Sagol gulemcım ya valla sende olmasan kımse cvp yazmıyo bana zaten takıpteydım canım 2 aydır doktor bı sorun yok dıyo asılamaya grek gormuyo ama ben artık beklemek ıstemıyorum bakalım yarın gıdıcem nedıycek belkı ıkna edebılırım esımı ve doktoru sen dıscıye gıttınmı gulemcım
slmm herkese...
piraye yani pessss...tedavi öncesi bişey çıksın diyemi uğraşıyon yahu??? bak mantarın bi engeli yok,dewde yaşamıştı hatırlarsın..geçer canım panik yapma....
bade canım senin rahminde şekil bozukluğu vs.diyen oldumu?yada hsg sonucunda bellidir bi arıza olup olmadığı,eğer yoksa bence 2-3 ay vakit iste doktordan,aşılama yada takiple değerlendir bu vakti..sen tüp bebeklik değilsin bence..bi sürü emek çekme hemen..
yeliz canım adet düzensizliğin varsa aşılama yada takiple kontrol altına alınabilir,hem gebelik ihtimalide artar..sen bilirsin,ama yaptırırdım yerinde olsam..
bende iyiyim:) yeme işlerine girişeyim akşama uğrarım...öpüldünüz...
Kızlar mantar oldum, vatana ve millete hayırlı olsun heheheheheh, kaşıntılarım arttı... akıntım da arttı, doktorumla görüştüm krem ve bi tanecik antibiyotik verdi.tedaviye engel değilmiş.
DEW stresten mi oluyo bunlar bana yaaaaaa....
t şeklindeymiş cnm onu açıcakmış işin aslı şu ki hamile kalınabiliyo zaten ama şekil bozukluğunda düşük veya erken doğum olabiliyomuş??artık kime inanacağımı şaşırdım.önceki dr. gayet normal demişti.sonradan bakan bir iki dr.da bişey deme di.ben kendim baktığımda sağa kayık olduğunun farkındayım ama bu düzeltimezki hist.de.sadece kenarlar açılıyo.c.tesi belli olur akmı b.kmu:))))
Sagol gulemcım ya valla sende olmasan kımse cvp yazmıyo bana zaten takıpteydım canım 2 aydır doktor bı sorun yok dıyo asılamaya grek gormuyo ama ben artık beklemek ıstemıyorum bakalım yarın gıdıcem nedıycek belkı ıkna edebılırım esımı ve doktoru sen dıscıye gıttınmı gulemcım
gulem ne yemek yaptin bakayim? guzelse gelcem yemege ona gore :)))
ahh canımmm sen gelsen ne yapacağımı bilemem vallahi:))) şimdi kusarsın falan:)
t şeklindeymiş cnm onu açıcakmış işin aslı şu ki hamile kalınabiliyo zaten ama şekil bozukluğunda düşük veya erken doğum olabiliyomuş??artık kime inanacağımı şaşırdım.önceki dr. gayet normal demişti.sonradan bakan bir iki dr.da bişey deme di.ben kendim baktığımda sağa kayık olduğunun farkındayım ama bu düzeltimezki hist.de.sadece kenarlar açılıyo.c.tesi belli olur akmı b.kmu:))))
Guzelim tabi doktoruna birak bu karari yani bizlerden cok daha iyi biliyordur sekil bozukluklari istenmeyen bir durum olabiliyor ama aslinda herkesin rahim sekli ayni olmazmis zaten yapi meselesi bu,ben ynede cok kurcalatmaman dusuncesindeyim bak bende ufacik pasif duran miyom buyudu beklenmeyen seyler zaten hamilelikte oluyro malesef tabi eger onlem alinmasi rahat bir hamilelik gecirmeni saglyacaksa herseye varim ama yinede soru isartlerim var vallaha...bana landarch soylemisti yalan bu iste histeroskopı yada laparoskopi durumlardan sonra erken dogumlar olabiliyormus yalan olmasin ama sanirim o soyledi....insallah yapalim demez doktor....
aaa yok vallaha kusmuyorm artik yani kendimi zorlarsam cikiverir de hep midemin huyuna gidiyorum...mesela hala kofte yok bende kofte yedigim an cikariyorum bazi yemekler var sanirim onlari hamilelik sonrarida yiyemeyecegim ben sana liste veririm onlar harici yaparsin olmaz mi?:))))
canım bence rahmin şekli şemali çok önemli,demekki doktorun riske atmak istemiyo,baştan herşeyi düzeltip devam etmek istiyo..bu iyi bişey de benim şu farklı şeyler gören doktorlara aklım ermiyo..benimde şuan tüp bebeğimi yapan doktor taaa 2008 de muayene ettiğinde ve beni ''normal'' bulduğunda sadece rahmin kalp şeklinde onu düzeltiriz ondan sonra tedaviye başlarız ,bu durum düşüğe sebep olabiliyo ama bazende sebep olmuyo,sen bi hamile kalmaya çalış,düşük vs.yaşarsan ve tedaviye başlayacak olursak o zaman histeroskopiyle düzeltiriz demişti.ondan 2 sene sonra tıpta oladum laparoskopi+histeroskopi ordan çıkınca doktora sordum kalp şeklindemiydi diye yooo dedii..rahim aşırı derecede karnımın soluna girmiş(doktorun raporunda yazanların türkçesi) ...şşimdide tüp bebek yaptı hiç bişey söylemedi...ya göremiyolar yada uyduruyolar...
sen nerden bakıyon pardon:)))))))))))) ay bade çok güldüm yaaa:) hem düzeltilmiyeceğini kim dedi? ay çok şey biliyoz biz yaaaa...dedim ben sana klinik açalım diye..kendin yapardın hist.yi
:)))))))))hahaha şöle biraz eğilince tövbe yarabbim:))rahim filminden görüyorum kızım nerden görücem.düzeltilmemesini de hist. ile düzeltilmez lap.ile düzeltilir diye söyledim:))vallahi bende şaştım artık dedim ya kadının çift rahmi varmış hamile kalmış doğurmuş..artık benim durumum ne olur bilmiyorum.önceki düşükler pıhtılaşmadan mı şekil bozukluğundan mı bilmiyorum.işin kötüsü dr.lar da bilmiyo:)
Ben 26 yasındayım canım 2 yıllık evlıyım ılk gunden berı bebk ıstıyoruz 7 ay once yara vardı rahım agzında donduruldu 3 ay ılac kullandım doktorumdan memnun kalmadım ve degıstırdım sımdıde sut hormonlarım yuksek cıktı dostınex kullanıyorum gecen ay yumurta takıbıne basladık bı sorun yoktu ama bu ay adetım duzensızlestı yarın gıdıcem doktora oda sasırdı duyunca bakalım nedycek ıste kızlar bızım hıkayemızde bu
Sagol canım amın ınsallah ben esımı ıkna etımde doktorum nedıycek bakalım bencede beklemekle gelmıyo bebısler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?