Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

DEW canım benim yaaaa, bozma moralini lütfen, rahmin bebeğini sonuna kadar taşıyacak, sağlıkla alacaksın kızını kucağına, lütfen kendine dikkat et, fazla yorma kendini, ağlama ve stres yapma noolur. Bak kızın artık herşeyi hissediyo, duyuyo... Üzme annesi kızını, ne yapılması gerekiyosa yapılır tatlım, doktorunda çok ii, sonuna kadar sana destek olacaktır bu konuda. Kendini üzme canım benim inan ben de çok üzülüyorum bööle ağladım falan diyince. Ahhhh Allahım hemileliğin tadını da çıkaramıcakmıyız biz Allah yardımcın olsun canım, Allahım seni ve meleğini korusun.

Vizontele nasil gidiyor oglunla hayat?kasik agrilarin varmi seninde?benim zaman zaman oluyor kasiklarimda dun varid bugun gecti cok sukur...birde bulantilarin gectimi?

dew canım bende kasık ağrısı hiç olmadı.
bulantılarım çok şükür hafifledi ama hala sabahları mide bulantı hapı kullanıyorum.
tam geçmedi.

göbeğimde hiç çıkmadı, sende durum nedir. hamileliğim hiç belli değil.

moralimde iki gündür bozuktu. bugün kendimi toparladım biraz.
ikili testim çok güzel çıkmıştı ama üçlü testim riskli çıktı.
detaylı ultrasona girdim. organlarda herşey yolunda yinede çok endişelendim.

sende kendini anlatırmsın biraz hareketlerini falan hissediyormusun.

bende artık hiç bir belirti yok.
sağ salim kucağımıza alırız inşallah.

bebek olsun stresi ne kadar farklıysa hamilelikte de
endişe bitmiyor. inşallah doğduğunda sıkıtılarımız biter.[/QUOTE]

Aynen hamile kaldim oh diyemedim hadi ilk 3 ay herkesin zor geciyor dogruya dogru ama su endise olayi berbat ve kesinlikle elimde degil ben zaten ormalde de pimpirikli bir tipim aman simdi hamilelikte bu huyum tavan yapti ne garip seymis bu...kendimi kontrol etmek icin cok cab aharciyorum inanin... canim benim karnim cikti ama hani cok buyuk bir karin degil haftama gore normal gibiyim ben hic kilo almadim biraz onunlada ilgili sanirim bebegim cok sukur hizla kilo aliyor bende tik yok yediklerim hep ona gidiyor sanirim o yuzden kilo alamiyorum o yuzdende ancak dar birsey giydigimde belli oluyor karnim benim gobekten cok goguslerim felaket sanirim benim cocuk goguslerimde buyuyor karnimda degil :))) kasik agrim zaman zaman oluyor benim rahim buyudugu icin oluyormus demek senin o yuzden buyumuyor bazilarinin yapisi boyleymis ic karni buyurmus oyle soylerler merak etme cnm...

tevekkul cok dogru zaten bugun kendi kendime oyle dedim sen ustune duseni yaptin gerisi allaha emanet gercekten olacagin onune gecmek mumkun degil dilerim guzel yazilar yazilmis olsun...

Ya piraye aslinda moralim bozuk degil yani kafama takiyorum o ayri ama az oncede yazdigim gibi o elde degil..kendimi yormamaya calisiyorum eger 2 saat disariciktiysam 3 saat yatarak geciriyorum gunumu mesela bugun kismetse cikacagim 2-3 saat aksam uzeri gelip aksam yatana kadar hep yatacagim zaten vucut ihitiyac duyuyor ve yatayim istiyor sanirim Karya soyluyor anne yat diye :)dun gittim kendime kiz cocugu figuru olan bir kolye aldim nasil seker anlatamam :))) onu taktim boynuma oyle kendimi mutlu etmeye calisiyorum...ah pirayem hepimiz oyle zorlu yollardan gectik ve geciyoruz ki elimizde olmadan yasadiklarimiza inanamiyorum huzursuz oluyoruz sanirim buda bizim kaderimiz neyse saglikla kucagimiza alalim onemli olan bu hepimiz icin....

artik hamilesin insallah hersyeyolunda gider cnm saglikla tum asamalari saglikla atlatirsin....

