pirayecim yıkamadan once-sonra demiyordu ama %50 gibi yerinde hareketsiz diyordu ornegin. bence yikamadan onceki rakamlardir. yani ic acici degildi rakamlar pek. ama asilama yıkamali oldu tabi. ama ne zerkedildi, kac bin milyon bilemiyorum. ben napayim bu cocukla bir keciboynuzu pekmezi aldim, bir haftacık bile iciremedim. kusucam, migdem agzima geliyor, asla icemem, vb. bin dereden tas getirdi biraktim pesini. ama o simariklik ediyor, eziyeti ben cekiyorum. yavrum dun kosundu durdu; yemek yapti, yanina kurabiye kalibiyla kalp seklinde peynir bile kesmis oyle getirdi. e simdi bak oranin dusuk diye onu uzmek istemiyorum. 15 gun sonra gel dediler, zaten o zamanlar adetim var. normalde kac gunde cikiyor kanda ? adetimi beklerim diye dusunuyordum ama daha erken cikiyorsa baska bir hastanede bir test yaptiririm belki.
bir de meldinin ve landarchin azmine hayran oldum, yatmak ne kadar zormus. hele ceyda duvenci de 45 derece aciyla yattim, ayaklarim yukaridaydi devamli dedi. kadin 3 ay yatti en azindan. kabus gibiymis, allah sabir versin. 1 gunde anladim ne beter birseymis.
tesekkur ederim dewcim
Canım benim, ben de en son Ocak ayında yaptırmıştım. Prolaktın 262 çıkmıştı :) ama adetimle alakalı olmayan bir zamandı, hatta adetime 1 hafta falan vardı TSH ve prolaktine baktırmıştım. Referans aralığı olarakta 102-496 diyo. Ama tabi bu tahliller yok foliküler faz yok luteal faz falan değişik zamanlarda yapılabiliyo. Belki referans aralıkları da farklıdır. Sonuçta sen regliyken yaptırdın bu testleri.
pirayecim yıkamadan once-sonra demiyordu ama %50 gibi yerinde hareketsiz diyordu ornegin. bence yikamadan onceki rakamlardir. yani ic acici degildi rakamlar pek. ama asilama yıkamali oldu tabi. ama ne zerkedildi, kac bin milyon bilemiyorum. ben napayim bu cocukla bir keciboynuzu pekmezi aldim, bir haftacık bile iciremedim. kusucam, migdem agzima geliyor, asla icemem, vb. bin dereden tas getirdi biraktim pesini. ama o simariklik ediyor, eziyeti ben cekiyorum. yavrum dun kosundu durdu; yemek yapti, yanina kurabiye kalibiyla kalp seklinde peynir bile kesmis oyle getirdi. e simdi bak oranin dusuk diye onu uzmek istemiyorum. 15 gun sonra gel dediler, zaten o zamanlar adetim var. normalde kac gunde cikiyor kanda ? adetimi beklerim diye dusunuyordum ama daha erken cikiyorsa baska bir hastanede bir test yaptiririm belki.
bir de meldinin ve landarchin azmine hayran oldum, yatmak ne kadar zormus. hele ceyda duvenci de 45 derece aciyla yattim, ayaklarim yukaridaydi devamli dedi. kadin 3 ay yatti en azindan. kabus gibiymis, allah sabir versin. 1 gunde anladim ne beter birseymis.
tesekkur ederim dewcim
Canım benim, ben de en son Ocak ayında yaptırmıştım. Prolaktın 262 çıkmıştı :) ama adetimle alakalı olmayan bir zamandı, hatta adetime 1 hafta falan vardı TSH ve prolaktine baktırmıştım. Referans aralığı olarakta 102-496 diyo. Ama tabi bu tahliller yok foliküler faz yok luteal faz falan değişik zamanlarda yapılabiliyo. Belki referans aralıkları da farklıdır. Sonuçta sen regliyken yaptırdın bu testleri.
