Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar yaa iki üç gündür böyle kasıklarımda belimde bir ağrı var öyle şiddetli değil ama sürekli hafif hafif sanki adet olucakmışım gibi ama daha çok var.ne bu şimdi bu gün çıktım biraz fazla gezmişim şimdi belim daha kötü ayyy noluyo yaaa paslı beşik gibi hergün biyerim gıcırdıyo öffffffffffff.

beklemedim ve gittim. tüpte bebeği ve kalp atışını gördüm. 2 doz iğne oldum 2 gün arayla 17mm kesem var. hayırlısı inşallah. iğneden 2 gün sonra bhcg değerimde artış oldu 2800 den 4600e çıktı. bu normal mi acaba? kurbanlık koyun gibi bekliyorum bakalım.
cevabın için teşekkür ederim:)

geçmiş olsun fakat detaylı bilmiyorum.burda bir topik vardı ordaki arkadaşlar detaylı bilgi verirler .benim bir arkadaşımda oldu ama yakın bir arkadaşım değildi yaşadığı süreci bilmiyorum sadece onunçok büyüdüğü için tüpünü aldılar.iğne vurulucak durumu geçmiş.değerlerini felan bilmiyorum.inş. seninde düşer ama biyerlerden okumuştum 2.dozdan sonra genelde düşüyo.kese demişsin yalancı kesemi oluşmuş anlayamadım.benim arkadaşta olmuştu lap.de onuda aldılar.çok geçmiş olsun bir daha yaşamazsın umarım..

Tatlim hayirdir ne oldu ne agrisi acaba?usuttun mu acaba?benim agrilari tarif ediyrsun benimde hem kasikarimda hemde belimde agri var iki gundur :)))

Tatlim hayirdir ne oldu ne agrisi acaba?usuttun mu acaba?benim agrilari tarif ediyrsun benimde hem kasikarimda hemde belimde agri var iki gundur :)))

hadi senin içerdeki kuzu büyüyo ona bağlarsın ..termoforu nereme koyacağımı şaşırdım bi ayaklarımın altına bir belime:)bilmiyorum ki üşüttümmü? yarın dr.a gidicem bu halde hormon tahlili yapmaya taaa ebelerinin köyünde sabahın köründe nasıl gidicem hiç bilmiyorum acaba termoforumudamı alsam yanıma:)

Tatlim cok gecmis olsun...cok zor bir surec olduguna eminim benimde hic bilgim yok ama igne ie mudahale edilince kesin sonuc aliniyor diye biliyorum...cok cok gecmis olsun

Canim termafor koyma bence sicak su bazen bazi seyleri tetkeyebiliyor iltihabik bir durum varsa agrini arttirir...gecmis olsun cnm...

Canim termafor koyma bence sicak su bazen bazi seyleri tetkeyebiliyor iltihabik bir durum varsa agrini arttirir...gecmis olsun cnm...

:))artık delirdim ne yapacağımı şaşırdım ..tamda küvete su dolduruyodum şöyle sıcak bi duş iyi gelir diye:))))))neyse girmiyeyim o zaman....sağol cnm senin ağrıların nedeni belli zaten kuzun ayaklarını uzatmış keyif yapıyo besbelli:))

13.haftada olurmus bu agrilar rahim buyuken kaslari geriyormus o da agri yapiyormus insan bazen huzursuz oluyor ama sukur okuyunca rahatliyorum...sende kuvete filan girme doktora git once bzim gelinde cok agri cekti agri kesiciler termafrlar derken hamile oldugu cikti ortaya bilgilerine sunulur...

Kekecb ile konustum evde dinleniyor,tk embriyo transfer edilms 8 hucreli birinci kaliteymis morali iyi en onemlisi umudu var..evde internet yok yazaayacagim dedi size cok selami var...

Gulem merk ettim seni...melodi sen nasilsin guzelim?

ahhh ah nerde o günler .maalesef tüpler kapalı olunca süprizlerede kapalı oluyo insan:)kekecb in iyi olmasına sevindim.bebişide iyiymiş o h ne güzel şansı yüksek.ya gulem uğramıyo pek ablasında sorun varda ondan mı acaba bende merak ettim....

Güleeeeem seni merak ediyorum canım, bugün hiç uğramadın. Nerlerdesin. Kııızzzz neneyemi gittin yoksa, Allah canını almasın emi, orlarda bi yerine bişi yaptı yoksa... Bak aklıma türlü türlü şeyler geliyo... Bi ses ver şekerim. Ablanla ilgili bi durum yoktur umarım canım merak ediyoruz seni

Kizlar cok tesekkur ederim dogum gunu dilekleriniz icin :)ya evet bebegime ilk dogum gunu cok mutlu bir gun benim icin...cok opuyorum hepinizi....

cnm biraz gec oldu ama nice güzel yıllar seninle olsun bebişinle eşinle...allah kavustursun bu arada thy uçuşu ise thy sitesinde kalkış varış menüsünden uçağın durumunu takip edebilirsin.

gulem hayırdır ablanın inş. kötü bir durumu yoktur cnm cok gecmış olsun..neneye gittiysende yaz lütfen ayrıntıları bende gitmiştimya ama benimki biraz daha farklıydı. merak ettim.

bende akupuntur ve enerji tedavisi için hazırlanıyorum ay sonu ist da olacağım. 1 ay hergün seansa giricem. inş. burası sebebim olur.
hazırlık yapıyorum artık o yüzden sık sık giremiyorum idare edin beni ama bilgisayarıda götüreceğim adım adım size canlı yayın yapmayı düşünüyorum:)) raporlu olucam 1 ay inş herşey yolunda gider.

kekecb cnm iyi haberin gelir inş. 10 gün sonra allah emeklerinin karşılığını versin.

diğer kızlar sizleride öpüyorum kendinize iyi bakın.

Merhaba bir sorum olcak bu konuda fikri olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Ben bu ay aşılama yaptıracağım.Doktor yarın yumurta geliştirmek için olan iğnemi yazacak ama benim merak ettiğim birşey var.

Gonal f mi?

puregon mu?

menogon mu?

Bu iğnelerin arasındaki fark nedir?Hangisi daha iyi?

herkese merhabalar arkadaşlarım.
elimde olmdan sizlerden uzak kalıyorum.
hepiniz dualarımdasınız ve hepinizi çok merak ediyorum.
landarchda son durum nedir acaba.
kuzey bebeği gördünüz mü?
hepinize çok selamlar ve öpüyorum.

Bence icerik olarak hepsi ayni sadece doktora gore degisen bir durum,doktor hangisinden daha cok verim aldiysa onu kullaniyor sanirim.hayirlisi olsun.

Canim hosgeldin iyi dileklerin icin tesekkur ederim...thy ile ucariz genelde ama bu dea lufthansa ile uctu esim web siteleri bir harika ucagin bile yerini bile gsteriyor uydudan bayildim sukur sag salim vardi evimize icim rahatladi...
Hadi bakalim insallah tedavilerin iyi gider vallaha bayiliyorum senin su azmine ne guzel yontemler deniyorsun...sonucunu alacagini duunuyorum bizi habersiz birakma olurmu?

Opuyorum cnm,

Bugun arayacagim haber alirsam yazarim cnm...sen nasil oldun gectimi bulantilar?

DEW canım çok sevindim eşin sağasağlim varmış evine, hadi çok şükür. Allah kavuştursun canım. Melodi canım seni görüyorum aşağıda, nasılsın bakalım. Kendine dikkat etmeye devam :) :) Kızlar gülemden haber alan var mı? merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…