Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar guzel bir cuma diliyorum sizlere....Vallaha cok sessizlestiniz kizlar ben hergun geliyorum mutlaka herkes iyimi diye ama cogunuz yazmayinca merak eder oldum...badezuzum hic yok ortada mesela Bubus sizi habersiz birakmayacagim dedi akapukntur tedavisi sirasinda o da yok ortada piraye sen hastaydin zaten gulem saglik isleriyle kosturuyor gerci yinede geldi bilgilendirdi sagolsun bizi...sayamadigim daha birileri varmi bilmiyorum gelip gitmeyen haaa Lee yok ortada onu da merak ediyorum....unuttunuz bizi vallaha....

Pirayecim bu arada nasil oldun?iyilestin mi cnm?

Ben de bugun sacimi filan kestirmeye gidecegim su bakimsiz halimden yavas yavas kurtulmam lazim oyle degil mi?Bu gece ve yarin gunduz gezmelere gidecegim o yuzden susleneyim dedim...

Opuyorum sekerler sizi....

dew tatlım çok haklısın herkes bir buhram geçiriyor sanırım :)ben toparlanmaya başladım bile dün adet oldum ama çok acayip leke şeklinde çoğalıyor kahverengiye dönüyor sonra azlıyor bugün tekrar çoğaldı çamur gibi bişey oldu iğrenç oldum :)ilaçların etkisindenmiş meğersem ve çok ağrım var bugün kasıklarımda geçicek neyseki beklenen gün gelicekse çekilen çile kutsaldır değil mi :)kekecb test günü yarın sanırım inşallah ondan güzel haberler alırızda bi kendimize geliriz ..hadi bakalım seni ve karya hanımı öptüm misler gibi güzel güzel süslen dewcim sevgiler..

Kızlar herkese selam, gerçekten hepimiz bi durgunlaştık, herkes kabuğuna çekildi. Peş peşe negatifleri görünce üzüldük tabi Şimdi umarım kekecb bize umut olur, yarın güzel haberler verir bize, walla şööyle bi topic kendine gelsin canım.. hepimizde bir olumsuzluk, hastalıklar falan.... Allah beterinden saklasın tabi de bizimde morale ihtiyacımız var yani. Hadi inşallah kekecb bize moral olacak. hem lee ve bubuştan da umutluyum ben. Onlarda ben hamileyim diye çıkıp gelebilir her an...
Offf kızlar yaaa bu hafar da mahvetti beni, içim hep karamsar, hava hep kapalı isli puslu soğuk Şöööle bi bahar gelse de gezmeye başlasak keşke. Çok sıkılmaya başladım ben. Bi de nasıl alışveriş yapmak istiyorum size anlatamam, şu netten alışveriş olayına sardım, kendimi aştım... Kocam kırcak kafamı walla hehehehehe :)

