Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sabır diliyorum canım...hep aynı durumdayız..

hoş geldin canım ben de kaç deneme yaptım bir bilsen 1 aşılama 2tüp bebek 1 dondurulmuş yorgunluk nedir iyi bilirim hepimize sabır versin rabbim bu arada sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin

Kızlar, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum....
biz dün gittik tekrar test yaptırdık sonuç 233... aynı sayılır yani... konuştuk doktorla, artık yapacak bişey yok belliki sağlıksız embriyoymuş dedi... bir hafta kadar bekle düşmesse gelirsin burda ufak bi operasyonla alırız dedi. zehirlenmezmişim çok küçük olduğu için... çok moral verdi, bence hiç ara vermeyelim dedi, kanamandan sonraki siclus ta yeniden başlayalım bu işlerde ara vermemek lazım dedi. hem psikolojik olarak çok bekleyince bir sonraki denemeye çok fazla umut yüklüyorsun rahata olamıyorsun dedi, hem de yaş itibariyle yumurta rezervin azalabilir vakit kaybetmemek lazım üstüne gitmeliyiz, artık amacınız bu olmalı dedi... ben izmirdeki dondurulmuşlara güvenemiyorum artık, demekki o ayki hasat bozuk çıkmış dedim, o işin matematiği öyle değil hiç alakası yok dedi... ben hala kararsızım bir iki ay ara vermeyi düşünüyorum...
hepiniz kendinize çok iyi bakın, inşallah tez zamanda bebeklerinize kavuşursunuz, allah yardımcınız olsun, sizleri tanıdığıma çok memnun oldum

hoş geldin canım ben de kaç deneme yaptım bir bilsen 1 aşılama 2tüp bebek 1 dondurulmuş yorgunluk nedir iyi bilirim hepimize sabır versin rabbim bu arada sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin

3,5 yıllık evliyim,33 yaşındayım,sen?
sorun nedir sizin?

çido sana özel mesaj gönderdim ama mesaj kutun doluymuş,boşaltabilirmisin canım?

cidocum haberine cok uzuldum, ama sonra 2. mesajini gordum, biraz daha toparlamissin. doktorun cok paraci biri degilse, uzmanligina guveniyorsan ben de devam e sicagi sicagina derim. her doktorun yorumu farkli oluyor, senin doktoruna guvenip guvenmemen onemli. ben pekcok doktorun bu durumdan sonra 1-2 ay dinlenin dediklerini duydum karar senin.

zerdacim sen de cok badire atlatmissin. hayirli haberi al en erken zamanda.

badecim en azindan bir universite hastanesine gidip fikir al. unutma ki en iyi universite hastaneleri degerlendirir.

gulem egzama da olmussun, ne bu goze mi geliyorsunuz. cok gecmis olsun. evet bence de kotuyu aklina getirme hic.

selam kızlar benim de ilk aşılamam malesef tutmadı
rahim filmleriniz inş.temiz çıkar
bende 200 liraya çektirmiştim çok şükür temiz çıktı
inş.sizinde temiz çıkar

2.ye tutar insallah naz.

yesim ne yazık ki buradaki hic kimsenin yorulma luksu yok :) sen de bu fikre alıstır bır an once kendini. umutsuzluga da kapılma hic. sorunun neydi ? 33 yasindaymissin, ben de 31im. ben de ilk asilamami henuz yeni yaptirdim. tedavi oluyormussun ne guzel. ne yazik ki kimse hemen olacaginin garantisini veremiyor,.

3,5 yıllık evliyim,33 yaşındayım,sen?
sorun nedir sizin?

bizim sorun yok canım hatta 1.5 yıllık evliyken aniden gelen bir gebeliğim var farkedemedim ilaç kullanmıştım düştü 6.5 yıllık evliyim 32 yaşındayım bir de dış gebelik var ilk denemem de stres diyorlar en büyük sorun yani sizin sorun ne canım

slmm kızlar..
landarchı görür gibi oldum gitmiş...umarım iyilerdir...
lee ile konuştum bende..selamı var hepinize,uzaklaşma fikri iyi gelmiş,biraz daha gelmeyecek sanırım..çatlatma iğnesi vurulmuş 2 tane yumoşu varmış..çalışmalara devam yani:)
dew uğramadı 2 gündür,bişey yoktur inşallah..
bende yarın hsg ye gidiyorum..merkak içindeyim..yarın yazarım artık...

Canım benim yarın güzl haberlerle dön inşallah. Haberleşiriz. Ben bi süre buralarda olmayacağım. arada bir gelirim. yarın akşam İstanbul yolcusuyum. Dualarınızı eksik etmeyin. Hepinizi tek tek kucaklıyorum. İyi geceler kızlar. Bu arada DEWi ben de merak ettim, nerelerde bizim kız yaaaaaa

kızlar selammm ..gülemcim bol şans sana da ve diğer hsg çektirecek arkadaş inşallah güzel haberlerle gelirsiniz..topik pek bir sessiz yahu.bende merak ettim dewi inşallah bir sorun yoktur...pirayecim senin de şansın bol olsun ben canı gönülden inanıyorum bebişine kavuşacaksın allahın izniyle:)bende regli oldum bugün ama pek bir az geliyor doğum kontrol hapından mı bilemedim normalde de çok kanamsı olan biri değilim ama bu adetlerimin az olması çok canımı sıkıyor yaa off.adetin 3.günü estrofem adlı ilaca başlayacağım rahim kalınlaşsın diye frigolarım için :)ah ah neler bekliyor kimbilir beni bu hayatta ya ..işte böyle bazen karamsar bazen umutlu ,çoğu kez mutlu ..ama canım bebeğim gelmediği için hep bir yanı eksik ...haftasonu arkadaşlarlaydık gerkesin 2 şe birer çocuğu vardı hep biz ilgilendik eşimle :)sonra edi ve büdü gibi evimize döndük akşam allahım inşallah bizlere de nasip eder artık kendimi geçtim eşimin boynu bükük gibi kalmasına hiç dayanamıyorum yaaa...

