Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

neler aşadığımı neler yaptığımı bir bilsen 5 yıldır doktor peeşindeyim psikolog dersen kaç kere gittim hiçbirşey yapmadımmı sanıyorsum çocuğumuz olmayabilir demişsin canım ben de ona hazırlıyorum kendimi farkındayım herşeyin bir kere doğal kalmışken daha sonra tüp bebekte tutmuşken bunu kabullenmek zor geliyo sadece hasta olunca olurum böyle koparım yani hayırlısı bakalım ama gülemin dediği gibi doktor olmaz diyene kadar

Son düzenleme:
kızlar yazdıklarınızı okudum psikolg diyorsunuz inanı bikaç kez gittim yapmadımmı sanıyorsunuz aslında bu en iyi halim o günler geride kaldı kabullendim öğrencilerim anne olmuş benim saplantılarım geride kaldı lee hastalığımda oluyorum bazen böyle sonra toparlanıyorum yazdıklarımı okudum kopmuşum gerçekten eşim aynı sözleri harfi harfine bana söyledi leee inanırmısım abartmıyorum onu çok seviyorum

gülemcim haklısın doktor yok diyene kadar yorulma lüksümüz yok toparlıycam nebileyim yıllar sonrabu ay aptal gibi umutlandım işte olmayacağını bile bile o da dibe vurmama sebeb oldu sanırım ben yoluma odaklanmalıyım

ceren dedim ya neler yaşadım neler dibe vurdum sadece sen değil başkaları da inanmıyor buna canımı acıtıyor bu insan kendi bilse de başkaları söyleyince koyuyo sana değil yani sözüm canım benim

ama kızlar biyerlerde kilitli saklı hayallerim var biliyor musunuz ve günü geldiğin de hepsi gizlendikleri yerden çıkacaklar BENİM HALA UMUDUM VAR sessiz sessiz bunu söylüyorum bakmayın hasta olunca koptum işte aslında saplantılı günlerim geride kaldı desteğiniz için teşekkürler
aklıma ne geldi biliyormusunuz bir gün anne olsak ve çocuklarımız büyüdülkerin de nuraları okusala onları ne zorluklarla elde ettiğimizi anlar mı acaba :)

hepinizi çok seviyoru iyiki varsınız keşke daha önce bulsaydım burayı

Kızlar herkese selam, opudan geldim az önce, herşey yolunda gitti çok şükür, yarın haber verecekler döllenenleri, c.teside dondurulacaklar için arıyacaklar. Allahım emanetlerimi teslim ettim, sen onları koru, büyüt, olgunlaştır :) :) Önümüzdeki ay ennelerinin göbeğine sıkı sıkı tutunsun miniklerim. hepsi benim yavrucanım :) :) Umarım herşey yolunda gider. Akşam balıkesire dönüyorum kızlar, geçmişi tam okuyamadım. Umarım herkes için herşey yolundadır. Nisan ayı bizim için uğurlu gelir sağlıklı gelir dilerim. Herkesi öpüyorum çok :)

niye inanmayalim canim, inanmasak yazmaya deger bulmayiz. iyi bak kendine lutfen.

pirayecim super bir haber bu, bakalim yarina kac tane olacaklar ? bir embriyo mu koyulacak gelecek ay, o konuda birsey gorustunuz mu ?

kızlar selam :)hepinizi sevgiyle kıucaklıyorum canlarım...

cerenm canım sonucun negatif çıkmış üzüldüm tatlım ama daha yolun başındasın inanıyorum sende bu savaşı kazananlardan olacaksın :)inşallah

lee gelmiş hoşgelmiş :)ne kadar güzel yazmışsın tatlım pes etmek yok biz savaşçı kadınlarız elbet birgün bebğimize kavuşacağız ..inşallah sende 10. yılın şerefine bebişini kucağına alacaksın arkadaşım ..

