bizim sorun yok canım hatta 1.5 yıllık evliyken aniden gelen bir gebeliğim var farkedemedim ilaç kullanmıştım düştü 6.5 yıllık evliyim 32 yaşındayım bir de dış gebelik var ilk denemem de stres diyorlar en büyük sorun yani sizin sorun ne canım
kızlar selammm ..gülemcim bol şans sana da ve diğer hsg çektirecek arkadaş inşallah güzel haberlerle gelirsiniz..topik pek bir sessiz yahu.bende merak ettim dewi inşallah bir sorun yoktur...pirayecim senin de şansın bol olsun ben canı gönülden inanıyorum bebişine kavuşacaksın allahın izniyle:)bende regli oldum bugün ama pek bir az geliyor doğum kontrol hapından mı bilemedim normalde de çok kanamsı olan biri değilim ama bu adetlerimin az olması çok canımı sıkıyor yaa off.adetin 3.günü estrofem adlı ilaca başlayacağım rahim kalınlaşsın diye frigolarım için :)ah ah neler bekliyor kimbilir beni bu hayatta ya ..işte böyle bazen karamsar bazen umutlu ,çoğu kez mutlu ..ama canım bebeğim gelmediği için hep bir yanı eksik ...haftasonu arkadaşlarlaydık gerkesin 2 şe birer çocuğu vardı hep biz ilgilendik eşimle :)sonra edi ve büdü gibi evimize döndük akşam allahım inşallah bizlere de nasip eder artık kendimi geçtim eşimin boynu bükük gibi kalmasına hiç dayanamıyorum yaaa...
bende geldimmmm...hsg yi atlattım şükür...bi aksilik yok,tüpler rahim iyiymiş.resmini cd sini de verdiler:) .mayısa transfer kararı aldık..
yeliz canım seninde gözün aydın..temiz çıkmasına sevindim..
ben ağladım kızlarağrımdanda değilde o duruma katlanamayışımdan heralde,işlem bitti masada hüngür hüngür ağladım..doktor baktı kaldı...valla asıl o şükretsin temiz çıktığına kendimi doldurdumda gittim oraya:))))))
neyse şimdi iyiyim...
dew az kaldı arayacaktım seni...evet canım bilgisayar başında çok oturma bencede...ama iyi olduğunu bilelim yeter..
lee ile konuştuk yine..haber ver demişti..tekrar slmı var size..
bize 2 gün ilişki yasak sonra devam,bu ayı iyi değerlendirin dedi doktor hahahaa:)))))
neyse bi okuyiiim sizi çıkcam..akşama gelirim yine..
Melodicim canım inanıyorum ben senin frigolar uğurlu gelecek sana, inatçı o frigolar inatçıııı, yapışacak ennesine, kemirecek tutunacak sımsıkı. Moral bozmak yok, en çok bizim morala ihtiyacımız var. Hamd olsun Allahımıza ki çok büyük problemlerimiz yok, ne bileyim yumurtalıklarımız var mesela, kalitesiz de olsa, az da olsa yumurtlayabiliyoruz, sonra rahmimiz var mis gibi, tamam kabul ediyoruz azcık eçiş bücüş olabilir rahimlerimiz tüplerimiz ama o kadarda kötü durumda değiliz. İnanıyorum ben meleklerimiz gelicek bize, sadece biraz naz yapıyorlar :) Ben kendimi çok iyi hissediyorum, en azından pozitif olmaya çalışıyorum, çok ilerisini değil bugünümü düşünerek vakit geçirmeye çalışıyorum elimden geldiğince. Allah hepimize hayırlısını versin. Melodicim canım nisan ayı bize uğurlu gelsin tatlım...
aynı duyguları ben de yaşıyorum,eşimin boynu bükük kalmasına dayanamıyorummm.frigoların annesine sımsıkı tutunur inşallah,bu son tedavin olsun.
arkadaşımmm ''yorulma lüksün yok:)bu fikre alıştır kendini''demen gerekmez,bu fikre alışmamış olsaydım zaten denemeye devam etmezdim.çok sağol verdiğin akıl için.3.denememi yaptırdığımı ve sonucu yeni aldığımı söylüyorum.hemen olup olmayacağının garantisini ise tabii ki kimse veremez,yüce Rabbimden başka kimse bilemez çünkü bunu.sen ilk aşılamanı yaptırmışsın ben o yollardan çoktan geçtim,en kısa zamanda dileğine kavuşursun umarım ama üst üste olan başarısız denemeler olunca yorulmanın ne demek olduğunu anlarsın.
canım yazını okuyunca cerenden önce yazmak istedim..yazında bi tepki var sanki ama yanlış anladığını düşünüyorum..yazışmalarda bu olay var maalesef.iletilmek istenenden farklı şeyler algılanabiliyo... ceren bu işin başında ama duygularımız hep aynı..hatta biz ( bi kaç kere denemiş olanlar ) duruma daha çok alışığız ondan daha sabırlı haldeyiz..bu öyle bişey ki olmadıkça bağlanıyoruz ve sabrımız artıyo..bazende tersi..inşallah üst üste başarısız denemeler olmazda anlamadan geçeeeeerrr giderrrr...
