Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Evet cnm aynen bende cor asprin,hergun progesteron igne,(hala popom mor ve o sertlikler duruyor),estrofem gunde 3 keze dusurecek bende en basta 4 kez iciyordum,gunluk vitamin,saba aksam crinone jel.Birtek kan sulandirici ve bant yoktu bende neyse biraz sabir azalacak onlar rahatlayacaksin.

Canım benim ben sadece femara kullanmıştım 5 gün. Bunun yanında pko için glukofen'e devam etmiştim. Sonrada ovitralle iğneyle çatlatmıştık. toplam 3 yumurtam olmuştu. aşılama için 1000 tl, ilaçlar içiin de sanırsam 150 tl falan vermiştim.kan tahlili istemişti öncesinde onu da burda yaptırmıştım SGK kapsamında öle işte. Ama aşımala için bile olsa çok profesyonel çalışmışlardı. Ben ekranda spermlerin gidişini hareketini falan görmüştüm hep. benim aşılama yaptıran arkadaşlarım var Balıkesir'de hiç ne bir ultrasoon cihazı, ne sıkışık gel demeler falan, spermleri verip hemen 10 dk sonra eve yolluyolarmış. Bana aşılama sonrasında bir antibiyotik ve progestan hap vermişti. aşılamadan sonra 15 dk çişimi sıkmak zorunda kalmıştım :) :) :) en zor kısmı da çiş sıkma kısmıydı hehehehehe :) bir de 30 dk kadar dinlendirmişlerdi. İşte bu kadar. Ama nasip değilmiş. Tutmadı maalesef.

hımm biliyorum cnm merkez iyi ondan eminim.dediğim gibi benim dr. ısrar ederse oraya gidicem.birde orda hsg ye baksınlr diye .o gittiğim dr.dışında herkese gidebilirim.hatta bir dr. var riskli gebelikte uzman ismini unuttum.benim düşükler pıhtılaşma filan için iyi olur diyorum bahçecide.ama önce kendi dr.uma bakayım. yaa benim ablamda iğne kullanmıştı dr.aşılama da?bende ilaçla bir tane filan oluşuyo yumurta ..ay bende sistit var çiş miş tutamam koyveririm vallahi:))yaa ben galiba yumrtladım bu arada şeytan diyo çalışmalara başla hehe yok önce kukumun şeklini netleştireyim sonra:)))

kızlar ben adetin beşinci günü soğanı 4e bölüp suyunu içtim 4 gün içtim çatlama gününe geldiğindede soğanı bırakıp kuru incirle havuçu kaynatıp suyunuiçtim ve şimdi 5 haftalık hamileyim ama 4 ay boyunca doktorum klomen kullandırmıştı.

hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin

Kızlar yaaa söledim mi ben size ben bu akşam İstanbula gidiyorum :) yarın 11.30'a aldım randevumu hehehehehe. Allahım hayırlısıysa bu ay başlayayım tedavime. Gelsin meleğim Allahımın izniyle :) bu ayda başlayamayız derse doktor çektiğim tüm krediyle tatile gidecem walla :) :)

sağol canım benim

nasil dewcim yaa, birsey hissettiniz mi siz hemen? benim p.tesi oldu asilamam, bugun 4. gun? jel kullaniyorum hergun baska da birsey yok bende. kendi kendime e vitamini, folik asit, balik yagi iciyorum bir de. 15 gun sonra dediler bana ama bilmiyorum ya gulemin dedigi gibi 12. gunde bir laboratuvarda test yaptiririm ya da beklerim adetin gelmesini. ben hep asilamayla ikiz olacagina inaniyordum tup istemiyordum ama simdi bizim spermler yerlerde olunca tupe bagladim umudumu. tupten de korkuyorum ne yalan soyleyeyim. yumurtaliklarim benim icin cok ozeller, birileri kurcalasin istemiyorum
sizin doktorlariniz ne dedi? hic spor yapamiyor musunuz ? ben haftada 3 gun en az kosuyordum, yani hizli degil ama orta ve dusuk tempolu. simdi cok pismanlik hissediyorum kosmuyorum diye. size ne dedi doktorlariniz hep dinlenin mi dedi ? benimki 10 gun yurtdisindaymis, soramiyorum.
yaa bir de asilamada en cok korktugum sey spermlerin karisma ihtimaliydi. ismimi, esimin ismini filan sordular ama devlet hastanesi ya hep fazla kara ve fazla bıyıklı erkekler vardi. ciddi ciddi ay sperm karisacaksa bile ozel hastanede karissin, burada cocugum benzesin diyebilecegim hic erkek yok diye dua ettim.

Yok guzelim beliri fian olmuyorda hani bir hissin varmi diye dedim?ayrica kosma olayini asilamadan sonra kosmaktan bahsetmiyorsun heralde diymi?eger oyle diyorsan cildirmis olmalsin :)))))hic kosulurmu canim benim...demiyorum ki sana yat ama normal hayatinda yaptigin aktiviteleri kisitlamak zorundasin aman deyim cnm....sperm karismasi ise en buyuk fobimdir inan...hehe :))))))deliyiz vallaha...

Ay guzelim hadi hayirlsi ile git guzel haberlere don....dualarimz seninle....

