Walla hayret senin ablanlarada ne diiiim, ne güzel maaşallah hemencecik olmuş onlarında, yahu bu işin sırrı ne anlamadım ben, benim tüpler çok uzun ve kıvrımlı spermlerde şapşal, hemde uyuşuk, onlar etrafında saf saf dönerlerken nereye gideceklerini çözemezken benim yumurta yumurtalıktan çıkıyo çoktaaaannnn, aman walla isyanlardayım bugün... pes diyorum başkada bişi demiyorum, mübarek nerdeyse 1,5 yıldır korunmuyorum hiç mi denk gelmez kardeşim yaaaaa.... her gün mü yapmak lazım, haftada 4 gün mü? ne yani.... Böle hikayeleri okuyunca bana moral olacağına sinirleniyorum daha çok yaaaa. Bugün asabiyim depresifim agresifim.... mazeretim var asabiyim ben heheheh, bide şarkı patlatiiim size: mazeretim vaaaaarrrrrr asabiiiiiyyiiiim beeeeeeeeeeeeeeeeennnnn
canım benim , genetik test mi yaptırmışdın? Benimde genetik test sonucunda bende de pıhtılaşma görüldü bir tane gende , açıkcası çok ayrıntı vermedi şu şu diye , tranferden bir ay öncesinden kan iğnesi yapmaya başladım fragmin diye hala devam ediyorum , hamilelik boyuncada devam edebilirmiş , coraspin de kullanıyorum , yani önceden bilinip önlem alınması çok iyi bence , bu hamile kalmaya engel değilde devamlılığına engel bir şey diye biliyorum , sakın canını sıkma
canım benim çok teşekkür ederim iyi ki varsınız , sağlıkla güzellikle gelsin inşallah bebişler ,senin güzel deneyimlerinden yararlanmak isterim mutlaka
canım benim işler biraz karışık biliyorsun, burda da ayrı doktorum var, bugün izinliymiş onunla da görüşemedim(
burdaki bana ilaveten bi de bant vermişti, sonra israil beyle görüştüğümde banta gerek yok, östrojen çok önemli değil bu aşamada asıl önemli olan progestan iğne ve jel dedi... bantın zararı olmaz ama ben faydası olacağını da düşünmüyorum dedi. ben de bantı almıştım zaten gene de kullandım 4 tane bitti. tekrar almadım çok gerekli değilmiş nasıl olsa diye. neyse iki doktor olunca kötü oluyor tabi her kafadan bi ses çıkıyor
biliyomusun bunu cnm ne menem bişey ben hiç anlamam ama millet genelde heterozigotmuş felan artık benimki kötünün iyisimi kötünün kötüsümü bilmiyorum vallahi şu an özel klinik açabilecek seviyeye geldim hergün yeni bir bilgi edniyorum kukum sayesinde .rabbim sonumuz hayır etsin.....dr.u güzel fırçala benim yerimede:)))))yaa gıcık herif yok yaşım gençmiş yaşla hastalığın ne alakası var Allahın hödüğü.....
vallahi bende depresyon takılıyodum senin yazını okuyana kadar ama devam ediyorum gülme krizinden sonra..ablalarımda çok uğraştı bakma çok şükür iyi dr.lara denk geldiler.sen hergün yapmada adamı evden kaçırma .resmen bu sinirle kocanı evde kovalycaksın piraye:))))))))sinir olma boşver sende ilk tüp denemenle kaılrsın nevar yani hııııh dimi?
canım hiç bilgim yok..doktorla konuştum bu arada..bi ''bizim kulüptekiler öle demiyo amaaaaaa'' demediğim kaldı adama:)))))
neyse özetle bana kan pıhtılaşma testleri falan yapılmamış,gerek yok dedi iyimi:) hikayesinde düşük olan hastalarımıza kan sulandırıcı iğne veriyoruz gebelik oluşursa,ama bunu arama yoluna gitmiyoruz,gerekli görmüyoruz dedi...bize kromozom analizi bakılmış sadece...önümüzdeki süreçte hsg ve arkasından dondurulmuşları transfer edelim dedi..bu arada transfer edilenler 4 hücreliymiş,dondurulmuşların biri 4 biri 3 hücreliymiş..e çok parlak görünmüyo dedim güldü,hayır bi şans onlar senin için,deneyelim dedi..ok dedim..işte böyle..o gereksiz bu gereksiz derken nerelere geldik..Allah sonumuzu hayır etsin..
