kızlar selam herkese, 2 gündür giremedim nete, 14 embriyomun 14üde dondurulmuş, hepsi ii kalitedeymiş, kaç hücreli kaçıncı dereceden kaliteli bişi sölemediler. Dondurulmuşları çözerken bir iki gün daha bölünmesini bekliyorlarmı acaba, çünkü bana doktorum sürekli 5. gün embriyosu transfer etmek istiyorum sana diyodu. ama c.tesi günü 3 günlük oluyo emriyolarım. Kafam karıştı. Bir de ilaçlar beni yamulttu kızlar, nasıl bir mide bulantısı ve kusma anlatamam, 3 gündür hiç birşey yemiyorum desem yeridir, yemek içinm zorluyorum sonra gidip kusuyorum. İlaçlar yaparmış, öle dedi doktorum. Eğer bugünde şiddetli şekilde devam ederse beni ara dedi. Bakalım, umarım bugün çabuk geçermonodoks antibiyotik ve dostineks kullanıyorum, onların yanında farlutal ve vitaminler.... Ama şikayet etmiyorum, kendimi hamileliğe hazırlanıyomuş gibi motive etmeye çalışıyorum :) :)
Landarch hastaneden çıkmış sanırım, canım benim yaaa ne çok çektiler ama çok şükür artık herşey yolunda...Kuzeyimizde kocaman olmuş canım benim, resmini görünce içime sokasım geldi keratayı :) Allah sağlık versin minik kuzumuza :) DEW canım benim Karya prenses ne alemde, tepikler devam ediyo mu, koca kız olmuştur artık o da, ultrason resimlerinden albüm yap şekerim en çok özelndiğim şey, ilk önce embriyo halinin fotoğrafı, sonra idrar tahlili fotosu ve ardından da ultrason resimleri... Bİr de ilk doğduğu günkü hali. Böle bişeyi yapmak o kadar çok istiyorum ki. Allah nasip etsin hayırlısıyla hepimize. Melodi sen nasılsın canım, transfer tarihin bu hafta netleşecekti, hengi ilaçları kullandın canım, biliyosun ben de dondurulmuş transferi olucam ya heycan yapıyorum :) Bu arada GÜLEM iyiki varsın şekerim yaaaa :) bana acayip moral motivasyon oluyosun canım benim,onca derdinin işinin arasında bir de bizlerle ilgileniyosun, senden harika bir anne olacak tatlım, buna canı gönülden inanıyorum. Hem de en yakın zamanda.
piraye ben ege tup bebek (devlet hastanesi) yaptırıyorum. ama korkulacak bır devlet hastanesi degil, tup bebek bolumu ayri. isler gayet hızlı yuruyor.
melodicim sen napıyorsun, normalde calısıyor muydun , ne yapacaksan tupten sonra, istirahat olacak mi? nerede oturuyorsun ? sonra bana islemler kaca maloluyor onu da bildirir misin ?
canım ben napıyorum donmuşlar için bekliyorum işte transfer gününü :)evlendikten sonra işi bıraktım canım çünkü şehir değiştiridm ve burda yapacak çok bişey yok ..ben kuşadasında yaşıyorum canım burdan tedavi için izmire gel git yapıyoruz ..yani bu transferden sonra çok kasmayacağım açıkçası ilkinde 3 gün yattım pek bişey yapmadım olmadı ..bundada kendimi zorlamayacağım ama sürekli de yatmayı düşünmüyorum kendi hayatıma devam edicem..sadece sporu bırakmam gerekecek benim için en zor kısmı ..o kadar ..ücret olarakta tam olarak olmasa bile toplamda 7 milyar eski parayla diyelim bulmuştur donmıuşlar vs..dahil ama şimdiki transferden ne kadar alcaklar bilmiyorum ..biraz bütçemiz sarsıldı yamulduk ama napalım bebişler için değer ..allah sağlık para verdiği müddetçe denemeye devam :)
bubuşcum hoşgeldin:) gözümüz yollarda kaldı..yaptırdıklarına inanamadım ben..ağzım bi karış açık okudum vallahi.geçen günde şu şifacı adamlardan birinin buna benzer şeyler yaptığını okudum.rektal yoldan temizleme işlemi yapılıyomuş,arındırma gibi..ama belli ki kabul gören ve ustaca uygulanan işler bunlar,faydasını görenlerde çok..ben senin inanarak yaptığın herşeyin meyvesini alacağından çok eminim canım..en yakın zamanda inşallah...