Melodicim canım inanıyorum ben senin frigolar uğurlu gelecek sana, inatçı o frigolar inatçıııı, yapışacak ennesine, kemirecek tutunacak sımsıkı. Moral bozmak yok, en çok bizim morala ihtiyacımız var. Hamd olsun Allahımıza ki çok büyük problemlerimiz yok, ne bileyim yumurtalıklarımız var mesela, kalitesiz de olsa, az da olsa yumurtlayabiliyoruz, sonra rahmimiz var mis gibi, tamam kabul ediyoruz azcık eçiş bücüş olabilir rahimlerimiz tüplerimiz ama o kadarda kötü durumda değiliz. İnanıyorum ben meleklerimiz gelicek bize, sadece biraz naz yapıyorlar :) Ben kendimi çok iyi hissediyorum, en azından pozitif olmaya çalışıyorum, çok ilerisini değil bugünümü düşünerek vakit geçirmeye çalışıyorum elimden geldiğince. Allah hepimize hayırlısını versin. Melodicim canım nisan ayı bize uğurlu gelsin tatlım...

güleeeeeeeemmmmmm hadi canım benim tüpler ve rahim umarım iyi durumdadır inşallah, seni merak ediyoruz şekerim. Eve gidince bize haber ver emi.
Umarım ağrısız sızısız geçirirsin canım benim

Canim oncelikle bugun kolay gelsin dilerim sorunsuz gecer aci hissetmezsin,haberlerini bekliyorum....

Gulem yarn saat 11de bnmde hsg flmım var yrn gzel hblrle donrsn ınsallah

Sanada kolay gelsin cnm seninde acisiz olsun insallahççç

güleeeeeeeemmmmmm hadi canım benim tüpler ve rahim umarım iyi durumdadır inşallah, seni merak ediyoruz şekerim. Eve gidince bize haber ver emi.
Umarım ağrısız sızısız geçirirsin canım benim

Tedavi nasil gidiyor guzelim ignelerle aran nasil?ilk kontrol ne zaman?

Canim regli az gelir tabi hatirlasana gecen ay bitmek bilmedi o dogal olarak bu ay cok yogun degil..kafana takma bunlari iyi olacak tedavin insallah....

Kizlar beni merak etmissiniz eksik olmayin iyiyiz biz cok sukur Karyamda iyi bende iyiyim geldim okudum ama yazmadan kactim cok fazla durmak istemedim bilgisayar basinda sanirim o yuzdenbazen oyleee halsiz oluyorum parmagimi kaldiracak halim olmuyor ama sukur iyiyiz kizlar...opuyorum hepinizi...

Canım sagol bıraz agrılıydı ama korktugum kadar degılmıs suan agrım yok sukur tuplerımın ıkısıde acıkmıs rahmın seklıde ıyı bakalım adetı beklıycem artık yenı bı tedavı dıyo doktorum hayırlısı herseyın gulem merak ettım hadı gelde yaz artık ınsallah guzel haberlerle gelırsın sende

bende geldimmmm...hsg yi atlattım şükür...bi aksilik yok,tüpler rahim iyiymiş.resmini cd sini de verdiler:) .mayısa transfer kararı aldık..
yeliz canım seninde gözün aydın..temiz çıkmasına sevindim..
ben ağladım kızlar ağrımdanda değilde o duruma katlanamayışımdan heralde,işlem bitti masada hüngür hüngür ağladım..doktor baktı kaldı...valla asıl o şükretsin temiz çıktığına kendimi doldurdumda gittim oraya:))))))
neyse şimdi iyiyim...
dew az kaldı arayacaktım seni...evet canım bilgisayar başında çok oturma bencede...ama iyi olduğunu bilelim yeter..
lee ile konuştuk yine..haber ver demişti..tekrar slmı var size..
bize 2 gün ilişki yasak sonra devam,bu ayı iyi değerlendirin dedi doktor hahahaa:)))))
neyse bi okuyiiim sizi çıkcam..akşama gelirim yine..

arkadaşımmm ''yorulma lüksün yok:)bu fikre alıştır kendini''demen gerekmez,bu fikre alışmamış olsaydım zaten denemeye devam etmezdim.çok sağol verdiğin akıl için.3.denememi yaptırdığımı ve sonucu yeni aldığımı söylüyorum.hemen olup olmayacağının garantisini ise tabii ki kimse veremez,yüce Rabbimden başka kimse bilemez çünkü bunu.sen ilk aşılamanı yaptırmışsın ben o yollardan çoktan geçtim,en kısa zamanda dileğine kavuşursun umarım ama üst üste olan başarısız denemeler olunca yorulmanın ne demek olduğunu anlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…