Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Zrda yapma cnm kendine bunu umut treninden hiccc inilmez inilmemeli zaman zaman hepimizin uzuntuleri, umutsuzluklari, endiseleri, gereksiz kaygilari olabiliyor ama ben aramazdan hic kimsenin umut treninden indigini dusunmuyorum....sende eger yanlis durakta indiysen hemen bir sonraki trene bin derim :),

Ya evet gulem azcik var ama salidan bu gune daha iyiyim her sabah endiselerimden biraz uzaklasarak uyaniyorum insallah iyi olacak kizim zamaninda dogacak...biliyoruecen gun m bana onu veren allah koruyor kuzumu...sagol guzelim...

günaydınlar hayırlı cumalar arkadaşlar.

sanada hayirli cumalar vizontele bu arada gecen gun nasil atladiysam 3lu testini yazmissin unutmaki 2li cok onemli eger 2li testin iyiyse 3lu testi sadece tedbir amacli yapiyorlar eger zaten gerekirse amniyosentez yapar doktorun canim biliyorsun karindan su alma islemi icin detayli ultrasonda herseyi gosteriyor artik teknoloji ilerledi...oglusun saglikla gelecek insallah bizim cocuklarimiz anneleri gibi savasci ruhlu bence :)

herkese selam hayırlı cumalar arkadaşlar :)yazdıklarınızı okudum da ne kadar benzer yaşıyoruz gerçekten annelik içgüdüsümü bize bunları yaptıran acaba :)bende 2 yıldır ha bugün gelir ha şöyle diye diye birçok şeyi erteledim .spora gittim bıraktım ,işe başlıyayım dedim hamile kalırsam olmaz dedim başlamadım ,kıyafet olayına gelince aynen pirayenin dediği gibi almayı hep erteledim olası bebek için .artık vazgeçtim bunlardan çünkü elde var kocaman bir sıfır ne yazık ki ..olmazsa tüp yaparım diyordum ona güveniyordum sanki mucize gibi ondada olmadı işte .zamanı var inşallah olsunda er yada geç farketmez diyorum artık.ve kendime göre yaşıyorum hayatı .sporuma başladım .kıyafetler aldım hayatın bana sunduklarını kabul edip yola öyle devam edicem ..tedavilerimi olucam deneyeceğim aallah sağlık verdiği müddetçe elbet birgün gelip minik bir sıpa konacak göbüşüme :)

dewcim hiç endişeler bitmiyor değil mi ?ama üzme lütfen kendini strese girme şimdiden inşallah karya zamanında doğacak o çok güçlü bir kız :)annesi gibi :)

vizontelecim oğluşun büyüyor maşallah size ya çok mutlu oluyorum bunları duydukça ..allah nazarlardan saklasın tüm hamişlerimizi :)

bu arada kızlar BABY SHOWER olayına takıldım daha doğrusu bayıldım bir arkadaşım için araştırıyordum süper bişey miş yahu ..çok eğlenceli şimdiden olmayan bebğim içinn hayallere daldım inşallah allahım o günleri görmeyi bana da nasip eder tüm isteyen arkadaşlarıma daha doğrusu ..öpüldünüzzzz

merhaba,
benim bu p.tesi asilamam var ama moralim de cok bozuldu kızlar.
adetim cuma aksami baslamışti, haftasonuydu vs. derken sali gunu tedaviye baslandi; yani adetin 5. gunu ben menogon ignelerine basladim. bugun adetimin 15. gunu; toplam 10 adet menogon ignesi oldum.
doktorun notunu gordum ; adetin 11. gunu (yani benim 6. menogon ignemde) dolu folikul yok diye not yazmis. adetin 15. gunu yani bugun sag overde 15 mm, sol overde 15 mm yazmis. yani 6 adet menogon vurulmus oldugum 5 gun once hic dolu folikulumun olmamasi garip degil mi? bugun de 1,5 cm buyuklukleri. cok ufak degil mi? ben onceden hep yumurta takibi yaptiriyordum, hep normal buyuyorlardi. p.tesi asilamam olacak ama 1,5 cmcik yumurtalarim var. simdi notlardan farkettim ve cok uzuldum. ben bosuna mı yaptiriyorum bu asilamayı ?

