Canim bence hicbirseyi erteleme,eger canim ayakkabi almak istiyorsa al kot istiyorsa al atilmayacak ya hamile kalirsan saklarsin seneye giyersin cunku kafa o zaman daha fena oluyor ben yapiyordum bunu bir gun anneme dedim burde iyecek kisligim yok malum yazin geldim ve kaldim y ahamile kalirsam deyip almiyordum bri gun geldiler gittim akdim istediklerimi sonra hamile kalinca bile bir sure onlari giyebiliyorsun ben derim ki ertleme hicbirseyini...duygusallik hepimizde had safhada dun tam bir saat agladim anneme yazik o da benimle ya rahimin yetmez kizim erken dogarsa diye amann vallaha bahar geldi sevinelim diyorken bunalima girdik iyimi....
Vizontele nasil gidiyor oglunla hayat?kasik agrilarin varmi seninde?benim zaman zaman oluyor kasiklarimda dun varid bugun gecti cok sukur...birde bulantilarin gectimi?
Vizontele nasil gidiyor oglunla hayat?kasik agrilarin varmi seninde?benim zaman zaman oluyor kasiklarimda dun varid bugun gecti cok sukur...birde bulantilarin gectimi?
dewcim, sakin duymayalim bu laflari senden. sen elinden geleni yapiyorsun guzel bebgin icin. yetemiyorum, eksik kaliyorum duygusunun icine yerlesmesine izin verme. hersey olacagina varir. ornegin muslumanlikta (kimilerinin de kacis noktasidir, ve ben cok elestiririm ama olsun) tevekkul cok onemlidir. sen yapacagini yapiyorsun, gerisi beklemek ve sukretmek. aklina olumsuz seyleri getirme, etkilenme kotu seylerden. endise etmek seni olumsuz yonde etkileyecek. aklini zaptetmesin bunlar lutfen.
DEW canım benim yaaaa, bozma moralini lütfen, rahmin bebeğini sonuna kadar taşıyacak, sağlıkla alacaksın kızını kucağına, lütfen kendine dikkat et, fazla yorma kendini, ağlama ve stres yapma noolur. Bak kızın artık herşeyi hissediyo, duyuyo... Üzme annesi kızını, ne yapılması gerekiyosa yapılır tatlım, doktorunda çok ii, sonuna kadar sana destek olacaktır bu konuda. Kendini üzme canım benim inan ben de çok üzülüyorum bööle ağladım falan diyince. Ahhhh Allahım hemileliğin tadını da çıkaramıcakmıyız bizAllah yardımcın olsun canım, Allahım seni ve meleğini korusun.
ah gülemcim, yazdıkların çok duygulandırdı beni, yaşadıklarımızı çok güzel anlatmışsın... ben de 4,5 yıldır bebekten başka bişey düşünemez oldum, her ay umutlar boşa çıkıyordu, hatta bazı aylatr boş geçiyordu gerginlikten birlikte bile olamıyordum eşimle artık(( hatta durumla dalga geçer olmuştum "bebeğimiz olursa adını isa koyarız artık yoktan varoldu diye" diyodum :)
çok zor yaşadıklarımız, tedaviler, ilaçlar, iğneler en zoruda ümit edip hüsrana uğramak, diğer insanlar için zevkü sefa içerisinde yapılan bir eylem bizim için eziyet haline geliyor.
daha dün şirketten bir arkadaşımın 9 haftalık hamile olduğunu söyledi, benimim olayımı biliyordu personel müdiresi olduğu için ve hiçbirşey söylememişti, dün reglm hep gecikiyordu o yüzden farketmedim bile, bulantım vs olmadı anlamadım nasıl hamileyim dedi...
ee dedim ne kullanıyosun hiç olmassa bi folik asit vermiştir, yok dedi o süreçler geçmiş bende hiçbirşeye gerek kalmamış dedi!! yaa benim iğneden delik deşik oldum daha 12. haftaya kadarda bütün iğnelere ilaçlara devam edicem (çok şükürki) önce pozitifi görmek için, sonra beta hcg yükselsin diye her kan verişte dualar ettim, kese görünsün diye dua ediyorum kalbini duyabilmek ayrı bir bekleyiş, o bir gidişinde kalbini duymuş gelmiş, bir de ay erken oldu hiç beklemiyoduk demezmi... az önce gene fransdadn uzaklardan bi arkadaşımdan email aldım, benden 5 yaş küçük ikini çovuğunu dünyaya getirmiş fotoğraflarını koymuş!!! dün haberlerde 1 yaşında bir bebeğin nasıl dayaktan hastanelik edildiğini ağlayarak seyrettim.... allahım diyorum hikmetinden sual olunmaz, sen büyüksün sen bilirsin ...
