Kızlar doktorum rahım fılmının cekılmesı gerektgnı soledı, ama ben cok korkuyorum.ozel doktorda ucretı ne kadar acaba bılen vvarmı
Cnm ıstanbulda degılım ızmırdeyım korkuyorum acıkcası persembe gunu gıdıcem bakalım orda cekıyolarmı onuda bılmıyorum ınsallah benımkıde senın gıbı cabuk ve agrısız olur
Amın cnm sagol buarada senın sonucunada cok sevındım umudumun gerı geldı en azından ınsallah dogal yolla olurda bekletmez artık bebısın senı
Kekecb canım benim ben de cuma yada c.tesi günü İstanbulda olucam Allahın izniyle. Çok korkuyorum bu defada başıma bişi gelicek gidemicem diye. İki gündür kukumda bi kaşında hafif hafif yanma vardı. Allahım dedim sakın yani mantar falan olmasın. Hayatımda olmadım mantar ya da idrar yolu enfeksiyonu.Walla bu ay olursam şaşırmam diyorum. Stresten oluyo, ben çağırıyorum tüm olumsuzlukları biliyorum ama elimde değil. Düşüncelerime engel olamıyorumKekecb canım benim Erbil Bey Cuma günü hastanede olcak dimi. Yarın inşallah ben de regli olursam arıcam. Bakarsın seninle de karşılaşırız bu defa tatlım :)
Badeeeeeee canım benim çok sevindim inan... Ama biliyomusun benimde içime doğmuştu, sonuçta sen hamile kalabildin doğal yollarla, tıkanıklık ileri derecede olsaydı hamile de kalamazdın ki, demekki sonradan ufak bi yapışıklık oldu, oda ilaçla açılıverdi Allaha şükür. Gözün aydın canım çok sevindim gerçekten. Bakarsın kendiliğinden geliverir. Ama pıhtılaşma sorunu vardı dimi sen de tatlım, aman ilaçlarını eksik etme.
badezuzum canım çok sevindim ya süper haber dediğin gibi belkide hiç kapalı değildi ..bence kendiliğinden gelecek sıpan :)bende o dandik makinelerde çekildiğimde hsg sol kapalı sağ açık çıkmıştı sanırsam sonra bu fil yüzünden laparoskopi oldum sonuç her iki tüpte açık çıktı gelde sinir olma dimi :)gerçi açık çıktı ama hala bir numara yok :9olsun sabırla uğrsşıp o güzel günü bekleyeceğiz ..öpüyorum hepinizi:)
Kekecb canım benim ben de cuma yada c.tesi günü İstanbulda olucam Allahın izniyle. Çok korkuyorum bu defada başıma bişi gelicek gidemicem diye. İki gündür kukumda bi kaşında hafif hafif yanma vardı. Allahım dedim sakın yani mantar falan olmasın. Hayatımda olmadım mantar ya da idrar yolu enfeksiyonu.Walla bu ay olursam şaşırmam diyorum. Stresten oluyo, ben çağırıyorum tüm olumsuzlukları biliyorum ama elimde değil. Düşüncelerime engel olamıyorumKekecb canım benim Erbil Bey Cuma günü hastanede olcak dimi. Yarın inşallah ben de regli olursam arıcam. Bakarsın seninle de karşılaşırız bu defa tatlım :)
kızlaaar benim dr.hist. yapıcam derse ne yapayım ya tüpüm kapanırsa ??zar zor kavuştum ben ona:))ya enfeksiyona çok yatkınım öff akıl verin ne olur ..başka bir dr.a da göstereyim mi hsg yi oda şekil bozukluğu fazla derse yaptırayım artık ne dersiniz??? yada önce bir aşılama yapayım olmazsamı hist. yaptırayım ...hahah yine delirdim
Piraye canim bu kadar endie yapma ben sana soyle soyleyeyim transferden once 2 gun once mantar basti beni resmen parca parca kintilar dusuyordu bir hap bir vajinal jel ile kuruttu doktor o yuzden sakin korkma mantar bile olduysan tedavisi kisa ve cok kolay :) ee sirada ne var neyi takcan kafana soyle bakayim deli kiz :)))))
histeroskopi neydi ya bade?bence yaptirma bu laparoskopiler histeroskopiler beni korkutuyor bazen ya acele etme derim ben....
kızlaaar benim dr.hist. yapıcam derse ne yapayım ya tüpüm kapanırsa ??zar zor kavuştum ben ona:))ya enfeksiyona çok yatkınım öff akıl verin ne olur ..başka bir dr.a da göstereyim mi hsg yi oda şekil bozukluğu fazla derse yaptırayım artık ne dersiniz??? yada önce bir aşılama yapayım olmazsamı hist. yaptırayım ...hahah yine delirdim
Kızlar mantar oldum, vatana ve millete hayırlı olsun heheheheheh, kaşıntılarım arttı... akıntım da arttı, doktorumla görüştüm krem ve bi tanecik antibiyotik verdi.tedaviye engel değilmiş.
DEW stresten mi oluyo bunlar bana yaaaaaa....
badecim hist. beni de korkutuyo ne bileyim tam olarak ne olduklarını da bilmiyom hist ile lap.'nin ama illa gerekli derse doktorun yaptır tabi de bence de ilk önce aşılama denesen yada klomenle yumurta takibi. Sonuçta ne bileyim acele karar verme bence de tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?