Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar selam herkese, 2 gündür giremedim nete, 14 embriyomun 14üde dondurulmuş, hepsi ii kalitedeymiş, kaç hücreli kaçıncı dereceden kaliteli bişi sölemediler. Dondurulmuşları çözerken bir iki gün daha bölünmesini bekliyorlarmı acaba, çünkü bana doktorum sürekli 5. gün embriyosu transfer etmek istiyorum sana diyodu. ama c.tesi günü 3 günlük oluyo emriyolarım. Kafam karıştı. Bir de ilaçlar beni yamulttu kızlar, nasıl bir mide bulantısı ve kusma anlatamam, 3 gündür hiç birşey yemiyorum desem yeridir, yemek içinm zorluyorum sonra gidip kusuyorum. İlaçlar yaparmış, öle dedi doktorum. Eğer bugünde şiddetli şekilde devam ederse beni ara dedi. Bakalım, umarım bugün çabuk geçer monodoks antibiyotik ve dostineks kullanıyorum, onların yanında farlutal ve vitaminler.... Ama şikayet etmiyorum, kendimi hamileliğe hazırlanıyomuş gibi motive etmeye çalışıyorum :) :)
Landarch hastaneden çıkmış sanırım, canım benim yaaa ne çok çektiler ama çok şükür artık herşey yolunda...Kuzeyimizde kocaman olmuş canım benim, resmini görünce içime sokasım geldi keratayı :) Allah sağlık versin minik kuzumuza :) DEW canım benim Karya prenses ne alemde, tepikler devam ediyo mu, koca kız olmuştur artık o da, ultrason resimlerinden albüm yap şekerim en çok özelndiğim şey, ilk önce embriyo halinin fotoğrafı, sonra idrar tahlili fotosu ve ardından da ultrason resimleri... Bİr de ilk doğduğu günkü hali. Böle bişeyi yapmak o kadar çok istiyorum ki. Allah nasip etsin hayırlısıyla hepimize. Melodi sen nasılsın canım, transfer tarihin bu hafta netleşecekti, hengi ilaçları kullandın canım, biliyosun ben de dondurulmuş transferi olucam ya heycan yapıyorum :) Bu arada GÜLEM iyiki varsın şekerim yaaaa :) bana acayip moral motivasyon oluyosun canım benim,onca derdinin işinin arasında bir de bizlerle ilgileniyosun, senden harika bir anne olacak tatlım, buna canı gönülden inanıyorum. Hem de en yakın zamanda.

maşallah maşallahh diyelim tatlım ya süper haber :)14 tane bebiş seni bekliyor :)benim transfer sanırım bu hafta olacak perşembe günü belli olacak kesin olarak tatlım ...inşalah frigolarım güçlü çıkacak..ben burun spreyi birde estrofem kullanıyorum yumurtlamayı baskılayıcı bir sprey bu kullandığım ..cuma günüde kalçadan bant verdi onu yapıştırıyorum rahim duvarı için buda şimdilik başka bişey yok .vitaminler vs..o kadar hakkımızda hayırlısı bu transfer işi beni çok kasıyor ya kızlar ben çok zorlanmıştım transfer esnasında hem sıkışık olmak hemde de ultrasonla bakmak için bastırıyorlar bi yandan fenalık gelmişti açıkçası şimdi kara kara yine düşünüyorum ne olacak ..belki bu kolay olur yumurta toplanma vs olmadığı için bilemiyorum artıkın..birde herkes buı kadar zor atlatmıyor okuyorum da genelde kolay geçiyor benim niye böyle oluyor anlamadım doğrusu..öpüyorum hepinizi canlarım sevgilerrr..pirayecimm inşallah herşey yolunda gidecek kavuşacaksın bebişine yada bebişlerine mi diyeyim :)

canım ben napıyorum donmuşlar için bekliyorum işte transfer gününü :)evlendikten sonra işi bıraktım canım çünkü şehir değiştiridm ve burda yapacak çok bişey yok ..ben kuşadasında yaşıyorum canım burdan tedavi için izmire gel git yapıyoruz ..yani bu transferden sonra çok kasmayacağım açıkçası ilkinde 3 gün yattım pek bişey yapmadım olmadı ..bundada kendimi zorlamayacağım ama sürekli de yatmayı düşünmüyorum kendi hayatıma devam edicem..sadece sporu bırakmam gerekecek benim için en zor kısmı ..o kadar ..ücret olarakta tam olarak olmasa bile toplamda 7 milyar eski parayla diyelim bulmuştur donmıuşlar vs..dahil ama şimdiki transferden ne kadar alcaklar bilmiyorum ..biraz bütçemiz sarsıldı yamulduk ama napalım bebişler için değer ..allah sağlık para verdiği müddetçe denemeye devam :)