ama inanıyorumki her gecenin bir sabahı var..
gelelim güzel haberlere, ben dün akşam doktora gittim bu arada;
muayene etti, endometrium çok iyi gelişmiş, bir oluşum var ama henüz çok küçük cuma kesin görürüz dedi, ama şunu söyleyebilirim dış gebelik değil dedi. sonra çıkarken şimdi gebemiyim ben dedim, evet kesinlikle dedi ve sarıldık doktor hanımla birbirimize
DEW cnm inanki Allah nasip ettiyse gerisi hikaye cnm sen düşündükçe vücudun bu fikre alışıyo haberin olsun bak !!yok öyle bişey sen üzerine düşeni yap cnm yat, fazla gezme ,banyoları fazla sıcak suyla ve uzun süreli yapma ,belini zorlayarak kalkma cnm..böyle ufak şeylere dikkat et ve üzme kendini cnm benim lütfen..hiç bişey olmaz korkma..senin bebişin çok zor geldi annesi hatırla tam olmuyo evime gideyim derken çıkıp gelmedimi altın kızın.dayanıklıdır prensesimiz annesi 9 ay boyunca depikleyip durcak sseni:))
Kızlar herkese günaydın, adet dönemleri yaklaştı tedaviler şekillendi hepimizde bi stres ruhsal bunalım söz konusu. Gülemcim canım benim lütfen kendini sıkma, inan olsun ki ben de yataktan ilk kaltığım andan gece yatana kadar geçirdiğim süre içinde hep bebek düşünür oldum. Önceden bu kadar yoğun değildi ama bu özlem gittikçe artıyor. Ben de 2 aydır dkh kullandığım için normal olma şansı yok haliyle...İnan içimdeki düşüncelerle başaçıkabilmek için saçma sapan şeyler yapıyorum...İçimdeki düşünceleri kimsecikler anlamasın diye taklitler yapıyorum, bebeği olan arkadaşlarım ev hallerini anlatırken zorla gülümsüyorum sorular sormaya ilgili olmaya çalışıyorum. Herşeyimi erteliyorum... Kot pantolon alıcam yaza hamile kalırım belki diye kot pantolon alamıyorum yaaaaa böle bişi var mı.... Acayip süper platform bi ayakkabı beğendim bordo renkli süet, nasıl giyerim bunu diyorum yazın nasıl olsa hamile kalcam ayaklarım şişer falan.... Böleee manyaklıklar düşünüyorum. Her sabah servise binerken hamileyken nasıl binerim acaba koca göbeğimle d,ye düşünüp o hallerime gülüyorum. Ama kimse bilmiyo aklımdan geçenleri. Resmen içimde başka bi Şule daha yaşıyo... İkisini birden idare etmeye çalışıyorum. Çatlamak üzereyim. Kocamın sanki umru bile değil. Hiç açmıyo bebek mevzuunu. Biliyorum çok istiyo ama asla konuşmuyo. Ahhh ahhhh hepimizin çok çektik kızlar hala daha çekiyoruz.Allah yüzümüzü güldürsün artık. Hayırlısıyla versin evlatlarımızı diye dua ediyorum. Benimde reglim haftaya nasipse, 1 hafta önceden başladım ağrılara... Psikolojik olarakta tabi gel gitler başladı.... Ahhh ahhh Allah yardımcımız olsun
Insallah cnm guzel sozlerin icin tesekkur ederim hepiniz o kadar moral oluyorsunuz ki bana allah sizleri basimdan eksik etmesin :))) evet benim kuzum cok istedi gelsin savasti insallah zamaninda gelecek dunyaya surekli boyle dusunuyorum bende...ve evet dikkat etmeye calisiyorum kendime...
bu arada kizlar hepinizin dunya kadinlar gununu kutlarim gerci bu tarz gunleri pek sevmem ama yinede kutlamadan gecemedim :)))
opuldunuz...
