Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım yaaa...bende 5 te uyandım..direk test fikriyle uyandım zaten..epey bekledim iyice sabah olsun diye,sonra kalktım yaptım,negatifi görünce bu sefer bi aksilikmi var diye düşünmekten uyuyamadım..o ara kızlara yazayım bari dedim hatta:)))
üzüldüm sanki ama geçer..

bende heyecanlamdım canım..bi tuhaf oldum..inkar etmeye umutlanmamaya çalıştım yok içim kıpır kıpır olmuştu...ama gerçekten düşünce gücü diye bişey var yaaaa..nasıl belirti falan yok,hepsi yok olmuştu..ta ki negatifi gördüm ağrım başladı..ama halada olmadım..bağırsaklarıma doğru,sol kasığım fena ağrıyo,çetin bi adet beni bekliyo sanırım...başka bişey olmasında...ama hiç böylede olmazdı..off evdeyken olsa iyi olacak,yarına sarkarsa rezil olurum..

ah ah gülemcim ne desem boş ..o kadar benzer şeyler aynı duygular yaşıyoruz ki..elbet birgün bizde göreceğiz arkadaşım o çizgiyi ..hiç inancımı kaybetmiyorum anne olacağız allahın izniyle hepimiz gerçekten birgün şeytanın bacağını kıracağız belki bu tedavinizd e belki sonrakinde kimbilir belki de kendiliğinden hiç beklenmedik anda gelecek miniğimiz ama olacak buna inanıyorum . okadar içten diliyorum ki burda inşallah hamilelik bulantılarımızı ,karnımızının ne kadar çıktığını ,bebğimizin hareketlerini sonrasında ise doğum maceralarımızı ve son olarak bebiş büyütürken ki hikayaelerimizi konuşuyor olacağız er yada geç inanıyorum buna ..sizleri seviyorum ..

inşallah canım..inşallah..bende kalakaldım öyle..hala olmadı adetim...

sizce ne olabilir geciktiren?hiç düzensizlik yaşamadığım için endişelenmeye başladım ben...

üzülüyo insan ama geçiyo nelere geçmedi ki.Allahım daha kötü şeyler verip bu yaşadıklarımızı aratmasın..cnm adetinin gecikmeside geçen aydan atılmayan yumurtan kist yapmış olabilir ..belki o yüzden hem ağrın hem gecikmen oldu..küçük yumurtalar büyüyebiliyo bu adteine kadar..inş. evdeyken olursun da sıcak sıcak geçirirsin..

yaa noluyo senin bu hastalık psikolojik bişey olmasın ne bileyim stresle felan ortaya çıkan bişey..her niyetlendiğinde bişey çıktı benimki gibi ertelendi de ertelendi tedavin..iyi bak kendine cnm o kadar dkh ı içiyosun boşa gitmesin...kıyamam küçük emrah gibi boynunu bükme toparlan tedavi öncesi depresyonu bu:)herşey çok güzel olucak cnm seninde kekecb in gibi ilk atışta tutacağına inanıyorum ben:)AMİN cnm hepimizin duası kabul olsun.

haklısın canım Allah beterinden,dermansız dertten korusun...canım bende taaaa önceden hep kist olurdu meğer yumurtlamıyomuşum ama o zamanlar bile hiç gecikmiyodu,ama olabilir yinede dengezisliğe sebep olabiliyo..valla bugünde geçti yaaa..evdeyken oluverseydi yaaa...

Canım benim hiç üzülme desem de boş biliyorum bunlar bizim imtihanımız inan o kadar çok yaşadım ki bu sahneleri seni üzmemek için yazmamıştım olabilir böyle psikolojik geç gelmeler sakın koyverme kendini sen bize lazımsın ona göre :)

kızlar ya ben de doğum kontrol hapı kullanıyorum ya hayatımda ilk defa :)normalde genç kızlar bile sivilceler için kullanıyor bunu ama bende acayip sivilce yaptı yahu anlamadım neden ..sırtımda bilem çıktı of hiç olmaz dı böle ..dewcim sen bilirsin birde burun spreyine başladım 2 gün oldu hapların bitmesine de az kaldı bu spreyin yan etkisi falan oluyor mu ki ..sevgilerrr

yavaş yavaş kurmaya başlamıştım tuhaf tuhaf şeyler....rahatladım gerçekten..idrar testleri hakkında hep yanılgılar yaşayanlar var ama bana denk gelmez hiç öle şeyler..gebelik ihtimali olmayınca endişelenmeye başlamıştım..neyse önümde hsg var artık...

melodicim canım d.k.hapı çok kullandım ama sivilce falan yapmamıştı bende,2 tanecik kalmış nasılsa zararıda yok endişe etme,nazarın olsun onlarda...transfere az kaldı dimi canımmm,hadi sen güldür yüzümüzü..

dogum kontrol hapi bende bri yan etki yapmadi ama bazi arkadaslarimda benzer durumlar olmustu az kalmis nasil olsa dert etme,burun spreyinin de bir yan etkisi olmamisti bende canim sende de olacagini sanmiyorum...hadi bakalim hizla transfere yaklasiyorsun :)

canım ben de alıcam o testten yapıcam bugün, çift çizgiyi şöyle kopkoyu bir göreyim demi nihayet.. saklıycam ben de

öff yarın hsg var.eşime izin vermemiş müdürü.yalnız gidicem sters oldum.tünel kazıp kaçasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…