ben herzaman burdayim bir telefon uzaginda diledigin saat aklina ne takilirsa ara bana da TUANAY cok yardimci oldu bu konusa sagolsun cekinme ara yani...ay bana da bak buyudum tecrube edindim birde akil veriyorum hehe gulesim tuttu :))))
canim 2 doktor olmasi onemli degil ki zaten arkadasti onlar yanlis hatirlamiyorsam sen su anda sana ne deniyorsa onu yap lutfen sakin disina cikma hatta dinlenebiliyorsan dinlenmeni tavsiye ederim hi cbelli olmaz carsamba degerin artmis hersye daha iyiye gidiyor bulabilirsin durumunu inan bana...bu arada cok ilac kullandim demissin bende hepsini kullandim canim simdi sadece asprin ve vitamin var hele kurtaralim bebecigimizi nasil olsa ilaclari birakacaksin su anda o ilaclara cok ihtiyacin var...herseyin hayirlisi cnm...
Bugün çok daha iyiyim canım, giyindim süslendim işimin başındayım, dün dökülyordum resmen, benim hala umudum var şarkısını dinniyorum:))
doktorlarımın ikisiyle de konuşamadım dün olsun ben ilaçlarıma devam ediyorum...
yarın nasıl olsa herşey açıklığa kavuşacak. teşekkür ederim canım
Daha iyi olmana sevindim moral onemli bakalim yarin ne olacak umudunu yitirme dilerim varlik gosterir kuzucuk...kalbim seninle...
e tabii doğru aslında düşük hikayen olmadığı için bakmıyolar .önemli olan genetik..ama seninde iki tüp denemen var bakılsa iyi olurdu.şu hsg sonrası belki kendiliğinden hamile kalırsın cnm.aklıma şu ters rahim olayı takıldı sende. bu düzeltilemiyomu belki embriyonun tutunmamasına neden oluyodur.his. ile felan düzeltilmiyomu??bazen diyorum ki araştırdıkça çıkıyo bişeyler eskiden hastalıklar bilinmiyomuş mesela bizim komuşunun 6 tane çocuğu düşmüş veya ölü doğmuş.millette buna demişki çocuğuna kıyafet alma etraftan komşularının eski kıyafetlerini giydir çocuğa bir yaşına kadar.oda öyle yapmış 5 tane çocuğu var en küçüğü 28 yaşında felan:)))kimbilir kandında pıhtılaşmamı vardı genetik mi vardı pko mu vardı ??işte inanmış garibim Allah da nasip etmiş...böyle herşeyi bilmek bazan dahamı çok sorun çıkarıyo diyorum galiba deliriryorum hehee
Bugün çok daha iyiyim canım, giyindim süslendim işimin başındayım, dün dökülyordum resmen, benim hala umudum var şarkısını dinniyorum:))
doktorlarımın ikisiyle de konuşamadım dün olsun ben ilaçlarıma devam ediyorum...
yarın nasıl olsa herşey açıklığa kavuşacak. teşekkür ederim canım
canım rahim tersliği 3 kadından 1 inde olurmuş,anneminkide öyleymiş..bazı doktorlar bunu bil gebeliğe etkisinin olduğunu savunurlarmış..ama tüp bebekte falan önemsemiyolar..kanpıhtılaşma ihtimaline karşın asprin veriyolar tedavide bu yeter dediler zaten..dediğin gibi neler yaşamış kadınlar,hep derlerya 5 i öldü 4 ü yaşadı falan..o zamanlar öyleymiş..eskilrden olupta anne olamayan kadınlara yüreğim acır hep..şimdiki zamanda olsa tedavi olurlardı belkide..ama nasip diyoruz..bazen umudum hiç kalmıyo..yırtındıkça olmuyo..
bi arkadaşım aşılamayla gebe kaldı.benim sonuç aldığım gün onun işlemi yapıldı..tabii bana tesellii cümleleri söylendi falan..çok koşuyosun peşinden biraz ara ver artık dedi..haklı galiba...
