günaydın kızlar...tatil sabahı erkenden geldim...ya kızlar dün 28.günümdü adet olmadım..bugün bekliyorum ağrım var zaten..yine aynı şeyler valla sıkıldım kendimden töbe töbeee..niyemi? perşembe olan diş randevumu hiç sıra olmamasına rağmen bugün 12 ye sıkıştırttım..sekretere bin bir rica ile.şimdi eşimde adet ol madem bi sürü filmi ertelettin dişçiyemi gideceksin dedi.ölee bekliyorum adet olmayı..yani oluversemde gitsem..aklıma acaba hamilemiyim sorusu takılmıyo değilvalla acıncak haldeyim bu ne yaaa...1 saate kadar olursm hemen gitcem dişçiye aklıma kötü kötü şeylerde geliyo bi taraftan..ne bileyim...off Allahııımmm sonumuzu hayır et..
evet canım çok haklısın badecim beni de unutmadıbn dimi yaa elimden gelen tek şeydua etmek ben de herkese dua et diyorum Allah başka sorun vermesin gerçekten: burda çabuk atlatılıyo :13:
günaydın kızlar...tatil sabahı erkenden geldim...ya kızlar dün 28.günümdü adet olmadım..bugün bekliyorum ağrım var zaten..yine aynı şeyler valla sıkıldım kendimden töbe töbeee..niyemi? perşembe olan diş randevumu hiç sıra olmamasına rağmen bugün 12 ye sıkıştırttım..sekretere bin bir rica ile.şimdi eşimde adet ol madem bi sürü filmi ertelettin dişçiyemi gideceksin dedi.ölee bekliyorum adet olmayı..yani oluversemde gitsem..aklıma acaba hamilemiyim sorusu takılmıyo değilvalla acıncak haldeyim bu ne yaaa...1 saate kadar olursm hemen gitcem dişçiye aklıma kötü kötü şeylerde geliyo bi taraftan..ne bileyim...off Allahııımmm sonumuzu hayır et..
yaa kızlar nerdesiniz yaaa...elimde test oturuyom öleee..eşim sabaha kadar yapmamam için söz verdirtti gitti..erkek milleti işte..
benim ağrılarımda yok oldu..yani giderek artacağı yerde azalıyomu,banamı öle geliyoooo?? beynimmi yok ediyo bu ağrıları..ya bi aksilik olmasın,niye olmuyo bu yaaaaaaaa korkuyom bennnn :18:
yaa kızlar nerdesiniz yaaa...elimde test oturuyom öleee..eşim sabaha kadar yapmamam için söz verdirtti gitti..erkek milleti işte..
benim ağrılarımda yok oldu..yani giderek artacağı yerde azalıyomu,banamı öle geliyoooo?? beynimmi yok ediyo bu ağrıları..ya bi aksilik olmasın,niye olmuyo bu yaaaaaaaa korkuyom bennnn :18:
ay yapsana gulemmmmm gizlice yap wcdesin zanneder yap bence bizede yaz lutfen...
yaa hadi yap şunu anlamaz eşin.ayy çok heyecanlandım yaaa.hadi guleeem
kızlar yapmadım maalesef..saniye saniye belirtilerim artıyo,demekki anca olcam....daha önce 30.güne sarkmamıştı ne yalan söyliim ümitlendim yaa....neyse sabaha kadar beklicem...ben buralardayım.. :44:
GULEEEM görüyorum seni????
badeeee çok sıkıldım yahuuuu
anlıyorum cnm yalnız değilsin:)
olmazsa hsg çekildikten sonra hemen teyzeye gitcem tekrar:)))
yaa kimse niye bana bişii yazmamıış
Merhaba arkadaşlar bendede pko var anlayan varsa sonuçlardan bana yardımcı olursanız çok sevinirim size ultrason sonucumu yazıyorum :26:
uterus boyutları 51*32 mm olup antevert ve antefleks pozsyondadır.Miyometriyum homojen eko paternindedir.Yer kaplayıcı kitle lezyomu saptanmamıştır.
Endometriyum çift duvar kalınlığı 5.9 (eskiden 7ydi).Kavide içinde mayi saptanmadı.
Bilateral over boyutları sağda 31*22 mm, polikistik solda 30*23 mm polikistik olup parankim eko yapısı tabiidir.Dauglasda sıvı saptanmadı.
böyle işte canım ultrason sonucum ayrıca kansızlığımda biraz geçmiş ama yinede kan depolarımı doldurmak için hap verdi sonuçtan pek bi halt anlamadım ama umarım daha iyiye gitmiştir sonuçlarım. overlerin boyutları sizce çokmu büyük off 9 ay oldu evleneli ve hayla hamile kalamadım doktor kontrolünde düzenli klomen kullanmam gerekiyormuş.. satymdan bu yana 32.günüm henüz adet görmedim ama bu ay doktora gidip yumurtlama takibime başlıycam bakalım klomenle umarım herşey yolunda gider
sen eminmisin olacağından ?tüpte o kadar kararlıydın ki şimdi olucam dersen susarım:)ya belki olmazsın (inşaallllllllllah)
eğer olursan da git tabi ölmeden faydalan kadından:)bende salıya çektiricem hsg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?