Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bugün doktora gittim yumurtlama takibi için doktor rahim kalınlığı, yumurta çok güzel diye tekrarlayıp durdu beni de heyecanlandırdı yeri hazır sakın günleri kaçırma dedi her şey güzel bu zamana kadar neden olmadığına anlam veremedi bunu kaçıncı kez duyuyorum ama her seferinde saf gibi heyecanlanıyorum .Kimbilir belki bu sefer diyorum. Ay sizinle umutlarım yeniden mi yeşeriyo ne:)
Badecim halin gözümün önüne geldi çok şekersin ya bizim için ne diliyorsan Allah sana iki katını versin .
Gülem belki bu sefer adın gibi gülersin ha canım...

hıımmm :) o zaman sabah ilk iş buraya yazıyosun bakarım ben:)yaa evet salı çekilicem inş. tüplerde sıvı yoktur birde onla uğraşmayayım artık 3. oluyo benim kendim çekecek kadar tecrübe edindim:)inş ikimizinde bişey yoktur hatta senin çekilmeye gerek bile kalmaz inş:)

canım farkında değilmişim ama umutlanmışım...aslında her ay umutlanıyoruz sanırım:) kendime konduramıyorum ama adet günüm geçince iyice ümitlendim...adet belirtilerim gidip geliyo gibi..beynimmi yok ediyo anlamadım..olabilir valla...bi belim fena ağrıyo tam kuyruk sokumum...ne biliiiim yaaaa..gerçi benim hep bi yerlerim ağrır:)))
ben bide pek bi gururluyumdur heheee....kendi kendime bile test yaptın bak olmadı der dururum,kendimden bile kaçıyorum şu an...
çok dua ettim..hep edicem..hayırlısı....

şeker yüklemesimi aa nedenkii? hiç duymamıştım pkoda kullanıldığını benim ilacım klomenmiş düzenli yumurta takibi gerekiyo sanırım inşallah öyle senelerce beklememe gerek kalmazda tez zamanda gelir bebişim bu arada 32.günüm bugün henüz görünmedi kırmızılar bikaçgüne kadar gelmesi lazım bakalım beklemediyim inşallah hiç bişeye gerek kalmazda bebeğim benimledir bu ay incir kürü yapmıştım sayesinde güzel adet gördüm ama geç yumurtladım sanırım 22.günümde falan umarım yumurtlayabilmişimdirde tutunmuştur bebişimde :26:geçen ayda klomen kullanmıştım 33.günümde adet olmuştum bakalım busefer nezaman gelcek :26: Allah tüm isteyenlere verir inşallah kızlar yaa sağolun bu arada cevap yazdığınız için

tamam canım..sabah eğer olmadıysam derhal yapıyorum ve yazıyorum...
yaa banada çekilmişti 2008 de...çok merak ediyorum ne durumda olduğumu..hehehe bende ultrason olsada kendim baksam şu yumurtalara diyodum eşime delirdin iyice diyodu..valla baksam anlarım ben:))

bu arada eşim geldi:) yüzünde bi merak görmeniz lazım..kıyamammm yaaa..yaptım negatif dedim eee ben sana dedim dedi hemen
şaka yaptım dedim sevindi garibim :)

aa süper canım yaa..hadi inşallah o güzel yumurta bebişin olur yerleşiverir rahmine...umut hep var canım yaa..varmış yani...
bende 4 yıldır ilk kez böyle bişey yaşıyorum..şüphesi bile heycanlandırıyo...hayırlısı diyelimmm..

yaa Allahım umutlarınızı boşa çıkarmasın inş. cnm ..ahh ahh eşimin test yaptığımda hamileyim deyince yüzündeki bakışı unutamıyorum hiç öyle görmemiştim o geldi aklıma ..ayy neyse oturup ağlamak istemiyorum..
sen şu tüp merkezini açta yemeklerden sonra filan gelir bakarız yumurtalarımıza artık bizdende para istemezsin:)

cnm umut olmadan yaşanmıyo ki .hamdolsun dr.lar bizden ümitlerini kesmedikçe biz umutlanmaya heyecanlanmaya devam edicez.belki seninde bu ay biter hasretin belli olmaz cnm

off ağlama bende ağlarım
benim merkez bedava olcak dedim yaaa...herkese..zaten senin çocuğun kocman olur o zaman..ama istersen gönüllü çalışabilirsin...hsg leri sen çekersin

Aynı ben yaa aynı düşüncelerle yer dururdum kendimi bu kadar olur valla:)

off ağlama bende ağlarım
benim merkez bedava olcak dedim yaaa...herkese..zaten senin çocuğun kocman olur o zaman..ama istersen gönüllü çalışabilirsin...hsg leri sen çekersin

ağlatmayın beni yaaa bugün eskileri hatırlıyoruz noluyosa bize elimizde kalanlar onlar olduğu içindir belki olsun bazen çok zor geliyor hayat bazen de boş bomboş dağılşıyorum gene :2:

Gulemmmmmmmmmm cok sabirlisin yemin ederim sabahi dort gozle bekliyorum umitlendim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hayirlisi guzelim benim...dualarim seninle....

off ağlama bende ağlarım

tmm ben çekerim yımırta takibinide alırım ondanda deneyimliyim..senin şu neneyide alternatif tıp, akupunktur kısmına koyarız:)))))tamam işte:)

Gulemmmmmmmmmm cok sabirlisin yemin ederim sabahi dort gozle bekliyorum umitlendim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hayirlisi guzelim benim...dualarim seninle....

