evet cnm yaa bu gün ikinci gün bitti sayılırbak guleem biz aynı günlerde adet görürdük nenein elleri şifalı gelmiş olabilir kendini çok yormaaa:))
cnm amh ın referans ağırlığı farklı bunlarda 0.2_14.2 normal değer benimki 14.5 çıkmış..baktım pko olduğunu gösterir. diyo tüp bebek tedavisinde ohss riski dikkate alınmalı ilaç dozu bu duruma uygun ayarlanmalıdır diyo???dr.lar hiç dinlemiyo genelde ama bakalım inş. çokyüksek vermez ilacı .bri arkadaşla yazışıyodum o ohss olmuştu yoğun bakımda yattı bi kaçgün karnından su çektiler hemde kızın transferini yapmışlar düşün.gözüm korktu şimdi:18:
gulem sen hist. olmuştun dimi?nasıl ağrılı bişeymi sonrası birde sana spiral takıldımı??yaa benim aklım karıştı çok yüksek fiyat istiyolar burdan ..offf ne yapacağımı şaşrıdım yaa
Kızlar herkese selam,
Doktordan geldim simdi, cok sukur hersey yolunda KARYA geliyor bugun cinsiyetimizde kesinlesti cok sukur gorseniz zaten tipi tam bir kiz narin nazik birsey :) o bacaklar kollar hic durmuyor...haftama gore buyumsinide iyi buldu 147 gr olmus :) 3 haftada iki kati buyumus minik :) rahimimi biraz kucuk buldu sekil itibariylesorun yok dedi ama insan yinede evham ediyor birde miyoumum vardi hamile kalmadan once o azcik buyumus kizimi rahatsiz etmez umarim ileride...bir sonraki kontorlum 3 nisan ay o kadar nasil bekleyecegiz bakalim...
Dilerim en kisa zamanda sizlerde bu duygulari yasarsiniz...
3500 hist. ilaçlar dahil tüp 6000 dondurma 100$(
ah canım....bugünlere o kadar çok yoğun ki duygularım..dün mr ı erteledim,yarın dişçide randevum var napsam diyorum..bi taraftan aptal gibi davrandığımı düşünüyorum..yani adet ağrım var zaten..sıcak basmaları falan tipik ve o kadar uzak ki bana hamilelik olayı doğal yoldan...gün boyu başka hiçmi bişey düşünmez insan??? 4 yıldır bu böyle...şaka maka 4 yılı devirdik...insanların korunduğu bişey düşünsene....öyle çok özeniyorum ki..o kadar umutsuzum ki..hala planlarımı erteliyorum yaaa.bi taraftan kendime şaşıyorum..annem bile güldü bana filmim ertelettim diye..o kadar yani...neyse....sözler bitiyo artık içimde...(tam adet öncesi sendrom:)
canım inşallah emeklerimizin karşılığını alırız..sıra sende,baya çokmuş ama kararını verdiysen vazgeçme artık..ünv de yaptırayım desen hemen yapacak doktor bulamazsın zaten,bozma planlarını..kafanı kurcalamasın...inşallah ilkinde tutacak senin...
Canim sagol iyi dileklerin icin insallah rahimimin sekli sorun cikarmaz onumuzdeki gunlerde inan tek dilegim su guzel kizimi saglik icinde kucagima almak allah hepimize nasip etsin bunu insallah...sende simdi keseyi gormek icin ne heyecan vardir kim bilir ayyyy hadi bakalim....Heyooooone güzel bi haber bu, ayyy çok heyecanlandım canım yaaa çok sevindim herşeyin yolunda olmasına ufak tefek sorunşarı da dert etme bence benim de önceki gece çok feci ağrım oldu, uyutmadı regl ağrısı bildiğin panik oldum ama kanama olmadı allahtan... doktorumu aradım bugün ne olur ne olmaz ara dediler, normalde cuma gidicem nasılsa diye aramamııştım, sekreteriyle konuştum bugün gelin 6 gibi bi muayene etmek istiyor dedi!!! allaaam yaa helecan bastı beni bu arada ben benimkinin de kız olacağı hissini taşıyorum
ah canım....bugünlere o kadar çok yoğun ki duygularım..dün mr ı erteledim,yarın dişçide randevum var napsam diyorum..bi taraftan aptal gibi davrandığımı düşünüyorum..yani adet ağrım var zaten..sıcak basmaları falan tipik ve o kadar uzak ki bana hamilelik olayı doğal yoldan...gün boyu başka hiçmi bişey düşünmez insan??? 4 yıldır bu böyle...şaka maka 4 yılı devirdik...insanların korunduğu bişey düşünsene....öyle çok özeniyorum ki..o kadar umutsuzum ki..hala planlarımı erteliyorum yaaa.bi taraftan kendime şaşıyorum..annem bile güldü bana filmim ertelettim diye..o kadar yani...neyse....sözler bitiyo artık içimde...(tam adet öncesi sendrom:)
canım inşallah emeklerimizin karşılığını alırız..sıra sende,baya çokmuş ama kararını verdiysen vazgeçme artık..ünv de yaptırayım desen hemen yapacak doktor bulamazsın zaten,bozma planlarını..kafanı kurcalamasın...inşallah ilkinde tutacak senin...
