Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sorun sebepsizzz

aynı duyguları ben de yaşıyorum,eşimin boynu bükük kalmasına dayanamıyorummm.frigoların annesine sımsıkı tutunur inşallah,bu son tedavin olsun.

geçmiş olsun canımmm.ne güzel sonuç iyiymiş,çok sevindim, gözünaydın:)

canım pirayem senin bu güzel enerjin beni çok mutlu ediyor inşallah sonuçlarımızda güzel olacak :)dediğin gibi hamd olsun çok büyük sorunlarımız yok rahmimiz var yımurta var sperm var elbet birgün bebiş olarak dönecekler bize ..frigolarla bol bol konuşucam zaten sımsıkı yapışsınlar annelerine diye neler yapıcam onlara neler:)dilerim tedavin kolay ve çok başarılı geçer arkadaşım su gibi geçsin nisanda göbüşümüzde bebiş olsun :)öpüyorum bol şans hepimize

aynı duyguları ben de yaşıyorum,eşimin boynu bükük kalmasına dayanamıyorummm.frigoların annesine sımsıkı tutunur inşallah,bu son tedavin olsun.

ah ah çok zor değil mi ?her tedavi ayrı bir yıkım ayrı şeyler alıp götürüyor ama mücadelden vazgeçmeyeceğiz güzelim o bebğin mis gibi kokusunu içimize çekmek için buna mecburuz allah yardımcımız olsun ..çok teşekkür ederim inşallah frigolarım yüzümü güldürür..hepimiz tez vakitte anne olalım inşallah..

gülemcim canım çok sev,ndi,m tüpler rahim süpermiş ..inşallah bundan sonrasıda süper olacak canım ..öpüldün..

dew canım benim iyi olmanıza sevindim bencede çok girme nete sonuçta radyasyon var ..dinlen bol bol karyacık doğunca koşturmaca başlayacak sevgiyle öpüyorum ikinizi de :=)

Guleeeeem ıkımızınde yuzu guldu bugun cok sukur ya vala cok sevındım senınde ıyı gecmesıne bu ay olur belkı ınsallah bız dınlenmedeyız buay banada ıyı gelcek bu ara bırazkafamı dagıtırım en azında hakımızda hayırlısı

sağolun kızlar..yelizcim bende çok sevindim canım..kafamı meşgul eden bi soruydu benim aslında rahatladım açıkçası..doğal yolla olur umudumdan ziyade tüp bebeğe engel bi ödem falan varmı diye bakıldı bana..yinede umut...benim adetimin 10.günüydü..2 gün tatil...sonra çalışcaz ama yumurta varmı bilmiyorum..ben yumurtladığımdanda emin olamıyorum çünkü..neyse hayırlısı..

melodi canım kanamanın az olmasına falan takılma canım..artık bu işe giriiştik,ilaçla kalınlaştırılır vs..bırak doktorunun ellerine kendini..bebeğine kavuşacaksın bu sefer.pirayeyle senin yakın tarihlerde pozitifinizi alıcaz inşallah...

canım yazını okuyunca cerenden önce yazmak istedim..yazında bi tepki var sanki ama yanlış anladığını düşünüyorum..yazışmalarda bu olay var maalesef.iletilmek istenenden farklı şeyler algılanabiliyo... ceren bu işin başında ama duygularımız hep aynı..hatta biz ( bi kaç kere denemiş olanlar ) duruma daha çok alışığız ondan daha sabırlı haldeyiz..bu öyle bişey ki olmadıkça bağlanıyoruz ve sabrımız artıyo..bazende tersi..inşallah üst üste başarısız denemeler olmazda anlamadan geçeeeeerrr giderrrr...

Son düzenleme:

ben de sabır konusunda seninle aynı fikirdeyim...bu konuyu çok uzatmak istemiyorum...yazımda tepki yok çünkü...ceren arkadaşımıza ben de şu andaki duygularımla cevap verdim sadece, yoksa biliyorsunuz ki bizi bizden başka kimse anlayamaz...daha önceki yazımda da belirttiğim gibi en kısa zamanda kavuşması benim de dileğim...çok zor olduğunu biliyoruz ve Allah kimseye yaşatmasın.... sadece mesajları yazarken kelimelere biraz daha dikkat etmekte fayda var, acımı yaşamışım daha anlayışlı ifadeler kullanılabilir, ben bu acıyı yaşayana böyle mesaj yazmazdım mesela, bu durumda yazılabilecek tek şey 'çok üzüldüm arkadaşım,Allah sabır versin tez vakitte de bebişlerimize kavuşalım inşallah' ...ama insanız, farklı da düşünebiliyor,farklı da anlaşılabiliyoruz...ben onun yolun çok başında olmasına veriyorum...ve bu yoldaki mücadelesinin uzun sürmemesini tüm kalbimle,tüm içtenliğimle diliyorum...dilerim ki; hepimiz, tüm isteyenler en kısa zamanda gönüllerinin muradına kavuşsun Rabbimin izniyle,hayırlısıyla...yoksa oluncaya kadar, maddi&manevi gücümüz yettiği sürece bu yola devam, başka yapacağımız birşey tabii ki yok...

