Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ya zaten bu kadar kafaya taktığımız için doğal yoldan olmuyor ya , dr bana sorun yok şöyle olur böyle olur , yok yumurta çatladı spermde sorun yok falan deniyordu ama yok yok yok işte , yani bende birazda bizde unutmaya başarabilsek keşke ama malesef olmuyor,bende sana bir şarkı gönderiyorum senin için ; benim hala umudum var , isyan etsen de istediğin kadarrr , inat etsen bile , burakmazlarrr sahibin varrrrrrr :1

evet cnm yaptırdım temiz çıktı bunlarıda ayrıca yaptırdım hormon,vitamin,pıhtılaşma,amh,cd56 (galiba buydu adı) bşirde tüm kan değerlerini yaptırdım halen yaptırıyorum..demek sende de var evet çok kişide varmış bu maalesef bulunması gerçekten iyi. ama senin ikisi birden kullanman fazla gelmiyomu benim bir arkadaşta kanama yaptı dr.asprini bıraktırdı.demek herkesin derecesi ayrı?? inş. hiiiiiiiiiiiç sorunsuz bir hamilelik geçirirsin tatlım...

canım benim çok teşekkür ederim iyi ki varsınız , sağlıkla güzellikle gelsin inşallah bebişler ,senin güzel deneyimlerinden yararlanmak isterim mutlaka

ben herzaman burdayim bir telefon uzaginda diledigin saat aklina ne takilirsa ara bana da TUANAY cok yardimci oldu bu konusa sagolsun cekinme ara yani...ay bana da bak buyudum tecrube edindim birde akil veriyorum hehe gulesim tuttu :))))

canim 2 doktor olmasi onemli degil ki zaten arkadasti onlar yanlis hatirlamiyorsam sen su anda sana ne deniyorsa onu yap lutfen sakin disina cikma hatta dinlenebiliyorsan dinlenmeni tavsiye ederim hi cbelli olmaz carsamba degerin artmis hersye daha iyiye gidiyor bulabilirsin durumunu inan bana...bu arada cok ilac kullandim demissin bende hepsini kullandim canim simdi sadece asprin ve vitamin var hele kurtaralim bebecigimizi nasil olsa ilaclari birakacaksin su anda o ilaclara cok ihtiyacin var...herseyin hayirlisi cnm...

canım hiç bilgim yok..doktorla konuştum bu arada..bi ''bizim kulüptekiler öle demiyo amaaaaaa'' demediğim kaldı adama:)))))
neyse özetle bana kan pıhtılaşma testleri falan yapılmamış,gerek yok dedi iyimi:) hikayesinde düşük olan hastalarımıza kan sulandırıcı iğne veriyoruz gebelik oluşursa,ama bunu arama yoluna gitmiyoruz,gerekli görmüyoruz dedi...bize kromozom analizi bakılmış sadece...önümüzdeki süreçte hsg ve arkasından dondurulmuşları transfer edelim dedi..bu arada transfer edilenler 4 hücreliymiş,dondurulmuşların biri 4 biri 3 hücreliymiş..e çok parlak görünmüyo dedim güldü,hayır bi şans onlar senin için,deneyelim dedi..ok dedim..işte böyle..o gereksiz bu gereksiz derken nerelere geldik..Allah sonumuzu hayır etsin..

e tabii doğru aslında düşük hikayen olmadığı için bakmıyolar .önemli olan genetik..ama seninde iki tüp denemen var bakılsa iyi olurdu.şu hsg sonrası belki kendiliğinden hamile kalırsın cnm.aklıma şu ters rahim olayı takıldı sende. bu düzeltilemiyomu belki embriyonun tutunmamasına neden oluyodur.his. ile felan düzeltilmiyomu??bazen diyorum ki araştırdıkça çıkıyo bişeyler eskiden hastalıklar bilinmiyomuş mesela bizim komuşunun 6 tane çocuğu düşmüş veya ölü doğmuş.millette buna demişki çocuğuna kıyafet alma etraftan komşularının eski kıyafetlerini giydir çocuğa bir yaşına kadar.oda öyle yapmış 5 tane çocuğu var en küçüğü 28 yaşında felan:)))kimbilir kandında pıhtılaşmamı vardı genetik mi vardı pko mu vardı ??işte inanmış garibim Allah da nasip etmiş...böyle herşeyi bilmek bazan dahamı çok sorun çıkarıyo diyorum galiba deliriryorum hehee

Bugün çok daha iyiyim canım, giyindim süslendim işimin başındayım, dün dökülyordum resmen, benim hala umudum var şarkısını dinniyorum:))
doktorlarımın ikisiyle de konuşamadım dün olsun ben ilaçlarıma devam ediyorum...
yarın nasıl olsa herşey açıklığa kavuşacak. teşekkür ederim canım

Daha iyi olmana sevindim moral onemli bakalim yarin ne olacak umudunu yitirme dilerim varlik gosterir kuzucuk...kalbim seninle...

