Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gülemm :)adet olma inşallah ya bir mucize gerçek olsun lütfen :)bu işler hiç belli olmuyor canım ya:)bende zaman geçiyorum işte ya spor falan yapıyorum çocuk soranlara daha yeni evliyim düşünmüyoruz diyorum paso sallıyorum :)d.kontrol hapına devam az kaldı ama bugünde burun spreyine başladım haydi hayırlısı ..daha belli değil yani ne zman ne olacağı ..off ya bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum sonra yeniden canlanıyorum inşallah allahım yüzümüze güler ..

evet canım çok haklısın badecim beni de unutmadıbn dimi yaa elimden gelen tek şeydua etmek ben de herkese dua et diyorum Allah başka sorun vermesin gerçekten: burda çabuk atlatılıyo :13:

hepimiz için istedim cnm hepimiz için dua ettim hamişlerimiz için bile ettirdim .kadın yanımda oturuyodu baktım ufak ufak öteye kayıyo bitmedi bunun istekleri diye geçirdi içinden heralde:))))

yaaa gitme bekle 4 5 gün daha ..bişey olmaz tuz koy dişine:))))ya gulem çok heyecanlandım inş adet olmazsın yani hamilesindir de olmazsın:)ay hadi inş. bu ayın müjdesi de sen ol yaa..gulem hamileysen neneye söyle ölmesin bende geliyorum hahahahaa:))

kızlar diş randevum geçti zaten..çarşıya çıkıcaz test alırım belki..ama şu var geçen ay tüpten sonra bitmek bilmemişti adetim..taa 7.günün akşamı bile leke leke geliyodu,belki o zaman uzadı diye şimdi anca yeterli derecede kalınlaşıyordur..genelde 28.günün sabahı falan olurum..amannnnnn...test alalım dedim eşime hayatta yaptırmam sana onu unut diyo:)))) kafayı yedirdi bana gülme krizine girdim..ne çabuk aklına gebelik geliyo diyo..ya her saniye kendini dinleyen benim..ama tahminim anca olcak..benim göğüs kısmımda sivilceler olur ufacık ufacık daha yeni çıkmışlar...
bade yaa gözümün öününe geldin kadını sıkıştırırken :)))))))) hayır cenaze mevlüdünde bunuda araya sıkıştırmışsın ya asıl ona çok güldüm yaaa......heheee:)))

neyse kızlar...yinede umutlanmıyorum ya...çıkıyorum akşama görüşürüz..

yaa kızlar nerdesiniz yaaa...elimde test oturuyom öleee..eşim sabaha kadar yapmamam için söz verdirtti gitti..erkek milleti işte..
benim ağrılarımda yok oldu..yani giderek artacağı yerde azalıyomu,banamı öle geliyoooo?? beynimmi yok ediyo bu ağrıları..ya bi aksilik olmasın,niye olmuyo bu yaaaaaaaa korkuyom bennnn :18:

ay yapsana gulemmmmm gizlice yap wcdesin zanneder yap bence bizede yaz lutfen...

yaa hadi yap şunu anlamaz eşin.ayy çok heyecanlandım yaaa.hadi guleeem

Merhaba arkadaşlar bendede pko var anlayan varsa sonuçlardan bana yardımcı olursanız çok sevinirim size ultrason sonucumu yazıyorum :26:

uterus boyutları 51*32 mm olup antevert ve antefleks pozsyondadır.Miyometriyum homojen eko paternindedir.Yer kaplayıcı kitle lezyomu saptanmamıştır.
Endometriyum çift duvar kalınlığı 5.9 (eskiden 7ydi).Kavide içinde mayi saptanmadı.
Bilateral over boyutları sağda 31*22 mm, polikistik solda 30*23 mm polikistik olup parankim eko yapısı tabiidir.Dauglasda sıvı saptanmadı.