pirayeeee ağlatacaktın beni yaa...4 yıl sonra ilk defa bu günlere çok yoğun duygularım..ağlamaklıyım niyeyse.meğer insan hiç kabullenemiyomuş..hayırlısı canım.çok sağol düşüncelerin için:)
lee sende hoşgeldin canım..iyi olduğunu biliyorum..hiç sormuyorum:) nasıl geçiyo evde günler..alıştınmı? canım fikrimi hemen belirteyim antalya ya devam etme..bende dondurulmuşlarım olmasa gitmeyeceğim..en mantıklısı yakından bildiğimiz dew in doktoru ama geçen gün biri yazmış bahçeci tüp bebeği övmüş..pirayenin doktorumuydu acaba bilmiyorum halit bey di sanırım..onu çok beğeniyolarmış..kızlarda sana bilgi verirler.ben pek bilmiyorum istanbulu ama duyumlarım bunlar..yinede bizim ümidimiz var canım..inşallah sen nereye gitsek diye düşünürken gelmiş olur bebişin:)
melodi ve piraye sormuş ben yazayım dew 2.80 yattı..sadece wc ye kalktı diye biliyorum.daha yenni bi arkadaşımda aynısını yaptı ve pozitif..elimde olsa kesinlikle yatarım ama bana bakacak kimsede yok.zaten canım durmaz..ya kızacaksınız biliyorumda ben vileda yaptım biliyomusunuz transferden sonrakki 2.haftamda:) umudum yoktu hiç,eşim süpürdü ben sildim....canım hiçç tatlı değildir benim ama yerinizde olsam yatarım...
canım çok güzel,gözün aydın..bu sefer yastığı güzel kabart emi:) ya bu dondurulmuş transferi 20 günü buluyo galiba..bende takvime baka baka hal oldum..bugün bi ara fena gaza geldim..bu adetimle yapmaya karar verdim ama nisan ayında 23 nisan var,gezide görevliyim çocukların başında,dağ tepe...eşimde acele etmeyelim dedi ve kaldı yine
tatlım vallaha yaptırıp bittikten sonra düşünüyorumda banada bazen şaşkınlık geliyor. bu benim gittiğim dr gibi dünyada 2 kişi var zaten diğeri türkiyede değil. farklı boyutta mantık çerçevesinde değil yani cok fazla anlamaya çalışmamak gerekiyor. inanıp devam edilirse kesin sonuç alınıyor. en basiti biriyle tanıştık orada 5 tane akrabasını getirmiş hepside kansermiş ve kurtulmuşlar. başka birini getirmiş onu tedaviye kabul etmemiş mesela yani iyileştirmeyeceği kişileri zaten kabul etmiyor.
vucudum temizlendi sakinleştim inş sonucunu en kısa zamanda alırız.. sen beklemedesin anladığım kadarıyla. hayırlısı olsun hepimiz için.
gülemcim vallahi bebişin yatağını hazırlıyoruz bakalım inşallah pamuk gibi olur :)bence biz bu yaza göbişimiz dolu gireceğiz allahın izniyle inşallah canım ..sende 23 nisanı çıkart aradan ondan sonra al bebişlerini bi güzel sonrada hiç bırakma tatlım ..pek naazlı bizim sıpalar ama gelecekler gelecekler annelerden kaçılmaz hehehe:)
gülemcim vallahi bebişin yatağını hazırlıyoruz bakalım inşallah pamuk gibi olur :)bence biz bu yaza göbişimiz dolu gireceğiz allahın izniyle inşallah canım ..sende 23 nisanı çıkart aradan ondan sonra al bebişlerini bi güzel sonrada hiç bırakma tatlım ..pek naazlı bizim sıpalar ama gelecekler gelecekler annelerden kaçılmaz hehehe:)
merhaba kızlar..
landarchı sormuşsun elibeses;hala hastanedeydi kuzey..ama çok daha iyiler.eve çıkmaları yakındır..
QUOTE]
cok teşekkür ederim canım
bende bayagıdır haber alamadım cok merak ettim.
evelsi gun haberlestik dun hastaneden cikacaklardi insallah bir iki ufak tedavisi kaldi kuzeycigin onlarda cozulunce insallah harika bir hayati olacak annesinin ve babasinin kollarinda...
cıkmış olmalılar o zaman suanda :) bir ara arayım da gözün aydın diyim Maşallah bebişe zaten o bebiş varya cok zıpır bişi olucak heeee
Sagol Dew cim Allah senin bebişini de İnşallah saglıcakla kucagına almak nasip etsin.
