Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim ya çok üzüldüm inan allah sabır versin ne diyeceğimi bilemiyorum inşallah en kısa zamanda yüzünü allah tekrar güldürsün sağlıklı bir evlatla ..

kızlar selam sizler nasılsınız bakalım ?gülemcim egzamamı oldun bende de sedef raahatsızlığı var benimde o azıttı iiye bu aralar of hiç bitmiyor dertler yaa..olsun bunada şükür diyelim beterinden korusun diyelim..ben beklemedeyim haplarım bitti adet olmayı bekliyorum bakalım ne zman teşrif edecekler ona göre yol alacağız ..hepinizi öpüyorum landarchla konuşursanız çok selam ve sevgilerimi iletin lütfen kuzeycik nasılmış acaba ..sevgiler..

ÇİDO canım bunu tahmin etmiştim desem inanırmısın ta en baştan değerlerin normal değildi bir önce düşüktü sonra bir anda fırladı o nedenle hiç umut verici yazmadım sana bugün sırf senin için açtım yanılmak istedim keşke yanılsaydım bana da umut olsaydı neden nersen geçen yılbaşında benzer durumu yaşadın doktor değilim ama senin gibi damdan düşen biriyim ilk değerim düşüktü sonra arttı benimki düzenli artmasına rağmen dış gebelik oluştu ölmedi ama aldılar üstelik ikizdi gördüm ben onları bu daha acı inan bana ve sağ tüpümü aldılar ağlama demiyorum ama şunu bil en azından transferimiz başarısız olmadı tekrar denerken 1- 0 önde gideceğiz tedaviye unutma YALNIZ DEĞİLSİN çido bol bol dua et bunaldığın anda bunu yaşayan başkaları da var diye düşün bitanem şu ana duygularını benden iyi kimse anlayamaz kıyamam ben sana bir gün evet BİR GÜN bu yazıları o günleri gülerek anacağız dualarım seninle canım

Son düzenleme:
PİRAYE cnm hayırlı uğurlu olsun tedavin inş. ilk denemede kavuşursun bebeğine canı gönülden istiyorum bu sıkıntıdan kurtulmanı..fırsat buldukça bakarım inş. ben dönünce müjdeyi vermiş olursun:)
ÇİDO cnm çok üzüldüm iki düşük yaşadım iki kürtaj...neler hissettiğini çok iyi anlıyorum güzelim .geçicek ama insanı yıpratıpta geçiyo bunlar.dilerim bebeğine bir an önce kavuşursunda bu sıkıntıları unutursun cnm.Allah hayırlısını versin nasip böyleymiş .bir an önce toparlan yola devam et cnm...

bana gelince dr.a gittim hsg ye baktı hist.yapalım dedi.ben aşılama yaparız deyince senin bir tüpün tamamen kapalı yani şiddetli enfeksiyon geçirmişsin.tek taraflı olmaz enf.diğerinde de ufak tıkanıklıklar olabilir %15 dış gebelik riski var.bu rsiki alırsan yapalım dedi.hist. olmak istemiyorum dedim.sen bilirsin t şeklinde rahim olunca%40 düşük olur dedi.ben sana herşeyi söylüyorum düşün sen neyi istersen onu yapalım dedi.kafam durdu.ne yapacağımı bilmiyorum.eşim başka dr.lara gösterelim hsg yi onlarda düşük olur şekil bozukluğu çok fazla derlerse olursun dedi..bu akşam şehir dışına çıkıyoruz eşimle 15 20 gün yokum ne yapacağımı da bilmiyorum .belki biraz bu fikirden uzaklaşırım diyorum ama olmayacağını da biliyorum..neyse hakkımızda hayırlısı hepinizi çoooook öpüyorum fırsat buldukça bakarım ama yazamam .şimdilik hoşçakalın kızlar.