hayırlı cumalar kızlar.ne zamandır hastayım şu tahlilleri sormak için hastane hastane dolandım bide süsümden taviz vermeyince üşüttüm heralde öksürmekten ciğerlerim söküldü:))arada tel. den girip okuyorum yazmak zor oluyo.neyse dün eşim inadımı kırdı ilaç içtim daha iyiyim.hemen yazayım dedim.çok şükür çapadan randevu aldım tahlilleri gıcıklık yapmazlarsa halledicem.
DEW cnm gezmelere mi gidilicek ohh süsülenin anne kız gezin tozun gönlünüzce .zor günler geçirdiniz ikinizde hakketiniz vallahi.
GULEM cnm çok üzülüdüm şinin kardeşine rabbim gençliğine acısın tez zamanda toparlansın inş. sen zaten dikkat ediyosun kendine dimi .dr kontrolü devam ?iyi ol cnm herkes iyi olsun Allahım sağlıkla sınamasın kimseyi yerini hiçbişey doldurmuyo.
PİRAYE cnm sen nasıl oldun daha iyisindir inş. ahh bende üşüttüm paslı beşik gıcırdamaya devam :)
kuzeycik iyiymiş çok şükür bu arada kuzey diyroum ama en son landrach tereddütteydi acaba değiştirdilermi ismini sıpamızın:)
BUBUŞ LEE yoksunuz!!! hamileyim diye çıkıp gelirseniz belki kızmayız size:)çok ihmal ediyosunuz bizi...
MELODİ cnm gelmiş kırmızılar frigolara biraz daha yaklaştın diye bakıyorum ben.
VEEEE KEKECB cnm inş. güzel haberlerini alırız .inş. kuzun seninledir.hasretin biter inş. hadi bakalım hamile sayımız artsın anne olmayan kalmasın (kampanya sloganı oldu resmen:)))))))
bana gelince dediğim gibi hastayım.tahlillerin bir kısmı çıkmış b 12 nerdeyse sıfır:) prolaktin 23 yüksek geldi bana ama dr. yumurta takibi için içtiğim ilaçların yükseltebileceğini söyledi ve ordaki bir bayanın 45 olan değerini görünce benimki gayet normal geldi:)şimdilik pıhtılaşma tahlillerim ve amhım kaldı.bunları tamamlayınca aklımdaki üç dr.lada görüşücem (tabipler odasına döndüm görüşmedik dr. kalmadı resmen:)).daha sonra mart başı gibi hoooop eşimiz işi nedeniyle ufak bir tatil yapıcam.inş. uzamazda mart adetimle başlarım gerçi sonuçlar çıkmadı belki başlayamıycam artık program yapmıyorum.Allahım ne zaman yazdıysa o zaman başlıycam diyorum yeterki hayrılısı olsun yeterki herşey yolunda gitsin. ayy çenem düştü yamayınca kaç gündür ne var ne yok döktüm ortaya.bu arada başka bir şehirde olan arkadaşım doğum yapmış benden saklamış oğlum oldu teyzesi deyince çok kırıldığımı söyledim seni üzmemek için söylemedim felan dedi ama ben konuşamadım ve kapattım tel.i neden böyle yapıyolar tamam beni düşünmüş ama böyle hastalıklı biri gibi davranılmak istemiyorum.tamam benim çocuğum (şimdilik) olmuyo ben böyleyim diye insanların bu güzel duygudan mahrum kalmasınımı istiycem.nasıl bir bencilliktir bu kafam almıyo..Alllah roman oldu hadi öptüm hepiniz:))))

selam arkadaşlarrrr

hayırlı cumalar hepimize Rabbimden dileğim böyle yuvarlana yuvarlana gelsin bebişler yapışsın annelerinin göbüşüne amiiiiiiinnnn

DEWW77 canım maşallah 4 ayı devirmek uzeresın umarım hersey yolundadır sağlıkla hayırlısıyla alırsın kucağına cinsiyet bellımı

herkesi çok öpüyorummm hayırlı gunler

dewcim izmirde hava missss gibiymiş ee sende kızında hakettiniz gezmeyi,süslenmeyi..tadını çıkar canım yaa.rahatla artık..gezmelerde herşeylerden ye ohhh:)
pirayecim biz biraz daha üşüyeceğiz canım,sanki kış hiç bitmeyecek gibi dimi..ama iki gündür güneşi gördük biraz,bekleriz naapalım..daha iyisindir umarım.sen hastalıktanda öyle hissediyosundur canım..hadi mart geliyo))))
melodi daha iyi olmana sevindim canım..dün bi arkadaşta yazmış hatta cevap yazdım onada tedaviden sonraki adet bi değişik oluyo zaten.bende de 5 gün süren adetim 7 .günün sonuna kadar lekelenmeyle devam etti..bi ara hiç bitmeyecek heralde demiştim..sende düzene girer canım..ee bi dahaki adetlemi koyuluyo dondurmalar?
badezuzum canım kolay gelsin vallahi tahlil işlerini bitirde aradan çıksın..hangi doktora gidersen git koyarsın masasına..tekrar yaptırmak zorunda kalmazsın..biz bahara kaldık artık ha?
bende romatolojiye gidicem.10 gün sonra..tıp fakültesine.genetik test falan istiycem gerçi geç çıkar ama en azından kafama takılan şeyleri bi sorayım diyyorum..içim rahat etsin diye..hsg çekilecek birde artık o mart adetim bittikten sonra olacak..bahar güzel gelssin inşallah hepimiz için..

badezuzum o arkadaşınada bişeyler saymak istiyorum,valla sinir oldum..evet hamile haberi alınca içimiz cız etmiyomu,ediyo...ama bu kendi adımıza üzülmekten ibaret..bu duyguyu bilmeyenimiz varmı aramızda..biz bizi anlıyoruzda dışardan bakanlar o kadar tuhaf düşünüyolar ki..benim en çok üzüldüğüm şey bana acınması..üzülebilirler bizim için ama böyle yaparak dahada üzüyolar..kusura bakma canım da ben öyle arkadaşı dışlıyorum hayatımdan..söylesin dosdoğru ben kendi halime üzüleyim..gerçekten..nasıl söylediği bile önemli değil,söylemeyene kızıyorum ben.. ortaya çocuğu çıkarıp sana söyleyememiştim ne demek oluyo..