sekerim, aralara virgul koyup alt alta yazalim iste;
cerenm; 31; sebepsiz & morfoloji dusuklugu; ege dogum evi; ilk asilamada; menogon, otriville, omega 3-6-9, folbiol, e vitamini
gulemcim alttan al, seker gorun, zitlasma; en iyisi fakulteler. egolari hep oksanmak istiyor bu beyaz onluklulerin. hele de kadin olanlarin. hazir yaz tatilin de var, en mutlu, en sevimli yuzunle git, gulucukler sac, yaptir tedavini.
dewcim kızını 1 ay sonra mi goreceksin bir daha ? ay cok heyecanli, senini adina cok seviniyorum.
landarch nasil ?
lee'den haber alamiyoruz ?
Canim sagol iyi dileklerin icin insallah rahimimin sekli sorun cikarmaz onumuzdeki gunlerde inan tek dilegim su guzel kizimi saglik icinde kucagima almak allah hepimize nasip etsin bunu insallah...sende simdi keseyi gormek icin ne heyecan vardir kim bilir ayyyy hadi bakalim....
gulemcim aglattin beni yazdiklarinla kiyamam ben sana zaten varya bugun herseye agliyorum ilk 3 ay olmasi gereken hormon hareketlilikleri bende yeni basladi hormonlar tavan yapti gozumun yasi dinmiyor..neyse senide uzmeyeyim simdi inan tum kalbimle inaniyorum hamile kalacagina hemde cok kisa bir zaman icinde...
cerenm cnm sagol bende gun geecek sizler icin sevinecegim biliyorum :) senin nasil gidiyor hersey yolundami?
kizimi evet 1 ay sonra gorecegim saglikla biraktim onu saglikla bulurum insallah hala her sabah ogurmelerim devam ediyor artik iyi oldugunu soylemek icin bana mesaj gonderdigine eminim :))) iyice manyadim galiba :)
Cıdo doktora gıtcekmıssın bugun yazmamıssın ınsallah kotu bısey yoktur canım ya gulemcım her adeten sonra oluyo boyle herkese beklemekten baska tapcak bısey yok Rabbım yardımcımız olsun
yaa niye öyle diyosun bence çok doğru bişey yapmışsın cnm..sen kendiliğinden hamile kalmışsın geçmişte niye tekrar olmasın..tedbiri elden bırakmaman ve her daim umutlu olman bence gülünecek bişey değil mutlu olunacak birdurum..çok iyi yapmışsın cnm..
benim duruma gelince evet çok kararı vermek kolayda çok zorlanıcaz bakalım Allah yardımcımız olsun
çıkmayan candan ümit kesilmezmiş benim ki o hesap zaten:) hakkaten ümit olmasa yaşanmaz...2 yıl önce tedavilerin başında yazmışım daha ne kadar bekleriz bilmiyorum diye..2 yıl sonraki durumumu merak ediyorum:))) çok derinlerdeyim badeciiimmmmm bu akşammm...yarın geçer..ama dişçiye gidicem kesin...artık ertelemece yok heheeheheee....
çooook param olursa bi gün tüp bebek merkezi açcam BEDAVAAAA diye yazcam ant olsun..