canım çok üzüldüm..değerinin düzenli artmayışı benide düşündürmüştü ama öyle şeyler oluyoki hayatta,muzcize gerçek oldu diye düşünmüştüm..çok iyi biliyorum ne hissettiğini..bende bebeğimi kaybettim..keseyi içindede 1 cm lik bebeği gördüm,doktor sesini açtı cihazın hayır dedi kafasıyla,sağlıklı değil,kalbi atmıyo..çok üzülmüştüm ama hala mantıklı düşünmeye çalışıyodum..1 hafta bekledim,beki canlanır diye,sonra kürtaj oldum..ve hep sağlıklısı benim olsun dedim..gerçekten sağlıklı bi çocuğa sahip olmayacaksam hiç gerek yok dedim...şimdi sende böyle düşün,bak rahmin bi bebeğe sahip çıktı,bu güzel bişey...demekki olabiliyo..kendi sağlığın yerinde olsun canım,ben bununda kıymetini iyi bilenlerdenim..sakın isyan falan etme..hiç yalnız değilsin,biz ne ilkiz ne son....
ama bu yolda dualar ediyoruz,çaba sarferdiyoruz,inşallah en yakın zamanda sağlıklı sıhhatli hamile kalırız...Allah gücüde kuvvetide veriyo..

canım egzama olmuşum,bıyık şeklinde hemde..neyseki 2 gündür kullandığım ilaç biraz söndürdü..ilacı bırakınca tekrarlarmı bimiyorum..bende çok takmıyorum zaten..hadi bakalım inşallah senin dondurulmuşunda tutarda bana moral olursun dew den sonra..

cnm doktorun dedikleri mantıklı aslında ama yinede başka fikir almak iyi olabilir..içine sinmediyse bikaç doktora daha görün...çok özletme kendiniiii...öptüm bende..

hoşgeldin canımmmmm...
ben haberini verdim hemen kızlara:) herşey yolunda gitsin inşallaaaaahhhhh....

Canim cok sevindim hayirlisiyla baslamana dort gozle guzel gelismelerini bekliyoruz cnm insallah hersey iyi gidecek hic suphem yok....

Badecim oncelikle tatile cikiyorsan iyi tatiller icine sinsin biraz kafani uzaklasti rbu islerden belki o zaman daha saglikli kararlar alirsin..eger doktoruna yuzde yuz super gubenliysen doktorunu dinle derim ha ama yok ya baskasina sormadna bu karari alamam diyorsan sor oyle kararini ver derim....bu arada benim anlamadigim asilamada da tup bebektede esit derecede dis gebelik sansi var o yuzden neden asilamaya hayir dedi doktorun anlamadim ben....hayirlisi olsun guzelim kararin ne olursa olsun....

Çido canım yaaaaaa, inan ne desem bilemedim, çok üzüldüm grçekten. Allah öncelikle sabır versin sonra dayeniden başlamak için güç kuvvet. Çok şükür sağlığımız yerinde, sakın kendini ynız hissetme, hep Allah hayırlısıysa versin diye dua et tatlım. Demek ki sağlıklı değildi, vücukt abul etmedi.Allah sağlıklısını versin her zaman. Üzme kendini dice ama elde olmadığını biliyorum canım benim. Allah sana ve eşine sağlık versin.

slm kızlar..iyi pazarlarrr hepinize...
çido merak ettim seni..umarım iyisindir...

bende evdeyim,rutin pazar işleri...dün soğan suyu içtim bugün yine içicem...
her tarafta bi bahar havası..böyle bi buruk haldeyim...eşimde bi pozitiflik...tv de rahimle embriyonun uyumunu anlatmışlar.onu izlemiş bizimki..sabahtan beri tohumları koyduk canım merkeze..seni bekliyolar..baharla birlikte sende yeşereceksin..konuş rahminle deyip duruyo..tabii o işin esprsinde,dalga geçiyo artık,ama pozitif olalım bu sefer modunda,kendiside negatiftir normalde..üst üste geldi tabii..o söyledikçe ben hem güldüm hem gözlerim yaşardı:)) acınacak haldeyiz yaaa...ama biliyorum ki bi biz değiliz..bu ruh hali kimbilir ne çok evde var...dışarıya karşı rol yapmaktan yoruldum...dün hamile olan arkadaşım darısı sana inşallah dedikçe gözümü nereye kaçıracağımı sapıttım....
şu bahar bizde de açsın kızlar yaaaaa...rahmimle konuşayımmı hakkaten:)) ne desem bilmiyorum ağız dolusu sayasım geliyo benim:))))

