kızlar yarın doktora gidiyorum :)bakalım emdometrium ne kadar kalınlıkta oldu..inşallahta mımırtlamamışımdır :)az çok transfer tarihi belli olur ..bugün bir manyaklık yaptım yine .hep söz veriyorum kendime ama yine yapıyorum ..gittim bebek bebşiği yatağı vs..bebkle ilgili olan ne varsa baktım bakarkende arkadşımın bebeği oldu bi kaç şeyi eksik onun için bakıyorum gibi şeyler söyleyip zırvaladım :)hep yapmayacağım diyorum yine yapıyorum bebek mağazalarından kendimi alamıyorum yaaa..kafayı yiyeceğim bu gidişle ...inşallah kendi bebişimede almak nasip olur allahım..
kekecb tatlım maşallah ne çabuk zaman geçmiş yahu :)büyüyor fındık kurdu ...kolay doğumlarınız olsun hepiciğinizin inşallah canlarım..
pirayecim 30 yumurta toplanmış :)anam dedim ne çok maşallah yahu inşalah 14 tane sağlıklı embriyon olur kuzum ..benden çıka çıka 9 yumurta çıktı döllenen embriyo 6 adetti ..düşün artık azcık..ne kadar bol yumoş o kadar çok bebiş demek kuzum :)olacak olacak bak gör kardeş yapıcan diğerlerinden de :)
gülemcim neden olmasın mucizeler bu hayatta bizim için öyle değil mi ?hiç ummadığımız anda oluveriyor zaten birçok şey inşallah seninde öyle olur canım..ben yarın gidiyorum kontrole bakalım nasıl haberlerle gelicem allahım göbüşlerimizi doldursun.
dewcimm canım minik hanım karya ya ve sana bol bol öpücükler kucaklıyorum siizi :)
Kızlar herkese merhaba;az önce haber geldi, 30 oosit içinden 22si işlem görmüş ve 14ü döllenmiş. henüz kaliteleri belli değil c.tesi belli olcak. Böle işte, çok heycanlandım, paylaşmak istedim:) :) Kekecb canım tsh ile ilgli canın sıkılmış bozma moralini hemen, bazen hamileliklerde olabiliyomuşböle hormonal bozukluklar, kontrol altına alırlar sen endişe etme,kendine ve bebeğiine dikkat et canım. Gülemcim yumurtlama ,le ilgili bişiler sormuşsuninan ben de bilmiyom walla, ben de zaten yumurtlama problemi vardı, ne zaman yumurtluyom yumurtlayabiliyom mu hiiiiiiiççç bilmiyorum walla ne yalan söliiiim. Ama bildiğim tek şey yumurtlamadan önce spermlerin içeriye girmesi gerekiyo. Orda hızır beklerlerse hamilelik şansı daha da atrıyomuş. HSGden sonra norml olma ihtimali yüksek canım, neden olmasın, siz değerlendirin yinde her türlü, belki çıkar gelir mucizen :)
kızlar yarın doktora gidiyorum :)bakalım emdometrium ne kadar kalınlıkta oldu..inşallahta mımırtlamamışımdır :)az çok transfer tarihi belli olur ..bugün bir manyaklık yaptım yine .hep söz veriyorum kendime ama yine yapıyorum ..gittim bebek bebşiği yatağı vs..bebkle ilgili olan ne varsa baktım bakarkende arkadşımın bebeği oldu bi kaç şeyi eksik onun için bakıyorum gibi şeyler söyleyip zırvaladım :)hep yapmayacağım diyorum yine yapıyorum bebek mağazalarından kendimi alamıyorum yaaa..kafayı yiyeceğim bu gidişle ...inşallah kendi bebişimede almak nasip olur allahım..
kekecb tatlım maşallah ne çabuk zaman geçmiş yahu :)büyüyor fındık kurdu ...kolay doğumlarınız olsun hepiciğinizin inşallah canlarım..
pirayecim 30 yumurta toplanmış :)anam dedim ne çok maşallah yahu inşalah 14 tane sağlıklı embriyon olur kuzum ..benden çıka çıka 9 yumurta çıktı döllenen embriyo 6 adetti ..düşün artık azcık..ne kadar bol yumoş o kadar çok bebiş demek kuzum :)olacak olacak bak gör kardeş yapıcan diğerlerinden de :)
gülemcim neden olmasın mucizeler bu hayatta bizim için öyle değil mi ?hiç ummadığımız anda oluveriyor zaten birçok şey inşallah seninde öyle olur canım..ben yarın gidiyorum kontrole bakalım nasıl haberlerle gelicem allahım göbüşlerimizi doldursun.