yeliz, gulem cok sevindim kolayca atlatmissiniz. iyi de cikmis sonuclar, gulem hadi bakalim su 2 ay tedavisiz olacak insallah.
gulemcim tesekkur ederim cevabin icin. gordum yazilani da icimden gelmedi cevaplamak. dedigi gibi bazen soylenenler yanlis anlasiliyor. alindiysa kusura bakmasin, kimsenin bir baskasini uzmek gibi gayesi olmadigini biliyoruz.
piraye yine bizi gulumsettin, cok guluyorum yazdiklarina.
melodi takiyoruz herseyi degil mi? vallahi ben de takiyorum ne yalan soyliyeyim kimi zaman. dun agladim ben de, sinirlerim bozulmus. benim de olmadigi gibi bir his var icimde, biraz moralim bozuk. ama sonuclari almadan tasaya cokmek de cok anlamsiz.

Cerencım sagol kendını uzmek ıcın daha erken degılmı bence aglayıp bebısınıde uzme annesı ınsallah tutmustur demekten baska dıycek bı lafımız yok ben hıc asılama yaptırmadım ama cok arastırdım arastırmalarıma gorede:) asılamanın ılk seferde tutması mucızeymıs ınsallah senınde mucızen gelmıstır

Guzel haberlerle gelmissin dilerim devami gelsin..gecmis olsun...

Canim arkadasim merakta edermis beni kiyamazlar ben okuyorum sizden haber almazsam yapamam zaten,allah korusun ters bisey olsa alo derim sana zaten bir telefon kadar yakinsiniz siz bana...bu arada sonuc harika bu sonucu bekliyordum senden zaten cok cok guzel..masallah simdi mayis transferine cok daha poztif baslayacagina eminim guzelim....

sagol cnm benim vallaha eksik olmayin cok sekersiniz...bu arada az cok belli mi transfer tarihi birsey dedimi israel bey?

cerenm haklisin sinir bozucu bir surec ama aglayip yipratma kendini en buyuk zarar yine sana hayirlisi demekten baska care yok....dualarimiz seninle..haberlerini bekliyoruz.

canım takıyoruz herşeyi maaleesef çünkü bu çok can yakıcı bir durum insan artık kendi bebğini sevmek istiyor çok isteyip kavuşamamamak insana kafayı yediriyor bazen ..ama olacalk alllahın izniyle zamnını bekleyeceğiz uğraş vereceğiz ben inanıyorum mutlı son yazacağız hepimiz :)bol şans cerenm :)
inşalahhh gülemmmmmmmmmm hepimiz alalım pozitifi inşallah :)saldım gitti inan zaten kendimi bıraktım sevgili doktoroye:)hayırlısı olsun inşallah

dewcim daha tarih belli değil ama haftaya cumaya gidicem kontrole ordaki duruma göre netlik kaznaacak sanırım ..geç olsun güç olmasın ne diyelim :)

sonucu almadan umutsuzluğa kapılma arkadaşım, bırak sonucu alıncaya kadar olmuş gibi hamileymişsin gibi düşün, keyfini yaşa, çünkü beynimiz öyle birşey ki herşeyi yönlendiriyor...olmayınca zaten acını yaşayacaksın.bırak keyfini yaşa, bebişlerini sev...inşallah olmuştur.

