Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hehehehehehehe bade gülem güldürdünüz beni walla, ay çok hoşsunuz. Rahim filmi olayı ve lap+his iice derinlere dalmışsınız. Aslında bukadar çok bilmemek gerekiyo bazı şeyleri. Biz bildikçe başımıza gelmeyen kalmıyo. Ben de antibiyotik aldım mantar için. Erbil Bey verdi 1 tanecik. birde krem verdi. Umarım yarına bişeyim kalmaz.

he valla...daldık hsg olayına...inşallah bu son grişimlerimiz olurda mucizelerimize kavuşuruz..canım geçer mantarın korkma,bak engelde değilmiş..

yolla cnm tez yazıcam artık :)))))evet işte demek istediğim buydu his. ile iç kısım lap ile dış kısım düzeltiliyo:))))

oynatmaya az kaldı dr.um nerde bir eğri kuku yüzünden çıldıracağım:)))))))))))

olur olur sen liste ver en iyisi..hayır hamileliği geçtim kusarsan yemekten sanarım..o da olabilir yani hehehe

ayip ettin arkadasim zehir olsa yerim :) yinede kusmam hehe

bu arada muhabbetlerinize bayildim deliler sizi...Karyada guluyor ona gore ablalari :)

Bade gülem akşam kaynatmışsınız muhabbet şahaneymiş. Hele hele badecim şarkına bayıldım :) :) hehehehehe... İş yerinde resmen kahkaha attım, millette bana bakıyo noluyo diye :) walla hepten kafayı yedik, ama ben inanıyorum yaaaa hepimiz için çok az kaldı. Kavuşacağız sırayla meleklerimize.
Kızlar bu arada ben regli olduuuuuuummmm :) :) Kaşıntım hafifledi. Dün akşam travacort krem ile flucan kapsül kullandım. Umarım geçer gün içinde kaşıntım tamamen. Birazdan da merkezi arıcam. Baklım ne zaman gel dicek :) Çok korkuyorum, umarım bu defa bir aksilik olmazda başalrım tedavime hayırlısıyla :)

hadi bakalım pirayecim, maraton basliyor. az telasli, sonu mutlu haberli bir tedavi olsun.
kızlar cok guldum ben de. ne bu enerji aksam aksam.
yeliz, ben de guleme katiliyorum, madem 2 sene oldu sen asilama icin start ver. hayirlisi olsun

Olacak tabi az kaldi sizinde haberlerinizi almaya tum kalbimle inaniyorum...o flucan super mucizevi bir hap kut kesiyor merak etme sende beyaz akinti yok en azindan boyle tortu tortu oluyor o yuzden cabucak gecer merak etme...aman su kadinlik pislik vallaha bazen be! :)

hadi bakalım pirayecim, maraton basliyor. az telasli, sonu mutlu haberli bir tedavi olsun.
kızlar cok guldum ben de. ne bu enerji aksam aksam.
yeliz, ben de guleme katiliyorum, madem 2 sene oldu sen asilama icin start ver. hayirlisi olsun

cerenm sende durum nedir cnm?varmi hissettigin birsey?test gunun ne zaman?ay ne cok soru sordum :))))

dewcim bişi sorucam, sen progynex iğneye ne kadar devam ettin,
bana iki ay daha devam dedi burdaki doktorum ama çok ödem oldu bende (
ödem için bişey yapıyormusun sen?

dewcim bişi sorucam, sen progynex iğneye ne kadar devam ettin,
bana iki ay daha devam dedi burdaki doktorum ama çok ödem oldu bende (
ödem için bişey yapıyormusun sen?

aman be guzelim hic sorma prognex bende en cok alerji yapan igneydi berbat bir igne o yerliymis o birde progesteron diye bir igne var o daha iyi keske onu bulabilsen ben istanbuldan getirtmistim...malesef ki devam edeceksin bir sure daha guzelim bana o kadar alerji yapti ona ragmen kesmediler cunku yararida cok bebegin iceride durmasinda buyuk etken biraz sabir diyorum cnm...doktora mutlaka bunu soyle belki bir onerisi olur..bende odem yapmadi cnm ,bende ates ve oksuruk yapmisti...demek herkeste farkli tepki veriyor...

öyle cnm gulemle el atmadığımız konu kalmadı inş. bundan sonra doğum için filan konuşuruz:)hadi bakalımm başlıyo hayırlısıyla telaşın.inş. sonu çooooooooooooooook güzel olucak cnm:) senin de kekecb in gibi ilk denemende kavuşacağına inanıyorum ben .çünkü çok şükür sende bir sorun yok.bebişin çok yakın bence sana:)bu arada cnm sana şu aşılamayı sorayım diyorum hep unutuyorum.sana iğne mi kullanıldı klomen mi?birde kaça mâl oldu hatırlıyomusun cnm...

....................................................................

Son düzenleme:

canım tutunsun yeterki katlanırız elbet.. ama psikolojiyi etkilemiyor değil... bende allerji yapmadı ama her gün iş çıkışı hastaneye git acile yaptır, hemen sonra araba kullan eve gel geriyo beni... haftasonlarıda her akşam yollardayız iğne derdine... her iki tarafta bayaa sertleşti, yarın kontrole gidicez bakalım çok heyecanlıyım... belki ikisi de gelişmiştir!!! jel iki tane kullanıyorum, kan sulandırıcı iğne, coraspin, vitamin, ve günlük değiştirdiğim hormon bantları var, ha 4 tane de estrofem!! sende de öylemiydi?
wallaa hormon manyaa oldum artık, bakıyorum kimse benim kadar ilaç kullanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…