Badezuzum cnm umarim rahat gecer hsg haber ver bize olurmu merak ederiz seni....
ben dun asilamami oldum. benim hsg cok kolay gecmisti, bu da basit gececek sadece asilama demistim ama benim doktor izinliymis. izbandut bir kız yapti, ben de hic orali olmamistim kizla odaya girince, baska doktor gelecek diye. daha dogrusu doktor oldugunu bile dusunmemistim. kız da bildigin psikopat cikti. birkac kez zipladim yani muayene masasinda. odadaki diger 2 ksiyle konustum durdum hep, onlar sakinlestirdiler beni, soracagimi da onlara sordum. oyle sacma sapan bir islemden gectim yani. kurbanlik koyun modunda yattim, kalktim eve geldim.
ama moralim iyi. vajinal jel kullanacagim, sanirim 12 tup filan vardi galiba kutuda. bu sefer olursa olur, olmazsa tup olacak biliyorsunuz. ama bu acili asilamadan sonra gozum korktu epey.
bu arada asilamada spermiyogram sonucunu da verdiler, A ileri hızlı %5 sadece. yani zaten bu durumda asilamanin tutmasi da epey dusuk bir ihtimal. soylemedim kocama, o bari uzulmesin simdiden.
kendi doktorum olmadigindan, bu kız uyuz oldugundan, ultrasonla bakilmadigindan yumurtalarim neydi, ne oldu 1,5 cm kucuk degil miydi vs. soramadim. zaten tek dusundugum bir an once kurtulup eve gitmekti. simdi de birseyi dert etmiyorum vallahi.
ben epey uzak kaldim sizden, cok okuyamadim. ama ufak tefek heyecanlar ve sıkıntılarla aynıyız degil mi ?
ay kıyamam yaaa..bende aynı muamleyi görüyorum; yine neren ağrıyo,noldu gene..vs....şu adet ağrısını yılda bi kere tatsa içim rahatlycak:)
canım merkezi aradım haftaya salı 10.günüm oluyo son günü dedi hemşire,neyse verdi randevuyu,anestezi vermiyoruz dedi,yalnız gelicem dedim sorun olmaz dedi..bade naptı acaba?bi bakıyomuşuz tüpler açık:) hadi inşallah....
benim adetimin 3.günü sayılır ama pazar akşam başladığı için 2.günmü oluyo bilemedim..neyse hastaneye gittim ben,2008 den beri görmediğim fsh sonucum için:))) sonuçları inceliyorum şimdi..sizede yazayım dedim;
prolaktin:30,15
progesteron;0,33
e2 ;32,79
lh ;9,61
FSH ;14,52
Total testosteron;49,22
hcg;1,2
şöyleki e2 ve testosteron normal aralıklarda görünüyo..referansları yazıyo,diğerlerinin yazmıyo..bildiğim fsh yüksek ama 30-40 falan çıkar diye düşünüyodum,yine 14 görünce sevindim:))))) prolaktinim yine yüksek onuda biliyorum..lh ve progesterona bakmadım netten bakcam..referans yazmıyo..b hcg tüp bebekte bile 0 dı yaaa..şimdi utanmadan 1 çıkmış..ayıptır yaaaa....
aman neyse acık bakınayım..fikri olan sölesin..
cnm benim çok iyi geçti hemde çok ay nasıl ağladım orda herkes ağrım oldu sandı halbuki ben sevinçten ağladım :))yaa delirdim biliyorum görende hamile kaldım zanneder ama en azından artık doğal yolla olma umudum geri geldi:)
cnm hayırlı olsun inş. bebişin yüzünü kara çıkarır:)nasipte varsa hiçbişey engel değil.inş. pozitifi görürsün cnm.
cnm Allahım seni duymuş:)açıldı çok şükür.hatta ordaki hemşirenin dediğine göre hiç kapalı bile değilmiş çünkü hiç zorlamadım ilacı verir vermez gitti dedi..ahh şimdi gidip o eski dr. parçasının kafasını gözünü dağıtmayıpta napayım.şu çektiklerime bakın yaa ..herşeyde vardır bir hayır mutlaka ama boşuna geçen zamana çektiklerime bakın yaaa...neyse önümüze bakalım artık :))inş. senin de böyle soru suz ağrısız geçer cnm hsg.bunların eli pek hafifmiş...
