Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi işte neolsun sapık gibi millete özelden soru soruyorum merkezle ilgili his. ile ilgili artık cevap bile vermiyolar:))))

heheheee:) yavrum kıyamam olsun sen yaz..ellerin otomatiğe bağlanmıştır zaten,,durmazsııınnnnnnn
sen yaz bana o cevap vermeyenleri :)))

Son düzenleme:
heheheee:) yavrum kıyamam olsun sen yaz..ellerin otomatiğe bağlanmıştır zaten,,durmazsııınnnnnnn
sen yaz bana o cevap vermeyenleri :)))

tamam yolluyorum listeyi artık kulaklarını çekersin:))otomatik ne kelime delirdim yazık yarın birgün çocuğum olunca tanımamazlıktan gelicek beni deli kadın diye:))

tamam yolluyorum listeyi artık kulaklarını çekersin:))otomatik ne kelime delirdim yazık yarın birgün çocuğum olunca tanımamazlıktan gelicek beni deli kadın diye:))

ahhh ben diyorum ki şu yazdıklarımızı bi kitap yapalım,hangi ruh haliyle beklemişiz onları okuyup görsünler,o zaman acırlar belki ne dersin:)))))))))
mesela benim bugün 2010 şubatt yazdığım bi yazıya gözüm takıldı:)))
kim bilir ne kadar bekleyeceğiz falan demişim..ayyyy inşallah bu yazdıklarımı okurken kucağımda bebişim olur seneye:))))

iyi fikir aslında kıymetimiz bilinir :)bnede geçen baktım düşük yapmışım felan dew nin altın yumurtası kuzeyin testteki çizgi hali var ..dediğin gibi inş. bu yazımızı iki üç ay sonra okurken çok şükür geçti o günler deriz karnımızda bebişimzle soonra kucağımıza aldığımızda da böyle salya sümük ağlarız felan:))

ben kk ya üye olduğumda ''ayyyy yazıkkk'' diyodum milletin yazılarını okurken..sonra aşılama kısmına terfi ettim tüp bebek yaptıranların sayfalarını okuyup aynı şeyleri düşündüm..şimdide burdayım..inşallah bu son durağımız olur..vall korkmaya başladım aslında..iki iç ay sonrası jayal gibi geliyo bana..helede şimdi adet ağrılarım başlamışken:)

şimdi bize diyolardır yazık diye:) ne yapalım bizimde göreceğimiz varmış..korkma cnm bu listedeki herkes anne olucak inş.ne demiş ali ağaoğlu hayalid gerçek oldu:))))))
ya geçen de söyledim biz senle beraber 20 sinde oluyoduk baksana nerelere sarktı bende olmadım daha...

herkese selam anne olmayı en çok isteyenlerden biriyim 6 yıldır. zor aşamalardan geçtim vaji problemim vardı 3 ay önce aştım şimdi ise sabırsızlıla anne olmayı bekliyorum allahım hepimize sabır versin rabbim yar ve yardımcımız olsun

valla diyolardır..aman inşallah canım.. hem öyle büyük bi hayal ki..hep konuşuyoruz,hep gündemimiz bu ama gelde içime bi sor..ahh ahhh...
adetim 9 unda olursa 28.gün olacak..+1 -1 işte..beklemedeyim..seninki ne zaman?

vajinusmus mu canım?atlatmana sevindim,bundan sonrası kendiliğinden gelir inşallah..sabırla beklemek nedir biliriz:) Allah hepimize yardım etsin..

canımmm inşallah uğurlu geldi burası yazılarınız duygulandırdı beni evet bize de yazık diyorlardır.. hep düşünürüm bunu hatıra defterim vardı yeni evliliğim düşüğüm hayallerim gözyaşlarım vardı içinde sonra ne oldu biliyormusun yaktım onu umudum bitince yaktım ama bu yazılar kaybolmaz bunları okurum bebişimle tabi olursa ... kızlar ben nisanda gideceğim ama o kadar yorgun ve umutsuzum ki boşuna bir gidiş gibi geliyor hiç hevesim yok kesin olmaz diyorum vazgeçmeyi bile düşünüyorum o kadar yani napcam ben yaaa offff

canimmmmm bugun hic gelemedim seni merak ediyordum hep disardaydim cok mutlu oldum cnm yaaa bak iste o maraton basladi kalp atisi,2li test 3lu test cinsiyet her asama ayri heyecan allah icine sindirsin yuzun hep gulsun....darisi burdaki canimiz arkadaslarimizin basina tek tek hepinizin bu heyecanlari yasamasini sabirla bekleyecegim...