böyle işte canım ultrason sonucum ayrıca kansızlığımda biraz geçmiş ama yinede kan depolarımı doldurmak için hap verdi sonuçtan pek bi halt anlamadım ama umarım daha iyiye gitmiştir sonuçlarım. overlerin boyutları sizce çokmu büyük off 9 ay oldu evleneli ve hayla hamile kalamadım doktor kontrolünde düzenli klomen kullanmam gerekiyormuş.. satymdan bu yana 32.günüm henüz adet görmedim ama bu ay doktora gidip yumurtlama takibime başlıycam bakalım klomenle umarım herşey yolunda gider

ay yapsana gulemmmmm gizlice yap wcdesin zanneder yap bence bizede yaz lutfen...

yaa hadi yap şunu anlamaz eşin.ayy çok heyecanlandım yaaa.hadi guleeem

kızlar yapmadım maalesef..saniye saniye belirtilerim artıyo,demekki anca olcam....daha önce 30.güne sarkmamıştı ne yalan söyliim ümitlendim yaa....neyse sabaha kadar beklicem...ben buralardayım.. :44:

kızlar yapmadım maalesef..saniye saniye belirtilerim artıyo,demekki anca olcam....daha önce 30.güne sarkmamıştı ne yalan söyliim ümitlendim yaa....neyse sabaha kadar beklicem...ben buralardayım.. :44:

anlaşıldı çatlatcan bizi :))neyse hadi ısrar etmiyeyim :))inş. vardır bebeişin cnm

olmazsa hsg çekildikten sonra hemen teyzeye gitcem tekrar:)))

sen eminmisin olacağından ?tüpte o kadar kararlıydın ki şimdi olucam dersen susarım:)ya belki olmazsın (inşaallllllllllah)
eğer olursan da git tabi ölmeden faydalan kadından:)bende salıya çektiricem hsg

öyle tanıdık geldi ki halin gülemcim bakarsın bir mucize olur ben ilk gebelşiğimi böyle öğrendim biliyormusun o geceyi hatırlattın bana testi yaptım banyoda bırakıp tv izlemeye gittim o kadar imkansızdı yok ddiyordum döndüğümde çığlıklarla eşimi çağırım o gece bile rabbimin bir lütfuydu diyorum şimdi kimbi,lir şimdi sen de görürüm bunu canım yaaaa

yaa kimse niye bana bişii yazmamıış

cnm vallahi ben de pko nun hası var ama öyle tıbbi terimlerden pek anlamam. over boyutları normalmidir bilmiyorum açıkcası.tek diyebileceğim dr.un şeker yüklemesi yapar ona göre glukophace kullanırsın.. inş. adetlerin ve yumurta büyüklüğün daha iyi olur:)

canım kusura bakma kendi derdime düştüm..ben pco değilim,over boyutlarınıda bilmiyorum hiç önemsendiğini duymadım daha doğrusu..henüz bi takip falan yapılmamış ama pco olduğunu bilmen iyi bişey..bizler sebeplerimiz bilemeden yıllar geçirdik..evleneli 9 ay olmuş çok taze gelinsin daha:) takiple hamile kalırsın,belki ona bile gerek kalmaz..klomenle gebe kalan o kadar çok kişi var ki..inşallah en yakın zamanda gebe kalırsın...

sen eminmisin olacağından ?tüpte o kadar kararlıydın ki şimdi olucam dersen susarım:)ya belki olmazsın (inşaallllllllllah)
eğer olursan da git tabi ölmeden faydalan kadından:)bende salıya çektiricem hsg

canım emin değilim bu sefer:))) çünkü 27.günün gecesi yada 28.gün olurdum..bilemedin 29 :)))))))) ay koptum iyice...
perşembe günü arkadaşıma gittim ateş basıyo falan...olmadı,dün yani 28.gün belirti yok gibiydi,hatta ağrım olur okulda rezil olurum diye korkmuştum..bugünde ağrım falan giderek yok oldu gibi hissettim..off..bu gece oldum oldum,sabah ilk idrarla yaparım testi...ilk kez acaba dedim...çok ilginç... seninde salımı çekilecek???ayy hadi inşallah kolay atlatırsın..ayrıntıları anlat bana da...sonu güzel çıksında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…