Slm kızlar sız benı tanımıyosunuz ama ben sızı hep takıp edıyorum ve tedavılerınızı guzel haberler almanız ıcın hep dua edıyorum ıyı haberlere sızın kadar sevınıp kotulerede uzuluyorum acınızıı paylasıyorum sızden habersız bugun bı arkadasımızın tahlıl gunu oldugunu bıldıgım ıcın geldım cok sukur mucıze gerceklesmıs ınsallah teker teker gelır arkası Rabbım kucaklarımızı hayırlısyla doldursun kımseyı aratmasın ınsallah
Canım ben yara tedavısı gordum 6 ay once doktorum ılgılenmedı pek ve degıstırdım sımdı cok ıyı bı doktorda yumurta takıbı yaptırıyorum bu ay cok umutluyuz ama bakalım hayırlısı calısmalar suruyo anlıycagın:)bıde sut hormonum yuksek cıktı ama o cok onelı degıl bendede troıd var onun tedavısıde suruyo hakkımızda hayırlısı Rabımm aratmasın ınsallah gelsın bebısler
kızlaaaaaaaarrrrrrrrrr kekecb aradı az önceeeee..... veeeeeeeeeee hamileeeeee. Allahım nasıl ellerim titriyo anlatamam, çok heycanlıyım. Sesi nasıl güzel... değeri 200 küsür çıkmış.... Sizlere çok selamı var. Allahım nasıl umut oldu bana bu haber. Allahım tamamına erdirsin. Hepinizi öpüyorum kızlar....P.tesi günü gelcekmiş topiğe.Ayyyyy Allahım hayırlısını nasip et. Çok sevindim ben. Darısı bizlerin başına kızlar. Hepimiz bir gün bu güzel haberi vericez.
selam arkadaşlarrrr
hayırlı cumalar hepimize Rabbimden dileğim böyleyuvarlana yuvarlana gelsin bebişler yapışsın annelerinin göbüşüne amiiiiiiinnnn
DEWW77 canım maşallah 4 ayı devirmek uzeresın umarım hersey yolundadır sağlıkla hayırlısıyla alırsın kucağına cinsiyet bellımı
herkesi çok öpüyorummm hayırlı gunler
kızlaaaaaaaarrrrrrrrrr kekecb aradı az önceeeee..... veeeeeeeeeee hamileeeeee. Allahım nasıl ellerim titriyo anlatamam, çok heycanlıyım. Sesi nasıl güzel... değeri 200 küsür çıkmış.... Sizlere çok selamı var. Allahım nasıl umut oldu bana bu haber. Allahım tamamına erdirsin. Hepinizi öpüyorum kızlar....P.tesi günü gelcekmiş topiğe.Ayyyyy Allahım hayırlısını nasip et. Çok sevindim ben. Darısı bizlerin başına kızlar. Hepimiz bir gün bu güzel haberi vericez.
testler de sonuçlananlar şimdilik normal gibi yaptırmaya devam ediyorum cnm.evet yaa şu otları yapsam çok iyi olucak inş. kararlı bişekilde içerim hepsini..senin gezmelerin nasıl geçti bakiiim çok süslenip gezinme bak yada gezmelere giderken şöyle ufaktan bir totoşunu kaşı:) nazar değmesin sizeAyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hamile haberimiz var ay uctum sevincten yaaaaaaaaaaaaaaaa super haber kizlar bende mesaj attim cevap gelmedi nasil huzursuz oldum anlatamam megersem kizimiz tebrikleri kabul eidyormus :))))ay cok mutluyum kizlar yaaaa hadi bir kez daha seytanin bacagini kirdik insallah patir patir devami gelecek bunun...
Lee cnm gecmis olsun kupe cektirirken yanmissin kiyamam dilerim yandigina deger bu ay ise yarar :) kiyamam yaaa....
Guleeemmm nineye gidilmis :))) supersin yaaa demek kasiklar dusukmus ha cekildimi yani yukari artik hehe superrrr ben cok inaniyorum bu teyzelere vallaha....geceyi degerlendirmenize ayrica sevindim :)
Badezuzum tahliller genelde iyi cikmis anladigim kadariyla prolaktin benimde yuksek cikmisti sonra dustu kendi kendine ama kesin bitkisel karisimlerini yap biliyorsun aramizda bunlarin faydasini goren cok tembellik yapma lutfen...prolaktin her cocuk isteyen kadinin bir donem yukselir kafana takma cnm....
