sabah erkenden kalkıp yarı uyur halde baktım yazmamıştın.kesin yapmadı bu kız dedim.inş. sabrının sonu selamte çıkar diye homurdana homurdana uyudum tekrar .eşim uykumda konuştuğumu sanmış tamam cnm uyu tamam diyo:))neyse sağlık olsun o çizgiyi görücez elbet bir gün bebeişimizide koklycaz Allahın izniyle .o zaman üzülmüyoruz.şimdi şöyle rahat bir adet geçsin de mr ını dişini hallet sonrada dondurulmuşlarına başlarsın cnm:)
Gülemciiiim yaaaa beni nasıl heycanlandırdın anlatamam, sayfaları nasıl bir çırpıda okudum, dediğin gibi umut fakirin ekmeğiymiş. Test yapmana sevindim, bugün gelir reglin merak etme, ben,mde DEW in dediği gibi negatifi gördükten 1-2 saat sonra olurdum, psikolojik birazda. Olsun canım, bazen bu stresi heycanı yaşamak bile güzel oluyo, ben yaklaşık 3 aydır yaşayamıyorum acaba, hamilemiyim bile diyemiyorum. Anlattığınız gibi eşime hamileyim diyip onun yüzündeki unulmaz hali bilmiyorum, hiç yaşamadım, nerdeyse 4 yıllık evliyiz ama tık yok. Herşeyde vardır bir hayır diyorum. Bu arada burnum kaşınıyo ve hapşuruyorum dünden beri. Allahım şaka mı bu? yine mi hasta oluyorum.... Ne diiim artık. Olcakla ölceğe çare bulunmuyo, başıma gelecek herşeye razıyım.Pek bi uysalım bu aralar. Herşey Allahtan deyip kestirip atıyorum
DEW canım benim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim, Landarcın durumunada çok çok sevindim canım benim yaaaa... Kuzeyimiz de çok iimiş onada çok sevindim walla.... Evlerinede çıksalar artık ta anlatsın bize Kuzayin hallerini bir bir taze annemiz:) Badecim hepimiz için dua okutman çok hoş.Allah razı olsun, hepimizin duaları kabul olsun... BEn çok saçma sapan bi haldeyim 2 gündür. Böööle boynum bükük, azcık asabi.... Offfff canım sıkılıyo kızlar.
ah ah gülemcim ne desem boş ..o kadar benzer şeyler aynı duygular yaşıyoruz ki..elbet birgün bizde göreceğiz arkadaşım o çizgiyi ..hiç inancımı kaybetmiyorum anne olacağız allahın izniyle hepimiz gerçekten birgün şeytanın bacağını kıracağız belki bu tedavinizd e belki sonrakinde kimbilir belki de kendiliğinden hiç beklenmedik anda gelecek miniğimiz ama olacak buna inanıyorum . okadar içten diliyorum ki burda inşallah hamilelik bulantılarımızı ,karnımızının ne kadar çıktığını ,bebğimizin hareketlerini sonrasında ise doğum maceralarımızı ve son olarak bebiş büyütürken ki hikayaelerimizi konuşuyor olacağız er yada geç inanıyorum buna ..sizleri seviyorum ..
canım yaaa...bende 5 te uyandım..direk test fikriyle uyandım zaten..epey bekledim iyice sabah olsun diye,sonra kalktım yaptım,negatifi görünce bu sefer bi aksilikmi var diye düşünmekten uyuyamadım..o ara kızlara yazayım bari dedim hatta:)))
üzüldüm sanki ama geçer..
