bnmkı ndn bu kdr pahalı ya anlamadım
merhabalar,topiğinize ilk defa yazıyorumm..ben de cuma günü olumsuz sonucumu aldım tekrar,ne yapacağımı bilmez haldeyim.düşünmek de istemiyorum...tükendim artık...
çido Allah sabır versin bizlere arkadaşımmm...
benim 3.denememdi.son denemeyi izmir irenbede yaptırdım,doktorum ahmet zeki ışık.
yoruldum artıkkk...
merhabalar,topiğinize ilk defa yazıyorumm..ben de cuma günü olumsuz sonucumu aldım tekrar,ne yapacağımı bilmez haldeyim.düşünmek de istemiyorum...tükendim artık...
benim 3.denememdi.son denemeyi izmir irenbede yaptırdım,doktorum ahmet zeki ışık.
yoruldum artıkkk...
hoş geldin canım ben de kaç deneme yaptım bir bilsen 1 aşılama 2tüp bebek 1 dondurulmuş yorgunluk nedir iyi bilirim hepimize sabır versin rabbim bu arada sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin
Kızlar, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum....
biz dün gittik tekrar test yaptırdık sonuç 233... aynı sayılır yani... konuştuk doktorla, artık yapacak bişey yok belliki sağlıksız embriyoymuş dedi... bir hafta kadar bekle düşmesse gelirsin burda ufak bi operasyonla alırız dedi. zehirlenmezmişim çok küçük olduğu için... çok moral verdi, bence hiç ara vermeyelim dedi, kanamandan sonraki siclus ta yeniden başlayalım bu işlerde ara vermemek lazım dedi. hem psikolojik olarak çok bekleyince bir sonraki denemeye çok fazla umut yüklüyorsun rahata olamıyorsun dedi, hem de yaş itibariyle yumurta rezervin azalabilir vakit kaybetmemek lazım üstüne gitmeliyiz, artık amacınız bu olmalı dedi... ben izmirdeki dondurulmuşlara güvenemiyorum artık, demekki o ayki hasat bozuk çıkmış dedim, o işin matematiği öyle değil hiç alakası yok dedi... ben hala kararsızım bir iki ay ara vermeyi düşünüyorum...
hepiniz kendinize çok iyi bakın, inşallah tez zamanda bebeklerinize kavuşursunuz, allah yardımcınız olsun, sizleri tanıdığıma çok memnun oldum
buraya kadarmış...
sabah işe giderken hastaneye uğradım test sonucunu aldım... 229 ya düşmüş ... nefesim kesildi, arabaya gittim ağladım ağladım... burdaki doktorumu aradım... normal değil akşam gene yaptır, sonuçta orda bi kese var, ama muhtemelen ölmüş dedi... üzülme dedi gene transfer yaparız dedi... ama bitti işte... işe gidemedim eve döndüm... ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum, keşke en başta negatif çıksaydı dedim... akşam üstü görüşürüz dedi. kürtaj olmam gerekiyormu, kendisi düşermi, beynim durdu... fotoğrafını bile almıştık akşam(( allahım güç ver kuvvet ver....
ÇİDO canım bunu tahmin etmiştim desem inanırmısın ta en baştan değerlerin normal değildi bir önce düşüktü sonra bir anda fırladı o nedenle hiç umut verici yazmadım sana bugün sırf senin için açtım yanılmak istedim keşke yanılsaydım bana da umut olsaydı neden nersen geçen yılbaşında benzer durumu yaşadın doktor değilim ama senin gibi damdan düşen biriyim ilk değerim düşüktü sonra arttı benimki düzenli artmasına rağmen dış gebelik oluştu ölmedi ama aldılar üstelik ikizdi gördüm ben onları bu daha acı inan bana ve sağ tüpümü aldılar ağlama demiyorum ama şunu bil en azından transferimiz başarısız olmadı tekrar denerken 1- 0 önde gideceğiz tedaviye unutma YALNIZ DEĞİLSİN çido bol bol dua et bunaldığın anda bunu yaşayan başkaları da var diye düşün bitanem şu ana duygularını benden iyi kimse anlayamaz kıyamam ben sana bir gün evet BİR GÜN bu yazıları o günleri gülerek anacağız dualarım seninle canım
badecim en azindan bir universite hastanesine gidip fikir al. unutma ki en iyi universite hastaneleri degerlendirir.PİRAYE cnm hayırlı uğurlu olsun tedavin inş. ilk denemede kavuşursun bebeğine canı gönülden istiyorum bu sıkıntıdan kurtulmanı..fırsat buldukça bakarım inş. ben dönünce müjdeyi vermiş olursun:)
ÇİDO cnm çok üzüldüm iki düşük yaşadım iki kürtaj...neler hissettiğini çok iyi anlıyorum güzelim .geçicek ama insanı yıpratıpta geçiyo bunlar.dilerim bebeğine bir an önce kavuşursunda bu sıkıntıları unutursun cnm.Allah hayırlısını versin nasip böyleymiş .bir an önce toparlan yola devam et cnm...
