Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim evet ya cok sukur riskli donemleri atlattik hizla buyuyor kizim insallah bende saglikla kucagima alirim ....sen nasilsin hersey yolunda mi?

allaha şükürcanım herşey yolunda dunku asımızdan sonra ılk defa ateslendık bıraz mızmız hıc durmuyo oğluşum butungun yerde yuvarlanıyo ordan oraya bazen yetısemıyorum hızına

hamıle haberı alan arkadaşımızı tebrık ederım sağlıkla hayırla gelsın bebeğın ınsallah canım

maşallah pratiksin valla..ben ohoooo elimde telefon taa 4 te başladım temizliğe:) landarcha msj atmıştım o aradı..epey konuştuk..oda evde temizlik yaptırıyomuş ve kuzeyin odasını ve eşyalarını hazırlıyolarmış..birz daha var çıkmasına ama çıkacak eninde sonunda..kim bilir ele avuca gelince poposuna vurmak bizede nasip olur:) badecimm şöle anlaşalım kuzum;mart pirayenin,nisan senin,mayıs benim ayım olsun...valla:))))) ama haziranı bulmasın ona göre:)

maşallah pratiksin valla..ben ohoooo elimde telefon taa 4 te başladım temizliğe:) landarcha msj atmıştım o aradı..epey konuştuk..oda evde temizlik yaptırıyomuş ve kuzeyin odasını ve eşyalarını hazırlıyolarmış..birz daha var çıkmasına ama çıkacak eninde sonunda..kim bilir ele avuca gelince poposuna vurmak bizede nasip olur:) badecimm şöle anlaşalım kuzum;mart pirayenin,nisan senin,mayıs benim ayım olsun...valla:))))) ama haziranı bulmasın ona göre:)

yaaa gerçekten aynı yerde olmayı çok isterdim..hani sadece bebek muahbbetinden demiyorum elektriği tutumuş bu kadar insanız dimi..bi arada olsak ne iyi olurdu..senin doğumuna şahit olmak falan..vs...mesela transferde birbirimizin yanında olsak...çok uzak değilsiniz neyseki...bi gün görüşürüz inşallah:)

ben hallettim vallahi aradan çıkmış oldu:)çok sevindim landrach için artık hayat on alr içinde normale dönüye desene şömyle oğluşunu kucağında uyutsun artık kıyamam ayrı kaldılar bunca zaman.....vallahi cnm bana uyar nisan hehe belki seninde nisan yada mart olur belli olmaz bu işler cnmneyin ne olacağı belli olmuyo biz dua ediyoruz işte sağlıklı hayrılı yavrular nasip olsun hepimize diye ..

Kızlar günaydın , ben geldim işteyim şuan

allahıma şükürler olsun güzel haberlerle gelmek nasip oldu ,evet hamişimmmm , allah tamammına erdirsin inşallah , allahım bu güzel duyguyu tez zamanda hepinize yaşatsın inşallah , cuma günü test sonucunda değerin 252 idi , dr 10 gün sonra görmek istedi , tekrar test yapmamı istemedi , değer iyimi kızlar ?

hepinizin iyi dilerkleri için çok teşekkürler, geçmişi okuyamadım , umarım hepiniz çok iyisinizdir , hepinizi kocaman kocaman öpüyorum

hoşgeldin güzel anneeeeeeeeeeeee dün aldık haberini çoooooooooooooook sevindim cnm Allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. değerin maşaallah çok iyi cnm ben hatta dün kızlara iki mebriyomu transfer ettiler diye sordum.kendini yorma fazla olurmu cnm dikkat et.e artık sendende dua ist,iyoruz :)

Canım benim hoş geldin, DEğerin çok çok ii maaşallah. Allahım tamamına erdirsin, bize de o güzel duyguyu yaşatsın tez zamanda canım benim.ne büyük mutluluk yaaaa, canım benim kendine çok çok dikkat et, fazla yorma kendini işte, stresli işlerin varsa başkalarına devretmeye çalış :) bir iki ay seni idare ediversinler şekerim. Şimdi senden bol bol dua bekliyoruz tatlım, ettiğin dualarında tez zamanda kabulunü temenni ediyoruz :) :) Öpüyorum bol bol