canımmmm sabır taşıyım ben ne diyosunn:))) ha sabah ha şimdi aslında sonuç çıkarda ne bileyim ya inatlaşıyorum sanırım kendimle..kötü bi gece geçirmektense,uyuyamamaktansa sabah yüzleşirim dedim,çıkmazsa temizliğe girişir kafamı dağıtırım heheheee....

tmm ben çekerim yımırta takibinide alırım ondanda deneyimliyim..senin şu neneyide alternatif tıp, akupunktur kısmına koyarız:)))))tamam işte:)

tamam,embriyolog olarak dew i atıyorum:) aaa neneyi unutmam,alternatif tıbba açık bi merkez olucaz..hatta ebeler nineler gırla gidecek hahahaaaaa:))))))))))

neyse ben kaçıyorum canlar...herşeyin hayırlısı...

ben de psikolog olayım o zaman tec rübelerimle kazandığım olgunluğum bir işe yarasın bari:::)

ben de psikolog olayım o zaman tec rübelerimle kazandığım olgunluğum bir işe yarasın bari:::)

ol valla,en çok ona ihtiyaç var aslında:)

günaydın bu arada..sabah 5 te wc ye kalktım ve testi yaptım..negatiffffff tabbiiiikiii...ayyy ne heyecanmış yaa..şimdide ağrıyla uyandım kızlar şaka gibi..olsun beee umut fakirin ekmeğiymiş...daha fazla gecikip beni germesinde gelsin bi an evvel...
hadi bakalım iyi pazarrlarrrrr...uğrarım yine..

Defalarca yasadigimiz negatifler diymi?Neyse yapmana sevindim cunku ben de bunu defalarca yasayan birisi olarak testi yaptiktan resmen 1 saat sonra regli olurdum kafamiz tabi o kadarbaskiliyor ki regliyi beynimizle getirtmiyoruz simdi reglin olsun bitsin su erteledigin herseyi yap cnm bak unutma ozellikle dis olayi onemli cnm hamilelikte disler bir garip oluyor,ayrica teyzeye yine git derim....uzuzulme tamam mi bir gun elbet goreceksin o cift cizgiyi....

ilk 3 ayim zor gectigi icin bir turlu firsatim olmamisti 1 ay once bir test aldim malum ben idrar testi hic yapmadim bu tedavimde neyse uzerine idrar damlattim ve cifit cizgiyi gordum ne icimde kalmis be dedim kendi kendime sakladim testi dursun...

sabah erkenden kalkıp yarı uyur halde baktım yazmamıştın.kesin yapmadı bu kız dedim.inş. sabrının sonu selamte çıkar diye homurdana homurdana uyudum tekrar .eşim uykumda konuştuğumu sanmış tamam cnm uyu tamam diyo:))neyse sağlık olsun o çizgiyi görücez elbet bir gün bebeişimizide koklycaz Allahın izniyle .o zaman üzülmüyoruz.şimdi şöyle rahat bir adet geçsin de mr ını dişini hallet sonrada dondurulmuşlarına başlarsın cnm:)

Gülemciiiim yaaaa beni nasıl heycanlandırdın anlatamam, sayfaları nasıl bir çırpıda okudum, dediğin gibi umut fakirin ekmeğiymiş. Test yapmana sevindim, bugün gelir reglin merak etme, ben,mde DEW in dediği gibi negatifi gördükten 1-2 saat sonra olurdum, psikolojik birazda. Olsun canım, bazen bu stresi heycanı yaşamak bile güzel oluyo, ben yaklaşık 3 aydır yaşayamıyorum acaba, hamilemiyim bile diyemiyorum. Anlattığınız gibi eşime hamileyim diyip onun yüzündeki unulmaz hali bilmiyorum, hiç yaşamadım, nerdeyse 4 yıllık evliyiz ama tık yok. Herşeyde vardır bir hayır diyorum. Bu arada burnum kaşınıyo ve hapşuruyorum dünden beri. Allahım şaka mı bu? yine mi hasta oluyorum.... Ne diiim artık. Olcakla ölceğe çare bulunmuyo, başıma gelecek herşeye razıyım.Pek bi uysalım bu aralar. Herşey Allahtan deyip kestirip atıyorum
DEW canım benim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim, Landarcın durumunada çok çok sevindim canım benim yaaaa... Kuzeyimiz de çok iimiş onada çok sevindim walla.... Evlerinede çıksalar artık ta anlatsın bize Kuzayin hallerini bir bir taze annemiz:) Badecim hepimiz için dua okutman çok hoş.Allah razı olsun, hepimizin duaları kabul olsun... BEn çok saçma sapan bi haldeyim 2 gündür. Böööle boynum bükük, azcık asabi.... Offfff canım sıkılıyo kızlar.

aslında böyle bi gecikme yaşamadığım için ve gururumdan öyle çok test geçmişim yok..bu sefer umutlanmışım valla ne yalan söyliim..bende aşılama için gidip hamile olduğumu öğrendiğimde eve dönerken test almıştım..o gün yaptım hemen çünkü dşük yapıyosundur dediler en azından bi göreyim demiştim ve siliik ikinci çizgiyi görmüştüm,iki gün sonra sanılanın aksi olmuştu ve değer ikiye katlnmıştı,yine eve dönerken test almıştım ve bu sefer belirgin çıkmıştı ikinci çizgi..bende hala saklarım onları..o günlerde öptüğümü bilirim o testleri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…