dediğim gibi bende konuşamadım fazla kapadım kızın yüzüne tel.i çok sevdiğim bir arkadaşım dışlayamam hayatımdan hoş görüşemiyoruz farklı şehirlerdeyizde 9 ay boyunca kaç kere konuştuk.ikimizin ortak akrabası var oda hamile kaldı aradığımda yeni öğrenmişti ne yapıyosun dedim iyilik teyzesi yeğenin geldi karnıma kondu onla uğraşıyorum dedi.okadar sevindim ki hep konuştuk bulantılarını sıkıntılarını felan şimdi resmini yollyo felan ben çok seviniyorum ne bileyim şimdi bu arkadaşım doğurmuş yeni haberim oldu bide herkesi tembihlemiş söylemeyin diye eee kazık kadar olup karşıma dikilince mi söyliycen .aman neyse bişey diyemiyorum kendince beni düşünmüş... bu arada gulem sen bilirsin bu prolaktin 23 çokmu yüksek???

9 ay boyunca konuştunu bide.aman iyi boşver..konuşmaya bile değimez..sende ona söylemezsin.niye derse gerek duymadım dersin..sinir....
canım onuda söyleyecektim prolaktin 23 iyi..10-25 arası gibi normal sanırım..stresten bile yükselirmiş..ama normal canım..sıkıntı yok:)

:))) ay cnm benim nasılda sinirlendi .ne yapalım insanlar çeşit çeşit kimis güyya çok düşünür söylemez kimisi dengesizin tekidir kalabalık aile toplantısında ee hadi artık sizin denkleriniz nine ded oldu diyip şaka yapar kendince amaaan napalım herkes bi deli derdi anneannem :))
biraz daha düşse iyi dr.normalde 10lu sayılar isteriz dedi ama düşer felan merak etme dedi.aslan pençesi iç faydalı olur dedi:)ilk defa böyle bir dr. gördüm otçu çıktı resmen:)))çok yüksek olunca ilaç veriyolarmış bende doldurdum otları.aktarım var bitane beraber bir çizelge yaptık şöyle

soğan ve adaçayı:15 gün içilecek.. soğanı çok içemiyorum diye sabah 1 bardak içicem .akşamda 1 fincan adaçayı bunlar iltihap söktürücü..
aslanpençesi ve bal arı sütü polen karışımı: 15 gün buna devam edilecek aslanpençesi hormonlar için diğeri yımırta kalitesi için:)
civanperçemi ,soğan kürü ve incir kürü: civanperçemi rahimi kuvvetlendiriyomuş soğan kürü 15 gün bırakıp devam edicektim o, incir kürü yapmıycam kurusunu yerim.
tekrar adaçayı ve bal polen arı sütüne tarçın ekliycem bu arada:15 günde bunlar
veee cillop gibi bir hatun olucam (tabi bu tembellikle yapabilirsem:))yaa şu iki ayı böyle değerlendirmek istiyorum ama bunların hem tadı berbat hemde ben çok üşengecim ne yapsam nasıl gaza gelsem bilemedim...