bana gelince dr.a gittim hsg ye baktı hist.yapalım dedi.ben aşılama yaparız deyince senin bir tüpün tamamen kapalı yani şiddetli enfeksiyon geçirmişsin.tek taraflı olmaz enf.diğerinde de ufak tıkanıklıklar olabilir %15 dış gebelik riski var.bu rsiki alırsan yapalım dedi.hist. olmak istemiyorum dedim.sen bilirsin t şeklinde rahim olunca%40 düşük olur dedi.ben sana herşeyi söylüyorum düşün sen neyi istersen onu yapalım dedi.kafam durdu.ne yapacağımı bilmiyorum.eşim başka dr.lara gösterelim hsg yi onlarda düşük olur şekil bozukluğu çok fazla derlerse olursun dedi..bu akşam şehir dışına çıkıyoruz eşimle 15 20 gün yokum ne yapacağımı da bilmiyorum .belki biraz bu fikirden uzaklaşırım diyorum ama olmayacağını da biliyorum..neyse hakkımızda hayırlısı hepinizi çoooook öpüyorum fırsat buldukça bakarım ama yazamam .şimdilik hoşçakalın kızlar.
benimde salı günü rahim filmim var..200 liraymış..dua ediyorum bişey çıkmasın yoksa dondurulmuşları yuttururum o doktora..ayy kendimi dolduruyorum resmen adama karşı.bende bi tuhafım..aklıma gelen başıma geldi ya hep...neyse salı günü ak-kara belli olacak..
selam kızlar benim de ilk aşılamam malesef tutmadı
rahim filmleriniz inş.temiz çıkar
bende 200 liraya çektirmiştim çok şükür temiz çıktı
inş.sizinde temiz çıkar
yesim ne yazık ki buradaki hic kimsenin yorulma luksu yok :) sen de bu fikre alıstır bır an once kendini. umutsuzluga da kapılma hic. sorunun neydi ? 33 yasindaymissin, ben de 31im. ben de ilk asilamami henuz yeni yaptirdim. tedavi oluyormussun ne guzel. ne yazik ki kimse hemen olacaginin garantisini veremiyor,.merhabalar,topiğinize ilk defa yazıyorumm..ben de cuma günü olumsuz sonucumu aldım tekrar,ne yapacağımı bilmez haldeyim.düşünmek de istemiyorum...tükendim artık...
yoruldum artıkkk...
çido sana özel mesaj gönderdim ama mesaj kutun doluymuş,boşaltabilirmisin canım?
3,5 yıllık evliyim,33 yaşındayım,sen?
sorun nedir sizin?
slmm kızlar..
landarchı görür gibi oldum gitmiş...umarım iyilerdir...
lee ile konuştum bende..selamı var hepinize,uzaklaşma fikri iyi gelmiş,biraz daha gelmeyecek sanırım..çatlatma iğnesi vurulmuş 2 tane yumoşu varmış..çalışmalara devam yani:)
dew uğramadı 2 gündür,bişey yoktur inşallah..
bende yarın hsg ye gidiyorum..merkak içindeyim..yarın yazarım artık...
