Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağol yelizcim..dua çok şey demek aslına..birbirimize duamız geçermiş sağol güzelim..kekecbin güzel haberini bekliyorduk zaten..ben nerdeyse emindim..tırnağıyla kaza kaza getirdi bebişini..darısı bizlere inşallah..sen tedavidemisin?durumunu bilmiyorum ama Allah gönlüne göre versin canım...

kızlar rüyamda evimdeki eşyalar toplanmış,üzerine örtüler örtülmüş,güya tayin olmuşum falan..evin içine yusufçuk kuşu giriyo sonra..rengarenk..o odadan öbür odaya uçuşuyo..çok güzel ama korkuyorum.kafamı falan eğiyorum üstüme doğru uçuyo..korkumdan sinek ilacı sıkıyorum öldürüyorum..tabirlere baktım merakımdan müjdeli güzel bi haber almaktır diyo..ben öldürdüm gerçi ama yinede kekecbe yoruyorum..güzel bi kuştu sonuçta..

Canım ben yara tedavısı gordum 6 ay once doktorum ılgılenmedı pek ve degıstırdım sımdı cok ıyı bı doktorda yumurta takıbı yaptırıyorum bu ay cok umutluyuz ama bakalım hayırlısı calısmalar suruyo anlıycagın:)bıde sut hormonum yuksek cıktı ama o cok onelı degıl bendede troıd var onun tedavısıde suruyo hakkımızda hayırlısı Rabımm aratmasın ınsallah gelsın bebısler

anladım canım,hadi bakalım hayırlısı..haber ver mutlaka..prolaktinin troide bağlı yükselme ihtimali var sanırım..bende öyle düşünmüştü doktor..yada stres dedi..tabii normal olmamız zor..test yaptırmaya korkar olduk..inşallah sağlıklı bi şekilde anne oluruz..

aaaaa süper çok sevindim Allah tamamına erdirsin darısı başımıza:) değeri iyi maşaallah acaba iki embriyomu transfer edildi??piraye senin için daha önemli tabi aynı dr. olunca sana da moral olmuştur..hadi bakalım annelerimiz çoğalıyo rabbim hepimizin kucaklarını doldursun sağlıklı hayırlı kuzzularıyla.

oley oley oleyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim kekecb canım ya sonunda :)şeytanın bacağını sen kırdın bu ay neşe geldi hepimize ..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım darısı bizlere olsun inşallah ..pirayeee sırada sen varsın kuzum inşallah senin içinde böyle coşucaz :)sevgiler herkese..

lee canım bende umtluydum kendimden ama maalesef olmadı işte rabbim nasip ettiğinde inşallah anne olucaz ..senden süpriz belşiyoruz allahın izniyle inşalllah öpüldün..:)

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hamile haberimiz var ay uctum sevincten yaaaaaaaaaaaaaaaa super haber kizlar bende mesaj attim cevap gelmedi nasil huzursuz oldum anlatamam megersem kizimiz tebrikleri kabul eidyormus :))))ay cok mutluyum kizlar yaaaa hadi bir kez daha seytanin bacagini kirdik insallah patir patir devami gelecek bunun...

Lee cnm gecmis olsun kupe cektirirken yanmissin kiyamam dilerim yandigina deger bu ay ise yarar :) kiyamam yaaa....

Guleeemmm nineye gidilmis :))) supersin yaaa demek kasiklar dusukmus ha cekildimi yani yukari artik hehe superrrr ben cok inaniyorum bu teyzelere vallaha....geceyi degerlendirmenize ayrica sevindim :)

Badezuzum tahliller genelde iyi cikmis anladigim kadariyla prolaktin benimde yuksek cikmisti sonra dustu kendi kendine ama kesin bitkisel karisimlerini yap biliyorsun aramizda bunlarin faydasini goren cok tembellik yapma lutfen...prolaktin her cocuk isteyen kadinin bir donem yukselir kafana takma cnm....

Piraye cnm sana email attim aldin mi?

