melodi cok uzuldum habere. birkac gundur girememistim, moralini yuksek tut lutfen.
kızlar dun sabah uyandıgımdan beri sol kasıgım agrıyor; ama yumurtaliklarin filan oldugu yer degil, bayagı lenf bezleri gibi. 2 gundur dokununca daha da sancıyor. usutme filan mi kaynakli bilemiyorum, bugun de olunca canımı sıktı; dkh'larim bitmek uzere; tam tedavi oncesi ne agrisi bu boyle ?
Selam kizlar,
Melodi cnm iyi olacaksin insallah frigolarinin lafini etmeye baslamissin bile bak demistim sana onlar seni tekrar umutlandiracak diye..Israel beye sizi istiyorum demen cok iyi olmus ben olsam bozuk atardim ona vallaha bir onceki tedavi icin :) neyse soylemen iyi olmus sen tedaviye baslamadan once sukrana yada asliya sor programini...iyi olacak insallah dondurulmus tedavisi daha keyifli inan....
Mekselin dilerim ikiside varlik gosterir guzelimg uzel haberler bekliyoruz senden....
Cerenm cnm korkma guzelim bazen sebepsiz ufak usutmelerden de agrilar olabiliyor ki hava bugunlerde cok soguktu ayaklarindan usutmus olabilirsin guzelim...doktora gorun eger devam ederse....zaten tedaviye baslayacaksin o zaman bakilir guzelim gecmis olsun....
Piraye umarim daha iyisidir...
Gulem cnm keyfin nasil bakalim?
Bu cumartesi kekecbnin tahili gunu dilerim o bizi mutlu eder.....
Bubus basladin mi akapunktura bakayim?
Bu arada meldi ile konusuyoruz esinin tayini dolayisiyla sehir degistirdi henız esmayi goremedim ama resmini gondermis bir seker bir guzel anlatamam su damlasi gibi masallah.....haber vereyim size istedim hepinize selami var...
Bir sabah uyanınca aynada kendine bak; hakkının kendini bir zavallı olarak görmek olmadığını, yapmak gereken tek bir şey olduğunu düşün. Sonra da kullan o tek hakkını, sonsuz şükret.
Olmadı, içine bak.
Hüzünlerine bak mesela. Acılarına bak. Bak ki, içine yer etmiş bin bir çeşit duygunun sana dert değil derman olduğunu gör.
Verilen her nimet sınav olduğu gibi verilmeyenlerin de bir sınav olduğunu b...ir kere daha hatırla.
Her ne yaşadıysan veya yaşıyorsan; bil ki, onlar seni ebediyete götürecek yolu döşeyen taşlardır.
Evlendin, çocuğun mu olmadı? Hiç mi evlenemedin? Baban bir kere bile sarılmadı mı sana? Annenin yüzünü bir kere bile görmedin mi? Baban çekip gitti mi ardına bile bakmadan? Çocukken başına istenmeyen şeyler mi geldi?
Yine acıma kendine.
Her ne yaşamış olursan ol, kendini zavallı biriymiş gibi görüp kendine ihanet etme.
Hayatım yanmış bir sayfa diyerekten, için için ağlarken, inlerken duyguların; yara almadan gitmek mi istersin dünyadan?
Hayatın hüznünü yenmeden nereye?
Ne eksiğin var Allah aşkına? Sana verilmeyen hangi şey, sana bahşedilmiş hayattan daha büyüktür?
Kahraman ol.
Kaderine gülümse.
Kahraman ol...
hoşuma gitti,kopyaladım...
Kizlar baktim topigimiz asagilara inmis hemen yukari cekeyim dedim :)
Gulem paylasimin harika cnm bende cok begeniyle okudum....
Dun kekecb ile haberlestik morali iyi korku yasiyor tabi dogal olarak,cumartesi test gunu daualarimiz onunla, size selam soyledi evde internet yokmus o yuzden yazamiyorum dedi...
Kuzeyi sormussunuz ben evelsi gun mesajlastim Landarch ile Kuzey bebek sukur iyi solunum cihazindan cekilmisti zaten gecen hafta artik cigerler kendi gorevlerini cok sukur yapabiliyorlar...beyin icin kucuk bir mudahale yapilacak buda pramature bebeklerde hep olan birsey doktor acelemiz yok biraz kilo alsin oyle yapalim demis yani cok sukur ki Kuzeyimiz iyi daha da iyi olacak insallah...
Ben de daha iyiyim kizlar sabah ogurmeleri devam ama vallaha sikayetim yok bebegimden bir isaret gibi geliyor, artik gun icindeki bulantilar azaldi yemek yememe engel degil cok sukur....Bugun tam 14 haftalik olduk hizla buyuyor kuzum...
Bu arada esimin en yakin arkadasinin karisi hamileydi 8 haftalik bebegin kalbi durmus nasil uzuldum anlatamam ya kizlar bunu anlattim cunku bence hamile kalip sevindikten sonra bunu yasamak daha kotu,dilerim ki hepinizin bebekleri en kisa zamanda karninizada yerini bulur ama varligini surdurup saglikla kucaginiza gelecekse...dilegim bu yonde...hepimiz icin....
evet dewycim, aslinda dedigin gibi. bu acilari yasamak cok zor, sabır dilerim arkadasin icin.