Gülemciiiim yaaaa beni nasıl heycanlandırdın anlatamam, sayfaları nasıl bir çırpıda okudum, dediğin gibi umut fakirin ekmeğiymiş. Test yapmana sevindim, bugün gelir reglin merak etme, ben,mde DEW in dediği gibi negatifi gördükten 1-2 saat sonra olurdum, psikolojik birazda. Olsun canım, bazen bu stresi heycanı yaşamak bile güzel oluyo, ben yaklaşık 3 aydır yaşayamıyorum acaba, hamilemiyim bile diyemiyorum. Anlattığınız gibi eşime hamileyim diyip onun yüzündeki unulmaz hali bilmiyorum, hiç yaşamadım, nerdeyse 4 yıllık evliyiz ama tık yok. Herşeyde vardır bir hayır diyorum. Bu arada burnum kaşınıyo ve hapşuruyorum dünden beri. Allahım şaka mı bu? yine mi hasta oluyorum.... Ne diiim artık. Olcakla ölceğe çare bulunmuyo, başıma gelecek herşeye razıyım.Pek bi uysalım bu aralar. Herşey Allahtan deyip kestirip atıyorum
DEW canım benim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim, Landarcın durumunada çok çok sevindim canım benim yaaaa... Kuzeyimiz de çok iimiş onada çok sevindim walla.... Evlerinede çıksalar artık ta anlatsın bize Kuzayin hallerini bir bir taze annemiz:) Badecim hepimiz için dua okutman çok hoş.Allah razı olsun, hepimizin duaları kabul olsun... BEn çok saçma sapan bi haldeyim 2 gündür. Böööle boynum bükük, azcık asabi.... Offfff canım sıkılıyo kızlar.
üzülüyo insan ama geçiyo nelere geçmedi ki.Allahım daha kötü şeyler verip bu yaşadıklarımızı aratmasın..cnm adetinin gecikmeside geçen aydan atılmayan yumurtan kist yapmış olabilir ..belki o yüzden hem ağrın hem gecikmen oldu..küçük yumurtalar büyüyebiliyo bu adteine kadar..inş. evdeyken olursun da sıcak sıcak geçirirsin..
ol valla,en çok ona ihtiyaç var aslında:)
günaydın bu arada..sabah 5 te wc ye kalktım ve testi yaptım..negatiffffff tabbiiiikiii...ayyy ne heyecanmış yaa..şimdide ağrıyla uyandım kızlar şaka gibi..olsun beee umut fakirin ekmeğiymiş...daha fazla gecikip beni germesinde gelsin bi an evvel...
hadi bakalım iyi pazarrlarrrrr...uğrarım yine..
adet oldummmmmm bennnn:)
kızlar ya ben de doğum kontrol hapı kullanıyorum ya hayatımda ilk defa :)normalde genç kızlar bile sivilceler için kullanıyor bunu ama bende acayip sivilce yaptı yahu anlamadım neden ..sırtımda bilem çıktı of hiç olmaz dı böle ..dewcim sen bilirsin birde burun spreyine başladım 2 gün oldu hapların bitmesine de az kaldı bu spreyin yan etkisi falan oluyor mu ki ..sevgilerrr
canım ben de alıcam o testten yapıcam bugün, çift çizgiyi şöyle kopkoyu bir göreyim demi nihayet.. saklıycam ben deDefalarca yasadigimiz negatifler diymi?Neyse yapmana sevindim cunku ben de bunu defalarca yasayan birisi olarak testi yaptiktan resmen 1 saat sonra regli olurdum kafamiz tabi o kadarbaskiliyor ki regliyi beynimizle getirtmiyoruz simdi reglin olsun bitsin su erteledigin herseyi yap cnm bak unutma ozellikle dis olayi onemli cnm hamilelikte disler bir garip oluyor,ayrica teyzeye yine git derim....uzuzulme tamam mi bir gun elbet goreceksin o cift cizgiyi....
ilk 3 ayim zor gectigi icin bir turlu firsatim olmamisti 1 ay once bir test aldim malum ben idrar testi hic yapmadim bu tedavimde neyse uzerine idrar damlattim ve cifit cizgiyi gordum ne icimde kalmis be dedim kendi kendime sakladim testi dursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?