kızlar selam herkese, 2 gündür giremedim nete, 14 embriyomun 14üde dondurulmuş, hepsi ii kalitedeymiş, kaç hücreli kaçıncı dereceden kaliteli bişi sölemediler. Dondurulmuşları çözerken bir iki gün daha bölünmesini bekliyorlarmı acaba, çünkü bana doktorum sürekli 5. gün embriyosu transfer etmek istiyorum sana diyodu. ama c.tesi günü 3 günlük oluyo emriyolarım. Kafam karıştı. Bir de ilaçlar beni yamulttu kızlar, nasıl bir mide bulantısı ve kusma anlatamam, 3 gündür hiç birşey yemiyorum desem yeridir, yemek içinm zorluyorum sonra gidip kusuyorum. İlaçlar yaparmış, öle dedi doktorum. Eğer bugünde şiddetli şekilde devam ederse beni ara dedi. Bakalım, umarım bugün çabuk geçermonodoks antibiyotik ve dostineks kullanıyorum, onların yanında farlutal ve vitaminler.... Ama şikayet etmiyorum, kendimi hamileliğe hazırlanıyomuş gibi motive etmeye çalışıyorum :) :)
Landarch hastaneden çıkmış sanırım, canım benim yaaa ne çok çektiler ama çok şükür artık herşey yolunda...Kuzeyimizde kocaman olmuş canım benim, resmini görünce içime sokasım geldi keratayı :) Allah sağlık versin minik kuzumuza :) DEW canım benim Karya prenses ne alemde, tepikler devam ediyo mu, koca kız olmuştur artık o da, ultrason resimlerinden albüm yap şekerim en çok özelndiğim şey, ilk önce embriyo halinin fotoğrafı, sonra idrar tahlili fotosu ve ardından da ultrason resimleri... Bİr de ilk doğduğu günkü hali. Böle bişeyi yapmak o kadar çok istiyorum ki. Allah nasip etsin hayırlısıyla hepimize. Melodi sen nasılsın canım, transfer tarihin bu hafta netleşecekti, hengi ilaçları kullandın canım, biliyosun ben de dondurulmuş transferi olucam ya heycan yapıyorum :) Bu arada GÜLEM iyiki varsın şekerim yaaaa :) bana acayip moral motivasyon oluyosun canım benim,onca derdinin işinin arasında bir de bizlerle ilgileniyosun, senden harika bir anne olacak tatlım, buna canı gönülden inanıyorum. Hem de en yakın zamanda.
ayy canım inşallah..bende olumlu düşünüyorum ama bi anda tam tersi oluveriyo.tabii bugünlerde daha negatifim adet öncesi gerginim:) şu nisan gözümde büyüyo..
maşallah maşallahh diyelim tatlım ya süper haber :)14 tane bebiş seni bekliyor :)benim transfer sanırım bu hafta olacak perşembe günü belli olacak kesin olarak tatlım ...inşalah frigolarım güçlü çıkacak..ben burun spreyi birde estrofem kullanıyorum yumurtlamayı baskılayıcı bir sprey bu kullandığım ..cuma günüde kalçadan bant verdi onu yapıştırıyorum rahim duvarı için buda şimdilik başka bişey yok .vitaminler vs..o kadar hakkımızda hayırlısı bu transfer işi beni çok kasıyor ya kızlar ben çok zorlanmıştım transfer esnasında hem sıkışık olmak hemde de ultrasonla bakmak için bastırıyorlar bi yandan fenalık gelmişti açıkçası şimdi kara kara yine düşünüyorum ne olacak ..belki bu kolay olur yumurta toplanma vs olmadığı için bilemiyorum artıkın..birde herkes buı kadar zor atlatmıyor okuyorum da genelde kolay geçiyor benim niye böyle oluyor anlamadım doğrusu..öpüyorum hepinizi canlarım sevgilerrr..pirayecimm inşallah herşey yolunda gidecek kavuşacaksın bebişine yada bebişlerine mi diyeyim :)
Canım benim transferden sonra sürekli yatma fikri banada sıcak gelmiyor aslında, çünkü kan dolaşımı çok önemliymüş bu dönemde, tabiki de ben rapor alıp evde istirahat edicem ama, arada bir kalkıp evin içinde ufak yürüyüşler yapmak istiyorum, pek ev işi de yapmam herhalde, hatta fazla ayakta kalmayacak şekilde yemek yapmaya çalışırım basit yemekler falan ama 1 haftanın sonunda işe başlıcam :) sende fazla hareket etmemekle birlikte her 2 satte bir 10 dklık yürüyüş yapabilirsin canım evde, tabi doktoruna danışmak gerek mutlaka, DEW maapmıştı acaba tranferden sonra, hep yatmışmıydı? DEEEEWWWW naapmıştın canım sahi sen, hep yattın mı transferden sonra?
canım inanmak lazım zaten.inşallah en yakın zamanda bebişin gelecektir canım..
evet ben beklemedeyim.mayısta dondurulmuşları denicem..hayırlısı..
canım benim bende bu aşamada deww cimden cok yardım aldım sağolsun bana çok destek oldu, beden sürekli yattım diyebilirim ama tabiki 15 er dk yürüyüşlerim oldu , jel kullanınca zaten yüşüyüş isteniyo ilk hafta daha hareketsizdim ama ikinci hafta birazdaha hareketlenmişdim hatta yürüyüşe gitmişdim .
pirayecim sakın ev işi falan yapma , 1 hfta yat dinlen sakın kasma kendini , ben ayağımın altında yumurta var gibi yürüyordum , o dönemde canın sıkıldıkça beni ara ben sana yarenlik ederim canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?