Canım sagol bıraz agrılıydı ama korktugum kadar degılmıs suan agrım yok sukur tuplerımın ıkısıde acıkmıs rahmın seklıde ıyı bakalım adetı beklıycem artık yenı bı tedavı dıyo doktorum hayırlısı herseyın gulem merak ettım hadı gelde yaz artık ınsallah guzel haberlerle gelırsın sende
bende geldimmmm...hsg yi atlattım şükür...bi aksilik yok,tüpler rahim iyiymiş.resmini cd sini de verdiler:) .mayısa transfer kararı aldık..
yeliz canım seninde gözün aydın..temiz çıkmasına sevindim..
ben ağladım kızlarağrımdanda değilde o duruma katlanamayışımdan heralde,işlem bitti masada hüngür hüngür ağladım..doktor baktı kaldı...valla asıl o şükretsin temiz çıktığına kendimi doldurdumda gittim oraya:))))))
neyse şimdi iyiyim...
dew az kaldı arayacaktım seni...evet canım bilgisayar başında çok oturma bencede...ama iyi olduğunu bilelim yeter..
lee ile konuştuk yine..haber ver demişti..tekrar slmı var size..
bize 2 gün ilişki yasak sonra devam,bu ayı iyi değerlendirin dedi doktor hahahaa:)))))
neyse bi okuyiiim sizi çıkcam..akşama gelirim yine..
gülemcim canım çok sev,ndi,m tüpler rahim süpermiş ..inşallah bundan sonrasıda süper olacak canım ..öpüldün..
dew canım benim iyi olmanıza sevindim bencede çok girme nete sonuçta radyasyon var ..dinlen bol bol karyacık doğunca koşturmaca başlayacak sevgiyle öpüyorum ikinizi de :=)
yeliz, gulem cok sevindim kolayca atlatmissiniz. iyi de cikmis sonuclar, gulem hadi bakalim su 2 ay tedavisiz olacak insallah.
gulemcim tesekkur ederim cevabin icin. gordum yazilani da icimden gelmedi cevaplamak. dedigi gibi bazen soylenenler yanlis anlasiliyor. alindiysa kusura bakmasin, kimsenin bir baskasini uzmek gibi gayesi olmadigini biliyoruz.
piraye yine bizi gulumsettin, cok guluyorum yazdiklarina.
melodi takiyoruz herseyi degil mi? vallahi ben de takiyorum ne yalan soyliyeyim kimi zaman. dun agladim ben de, sinirlerim bozulmus. benim de olmadigi gibi bir his var icimde, biraz moralim bozuk. ama sonuclari almadan tasaya cokmek de cok anlamsiz.
inşalahhh gülemmmmmmmmmm hepimiz alalım pozitifi inşallah :)saldım gitti inan zaten kendimi bıraktım sevgili doktoroye:)hayırlısı olsun inşallahsağolun kızlar..yelizcim bende çok sevindim canım..kafamı meşgul eden bi soruydu benim aslında rahatladım açıkçası..doğal yolla olur umudumdan ziyade tüp bebeğe engel bi ödem falan varmı diye bakıldı bana..yinede umut...benim adetimin 10.günüydü..2 gün tatil...sonra çalışcaz ama yumurta varmı bilmiyorum..ben yumurtladığımdanda emin olamıyorum çünkü..neyse hayırlısı..
melodi canım kanamanın az olmasına falan takılma canım..artık bu işe giriiştik,ilaçla kalınlaştırılır vs..bırak doktorunun ellerine kendini..bebeğine kavuşacaksın bu sefer.pirayeyle senin yakın tarihlerde pozitifinizi alıcaz inşallah...
Guzel haberlerle gelmissin dilerim devami gelsin..gecmis olsun...
Canim arkadasim merakta edermis beni kiyamazlar ben okuyorum sizden haber almazsam yapamam zaten,allah korusun ters bisey olsa alo derim sana zaten bir telefon kadar yakinsiniz siz bana...bu arada sonuc harika bu sonucu bekliyordum senden zaten cok cok guzel..masallahsimdi mayis transferine cok daha poztif baslayacagina eminim guzelim....
sagol cnm benim vallaha eksik olmayin cok sekersiniz...bu arada az cok belli mi transfer tarihi birsey dedimi israel bey?
cerenm haklisin sinir bozucu bir surec ama aglayip yipratma kendini en buyuk zarar yine sana hayirlisi demekten baska care yok....dualarimiz seninle..haberlerini bekliyoruz.
yeliz, gulem cok sevindim kolayca atlatmissiniz. iyi de cikmis sonuclar, gulem hadi bakalim su 2 ay tedavisiz olacak insallah.
gulemcim tesekkur ederim cevabin icin. gordum yazilani da icimden gelmedi cevaplamak. dedigi gibi bazen soylenenler yanlis anlasiliyor. alindiysa kusura bakmasin, kimsenin bir baskasini uzmek gibi gayesi olmadigini biliyoruz.
piraye yine bizi gulumsettin, cok guluyorum yazdiklarina.
melodi takiyoruz herseyi degil mi? vallahi ben de takiyorum ne yalan soyliyeyim kimi zaman. dun agladim ben de, sinirlerim bozulmus. benim de olmadigi gibi bir his var icimde, biraz moralim bozuk. ama sonuclari almadan tasaya cokmek de cok anlamsiz.
