Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Offfff kızlar acayip stres oldum ben yine.... Neden böle oldum kine gözüm hiç bişi görmüyo walla, b,r an önce başlasam istiyorum şu tedaviye.... Ayyyy kalbim pıt pıt. heycan yapmiiiim diyorum ama her ay aynı stres, tedaviye başlıcam mı başlamıcam mı.... Bu stres beni çok yıprattı yeminle kızlra yaaaa.... Herşeyden soğudum, bir tek aklımda bu var, başka hiiç bişicik düşünemez oldum, neşemde gitti. İşlerde çok yoğun zaten, konsantre olamıyom yaptığım işede... İşlerde bi yerinde patlak çıkarsa mıçarım walla.... Allahım Şu bir ay çabuk geçiversin, hepimizid duaları kabul oluversin.....

canım ben de alıcam o testten yapıcam bugün, çift çizgiyi şöyle kopkoyu bir göreyim demi nihayet.. saklıycam ben de

Al al bebek albumunun basina koyacagim ben onu :)

öff yarın hsg var.eşime izin vermemiş müdürü.yalnız gidicem sters oldum.tünel kazıp kaçasım var

badecim hay allah yaaa yanliz gidecek olmana uzuldum ya hsg rahim filmi diymi?daha once cekilmistin diymi sen?ben cekildim amerikada benim hic acimamisti hatirliyorumda herkes cok korkutmustu benidilerim cok sorunsuz harika gecer guzelim.

Canim stres yok stres yok sen stres yapinca ne degisecek ki bosuna vucudunu yipratiyorsun be guzelim...insallah hersey yolunda gidecek hayirlisiysa zaten baslayacaksin tedaviye...

evet cnm rahim filmi .bende iki kez çektim ama çok stres oluyorum böyle.galiba panik atağımsı bişey oldum ben:)diyorum ya dr.la görüşmeye gittiğimde elim ayağım buz kesiyo tansiyonum düşüyo felan.eşim yanımda olunca ondan güç alıyorum.ağrısız biliyorum ama içime söz geçiremiyoruminş.dediğin gibi geçer cnm .sorun olacağından değilde şu stresi halldemiyorum

Canım benim benim hsg kabus gibiydi. Aslın canım sıkıdır ama hüngür hüngür ağlamıştım. Burda olanaklar kısıtlı, makineler eski birde ağrı kesici iğne falan yapmamışlardı, filmden sonra bi ilaç vermişlerdi,normal bi ağrı kesici. Ama sen daha önceden de deneyimliymişsin, ağrında olmamış, korkma tatlım, stres yapma, herşeye alışık artık, yalnız doktora gidip gelmelere de alışırız tatlım. Bak ben İstanbula yalnız gidip geliyorum. Eşim yumurta toplama zamanı gelicek sadece Ahhh ahhh doktor öncesi stresi hep oluyo tatım, ben de donup kalıyorum doktorun yanında. Sonra aklıma geliyo soracaklarım da mail atıyorum arıyorum falan... Şu doktor stresini ne zaman yenicez bakalım. Umarım senin de sonucuntemiz çıkar badecim.Stres yapma tamam mı, varsa gelebilecek seninle bi arkadaşına haber ver istersen, yalnız bırakmasın seni

piraye sakin ol canım..ilk kez yaşayacak olman geriyo seni bence,ama inan herşey yolunda gidecek canım yaaa...aşılamaya gidiyomuşsun gibi düşün bari..neler yaşıcam korkusunu at kafandan,bak merkezinin iyi olduğunu kekecb kanıtladı,içinde rahat etsin..sen ilaçlarını düzenli al başka bişeye gerek yok..ne durumdasın?adet tarihin bellimi?

bade bende sana hsg yi soracaktım,kaçta yapılacak? bana 2008 de yapılmıştı ve çok ağrım olmuştu,endo yüzünden sanırım...bazı merkezlerde bayıltıyolarmış ama onada gerek duymam en beter önceki gibi olsada bayılmak istemem..eşimde bana kendin git dedi iyimi:)))

dew canımm nasılsın? bence bebek albümünün ilk sayfası embriyo resmi olmalı,bende arşiv olcak yakında embriyolar:) bi gün bi çocuğum olursa elimdekileride kardeşlerin diye gösteririm artık hehehehe:)

çido sen nasılsın?keyfin yerinde dimi:)muayene ne zaman?