Ay cok mutluyum Kekebc icin super haber ya kizlarrrrrrrrr

Canim evet ya cok sukur riskli donemleri atlattik hizla buyuyor kizim insallah bende saglikla kucagima alirim ....sen nasilsin hersey yolunda mi?

canım inan bana bilgisayarı açarken kesin hamile güzel haberler var diyerek açtım hissetim vallahi çok sevindim darısı başımıza ...

Son düzenleme:
testler de sonuçlananlar şimdilik normal gibi yaptırmaya devam ediyorum cnm.evet yaa şu otları yapsam çok iyi olucak inş. kararlı bişekilde içerim hepsini..senin gezmelerin nasıl geçti bakiiim çok süslenip gezinme bak yada gezmelere giderken şöyle ufaktan bir totoşunu kaşı:) nazar değmesin size

Vallaha gezdik tozduk hem cuma aksami hem cumartesi gunduz aile toplantisi vardi birde bizim gelinle ve kardesimle doktora gittim yegenimin kalp atislarini duyduk kendimikinden daha cok orda goz yasi doktum iyi mi?:))) insan kendiinkini yasarken ayaklar yerde olmuyor baska bir yerde gibisin burda kardesimde yanimdaydi kalbi duyunca bir garip olduk kardesimle ...hani ben zaten ablayim benimki normal ama minik kardesim buyumuste onun evladinin kalp atisini duyuyoruz diye sanirim pek duygulandim...darisi sizlerin basina kizlar hepiniz icin ayri ayri duam bu yonde....
Bizim gelinin doktoru pek konuskan aman neler anlatti benimde hamile oldugumu gorunce adam costu banada bilgi verdi :) bu hafta itibariyle karya beni duyuyormus cok sasirdim ben daha ilerleyen haftalarda saniyordum hatta 1-2 hafta sonra benim sesimi ayirt edecekmis ya cok iliginc diymi sastim kaldim vallaha...

Iste bizim gezme hikayelerimiz opuyorum kizlar....

ayy kıyamam şimdi duygusallık tavan sende zaten ne güzel maşaallah sizlere.ablalık annelik gibi oluyo bende ablamı öyle görürüm dert ortağımdır benim .senin içinde kardeşin öyleymiş ne güzel aileniz birden kalabalıklaşıcak:)) ayy ben yerim karya şimdi işi gücü bırakıp senimi dinliyo hımm bu güzel sesli benim annem diye . benim komşum var oda çok meraklı böyle şeylere geçen şey demişti doğduklarında çocuklar tam olarak görmezler ama annelerinin başlarında bir ışık görünürmüş onlara yakından kokusuyla uzaktayken o ışıkla ayırt ederlermiş kuzucuklar:)))

slmmm kızlar..
dew mutluluğunuz katlandı resmen,maşallah canım..anneni düşünemiyorum zaten..iki tane birden gelecek torun:) heryer onundur şimdi.sende ikinci kez olayı yaşıyo gibi oldun,eee tecrübeli bile oldun vallahi:) karyanın seni duyması süper bişey,olağanüstü bi durum aslında..bize öyle geliyo zaten

badezuzum nasılsın?tatil falan demiyoruz valla seninle..hep burdayız..canım sıkılıyo burda olmayınca..eşim ekiyo beni.arkadaşlarıyla buluşuyo,akşama kadar yok..banada evi temizlemek düşüyo..

:))) daha iyiym cnm öksüre tıksıra da olsa dün gezdim vallahi:)bu günde beyimiz arkadaşlarıyla takılmak istedi izin verdim bende:)yaaa bende şimdi kalkıp temizlik yapıcaktım aslında bizim aprt.da pazartesi halı çırpma günü benim üstteki komşumda nerdeyse kocasını çoluk çocuğunu bile çırpar yani :)yarın balkon pencereler toz içinde kalır diye kalsın diyorum .öyle uyuşuk uyuşuk buraya takılıyorum şimdilik..yada temizlik yapıp yorulmuş numarası yapiiim dışardan yemek söylerim hehehehe bir taşla iki kuş:)