o evlerden biri de benim gülemcim her bahar burkulur içim eşim de her bahar bu sefer olacak der ama ne yazıkki olmadı henüz o darısı başına lafları içimi kıyar resmen biliyormusunuz kızlar ben ilk denemem de hamileyken bir bayan vardı 13 yıllık evli transfer yapılamamış embryo oluşmamış en azında embron var senin gibi olsam keşke diyordu ben kaybettim o ikinci denemesinde hamile kaldı ve şimdi bir kızı var onun adına sevindim elbet amailk gebeliğimde de bir arkadaşım keşke deyip üzülmüştü şimdi 4 yaşında oğlu var anlayacağınız bana imrenenler çoktaaan geçti beni benim de sayasım geliyo ama alıştım sanki ne bileyim duruldum kabullendim ya da bana öyle geliyo amaaaan herşey olacağına varıyo be sağlık olsun nisanı bekleyelim gerçi inanmıyorum ama yine de umut fakirin ekmeğiymiş

Ay kıyamam ben sıze ya umut fakırın ekmegı gercekten benımde ıcım burkuluyo hamıle gorunce ben bıde hadı artık zamanı gelmıs sızde bebek yapın dıyenlere kızıyorum olduresım gelıyo cok kolay sankı yasamayan bılemıyokı annemle ablam bıle anlamıyo benı ıkısıde hemen kavusmus bebıslerıne annem massallah 4 tane:) neyse bızde ıkı gundur kafa patlatıyoz esımle butce hesaplıyoz salı gunu rahım fılmım var bakalım ondan sonra bellı olcak hersey cıdoya cok uzuldum bende ve merak etım naptı acaba dun doktora gıtcektı ay yıne cok konustum herkese ıyı pazalar

al benden de o kadar...banada en azından hamile kalab iliyosun diyenler ya hamile ya doğurdu..bi ara bende kendimi teselli edyordum öyle ama önemli olan netice...ben nisanı direk atladım..romatolojideki işlerimin bitmesi için nisanı atlamak zorunda kaldım..aslında istedikleri filmleri dışarda yaptırıp hızlandırabilirim ama acele edesim yok artık...

benimde salı günü rahim filmim var..200 liraymış..dua ediyorum bişey çıkmasın yoksa dondurulmuşları yuttururum o doktora..ayy kendimi dolduruyorum resmen adama karşı.bende bi tuhafım..aklıma gelen başıma geldi ya hep...neyse salı günü ak-kara belli olacak..

200 lıra ıyımıs vala ben 500 lıraya cektırcem gercı cok arastırmadık kendı doktorum ceksın ıstıyorum

selam kızlar benim de ilk aşılamam malesef tutmadı
rahim filmleriniz inş.temiz çıkar
bende 200 liraya çektirmiştim çok şükür temiz çıktı
inş.sizinde temiz çıkar

selam kızlar benim de ilk aşılamam malesef tutmadı
rahim filmleriniz inş.temiz çıkar
bende 200 liraya çektirmiştim çok şükür temiz çıktı
inş.sizinde temiz çıkar

hayırlısı güzelim,sağol...inşallah herşey yoluna girer..

merhabalar,topiğinize ilk defa yazıyorumm..ben de cuma günü olumsuz sonucumu aldım tekrar,ne yapacağımı bilmez haldeyim.düşünmek de istemiyorum...tükendim artık...
çido Allah sabır versin bizlere arkadaşımmm...
benim 3.denememdi.son denemeyi izmir irenbede yaptırdım,doktorum ahmet zeki ışık.
yoruldum artıkkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…