Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım benim önemli olan sayı değil aslında kaliteleri yumurtaların, bakalım sayı çok evet ama umarım ilk denemedi içlerinen biritutar, hadi bakalım seninde yarın kontrolün varmış, umarım herşey yolunda gider, bana doktorum dondurulmuşların şansı daha yüksek demişti, umarım bizim için hayırlısı olur canım, yarın güzel haberlerini bekliyoruz.

Piraye haberler harika canim cok sevindim ne kadar cok yumurta o kadar cok sans demek gerci ben eminim senin ilkinde tutacak ama olsun onlarin orda olmasi buyuk rahatlik benim bri tane var o bile beni mutlu ediyor inan....

hadi bakalim rahim kalinligi kac olacak gorelim insallah beklenin ustunde olur ya melodi sen hastanaye mi gidiyorsun yoksa muaynaneyemi?bir gun karsilasirmiyiz acep ya?

kekecb benim de hemen tsh bakildi hani bisey cikmadi ama bence hormonlardan dolayi artis oluyor ilac verdiyse hic korkma icini ferah tut birseycik olmaz kuzuna...saka maka 9 hafta olmus inanamadim yaaaa zaman ne cabuk geciyor...bulanti filan yok heralde diymi rahat geciyor gunlerin?

Gulem cnm vallaha o yumurta aki gibi uzadiginda yumurta catliyor yada catalamak uzere olurmus diye biliyorum...2-3 gunu degerlendirmek gerekiyor derler....hani ovulasyon testleri varya ben onlara dadanmistim bir ara belki hatirlarsiniz :))) iste o testi yaptigim gunlerden bir gun once yumurta akini gorurdum

ben de bu sabah tup bebek icin ilk kan testimi verdim. 20 gun sonra yine testler olacak. genetik testler dahil her tur testi yapacaklarmis. 20-25 gunde testler bitecek. 10-15 gun de rapor icin bekleyecegiz. herhalde haziranda ben de tup bebek tedavisinde olacagim. gulem seninle ayni vakitler miydi canım ?

iyi yapmışsın canım..hayırlı olsun..benim transferim mayıs adetimle olacak..5 mayıs gibi adet olcam..sanırım 15 gün gibi ilaç tedavisi..20 sinden sonra transfer olacak bi aksilik olmazsa..sonuç hazirana sarkacak galiba..inşallah bu yaza hamile olarak başlarız:)

Hayırlı olsun canım, Allah ilk denemede yüzünüzü güldürsün inşallah, nerde yaptıracaksın canım yaaa, sen söledin de ben mi kaçırdım bilemedim. Bir de kızlar yaaa opudan sonra benim hala kasık ağrılarım ve lekelenmelerim devam ediyo. Bir de ayıptır sölemesi idrarımı çok az yapıyorum, çokmuş gibi geliyo gidiyorum azıcık, ama çok sık çıkıyorum idrara, sordum doktoruma normal dedi, adetinle tüm şikayetlerin geçecek dedi ama ne bileyim takıntı yaptım işte.

canım doktor normal dediyse korkma..adetinle ilgiili şikayet derken ağrılarınmı? bi işlemmi yaptılar sana?nasıl geçecekmiş? ay inşallah canım..

canım doktor normal dediyse korkma..adetinle ilgiili şikayet derken ağrılarınmı? bi işlemmi yaptılar sana?nasıl geçecekmiş? ay inşallah canım..

:) :) :) adet olduğumda bu bahsettiğim şikayetlerim geçecekmiş yani :) cümlem azcık devrik olmuş anlaşılmamış dediğim :) opudan başka bi işlem yapılmadı canım. Adet olduğumda klasik adet ağrılarım devam eder harhalde :) :)

haaaa bende atladım tabii:))) inşallah son adetin olur bu..sonraa taaaaaa 10 ay sonra olursun heheee:)

kızlar selam ben geldim biraz geç oldu ama :)dew canım ben kent hastanesine gidiyorum kontroller için inşallah karşılaşırız:)olmazada doğumunda ziyarete kesin geleceğim bi aksilik olmazsa canım karya hanımı görmeye :)endometrium 7.9 çıktı kızlar adetimin 12.günü bugün estrofeme devam birde bant verdi kalçama yapıştırmam için şimdilik herşey yolunda haftaya perşembe kontrole gideceğim tekrar ve sanırım transfer o hafta içinde olur dedi sevgili doktorcum :)şimdilik benden bu kadar canlarım inşallah hepimiz için herşey yolunda gider ..sevgilerrrrrrrrrrrr

canım çok güzel,gözün aydın..bu sefer yastığı güzel kabart emi:) ya bu dondurulmuş transferi 20 günü buluyo galiba..bende takvime baka baka hal oldum..bugün bi ara fena gaza geldim..bu adetimle yapmaya karar verdim ama nisan ayında 23 nisan var,gezide görevliyim çocukların başında,dağ tepe...eşimde acele etmeyelim dedi ve kaldı yine

piraye ben ege tup bebek (devlet hastanesi) yaptırıyorum. ama korkulacak bır devlet hastanesi degil, tup bebek bolumu ayri. isler gayet hızlı yuruyor.