Canım benim transferden sonra sürekli yatma fikri banada sıcak gelmiyor aslında, çünkü kan dolaşımı çok önemliymüş bu dönemde, tabiki de ben rapor alıp evde istirahat edicem ama, arada bir kalkıp evin içinde ufak yürüyüşler yapmak istiyorum, pek ev işi de yapmam herhalde, hatta fazla ayakta kalmayacak şekilde yemek yapmaya çalışırım basit yemekler falan ama 1 haftanın sonunda işe başlıcam :) sende fazla hareket etmemekle birlikte her 2 satte bir 10 dklık yürüyüş yapabilirsin canım evde, tabi doktoruna danışmak gerek mutlaka, DEW maapmıştı acaba tranferden sonra, hep yatmışmıydı? DEEEEWWWW naapmıştın canım sahi sen, hep yattın mı transferden sonra?

kızlarrrrr ben geldimm. canlarım nasıl özlemişim sizi anlatamam. cok merak ettim inş. tatsız bişey yoktur diye diye girdim.
daha cok okuyamadım neler olduğunu 1-2 gün içinde ancak anlarım heralde.

ben 1 aylık aradan sonra cok şükür evime işime eşime kavustum gerçi eşim çogunlukla yanımdaydı ama başka yerde insan emanet gibi oluyor.
kızlar cok agrılı acılı bir dönemdi. valla gıkım cıkmadı işe yarasında tek razıyım tüm acılara. bu tedavi tamamen çin de uygulanan tedavi yöntemleri. temeli vucud temizliğine dayanıyor. sonra sorunlu bölgeye odaklanıyorlar. 30 gün boyunca her gün akupunktur yapıldı sonrasında komple vucud masajı ama sacımın telinden parmak uçlarıma kadar hemde öyle okşayıcı şekilde değil bayağı ağrılı ağır bir masaj yapılıyor bu esnada ayak refloksolojisi uygulanıyor. gün aşırı 10 kür lağman yapıldı. çivili tahtalar falan derken regli sonrası dr bioenerji ile rahim ve bagırsak başlangıç yerine ameliyat yaptı. bir insanın parmakları ancak bu kadar acı verebilir. mantık dışı ama allah vermiş bu yeteneği oda kullanıyor. resmen bıcakla dilim dilim kesildiğini hissettim sadece 20-30 saniye parmaklarını hasta olan bölgede gezdiriyor ama o esnada müthiş bir ağrı acı anlatamam sonrasında kibrit gezdirmiş gibi kızarıklık ve morluk oluşuyor.
dr en son gelmeden görüştüğümüzde çok yakın zamanda haberinizi bekliyorum dedi. onun böyle söylemesinin çok önemli olduğunu söyledi orada tanıstıgımız hastalar veya önceden gelip iyileşmiş insanlar. eğer dediyse mutlaka yapar zaten düzeltemeyeceği hastalıkları olanları tedaviye kabul etmiyormuş. tedaviye gelin demesi bile olumlu bir durummuş. iste böyleee kısaca. hala kendime gelemedim işe adapte olmaya çalısıyorum. ben neredeyim falan modunda geziyorum..

eee sizlerden ne haber? umarım herkes iyidir. varmı yeni hamişlerimiz..

merhaba arkadaşlar)) ilk olarak piraye canım sana kocaman bir maşaallah yolluyorum.ben senin ilk transferde hamile kalacağına inanıyorum inşaallahta öyle olacak)) cerenm sende tüp tedavisine başlamışsın sanırım hadi bakalım arka arkaya hamile haberlerini buradan duyalım. inşaallah bebişlerinize kavuşmak için benim kadar beklemezsiniz. biz artık kırk olduk bizimle evlenen arkadaşlarımızın çocukları ilkokula başladılar veya başlayacaklar eşimle acaba geçmi kaldık diyoruz):-((( ama umudumuzu yitirmemek var değilmi? kızlar inşaallah bu sefer sizlere hayırlı haberi veririm.dularınızda benide unutmayın..dew canım karyamıza ve kendine iyi bak inşaallah sorunsuz kızına kavuşursun.bu dileğim kekecb , vizontele ve tüm anne adayları için ) melodi2 inşaallah senin içinde bu son olur ve bebeğinle olursun bu kez.zrda canım seni daha iyi toparlanmış olarak gördüm buna sevindim.) kızlar , 40 yaş ve üstü tüp bebek tedavisinde başarılı merkezler hakkında bilginiz varmı? izmirde dewin gittiği dr.un uyguladığı mini tüp bebek yönteminin iyi olduğunu duymuştum.istanbul veya ankarada bildiğiniz yer varsa bana yazarmısınız.inşaallah gerek kalmaz ama ben şimdiden araştırayım diyorum. yaa sahideb badezuzum,bubuş ve vizonteleden haberiniz varmı ? kızlar hepiniz kendinize çoook iyi bakın parolamız asla hiçbir durumda üzülmemek olsun.sağlıkla kalın...