Kızlar herkese selam, bugün ekilme günü herhelde heheheh benimde koca ekti beni, balığa gitti, eli dolu gelse bari de akşam yemeği de aradan çıksa :) bende temizlik yapçam ama bi üşengeçlik bi üşengeçlik sormayın. Dün gezdim tozdum, bugün hiiiiiiiiç bişicik yapmak istemiyo :) :) ama bi ara kalkiiim de kek yapiiim diyorum, canım istiyo walla şööööleeee bol vanilyalı sade kek istiyo canım. Üşenmiiimde gidiiim yapim. Offfff bazen diyorum bende bu totiş varken çocuğa nasıl bakarım, walla azcık koca totişliiim sanırsam. Üşengecim üşengeç hehehehe.
Dewcim enson hotmail adresimi sormuştun bende doğru olduğunu sölemiştim tatlım sana. Bekliyorum bekliyorum ama gelen giden bişi yok. ne hotmaile ne de burdaki özelime gelen giden bişi olmadı tatlım, inan dört gözle bekliyorum :) badezuzum ikimiz kaldık tedaviye başlamayan şekerim, nolcak bizim bu halimiz, kaç ay geçti elde var koca bir sıfır, walla sıkıldım ben çok yaaaa, bekle bekle... ne yapacağımı da şaşırdım. KEndime dikkat etmekeye çalışıyorum ama nereye kadar bilemiyorum.
Gülemcim sen nasılsın tatlım, keyfin nasıl... Azcık daha toparlamış gibisin, walla yakın olsak birbirimize hazır kocalarda ekmişken bizi toplanalım derdim :) miss gibi çayımzı demlerdik yanınada misss gibi kek.... Ayyyy gidiiim kek yapiiim bari yaaaa

aa sizdemi ekildiniz..ya 4 yıl dayandı adam,bu yıl attı kendini sokaklara..benimki çok bunaldı bu aralar tabii,bende hiç tutumuyorum zaten..ama iki gündür evdeyim,sıkıldım..inanın gidip oturacak,dertleşecek biri yok.pirayecim yaaa keşke dediğin gibi olsaydı..cam falan silmemde şööölee bi silip süpürsem iyi olacak..üşensemde eninde sonunda yapacak benim,herşeyde olduğu gibi durumu kabullenmek en iyisi:))))))
pirayem daha iyiyim canım..dedim ya kabullenmekten geçiyo bütün yollar..ama kafamda hep tedaviler var tabii...

aynı şehirde olsaydık bizde buluşurduk kızkıza alışveriş yapardık.ben grip olduğumdan kimseyede gidemedim millet benim gibi sapsız üzüm değil çocukları var bulaştırmiim yavrucaklara diye gidemedim.komşum yaşlı bir teyze var ona inerim belki oda hastaydı ayaklarının dibine girer uyuruz beraber:))))))ben temizliğimi yarıladım biraz atıştırıp bakiiim dedim kızlar yazmış mı diye bi gayert mutfağıda halletsem tamamdır.yarında gidip şeker yüklemesi testi yaptırıcam direncim ölçülecekmiş bakalım..
piraye cnm sen yine başlarsın martta benim eşimin işi uzarsa mart adetini de başka şehirde geçiricem sıkılmıyo değilim ama testleri toparlıyorum ya oyalanıyorum .geç olsun güç olmasın artık ne diyelim:)bu gidişle ben gulemle yazın başlıycam hehehe senide martta atarsak hamileler arasına yazın bizde gulemle geliriz peşinizden:)yaaaa yok yaa ikimiznde yaza kalmaz inş.....hayırlısıyla hepimiz yaza hamiş gireriz ve yavruşlarımzı kucağımıza alır büyütürüz inş.

ohhh kekler yapiliyor caylar demleniyor bekleyin bende geliyorum :) yakin olsaydik super olurdu vallaha kizlar toplanirdik...malum benim koca zaten yanimda degil o yuzden bende size katilabilirdim :) belki yaza gelirsiniz izmire ne dersiniz?

Piraye cnm atali cok oldu sana emailı acaba diyorum spam olarak gelmis olabilirmi istenmeyen postalarina bak bakalim email adresim sende kayitli olmadigi icin oraya dusmus olabilir.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…