DEW cnm inanki Allah nasip ettiyse gerisi hikaye cnm sen düşündükçe vücudun bu fikre alışıyo haberin olsun bak !!yok öyle bişey sen üzerine düşeni yap cnm yat, fazla gezme ,banyoları fazla sıcak suyla ve uzun süreli yapma ,belini zorlayarak kalkma cnm..böyle ufak şeylere dikkat et ve üzme kendini cnm benim lütfen..hiç bişey olmaz korkma..senin bebişin çok zor geldi annesi hatırla tam olmuyo evime gideyim derken çıkıp gelmedimi altın kızın.dayanıklıdır prensesimiz annesi 9 ay boyunca depikleyip durcak sseni:))

Insallah cnm guzel sozlerin icin tesekkur ederim hepiniz o kadar moral oluyorsunuz ki bana allah sizleri basimdan eksik etmesin :))) evet benim kuzum cok istedi gelsin savasti insallah zamaninda gelecek dunyaya surekli boyle dusunuyorum bende...ve evet dikkat etmeye calisiyorum kendime...

bu arada kizlar hepinizin dunya kadinlar gununu kutlarim gerci bu tarz gunleri pek sevmem ama yinede kutlamadan gecemedim :)))
opuldunuz...

Türkiye’de ayakları üzerinde durabilmeyi başarabilen, birey olabilen, azınlık kadın grubunun bir parçası olarak ,kendi evlatlarımıza, kardeşlerimize, annelerimize, yeğenlerimize, arkadaşlarımıza ve tanımadığımız fakat acılarını maalesef gazete haberlerinden derinden paylaştığımız tüm kadınlara örnek ve destek olmamız gerektiği bilinciyle ,hepinizin dünya kadınlar gününü kutlarım.

canım benim, o kadar iyi anlıyorumki seni, öyle zor elde ettikki bu hamilelikleri, ödümüz kopuyor bi aksilik olacak diye, ama bence sen asıl zor dönemleri atlattın, doktorları biliyorsun hep kontrol, hep mükemmeliyetçilik, işi şansa bırakmama halindeler, en ufak bir risk belirtisi görseler hemen söylüyorlar, ilaç prospektüslerini düşün! yan etkilerine bakacak olursan yandın! ama yazmak zorundalar işte!
sen israil beye mi devam ediyorsun şu aşamada da?

al benden de o kadar, neredeyse 5 sene oldu, her aldığım kuyafeti tartarak aldım hamilelikte de giyebilirmiyim acaba diye, spor salonuna gidiyordum bıraktım hamileliğik olursa riske girer diye, lazere gidiyordum onu bıraktım... benim dönemlerim oldu gerçi her tedaviden sonra tmam artık bebek üdşünmiycem dedim hayatıma dönmeye karar verdim, yürüyüş yaptım, iş değiştirdim vs vs... ama iki üç ay sonra hep bıraktım yaptığım şeyleri hamilelik umuduyla!! bunlar yıpratıyor insanı hiç yapılmaması gereken şeyler aslında, ama elimizde olmuyor işte

içimden gelerek yazıyorum herşeyi cnm .çok topicte yazıyorum ama burası sizler çok farklısınız.gerçekten böyle yeğenlerim çok sevdiğim bir arkadaşımın çocukları oluyomuş gibi geliyo..sabah uyanır uyanmaz yataktan kalakmadan burayı açıyorum hemen:)
inş. anneler gününü de kutlarız hepberaber cnm:)

Piraye bende bol kıyafetler alıyorum biliyomusun genelde Medium giyerim ya large alayım diyorum göbeğim çıkar felan rahat olur:)ama hiç hamile kıyafetlerine bakamam.ablam kendine ya bebek tulumu yada bir hamile kıyafeti al düşünce olarak hazırlan filan demişti ona baktıkça daha çok isteyip vazgeçtiğin zamanlarda başlarsın demişti.hiç alamadım hep bakıp ağlarım diye .evet hayatımın tam merkezinde bu düşünce var yolda çoluk çocuk yürüyen aileler görünce önceden gözlerim dolardı şimdi yaa ben de bunlardan istiyorum diyorum eşime:)oda' ev araba ister gibi bundan istiyorum diyo' diye gülüyo bana ..delirdim artık hehe:)boşver sende al gitsin doğumdan sonra giyersin..