badeeeee;dolaşırken bi yazı görüdüm okudum, bi daha okudum..benmi yazdım bunu dedim,direk hissettiklerim..hiç kimin yazdığına bakmamışım bii baktım sen:))))))))) yuh dedim:))))))
Kızlar herkese günaydın, adet dönemleri yaklaştı tedaviler şekillendi hepimizde bi stres ruhsal bunalım söz konusu. Gülemcim canım benim lütfen kendini sıkma, inan olsun ki ben de yataktan ilk kaltığım andan gece yatana kadar geçirdiğim süre içinde hep bebek düşünür oldum. Önceden bu kadar yoğun değildi ama bu özlem gittikçe artıyor. Ben de 2 aydır dkh kullandığım için normal olma şansı yok haliyle...İnan içimdeki düşüncelerle başaçıkabilmek için saçma sapan şeyler yapıyorum...İçimdeki düşünceleri kimsecikler anlamasın diye taklitler yapıyorum, bebeği olan arkadaşlarım ev hallerini anlatırken zorla gülümsüyorum sorular sormaya ilgili olmaya çalışıyorum. Herşeyimi erteliyorum... Kot pantolon alıcam yaza hamile kalırım belki diye kot pantolon alamıyorum yaaaaa böle bişi var mı.... Acayip süper platform bi ayakkabı beğendim bordo renkli süet, nasıl giyerim bunu diyorum yazın nasıl olsa hamile kalcam ayaklarım şişer falan.... Böleee manyaklıklar düşünüyorum. Her sabah servise binerken hamileyken nasıl binerim acaba koca göbeğimle d,ye düşünüp o hallerime gülüyorum. Ama kimse bilmiyo aklımdan geçenleri. Resmen içimde başka bi Şule daha yaşıyo... İkisini birden idare etmeye çalışıyorum. Çatlamak üzereyim. Kocamın sanki umru bile değil. Hiç açmıyo bebek mevzuunu. Biliyorum çok istiyo ama asla konuşmuyo. Ahhh ahhhh hepimizin çok çektik kızlar hala daha çekiyoruz.Allah yüzümüzü güldürsün artık. Hayırlısıyla versin evlatlarımızı diye dua ediyorum. Benimde reglim haftaya nasipse, 1 hafta önceden başladım ağrılara... Psikolojik olarakta tabi gel gitler başladı.... Ahhh ahhh Allah yardımcımız olsun
Kızlar herkese günaydın, adet dönemleri yaklaştı tedaviler şekillendi hepimizde bi stres ruhsal bunalım söz konusu. Gülemcim canım benim lütfen kendini sıkma, inan olsun ki ben de yataktan ilk kaltığım andan gece yatana kadar geçirdiğim süre içinde hep bebek düşünür oldum. Önceden bu kadar yoğun değildi ama bu özlem gittikçe artıyor. Ben de 2 aydır dkh kullandığım için normal olma şansı yok haliyle...İnan içimdeki düşüncelerle başaçıkabilmek için saçma sapan şeyler yapıyorum...İçimdeki düşünceleri kimsecikler anlamasın diye taklitler yapıyorum, bebeği olan arkadaşlarım ev hallerini anlatırken zorla gülümsüyorum sorular sormaya ilgili olmaya çalışıyorum. Herşeyimi erteliyorum... Kot pantolon alıcam yaza hamile kalırım belki diye kot pantolon alamıyorum yaaaaa böle bişi var mı.... Acayip süper platform bi ayakkabı beğendim bordo renkli süet, nasıl giyerim bunu diyorum yazın nasıl olsa hamile kalcam ayaklarım şişer falan.... Böleee manyaklıklar düşünüyorum. Her sabah servise binerken hamileyken nasıl binerim acaba koca göbeğimle d,ye düşünüp o hallerime gülüyorum. Ama kimse bilmiyo aklımdan geçenleri. Resmen içimde başka bi Şule daha yaşıyo... İkisini birden idare etmeye çalışıyorum. Çatlamak üzereyim. Kocamın sanki umru bile değil. Hiç açmıyo bebek mevzuunu. Biliyorum çok istiyo ama asla konuşmuyo. Ahhh ahhhh hepimizin çok çektik kızlar hala daha çekiyoruz.Allah yüzümüzü güldürsün artık. Hayırlısıyla versin evlatlarımızı diye dua ediyorum. Benimde reglim haftaya nasipse, 1 hafta önceden başladım ağrılara... Psikolojik olarakta tabi gel gitler başladı.... Ahhh ahhh Allah yardımcımız olsun
canım bu duyguları çok iyi anlıyorum.
aynılarını bende yaşadım. Bazen beğendiğim kıyafetleri almazdım,
hamile kalınca giyemem diye. İşe gelirken iş yerinde hamile kalınca bunu nasıl yaparım
diye hep düşünürdüm. Allahım şükürler olsun nasip etti.
Sizlerinde çok yakın ben buna çok inanıyorum.
Beni biliyorsun eşimle bile sıkıntılarım artmıştı, depresyona girmiştim.
ne olursa olsun bebek fikrini kafamdan atamıyordum.
Anladım ki biz ne yaparsak yapalım bebeklerimizin bir geleceği zaman var.
zamanı geldimi geliyorlar.
Sizin zamanınızda az kaldı.
çok yakında topiğimizin adı değişecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?