zaman zaman bende çok sorguladım kendimi bazen yine yapıyorum ilk tüp bebek negatfinden sonra..neden dedim herşey yolundayken bir sorun gözükmüyorken neden bebğim tutunamadı bana ..sonra kabullendim allahın takdiri bazı şeyler bir bebk ne büyük bir mucize rabbim nasip ettiyse zamanı geldiğinde olacak ..kabullendiğimden beri daha rahatım eski neşeme bende kavuştum sayılır .ve çevremde ne çok hamile yeni doğurmuş var inanamazsınız eskisi gibi etkilenmiyorum sabırla bebğime kavuşacağım günü bekliyorum .benim asıl eşimle sorun aslında tamam çok destek bana vs.. ama inanılmaz derecede bir bebği olsun istiyor tıpkı benim gibi ..ve bunu çok dile getirmesi üzüyor beni çünkü zten elimizden geleni yapıyoruz daha yapacak ne var ki..ona kalsa arka arkaya hiç ara vermeden tüp bebeği deneyecek benim ruh halim ilaçların yan etkisi vs..umrunda değil ..bir tek buna üzülüyorum son zamanlarda aslında ..geçicek bu günlerde biliyorum ..mücadele eden herkes er yada geç kavuşmuş bebişlerine biz de kavuşacağız allahın izniyle kızlar yılmak yok pes etmek yok ..

pirayecimmm canım benim yumoşlar toplanmış hadi geçmiş olsun inşallah çok güzel en kalitelisinden embriyoların olur canım..sende bizim gibi dondurma transferi olacaksın bak çok güzel bir örnek var dew gibi karya hanım büyüdü bile tepiklemeye başladı anneyi..allahım bizede yaşatsın inşallah ..yaşasın frigo kardeşliği :)

gülemcim sen ne alemdesin kuzum transferin ne zman olacak belli mi acep ?öpüyorum

ne

senden haber varmi diye girmistim nete cok sukur hersey yolunda gitmis kac tane yumurtan oldu?insallah cikanlarin hepsi sahane dollenir canim hepsi birinci kalit eolsun insallah dualarim seninle bundan sonrasi icin kendine dikkat bol bol gez,keyif yap arkadaslarla raki yada sarap sohbetleri ne bileyim iste guzel bri donem keyfini cikart derim.... :))gecmis olsun cogu bitti azi kaldi....

canim sanada selam ne zaman transfer belli oldumu? evetttt karyam size umut olsun biliyorsunuz ki kuzum birde doktorum fark etmese buyuyup catlayip kaybolup gşdecekti neliklerle geldi buraya :) o yuzden saglikli embriyllariniza dua edin insallah guzel guzel bebekler olarak sizlere geri donsunler....

iyi geceler canlarımmm:)
uğrayamadım bugün misafirim vardı...

piraye 30 yumurtası olduğunu yazmamışşşş...AAAAA nasıl atladın yavrummm...ee koca bi maşallahhh çekelm artık:))) neyse sabaha gelir anlatır ayrıntıları..

melodi iyiyim be canım..sende iyisin dimi:) benim transfer mayıs adetimle olcak..sonuç hazirana uzayacak..ooff böyle söyleyince çok geldi bak şimdi ssz neyse hayırlısı...senin ne zaman?

lee hoşgeldin canım..valla bu ay bende çalıştım gerçi hsg çekildi falan ama işte bi umut:)

vee zrda :) burda hepimiz aynıyız bundan emin ol canım...ama sık sık depresif ve umutsuz takılan ben varım heralde..bakma çok iyi akıl veririmde adet oldummu film kopar bende de..oooo neler yazarım,sonra kızlar bana dil dökerler umutlu konuşmalar...2 güne kalmaz geçer tabiii..milleti yorduğumla kaldım derim ama bunun için burdayız be canım:))) yani o kadarda beni çekmeyeceklerse
şaka bi yana olur geçer bunlar valla ben çok alışığım..hiç kasma yani..dakikalıktır ruh hali...ama şuna çok iyi ikna oldum..olacağı varsa oluyo..tedaviyle yada değil...olana kadar birbirimize duacı olmaktan başka yapılacak bişey yok canım