Kızlar herkese selm, ben geldim istanbulda 2. kontrolumu oldum, herşey yolundaymış, yumurta toplamaya gelirken sepet getir yeteri kadar yumurtan var dedi :) en büyüğü 12 mm olmak üzere yaklaşık 8-10 tane şimdilik, en küçüğü de 9 mm :) rahim kalınlığını bilmiyorum ama bişi demedi. Bİr de 2 tane 21 mm civarında endo şüphesi koydu. O ne dedim, çikolata kisti dedi şok oldum, o ne yaaaaa çikolata kisti teşhisi ultrasonla konurmu. Ben çok korktum dedim, korkacak bişi yok tedaviye engel değil dedi. Zaten endo şüphesi var dedi. Bir de yine gonal F 200 verdi 2 gün, bir de cetrotide. Cuma günü kontrolüm. Şimdilik böle sanırım herşey yolunda gidiyo...
GÜLEEEEMMMM çok sevindim canım herşeyin yolunda gitmesine, hadi hayırlısı bakalım tatlımmm. Aaaa bu arada benim yumurtalıklar kissing cinsiymiş, o nedemek dedim, rahmin arkasında birbirlerine çok yakın duruyolarmış,öpüşür gibi.... Zaten tüplerim çok uzun benim, uzun ve kıvrık, yumurtalıklarda arkama kaçmış.... haydaaaa zaten regli olunca hep belim ağrırdı, benim yumurtalıklar meğersem belimdeymiş hahahahahaha daha neler gercez bakalım :)

slm herkese...
ceren test günün ne zamandı?bu sıralar zaman yavaş akıyo benim için.....
....bi anda öyle umutsuz oluyorum ki..çok merak ediyorum olacakmı diye..ne kadar bekleyeceğim çok merak ediyorum...şu mr işini özelde yaptırıp nisanamı alsam kızlar transferi? ben böyle bekleyince endişelerim artıyo..panik yapıyorum..

piraye çok sevindim canım,birbiriyle uyumlu büyümeleri en önemsenen şey biliyosun..inşallah ilk seferde tutar canım..endo olayına şaşırdım bende..ama tedaviye engel değil..bi çok kadında da var..kafana takma sakın...

pirayecim günaydın
bende seni merak ediyordum maşallah güzel haberlerle gelmişsin bak herşey yolunda , endoyada takılma dr cuk sorun olmaz diyorsa doğrudur:)bak sana ne güzel söylemiş kaç yumurtan olduğunu bana söylememişdi çok merak içindeydim o yüzden , inşallah güzel sonuclar alacaksın buna bütün kalbimle inanıyorum , moralini herzaman yüksek tut , ay birden toplama günüm aklıma geldi bak o yoldan sende geçiceksin hem çok güzel hem çok zor bir yol , yumoşları verdikten sonra garip olmuştum boşlukta hissetmişdim kendimi verin onları bana geri diyesim gelmişdi , narkozdan uyanınca da ağlıyarak uyanmışdım , allahım sorunuda güldürdü , seninki de aynısı olacak o yoldan geçerken aklına beni getir , ben orda yanında olucam tamam mı:)

deww cim seninde iyi olmana sevindin inan bende merak etmeye başlamışdım , kayramıza iyi bak annesi ikinizide öpüyorum.

gülemcim tebrik ederim hsg temiş çıkmış , biran önce kafandakileri hallet olurmu , sende başla biran önce tüpe yaze hepimiz bebişli olalım.

bende iyiyim bel ağrılarım biraz fazla oluyor onlar biraz beni meşgul ediyor ama onun dışından iyiyim çok şükür , ya bide ben çalışıyorum ya bütün gün bilgisayar başındayım buda canımı çok sıkıyo ama yapıcak bişey yok değil mi?

kızlar hepinizi çok çok öpüyorum
kendinize çok iyi bakın
kendinize çok iyi bakın

Canım benim yaaaa beni çok duygulandırdın, zaten hormonlar nedeniyle sürekli bi ağlıyasım var... Walla gözlerimden süzülüverdi yazdıklarını okuyunca. Canım benim zaten hastaneye gidince hep aklımdasın benim.Moralim güzel, elimden geldiğince geleceği düşünmemeye çalışıyorum, Şu anda aklımda olan düşünce cuma günü herşeyin yolunda gitmesi, adım adım yaşamaya karar verdim süreci. Uzun vadeli plan yapmak beni çok yoruyo ve strese sokuyo...Umarım herşey yolunda gidecek. Çok teşekkür ederim canım desteğin için. Öpüyorum çok. Kendinize dikkat edin

Melodi ve cerenm sizleri merak ediyorum kızlar ne durumdasınız bakalım. Cerenm test tarihin ne zamandı, önümüzdeki haftaydı sanki. MElodi transfer günün ne zaman şekerim. Ayyyy Allahım Nisan ayında hepimizin kucakları dolsun istiyorun :) :) :) Hayırlısıyla güzel haberleri alalım artık...

Piraye ne guzel haberlerle gelmissin ne kadar cok yumurta o kadar cok yedekleme demek cok sevindim senin adina...insallah sonuna kadar boyle gider kekecb ile ayni merkeze gidiyorsunuz diye hatirliyorum ben seninde guzel sonuclar alacagina eminim cnm hayirlisi olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…