Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar herkese selam,

Doktordan geldim simdi, cok sukur hersey yolunda KARYA geliyor bugun cinsiyetimizde kesinlesti cok sukur gorseniz zaten tipi tam bir kiz narin nazik birsey :) o bacaklar kollar hic durmuyor...haftama gore buyumsinide iyi buldu 147 gr olmus :) 3 haftada iki kati buyumus minik :) rahimimi biraz kucuk buldu sekil itibariylesorun yok dedi ama insan yinede evham ediyor birde miyoumum vardi hamile kalmadan once o azcik buyumus kizimi rahatsiz etmez umarim ileride...bir sonraki kontorlum 3 nisan ay o kadar nasil bekleyecegiz bakalim...

Dilerim en kisa zamanda sizlerde bu duygulari yasarsiniz...

[TABLE="class: grid, width: 600"]
[TR]
[TD]no.
[/TD]
[TD]kullanıcı
[/TD]
[TD]yaş
[/TD]
[TD]problem
[/TD]
[TD]tedavi gördüğü merkez
[/TD]
[TD]son durum
[/TD]
[TD]kullanılan ilaçlar
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]piraye_84
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]pkos & morfoloji bozukluğu
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD]mart adertini bekliyor :18:
[/TD]
[TD]dkh glukofen ve vitaminler
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
ahanda yaptım sanırsam,bi şeye benzedien azından :) yorumlar varsa tablomuzu geliştirebilirim kızlar...boşlukları herşeyi tamamlayalım da öle doldururuz :)
DEW canım benim prensesimiz geliyomuş, zaten biz ona çıktan Karya demeye başlamıştık, canım benim yaaa maaşallah, ii olmanıza çok sevindim Maaşallah ona ne çabuk büyüyo, kıyamam ben güzelim benim :):):) yalnız hareketli olucaz galiba, eller kollar şimdiden durmadığına göre ilerde ne olur km bilir. Altın yumurta koca kız olmuş annesi demek. Öpüyorum ikinizide çok çok

ahhh kıyamam ben yaaa..narin kuzu..gözümün önünde canlanıverdi valla:)))) bi gün cicili bicili giydirip fotorğraflarını yollarsın bize..hem hiç evham yapma lütfen herşey yolunda gidecek,zor kısmını devirdiniz bile:) miyomunu bilmiyordum ya ben?bi engeli olmuyo onların korkma..artık iyice hissettirecek kendini..maşallahhhhhh....

hahaaa valla tam dalga geçecektim:) e güzel olmuşta biz neresine yazacaz kuzummmm?yapamadım bennnn :44: hem benim sebebplerim sığacakmı bakalım oraya hııı?

Son düzenleme:
yaaa ben de beceremedim sizlerin bilgilerini üstüne eklemeyi... güncelliyemiyom tabloyu, beceremedim hıh.... Ben vazgeçtim tablo yapmaktan şekerler, içimizde varsa bu işlerden anlayan devredeyim :) :) :) aslında az daha kurcalasam kesin yaparım da biz onu düzenli kullanabilcekmiyiz bakalım...Bilemedim, dur bakalım az daha kurcalayayım... Gülmek yok haaaa ona göre :)

kızlar bende fakültedeydim bugün..tüp bebek merkezin gittim..yaz tatilinde orda başlarsam ikinci aşılamayı yapmadan tüpe geçermisiniz,tekrar tekrar başa dönmiim diye sordum..asistanla konuşma fırsatım oldu..prosedürden çok haberim yok ama endo 4.evre raporunuz var elinizde büyük ihtimalle hocalar onaylar falan dedi..hem aşılama derlerse yaptır noolcakki yaşın küçük daha,çok yüksek dozda kullanmıyoruz bişey kaybetmezsin dedi..valla inatlaşmaya gücüm yok zaten ne derlerse yapıcam..tabi dondurulmuşları denicem önce..bu arada sekreter değişmiş merkezin seçmece olduklarına karar verdim kızlar..gçende eşim uğramış demiştim ya,adamın eve geldiğin ilk söylediği sekreter değişmiş tam Allahlık olmuştu..çıldırttı bugün kadın beni yaaa...o nasıl bişeydi öyle mahsusmu koymuşlar bilmiyorum..çok çetin bi yaz geçirebiliri valla oraya gidersem:))
neyse bugün birde benden kalça mr ı istediler kızlar..mr merkezindeki adama gebelikte falan çekkiliyomu bu diye sordum,adamda çekiliyo ama ilk zamanlar tehlikeli olabiliyo dedi,hamileysen çektirme dedi,yok dedim bende.anlattım herşeyi olmuyo ama korunmuyorum sonuçta dedim(belimide çektirdim demedim:)) işte riske atma,acelesi yoksa falan dediler..3 saat beklemiş oldum döndüm geldim eve..kendi kendime komik duruma düşüyorum diye üzülüyorum..ama çektiremedim:))) taaaaa nisanın sonuna attılar bu sefer...

