ağrılar bende. O kadar iyi anlıyrm seni insan kendindn çok eşine üzülüyor geceleri sancım geldiğinde korkudan uyuyamıyordum.allah tüm dileyenlere nasip etsin zor sınav ama olack buna inan bir kere vucudun hamile kalmışsa korkma bende kendimi böyle teselli ediyrdum.
darısı başınıza kızlar bugun keseyi gördük
bi tanede geriden gelen minik kesemiz var
dr eger 2 haftaya kadar büyürse olur büyümezse kendiliğinden gider dedi.
inş miniğim maratonu kazanır
melodi bende geçen sene düşük yaşamıştım ve hep diğr hamilelikteki belirtileri arıyordm hiç yoktu hergün ağlıyrdum 6 yılı geride bıraktım ve çektiğim onlarca ilaç tedavi piskolojim herşey darmadağındı kesinlikle yoktur diyordum.tek bana umut veren adet sancılarıydı ama her defasında ya bu sefer adetse diyordum adet sancısı geldiğinde bebek yerini genişletiyor diyor dr um.halada var o ağrılar bende. O kadar iyi anlıyrm seni insan kendindn çok eşine üzülüyor geceleri sancım geldiğinde korkudan uyuyamıyordum.allah tüm dileyenlere nasip etsin zor sınav ama olack buna inan bir kere vucudun hamile kalmışsa korkma bende kendimi böyle teselli ediyrdum.
Canım beniiim, ikizler mi? Ahhhh kıyamam ben ona, demek inatçı çıkmış ben de hayata tutunmak istiyorum diyor ufaklım. Umarım o da gelişir yetişir ikizine. Allah ikisini de sizlere bağışlasın canım, sağlıklı hamilelikle kucağına almayıda nasip etsin Allahım. Darısı bizlere :) :)
merhaba kızlar..merak ettiniz beni biliyorum ama elim bilgisayara gitmiyo hiç..herşey üst üste geldi.malum fmf var biliyosunuz..bu hastalığın vücudu tehtid eden bi durumu var ve ablamda o ortaya çıktı.çok sıkı takiple tedavi olacak..bende aynen..bu durumda bebek falan görmüyo gözüm..istememde zaten.zaten bu bedende istediğimdende emin değilim.birde eşimin kardeşinde troid ca çıktı..yarın ikinci kontrolüne gidicez.bende gidicem..ama durum karışık ve moralimiz çok bozuk.bugün midemden parça alındı yine..stresten baş ağrısı çekiyorum ve ağlamaktan helak oldum..çok canım sıkkın..sağlıklı düşünemiyorum.yarın bende dosyamı tekrar açtırıcam ve takiplere başlycam.yaza kadar bebek defterini kapatıp kendimle ilgilenmem en mantıkılısı..
sizleri takip edicem kızlar ama uzun uzun uğramıycam..biraz kafamı dağıtmam lazım...
Bence icerik olarak hepsi ayni sadece doktora gore degisen bir durum,doktor hangisinden daha cok verim aldiysa onu kullaniyor sanirim.hayirlisi olsun.
merhaba kızlar..merak ettiniz beni biliyorum ama elim bilgisayara gitmiyo hiç..herşey üst üste geldi.malum fmf var biliyosunuz..bu hastalığın vücudu tehtid eden bi durumu var ve ablamda o ortaya çıktı.çok sıkı takiple tedavi olacak..bende aynen..bu durumda bebek falan görmüyo gözüm..istememde zaten.zaten bu bedende istediğimdende emin değilim.birde eşimin kardeşinde troid ca çıktı..yarın ikinci kontrolüne gidicez.bende gidicem..ama durum karışık ve moralimiz çok bozuk.bugün midemden parça alındı yine..stresten baş ağrısı çekiyorum ve ağlamaktan helak oldum..çok canım sıkkın..sağlıklı düşünemiyorum.yarın bende dosyamı tekrar açtırıcam ve takiplere başlycam.yaza kadar bebek defterini kapatıp kendimle ilgilenmem en mantıkılısı..
sizleri takip edicem kızlar ama uzun uzun uğramıycam..biraz kafamı dağıtmam lazım...