Son düzenleme:

Canım benim çok büyük ihtimal perşembe günü olucam regli. Gülemcim senin bir önceki hsg ağrılı olduysa sakın yalnız gitme. Demek bizim bünyeler kaldırmıyo bu hsg olayını. Ya bi arkadaşın olsun ya eşin gelsin seninle, benden bi daha isteseler ölürümde burda yaptırmam, İzmire giderim bursaya giderim... Walla buranan imkanları çok fenaydı. Canım bu arada reglin nasıl ağrısız sancısız geçiyo mu bari. Nene bari ağrıda sancıdaa işe yaramış olsun heheh :) benim de kasıklarım yoklamaya başladı, sanki ağrılı geçecek gibi, papatya çayına başladım bugün,işte böle :) senin hsg ne zamandı gülemcim

aynen canım benim ilk hsg de kabus gibiydi..çok dayanıklıyımdır,çok ağrı çekmişimdir ama hsg de ağlamaktan helak oldum..doktorda ters mendabur bi kadındı..oda gerdi tabii..en çok o halde olmaktan canım yanmıştı..ne bilecektim bu kadar şey gelecek başıma..
şimdi merkeze karşıda dolduruyorum kendimi..Allah verede bişey çıkmasın hsg de..aksi halde ağzıma geleni saycam valla..

canım ben doktora giderken konuşacaklarımı yazarım bi kağıda:) en son romatologta bile kağıttan sordum,sizde öyle yapabilirsiniz...aklıma gelen herrrşeyi nott alırım ben,hafızama hiç güvenmem,birde zatene kafa bin oluyo....

sen d.k.hapı kullanıyodun dimi?o zaman çok ağrılı olmaz korkma..canım benim ilk hsg çok ağrılı oldu..tüpler karın duvarına yapışıkmış ya belki ondandı bilemiyorum zarıl zarıl ağladım.ama 1 saat sonra geçmişti,şlem çok ağrılı olmuştu yani..bu sefer merkezde olcam ya,kötü olursam dinlendirirler falan diye düşünüyorum..ne bileyim..işlemi adetn 6.ve 9.günlerimi yapılıyodu?eğer öyleyse 6.günüm c.tesi yada 9.günüm salı günü gitcem..bu arada adetim ağrılı başladı sabah zor gittim işe..benim endodan dolayı tuhaf ağrılarım var..bağırsağıma falan vuruyo,çıkacak gibi...

bende dayanıklıyımdır.benden sonra girenler anestezi istemişlerdi.ama Allah var benim eski dandik dr. çok anlayışlıydı çok korkmuştumda sakin ol adet ağrısı gibi bir ağrı felan demişti .şimdi gideceğim yer garanti veriyolar ağrısız çekim için.hemen hemen bütün tüp beb. merkezleri buraya gönderiyo.işte yinede insan çekiniyo ya bişey olursa yalnız gidiyorum filan diye.artık hemşirye eşimin no.sunu verrim bayılır kalırsam arasınlar:)arkadaşlardan da bilenler durumu bir iki tane onlarda çalışıyolar

cnm 8.gün gel dediler bana 7 8 9 oluyomuş.yaa vallahi eşin gelebilecekse yalnız yollamasın seni.benimki kıyamam çok üzülüdü onun aklı daha çok kalıcak bende ama işte sağolsunlar anlayış yok .birde şimdi zorlamayayım his.de alırım dedi ..öff vallahi bazen diyorum bırkayım herşeyi olmuyosa vardır bir hayır..çok bunalıyorum çok yoruluyorum yaa .Alllahım yardım et acı bizlere yalvarırım...