canım benim, o kadar iyi anlıyorumki seni, öyle zor elde ettikki bu hamilelikleri, ödümüz kopuyor bi aksilik olacak diye, ama bence sen asıl zor dönemleri atlattın, doktorları biliyorsun hep kontrol, hep mükemmeliyetçilik, işi şansa bırakmama halindeler, en ufak bir risk belirtisi görseler hemen söylüyorlar, ilaç prospektüslerini düşün! yan etkilerine bakacak olursan yandın! ama yazmak zorundalar işte!
sen israil beye mi devam ediyorsun şu aşamada da?
ayy şu iki ay içinde açsan ne güzel olur.orda yatarım gulem bu gün lap. yapsın dr.lar bana ayy bu günde bir hsg çekesim var diye:))))bedava nasıl olsa..ah ah keşke yakınlarda olsak bende pek hoşum dertleşirdik.kocişimde yorulmuş iş yerinde horul horlu uyuyo onada saramıyorum:))neyse geçcek çok iyi olucaz böyle miss gibi anneler olucaz merak etme arkadaşım:)
aa hani burda mı? nasıl yazmışımdır yine kafam hoştur kesin:))yani bütün tüp bebek, hamilelik bilimum kadınsal topiclerde yazmışımdır:))hehe bizim köyün delisi hesabı :)
ah canım....bugünlere o kadar çok yoğun ki duygularım..dün mr ı erteledim,yarın dişçide randevum var napsam diyorum..bi taraftan aptal gibi davrandığımı düşünüyorum..yani adet ağrım var zaten..sıcak basmaları falan tipik ve o kadar uzak ki bana hamilelik olayı doğal yoldan...gün boyu başka hiçmi bişey düşünmez insan??? 4 yıldır bu böyle...şaka maka 4 yılı devirdik...insanların korunduğu bişey düşünsene....öyle çok özeniyorum ki..o kadar umutsuzum ki..hala planlarımı erteliyorum yaaa.bi taraftan kendime şaşıyorum..annem bile güldü bana filmim ertelettim diye..o kadar yani...neyse....sözler bitiyo artık içimde...(tam adet öncesi sendrom:)
canım inşallah emeklerimizin karşılığını alırız..sıra sende,baya çokmuş ama kararını verdiysen vazgeçme artık..ünv de yaptırayım desen hemen yapacak doktor bulamazsın zaten,bozma planlarını..kafanı kurcalamasın...inşallah ilkinde tutacak senin...
ah canım....bugünlere o kadar çok yoğun ki duygularım..dün mr ı erteledim,yarın dişçide randevum var napsam diyorum..bi taraftan aptal gibi davrandığımı düşünüyorum..yani adet ağrım var zaten..sıcak basmaları falan tipik ve o kadar uzak ki bana hamilelik olayı doğal yoldan...gün boyu başka hiçmi bişey düşünmez insan??? 4 yıldır bu böyle...şaka maka 4 yılı devirdik...insanların korunduğu bişey düşünsene....öyle çok özeniyorum ki..o kadar umutsuzum ki..hala planlarımı erteliyorum yaaa.bi taraftan kendime şaşıyorum..annem bile güldü bana filmim ertelettim diye..o kadar yani...neyse....sözler bitiyo artık içimde...(tam adet öncesi sendrom:)
canım inşallah emeklerimizin karşılığını alırız..sıra sende,baya çokmuş ama kararını verdiysen vazgeçme artık..ünv de yaptırayım desen hemen yapacak doktor bulamazsın zaten,bozma planlarını..kafanı kurcalamasın...inşallah ilkinde tutacak senin...
ya ben gülem ya ben 6 yılı devirdim bu arada 2 başarısız gebelik ameliyat manevi eziyet inan dayanamıyorum artık bu gün kadınlar günümü kutladılar kadınmıyım gerçekten dedim kendimi o kadar eksik hissediyorum ki kadınlığımı unuttum bir an. sizleri takib ediyorum umutlarınızı ben çoktan indim umut treninden yazdıklarını okudum ağlattım beni hoş hep ağlıyorum ya mutsuzluk parçam gibi oldubu böyle nereye kadar sürer bilmiyorum evliliğim bile gözüme gözükmüyo bazen daha da kötüsü kızlar anne olsam bile inanmıyorum düzeleceğime kötüyüm bu aralar tedavi yaklaştıkça . aman neyse sizler kaybetmeyin umutlarınızı ben misafir gibi okurum sevinirim sevinçlerinize o sevinçler benim evime girmeyecek sanırım o kadar yalnızım ki içime kitlediğim yaralarımla yapayalnızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?