kızlar selammm ..gülemcim bol şans sana da ve diğer hsg çektirecek arkadaş inşallah güzel haberlerle gelirsiniz..topik pek bir sessiz yahu.bende merak ettim dewi inşallah bir sorun yoktur...pirayecim senin de şansın bol olsun ben canı gönülden inanıyorum bebişine kavuşacaksın allahın izniyle:)bende regli oldum bugün ama pek bir az geliyor doğum kontrol hapından mı bilemedim normalde de çok kanamsı olan biri değilim ama bu adetlerimin az olması çok canımı sıkıyor yaa off.adetin 3.günü estrofem adlı ilaca başlayacağım rahim kalınlaşsın diye frigolarım için :)ah ah neler bekliyor kimbilir beni bu hayatta ya ..işte böyle bazen karamsar bazen umutlu ,çoğu kez mutlu ..ama canım bebeğim gelmediği için hep bir yanı eksik ...haftasonu arkadaşlarlaydık gerkesin 2 şe birer çocuğu vardı hep biz ilgilendik eşimle :)sonra edi ve büdü gibi evimize döndük akşam allahım inşallah bizlere de nasip eder artık kendimi geçtim eşimin boynu bükük gibi kalmasına hiç dayanamıyorum yaaa...
slmm kızlar..
landarchı görür gibi oldum gitmiş...umarım iyilerdir...
lee ile konuştum bende..selamı var hepinize,uzaklaşma fikri iyi gelmiş,biraz daha gelmeyecek sanırım..çatlatma iğnesi vurulmuş 2 tane yumoşu varmış..çalışmalara devam yani:)
dew uğramadı 2 gündür,bişey yoktur inşallah..
bende yarın hsg ye gidiyorum..merkak içindeyim..yarın yazarım artık...
Gulem yarn saat 11de bnmde hsg flmım var yrn gzel hblrle donrsn ınsallah
güleeeeeeeemmmmmm hadi canım benim tüpler ve rahim umarım iyi durumdadır inşallah, seni merak ediyoruz şekerim. Eve gidince bize haber ver emi.
Umarım ağrısız sızısız geçirirsin canım benim
kızlar selammm ..gülemcim bol şans sana da ve diğer hsg çektirecek arkadaş inşallah güzel haberlerle gelirsiniz..topik pek bir sessiz yahu.bende merak ettim dewi inşallah bir sorun yoktur...pirayecim senin de şansın bol olsun ben canı gönülden inanıyorum bebişine kavuşacaksın allahın izniyle:)bende regli oldum bugün ama pek bir az geliyor doğum kontrol hapından mı bilemedim normalde de çok kanamsı olan biri değilim ama bu adetlerimin az olması çok canımı sıkıyor yaa off.adetin 3.günü estrofem adlı ilaca başlayacağım rahim kalınlaşsın diye frigolarım için :)ah ah neler bekliyor kimbilir beni bu hayatta ya ..işte böyle bazen karamsar bazen umutlu ,çoğu kez mutlu ..ama canım bebeğim gelmediği için hep bir yanı eksik ...haftasonu arkadaşlarlaydık gerkesin 2 şe birer çocuğu vardı hep biz ilgilendik eşimle :)sonra edi ve büdü gibi evimize döndük akşam allahım inşallah bizlere de nasip eder artık kendimi geçtim eşimin boynu bükük gibi kalmasına hiç dayanamıyorum yaaa...
cidocum haberine cok uzuldum, ama sonra 2. mesajini gordum, biraz daha toparlamissin. doktorun cok paraci biri degilse, uzmanligina guveniyorsan ben de devam e sicagi sicagina derim. her doktorun yorumu farkli oluyor, senin doktoruna guvenip guvenmemen onemli. ben pekcok doktorun bu durumdan sonra 1-2 ay dinlenin dediklerini duydum karar senin.
zerdacim sen de cok badire atlatmissin. hayirli haberi al en erken zamanda.
badecim en azindan bir universite hastanesine gidip fikir al. unutma ki en iyi universite hastaneleri degerlendirir.
gulem egzama da olmussun, ne bu goze mi geliyorsunuz. cok gecmis olsun. evet bence de kotuyu aklina getirme hic.
2.ye tutar insallah naz.
yesim ne yazık ki buradaki hic kimsenin yorulma luksu yok :) sen de bu fikre alıstır bır an once kendini. umutsuzluga da kapılma hic. sorunun neydi ? 33 yasindaymissin, ben de 31im. ben de ilk asilamami henuz yeni yaptirdim. tedavi oluyormussun ne guzel. ne yazik ki kimse hemen olacaginin garantisini veremiyor,.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?