Kızlar herkese selm, ben geldim istanbulda 2. kontrolumu oldum, herşey yolundaymış, yumurta toplamaya gelirken sepet getir yeteri kadar yumurtan var dedi :) en büyüğü 12 mm olmak üzere yaklaşık 8-10 tane şimdilik, en küçüğü de 9 mm :) rahim kalınlığını bilmiyorum ama bişi demedi. Bİr de 2 tane 21 mm civarında endo şüphesi koydu. O ne dedim, çikolata kisti dedi şok oldum, o ne yaaaaa çikolata kisti teşhisi ultrasonla konurmu. Ben çok korktum dedim, korkacak bişi yok tedaviye engel değil dedi. Zaten endo şüphesi var dedi. Bir de yine gonal F 200 verdi 2 gün, bir de cetrotide. Cuma günü kontrolüm. Şimdilik böle sanırım herşey yolunda gidiyo...
GÜLEEEEMMMM çok sevindim canım herşeyin yolunda gitmesine, hadi hayırlısı bakalım tatlımmm. Aaaa bu arada benim yumurtalıklar kissing cinsiymiş, o nedemek dedim, rahmin arkasında birbirlerine çok yakın duruyolarmış,öpüşür gibi.... Zaten tüplerim çok uzun benim, uzun ve kıvrık, yumurtalıklarda arkama kaçmış.... haydaaaa zaten regli olunca hep belim ağrırdı, benim yumurtalıklar meğersem belimdeymiş hahahahahaha daha neler gercez bakalım :)
pirayecim günaydın
bende seni merak ediyordum maşallah güzel haberlerle gelmişsin bak herşey yolunda , endoyada takılma dr cuk sorun olmaz diyorsa doğrudur:)bak sana ne güzel söylemiş kaç yumurtan olduğunu bana söylememişdi çok merak içindeydim o yüzden , inşallah güzel sonuclar alacaksın buna bütün kalbimle inanıyorum , moralini herzaman yüksek tut , ay birden toplama günüm aklıma geldi bak o yoldan sende geçiceksin hem çok güzel hem çok zor bir yol , yumoşları verdikten sonra garip olmuştum boşlukta hissetmişdim kendimi verin onları bana geri diyesim gelmişdi , narkozdan uyanınca da ağlıyarak uyanmışdım , allahım sorunuda güldürdü , seninki de aynısı olacak o yoldan geçerken aklına beni getir , ben orda yanında olucam tamam mı:)
deww cim seninde iyi olmana sevindin inan bende merak etmeye başlamışdım , kayramıza iyi bak annesi ikinizide öpüyorum.
gülemcim tebrik ederim hsg temiş çıkmış , biran önce kafandakileri hallet olurmu , sende başla biran önce tüpe yaze hepimiz bebişli olalım.
bende iyiyim bel ağrılarım biraz fazla oluyor onlar biraz beni meşgul ediyor ama onun dışından iyiyim çok şükür , ya bide ben çalışıyorum ya bütün gün bilgisayar başındayım buda canımı çok sıkıyo ama yapıcak bişey yok değil mi?
kızlar hepinizi çok çok öpüyorum
kendinize çok iyi bakın
kendinize çok iyi bakın
Kızlar herkese selm, ben geldim istanbulda 2. kontrolumu oldum, herşey yolundaymış, yumurta toplamaya gelirken sepet getir yeteri kadar yumurtan var dedi :) en büyüğü 12 mm olmak üzere yaklaşık 8-10 tane şimdilik, en küçüğü de 9 mm :) rahim kalınlığını bilmiyorum ama bişi demedi. Bİr de 2 tane 21 mm civarında endo şüphesi koydu. O ne dedim, çikolata kisti dedi şok oldum, o ne yaaaaa çikolata kisti teşhisi ultrasonla konurmu. Ben çok korktum dedim, korkacak bişi yok tedaviye engel değil dedi. Zaten endo şüphesi var dedi. Bir de yine gonal F 200 verdi 2 gün, bir de cetrotide. Cuma günü kontrolüm. Şimdilik böle sanırım herşey yolunda gidiyo...
GÜLEEEEMMMM çok sevindim canım herşeyin yolunda gitmesine, hadi hayırlısı bakalım tatlımmm. Aaaa bu arada benim yumurtalıklar kissing cinsiymiş, o nedemek dedim, rahmin arkasında birbirlerine çok yakın duruyolarmış,öpüşür gibi.... Zaten tüplerim çok uzun benim, uzun ve kıvrık, yumurtalıklarda arkama kaçmış.... haydaaaa zaten regli olunca hep belim ağrırdı, benim yumurtalıklar meğersem belimdeymiş hahahahahaha daha neler gercez bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?