Daha iyi olmana sevindim moral onemli bakalim yarin ne olacak umudunu yitirme dilerim varlik gosterir kuzucuk...kalbim seninle...

az önce burdan bi arkadşımın 12. gün değerinin 31 olduğunu öğrenedim sonra 54 sonra 100 küsür diye devam etmiş şimdi bi kızı var :)

canım rahim tersliği 3 kadından 1 inde olurmuş,anneminkide öyleymiş..bazı doktorlar bunu bil gebeliğe etkisinin olduğunu savunurlarmış..ama tüp bebekte falan önemsemiyolar..kanpıhtılaşma ihtimaline karşın asprin veriyolar tedavide bu yeter dediler zaten..dediğin gibi neler yaşamış kadınlar,hep derlerya 5 i öldü 4 ü yaşadı falan..o zamanlar öyleymiş..eskilrden olupta anne olamayan kadınlara yüreğim acır hep..şimdiki zamanda olsa tedavi olurlardı belkide..ama nasip diyoruz..bazen umudum hiç kalmıyo..yırtındıkça olmuyo..
bi arkadaşım aşılamayla gebe kaldı.benim sonuç aldığım gün onun işlemi yapıldı..tabii bana tesellii cümleleri söylendi falan..çok koşuyosun peşinden biraz ara ver artık dedi..haklı galiba...

bende yorum yapabilirmyim:)))
hayırlı olsun bebişin öncelikle..transferin 12.günü değerin normal bence..daha yeni aşılamanın 12.günü 40 sonuçla gebeliği devam eden arkadaşım var..aynı şey ve değeri gayet iyi yükseliyo..haa tüp bebek merkezinde 20 li rakamlarla başlayıp bebeğine kavuşan kişiler duydum...moral bozacak bişey yok bence..kendine dikkat et..ilaçlarını sakın kesme:)

cnm koşmayıp napıcaz vakit geçiyo evde büyük bir boşluk var.evet çok şükür eşlerimiz çok iyi çok ilgili ama hep o boşluk var evimizde.etraftakilerin çocuklarını sevmek yerine kendi kuzumu sevmek istiyorum koynumda uyutmak istiyorum.etraftakilerin hadi şunu yapalım ddiğinde yok dediğimde e ne işin var çoluk yok çocuk yok gel işte dediklerinde içim sızlamasın istiyorum.anne olmak kadın olduğumu hatılarttı demişti geçen tv de birisi evet belkide bu dünyada en çok işe yaradığımı hissettiren şeyi yvrumu büyütmeyi istiyorum.onlar ne ders desin. sen şimdi evet ara veriyorum dediğinde için rahat olucakmı kafanda bitirebilecekmisin bu düşünceleri ben yapamıyorum şahsen.biz bize bahşedilen bir nimetin peşinden koşuyoruz. hayırlısyla istiyoruz .çekmeyene yaşamayana vızıltı gelir inan bu tahlilleri yapmak ilaçları içmek ne bileyim abur cubur yememk bile benim için bebeğimin peşinden koşmak vallahi.ay nasıl dolmuşum bu dr.suzluk dilime vuruyo:)))boşver sen güzelim benim arkadaşımın kuzeni vardı 4 sene afedersin totosunu parçaladı olmadı kendinden sonra evlenenler bak ben doğrmadan siz doğurmayın diyodu sonra doğurdu bu defa ''ayyy aklım olsa doğurmazdım çok zor alın vereyim sizin olsun haha' demeye başladı bunlar bu kafada hiç dinlenmeye değmez...

arkadaşlar merhaba
beni hep unuttunuz sanırım.
selam bile yazmıyorsunuz bana.
ben sizleri hiç unutmadım dualarımdasınız.
ben zırlak bir hamile oldum.
bazen sizin yazılarınızı okurken, yaşadıklarımı düşünürken
reklamlara falan herşeye gözlerim doluyor.
oğlum olacak teyzeleri.
zamanı gelince sizde beni teyze yapacaksınız
bundan çok eminim.
benim yaşadıklarımıda biliyorsunuz.
doktorun normal yolla olması zor dediği, 4 negatif aşılaması olan biriryim.
ben bile size umut olmak için yeterim değilmi.
hepinizi çok öpüyorum.
lütfen hep mutlu olun.

olurmu cnm nasıl unuturuz dert ortağıyız biz.sen çok şükür kavuştun yavruna rabbim tamamına erdirsin.biz burda kavuşamayanlar debeleniyoruz işte sağolsun DEW cim bizleri bırakmadı hep bize destek veriyo şimdi kekecb kavuştu çok şükür böyle teker teker hasretimiz biticek inş. sonra topiğimizi yeniliycez çocuklarımız büyürken felan olucak adı hehe öyle işte..bu gün pek bir arabesk takılıyorum..demek oğluşun oluyo topicte iki kız iki erkek var şimdi bakalım kekecb in ne oluucak...Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize...

