Slm kızlar gıtım bugun doktoro cok sasırdı vala adet benım guzelım yumosu alıp goturmus tabı baya baya adet bu dıyo neyse dogum kontrol hapı verdı ama koruma ozelıgı yokmus ılacın bır ay hem sız hemde yumurtalar dınlensın dedı kabul etım bıraz toplayalım kendımızı sonra devam kaldıgımz yerden
canım ne diyelim hayırlısı olsun..neden d.k. hapı verdiki? birde koruma özelliği olmayan d.k.hapı olmaz canım..merak ettim ilacın adını yazsana..cylo mu acaba?
Adetımı duzene sokmak ıcın verdı canım evet cyclo ılacın ustundede yazıyo ama koruma ozellıgı yoktur dıye doktorda oyle soyledı
:)))aman bişeyi de bilme şaşardım zaten hehehe:)
Adetımı duzene sokmak ıcın verdı canım evet cyclo ılacın ustundede yazıyo ama koruma ozellıgı yoktur dıye doktorda oyle soyledı
:)))aman bişeyi de bilme şaşardım zaten hehehe:)
Gulem sen de az sIkılmadin be yavrum baksana egzama filan bu tarz seyler hep vucut direnci dustugunde ya da uzuntulerle cikiyor biliyorsun gecmis olsun...yag almissin vallaha hangisini kullanabiliyorsan onu ic ne fark eder ki...
Daha tepik yok vallaha doktorum 20.haftadan once hissetmen zor dedi dogru galiba daha oncede yazdim ya oyleee karnimda asiri buyumedi ancak dar birsey giyersem anlasiliyor hamile oldugum yoksa anlasilmiyor bakalim kuzu ne zaman ben burdayim diyecek...arada bir sanki boyle saniyelik bir kipirti hissediyorum sanirim ama bu donemlerde gaz ile cok karisirmis o yuzden yoramiyorum...ay ignelere gelkince bitti bitti 1 ay oldu ay ne cektim bir ben bilirim perisandim gulem allah bana bir daha o gunler yasatmasin vallaha....hatirlamak bile istemiyorum....
Lee den haberim yok ararsan yaz lutfen, bubusta yok ortada ve harbi merak ettim onu cunku akapanktur tedavisi filan gorecekti ve size yazacagim gelismeleri demisti tık yok kizdan
helsa iyi bende meldiden ogreniyorum kizi olacakmis onunda kizlar artti sorma :)))
slmm herkese...
cerencim spor işini unut canım..en kısıtlı hareket etmek zorunda olduğun zaman,boşverrrr selülitmiş,sen doğurda o zaman halledersin..
lee yi aramadım geç olmuştu saat ama bugün bi yoklarım..hakaten uzak kalmayı iyi beceriyo..aman süprizlerle dönsün inşallah..
pirayeyle konuştuk,doktordan çıkmış..tedaviye başlamışlar tabii..morali iyiydi..kendisi yazar ayrıntıları..ilkinde tuttursunda bi dahalara kalmasın inşallahh...
slmm herkese...
cerencim spor işini unut canım..en kısıtlı hareket etmek zorunda olduğun zaman,boşverrrr selülitmiş,sen doğurda o zaman halledersin..
lee yi aramadım geç olmuştu saat ama bugün bi yoklarım..hakaten uzak kalmayı iyi beceriyo..aman süprizlerle dönsün inşallah..
pirayeyle konuştuk,doktordan çıkmış..tedaviye başlamışlar tabii..morali iyiydi..kendisi yazar ayrıntıları..ilkinde tuttursunda bi dahalara kalmasın inşallahh...