melodi neden 5.gun embriyosu olsun istiyorsun peki?benim ki 3.gun embriyosu cozuldu ve aninda transfer edildi yani bu seni ayri bir strese sokmasın.

canım benim çok teşekkür ederim , allahım tez zamanda sizede yaşatsın inşallah bu duyguları .Canım şuan erbil bey de devam edicem 5 aya kadar kesin ona giderim ama biliyorsun özel olduğu için sigortadan yararlanamıyoruz , yararlanmak için başka dr da devam edebilirim ama tabi erbil bey lede konuşucam bu mevzuyu ama doğumu sigartaya bakan bir hastanede yaptırırsa ( inşallah o günleri de görücez ) neden olması çok mutluda olurum gerçekten.
ben kesinlikle inanıyorum sende geliceksin arkamdan erbil bey sana da uğurlu gelicek , ayne seninlede bunları konuşucaz , inşallah hepinizle , allahım isteyen herkeze nasip etsim , tamamına erdirsin inşallah.

gülemcim çok çok teşekkür ederim , darısı hepinizin başına inşallah.canım belirti olarak , ilk taranferden 1 hafta sonra zaten kasık , bel ağrıları başlamışdı , özellikle 2 gün kasığına öyle ağrı girmişdiki ölüyorum sandım , şimdi ara ara oluyor , bide gögüslerdeki hassasiye hat saffada , bunun dışında pek bişey yok ama inan ilk başlarda adet belirtilerinden pek farkı yoktu , o yüzde kan testi yaptırıken umutsuzdum açıkcası ama şükürler olsun allahım nasip etti..... aaa bide baş ağrılarım var çok fazla değil ama uyku düzelsizliği yapıyor açıkcası

badezuzum , melodi ,çido ,zrda canlarım çok çok teşekkürler.

badezuzum canım kan ignesi olarak fragmin 5000 kullanıyorum günde 1 adet kalp atışına kadar kullnalım dedi , coraspirinde kullanıyorum canım günde 1 tane.

çido inşallah sağlıklı bir şekilde keseyi sende görüceksin , kalt atışlarınıda duyucaz inşallah.

olabilir, ben hic oyle dusunmemistim; bir buyusunler igne bombardimani olacak yani ha. kizlar ayak detoksuna gittim bu arada, alternatif tıpcılar nerede ? daha once deneyen var mıydı ?

recetede yaziyor da ne yaziyor anlayamadim vallahi; insan 1 ve 2yi ayirdedemez mi, ama benim doktor yazinca anlam veremedim hic.

kekecbcim cok sevindim. demek keseyi de gordunuz ha ? ne zorlu bir maraton, oydu buydu derken 9 ay geciverecek. kızlar bize de bir liste yapsaniza, kim ne durumda gorelim. ben bu aralar cok giremiyorum, boluk borcuk oldum. kim ne asamada, ne zaman nerede devam edecek liste yazsak ?

yaaaa tabloo yapmaya çalıştım olmadı bidaha denicem. Saçma sapan şeyler çıkarsa gülmeyin, tablo yapmaya uğraşıyom. Bilen varsa yardım etsin :) :) excel de olmuyo, ekli çıkıyo ben ekli çıkmasın istiyorum

no|kullanıcı adı|yaş|problem|tedavi merkezi|son durum
1|piraye_84|28|pko ve morfoloji bozukluğu|bahçeçi fulya| mart adetini bekliyor
2|gulem||azcık duyan gelmiş :)||hsg çektirecek

Son düzenleme:
offf az kaldı yapacam, başarıcam :) :) messaim bitti eve gideyim devam edecem tabloya kızlar, bakalım neye benzicek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…