Kizlar bugun benim icin sanirim onemli bir gun paylasmadan edemedim,sanirim bugun ilk defa kizimdan isaret geldi :) yani sabah bulantilarimi saymazsak ilk kiprasmalar diyebilirim sanirim..insan cok emin olamiyor ya :) komik ama boyle gobegimin 2 karis altinda sol tarafa dogru boyle goz seyirir ya oyle birsey hissettim tum gun defalarca oldu cok komik sizlerle bugunu paylasmak istedim dilerim yanlis alarm degildir :)))
Canım benim yaaa, demek ilk kıpırtıları hissetmeye başladın, artık yavaş yavaş hissetmen gerek zaten diye biliyorum, yanlış alarm değildir şekerim, karya hanım büyüyor artık, kendini iice hissettirmeye başlıyor, canım benim yaaaaa, minicikti büyüdü sıpa, ayyyy walla çok duygulanıyorum böleee, Allah ikinize de sağlık versin canım benim. Kendinize dikkat edin. Yarın kontrolüm var benimde cetrotide çok zor vurdum bugün, kanattım falan göbeğimi, doktor 14.00 de yap demişti ben yapasıya kadar saat 14.20 falan oldu. Umarım bir sorun çıkmaz.
Kizlar bugun benim icin sanirim onemli bir gun paylasmadan edemedim,sanirim bugun ilk defa kizimdan isaret geldi :) yani sabah bulantilarimi saymazsak ilk kiprasmalar diyebilirim sanirim..insan cok emin olamiyor ya :) komik ama boyle gobegimin 2 karis altinda sol tarafa dogru boyle goz seyirir ya oyle birsey hissettim tum gun defalarca oldu cok komik sizlerle bugunu paylasmak istedim dilerim yanlis alarm degildir :)))
Canım benim yaaa, demek ilk kıpırtıları hissetmeye başladın, artık yavaş yavaş hissetmen gerek zaten diye biliyorum, yanlış alarm değildir şekerim, karya hanım büyüyor artık, kendini iice hissettirmeye başlıyor, canım benim yaaaaa, minicikti büyüdü sıpa, ayyyy walla çok duygulanıyorum böleee, Allah ikinize de sağlık versin canım benim. Kendinize dikkat edin. Yarın kontrolüm var benimde cetrotide çok zor vurdum bugün, kanattım falan göbeğimi, doktor 14.00 de yap demişti ben yapasıya kadar saat 14.20 falan oldu. Umarım bir sorun çıkmaz.
canım benimmm..maşallah size...artık kızın kendini hissettirecek sana..minicik bi hücre ne hale geliyo dimi..düşününce şaşırıp kalıyorum..gerçekten bi mucize..
piraye demek kontrol geldi..takipler çabucak geçiyo,inşallahh transferden sonrasıda su gibi geçer canım..ilacın 20 dakikayla bişey olmaz korkma,ama daha dikkatli ol yinede..erken başla hazırlamaya..hadi bakalım yarın güzel haberlerle dön..ki hiç şüphem yok:)
kızlar benim egzama tekrarladı..yani iyileşti sanıp ilacı bırakmıştım ama öyle olmuyomuş..ilacı kesince tekrar çıkıyomuş ve yayılma olasılığı yüksekmişyüzümde heryer uçuk ve egzama oldu..
maşallah,kızın büyüdü artık demek ki kendini hissettiriyor,allah kucağına da sağlık,sıhhatle almayı nasip etsin:)
aman da aman maşallah size :)karyama bak sen büyüdüde anneyi tepikliyo kırk bin kere maşallah kuzuma :)dewcim çok güzel birşey olsa gerek ya ne güzel bir heyecan zaman çabuk akıp gidiyor daha dün gibi burda hamilelik haberinden çıldırdığımız günler :)kucağına aldığın günleri de görmek nasip olsun arkadaşım :)valla bak doğumuna seni ziyarete gelebilirim ona göre izmir yakın bana :) karyacığımı da görürüm ne güzel :)sevgiler size kuzular..
pirayecim oh oh ne güzel vurul iğneleri olsun güzel güzel yumoşlar sonra gelsin minik sıpalar ..tedavi süreci çabuk geçiyor da şu 12 gün beklemek zor geliyor insana ya..neyse su gibi geçsin hepsi..bende haftaya cuma kontrole gidicem bakalım rahim ne kadar kalınlaştı ona göre az çok transfer tarihi belli olur ..inşallah fire vermeden buz bebişlerim çözünürler sonrada anneciğine sımsıkı tutunurlar inşallah:)sevgiler
gülem ilaçları bırakma kuzuum ya bu alerjik olaylar enteresan ..bende östrojen yüklemesi yapmaya başladığımdan beri azdı sedefim bugünlerde bakıyorum küçük küçük heryerimde pırtlamaya başlamışlar bide bunun stresi başladı herşey çok yolundaymış gibi ..allahım sana geliyorum :)
Melodi cnm cok sagol guzel dileklerin icin nasil sevinirim biliyormusun eger gelirsen bizi gormeye :))) super olur...ne sansli benim kizim bi suru tatli teyzesi var :) canim seninde sedef durumun cogalmis ah ah bu stresler bende midemden az cekmedim nsan engel olamiyor endise ve korkularina dilerim en kisa zamanda hamile kalirisniz o zaman kendiliginden gecer bu uzuntuler.....