Kızlar herkese günaydın, gülemcim öncelikle geçmiş olsun canım, şunu unutma ki çoğu hastalık moralle doğru orantılı olarak tedaviye cevap veriyo canım. Moral önemli. Lütfen birbirinize destek olun ve moralinizi yğksek tutun. Herşeyin başı sağlık. Önce bizler sağlıklı olalaım ki bebeklerimiz arkadan rahat rahat gelebilsin. SAğlık olmadan dediğin gibi hiçbirşeyi görmüyo insan. Tedavilerinizin olumlu sonuçlanmasını diliyorum arkadaşım, ama lütfen olumsuz şeyleri aklından silmeye çalış. Bu geçecek bir hastalık değil anladığım kadarıyla ama en azından en az hasarla bu hastalıkla birlekte yaşamayı başarmanız gerek. Allah beterinden korusun. Kendinize dikkat edin. Ara sıra uğra özletme canım kendini.
Kızlar bu arada az önce doktordan geldim, benik kistler gitmiş, pkos kalıntıları küçülmüş. Canım dkh :) :) herşey yolunda gözüküyor, nasipse adetimle İstanbuldayım :) :) Herşey nasip kısmeti Allah mucizemi nasip etsin banada :) :) Yüzümüz gülsün artık. Ben umutluyum kızlar, hepimiz için umutluyum.Allah öncelikle sağlık versin bizlere... Olacak inanaıyorum. Bu arada melodi canım benim cok az kaldı öğrenmene, dört gözle seni bekliyorum :)
merhaba kızlar,
umarim herkesin sevgililer gunu guzel gecmistir. benimki harikaydi, kocam eve erken gelip bana yemek hazirladi. sarap da almis, ki normalde ickiyi hic icmez, ben zorlarim hep. bu arada sevgililer gununde dudaklarim ucuk icindeydi, hak ettigi ilgiyi gosteremedim kendisine
bu ucuk icin neler yapiyorsunuz; asiklovir'den, zovirax'dan öte bildiginiz bir ucuk kremi vr mi? oyle buzdu, sicak kasikti bende ise yaramiyor maalesef. hapi da varmis ama onun icin doktora gorunmek lazim, receteli satiliyormus; ona vaktim yok.
melodicim cok kafaya takmasan guzelim, dusunmenin hic faydasi olmuyor me yazik ki? heyecan icinde olman cok guzel ama kendini strese sokma.
gulemcim ablanin saglik durumunu merak ettik, simdiden acil sifalar canim.
gözünaydın cnm eşin yerine ulaşmış. allah tekrar kavuşmayı nasip etsin.
valla deww şimdi sen söyleyince düşündümde denemediğim yöntem alternatif tıp , tıp, ebeler nineler dualar kalmamış sanki :)))))
kafayımı yiyorum acaba. ne duyarsam yapıyorum allah sonumuzu hayır etsin. rabbim nerden verecek bakalım mucizemizi...
cnm mümkün olduğunca yazıcam sizlere inşallah sonuç alırsam bekleyen tüm kızlara tur düzenleyip bu dr a götürücem.:)))))
öptm cok allaha emanet olun..
Desene ucuklar romantizmin icine etmis :) gecmis olsun guzelim hic annem dis macunu surer daha cikmaya basladigi an ise yarar vallaha :)gecmis olsun...
Guzelim tabi haklisin insan kendini taniyor ama bende 1-2 gun kadar bu telasi yasadim yani hepimizin yasadigi seyler bunlar insan en kotusune hazirlaniyor ki cok uzulmesin....dilerim regli belirtilerinle hamilelik belirtilerin karismis olsun..pazartesi israel bey'e eger olumsuz olursa transferde sizin olmamaniz beni cok demorolize etti de bence bilsin o da hatasini ama eger olumluysa boynuna atlarsin benim yaptigim gibi dilerim ikinic secenek olur....hayirlisi guzelim...
Deneyeceksin tabi vallaha daha once de soyledim gercekten harikasin bir sekilde denediklerinden birisi sende olumlu sonuc verecek eminim...hayirlisi olsun...
Ay ne guzel haber geriden gelen bir kese olmasi kiyamam ben kuzuya eger saglikla gelecekse insallah yetissin annesi...canim ya....bu arada cok sukur bak daha iyisin su alindi edildi ama bebegin iyi hatta geriden gelen var masallah :)icine sinsin cnm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?