badeeee hsg den sonra ilişki olayı için bişey diyolarmı?
hehehehehehehe bade gülem güldürdünüz beni walla, ay çok hoşsunuz. Rahim filmi olayı ve lap+his iice derinlere dalmışsınız. Aslında bukadar çok bilmemek gerekiyo bazı şeyleri. Biz bildikçe başımıza gelmeyen kalmıyo. Ben de antibiyotik aldım mantar için. Erbil Bey verdi 1 tanecik. birde krem verdi. Umarım yarına bişeyim kalmaz.
ahhhahaaaaa ayy offf amannn çok güldümm..yahu ne bileyim rahim filmi konusunda bu kadar uzmanlaştığıını anlayamadım ne diyo bu diyorum:)))))))) valla çekileyim sana yolycam bende....hist ile içten düzeltmeler yapılabiliyo sanırım banada kalp şeklinde hist.yapar düzeltiriz demişti doktor...
hehehehehehehe bade gülem güldürdünüz beni walla, ay çok hoşsunuz. Rahim filmi olayı ve lap+his iice derinlere dalmışsınız. Aslında bukadar çok bilmemek gerekiyo bazı şeyleri. Biz bildikçe başımıza gelmeyen kalmıyo. Ben de antibiyotik aldım mantar için. Erbil Bey verdi 1 tanecik. birde krem verdi. Umarım yarına bişeyim kalmaz.
cnm iki gün yasak sonra naparsan yap:))
heeee iyi kikikikikk hohohohoh:)
oynatmaya az kaldı dr.um nerde bir eğri kuku yüzünden çıldıracağım:)))))))))))
amaan nasıl sevindi:)))))))))))))))))))))))))))))))
bak bak biliyodu bunu diceni hemen açıklamamı yaptım düzeltmemde..bi üstte..bknz...
olur olur sen liste ver en iyisi..hayır hamileliği geçtim kusarsan yemekten sanarım..o da olabilir yani hehehe
Bade gülem akşam kaynatmışsınız muhabbet şahaneymiş. Hele hele badecim şarkına bayıldım :) :) hehehehehe... İş yerinde resmen kahkaha attım, millette bana bakıyo noluyo diye :) walla hepten kafayı yedik, ama ben inanıyorum yaaaa hepimiz için çok az kaldı. Kavuşacağız sırayla meleklerimize.
Kızlar bu arada ben regli olduuuuuuummmm :) :) Kaşıntım hafifledi. Dün akşam travacort krem ile flucan kapsül kullandım. Umarım geçer gün içinde kaşıntım tamamen. Birazdan da merkezi arıcam. Baklım ne zaman gel dicek :) Çok korkuyorum, umarım bu defa bir aksilik olmazda başalrım tedavime hayırlısıyla :)
hadi bakalım pirayecim, maraton basliyor. az telasli, sonu mutlu haberli bir tedavi olsun.
kızlar cok guldum ben de. ne bu enerji aksam aksam.
yeliz, ben de guleme katiliyorum, madem 2 sene oldu sen asilama icin start ver. hayirlisi olsun
dewcim bişi sorucam, sen progynex iğneye ne kadar devam ettin,
bana iki ay daha devam dedi burdaki doktorum ama çok ödem oldu bende(
ödem için bişey yapıyormusun sen?
Bade gülem akşam kaynatmışsınız muhabbet şahaneymiş. Hele hele badecim şarkına bayıldım :) :) hehehehehe... İş yerinde resmen kahkaha attım, millette bana bakıyo noluyo diye :) walla hepten kafayı yedik, ama ben inanıyorum yaaaa hepimiz için çok az kaldı. Kavuşacağız sırayla meleklerimize.
Kızlar bu arada ben regli olduuuuuuummmm :) :) Kaşıntım hafifledi. Dün akşam travacort krem ile flucan kapsül kullandım. Umarım geçer gün içinde kaşıntım tamamen. Birazdan da merkezi arıcam. Baklım ne zaman gel dicek :) Çok korkuyorum, umarım bu defa bir aksilik olmazda başalrım tedavime hayırlısıyla :)
aman be guzelim hic sorma prognex bende en cok alerji yapan igneydi berbat bir igne o yerliymis o birde progesteron diye bir igne var o daha iyi keske onu bulabilsen ben istanbuldan getirtmistim...malesef ki devam edeceksin bir sure daha guzelim bana o kadar alerji yapti ona ragmen kesmediler cunku yararida cok bebegin iceride durmasinda buyuk etken biraz sabir diyorum cnm...doktora mutlaka bunu soyle belki bir onerisi olur..bende odem yapmadi cnm ,bende ates ve oksuruk yapmisti...demek herkeste farkli tepki veriyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?