Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sagol gulemcım ya valla sende olmasan kımse cvp yazmıyo bana zaten takıpteydım canım 2 aydır doktor bı sorun yok dıyo asılamaya grek gormuyo ama ben artık beklemek ıstemıyorum bakalım yarın gıdıcem nedıycek belkı ıkna edebılırım esımı ve doktoru sen dıscıye gıttınmı gulemcım

aman pirayecigim yine ortalikta firtina estirmissin. :) sen guzel dusun biraz, yeter cektirdigin eziyet kendine. bak hersey yoluna giriyor iste. yalniz rahim seklin bozuksa bebek buyudukce bebege yer kalmayabilir, erken dogum vb. riskleri olabilir. o nedenle birkac doktorla gorusup fikirlerini al. gebe kalayım once diye dusunme canım.

Yeliz sen kac yasindasin, ne kadarlik evlisin? yasin kucukse biraz daha sabirli olmani oneriyordur doktorlar, bunda uzulecek birsey yok. sen bakma bize bizler badireler atlatip buralara geldik veya yasimiz kemale erdi, tehlike canlarimiz caliyor. esin de rahatsa bu konuda canini sikma. su evlendi hemen cocuk yapti, ben gec kaldim dusunceleri de cok yersiz, boyle bir yarisa girme. en az 1 sene deniyor interfilite gostergesi ama bazi doktorlar 2 sene korunulmamali diyor. sen biraz daha bahset kendinden, ona gore fikir verelim canım sana

bu arada Yeliz ben rahim filmini Bostanli'da Baskent Uni.de yaptirdim, sskli calisanim, yanilmiyorsam 40 tl katilim payi odedim. sıradan bir rontgen makinesiydi, zaten renkli sivi verilip rontgen cekiliyor isin asli bu. Doktor Mesut Ozsoy cok sakin, kibar biri. cok anlayisli ve benim cok kolay olmustu. yani ne derlerse desinler islem biraz zahmetli, rontgen masasinda yatiyorsun ve rahim agzini acan vidali alet konuyor vajinana ve bu kisim biraz sikinti verici. ama hicbir sizim, agrim olmamisti, hemen rontgeni cikmisti 5 dakikada. belki cikinca adet agrisina benzer agrim olmustu; o da icini sivi ile doldurduklarindan ve rahmin de bu sıvıyı bosaltmak icin tepki verip kasilmasi. hic korkacak birsey yoktu. ama kimilerinde tuplerde yapisiklik varsa basincli su ile acmaya calisiyor doktorlar. yeterince gergin bir ortam oldugundan kimilerinin cani yaniyor. sen iyisini dusun lutfen.

t şeklindeymiş cnm onu açıcakmış işin aslı şu ki hamile kalınabiliyo zaten ama şekil bozukluğunda düşük veya erken doğum olabiliyomuş??artık kime inanacağımı şaşırdım.önceki dr. gayet normal demişti.sonradan bakan bir iki dr.da bişey deme di.ben kendim baktığımda sağa kayık olduğunun farkındayım ama bu düzeltimezki hist.de.sadece kenarlar açılıyo.c.tesi belli olur akmı b.kmu:))))

Benim crinone jel yapmisti tabi mutlaka birazda stres ama senin ki kesin stres guzelim hah bu sefer de bu cikti durumu belkide icten ice korkuyorsun pirayecim ondan beynin yapiyor bunu sana,eger korku varsa icin de hic korkma inan bir basliyor tedavi bri bakmissin bitmis oyle dusun hersey yolunda gidecek insallah...

Guzelim tabi doktoruna birak bu karari yani bizlerden cok daha iyi biliyordur sekil bozukluklari istenmeyen bir durum olabiliyor ama aslinda herkesin rahim sekli ayni olmazmis zaten yapi meselesi bu,ben ynede cok kurcalatmaman dusuncesindeyim bak bende ufacik pasif duran miyom buyudu beklenmeyen seyler zaten hamilelikte oluyro malesef tabi eger onlem alinmasi rahat bir hamilelik gecirmeni saglyacaksa herseye varim ama yinede soru isartlerim var vallaha...bana landarch soylemisti yalan bu iste histeroskopı yada laparoskopi durumlardan sonra erken dogumlar olabiliyormus yalan olmasin ama sanirim o soyledi....insallah yapalim demez doktor....