Herkese günaydın :) kekecb nerelerde yaaaa, sabah sabah aklıma geldi uğramıyo sanki bir iki gündür, miniği başladı mı kendini hissettirmeye ne dersiniz :) :) kekecb güzelim haberdar et bizi, ne durumdasın, nasıl gidiyo hamilelik, kayfin yerinde mi şekerim
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr tüpüm açıldıııııııııııııııııı.ay çok mutluyum sanki hamile kalmış gibiyim şu anda :))..neyse bakiim geçmişe sonra detayları yazarım
kızlar bende hormon sayfalarında boğulmak üzereyim..fsh yüksekliği,prolaktin yüksekliği vsss...öne çıkan fikir stres yok,kür var...
offf dönüp dönüp soğan suyu,hayıt suyu demişler...napsam yaa içsemmi?işe yararmı?hayıtın ilacı var eczanede bakmıştım,içinde % si çok azdı hayıtın..kendinimi kaynatsam.aktardan suyunumu alsam? of..
ah gulemcim nasil memnun ettin beni su sozleinle. tabi canim cok basit, ben iciyorum zaten e vitamini, ona da yuttururum.cerencim keçiboynuzunu zaten içindeki e vitamini için öneriyolar..eşime doktor e vitamini tablet vermişti..5-6 lira bişey doktora yazdırmanada gerek yok,ve sperme etki eden tek vitamin e vitamini..al sende hiç olmazsa günde 1 tane yuttur,korkulacak bişeyde değil..faydası olur..sonuca kadar söyleme bile..testide işlemin 12.günü kanda baktırırsan çıkar.zaten işlemden 14 gün sonra adet olursun(28 günee bi oluyosan..) 12.günü baktır kanda..bi kaç gün yat yinede canım..emeğimize acımamak lazım ama yapamıyoruz orası ayrı..hadi bakalım sende tuttuğunu görelim aşılamanın..
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr tüpüm açıldıııııııııııııııııı.ay çok mutluyum sanki hamile kalmış gibiyim şu anda :))..neyse bakiim geçmişe sonra detayları yazarım
ic gulemcim, bu kadar insan soyluyorsa ic. ben hala isyerinde iciyordum da su asilama araya girdi diye icmiyorum birkac gundur. civan percemi kadinlar icin cok iyi deniyor.kızlar bende hormon sayfalarında boğulmak üzereyim..fsh yüksekliği,prolaktin yüksekliği vsss...öne çıkan fikir stres yok,kür var...
offf dönüp dönüp soğan suyu,hayıt suyu demişler...napsam yaa içsemmi?işe yararmı?hayıtın ilacı var eczanede bakmıştım,içinde % si çok azdı hayıtın..kendinimi kaynatsam.aktardan suyunumu alsam? of..
yavrum yaaaa nasıl sevindimmmmmm...hahaaa saana bişey diimmi ben biliyodum:) bencede kapalı bile değildi..aa çok emindim ben yahuuu...bak şimdi geçen zamana üzülmene hiç gerek yok..sil kafandan,en azından bebeğinin seninle kalması için önlem alınacak..bak bunu bilmek bile bişeydir..hadi bakalım gelsin bebiş...sağlıkla inşallah...canının yanmamasınada çok sevindim..darısı başıma..
canım çok şükür , çok geçmişolsun , inşallah bebişim kendiliğinden gelir bu vesileyle , çok mutlu oldum senin adına.
ah gulemcim nasil memnun ettin beni su sozleinle. tabi canim cok basit, ben iciyorum zaten e vitamini, ona da yuttururum.
gozun aydin badecim. insallah hamilelik haberini de boyle verirsin bize, gule aglaya. canim benim gozun aydin. tasa cektin bosuna.
ic gulemcim, bu kadar insan soyluyorsa ic. ben hala isyerinde iciyordum da su asilama araya girdi diye icmiyorum birkac gundur. civan percemi kadinlar icin cok iyi deniyor.
inş. cnm dua et lütfen senin duan makbuldür. siz de iyiymişiniz kuzunla oh hep böyle olsun inş.
sağol cnm benim rabbim hepimizi sevindirsin ..evet en azından bu pıhtılaşmayı öğrendim:)ama inan şimdi ne yapacağımı bile bilmiyorum:)ayy inş. seninde böyle ağrısız sızısız geçer cnm:)
Cok sevindim bu habere demek acildi ha bir tup kizim super bisey bu sen bunu zaten o kadar cok istedin ki bade oluverdi iste ben inaniyorum ki bebeginde bu yuksek inancinla gelecek superrrrrrrrrrrrrrrr
canım doktorun gördümü sonucu? onun yorumu çok önemli.sen gebe kalmakta sıkıntı çekmiyosun aslında biraz zaman tanısa ne iyi olur...
bende merak içindeyim..4 yıl oldu ilk hsg çekileli..inşallah kolay atlatırım,sonu temiz olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?