Kızlar herkese selam, doktordan geldim gonal fve cetrotide devam edicem, azcık geç gelişiyo yumurtalar benim. pazar günü tekrar kontrolüm var. yumurta toplama p.tesi olur diye tahmin ediyoduk ama, benimkiler inatçı çıktı, uyuşuk çıktı geç gelişiyolar, en büyüğü 15.5 mm olmuş. muhtemelen salı yada çarşamba günü yumurta toplama olcak belli değil. Napalım herşeyin hayırlısı geç olsun güç olmasın diiimi ama :) :) walla bütün gün gezdim kızlar ayaklarım şişti resmen :) iğnemi bile dışarda vurdum düşünün yani. hahahahaha walla sanki gezmeye gelmişin ben de buraya, bi de tek başıma deli gibi geziyom yani. Amaaaaaaaannnnn moralim ii olsun napiiim canım.
Gülem canım benim yaaaa egzama artmış senin yine, hay Allahım yaaaa, herşeyin başı şu stres, ah şu stresin üstesinden nasıl gelebiliriz bi yolunu bulsak. Kafamıza bişi takmıyoruz zannediyoruz ama işte sağımızdan solumuzdan patlıyo böleee. İlaçlarını ihmal etme canım. Düzenli kullan sen. Geçse de doktor ne diyosa onu yap olurmu tatlım. Bana da doktor ne dedi biliyomusun, endosu olan bayanlarda yumurtalar geç gelişirmiş. Yani dedim bende kesin endo var mı dedim. Evet dedi, 2 tane 2.1 cm civarlarında. Ben de diyorum benim reglim neden hep ağrılı geçiyo. Yahu bu zaman kadar neden hiç bir doktor bana senin endon var demedi hayret doğrusu. Şimdi mi pörtledi bu meret. Anlamadım gitti.
Gulemcım egzamayı hafıfe alma benım 3 kardesımdede var mesela abımın domatese alerjısı var hemen azar egzaması ve yaglı cıltlerde daha cok olur benım bıldıgım kadarıyla sıcak suyuda hıc sevmez ılaclarını hıc aksatma derım ben canım cunku ılerleye bılıyo hafıfe alma sakın bu hastalıgı
gulem bende de göz kapağımda oldu,devamlı kaşınıyordu,doktora gittim,bir ilaç verdi ama pek işe yaramadı.kullandığın ilaç nedir?
merhaba , 2 gundur nette problemn vardi, giremedim. sifresini de bilmiyorum burasinin cepten de yazamadim.
pirayecim endo suphesi demisler, sıkmıyorsun degil mi canını? sen emin ellerdesin, bak daha once soylenmeyen bir suru seyi soylemisler. iyi olacak bence, ben cok umutluyum senden . pirayecim gulem 12. gunde cikiyor demisti ve 12 gun dundu. ama benim isyerinden cikacak vaktim olmadi. ya bugun bir yerde yaptiracagim, ya p.tesiyi bekleyecegim. duygusal olarak notrum. bu kadar kolay olmayacakmis gibi dusunuyorum. ama olmamasi icin de gorunur bir sebep yok tabi. ama moralim bozuk filan hic degil. olmazsa onumuzdeki maclara bakacagiz. bugun de yapacak cok isim var. bir palto aldım, 36 beden diye 34 almısım. alirken de kolları kısa mı fılan dıye tereddut ettim de kapatıyorlardı aksam gec vakiştti, birden gaza geliverdim kalmaz indirimde diye almıs bulundum. ama ben 38 yerine 36 aldım sanıyordum, bu 34. kolları tepemde, hic giyilecek gibi degil. onu halledecegim bugun 8. gunu, cazgırlık yapip tuketicinin nedensiz cayma hakkını kullanacagim, cunku versem yerine ne alcam? sonra bir arkadasimla mutlaka bulusmam gerekiyor, ona vermem gereken seyler var. bir de ayak detoksuna gitmem gerekiyor ama bu saydiklarimin biri karsiyaka, biri alsancak, biri konak, biri balcova. 2de isten cıkacagim, bir de test mi sıkıstıracagim araya ?
neden zorlaniyorsun vurarken canım, benım cok kolay olmustu ? ben cilde dik batirmiyorum, benım doktorum oyle gostermisti. karnimdaki, kasigimdaki cildi yukari cekiyorum, insulin siringasini derin bir nefes aldıktan sonra nefesimi yavasca verirken tenime yatay olarak yavasca sapliyorum. zaten nefesini verirken ignenin girdigini dahi hissetmiyorsun. hatta ben daha sonra insulın sırıngası bulamadım, epey kalın sırınga alabıldım eczaneden. o kalın uclularla bıle bu yontemle halledebildim.
ben de istanbulda bir basima cok gezdim canım. butun arkadaslar iste oluyordu gunduz, esim de calisiyordu, ben geziyordum bir basima senin gibi :)
ah cok ozledim istanbulu, bnm ıcın de gez...
gulemcim kullandigim bir ucuk ilaci var, bu yaziyi okur okumaz usenme hemen git, aksam bile olsa nobetci bul, al yine sur. vectavir adi, gorsen kucuk parmaktan ufak bir tup. benim zovirax bile iyi gelmiyordu ucuklarima artık, bu 3-4 saatte kurutuyor. esimin en son 3 gun once cikti, o da ucuk icin krem surmez, kendi gecsin der, cok da yayilmaz onun ucuklar benimkiler gibi. 2 saat sonra aradi, bu nasil krem ucugum 2 saatte kurudu diye. egzamada ise hic bilgim yok. acil sifalar canım.
Gülem bal benden de o kadar gelecek ayların tedavilerin takvimlerin arasında boğuldum anı hep kaçırdım böyle böyle aktı elimden hayat bugün hasta oldu eşim de yok 1 haftadır yalnızım hayata halim kalmadı galiba neyse Allah heinize şifa versin ben hiçbir zaman anne olamayacağım sanırım kazara bir gün olsam bile yaşananlar kimsenin aklından çıkmayacak hep eksik yaşamak zorunda olmak ne kötüymüş meğer keşke sıfıra dönebilsem keşşke.............................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?