bubuşcum hoşgeldin:) gözümüz yollarda kaldı..yaptırdıklarına inanamadım ben..ağzım bi karış açık okudum vallahi.geçen günde şu şifacı adamlardan birinin buna benzer şeyler yaptığını okudum.rektal yoldan temizleme işlemi yapılıyomuş,arındırma gibi..ama belli ki kabul gören ve ustaca uygulanan işler bunlar,faydasını görenlerde çok..ben senin inanarak yaptığın herşeyin meyvesini alacağından çok eminim canım..en yakın zamanda inşallah...

pirayeeee ağlatacaktın beni yaa...4 yıl sonra ilk defa bu günlere çok yoğun duygularım..ağlamaklıyım niyeyse.meğer insan hiç kabullenemiyomuş..hayırlısı canım.çok sağol düşüncelerin için:)

lee sende hoşgeldin canım..iyi olduğunu biliyorum..hiç sormuyorum:) nasıl geçiyo evde günler..alıştınmı? canım fikrimi hemen belirteyim antalya ya devam etme..bende dondurulmuşlarım olmasa gitmeyeceğim..en mantıklısı yakından bildiğimiz dew in doktoru ama geçen gün biri yazmış bahçeci tüp bebeği övmüş..pirayenin doktorumuydu acaba bilmiyorum halit bey di sanırım..onu çok beğeniyolarmış..kızlarda sana bilgi verirler.ben pek bilmiyorum istanbulu ama duyumlarım bunlar..yinede bizim ümidimiz var canım..inşallah sen nereye gitsek diye düşünürken gelmiş olur bebişin:)

melodi ve piraye sormuş ben yazayım dew 2.80 yattı..sadece wc ye kalktı diye biliyorum.daha yenni bi arkadaşımda aynısını yaptı ve pozitif..elimde olsa kesinlikle yatarım ama bana bakacak kimsede yok.zaten canım durmaz..ya kızacaksınız biliyorumda ben vileda yaptım biliyomusunuz transferden sonrakki 2.haftamda:) umudum yoktu hiç,eşim süpürdü ben sildim....canım hiçç tatlı değildir benim ama yerinizde olsam yatarım...

tatlım vallaha yaptırıp bittikten sonra düşünüyorumda banada bazen şaşkınlık geliyor. bu benim gittiğim dr gibi dünyada 2 kişi var zaten diğeri türkiyede değil. farklı boyutta mantık çerçevesinde değil yani cok fazla anlamaya çalışmamak gerekiyor. inanıp devam edilirse kesin sonuç alınıyor. en basiti biriyle tanıştık orada 5 tane akrabasını getirmiş hepside kansermiş ve kurtulmuşlar. başka birini getirmiş onu tedaviye kabul etmemiş mesela yani iyileştirmeyeceği kişileri zaten kabul etmiyor.
vucudum temizlendi sakinleştim inş sonucunu en kısa zamanda alırız.. sen beklemedesin anladığım kadarıyla. hayırlısı olsun hepimiz için.

gülemcim vallahi bebişin yatağını hazırlıyoruz bakalım inşallah pamuk gibi olur :)bence biz bu yaza göbişimiz dolu gireceğiz allahın izniyle inşallah canım ..sende 23 nisanı çıkart aradan ondan sonra al bebişlerini bi güzel sonrada hiç bırakma tatlım ..pek naazlı bizim sıpalar ama gelecekler gelecekler annelerden kaçılmaz hehehe:)

canım inanmak lazım zaten.inşallah en yakın zamanda bebişin gelecektir canım..
evet ben beklemedeyim.mayısta dondurulmuşları denicem..hayırlısı..

ayy canım inşallah..bende olumlu düşünüyorum ama bi anda tam tersi oluveriyo.tabii bugünlerde daha negatifim adet öncesi gerginim:) şu nisan gözümde büyüyo..

ayy canım inşallah..bende olumlu düşünüyorum ama bi anda tam tersi oluveriyo.tabii bugünlerde daha negatifim adet öncesi gerginim:) şu nisan gözümde büyüyo..

merhaba arkadaşlar günaydın;
nasılsınız bakalım.

piraye minik kuzeyin resmini bende çok görmek istiyorum.