Canim telefonda konustuk ama burdan da yazmak istedim nasil seivndirdin bizi grubumuza nese oldun umut oldun oyle degil mi kizlar?kekecbye de tek embriyo transferi yapildi bu durumda 2ledik tek embriyo basarisini size de moral olsun kizlar....canim allah saglik icin de tum asamalari atlatmani ve kucagina almayi nasip etsin...

test sonuçlarım çıkmaya başlamış ve pıhtılaşma sorunum varmış homozigotmuşum.......hamdolsun ne diyeyim..........

test sonuçlarım çıkmaya başlamış ve pıhtılaşma sorunum varmış homozigotmuşum.......hamdolsun ne diyeyim..........

Haydaaaaa, bak görüyomusun şekerim düşük sebebi bunlar hep. o zaman sana bol bol ecoprin takviyesi yaparlar. Üzülme sakın çaresi var en azından şekerim. test yaptırmanda çok ii oldu,nerde ne problemin var hepsi ortaya çıkacak bir bir. Umarım başka bir sorun çıkmaz tatlım. Ne diyelim, bu halimize hamdolsun, Allah beterinden korusun

canım hayırlı olsun,çok mutlu olduk,birer birer bu işin olabildiğiniz gösteriyoruz çok şükür..önceliikler doktorunu tebrik etmek lazım canım.gerçekten bu işi çözmüşler vallahi..değerin çok iyi,maşallahhhhhhhhhhhhh diyelim:) kendine dikkat et,şu 3 ayı atlat sonrası su gibi geçer..öpüyorummmmm seni annecik:)

canım hayırlı olsun,çok mutlu olduk,birer birer bu işin olabildiğiniz gösteriyoruz çok şükür..önceliikler doktorunu tebrik etmek lazım canım.gerçekten bu işi çözmüşler vallahi..değerin çok iyi,maşallahhhhhhhhhhhhh diyelim:) kendine dikkat et,şu 3 ayı atlat sonrası su gibi geçer..öpüyorummmmm seni annecik:)

haydaaki ne hayda çok afedersin göğsümün üstüne öküz oturdu resmen:))artık yok diyorum benim çocuğum olursa herkesin olur..dediğin gibi dermansız dert vermesin Allahım. zor bir sınav ne yapalım hamdolsun.....

valla ben bile çözdüm bu işi,demiştim hatırlarsan..canım üzüldüm ama neyseki çözümü var,keşkelerle konuşmanında anlamı yok..hangi genin homozigotu? tam yazarmısın merak ettim..birde bu kromozom analizyle falanmı bakıldı?ben senin yerinde olsam tüp bebeğe falan gitmem,iyi bi doktor bul kendine gerekirse sadece takip ol,gebe kalıyosun sonuçta..benim arkadaşımda da var..oda senin gibi 2 tane kayıptan sonra anlaşılmış gebe kalınca hemen kan sulandırıcılara başlamış ilk bebeğinde..ikincide kendisi almış iğnesini vurmuş düşün yani..tüp bebekle falan uğraşma bence..

