Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hayirlisi olsun yasin kucuk,yolun cok basindasin o yuzden moralini bozma dilerim bizler kadar ugrasmadan bebegine kavusursun...

Amın canım ya cok sagol ınsallah hepımız kavusuruz sıpalarımıza senın mucızen gelmıs neguzel ben sızın kadar ugrasmadım tabı rabbımde ugrastırmasın hıcbırımızı amın

sorma canım...bi bu eksikti dedim ya lafımı geri aldım..geçsinde..ilaç verdi doktor geçer dedi bakalım..
hayıtın yağını aldım ama sayfada yağını kullanan kimse yok galiba,heralde bişey olmaz dimi? kafama takıldı bu seferde..
demek nazlı kızın tepiklemiyo,ee az kaldı hissedersin..en keyifli zamanlar geliyo artık:)
canımmm demek helsanında kızı olacak:))) valla gebeliği devam ediyomu diye soracaktım dilim varmıyodu sormaya..nasıl sevindim..keşke yazsa..okumuyodurda artık...neyse Allah bebeğini ona bağışlasın inşallah..

benim de aklimdaydi lee, merak ediyorum ben de. biraz uzak kalacakti, beceriyor vallahi. guzel haberler donsun de hepimiz sevinelim.
ya benim selulitim basladi, hayatimda ilk kez oluyor. o yuzden acayip bozuldum ve aksatmiyordum sporumu. bu hormonlar da seluliti azdiriyormus. ostrojen ozellikle de. benim oyle bir tarafim var, kafaya takinca yaparim ve aksatiyorsam buyuk izdirap cekerim. bakayim su 12 gun dolsun hele. ya acayip gıcık oluyorum bu ata binip, halter kaldırıp, yetersiz beslenip istemeden tosuncuk doguranlara.

slmm herkese...
cerencim spor işini unut canım..en kısıtlı hareket etmek zorunda olduğun zaman,boşverrrr selülitmiş,sen doğurda o zaman halledersin..

lee yi aramadım geç olmuştu saat ama bugün bi yoklarım..hakaten uzak kalmayı iyi beceriyo..aman süprizlerle dönsün inşallah..

pirayeyle konuştuk,doktordan çıkmış..tedaviye başlamışlar tabii..morali iyiydi..kendisi yazar ayrıntıları..ilkinde tuttursunda bi dahalara kalmasın inşallahh...

Son düzenleme:

ohh ya sonunda kazasız belasız başladı şu kız:)

kıslaaarr, bugün bizim için o büyük günlerden biri
kontrolümüz var 7 gibi doktorda, büyümüşmü ya da büyümüşlermi ikizmi tekizmi görücez inşallah, kalp atışını haftaya duyaruz dediydi doktorum... inşallah bi akslilik yoktur lütten dua edin bizim için

Ay aman cok sukur gripti,kistti mantardi derken sukur basladi insallah bu ilk ve son olur kendi yuzude guler bizide guldurur....

canim guzel haberlerle donmen dileklerimle...ne heyecan vardir sende simdi....dualarimiz seninle....

aaa ikiz olma ihtimalimi vardı? ben kaçırdım sanırım bunuuuu..aaa hadi inşallah...güzel haberlerle dön canım...

kızlar akşam 6:30 da gittik 2 saat bekletti, normal doğuma girmiş !! neyse 8:30 da anca aldı, benim eller terlerdi hatta ağladım resmen o kadar gerilmişim... neyse bi tane kese gördü o da çok küçük daha dedi, normalde 6+2 sata göre ama 5 haftalık falan anca var dedi... daha bieşy görünmüyor sadece keseyi görüyorum hcg çekelim bugün ve yarın artışa bi bakalım dedi. bi daha gel haftaya dedi, bende artık 10 gün sonra ptesi gelelim dedim... olur dedi... işte böyle şekerler...şükür

Kızlar ben geldim herkese günaydın :) ben geldiiiiiim tedaviye başladık. herşey yolunda, birazcık ağladım zırladm doktorumun yanında ama beni rahatlattı, walla çok inanıyorum ve güveniyorum doktoruma, sonucu ne olursa olsun... Şimdik 2. kontor çarşamba yani 21.03.2012 de :) sonra da cuma. femara ve gonal f-250 kullanıyorum. Şimdilik bu kadar canlarım. Geçmişi okuyamadım ama bakarım şimdi. Ööpüyorum herkesi

buraya kadarmış...
sabah işe giderken hastaneye uğradım test sonucunu aldım... 229 ya düşmüş ... nefesim kesildi, arabaya gittim ağladım ağladım... burdaki doktorumu aradım... normal değil akşam gene yaptır, sonuçta orda bi kese var, ama muhtemelen ölmüş dedi... üzülme dedi gene transfer yaparız dedi... ama bitti işte... işe gidemedim eve döndüm... ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum, keşke en başta negatif çıksaydı dedim... akşam üstü görüşürüz dedi. kürtaj olmam gerekiyormu, kendisi düşermi, beynim durdu... fotoğrafını bile almıştık akşam (( allahım güç ver kuvvet ver....

Haydaaaaa yavrum egzama olmuşsun...Bu ne yaaa...Birimiz mantar olurum birimiz egzama bu nedir yahu... Neyse geçer tatlım sıkma canını. transferi de mayısa bırakmışsın,hadi hayırlısı canım.Mayıs güzeldir, uğurlu gelir umarım.

CAnım hadi gözün aydın, keseyi de görmüşsünüz,hadi gözün aydın, kalp atışlarını da duyarsınız içiniferah tut.

Kızlar güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler, çok destek oluyosunuz bana.iyiki varsınız. HEpimiz için hep duacıyım. Allah hepimizin yardımcısı olsun bu yolda. Çok duygusalım bu aralar, ağlamak geliyo hemen içimden, şu turkcellin son reklamı var ya, kız doğum yapmıştaismini siz koyun diyo. Ayyy nasıl ağlayasım geliyo...kafayı mı yedim ne

Cidoo ne diyecegimi bilemedim kaldim oyle cok uzgunum guzelim yaaaa ((((

pirayee canımmm hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah ilk ve son tedavin olur ..minik sıpan hemencecik geiverir :)öpüyorum seniii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…