:))))) ilahi yaaa çok güldüm :))
ben de korktuydum karışırmıki diye! ama bizimkisi özeldi :)))
koşma bu arada, sakınnnn

hadi bakalım hayırlı olsun .bu defa bişey çıkmaz cnm korkma o kadar hap yuttun:)ayy ne güzel bu ay ki hamişimiz sen ol inş. cnm.tatil filan yok otur çocüüünü yap sonra gidersin:)

Allah iyiliğini versin birde karışırsa diye adam seçiyo :)))))Allah korusun düşünme öyle şeyler benimde aklıma çok takılır ama Allaha sığınıp dua ediyorum.eşime peşlerinden sende lab. gir filan diyorum adamdahuylanıyo durduk yere:)Allahım sen koru....

hayırlısı olsun canım, allah kolaylık versinnnn, ne heycan şimdi

aa pirayeee
ben mesaj yazmistim sana iyi yolculuklar dilemistim ama o yok yukarda.
guzelim hadi tatili sut izninde yaparsin, cekme krediyle hic tatil mi olurmus

sohbet iyiymiş kaçırmışım...ee benim tatil günüm bugün..öğlene kadar uyudum sölemesi ayıp:) sonrada dişçiye gittim..gene yapmadı diş etlerinde ödem var 1 hafta daha diş ipi gargara vs..dedi..bu adam çok pimpirikli yaaa salladı habire..neyse bu arada benim yüzümde bişeyler çıkmıştı 10 gündür falan,bak anlatmamışım size:) nese uçuk zannettim geçmiyo falan cildiyeye gittim egzama çıkmış kızlarr yaaa yüzümde kocaman bi leke..çok çikin oldum..ilaç verdi..ordan doooruu aktara..hayıtın yağını aldım ben.tohum falan kaynatamycam valla.suya 3 damla yap iç dedi..iğrennnçç bi tadı var ama evi kokutmuyo en azından..neyse aktara sordum bi abla geçende soğan suyunu övdü durdu sizde için bari dedi:)) yazık 4 yıldır kardeş yumurtaya bişey,yok sperme bişey diye diye..hemen tanıdı zaten...birde civanperçemiyle çobançantası(sanırım) verdi..yarında soğan içeyim bari..öff zor geliyo..bu arada ben hsg bu ya çektircem ama transferi mayısa bırakcam aksilik olmazsa..nisanda romatolojideki işlerimi halletmem lazım...mayıs iyidir,güzeldir...

piraye sonunda başlıyosun yaa..hadi bakalım bol şanslar canım benim...yola çıktınmı gerisi gelecek inşallah..aşılamada sıkışık olunduğunu senden duydum ya ben..neyse amannn geçti artık bizden..kalacaksın sanırım..habersiz bırakma bizi..

ceren spor yapmak,koşmak falan dursun canım yaaa...ne güzel alışkanlıklarınız var yahu..maşallah..sen bi doğurda o zaman fitleşirsin canım..12.gün test yaaaappp:) sperm karışma telaşına ayrıca bi güldüm..ben hiç bahsetmem eşime kaygılarımdan bırakıverir valla orda kalırım sap gibi..hem aman olsunda valla..düşünemicem kimindi ki diye:)) töbeeeee

çido sen ne alemdesin?akrep burcu bi bebeğin olacak ha? yandınızzzzzz:) hadi bakalım sende güzel haberlerle dön...

dew canım:) nasılsın? karya nasıl?tepiklemiyomu daha? senin iğneler bitti dimi canım..öksürüğün falan olmuyo dimi? bak Allahın ne günleri varmış:)

bu arada lee nerelerde?akşama bi arayım onu...merka ettim..bubuşu duyanınız bileniniz varmı? onuda merak ettim...
birde helsa...naptı acaba ya? dew senin haberin varmı?

Son düzenleme:
Slm kızlar gıtım bugun doktoro cok sasırdı vala adet benım guzelım yumosu alıp goturmus tabı baya baya adet bu dıyo neyse dogum kontrol hapı verdı ama koruma ozelıgı yokmus ılacın bır ay hem sız hemde yumurtalar dınlensın dedı kabul etım bıraz toplayalım kendımızı sonra devam kaldıgımz yerden

canım ne diyelim hayırlısı olsun..neden d.k. hapı verdiki? birde koruma özelliği olmayan d.k.hapı olmaz canım..merak ettim ilacın adını yazsana..cylo mu acaba?

Adetımı duzene sokmak ıcın verdı canım evet cyclo ılacın ustundede yazıyo ama koruma ozellıgı yoktur dıye doktorda oyle soyledı

Gulem sen de az sIkılmadin be yavrum baksana egzama filan bu tarz seyler hep vucut direnci dustugunde ya da uzuntulerle cikiyor biliyorsun gecmis olsun...yag almissin vallaha hangisini kullanabiliyorsan onu ic ne fark eder ki...
Daha tepik yok vallaha doktorum 20.haftadan once hissetmen zor dedi dogru galiba daha oncede yazdim ya oyleee karnimda asiri buyumedi ancak dar birsey giyersem anlasiliyor hamile oldugum yoksa anlasilmiyor bakalim kuzu ne zaman ben burdayim diyecek...arada bir sanki boyle saniyelik bir kipirti hissediyorum sanirim ama bu donemlerde gaz ile cok karisirmis o yuzden yoramiyorum...ay ignelere gelkince bitti bitti 1 ay oldu ay ne cektim bir ben bilirim perisandim gulem allah bana bir daha o gunler yasatmasin vallaha....hatirlamak bile istemiyorum....

Lee den haberim yok ararsan yaz lutfen, bubusta yok ortada ve harbi merak ettim onu cunku akapanktur tedavisi filan gorecekti ve size yazacagim gelismeleri demisti tık yok kizdan
helsa iyi bende meldiden ogreniyorum kizi olacakmis onunda kizlar artti sorma :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…