Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
pirayecim yıkamadan once-sonra demiyordu ama %50 gibi yerinde hareketsiz diyordu ornegin. bence yikamadan onceki rakamlardir. yani ic acici degildi rakamlar pek. ama asilama yıkamali oldu tabi. ama ne zerkedildi, kac bin milyon bilemiyorum. ben napayim bu cocukla bir keciboynuzu pekmezi aldim, bir haftacık bile iciremedim. kusucam, migdem agzima geliyor, asla icemem, vb. bin dereden tas getirdi biraktim pesini. ama o simariklik ediyor, eziyeti ben cekiyorum. yavrum dun kosundu durdu; yemek yapti, yanina kurabiye kalibiyla kalp seklinde peynir bile kesmis oyle getirdi. e simdi bak oranin dusuk diye onu uzmek istemiyorum. 15 gun sonra gel dediler, zaten o zamanlar adetim var. normalde kac gunde cikiyor kanda ? adetimi beklerim diye dusunuyordum ama daha erken cikiyorsa baska bir hastanede bir test yaptiririm belki.
bir de meldinin ve landarchin azmine hayran oldum, yatmak ne kadar zormus. hele ceyda duvenci de 45 derece aciyla yattim, ayaklarim yukaridaydi devamli dedi. kadin 3 ay yatti en azindan. kabus gibiymis, allah sabir versin. 1 gunde anladim ne beter birseymis.
tesekkur ederim dewcim

Canım benim, ben de en son Ocak ayında yaptırmıştım. Prolaktın 262 çıkmıştı :) ama adetimle alakalı olmayan bir zamandı, hatta adetime 1 hafta falan vardı TSH ve prolaktine baktırmıştım. Referans aralığı olarakta 102-496 diyo. Ama tabi bu tahliller yok foliküler faz yok luteal faz falan değişik zamanlarda yapılabiliyo. Belki referans aralıkları da farklıdır. Sonuçta sen regliyken yaptırdın bu testleri.

Canım benim 3 kasım aşılama günümdü, 18inde testim vardı, 20sinde de regli oldum :) :) yaklaşık 1.5 yıldır tablo tutuyorumda gün gün herşey var :) :) :) umarım sen regli olmasında pozitifi alırsın canım

Canım yaaa şimdi başka tahlillerime de baktım, foliküler fazda 10.34 çıkmış prolaktin, normal değer yazıyo

cerencim keçiboynuzunu zaten içindeki e vitamini için öneriyolar..eşime doktor e vitamini tablet vermişti..5-6 lira bişey doktora yazdırmanada gerek yok,ve sperme etki eden tek vitamin e vitamini..al sende hiç olmazsa günde 1 tane yuttur,korkulacak bişeyde değil..faydası olur..sonuca kadar söyleme bile..testide işlemin 12.günü kanda baktırırsan çıkar.zaten işlemden 14 gün sonra adet olursun(28 günee bi oluyosan..) 12.günü baktır kanda..bi kaç gün yat yinede canım..emeğimize acımamak lazım ama yapamıyoruz orası ayrı..hadi bakalım sende tuttuğunu görelim aşılamanın..

canım siklusun ilk yarısı foliküler faz..ara gün ovülasyon..sonraki yarısıda luteal faz oluyo..prolaktinim yüksek zaten o kesin..
doktor nevra .com dan baktım lh ımda yüksek gibi duruyo..senin elinde normal aralıkları yazıyomu? merak ettim..
haftaya salı doktora göstersemmi acaba? kendi kendime tahil yaptırıyom diye gülermmiki bana:))) haa şunu anladım e2 50 nin altındaysa iyiymiş..şükür bi yerlerden tutunuyorum:) troidlerimde iyi..ilaç aldığım için..

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr tüpüm açıldıııııııııııııııııı.ay çok mutluyum sanki hamile kalmış gibiyim şu anda :))..neyse bakiim geçmişe sonra detayları yazarım

Badezuzum cnm umarim rahat gecer hsg haber ver bize olurmu merak ederiz seni....

cnm benim çok iyi geçti hemde çok ay nasıl ağladım orda herkes ağrım oldu sandı halbuki ben sevinçten ağladım :))yaa delirdim biliyorum görende hamile kaldım zanneder ama en azından artık doğal yolla olma umudum geri geldi:)

cnm hayırlı olsun inş. bebişin yüzünü kara çıkarır:)nasipte varsa hiçbişey engel değil.inş. pozitifi görürsün cnm.

cnm Allahım seni duymuş:)açıldı çok şükür.hatta ordaki hemşirenin dediğine göre hiç kapalı bile değilmiş çünkü hiç zorlamadım ilacı verir vermez gitti dedi..ahh şimdi gidip o eski dr. parçasının kafasını gözünü dağıtmayıpta napayım.şu çektiklerime bakın yaa ..herşeyde vardır bir hayır mutlaka ama boşuna geçen zamana çektiklerime bakın yaaa...neyse önümüze bakalım artık :))inş. senin de böyle soru suz ağrısız geçer cnm hsg.bunların eli pek hafifmiş...

yavrum yaaaa nasıl sevindimmmmmm...hahaaa saana bişey diimmi ben biliyodum:) bencede kapalı bile değildi..aa çok emindim ben yahuuu...bak şimdi geçen zamana üzülmene hiç gerek yok..sil kafandan,en azından bebeğinin seninle kalması için önlem alınacak..bak bunu bilmek bile bişeydir..hadi bakalım gelsin bebiş...sağlıkla inşallah...canının yanmamasınada çok sevindim..darısı başıma..