dewcimm canım minik hanım karya ya ve sana bol bol öpücükler kucaklıyorum siizi :)
canım benim çok teşekkürler cevabın için , insan ister istemez panik yapıyor , için dahada rahatladı.zaten gebelik öncesi yoktu , gebelikle vücudun dengesi şaşıyor demek ki , inşallah ilaç iyi gelir biran önce toparlar hormonlar , benim yapmam gereken bişey yok başka değil mi bu durumda?
canım inşallah senin bebişinden bu ay kendiliğinden gelir , gerçekten bu işler hiç belli olmaz hiç ummadığımız ande mucizeler oluyor biliyorsun , dularım melodi , piraye , senin ve tüm bebek isteyenler için canım kendine çok dikka et
ben de bu sabah tup bebek icin ilk kan testimi verdim. 20 gun sonra yine testler olacak. genetik testler dahil her tur testi yapacaklarmis. 20-25 gunde testler bitecek. 10-15 gun de rapor icin bekleyecegiz. herhalde haziranda ben de tup bebek tedavisinde olacagim. gulem seninle ayni vakitler miydi canım ?
ben de bu sabah tup bebek icin ilk kan testimi verdim. 20 gun sonra yine testler olacak. genetik testler dahil her tur testi yapacaklarmis. 20-25 gunde testler bitecek. 10-15 gun de rapor icin bekleyecegiz. herhalde haziranda ben de tup bebek tedavisinde olacagim. gulem seninle ayni vakitler miydi canım ?
Hayırlı olsun canım, Allah ilk denemede yüzünüzü güldürsün inşallah, nerde yaptıracaksın canım yaaa, sen söledin de ben mi kaçırdım bilemedim. Bir de kızlar yaaa opudan sonra benim hala kasık ağrılarım ve lekelenmelerim devam ediyo. Bir de ayıptır sölemesi idrarımı çok az yapıyorum, çokmuş gibi geliyo gidiyorum azıcık, ama çok sık çıkıyorum idrara, sordum doktoruma normal dedi, adetinle tüm şikayetlerin geçecek dedi ama ne bileyim takıntı yaptım işte.
canım doktor normal dediyse korkma..adetinle ilgiili şikayet derken ağrılarınmı? bi işlemmi yaptılar sana?nasıl geçecekmiş? ay inşallah canım..
:) :) :) adet olduğumda bu bahsettiğim şikayetlerim geçecekmiş yani :) cümlem azcık devrik olmuş anlaşılmamış dediğim :) opudan başka bi işlem yapılmadı canım. Adet olduğumda klasik adet ağrılarım devam eder harhalde :) :)
kızlar selam ben geldim biraz geç oldu ama :)dew canım ben kent hastanesine gidiyorum kontroller için inşallah karşılaşırız:)olmazada doğumunda ziyarete kesin geleceğim bi aksilik olmazsa canım karya hanımı görmeye :)endometrium 7.9 çıktı kızlar adetimin 12.günü bugün estrofeme devam birde bant verdi kalçama yapıştırmam için şimdilik herşey yolunda haftaya perşembe kontrole gideceğim tekrar ve sanırım transfer o hafta içinde olur dedi sevgili doktorcum :)şimdilik benden bu kadar canlarım inşallah hepimiz için herşey yolunda gider ..sevgilerrrrrrrrrrrr
Hayırlı olsun canım, Allah ilk denemede yüzünüzü güldürsün inşallah, nerde yaptıracaksın canım yaaa, sen söledin de ben mi kaçırdım bilemedim. Bir de kızlar yaaa opudan sonra benim hala kasık ağrılarım ve lekelenmelerim devam ediyo. Bir de ayıptır sölemesi idrarımı çok az yapıyorum, çokmuş gibi geliyo gidiyorum azıcık, ama çok sık çıkıyorum idrara, sordum doktoruma normal dedi, adetinle tüm şikayetlerin geçecek dedi ama ne bileyim takıntı yaptım işte.