Ya evet sekerim endise hic bitmiyor ama hayatin parcasi sanirim...baby shower olayi amerikadan cikma biliyorsun burdada cok yayginlasmis cok sasirdim gorunce gerci layigi ile yapilmiyor burda kizin en yakin arkadasi yapiyor ozel ikramlar var ve gun icinde bebek ve anneyle ilgili oyunlar oynaniyor ve annenin dah aonceden yapmis oldugu ihtiyac listesi var inernetten o firmalara giris yapip butcene uygun olani anneye aliyorsun hediyenle gidiyorsun o gune yani burda biraz kadinla gunu gibi yapilyor amerikadaki arkadaslarim bana yapamayacaklar diye uzuluyorlar artik karyayla donunce olacak ne yapalim :)))

Canim suna takildim ben bir yumurtanin bosmu dolumu oldugunu ancak yumurta toplandiginda anlayabiliyor doktorlar hatirlarsan gectigimiz yaz 3 yumurtam toplanmisti 3u de bos cikmisti yani adam bunu ultrasonla simdiden goremez bence...o yuzdne moralini bozma derim...

hmm oyle mi diyorsun dewy? aslinda dedigin dogru olmali. ne bileyim iste, o notu gorunce moralim bozuldu iste.

canım ultrason muayenesinde yumurtaların kabuklarını görüyolar sadece..içlerinde yumurta olup olmadığı ancak tüp bebekte toplama işleminden sonra anlaşılıyo.banada tüp bebek doktorum aynen böyle anlatmıştı..doktorunun notunu yanlış okumuş falan olabilirsin çünkü ultrasonla anlamanın imkanı yok..ve sana 2 tanesi bile yeter..ve bugün 15 mm olan yumurtan yarın 17,öbür gün 19 gibi falan olacak..ilacına devam ediyomusun?çatlatmayı c.tesi yapacaksın anladığım kadarıyla..pazartesiye kadar gelişirler daha..hiç canını sıkma,ama doktoruna sorabilirsin,bi açıklama yapsın bence...

canım özletme kendini...bak devamsızlığın arttı sanki:) ne alemdesin?d.k.hapı içiyodun dimi? transfer ne zaman?
canım baby shower nedir dicektim dew anlatmış..aslında güzel bişey yaa..çokta eğlenceli..iyice öğrende bizde yapalım hehehee:)))
(ayy inşallah)

pirayeeeee naber tatlııımm:)

kızlar dün landarchla konuştuk,kuzeyi kendisi besliyomuş,altını falan kendisi alıyomuş artık:) ama hastanede hala kuzu..landarchta gidip geliyomuş..biraz daha yorulacaklar ama sonu selamet inşallah..kendisi yazmamış ben aktarayım dedim dedim..

canımcım israil bey gerçekten çok iyi bir doktor, iyi yapıyorsun, ben haliyle antalyada onunla devam etme şansım yok, burada bahsetmiştim doktorum prof. seyide soysal onunla devam ediyorum... bugün 6 dan sonra eşimle gidicez keseyi görmek için... tuhaf bi duygum var heycan korku!! inanamazlık

öyle deme yaaa zor süreçlerin olmuş ama benim başka topicten bi arkadaşımın 5. denemesinde ikizleri oldu hepimiz yaşadık yaşıyoruz, evlilğiğimze, ailemize, çevremize yansıttık, yansıtıyoruz.... ama işte umudunu söndürme ne olur

sağolassın gülemmmmm, inşallah bugün görürüz keseyi canım dua et lütteenn

Oncelikle Gulem cok sevindim Kuzeyin durumuna super haber vallaha :))) yerim ben onu...

Bugun doktorumun hemsiresi aradi 3Lu testimin sonucu cikmis cok sukur gayet iyi cikmis 2li testim gibi iyi duzeyde ay nasil rahatladim anlatamam :)))

Oncelikle Gulem cok sevindim Kuzeyin durumuna super haber vallaha :))) yerim ben onu...

Bugun doktorumun hemsiresi aradi 3Lu testimin sonucu cikmis cok sukur gayet iyi cikmis 2li testim gibi iyi duzeyde ay nasil rahatladim anlatamam :)))

çoook sevindim canım, epey rahatlamışsındır zor bir sınavı daha atlattın
kutlamalısın bunu

cnm kızlar söylemiş ama o görülemez ki anca toplamayla anlaşılır..bozma moralini yeterince de büyürler aşılama gününe kadar sıkma canını kötü bir durum yok bence..

gulem buralarda yeni yeni var artık hem düğünlerde hem doğumda oluyo.mesela atıyorum ben doğum yapıcam işte internette face te mesela eksiklerimi (istediğim marka) yazıyorum arkadaşlarımda alıyolar .. mesela büyük hediyeler için 5 6 arkadaş beraber toplanıp alıyolar. çok hoş bence ben evlenince tam 3 tane çaycı gelmişti:)böylece aynı hediyeden gelmiyo seninde ihtiyacın görülüyo:)bence çok hoşbir olay..kuzenim evlenince yapmayı düşünüyoruz bizde:)

cnm maşaallah çok sevindim hep böyle için rahat geçsin hamileliğin ...kuzeye bende çok sevindim daha iyi olur kuzucuk inş..