kızlar size bişey sorcam...5 yıldır bişey öğrenememiş demeyin ama ha:)))
ya adetimin 10.günü hsg çekildi..hafif lekelenme falan oldu neyse 12 .gün uzayan akıntı denilen şey oldu.(hala yumurtlama diyemiyorum çünkü emin değilim neyse...) ovülasonu okudum diğer sayfalarda ben uzayan akıntı oldduğu gün yumurtlanıyo sanıyordum..akıntıda sonraki gün oluyomuş yumurtlama..yani 1 gün öncesi başlıyomuş akıntı...bu durumda ilişki günllerine denk geldi..ya ne yalan söyliiim ha belki tutar diye çalıştım ben şu ovlsyn muhabbeti benim anladığım gibimi acaba...amann bende olmuşum tüplük hala peşindeyim:))))))))))
birde kasıklarım çok ağrıdı bu ay,enfeksiyon kapmamışımdır inşallahhhhhhhh.....soğan suyu,hayıt...of!

ben de soyle biliyorum, yumurta catlamadan once akıntı artıyor. insanlarda daha az belirti oluyor da cogu disi memelinin cinsel organi, vucut salgisi, kokusu artiyor. boylece cinsel olarak cekici hale geliyor disi. zaten sadece insanlar keyif icin sevisiyor, hayvanlar sadece üremek icin beraber olur. iste ciftlesme isi kolay olsun diye akinti cogaliyor.
bir kisim doktorlar once spermi gonderiyor ya asilamada, catladiginda yumurta spermler hazir beklesin diyor. bence de daha mantikli, hele bizimkiler gibi kırık dokuk spermlerde gulemcim.

canım benim geçmiş ve hayırlı olsun , op un iyi geçmesine sevindin maşallah yumurta sayısıda çok iyi beni geçmişsin :) pku larda doz iyi ayarlanınca güzel sonuç alınıyor yumurta sayısında bugün sana dönerler kaçtanesi olgun , kaç tane döllendi ,üçüncü ve beşinci günüde bilgi verirler , çok heyecanlı zamanlar canım çok kaliteli yumoşların olucak inşallah , ohhh miss gibi önümüzdeki ayda anneleriyle buluşucaklar inşallah, senden güzel sonuçlar alıcaz inanıyorum, önümüzdeki aya kadar kendine çok iyi bak beslenmene dikkat et .

gülemcim sen neler yaptın , gelişmeler nasıl.
melodi canım sende dondurulmuşlar olucaktı bu , ne zaman transfer?

zrd , cerenn canların sizleri o kadar iyi anlıyorum ki , bir bir kere dibe vurmuyoruz , malesef bunu bir çok kez yaşıyoruz , ama umut her seferinde devam ediyor.
inanın bende kendimi hamiş hayal edemezdin nasıl bir duygu diye çok merak ederdim , evet çok farklı bişey farklı bir boyut , sanki önceden yaşananlar hiç olmamış gibi , bebişin sağlığı herşeyden önemli , sonuna kadar inanıyorum bebişleriniz gelicek öyle hikayeler okuyoruz ki .

lee canım evlat almak isteyenlerin gönülleri o kadar genişki bana göre , sizler bambaşka yerdesiniz , yüce gönüllülük , allahım tez zamanda gönlüne göre versin inşallah çifter çifter gelsin mutluluklar sana , hep okumuşuzdur evlatlık aldıktan sonra hamile kaldı diye inşallah ikiside seni çok bekletmeden gelir , biri kız biri erkek , inşallah allah güzel gönlüne göre versin canım.