lee canım hayatta hiç bir şey için geç kalmış sayılmazsın.
40 yaş geç bir yaş deil emin ol buna.

melodi sen ne kadar güzel pozitif duygular içindesin. bunun faydasını göreceğine çok inanıyorum.

gulem hiç kendini üzme canım. ben bu topikteki bütün arkdaşlarımın bu yıl içinde göbüşlerinin dolacağına inanıyorum.

bubuş tedavinin cevabını umarım en kısa zamanda alırsın.

bende herşey güzel gidiyor allahıma çok şükrediyorum hergün.
dualarımda sizlerde varsınız.
nasip olur herşey yolunda giderse normal doğum yapmak ve o
ağrıları çekerken sizlerin adınızı saymak istiyorum.
o anda edilen dua kabul olurmuş allahın izniyle.

dew minik karyadan haberleri bende merak ediyorum.

hepinizi çok çok öpüyorum.

pirayecim canım benim çok çok sevindim senin adına , inanıyorum ki önümüzdeki ay senin için çok çok güzel olucak , maşallah senin bebişlerine kız bak birden 14 yavruncuğun oldu , çok garip bir duygu değil mi?onların her biri senin potansiyel bebişin , allahım korusun onları anneside pamukdan döşekler hazırlasın onlara , sonra göbüşleri doldursun bebişler inşallah.
mide bulantıların kusmaların oluş , umarım geçmişdir canım bünyen zayıfsa ağır gelmiş olabilir ilaçlar , bende bi sorun olmamıştı .
bebiş albümü ile ilgili arkadaşım bana bir defter almış , ilk resimlerini yapıştırabileceğim , aşama aşama bütün detayları not düşebileceğin bişey çok hoşuma gitti bir an önce bende başlamak istiyorum

cumartesi bizimde kontrolümüz var , çok heyecanlığım 3hfta oldu bebişi görmeyeli inşallah herşey yolundadır.

canım benim inan ben senin sabrına hayranım , bence nisan hiç gözünde büyümesin , inanıyorumki göz açıp kapayıncaya kadar geçicek , bende tüp e başlayınca biliyorusun bu ay değil sonraki , o ay geçti yine aynısı oldu , gerçekten inanın sabrı zorlanıyor ama biliyorsunki sonunda bebiş var .
senin için kendini en iyi hissettiğin zaman ne zaman sa o zaman başlaman en iyisi .
kendine çok iyi bak canım öpüyorum

canım benim büyük heyecan bekleyiş değil mi? inanıyorumki transferin güzel geçicek , vucüdunun rahat olması çok önemli biliyorsun.
ben suyu merkeze giderken yolda içmişdim , sonra odada içme gereği duymadım , çünkü o kadar sıkıştırmışdıki , sonra hemşire kontrole gelince gayet iyi olduğunu hatta yarım bardak idrar yapabileceğimi söylemişdi :) yüzünde tam bir kemal sunal ifadesi olmuşdu :) tabi idrarı yarım bardak yapıp gerisine tutmayı başarmayı kegel egzersizine borçluyum birazda.Ama transferden yarım saat sonra tamam çatlıyorum dedim , sürgüye yaptım ama odadaki ses utanç vericiydi :) evet o sıkıntılı zamanları gülerek anımsıyorum , kesinlikle sende mucizene kavuşunca herşeyi unutucaksın tatlı bir anı olarak kalıcak hepsi canım benim.

canım benim bende bu aşamada deww cimden cok yardım aldım sağolsun bana çok destek oldu, beden sürekli yattım diyebilirim ama tabiki 15 er dk yürüyüşlerim oldu , jel kullanınca zaten yüşüyüş isteniyo ilk hafta daha hareketsizdim ama ikinci hafta birazdaha hareketlenmişdim hatta yürüyüşe gitmişdim .
pirayecim sakın ev işi falan yapma , 1 hfta yat dinlen sakın kasma kendini , ben ayağımın altında yumurta var gibi yürüyordum , o dönemde canın sıkıldıkça beni ara ben sana yarenlik ederim canım benim.

canım inanmak lazım zaten.inşallah en yakın zamanda bebişin gelecektir canım..
evet ben beklemedeyim.mayısta dondurulmuşları denicem..hayırlısı..

hayırlısı cnm hepimiz için heryolu deniyoruz aa bunuda neden yapmadım dememek için. rahat ol stres yapma cnm. artık tecrübelisin bütün aşamaları iyi biliyorsun. çok rahat geçireceksin bence bu dönemi.

kekecb canımmmm ben yoktumya bayadır senin hamile olduğunu şimdi gördüm yanlış değil dimi doğrumu anlamışım..
ayyy nasıl sevindim cnm gözünaydın allahım sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…