canımmmmmmmmmmmmmm iyiyimmmm:) sen???
iyi işte neolsun sapık gibi millete özelden soru soruyorum merkezle ilgili his. ile ilgili artık cevap bile vermiyolar:))))
heheheee:) yavrum kıyamamolsun sen yaz..ellerin otomatiğe bağlanmıştır zaten,,durmazsııınnnnnnn
sen yaz bana o cevap vermeyenleri :)))
tamam yolluyorum listeyi artık kulaklarını çekersin:))otomatik ne kelime delirdim yazık yarın birgün çocuğum olunca tanımamazlıktan gelicek beni deli kadın diye:))
ahhh ben diyorum ki şu yazdıklarımızı bi kitap yapalım,hangi ruh haliyle beklemişiz onları okuyup görsünler,o zaman acırlar belki ne dersin:)))))))))
mesela benim bugün 2010 şubatt yazdığım bi yazıya gözüm takıldı:)))
kim bilir ne kadar bekleyeceğiz falan demişim..ayyyy inşallah bu yazdıklarımı okurken kucağımda bebişim olur seneye:))))
iyi fikir aslında kıymetimiz bilinir :)bnede geçen baktım düşük yapmışım felan dew nin altın yumurtası kuzeyin testteki çizgi hali var ..dediğin gibi inş. bu yazımızı iki üç ay sonra okurken çok şükür geçti o günler deriz karnımızda bebişimzle soonra kucağımıza aldığımızda da böyle salya sümük ağlarız felan:))
ben kk ya üye olduğumda ''ayyyy yazıkkk'' diyodum milletin yazılarını okurken..sonra aşılama kısmına terfi ettim tüp bebek yaptıranların sayfalarını okuyup aynı şeyleri düşündüm..şimdide burdayım..inşallah bu son durağımız olur..vall korkmaya başladım aslında..iki iç ay sonrası jayal gibi geliyo bana..helede şimdi adet ağrılarım başlamışken:)
şimdi bize diyolardır yazık diye:) ne yapalım bizimde göreceğimiz varmış..korkma cnm bu listedeki herkes anne olucak inş.ne demiş ali ağaoğlu hayalid gerçek oldu:))))))
ya geçen de söyledim biz senle beraber 20 sinde oluyoduk baksana nerelere sarktı bende olmadım daha...
herkese selam anne olmayı en çok isteyenlerden biriyim 6 yıldır. zor aşamalardan geçtim vaji problemim vardı 3 ay önce aştım şimdi ise sabırsızlıla anne olmayı bekliyorum allahım hepimize sabır versin rabbim yar ve yardımcımız olsun
nasıl yani?
piraye,melodi,bade,zrda ve ben mi kaldık:)))))
bekleyen varmı ya...
kızlar iyi gidiyoruz bu ara....hadi bu ayda biri tuttursun ya..fire vermeyelim...
benim yarın romatoloji randevum var..kontrollü olmak lazım..15 gündür bileklerim şiş kızlar yaa..Allah sağlık versin
kızlar merhaba
şükürler olsun keseciği bugün gördükYeri de iyiymiş darısı 5+2 haftalığız darısı kalp atışını duymaya inşallah .
darısı kızlar tez zamanda hepinize inşallah
landarchım la geçen hafta konuşmuştum operasyon geçireceğini söylemişdi , canım benim şükürler olsun yapılımış çok çok geçmiş olsun , son geçmiş olduğu sıkıntılar olsun inşallah ,annesine babasına bağışlasın ..amin...
canım çok saol evet maraton başlıyor artık :)inşallah bu sefer yüzümüz güler hayırlısıyla ..inşallah mımırtlamamda transfer olabilir yaa..5.gün embriyosu olmaması bir sorun olmaz heralde .gerçi rabbim nasip ettikten sonra hertürlü oluyor ..inşallah donmuşlar şans getirir canım sana getirdiği gibi ..çok saol destekelrin için :)
Ahhh canım benim yaaaaa, maaşallah size maaşallah. Kalp atışlarını da duyacaksınız Allahın izniyle, sonra tüm testlerinizde temiz çıkacak :) Sonra başlıcaksınız alışveriş telaşına... bi bakmışsın geçivermiş 9 ay, alıvermişsin miniğini kucağına sağlıkla :) :) darısı başımıza Yarabbim :) Canım tüm rutin kontrollerini Erbil Bey mi yapacak canım, ne düşünüyosun,rutin kontrollerden falan da ücert alıyomu acaba? ayyyy ben şimdiden nelerin peşine düştüm, sen hamile kaldın ya sanki ben de kalcakmışım gibi :) Sanki göbeklerimiz bir kesilmiş hahahahaha bana neoluyosa böööle :) sen hamile kaldın ben de kalcam, sen 5+2 de keseyi gördün ben de görcem... Ayyy çok komiğim :) :) :)
hadi maşallahh..artık için rahat etsin canım.sapasağlam devam etsin,darısı bize olsun inşallah:))))))))))))
belirti yaşadınmı canım?bi fark varmı diğer aylardan anlatsana biraz?adet belirtileri falan yaşadınmı? ay ne çok sordum:) atlamayalım,öğrenelim dimi:)
cnm ilacı 2 tane yazmış olmasın .çünkü ben aşılama için giderken yanımdaki kadın 3. iğnesini vurduruyodu yumurtalardan bri ikisini daha büyütmek istemiş dr. onları bekleyene kadarda iğne yapmış kadın yani bir kaç tane vurulabiliyo.ama yazmamışsa sorun olurmu onu bilmiyorum cnm ..
evet çok şükrü listemiz hamiş listesine dönüyo bubuş ve lee yi saymıyoruz çünkü onlar kendiliğinden kalıcak inş:) birde cerenm var oda tedavide şimdi:) s
sana da geçmiş olsun güzelim ya aksatma git dr.a dondurulmuş öncesi bir bakım yap bakalım:)
canım bazı doktorlar çatlatma iğnesini 2 doz yaptırıyo.bi arkadaşımında 2 taneydi hatta bende şaşırmıştım..bence doğrudur,reçete varmı elinde orda yazar.bak seni çıkarmışım bekleyenler listemden sırada sen varsın demek ki:) kolay gelsin canımmmm..inşallah bebişini kavuşacaksın..
gülemcim çok çok teşekkür ederim , darısı hepinizin başına inşallah.canım belirti olarak , ilk taranferden 1 hafta sonra zaten kasık , bel ağrıları başlamışdı , özellikle 2 gün kasığına öyle ağrı girmişdiki ölüyorum sandım , şimdi ara ara oluyor , bide gögüslerdeki hassasiye hat saffada , bunun dışında pek bişey yok ama inan ilk başlarda adet belirtilerinden pek farkı yoktu , o yüzde kan testi yaptırıken umutsuzdum açıkcası ama şükürler olsun allahım nasip etti..... aaa bide baş ağrılarım var çok fazla değil ama uyku düzelsizliği yapıyor açıkcası
badezuzum , melodi ,çido ,zrda canlarım çok çok teşekkürler.
badezuzum canım kan ignesi olarak fragmin 5000 kullanıyorum günde 1 adet kalp atışına kadar kullnalım dedi , coraspirinde kullanıyorum canım günde 1 tane.
çido inşallah sağlıklı bir şekilde keseyi sende görüceksin , kalt atışlarınıda duyucaz inşallah.
no|kullanıcı adı|yaş|problem|tedavi merkezi|son durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?