kızlar bende hormon sayfalarında boğulmak üzereyim..fsh yüksekliği,prolaktin yüksekliği vsss...öne çıkan fikir stres yok,kür var...
offf dönüp dönüp soğan suyu,hayıt suyu demişler...napsam yaa içsemmi?işe yararmı?hayıtın ilacı var eczanede bakmıştım,içinde % si çok azdı hayıtın..kendinimi kaynatsam.aktardan suyunumu alsam? of..

canım merhaba haklısınız giremiyorum bikaç gündür , iyiyim allaha şükür sıkıntım yok , bebiş de iyidir diye umuyorum , ufak ufak ben burdayın diyor sanki , bulantılarım var ama hafif ama kısmalar falan yok , hiç hareket edesim gelmiyor :) perşembe kontrole gidecektim ama dr işi varmış , randevu verdikleri saatde de eşimin işi olduğundan cumartesi gidicez , 2 gün geç görücem bebişimi , geç olsun temiz olsun değil mi?
ben biraz geçmişi okuyayım sizlerde ne var ne yok ?

canım çok şükür , çok geçmişolsun , inşallah bebişim kendiliğinden gelir bu vesileyle , çok mutlu oldum senin adına.

canım sende hsg yaptırıcakmışsın , inşallah seninde bade gibi çok kolay ağrısız geçer ,hiçbir sorun çıkmaz umarım.
ben son 3 ay hayıt çayı içtim , civan perçemi , aslan pencesi içtim onlarında mutlaka bişeylere yaradığını düşünüyorum , kendine içinde süzgeci olan bardaklardan al , kaynamış suyu içine koy 10 dk beklet , süzgeçi çıkar hoppp hazır cayın :)

ah gulemcim nasil memnun ettin beni su sozleinle. tabi canim cok basit, ben iciyorum zaten e vitamini, ona da yuttururum.

gozun aydin badecim. insallah hamilelik haberini de boyle verirsin bize, gule aglaya. canim benim gozun aydin. tasa cektin bosuna.

ic gulemcim, bu kadar insan soyluyorsa ic. ben hala isyerinde iciyordum da su asilama araya girdi diye icmiyorum birkac gundur. civan percemi kadinlar icin cok iyi deniyor.

sağol cnm benim rabbim hepimizi sevindirsin ..evet en azından bu pıhtılaşmayı öğrendim:)ama inan şimdi ne yapacağımı bile bilmiyorum:)ayy inş. seninde böyle ağrısız sızısız geçer cnm:)

canım çok şükür , çok geçmişolsun , inşallah bebişim kendiliğinden gelir bu vesileyle , çok mutlu oldum senin adına.

inş. cnm dua et lütfen senin duan makbuldür. siz de iyiymişiniz kuzunla oh hep böyle olsun inş.

sağol cnm inş. hepimiz böyle çığlık çığlığa duyururuz.öyle bende üzülüyorum şimdi ama göreceğim varmış ne yapalım.hamdolsun şimdi açık ya unuturum o günleri inş.

inş. cnm dua et lütfen senin duan makbuldür. siz de iyiymişiniz kuzunla oh hep böyle olsun inş.

Cok sevindim bu habere demek acildi ha bir tup kizim super bisey bu sen bunu zaten o kadar cok istedin ki bade oluverdi iste ben inaniyorum ki bebeginde bu yuksek inancinla gelecek superrrrrrrrrrrrrrrr

sağol cnm benim rabbim hepimizi sevindirsin ..evet en azından bu pıhtılaşmayı öğrendim:)ama inan şimdi ne yapacağımı bile bilmiyorum:)ayy inş. seninde böyle ağrısız sızısız geçer cnm:)

canım doktorun gördümü sonucu? onun yorumu çok önemli.sen gebe kalmakta sıkıntı çekmiyosun aslında biraz zaman tanısa ne iyi olur...
bende merak içindeyim..4 yıl oldu ilk hsg çekileli..inşallah kolay atlatırım,sonu temiz olur...

Son düzenleme:
Cok sevindim bu habere demek acildi ha bir tup kizim super bisey bu sen bunu zaten o kadar cok istedin ki bade oluverdi iste ben inaniyorum ki bebeginde bu yuksek inancinla gelecek superrrrrrrrrrrrrrrr

sağol cnm .anlatamam ne kadar sevindiğimi. belki yine doğal yolla olmayabilir filan ama en azından umudum var:)çok istedim dew anlatamam eşim tüp beb. için dr.araştırdıkça ben lap. için dr. arıyodum daha dün baktım bitaneye :)çok şükür gerek kalmadı.Allahım dualarımı kabul etti çok şükür dediğin gibi inş.bebişim de beni böyle sevindirir:)

yok cnm yarın arayıp randevu için görüşücem yaa benim dr. kesin önce his. yapalım diycek ama ben önce bir iki kere aşılama veya yumurta takibi yapalım istiyorum his. istemiyorum bir türlü..bu hafta sonu eşimle gidiyoruz şehir dışında olucaz dönüşte ne yapacağımız belli olur heralde:)inş bir sorun çıkmaz sen de de cnm keşke benim gittiğim yer gibi olsa inan adet sancısı gibi bile değildi.kalça kısmını yukarı kaldırıyolar bayağı böylece ilacı basınçlı vermeye gerek kalmıyo ve ağrı olmuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…