yapabilirsin tabiiki dee :))
hatta çok sevinirim :)) yaa ben gerçekten bilmiyordum böyle düşük değerlerle hamileliğin başlayabildiğini :) bu örnekleri duynca çok sevindim bayaa bi umudum geldi :)
teşekkür ederim
senin olayın ne peki? ya da ben seni yormayım bakıyım geçmişe

ahhh canım benim unutmadık tabii ki..sizden güç alıyoruz biz..o dualarına o kadar çok ihtiyacımız var ki...badenin dediği gibi debeleniyoruz biz halaaaa..
demek oğluşun oluyo:) inşallah bi gün bebek bakımıyla ilgili sorular sorarız sana,sende anlatırsın bize..
kendine iyi bak,biz buralardayız..öpüyorum bende:) oğluşuna iyi bak:)

kızlarrrrrrrrr selamm :)şöyle bir geçmişi okudumda kırıldım gülmekten yahu çok alemsiniz vallahi :)pirayecim bende anlamadım 2 yıldır hiç korunmadım ama spermenler bir tane yumurtayı döllemeyi başaramadı :)haylaz spermenler bunlar ..gerçi döllenmiş cillop gibi 8 hücreli embriyoyu kaoydularda ne oldu diyceksin o da bölünmeye devam etmedi hain bunlar valla hain :)önümüzdeki maçlara bakıcaz artık ne yapalım.badezuzum canım ne güzel herşeyine baktırıyorsun inşallah tedavinde sorunsuz geçecek tatlım herşey çok güzel olsun ..bende son 1 yıldır kuku profu oldum gerçekten neden olmaz neden tutunamaz embriyo kafayı yicem artık hahaha:)

vizontele tamda bugün aklımdan geçiyordun ne yaptı bu kız acaba nasıl gidiyor hamişlik diye düşünüyordum ..senden de güzel bir haber aldık maşallah bir tane daha oğluşumuz oluyor süper vallahi :)oğlanları kızları 2 ledik bakalım kekecb ne müjdeleyecek bize ..

gülem sakın tedavinden vazgeçme kuzum totomuzu motomuzu yırtıcaz bu bebişleri kapacaz başka yolu yok..:)çok üstüne düşmek yıpratıyor bizi ama mücadele etmeden de olmuyor be güzelim yaş geçiyor yumişlerin kalitesi azalıyor mecburen çabalıyoruz başkaları anlamaz bizi hiç takma sen onları ..

dewcim sen nasılsınn tatlım karyacık orda olduğunu hissettiriyormu sana :)

kekecb canım taze annemiz inşallah süper sorunsuz bir hamilelik geçirirsin ve sağlıkla yavrunu kucağına alırsın dualarımız tüm hamişlerimize onlar bizim kıymetlimiz..inşallah bizde aranıza katılıcaz günün birinde :)

bu arada daha önceki yazılarınızı okudum da aren diye bir arkadaşınız varmış ne oldu hiç haber alıyormusunuz ondan ?

landarrch canım umzrım herşey yolundadır ve kuzeyimiz yakında evinizde neşe saçmaya başlar ..çok özledik senii..

ve çidooo inşallah yarın değerin katlanır güzelim bu sefer o seferdir inşallah ..sanada dualarımız :)

evet canım ev bomboş...komşuma gittim kahveye çağırdı ama bebeğinden sohbete fırsat bulamadı yazık,bende geldim evim,çekildim kabuğuma..eşte yetmiyo bi süre sonra,dahası bende ona yetmiyorum..4 yıllık evliyiz zaten monoton bi hayatımız var,e çocukta yok..inan akşamları farklı odalarda takılıyoruz,ben sizinle sohbetteyim o tv de..ha sorun varmı yok,saygı var sevgi var ama kupkuru bi ev işte...izlediğin o kadın esra erol sanırım,hafta sonu bende izledim..ço güzel bebeği..o tv de hamileyim dediğinde ne ağlamıştım ben yaaaaaaaaaa:))) bana dinlen artık diyen arkadaş 7 yıl sonra kavuştu bebeğine,dinleneyim doğru diyosun dedim,şaka gibi:)))))

bu arada yazmadan edemeyeceğim ne zman umutsuzluğa kapılsam açarım mazharı BENİM HALA UMUDUM VAR..... derim bağıra çağıra söylerim :)badezuzum ne güzel yazmışsın sende bu şarkı bana çok iyi geliyor inanmak başarmanın yarısıdır derler inanıyoruz ve başarıcaz kızlarrrrrrrrrrrr allahın izniyle inşallah :)

umudun gelmiş zaten annesi...üzme bebeğini..o seninle..ne zaman bakılacak tekrar hcg? sorun olacağını hiç sanmıyorum ben,Allah korusun diyelim yinede:)
benim olayım mı? :)))) ohhoooo nerden başlasam:)
özetle 4 yıldır olmuyo,4 klomen tedavisi,2 aşılama,2 tüp bebek negatif...endometriozis,rezerv azlığı va kalite bozukluğu,eşimde sperm morfolojisi %1 işte canım özet hali bu:)

kızlar hastnaden geldim ben bu arada..midemden alıınan parça temiz çıkmış:))))
çok mutlu oldum..içime soğuk soğuk sular serpildi resmen:) önce kendi sağlığım değilm
badenin dediği gibi aburcuburu bile kesmiştim ben yaaa.sigarayı bıraktım zaten :/
ot gibi yaşıyorum valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…