hmmm...takipteyken düzensiz adet olmana ne diyo doktor?kızlara katılıyorum bende..belki yazdın ama kaç yıllık evlisin?durumun ne? eğer yazdıysanda kafa bin canım unutmuşuzdur..ne kadardır istiyo olduğunda çok önemli..adet düzensizliğin var ve doktor önemsemiyosa oda ilginç..sen bi daha anlat canım yaaa:)

ahh canımmm sen gelsen ne yapacağımı bilemem vallahi:))) şimdi kusarsın falan:)

aaa yok vallaha kusmuyorm artik yani kendimi zorlarsam cikiverir de hep midemin huyuna gidiyorum...mesela hala kofte yok bende kofte yedigim an cikariyorum bazi yemekler var sanirim onlari hamilelik sonrarida yiyemeyecegim ben sana liste veririm onlar harici yaparsin olmaz mi?:))))

canım bence rahmin şekli şemali çok önemli,demekki doktorun riske atmak istemiyo,baştan herşeyi düzeltip devam etmek istiyo..bu iyi bişey de benim şu farklı şeyler gören doktorlara aklım ermiyo..benimde şuan tüp bebeğimi yapan doktor taaa 2008 de muayene ettiğinde ve beni ''normal'' bulduğunda sadece rahmin kalp şeklinde onu düzeltiriz ondan sonra tedaviye başlarız ,bu durum düşüğe sebep olabiliyo ama bazende sebep olmuyo,sen bi hamile kalmaya çalış,düşük vs.yaşarsan ve tedaviye başlayacak olursak o zaman histeroskopiyle düzeltiriz demişti.ondan 2 sene sonra tıpta oladum laparoskopi+histeroskopi ordan çıkınca doktora sordum kalp şeklindemiydi diye yooo dedii..rahim aşırı derecede karnımın soluna girmiş(doktorun raporunda yazanların türkçesi) ...şşimdide tüp bebek yaptı hiç bişey söylemedi...ya göremiyolar yada uyduruyolar...
sen nerden bakıyon pardon:)))))))))))) ay bade çok güldüm yaaa:) hem düzeltilmiyeceğini kim dedi? ay çok şey biliyoz biz yaaaa...dedim ben sana klinik açalım diye..kendin yapardın hist.yi

:))))hahah vallahi 3 senedir kurcalamayan dr. kalmadı.%100 istiycek de ben ikna edebilecekmiyim bilmiyorum önce aşılama yapalım filan diye..

olur olur sen liste ver en iyisi..hayır hamileliği geçtim kusarsan yemekten sanarım..o da olabilir yani hehehe

:)))))))))hahaha şöle biraz eğilince tövbe yarabbim:))rahim filminden görüyorum kızım nerden görücem.düzeltilmemesini de hist. ile düzeltilmez lap.ile düzeltilir diye söyledim:))vallahi bende şaştım artık dedim ya kadının çift rahmi varmış hamile kalmış doğurmuş..artık benim durumum ne olur bilmiyorum.önceki düşükler pıhtılaşmadan mı şekil bozukluğundan mı bilmiyorum.işin kötüsü dr.lar da bilmiyo:)

Ben 26 yasındayım canım 2 yıllık evlıyım ılk gunden berı bebk ıstıyoruz 7 ay once yara vardı rahım agzında donduruldu 3 ay ılac kullandım doktorumdan memnun kalmadım ve degıstırdım sımdıde sut hormonlarım yuksek cıktı dostınex kullanıyorum gecen ay yumurta takıbıne basladık bı sorun yoktu ama bu ay adetım duzensızlestı yarın gıdıcem doktora oda sasırdı duyunca bakalım nedycek ıste kızlar bızım hıkayemızde bu

ahhhahaaaaa ayy offf amannn çok güldümm..yahu ne bileyim rahim filmi konusunda bu kadar uzmanlaştığıını anlayamadım ne diyo bu diyorum:)))))))) valla çekileyim sana yolycam bende....hist ile içten düzeltmeler yapılabiliyo sanırım banada kalp şeklinde hist.yapar düzeltiriz demişti doktor...

anladım canım..2 yıl yeterli bi süre aslında,aşılama yaptır bencede..yaşın bize göre küçük ama bu işe giriştiysen durmanın,beklemenin anlamı yok..prolaktin derdi bende de var..ben burda ortak sorunlar kesişme kümesi gibiyim zaten..herkesle ortak bişeyler var bende :/
inşallah yarın güzel haberlerle dönersin..

Sagol canım amın ınsallah ben esımı ıkna etımde doktorum nedıycek bakalım bencede beklemekle gelmıyo bebısler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…