deww cim sen nasılsın kayra bebiş nasıl , hissetmeyede başlamışsın maşallah size maşallah

kızlar bende iyiyim çok şükür yarın 9 hftlık olucak inşallah, geçen hafta dr istemiş olduğu kan , idrar , idrar kültürü falan geniş açılımlı testler istemişdi , sonuclar iyi çıktı şükür ama sadece tsh hormonu biraz yüksek çıktı , rapor üzerindeki sınırlar 0,5-4,5 ayzıyor benim sonucun 3,45 ama dr hamileliklerde 1-2,5 arası istiyoruz dedi değeri o nedenle ilaç yazdı euthyrox 25 ml lik , kullanıyorum şimdi ama canımda sıkıldı , kızlar bu konuda bilginiz var mı beni aydınlatırsanız çok sevinicem , bişeyler okudum düşüklüğü yada yüksekliği bebiğin gelişimini etkiliyormuş falan , off ne bileyim tedavi edilince sorun olumuyormuş ama nerden çıktı anlamadım daha önce tsh da sorun yoktu kontrolum hftya cumartesi inşallah herşey yolundadı ...

Kızlar herkese merhaba;az önce haber geldi, 30 oosit içinden 22si işlem görmüş ve 14ü döllenmiş. henüz kaliteleri belli değil c.tesi belli olcak. Böle işte, çok heycanlandım, paylaşmak istedim:) :) Kekecb canım tsh ile ilgli canın sıkılmış bozma moralini hemen, bazen hamileliklerde olabiliyomuşböle hormonal bozukluklar, kontrol altına alırlar sen endişe etme,kendine ve bebeğiine dikkat et canım. Gülemcim yumurtlama ,le ilgili bişiler sormuşsuninan ben de bilmiyom walla, ben de zaten yumurtlama problemi vardı, ne zaman yumurtluyom yumurtlayabiliyom mu hiiiiiiiççç bilmiyorum walla ne yalan söliiiim. Ama bildiğim tek şey yumurtlamadan önce spermlerin içeriye girmesi gerekiyo. Orda hızır beklerlerse hamilelik şansı daha da atrıyomuş. HSGden sonra norml olma ihtimali yüksek canım, neden olmasın, siz değerlendirin yinde her türlü, belki çıkar gelir mucizen :)

ohhh Allah bereket versin canım:)))) 14 tane embriyooooo 14 tane bebek....ayyy süper süper...e kendini hazırla artık yavrucuğunaaa:) dew in ve kekecb in tedavisi gibi olacak seninkide..emin ve sağlam adımlarla...ilkinde de gelecek bebişin:)

canım hoşgeldin..demek 9 haftayı devirdiniz..maşallah size..bizde bi değişiklik yok..melodi ve arkasından piraye geliyo inşallah...dua et bize...
canım troid hastası biri olarak ben cevap vereyim sana..evet 0,5-4,5 arası normal değer ama doğurgan bi kadında 2nin altında olması lazım..bende 6 iken farkedilmişti ki gebe kalmayı direk engelliyodu.buna rağmen gebe kalan kadınlar var ve düşür riski var deniyo..senin durumun gebeliğe bağlı..bi çok kadında gebelikte troidi bozuluyo canım.endişe etme..eutrhyrox benimde ilacım..o dengeliyo hormonu ve bebeğine kesinlikkle zararı yok..zaten çokta yüksek değil değerin,doktorun önlem almış,iyi yapmış.doktorun söylemiştir ama ilacı aç karnına içeceksin..sabah kahvaltıdan 20 dk.önce falan.unutursanda gün içinde yine aç iç...canını sıkma sakın..bi zararı yok:) kendine iyi bakk..kuzunada...

daha yeni öğreniyorum vallahi:) ya hsg çekti doktor bu işlem işe yarar bazen gibi avutucu şeyler söyledi ben ağlarken:)))
eşime söyledim bende tabii morfolojisi aklına gelmiyo adamın olurmu ki falan çalıştık işte
gerçi sol kasığımda ağrı var..kist mi oldu ki yoksa yumurtaldım mı diye düşündüm durdum.olurmu ki diye düşünüyorum hala yaaa..
valla acıyorum ben kendime kafayı yemeden olsa artık

canım benim çok teşekkürler cevabın için , insan ister istemez panik yapıyor , için dahada rahatladı.zaten gebelik öncesi yoktu , gebelikle vücudun dengesi şaşıyor demek ki , inşallah ilaç iyi gelir biran önce toparlar hormonlar , benim yapmam gereken bişey yok başka değil mi bu durumda?