Sagol cnm dogru soyluyorsun zor elde edilen seyler cok daha kiymetli oluyor...evet israel beye devam ediyorum o ayni zamanda sorunlu gebelikler uzerinede cok hastasi olan bir doktor zaten ben doktor olarak baskasini dusunemiyorum acikcasi a'dan z'ye biliyor beni o yuzden ona gitmekten dolayi mutluyum...

valla param olursa açcam:) hemde beleşşş...şaka maka gerçekten zengin olsam birilerinin tedavisini üstlenirdim..ama krediyle tüp bebek yaptıran biri için ucubik bi hayal heheheee:) valla çok isterdim aynı yerde olmayı sizinle yaaa..güzel olurdu...

aa hani burda mı? nasıl yazmışımdır yine kafam hoştur kesin:))yani bütün tüp bebek, hamilelik bilimum kadınsal topiclerde yazmışımdır:))hehe bizim köyün delisi hesabı :)

morfoloji 0 .....sayfasında..sayfanın adını hatırlayamadım...amin diyorum demişsin..o kadar aynı ki herşey:) heryerde çıkıyon karşıma

ya ben gülem ya ben 6 yılı devirdim bu arada 2 başarısız gebelik ameliyat manevi eziyet inan dayanamıyorum artık bu gün kadınlar günümü kutladılar kadınmıyım gerçekten dedim kendimi o kadar eksik hissediyorum ki kadınlığımı unuttum bir an. sizleri takib ediyorum umutlarınızı ben çoktan indim umut treninden yazdıklarını okudum ağlattım beni hoş hep ağlıyorum ya mutsuzluk parçam gibi oldubu böyle nereye kadar sürer bilmiyorum evliliğim bile gözüme gözükmüyo bazen daha da kötüsü kızlar anne olsam bile inanmıyorum düzeleceğime kötüyüm bu aralar teyalnızımdavi yaklaştıkça . aman neyse sizler kaybetmeyin umutlarınızı ben misafir gibi okurum sevinirim sevinçlerinize o sevinçler benim evime girmeyecek sanırım o kadar yalnızım ki içime kitlediğim yaralarımla yapa

ya ben gülem ya ben 6 yılı devirdim bu arada 2 başarısız gebelik ameliyat manevi eziyet inan dayanamıyorum artık bu gün kadınlar günümü kutladılar kadınmıyım gerçekten dedim kendimi o kadar eksik hissediyorum ki kadınlığımı unuttum bir an. sizleri takib ediyorum umutlarınızı ben çoktan indim umut treninden yazdıklarını okudum ağlattım beni hoş hep ağlıyorum ya mutsuzluk parçam gibi oldubu böyle nereye kadar sürer bilmiyorum evliliğim bile gözüme gözükmüyo bazen daha da kötüsü kızlar anne olsam bile inanmıyorum düzeleceğime kötüyüm bu aralar tedavi yaklaştıkça . aman neyse sizler kaybetmeyin umutlarınızı ben misafir gibi okurum sevinirim sevinçlerinize o sevinçler benim evime girmeyecek sanırım o kadar yalnızım ki içime kitlediğim yaralarımla yapayalnızım

dew canım doktorunun dedikleri kafana takılmış...endişe etmişsin..canım üzme bebeğinide kendinide..onun rahatı,keyfi yerinde ve sen alanında en iyi doktorlasın..ben taaa burdan öyle bi güvendimki adama valla....hiç aklıma kötü bişey gelmiyo..yeterince dikkat ediyosun zaten..bol bol dinlen,uzan,yat..ama keyfiniiiii kaçırmasın hiç bişey..kuzunu Allah korur:)

