buraya kadarmış...
sabah işe giderken hastaneye uğradım test sonucunu aldım... 229 ya düşmüş ... nefesim kesildi, arabaya gittim ağladım ağladım... burdaki doktorumu aradım... normal değil akşam gene yaptır, sonuçta orda bi kese var, ama muhtemelen ölmüş dedi... üzülme dedi gene transfer yaparız dedi... ama bitti işte... işe gidemedim eve döndüm... ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum, keşke en başta negatif çıksaydı dedim... akşam üstü görüşürüz dedi. kürtaj olmam gerekiyormu, kendisi düşermi, beynim durdu... fotoğrafını bile almıştık akşam(( allahım güç ver kuvvet ver....
buraya kadarmış...
sabah işe giderken hastaneye uğradım test sonucunu aldım... 229 ya düşmüş ... nefesim kesildi, arabaya gittim ağladım ağladım... burdaki doktorumu aradım... normal değil akşam gene yaptır, sonuçta orda bi kese var, ama muhtemelen ölmüş dedi... üzülme dedi gene transfer yaparız dedi... ama bitti işte... işe gidemedim eve döndüm... ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum, keşke en başta negatif çıksaydı dedim... akşam üstü görüşürüz dedi. kürtaj olmam gerekiyormu, kendisi düşermi, beynim durdu... fotoğrafını bile almıştık akşam(( allahım güç ver kuvvet ver....
kızlar selam sizler nasılsınız bakalım ?gülemcim egzamamı oldun bende de sedef raahatsızlığı var benimde o azıttı iiye bu aralar of hiç bitmiyor dertler yaa..olsun bunada şükür diyelim beterinden korusun diyelim..ben beklemedeyim haplarım bitti adet olmayı bekliyorum bakalım ne zman teşrif edecekler ona göre yol alacağız ..hepinizi öpüyorum landarchla konuşursanız çok selam ve sevgilerimi iletin lütfen kuzeycik nasılmış acaba ..sevgiler..
PİRAYE cnm hayırlı uğurlu olsun tedavin inş. ilk denemede kavuşursun bebeğine canı gönülden istiyorum bu sıkıntıdan kurtulmanı..fırsat buldukça bakarım inş. ben dönünce müjdeyi vermiş olursun:)
ÇİDO cnm çok üzüldüm iki düşük yaşadım iki kürtaj...neler hissettiğini çok iyi anlıyorum güzelim .geçicek ama insanı yıpratıpta geçiyo bunlar.dilerim bebeğine bir an önce kavuşursunda bu sıkıntıları unutursun cnm.Allah hayırlısını versin nasip böyleymiş .bir an önce toparlan yola devam et cnm...
bana gelince dr.a gittim hsg ye baktı hist.yapalım dedi.ben aşılama yaparız deyince senin bir tüpün tamamen kapalı yani şiddetli enfeksiyon geçirmişsin.tek taraflı olmaz enf.diğerinde de ufak tıkanıklıklar olabilir %15 dış gebelik riski var.bu rsiki alırsan yapalım dedi.hist. olmak istemiyorum dedim.sen bilirsin t şeklinde rahim olunca%40 düşük olur dedi.ben sana herşeyi söylüyorum düşün sen neyi istersen onu yapalım dedi.kafam durdu.ne yapacağımı bilmiyorum.eşim başka dr.lara gösterelim hsg yi onlarda düşük olur şekil bozukluğu çok fazla derlerse olursun dedi..bu akşam şehir dışına çıkıyoruz eşimle 15 20 gün yokum ne yapacağımı da bilmiyorum .belki biraz bu fikirden uzaklaşırım diyorum ama olmayacağını da biliyorum..neyse hakkımızda hayırlısı hepinizi çoooook öpüyorum fırsat buldukça bakarım ama yazamam .şimdilik hoşçakalın kızlar.