canım çok güzel,gözün aydın..bu sefer yastığı güzel kabart emi:) ya bu dondurulmuş transferi 20 günü buluyo galiba..bende takvime baka baka hal oldum..bugün bi ara fena gaza geldim..bu adetimle yapmaya karar verdim ama nisan ayında 23 nisan var,gezide görevliyim çocukların başında,dağ tepe...eşimde acele etmeyelim dedi ve kaldı yine
merhaba kızlar..
yelizcim tatil günleri böyle oluyoruz.pek uğrayan olmuyo.tedavin hayırlı olsun canım.inşallah ilk aşılamada tutturursun.bebeğin çok bekletmeden gelir inşallah..
landarchı sormuşsun elibeses;hala hastanedeydi kuzey..ama çok daha iyiler.eve çıkmaları yakındır..
cerencim izmir doğum evinden yeni pozitif aldı arkadaşım..devlet hastanesi ama işlerini yapıyolar sonuçta...sana özelden yazmıştım gelmedimi msjım?
az önce pirayeyle konuştum,merak ettim embriyoları belli olacaktı..14 üde döllenmiş ve dondurmuşlar:) kendisi girememiş ben vereyim haberi dedim:)
ya gün sayınca hiç geçmiyo yaa...nasıl transfer yaptırasım var..çok var daharüyamda b hcg 300 çıkıyo:) doktoruma sarılıyorum ağlıyorum falan.sonra elime bi bebek veriyolar..ya bu bize hiç benzemiyo diyorum.böcü böcü bakıyo çıplak bi bebek:)
dün akşam 2 yıl önce yazdıklarıma rastladım burda.b hcg değerlerimi yazmışım,kanamam durdu,yok keseyi görmedii doktor falan..şu an yazdıklarıma bakarken ne halde olcam acaba 2 yıl sonra bu vakitler..öle bunları okuyup durdum karmakarışık rüyalar gördüm:)
inşallah canım yaa bende 19 nisan gibi başlıyacağım sanırım ama niye senin gibi değilim bir yanım heyecanlanıyo bi yanımsa korkuyo ya yine olmassa ki bu ihtimal fazla ama aklıma getirmemeye çalışıyorum Allaha havale ettim
canım benim aslında acele etmem lazım..birincisi endo var,ikincisi endo yüzünden yumurtam az..zaman aleyhime işliyo yani..yoksa umudumdan değil..sadece hızlanmak istiyorum..
kızlar selam ben geldim biraz geç oldu ama :)dew canım ben kent hastanesine gidiyorum kontroller için inşallah karşılaşırız:)olmazada doğumunda ziyarete kesin geleceğim bi aksilik olmazsa canım karya hanımı görmeye :)endometrium 7.9 çıktı kızlar adetimin 12.günü bugün estrofeme devam birde bant verdi kalçama yapıştırmam için şimdilik herşey yolunda haftaya perşembe kontrole gideceğim tekrar ve sanırım transfer o hafta içinde olur dedi sevgili doktorcum :)şimdilik benden bu kadar canlarım inşallah hepimiz için herşey yolunda gider ..sevgilerrrrrrrrrrrr
canım çok güzel,gözün aydın..bu sefer yastığı güzel kabart emi:) ya bu dondurulmuş transferi 20 günü buluyo galiba..bende takvime baka baka hal oldum..bugün bi ara fena gaza geldim..bu adetimle yapmaya karar verdim ama nisan ayında 23 nisan var,gezide görevliyim çocukların başında,dağ tepe...eşimde acele etmeyelim dedi ve kaldı yine
selam landarch dan haberi olan var mı bayagıdır göremedim.kuzeycik hastaneden
foruma da giremiyor heralde.. bebeği eve geldi demekki umarım iyidir. haberi olan varsa bilgi verebilirse sevinirim.:44::44:
Allah gönlüne göre versin canım benim arkadaşımda da var ameliyat filan oldu o şimdi tedaviye başlıyo çok geçmiş olsun ama sana bir şey anlatcam arkadaşım anlattı kadın tüp bebeğe gitmiş hiç yumurtası bulunamamış sen donör al demişlero da redetmiş bu iş burda biter demiş ve bu defteri kapatmış 0 yumurta yani ama bir süre sonra hamile kalmış neden biliyormusun beynide bitirmiş stres bitince yumurtlama başlamış yumutlama beyinle ilgiliymiş yani canım yumurtlama az çok boşveeer ... benim yumurtlama gerğinden fazla da noluyo sanki hiç koca bir sıfır herşey Rabbimin elinde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?