sende stres olmuşsun cnm.insanın elinde olsa keşke sakin olmak ama başım yastıktayken bile nasıl olucak napıcam diye düşünüyorum. inş senin de böyle çabucak sorunsuz geçer güzelim yaa.bu düşnüce stres herşeyden kötü biliyorum.dkh.larıda sinirlerin gerilmesine neden oluyomuş.onlarda bitince daha iyi olucaksın inş. ya piraye biz şimdiden böyleyiz şu transfer sonrası test gününü nasıl bekliycez ben onu düşünüyorum çıldırırm heralde:)Allahım güç kuvvet sabır versin hepimize

canım c.tesi 6.günüm oluyo erken o zaman,salıya kalır o zaman..yarın konuşcam merkezle bi sorarım..ya benim eşim varya tam bir düşüncesiz,fikirsizzzz...ben acayip hassas,her türlü ayrıntıyı düşünen biriyimdir..nasıl denk gelmişiz hala anlamış değilim yaaa...kendi başı dönsün bi saat yatar,ben etrafında pervane....ben ayakta duramam ağrıdan ne yemek var diye sorar..offf...açmayın yaramı çok fenayım:))) bugün bana eşimden görünüyo....neyse yaaaa..ben kendime yeterim diyerekkk salı gidecem..hastane ortamı sonuçta bişey olsa müdahale ederler,akşama doğruda eşim gelir belki:)))))
bende bu fikirden uzaklaştam dedikçe kendimi dibinde buldum..pes ettim....

genelde öyle denk geliyo cnm birbirinizi dengeliyosunuz.erkeklerden pek incelik bekleme cnm boşver..ama öyle yeterim filan deme gelebiliyosa ısrar et gelsin.bak senin önceki ağrılı olmuş ben nerdeyse komuşu teyzem var onu götürücem yanımda hehe.. yalnızım dostlarım yalnızım yalnıııız birde o eski halimden eser yok şimdi :)))))))

Badezuzum cnm umarim rahat gecer hsg haber ver bize olurmu merak ederiz seni....

Herkese günaydın :) kekecb nerelerde yaaaa, sabah sabah aklıma geldi uğramıyo sanki bir iki gündür, miniği başladı mı kendini hissettirmeye ne dersiniz :) :) kekecb güzelim haberdar et bizi, ne durumdasın, nasıl gidiyo hamilelik, kayfin yerinde mi şekerim

Ahhh gülemcim ahhhh sorma bu erkekler azcık vurdumduymaz ve nanemolla oluyolar. En azından benimkisi öle. Azcık hasta olsun, hemen yatar yuvarlanır, ahhh ahhh ahhh vahh vahhh vahh, ben midemi üşütürüm hasta olurum sabahlara kadar kusarım adam yatakta horul hprul uyur. Sonrada neymiş efendim ben zaten ayda en az 3 defa kusarmışım, zaten sürekli hastaymışım, önemli bişi yoktur diye uyanmamışmış bak sen İnsanı sinir eder. Bak şimdi canım ben burda bebek bebek die kafayı yemişken adam 2. el araba alıp satmak derdinde, tın yani... ben burda stresten gebermişim parayı nasıl denklicez krediyi nasıl ödecez diye düşünüp dururken adamın eline 3 krş fazla para geçti diye ticaret peşinde. Yahu be adam azcıkda karınla ilgilen bea, bak ne hallerdeyim kafayı yedim kaç gündür, adamın keyfi yerinde....İşte böleeeee... Ohhh be içim şişmiiş, anlattım gitti :) :) Gülemcim sen de salı gününü geçirme tatlım hsg için tamam mı?