kıslaaarr, bugün bizim için o büyük günlerden biri
kontrolümüz var 7 gibi doktorda, büyümüşmü ya da büyümüşlermi ikizmi tekizmi görücez inşallah, kalp atışını haftaya duyaruz dediydi doktorum... inşallah bi akslilik yoktur lütten dua edin bizim için
kıslaaarr, bugün bizim için o büyük günlerden biri
kontrolümüz var 7 gibi doktorda, büyümüşmü ya da büyümüşlermi ikizmi tekizmi görücez inşallah, kalp atışını haftaya duyaruz dediydi doktorum... inşallah bi akslilik yoktur lütten dua edin bizim için
sohbet iyiymiş kaçırmışım...ee benim tatil günüm bugün..öğlene kadar uyudum sölemesi ayıp:) sonrada dişçiye gittim..gene yapmadı diş etlerinde ödem var 1 hafta daha diş ipi gargara vs..dedi..bu adam çok pimpirikli yaaa salladı habire..neyse bu arada benim yüzümde bişeyler çıkmıştı 10 gündür falan,bak anlatmamışım size:) nese uçuk zannettim geçmiyo falan cildiyeye gittim egzama çıkmış kızlarr yaaayüzümde kocaman bi leke..çok çikin oldum..ilaç verdi..ordan doooruu aktara..hayıtın yağını aldım ben.tohum falan kaynatamycam valla.suya 3 damla yap iç dedi..iğrennnçç bi tadı var ama evi kokutmuyo en azından..neyse aktara sordum bi abla geçende soğan suyunu övdü durdu sizde için bari dedi:)) yazık 4 yıldır kardeş yumurtaya bişey,yok sperme bişey diye diye..hemen tanıdı zaten...birde civanperçemiyle çobançantası(sanırım) verdi..yarında soğan içeyim bari..öff zor geliyo..bu arada ben hsg bu ya çektircem ama transferi mayısa bırakcam aksilik olmazsa..nisanda romatolojideki işlerimi halletmem lazım...mayıs iyidir,güzeldir...
piraye sonunda başlıyosun yaa..hadi bakalım bol şanslar canım benim...yola çıktınmı gerisi gelecek inşallah..aşılamada sıkışık olunduğunu senden duydum ya ben..neyse amannn geçti artık bizden..kalacaksın sanırım..habersiz bırakma bizi..
ceren spor yapmak,koşmak falan dursun canım yaaa...ne güzel alışkanlıklarınız var yahu..maşallah..sen bi doğurda o zaman fitleşirsin canım..12.gün test yaaaappp:) sperm karışma telaşına ayrıca bi güldüm..ben hiç bahsetmem eşime kaygılarımdan bırakıverir valla orda kalırım sap gibi..hem aman olsunda valla..düşünemicem kimindi ki diye:)) töbeeeee
çido sen ne alemdesin?akrep burcu bi bebeğin olacak ha? yandınızzzzzz:) hadi bakalım sende güzel haberlerle dön...
dew canım:) nasılsın? karya nasıl?tepiklemiyomu daha? senin iğneler bitti dimi canım..öksürüğün falan olmuyo dimi? bak Allahın ne günleri varmış:)
bu arada lee nerelerde?akşama bi arayım onu...merka ettim..bubuşu duyanınız bileniniz varmı? onuda merak ettim...
birde helsa...naptı acaba ya? dew senin haberin varmı?
kızlar akşam 6:30 da gittik 2 saat bekletti, normal doğuma girmiş !! neyse 8:30 da anca aldı, benim eller terlerdi hatta ağladım resmen o kadar gerilmişim... neyse bi tane kese gördü o da çok küçük daha dedi, normalde 6+2 sata göre ama 5 haftalık falan anca var dedi... daha bieşy görünmüyor sadece keseyi görüyorum hcg çekelim bugün ve yarın artışa bi bakalım dedi. bi daha gel haftaya dedi, bende artık 10 gün sonra ptesi gelelim dedim... olur dedi... işte böyle şekerler...şükür
buraya kadarmış...
sabah işe giderken hastaneye uğradım test sonucunu aldım... 229 ya düşmüş ... nefesim kesildi, arabaya gittim ağladım ağladım... burdaki doktorumu aradım... normal değil akşam gene yaptır, sonuçta orda bi kese var, ama muhtemelen ölmüş dedi... üzülme dedi gene transfer yaparız dedi... ama bitti işte... işe gidemedim eve döndüm... ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum, keşke en başta negatif çıksaydı dedim... akşam üstü görüşürüz dedi. kürtaj olmam gerekiyormu, kendisi düşermi, beynim durdu... fotoğrafını bile almıştık akşam(( allahım güç ver kuvvet ver....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?