canım inşallah senin bebişinden bu ay kendiliğinden gelir , gerçekten bu işler hiç belli olmaz hiç ummadığımız ande mucizeler oluyor biliyorsun , dularım melodi , piraye , senin ve tüm bebek isteyenler için canım kendine çok dikka et

rica ederim canım benim.çok normal endişelenmen ama ilaç hemen etkisini gösteriyo zaten..yapacağı tek şey ilacını düzenli kullanmak.başka bişey yok canım..

yaa umut dünyası işte..dondurulmuşlar bizi bekliyo tabii..ama keşke olsa..gerçekten yorulmuşum..hayırlısı..

kızlar yarın doktora gidiyorum :)bakalım emdometrium ne kadar kalınlıkta oldu..inşallahta mımırtlamamışımdır :)az çok transfer tarihi belli olur ..bugün bir manyaklık yaptım yine .hep söz veriyorum kendime ama yine yapıyorum ..gittim bebek bebşiği yatağı vs..bebkle ilgili olan ne varsa baktım bakarkende arkadşımın bebeği oldu bi kaç şeyi eksik onun için bakıyorum gibi şeyler söyleyip zırvaladım :)hep yapmayacağım diyorum yine yapıyorum bebek mağazalarından kendimi alamıyorum yaaa..kafayı yiyeceğim bu gidişle ...inşallah kendi bebişimede almak nasip olur allahım..

kekecb tatlım maşallah ne çabuk zaman geçmiş yahu :)büyüyor fındık kurdu ...kolay doğumlarınız olsun hepiciğinizin inşallah canlarım..

pirayecim 30 yumurta toplanmış :)anam dedim ne çok maşallah yahu inşalah 14 tane sağlıklı embriyon olur kuzum ..benden çıka çıka 9 yumurta çıktı döllenen embriyo 6 adetti ..düşün artık azcık..ne kadar bol yumoş o kadar çok bebiş demek kuzum :)olacak olacak bak gör kardeş yapıcan diğerlerinden de :)

gülemcim neden olmasın mucizeler bu hayatta bizim için öyle değil mi ?hiç ummadığımız anda oluveriyor zaten birçok şey inşallah seninde öyle olur canım..ben yarın gidiyorum kontrole bakalım nasıl haberlerle gelicem allahım göbüşlerimizi doldursun.

dewcimm canım minik hanım karya ya ve sana bol bol öpücükler kucaklıyorum siizi :)

canımmm benim bitanesin sen aynen iyiyim şimdi eşim de yoktu ya yalnız kalınca kurdukça kurdum sanırım bir tek size geçti nazım :) yerden göğe haklısın olacağı varsa olur her bahar hüzün kaplardı içimi bu bahar tuhaf bir his var içimde iyiye yormaktan korkuyorum ama en azından buruk değilim (laf aramızda ben bunu sizlerle olmama bağlıyorum bazen) gittiği yere kadar canım bu arada gülem alakasız ama senin branşın neydi ya merak ettim de:26:

canımm benim korkma sakın etrox benim ilacım arıca arkadaşım hamileliği boyunca kullandı ben bıraktım gerçi ama hamile kalıram inşallaaah kullanmam gerekecek sanırım için rahat olsun bebişi koruyan bir ilaç tam tersine bitanem

ilahi canım..bende bebek mağazalarının vitrinine bakarım melüüllll melüüll:)
inşallah dondurulmuş bebeğine kavuşacaksın..önümüzdekki ay baktıklarına alıcı gözüyle bakmaya başlarsın artık:)
bol şanslar canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…