Piraye cnm sana email attim aldin mi?
Ay cok mutluyum Kekebc icin super haber ya kizlarrrrrrrrr
testler de sonuçlananlar şimdilik normal gibi yaptırmaya devam ediyorum cnm.evet yaa şu otları yapsam çok iyi olucak inş. kararlı bişekilde içerim hepsini..senin gezmelerin nasıl geçti bakiiim çok süslenip gezinme bak yada gezmelere giderken şöyle ufaktan bir totoşunu kaşı:) nazar değmesin size
slmm kizlarr aranzda trabzonda tedavi gören´var mi
Vallaha gezdik tozduk hem cuma aksami hem cumartesi gunduz aile toplantisi vardi birde bizim gelinle ve kardesimle doktora gittim yegenimin kalp atislarini duyduk kendimikinden daha cok orda goz yasi doktum iyi mi?:))) insan kendiinkini yasarken ayaklar yerde olmuyor baska bir yerde gibisin burda kardesimde yanimdaydi kalbi duyunca bir garip olduk kardesimle ...hani ben zaten ablayim benimki normal ama minik kardesim buyumuste onun evladinin kalp atisini duyuyoruz diye sanirim pek duygulandim...darisi sizlerin basina kizlar hepiniz icin ayri ayri duam bu yonde....
Bizim gelinin doktoru pek konuskan aman neler anlatti benimde hamile oldugumu gorunce adam costu banada bilgi verdi :) bu hafta itibariyle karya beni duyuyormus cok sasirdim ben daha ilerleyen haftalarda saniyordum hatta 1-2 hafta sonra benim sesimi ayirt edecekmis ya cok iliginc diymi sastim kaldim vallaha...
Iste bizim gezme hikayelerimiz opuyorum kizlar....
slmmm kızlar..
dew mutluluğunuz katlandı resmen,maşallah canım..anneni düşünemiyorum zaten..iki tane birden gelecek torun:) heryer onundur şimdi.sende ikinci kez olayı yaşıyo gibi oldun,eee tecrübeli bile oldun vallahi:) karyanın seni duyması süper bişey,olağanüstü bi durum aslında..bize öyle geliyo zaten
badezuzum nasılsın?tatil falan demiyoruz valla seninle..hep burdayız..canım sıkılıyo burda olmayınca..eşim ekiyo beni.arkadaşlarıyla buluşuyo,akşama kadar yok..banada evi temizlemek düşüyo..
Kızlar herkese selam, bugün ekilme günü herhelde heheheh benimde koca ekti beni, balığa gitti, eli dolu gelse bari de akşam yemeği de aradan çıksa :) bende temizlik yapçam ama bi üşengeçlik bi üşengeçlik sormayın. Dün gezdim tozdum, bugün hiiiiiiiiç bişicik yapmak istemiyo :) :) ama bi ara kalkiiim de kek yapiiim diyorum, canım istiyo walla şööööleeee bol vanilyalı sade kek istiyo canım. Üşenmiiimde gidiiim yapim. Offfff bazen diyorum bende bu totiş varken çocuğa nasıl bakarım, walla azcık koca totişliiim sanırsam. Üşengecim üşengeç hehehehe.
Dewcim enson hotmail adresimi sormuştun bende doğru olduğunu sölemiştim tatlım sana. Bekliyorum bekliyorum ama gelen giden bişi yok. ne hotmaile ne de burdaki özelime gelen giden bişi olmadı tatlım, inan dört gözle bekliyorum :) badezuzum ikimiz kaldık tedaviye başlamayan şekerim, nolcak bizim bu halimiz, kaç ay geçti elde var koca bir sıfır, walla sıkıldım ben çok yaaaa, bekle bekle... ne yapacağımı da şaşırdım. KEndime dikkat etmekeye çalışıyorum ama nereye kadar bilemiyorum.
Gülemcim sen nasılsın tatlım, keyfin nasıl... Azcık daha toparlamış gibisin, walla yakın olsak birbirimize hazır kocalarda ekmişken bizi toplanalım derdim :) miss gibi çayımzı demlerdik yanınada misss gibi kek.... Ayyyy gidiiim kek yapiiim bari yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?