Kizlar guzel bir cuma diliyorum sizlere....Vallaha cok sessizlestiniz kizlar ben hergun geliyorum mutlaka herkes iyimi diye ama cogunuz yazmayinca merak eder oldum...badezuzum hic yok ortada mesela Bubus sizi habersiz birakmayacagim dedi akapukntur tedavisi sirasinda o da yok ortada piraye sen hastaydin zaten gulem saglik isleriyle kosturuyor gerci yinede geldi bilgilendirdi sagolsun bizi...sayamadigim daha birileri varmi bilmiyorum gelip gitmeyen haaa Lee yok ortada onu da merak ediyorum....unuttunuz bizi vallaha....
Pirayecim bu arada nasil oldun?iyilestin mi cnm?
Ben de bugun sacimi filan kestirmeye gidecegim su bakimsiz halimden yavas yavas kurtulmam lazim oyle degil mi?Bu gece ve yarin gunduz gezmelere gidecegim o yuzden susleneyim dedim...
Opuyorum sekerler sizi....
gencecik insanlara yakismiyor hic bu hastaliklar. bir an once sagligina kavusmasi dilegiyle gulemcim.
badezuzum o arkadaşınada bişeyler saymak istiyorum,valla sinir oldum..evet hamile haberi alınca içimiz cız etmiyomu,ediyo...ama bu kendi adımıza üzülmekten ibaret..bu duyguyu bilmeyenimiz varmı aramızda..biz bizi anlıyoruzda dışardan bakanlar o kadar tuhaf düşünüyolar ki..benim en çok üzüldüğüm şey bana acınması..üzülebilirler bizim için ama böyle yaparak dahada üzüyolar..kusura bakma canım da ben öyle arkadaşı dışlıyorum hayatımdan..söylesin dosdoğru ben kendi halime üzüleyim..gerçekten..nasıl söylediği bile önemli değil,söylemeyene kızıyorum ben.. ortaya çocuğu çıkarıp sana söyleyememiştim ne demek oluyo..
dediğim gibi bende konuşamadım fazla kapadım kızın yüzüne tel.i çok sevdiğim bir arkadaşım dışlayamam hayatımdan hoş görüşemiyoruz farklı şehirlerdeyizde 9 ay boyunca kaç kere konuştuk.ikimizin ortak akrabası var oda hamile kaldı aradığımda yeni öğrenmişti ne yapıyosun dedim iyilik teyzesi yeğenin geldi karnıma kondu onla uğraşıyorum dedi.okadar sevindim ki hep konuştuk bulantılarını sıkıntılarını felan şimdi resmini yollyo felan ben çok seviniyorum ne bileyim şimdi bu arkadaşım doğurmuş yeni haberim oldu bide herkesi tembihlemiş söylemeyin diye eee kazık kadar olup karşıma dikilince mi söyliycen .aman neyse bişey diyemiyorum kendince beni düşünmüş... bu arada gulem sen bilirsin bu prolaktin 23 çokmu yüksek???
9 ay boyunca konuştunu bide.aman iyi boşver..konuşmaya bile değimez..sende ona söylemezsin.niye derse gerek duymadım dersin..sinir....
canım onuda söyleyecektim prolaktin 23 iyi..10-25 arası gibi normal sanırım..stresten bile yükselirmiş..ama normal canım..sıkıntı yok:)
Arkadasım senı tanımıyorum ama prolaktının 26 olması sınırmıs bende yenı yaptırdım ve prolaktın 42 cıktı ve ılac kullanmaya basladım yanı senın prolaktın ıyı bence bılgı vermek ıstedım
LEE cnm hoşgeldin sağol cnm gulemede sordum sende yazıyı paylaşmışsın içim rahatladı.zaten testte norma değer yazıyoda hani hamilelik için biraz daha düşük olmalı felan dedi dr.cnm beline kupa çektirmekle çok iyi yapmışsın vallahi bende yapan birini bulursam çektiricem annem tatilde gel götüreyim seni dedi bir kadın yapıyomuş.ben çok inanıyorum önceden guleme de yazmıştım ablama çekti bri teyza ablam hamile kaldı hemen:) öldü gitti rahmetlik ben kaldım açıkta:))))
GULEM cnm bu tahlillerimi yaptırdığım bir hastanenin normal kadın doğumcusu ilk defa gittim öylesine yani testleri gösterdim .yaa şu otları yapabilsem çok iyi olucak ama sürekli dur yarın başlarım deyip erteliyorum..demek gittin neneye hıı :)))ay çok güldüm ilahi artık kocalarımızla romantik bir hayat yok hadi gel yat durumundayız :))emeklerimizin karşılığını buluruz inş.
kızlaaaaaaaarrrrrrrrrr kekecb aradı az önceeeee..... veeeeeeeeeee hamileeeeee. Allahım nasıl ellerim titriyo anlatamam, çok heycanlıyım. Sesi nasıl güzel... değeri 200 küsür çıkmış.... Sizlere çok selamı var. Allahım nasıl umut oldu bana bu haber. Allahım tamamına erdirsin. Hepinizi öpüyorum kızlar....P.tesi günü gelcekmiş topiğe.Ayyyyy Allahım hayırlısını nasip et. Çok sevindim ben. Darısı bizlerin başına kızlar. Hepimiz bir gün bu güzel haberi vericez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?