arkadaşlar merhaba
beni hep unuttunuz sanırım.
selam bile yazmıyorsunuz bana.
ben sizleri hiç unutmadım dualarımdasınız.
ben zırlak bir hamile oldum.
bazen sizin yazılarınızı okurken, yaşadıklarımı düşünürken
reklamlara falan herşeye gözlerim doluyor.
oğlum olacak teyzeleri.
zamanı gelince sizde beni teyze yapacaksınız
bundan çok eminim.
benim yaşadıklarımıda biliyorsunuz.
doktorun normal yolla olması zor dediği, 4 negatif aşılaması olan biriryim.
ben bile size umut olmak için yeterim değilmi.
hepinizi çok öpüyorum.
lütfen hep mutlu olun.
bende yorum yapabilirmyim:)))
hayırlı olsun bebişin öncelikle..transferin 12.günü değerin normal bence..daha yeni aşılamanın 12.günü 40 sonuçla gebeliği devam eden arkadaşım var..aynı şey ve değeri gayet iyi yükseliyo..haa tüp bebek merkezinde 20 li rakamlarla başlayıp bebeğine kavuşan kişiler duydum...moral bozacak bişey yok bence..kendine dikkat et..ilaçlarını sakın kesme:)
arkadaşlar merhaba
beni hep unuttunuz sanırım.
selam bile yazmıyorsunuz bana.
ben sizleri hiç unutmadım dualarımdasınız.
ben zırlak bir hamile oldum.
bazen sizin yazılarınızı okurken, yaşadıklarımı düşünürken
reklamlara falan herşeye gözlerim doluyor.
oğlum olacak teyzeleri.
zamanı gelince sizde beni teyze yapacaksınız
bundan çok eminim.
benim yaşadıklarımıda biliyorsunuz.
doktorun normal yolla olması zor dediği, 4 negatif aşılaması olan biriryim.
ben bile size umut olmak için yeterim değilmi.
hepinizi çok öpüyorum.
lütfen hep mutlu olun.
cnm koşmayıp napıcaz vakit geçiyo evde büyük bir boşluk var.evet çok şükür eşlerimiz çok iyi çok ilgili ama hep o boşluk var evimizde.etraftakilerin çocuklarını sevmek yerine kendi kuzumu sevmek istiyorum koynumda uyutmak istiyorum.etraftakilerin hadi şunu yapalım ddiğinde yok dediğimde e ne işin var çoluk yok çocuk yok gel işte dediklerinde içim sızlamasın istiyorum.anne olmak kadın olduğumu hatılarttı demişti geçen tv de birisi evet belkide bu dünyada en çok işe yaradığımı hissettiren şeyi yvrumu büyütmeyi istiyorum.onlar ne ders desin. sen şimdi evet ara veriyorum dediğinde için rahat olucakmı kafanda bitirebilecekmisin bu düşünceleri ben yapamıyorum şahsen.biz bize bahşedilen bir nimetin peşinden koşuyoruz. hayırlısyla istiyoruz .çekmeyene yaşamayana vızıltı gelir inan bu tahlilleri yapmak ilaçları içmek ne bileyim abur cubur yememk bile benim için bebeğimin peşinden koşmak vallahi.ay nasıl dolmuşum bu dr.suzluk dilime vuruyo:)))boşver sen güzelim benim arkadaşımın kuzeni vardı 4 sene afedersin totosunu parçaladı olmadı kendinden sonra evlenenler bak ben doğrmadan siz doğurmayın diyodu sonra doğurdu bu defa ''ayyy aklım olsa doğurmazdım çok zor alın vereyim sizin olsun haha' demeye başladı bunlar bu kafada hiç dinlenmeye değmez...
yapabilirsin tabiiki dee :))
hatta çok sevinirim :)) yaa ben gerçekten bilmiyordum böyle düşük değerlerle hamileliğin başlayabildiğini :) bu örnekleri duynca çok sevindim bayaa bi umudum geldi :)
teşekkür ederim
senin olayın ne peki? ya da ben seni yormayım bakıyım geçmişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?