merhabalar sevgili arkadaşlarım,hayırlı cumalar hepinize) yaaa kusura bakmayın pek uğrayamıyorum bu aralar ama sakın sizleri unuttuğumu sanmayın her zaman kalbimde ve dualarımda yer alıyorsunuz.geçmişe tam bakamadım kimler neler yapıyor nasıl ? melodi hastalanmışsın çok umutluydum senden ama olsun allah sağlık versin inşaallah dondurulmuşlarınla bebeğine kavuşursun.gülem canım eşinin kardeşi hastaymış sanırım.canım allah gençliğinin yüzüne baksın inşaallah tez zamanda sağlığına kavuşur.moral herşeyin ilacı.inşaallah bunu yenecektir.allah güç versin sizlere.badezuzum,yüzüp yüzüp sonuna geldi.zor kısmı atlatmışsın.benimde bir ara B12 vitamin değerim düşmüştü ama verilen vitamin ilacıyla kısa sürede normal değerine çıktı. Prolaktine gelince bir makaleden aldığım notu yazayım belki biraz olsun seni aydınlatır.
'''Normalde prolaktin hormonunun kandaki üst sınırı 25 ng/ml’dir. Ancak, bir çeşit stres hormonu yani streste de salgılanabilen bir hormon olduğu için hormon değerleri çeşitli faktörlerden kolaylıkla etkilenip yüksek bulunabilir. Örneğin hastanın tok olması, yumurtlama dönemine yakın olması ve hatta kan alınırken damar yolunun bulunmasında zorlanılması bile prolaktin düzeylerinin yüksek bulunmasına neden olabilir. Bu nedenle, prolaktin düzeyi 25 ng/ml’nin üstünde bulunduğu olgularda teyit etmek için bir kez daha kan alınması gerekebilir. Ancak, prolaktin düzeyleri aşırı yüksekse (100 ng/ml’nin üstü) bunun çevresel faktörlere bağlı olması olasılığı zayıftır ve bu olgularda hipofiz makroadenomu bulunma riski yüksektir. Bu nedenle, bunlarda hipofizin görüntüleme yöntemleri ile araştırılması gerekir. Makroadenom varsa tedavi edilmelidir. '''' Dr.unun dediği gibi ilaçlarda etken olmuştur.hiç üzülme çok yüksek değil.dr.un gerekeni yapacaktır.şu arkadaşına bende çok kızdım.hiiiiiç moralini bozma.çocuk işi seni ve eşini ilgilendirir.dışarıdan kişilerin cahilce davranışlarına kafayı takmaya bile deymez.inşaallah emeklerinin sonucunda bebişine kavuşursun bu dileğim herkez için.pirayeciğim sende iyisindir umarım yaaaa hiç sorma cemreler düşüyor ama bizim buralar hala karlı ve - lerdeyiz) bahar gelsin bebekler gelsin bizlerde kuzulayalım artık)) İNŞAALLAH!!!!!!
DEW canım sen ve kızının iyi olmasına çok sevindim.ohhhhhh süslenip çıkıp gezin.havanın tadını çıkarın ama kendinizi fazla yormayın)) kekec sonucu yarınmı öğrenecek ALLAHIM İNŞAALLAH MUTLU HABERLERİNİ ALIRIZ. ben pozitif sonuçla bize dönecek diyorum.inşaallah.rabbim sevindirir.bubuş ne alemlerdesin doğal yollardan tedaviye devammı ? hadi süpriz yap bize)) cerenm sende iyisindir umarım.
kuzeyin iyi olmasına sevindim allah anne ve babasına sağlıkla kavuşmak nasip etsin.
VEeee gelelim bana inanın kızlar bende sizlere buradan hamileyimmm demeyi çoook istiyorum.o kadar çok inanıyorumki pozitif enerjimi üzerimden atmak istemiyorum.geçen bir arkadaşımla (onunda malesef bebeği henüz yok) bir teyzeye gittik belimize küp çektirdik) ve ben kazaya kurban gittim tedirginliğimden kıpırdayınca belimi biraz yaktım):-((( eşimin haberi yoktu.yarayı görünce ne olduğunu sordu tabii ben merdivenden ayağım kaydı sıyrıldı diye yalan söylemek zorunda kaldım.yaaaaa küp çekmek neymiş gördüm)) bebeğimiz olsun diye neler yapıyoruz :-(-))) benim tedavinin 2.siklusu inşaallah bu sefer pozitif sonuçlanır. hepiniz kendinize iyi bakın moralleri yüksek tutun.yeni arkadaşlar katılmış aramıza aynı güzel dileklerim onlar içinde. iyiki varsınız)

Arkadasım senı tanımıyorum ama prolaktının 26 olması sınırmıs bende yenı yaptırdım ve prolaktın 42 cıktı ve ılac kullanmaya basladım yanı senın prolaktın ıyı bence bılgı vermek ıstedım