kızlar bende fakültedeydim bugün..tüp bebek merkezin gittim..yaz tatilinde orda başlarsam ikinci aşılamayı yapmadan tüpe geçermisiniz,tekrar tekrar başa dönmiim diye sordum..asistanla konuşma fırsatım oldu..prosedürden çok haberim yok ama endo 4.evre raporunuz var elinizde büyük ihtimalle hocalar onaylar falan dedi..hem aşılama derlerse yaptır noolcakki yaşın küçük daha,çok yüksek dozda kullanmıyoruz bişey kaybetmezsin dedi..valla inatlaşmaya gücüm yok zaten ne derlerse yapıcam..tabi dondurulmuşları denicem önce..bu arada sekreter değişmiş merkezin seçmece olduklarına karar verdim kızlar..gçende eşim uğramış demiştim ya,adamın eve geldiğin ilk söylediği sekreter değişmiş tam Allahlık olmuştu..çıldırttı bugün kadın beni yaaa...o nasıl bişeydi öyle mahsusmu koymuşlar bilmiyorum..çok çetin bi yaz geçirebiliri valla oraya gidersem:))
neyse bugün birde benden kalça mr ı istediler kızlar..mr merkezindeki adama gebelikte falan çekkiliyomu bu diye sordum,adamda çekiliyo ama ilk zamanlar tehlikeli olabiliyo dedi,hamileysen çektirme dedi,yok dedim bende.anlattım herşeyi olmuyo ama korunmuyorum sonuçta dedim(belimide çektirdim demedim:)) işte riske atma,acelesi yoksa falan dediler..3 saat beklemiş oldum döndüm geldim eve..kendi kendime komik duruma düşüyorum diye üzülüyorum..ama çektiremedim:))) taaaaa nisanın sonuna attılar bu sefer...

valla hiç anlamadığım için gülmicem ok de..şöle yapsak alt alta yan yana yazsak şema yapmasak?

cnm çok sevindim herşeyin iyi olmasına ayrıca kuzudan laf işitmediğimize:)prenses yaa nazlı şey büyümüş demek çitlembik:) rahim için sıkma canını ama çok fazlada gezme derim özellikle daha büyüdüğü zamanlarda yorma kendini cnm inş. bişey olmaz içini feah tut..yaa çok geç ama nasıl bekliyceksin ben bile merak ederim:)) neyse el mahkum bekliycez:)

inş. dondurulmuşlarda bebeğine kavuşursunda hiç o suratsız insanları görmek zorunda kalmazsın..ayol devlette çalışınca böyle suratszımı olunur illaki..ben üstüne para vererek çalışsam insanlara höt zöt yapamam.inş. hiç muhattap olmazsın güzelim ..mr ı da iyi yapmışsın ninenin taktitkleri işe yaramış olabilir:))

kızlar bu gün adet oldum..sinir oldum hiç yok yaaa bu ne böyle..neyseki amh testini aldım menapoza girmediğimi biliyorum...oda yüksek çıkmış pko dan dolayı inş. tüpte ohss olmam(( ay hangi dala et attımsa kurudu türküsünü çığırcam şimdi:)

Canim cok tesekkur ederim vallaha narin kuzum geliyor insallah tek dilegim saglikla zamaninda dogmasi dilegim bu yonde..darisi basiniza canim bu arada tablon olmus aslinda sen yaptigin icin bir tek sen guncelliyeblrisin baskasi uzerinde degisiklik yapamaz benim bildigim bu.