kızlar merhaba,
kekecb guzel haberine cok sevindim. kimbilir ne haldesinizdir, guzel haberi herkese yaydiniz mi :)
ya dewcim, su konuskan doktor kim, bana ozelden atar misin? ben burada asilama ve sonra tup yapacagim ama devlet hastanesi bana gore degil; arada tanidik oldugu halde cok zahmetli oluyor. ben isten sonra gidebilecegim bir yer istiyorum. hay allahim ben de gebe kaldim ya doktor aramalara basladim yine :)
neyse yani, ben burada kontrole gelmek veya dogum yapmak istemiyorum. bu ise de basladim artik, gebe kalana kadar devam. imkanim el verdigi surece pesinden gitmek istiyorum.
gulemcim ne ruya gormussun ama ? ne manali ruya goruyorsunuz siz yahu, hep ozenirim boyle ince ruyalara. ben anca aksiyon dolu ruyalar goruyorum, gangsterler filan oluyor. gecen gun cinde kocamla silahli cinlilerden kaciyorduk mesela.
lee ya nasil birsye bu kasik cekme isi, ya da siz kupa mı cektirdiniz ? bizde de kupa cekme aleti var, masaj icin mi yapiliyor? ne oluyor ? gecmis olsun, yaralanmissin.
landarchcim kuzinin haberleri cok mutlu etti beni. stresli gunlerin son bulur insallah. guzel bebegin cabucak toparlanir, bir an once parklara bahcelere goturursun onu baharın gelmesiyle.
badecim bu testlerin yapilmis olmasi cok iyi. ben 2-3 hormon tahlilinden, tiroidden baska tahlil hatirlamiyorum. su birkac ayda sonuc alamazsam yardım edeceksiniz bana da kızlar. nerde ne testi bakacagim.

Way anasını arkadaş yahu, millet pko lu olup nerdeyse 2-3 ayda bir adet olmasına rağmen normal yolla hamile kalmış yahu, normal olmadı mı ilk klomen pregnyl karışımı ile hamile kalıvermiş millet pattadanak diye. Way arkadaş diyorum yaaaa, ya benim kuku kuku değil, ya millet anasını satayım dopingli spermlerle çalışıyo, spermlere bak sen, ilk gördüğü yumurtayı hemencecik şaaapıveriyo yani. Allah Allah yaaaaa, bizdeki de sperm diye geçiniyoz nerdeyse, ne spermi bea spermcik onlar spermcik... benimkilere yumurtacık bile diyemiyorum... benimkiler olsa olsa ancak yum olur hehehehhe..... bak sters yaptım gene adamı her gördüğüm yerde sıkıştırasım geldi... Walla sıkıştırıcam, yeter artık dicem, eğit şu spermlerini de gelsin bulsunlar benim minikleri...Her gün yapacam anasını satayım yaaaaa,nedir bu kardeşim. Bak şimdi gerildim akşam akşam yahu....

MTHFR gen
mutasyonu(A1298C) buymuş:homozigot...... cnm benim tüpler kapalı yoksa gitmem tüp bebek dr.una .evet sen demiştin cnm ama benim o uyuz dr.um test yaptrıınca bende anlamıyodum tabii bunada bakılmış heralde dedim sordum başka test yapıcakmısınız diye herşeye baktık dedi meğer sadece genetiğe bakılmış.şurdan uçup kafasına uçan tekme atmak istiyorum herifin.açık tüpümün kapanmasına neden oldu pis herif yaaaaaaa.kromozom analizylemi bakıldı nasıl bakıldı inan hiç bilmiyorum cnm .işte kaç 15 gün felan önce verdim kan bu gün çıktı sonuçlar((((((((((

benimde yeni yapılıyo cnm bunların çoğuda iki düşük yaptığım için bakıldı sende böyle bir sorun yoktu sanırım.ama yardım edebileceğim şeyler olursa seve seve yaparım cnm.inş hiçbirine gerek kalmaz tabiii bebeğin çıkıp karnına konuverir.

Badezuzum cnm bu cok sIk gorulen bir rahatsizlik uzulme cnm en azindan ne ile savasacagini biliyorsun bunu hamil ekalip cocugunu defalarca dusurdukten sonra anlayan cok biliyorsun....o yuzden uzulme guzelim caresiz birsey degil cok sukur....

Cerenm doktor alsancakta tam Zara'nin karsisinda doktorun adi Burak Agca efendi bir adam tam her kadinin istedigi cinsten konusukan esprili ama bana gore azcik civik :) bana ciddiyet lazim sanirim ama kesinlikle iyi doktor oldugu belli onu soyleyebilirim bizimkiler de cok memnun .170 tl odedi bizimkiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…