ben dun asilamami oldum. benim hsg cok kolay gecmisti, bu da basit gececek sadece asilama demistim ama benim doktor izinliymis. izbandut bir kız yapti, ben de hic orali olmamistim kizla odaya girince, baska doktor gelecek diye. daha dogrusu doktor oldugunu bile dusunmemistim. kız da bildigin psikopat cikti. birkac kez zipladim yani muayene masasinda. odadaki diger 2 ksiyle konustum durdum hep, onlar sakinlestirdiler beni, soracagimi da onlara sordum. oyle sacma sapan bir islemden gectim yani. kurbanlik koyun modunda yattim, kalktim eve geldim.
ama moralim iyi. vajinal jel kullanacagim, sanirim 12 tup filan vardi galiba kutuda. bu sefer olursa olur, olmazsa tup olacak biliyorsunuz. ama bu acili asilamadan sonra gozum korktu epey.
bu arada asilamada spermiyogram sonucunu da verdiler, A ileri hızlı %5 sadece. yani zaten bu durumda asilamanin tutmasi da epey dusuk bir ihtimal. soylemedim kocama, o bari uzulmesin simdiden.
kendi doktorum olmadigindan, bu kız uyuz oldugundan, ultrasonla bakilmadigindan yumurtalarim neydi, ne oldu 1,5 cm kucuk degil miydi vs. soramadim. zaten tek dusundugum bir an once kurtulup eve gitmekti. simdi de birseyi dert etmiyorum vallahi.
ben epey uzak kaldim sizden, cok okuyamadim. ama ufak tefek heyecanlar ve sıkıntılarla aynıyız degil mi ?

Canım benim yaaa, hadi bakalım umarım beklemediğin anda pozitifi alırsın bu sefer :) Aşılamada neden ağrı yaşadın ki, Hay Allah demek kızın eli ağırmış... Olsun canım hiç belli olmaz bu işlere. Spermiogram sonu yıkamadan önce ve sonra diye ayrılmıyor mu? Bizim öyleydi aşalımada, yıkamadan sonra bayaaa bi hareketlenmişti spermler, gerçi bi işe yaramadı ama olsun :) Kendine dikkat et canım bu süreçte, fazla ağır iş yapma ve beslenmene dikkat et, herşeyin hayırlısı bakalım, ne zamana verdi test tarihini canım?

Canim hadi hayrilisi olsun dilerim ki hic ummadigin bu asilamada gelir bebegin....iri kiz sanssizlik olmus kiyamam neyse gelmis gecmis olsun dinlenmeye bak...

canım hayırlı olsun,hayırlısı olsun..canının yanmasına üzüldüm,haşin bi hatuna denk gelmişsin canım..şans işte...inşallah bebeğinin sana gelmesine aracı olmuştur,hiç belli olmaz:) sperm konusunuda düşünme,bak bizde de mofoloji bozuk ama aşılama bi şanstır dedik denedik,çok tutturan var canım nasip bu işler..eşine duyurma bencede,canını sıkmanın bi anlamı yok..pozitif sonucu alınca yırtar atarsın sonuçları...pek kaçırdığın bişey yok canım..aynıyyız..

ay kıyamam yaaa..bende aynı muamleyi görüyorum; yine neren ağrıyo,noldu gene..vs....şu adet ağrısını yılda bi kere tatsa içim rahatlycak:)
canım merkezi aradım haftaya salı 10.günüm oluyo son günü dedi hemşire,neyse verdi randevuyu,anestezi vermiyoruz dedi,yalnız gelicem dedim sorun olmaz dedi..bade naptı acaba?bi bakıyomuşuz tüpler açık:) hadi inşallah....
benim adetimin 3.günü sayılır ama pazar akşam başladığı için 2.günmü oluyo bilemedim..neyse hastaneye gittim ben,2008 den beri görmediğim fsh sonucum için:))) sonuçları inceliyorum şimdi..sizede yazayım dedim;
prolaktin:30,15
progesteron;0,33
e2 ;32,79
lh ;9,61
FSH ;14,52
Total testosteron;49,22
hcg;1,2

şöyleki e2 ve testosteron normal aralıklarda görünüyo..referansları yazıyo,diğerlerinin yazmıyo..bildiğim fsh yüksek ama 30-40 falan çıkar diye düşünüyodum,yine 14 görünce sevindim:))))) prolaktinim yine yüksek onuda biliyorum..lh ve progesterona bakmadım netten bakcam..referans yazmıyo..b hcg tüp bebekte bile 0 dı yaaa..şimdi utanmadan 1 çıkmış..ayıptır yaaaa....
aman neyse acık bakınayım..fikri olan sölesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…