aslinda ne kadar kuvvetliyiz, tabi ki icinde yasiyor insan sıkıntıyı, uzuntuyu ama zamanla unutuyoruz herseyi. bugunleri de unutacagiz. ben cocuklarim olacagina cok inaniyorum; hic birincinin plani programi yok bende, hep 2.nin, 3.unun hesabını yapiyorum. kalabalik bir aile olacagimiz gunun hesabini. ama belki de bu hic olmayacak. yani boyle de bir olasilik var herzaman, bir kısmımızın hemen cocuklari olacak, bir kısmımız da debelenip duracak cocuk diye. bu hesaplar tutmazsa yeni planlarim olsun hayatla ilgili de bosluga dusmeyeyim en iyisi. :) hepimizin yolu acik olsun
bende landarchı aradım ama ulaşılamıyordu..iyi olmalarına çok sevindim..kendiliğinden nefes alması en güzel şey..maşallah sıpaya..çok merak ediyorum onları..
paylaştığım yazıyı bi yerden koyaladım,hoşuma gitti,tabii uygulayabilmek marifet..insan beynine hükmedemiyo maalesef..neyse yinede bazı şeyleri hatırlamamızı sağlamıştır..
canım arkadışına çok üzüldüm..yaşamış biri olarak çokta iyi anlıyorum.çok zor ama inşallah çabuk atlatır..sağlıklı olsunda önemli olan doğrumak değil gerçekten..bahsetmiştim ya bi arkadaşımdan..hala hastanedeler..tabii kıyas değil amacım ama sağlık olsun öncelikle ve sağlıklısı olsun..
seninde iyi olmana çok sevindim canım..insanın ağzının tadı bişeye benzemiyo dimi...yiyebiliyoken ye canım..büyüsün karya cık:)
canım benim haklısın ben dış gebelik yaşadığımda görümcem de aynı anda hamile kamış nasıl ağlardım karnı büyüdükçe canım acırdı ben de böyle olacaktım diye ama doğumda ölünce çok üzüldüm bu hepsinden kötüymüş allah sonuna kadar bizimle etsininşallah kendine ve bebeğe iyi bak..Kizlar baktim topigimiz asagilara inmis hemen yukari cekeyim dedim :)
Gulem paylasimin harika cnm bende cok begeniyle okudum....
Dun kekecb ile haberlestik morali iyi korku yasiyor tabi dogal olarak,cumartesi test gunu daualarimiz onunla, size selam soyledi evde internet yokmus o yuzden yazamiyorum dedi...
Kuzeyi sormussunuz ben evelsi gun mesajlastim Landarch ile Kuzey bebek sukur iyi solunum cihazindan cekilmisti zaten gecen hafta artik cigerler kendi gorevlerini cok sukur yapabiliyorlar...beyin icin kucuk bir mudahale yapilacak buda pramature bebeklerde hep olan birsey doktor acelemiz yok biraz kilo alsin oyle yapalim demis yani cok sukur ki Kuzeyimiz iyi daha da iyi olacak insallah...
Ben de daha iyiyim kizlar sabah ogurmeleri devam ama vallaha sikayetim yok bebegimden bir isaret gibi geliyor, artik gun icindeki bulantilar azaldi yemek yememe engel degil cok sukur....Bugun tam 14 haftalik olduk hizla buyuyor kuzum...
Bu arada esimin en yakin arkadasinin karisi hamileydi 8 haftalik bebegin kalbi durmus nasil uzuldum anlatamam ya kizlar bunu anlattim cunku bence hamile kalip sevindikten sonra bunu yasamak daha kotu,dilerim ki hepinizin bebekleri en kisa zamanda karninizada yerini bulur ama varligini surdurup saglikla kucaginiza gelecekse...dilegim bu yonde...hepimiz icin....
Landarchi aramaktansa ben mesaj atmayi tercih ediyorum sanirim hastaneye gidip geliyor uygun olamayabiliyor o yuzden msj at sende kesin geri yaziyor yazik...
sorma gulem agzinin tadi olmadigi zaman hersey cok kotu gorunuyor insanin gozune sukur az biraz geride kaldi o gunler...
sen nasilsin saglik durumlari nasil aile fertlerinin?
haklısın canım,bende müsait olmadığını tahmin ettim..öyle yolda yürürken aradım,sesinide duyayım diye..neyse senden alık güzel haberlerini...
canım ben iyiyim..uzun vadede takipte olmakla devam edeceğim hayata.görümcemde haberler pek iyi değil.metastaz yapmış..tedaviye devam edilecek..çok üzülüyorum ama doktorlar karamsar konuşmadıkları için moral bulmaya çalışıyoruz.ben gitmiyorum artık onlarla çünkü kendimi toparlyamıyorum..işte böyle canım..hayat devam ediyo...
Ah yavrum ya metastaz yapmasina cok uzuldum kiyamam ben ona,doktorlarin bakis acisi cok onemli tabi yani eger umutsuz konusmuyorlarsa sevindirici artik biliyorsun kut diye insanin suratina soyluyorlar...allah gencligine bagislasin vallaha hersey bos 1 saatte hayati degisebiliyor insanlarin...halimize sukur etmek lazim....bu aksam dua edecegim onun icin....
Kızlaaaaar nerdesiniz yaaaa, niye kimsecikler yok...Topic çok sessizleşti... Kızlar hadi ama, nerdeyseniz çıkın gelin azcık shbet edelim :) :)
bak sen yazmış kaçmış:)
Kız kaçmadım, burdayım walla, hay Allahım, şimdide sen kaçmışın, denk gelemedik bi :) :) canım sıkılıyo benimde yaaa... Bugün iş yerine doğum izninde olan bi arkadaş geldi. aynı odada çalışıyoduk. bebek 4 aylık olmuş, nasıl güzeldi anlatamam... Kocaman bi iç çektiiiiimmm.... Ahhh ahhhnasip et Allahım hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?