Gulem cnm sagol cnm ya vallaha miyom engel olmaz dilerim birseylere..hayirlisi...fakulteye gitmen iyi olmus bir adim atmissin insallah iyi olacak guzelim cabalariniz bosa cikmasin insallah bel filmi ne ya onu hic anlamadim.

Hehe evet kizim kizim dedikdurduk erkek cikaydi gururuna dokunacakti cocugumun bereket kizmis heheh :))) vallaha biraz endislendim tabi bu rahimimin kucuk olmasina dilerim beni olumsuz etkilemez bu durum.

inşallah canım..kadın mahsus gıcıklığına orda sankki..inan abartmıyorum...valla adet ağrılarım ara ara yokluyo demiştim ya aynen devam ediyo...boşuna orlarda dikildiğimle kaldım..neyse vardır bi hayır..
canım adet miktarınmı az? ahm sonucun kaç çıktı?ahm ile ilgili yazanlar hep düşük rakamlar yazıyolar ya inan yükseği nedir bilmiyorum ben:) ama senin çoookk kolay pozitif olacak canım inanıyorum ben..bebeklerin seninle kalmasının yolunu bulacaklar bu sefer..

dew cim kalça eklemlerimde oluşabilecek kistik bi yapıya bakacaklar bunun için mr istendi..daha önce bişey çıkmamıştı ama doktor gene istedi..karışık:)

gülmeyiz bitanem merak etme sen ama o kadar tatlı yazıyon ki insan gülmeden okuyamıyo kızmaaaaa sonuna kadar destekliyoruz keşke anlasam da yardımcı olsam ...

sekerim, aralara virgul koyup alt alta yazalim iste;
cerenm; 31; sebepsiz & morfoloji dusuklugu; ege dogum evi; ilk asilamada; menogon, otriville, omega 3-6-9, folbiol, e vitamini

gulemcim alttan al, seker gorun, zitlasma; en iyisi fakulteler. egolari hep oksanmak istiyor bu beyaz onluklulerin. hele de kadin olanlarin. hazir yaz tatilin de var, en mutlu, en sevimli yuzunle git, gulucukler sac, yaptir tedavini.

dewcim kızını 1 ay sonra mi goreceksin bir daha ? ay cok heyecanli, senini adina cok seviniyorum.
landarch nasil ?
lee'den haber alamiyoruz ?

evet cnm yaa bu gün ikinci gün bitti sayılır bak guleem biz aynı günlerde adet görürdük nenein elleri şifalı gelmiş olabilir kendini çok yormaaa:))
cnm amh ın referans ağırlığı farklı bunlarda 0.2_14.2 normal değer benimki 14.5 çıkmış..baktım pko olduğunu gösterir. diyo tüp bebek tedavisinde ohss riski dikkate alınmalı ilaç dozu bu duruma uygun ayarlanmalıdır diyo???dr.lar hiç dinlemiyo genelde ama bakalım inş. çokyüksek vermez ilacı .bri arkadaşla yazışıyodum o ohss olmuştu yoğun bakımda yattı bi kaçgün karnından su çektiler hemde kızın transferini yapmışlar düşün.gözüm korktu şimdi:18:

gulem sen hist. olmuştun dimi?nasıl ağrılı bişeymi sonrası birde sana spiral takıldımı??yaa benim aklım karıştı çok yüksek fiyat istiyolar burdan ..offf ne yapacağımı şaşrıdım yaa

canım çok doğru söylüyosun..valla ben erkekleri tercih ederim herşeyde,heryerde...onların egoları falan olmuyo,hatta halden daha iyi anlıyolar..fakültede kdın doğum polk.ile falan işin olmuyo burası ayrı bi ünite tek farkı bu yüksek egolu kadınlar ve vakit olayı..zaten maddi anlamda özelde devam edecek halim kalmadı,yazında vaktim bol...inşallah dondurulmuşlar tutar ama bi b planı yaptık şimdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…