badezuzummm kızdım dahasını burdan yazmadım bile..amann neyse onlardan çok canım herkeste var..benimde kuzenim diğerini uyarıyomuş,ona bebek falan deme çok hassas bu konuda diye..birbirlerine küsler şimdi öbürü söylüyo,ben sana bebek yap artık diyodum bana kızıyomuydun diye(hiç bişeyi bildikleri yok bu arada,olmadığına kendileri kanaat getirip konuşuyolar) yok dedim yaaa öff..valla alınmıyorum..sıktı artık..neyse canımda sen o doktoru nerden buldun yaaa..demek bizim otlar gerçekmiş ha?bende acayip üşengecim ama tüp bebek sayfasından bi arkadaşta bana hayıt iç diyo..benim kaçıncı hayıt alışım..ohoooo...ama prolaktin konusuna takılma hiç....
lee canım hoşgeldin..niye bu kadar uzatıyosun arayı?işlermi yoğun?valla merak ediyoruz...bize müjdeyle gelmeni bekliyoruz yinede..hadi bakalım bahar geldi:)
canım demek kupa çektirdin..bende size gittiğim neneyi anlatacaktım dimi..unutuyorum hep...kafam çok dalgın malum..
bende nineye gittim kızlar..adetinin bitmesine 2 gün kala gelsin demiş..lekelenmem varken gittim.götürdüğüm bezi yere serdi,gelinini çağırdı..yere yattım:) kasıklarıma bastı eliyle..senin kasığın düşük,hem rahimin taş gibi a yavrum, olmazmış ki böyle falan diye ovdu biraz..sonra yukarıya doğru kasığımı asılmışken belimi sıkıca bağladılar..ama ne sıkmak...karton gibi geldim eve..hemen ilişkiye girin dedi..teyze bu halde nasıl olur dedim..olur olur kanlı canlı olur dedi:)))))))))) valla yaptık kızlar
neyse sonra sargıyı aç sabah kadar kalkma dedi..ee nereye kalkmam,valla hemen kalktım..birde diyoki adet günün gelince accık gelir o zaman bilirsin gebe kaldığını diyo.heralde yerleşme kanaması falan bahsettiği..çok sıradan yaşlı bi nine..dedim en azından dua ediver teyze dedim..olur guzum diye diye yolladı beni:)
yapıyoruz valla aklımıza ne gelirse...denemeye devam...
lee lütfen daha sık uğra,sohbetinden mahrum etme bizi:)

LEE cnm hoşgeldin sağol cnm gulemede sordum sende yazıyı paylaşmışsın içim rahatladı.zaten testte norma değer yazıyoda hani hamilelik için biraz daha düşük olmalı felan dedi dr.cnm beline kupa çektirmekle çok iyi yapmışsın vallahi bende yapan birini bulursam çektiricem annem tatilde gel götüreyim seni dedi bir kadın yapıyomuş.ben çok inanıyorum önceden guleme de yazmıştım ablama çekti bri teyza ablam hamile kaldı hemen:) öldü gitti rahmetlik ben kaldım açıkta:))))
GULEM cnm bu tahlillerimi yaptırdığım bir hastanenin normal kadın doğumcusu ilk defa gittim öylesine yani testleri gösterdim .yaa şu otları yapabilsem çok iyi olucak ama sürekli dur yarın başlarım deyip erteliyorum..demek gittin neneye hıı :)))ay çok güldüm ilahi artık kocalarımızla romantik bir hayat yok hadi gel yat durumundayız :))emeklerimizin karşılığını buluruz inş.

sağol cnm . seninde en kısa zamanda normale döner umarım:)

canım bende düzenli içmedim ama bi ara hayıtı sağlam tükettim.yanında civanperçemi,çobançantası aslan pençesi vardı..işte bi cezvenin içine hepsinden birer tutam atıp kaynayınca kapattım,ılıyınca içtim..bu arada ilk tedavim sırasında sınırın üstünde çıkmıştı prolaktinim.sonra geçen kış meraktan baktırdığımda yine aynıydı..ama bu tedavimde 12 gibi bişey çıktı..kendiliğinden düştü..ama troidden etkileniyo ya hormonlar,dahiliye doktoru bende troid olduğu için ona bağladı yükselmesini..

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrr kekecb aradı az önceeeee..... veeeeeeeeeee hamileeeeee. Allahım nasıl ellerim titriyo anlatamam, çok heycanlıyım. Sesi nasıl güzel... değeri 200 küsür çıkmış.... Sizlere çok selamı var. Allahım nasıl umut oldu bana bu haber. Allahım tamamına erdirsin. Hepinizi öpüyorum kızlar....P.tesi günü gelcekmiş topiğe.Ayyyyy Allahım hayırlısını nasip et. Çok sevindim ben. Darısı bizlerin başına kızlar. Hepimiz bir gün bu güzel haberi vericez.

Slm kızlar sız benı tanımıyosunuz ama ben sızı hep takıp edıyorum ve tedavılerınızı guzel haberler almanız ıcın hep dua edıyorum ıyı haberlere sızın kadar sevınıp kotulerede uzuluyorum acınızıı paylasıyorum sızden habersız bugun bı arkadasımızın tahlıl gunu oldugunu bıldıgım ıcın geldım cok sukur mucıze gerceklesmıs ınsallah teker teker gelır arkası Rabbım kucaklarımızı hayırlısyla doldursun kımseyı aratmasın ınsallah

işte budur yaaaa....ayyyy çok sevindimmmm..heheheheee::) fit anne olcan dedik oldu valla...çok şükür..
çok sevindim..Allah baktı yüzüne canım yaaa...
pazartesi gelince anlatır bizede..değeride süper..bangır bangır geldi sıpası:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…