Son düzenleme:
kızlaar bu gün arkadaşımın babasının 40 ı için kuran okuması vardı.bende gittim ordaki dua cı teyzeden dua istedim .topluca okuduğu dularda özellikle bikaç kere söylettim çocuk isteyenlere hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin Allah diye..hepimizin ismini geçirdim içimden.çook kalabalıktı tabi benim gözlerim hamilelerin üzerindeyi.ayy bitane 17 yaşında evli bi kız vardı 6 aylık hamile nasıl koşuyo o yana bu yana mutfakta çay pasta servisini hep o yaptı kimseye sıra vermedi vallahi nasıl heveslendim anlatmam.bir tane de benle yaşıt vardı oğlu 8 kızı 5 birde 3 aylık karnında ay hem moralim bozuldu hem dua ettim içim ferahladı geldim:))tabii nerde senin çocuk diyenlere yeni evliyim ben diye geçiştirdim:)))

canım benim çok tatlısın sağol dileklerin için kimbilir ummadığım anda olur ama yorgunum dew hem de çok 7 yıllık evliyim nerdeyse şaka gibi ...

sağol canım benim yaa sanki yanımda gibisin bol bol dua ediyorum kimse anlamıyor sizin gibi iyi ki varsınız..

bende çok sevindim canım,çok merak ediyorum kuzeyi..landarchta iyi,tabii yorgun..ama daha iyi olacak inşallah..
canım senin fıstığada maşallahhhh..ee artık taş gibi hatunum diyecek nerdeyse..yavrum şimdiden kendini ispatlama derdine girdi:))) hehehe inandık yahuuuu..seninde gönlün rahat etsin artık..

ayyy kıyamammmm yapıştınmı kadının yakasına saysaydın hepimizi herkesten dua umar haldeyiz dimi...bende öyleyim..neneye gittim ya çektirmeye kadına dua et demişim çıkarken canım benimmmmm ne hissettiğini bildiğimi söylememe hiç gerek yok zaten..

sağol canım benim yaa sanki yanımda gibisin bol bol dua ediyorum kimse anlamıyor sizin gibi iyi ki varsınız..

canım badeyede yazdım ya o kadar aynı şeyleri hissediyoruz ki..ne bi eksik ne bi fazla...ne kadar zaman geçerse geçsin olana kadar aynı azimle devam edeceğiz...haa arada koptuğumuz zamanlar oluyo..o hallerde burda kolay atlatılıyo...sanki hayat hep burda bu muhabbetle geçecekmiş gibi falan geliyo bazen..ama birbirimiz anladığımız için burdayız...

evet canım çok haklısın badecim beni de unutmadıbn dimi yaa elimden gelen tek şeydua etmek ben de herkese dua et diyorum Allah başka sorun vermesin gerçekten: burda çabuk atlatılıyo :13:

günaydın kızlar...tatil sabahı erkenden geldim...ya kızlar dün 28.günümdü adet olmadım..bugün bekliyorum ağrım var zaten..yine aynı şeyler valla sıkıldım kendimden töbe töbeee..niyemi? perşembe olan diş randevumu hiç sıra olmamasına rağmen bugün 12 ye sıkıştırttım..sekretere bin bir rica ile.şimdi eşimde adet ol madem bi sürü filmi ertelettin dişçiyemi gideceksin dedi.ölee bekliyorum adet olmayı..yani oluversemde gitsem..aklıma acaba hamilemiyim sorusu takılmıyo değil valla acıncak haldeyim bu ne yaaa...1 saate kadar olursm hemen gitcem dişçiye aklıma kötü kötü şeylerde geliyo bi taraftan..ne bileyim...off Allahııımmm sonumuzu hayır et..

dilerim regli olmazsin da disciye gidemezsin :) vallaha bence gitme deirm ben disler bekledibu kadar biraz daha beklesin kocana katiliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…