Kızlar ben geldim herkese günaydın :) ben geldiiiiiim tedaviye başladık. herşey yolunda, birazcık ağladım zırladm doktorumun yanında ama beni rahatlattı, walla çok inanıyorum ve güveniyorum doktoruma, sonucu ne olursa olsun... Şimdik 2. kontor çarşamba yani 21.03.2012 de :) sonra da cuma. femara ve gonal f-250 kullanıyorum. Şimdilik bu kadar canlarım. Geçmişi okuyamadım ama bakarım şimdi. Ööpüyorum herkesi
Kızlar güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler, çok destek oluyosunuz bana.iyiki varsınız. HEpimiz için hep duacıyım. Allah hepimizin yardımcısı olsun bu yolda. Çok duygusalım bu aralar, ağlamak geliyo hemen içimden, şu turkcellin son reklamı var ya, kız doğum yapmıştaismini siz koyun diyo. Ayyy nasıl ağlayasım geliyo...kafayı mı yedim ne
PİRAYE cnm hayırlı uğurlu olsun tedavin inş. ilk denemede kavuşursun bebeğine canı gönülden istiyorum bu sıkıntıdan kurtulmanı..fırsat buldukça bakarım inş. ben dönünce müjdeyi vermiş olursun:)
ÇİDO cnm çok üzüldüm iki düşük yaşadım iki kürtaj...neler hissettiğini çok iyi anlıyorum güzelim .geçicek ama insanı yıpratıpta geçiyo bunlar.dilerim bebeğine bir an önce kavuşursunda bu sıkıntıları unutursun cnm.Allah hayırlısını versin nasip böyleymiş .bir an önce toparlan yola devam et cnm...
bana gelince dr.a gittim hsg ye baktı hist.yapalım dedi.ben aşılama yaparız deyince senin bir tüpün tamamen kapalı yani şiddetli enfeksiyon geçirmişsin.tek taraflı olmaz enf.diğerinde de ufak tıkanıklıklar olabilir %15 dış gebelik riski var.bu rsiki alırsan yapalım dedi.hist. olmak istemiyorum dedim.sen bilirsin t şeklinde rahim olunca%40 düşük olur dedi.ben sana herşeyi söylüyorum düşün sen neyi istersen onu yapalım dedi.kafam durdu.ne yapacağımı bilmiyorum.eşim başka dr.lara gösterelim hsg yi onlarda düşük olur şekil bozukluğu çok fazla derlerse olursun dedi..bu akşam şehir dışına çıkıyoruz eşimle 15 20 gün yokum ne yapacağımı da bilmiyorum .belki biraz bu fikirden uzaklaşırım diyorum ama olmayacağını da biliyorum..neyse hakkımızda hayırlısı hepinizi çoooook öpüyorum fırsat buldukça bakarım ama yazamam .şimdilik hoşçakalın kızlar.
o evlerden biri de benim gülemcim her bahar burkulur içim eşim de her bahar bu sefer olacak der ama ne yazıkki olmadı henüz o darısı başına lafları içimi kıyar resmen biliyormusunuz kızlar ben ilk denemem de hamileyken bir bayan vardı 13 yıllık evli transfer yapılamamış embryo oluşmamış en azında embron var senin gibi olsam keşke diyordu ben kaybettim o ikinci denemesinde hamile kaldı ve şimdi bir kızı var onun adına sevindim elbet amailk gebeliğimde de bir arkadaşım keşke deyip üzülmüştü şimdi 4 yaşında oğlu var anlayacağınız bana imrenenler çoktaaan geçti beni benim de sayasım geliyo ama alıştım sanki ne bileyim duruldum kabullendim ya da bana öyle geliyo amaaaan herşey olacağına varıyo be sağlık olsun nisanı bekleyelim gerçi inanmıyorum ama yine de umut fakirin ekmeğiymiş
Ay kıyamam ben sıze ya umut fakırın ekmegı gercekten benımde ıcım burkuluyo hamıle gorunce ben bıde hadı artık zamanı gelmıs sızde bebek yapın dıyenlere kızıyorum olduresım gelıyo cok kolay sankı yasamayan bılemıyokı annemle ablam bıle anlamıyo benı ıkısıde hemen kavusmus bebıslerıne annem massallah 4 tane:) neyse bızde ıkı gundur kafa patlatıyoz esımle butce hesaplıyoz salı gunu rahım fılmım var bakalım ondan sonra bellı olcak hersey cıdoya cok uzuldum bende ve merak etım naptı acaba dun doktora gıtcektı ay yıne cok konustum herkese ıyı pazalar
selam kızlar benim de ilk aşılamam malesef tutmadı
rahim filmleriniz inş.temiz çıkar
bende 200 liraya çektirmiştim çok şükür temiz çıktı
inş.sizinde temiz çıkar
bnmkı ndn bu kdr pahalı ya anlamadımhayırlısı güzelim,sağol...inşallah herşey yoluna girer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?