Son düzenleme:
QUOTE=gulem;23497532]valla param olursa açcam:) hemde beleşşş...şaka maka gerçekten zengin olsam birilerinin tedavisini üstlenirdim..ama krediyle tüp bebek yaptıran biri için ucubik bi hayal heheheee:) valla çok isterdim aynı yerde olmayı sizinle yaaa..güzel olurdu...

ben de yapardım vallahi bir kadın vardı benim eski merkezde hatırlıyorumda eşiyle beraber sekreterin eline eğilmişlerdi öpmek için yalvarıyolardı taksit yapsınlar diye..içim sızlmaşıtı o zaman öylelerine yardım ederdim :)

morfoloji 0 .....sayfasında..sayfanın adını hatırlayamadım...amin diyorum demişsin..o kadar aynı ki herşey:) heryerde çıkıyon karşıma[/QUOTE]

hımm şu yazı yaa dediğim gibi delirtmişti birileri yine öyle yazıverdim :)

Son düzenleme:
pirayecim hayatımıza devam ediyoruz tabii ki ama şu bir haftadır ertelemediğim şey kalmadı..ağrım iyice arttı bugünde:) kendime gülüyorum yine..bugün dişçiye gidecektim onada gitmedim ama bu sefer bahanem gebelik değil vallaaaa,arkadaşım hastaneden çıktı onu ziyarete gittik topluca..ben kıyafet konusunda falan hiiiççç kasmıyorum çünkü 4 yıl oldu artık ayaklarım yere erdi:)))))))))))))))
yarın adet olcam hemen hsg olayına kilitlenirim geçerrrr gideeerrrr...sende canın ne istiyosa al giy hayatım,inşallahhhh bebeğine kavuşursunda aldığın kıyafeti bile gözün görmez

çidoooo;tekrar gözün aydın canım..artık daha dikkatli ol,kendine dikkat et..sorumlulukların arttı bak:)

ceren,bende 3 olsun isterdim,çok severim kalabalık aileyi..biz 3 kardeşiz...keşke olsa yaa...ilk önce ikiz olsa,sonra spontan bir gebelik..aaaa süper olurdu..

Son düzenleme:

canım üzüldüm şimdi..ben koparım böle arada bakma sen bana..iyiyim şimdi..adet olayım daha iyi olcam..sende iyi ol..bize bağışlanmış bi hayatımız var..kendi beden sağlığımız için her an şükretmeliyiz..insanınz be canım..herkes aynımı...değil...buda bizim için bi sınav...hastanede bi kadınla tanıştım kızıda benim gibi hipotroidmiş.hamile kalmış kadın çok şaşkınız falan dedi..banada çok iste..dua et..duayla aç kapını falan dedi..dua etmekten başka yapılacak bişey yok gerçekten..mutlaka yaz bizede..okuyup çıkma..anlat,dök içini..bunun için burdayız...

Cok dogru soylemısın gulem bız bıcan tasıyoruz esımız saglıklı bız saglıklıyız sukretmelıyız heranımız ıcın evet bu yolda cok yıpranıyoruz ama olmuyosa olmuyo zorlamamak lazım belkıde yuvada beklıyen okadar guzel yavrular varkı belkıde yuce Rabbım onlardan bırını almamızı nasıp ettmıstır annelık ılla dogurmakla olmuyo sonucta neyse sıze dıyorum ama bende sureklı aglıyorum :) bugun doktoro gıttım tekrar yumurta takıbıne basladık cok sukur yumurtalarım saglıklı ama sut hormonu engel oluyo dedı doktorum asılamaya bıle gerek kalmıycak dedı bakalım agladım adamın karsısında tutamadım kendımı moral cok onemlı gercekten Rabbım hakımızda hayırlısını versın gece gece doktum ıcımı uyuyayım bare artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…