melodicim sen napıyorsun, normalde calısıyor muydun , ne yapacaksan tupten sonra, istirahat olacak mi? nerede oturuyorsun ? sonra bana islemler kaca maloluyor onu da bildirir misin ?

selam landarch dan haberi olan var mı bayagıdır göremedim.
foruma da giremiyor heralde.. bebeği eve geldi demekki umarım iyidir. haberi olan varsa bilgi verebilirse sevinirim.:44::44:

aynen ben ce 23 nisanda gösterimiz olduğu için bekliyorum yoksa eşim anklaradaydı gidim başlayım dedim bir an ama gösterim var diye sen de mi sınıf öğretmenisin kız...? sanırım aynı zamanlarda gideceğiz öğretmen oluşun daha bir yakınlaştırdı beni sana damdan düşeni çağırın demişler yaa:)

Kızlar nerelerdesınız yahu ıkı gundur pek ugrayan olmamıs topık pekbı garıp kalmıs ben dun bı tanıdıgımı benım dotoruma goturdum kızlar ve laf arasında kendı tedavımıde sordum bu aydan sonra asılamaya hazırlıycaz sızı dedı bı heycanlandımkı sormayın ıcım ıcıme sıgmıyo sımdı bıran once adet olsamda baslasak tedavıye gunler gecsın artık :)anlıycagınız mayısta hareketlı gunler bızı beklıyo Rabbım hepımızı bebıslerıne kavustursun

merhaba kızlar..

yelizcim tatil günleri böyle oluyoruz.pek uğrayan olmuyo.tedavin hayırlı olsun canım.inşallah ilk aşılamada tutturursun.bebeğin çok bekletmeden gelir inşallah..

landarchı sormuşsun elibeses;hala hastanedeydi kuzey..ama çok daha iyiler.eve çıkmaları yakındır..

cerencim izmir doğum evinden yeni pozitif aldı arkadaşım..devlet hastanesi ama işlerini yapıyolar sonuçta...sana özelden yazmıştım gelmedimi msjım?

az önce pirayeyle konuştum,merak ettim embriyoları belli olacaktı..14 üde döllenmiş ve dondurmuşlar:) kendisi girememiş ben vereyim haberi dedim:)

ya gün sayınca hiç geçmiyo yaa...nasıl transfer yaptırasım var..çok var daha rüyamda b hcg 300 çıkıyo:) doktoruma sarılıyorum ağlıyorum falan.sonra elime bi bebek veriyolar..ya bu bize hiç benzemiyo diyorum.böcü böcü bakıyo çıplak bi bebek:)
dün akşam 2 yıl önce yazdıklarıma rastladım burda.b hcg değerlerimi yazmışım,kanamam durdu,yok keseyi görmedii doktor falan..şu an yazdıklarıma bakarken ne halde olcam acaba 2 yıl sonra bu vakitler..öle bunları okuyup durdum karmakarışık rüyalar gördüm:)

inşallah canım yaa bende 19 nisan gibi başlıyacağım sanırım ama niye senin gibi değilim bir yanım heyecanlanıyo bi yanımsa korkuyo ya yine olmassa ki bu ihtimal fazla ama aklıma getirmemeye çalışıyorum Allaha havale ettim

canım benim aslında acele etmem lazım..birincisi endo var,ikincisi endo yüzünden yumurtam az..zaman aleyhime işliyo yani..yoksa umudumdan değil..sadece hızlanmak istiyorum..

canım benim aslında acele etmem lazım..birincisi endo var,ikincisi endo yüzünden yumurtam az..zaman aleyhime işliyo yani..yoksa umudumdan değil..sadece hızlanmak istiyorum..

Allah gönlüne göre versin canım benim arkadaşımda da var ameliyat filan oldu o şimdi tedaviye başlıyo çok geçmiş olsun ama sana bir şey anlatcam arkadaşım anlattı kadın tüp bebeğe gitmiş hiç yumurtası bulunamamış sen donör al demişlero da redetmiş bu iş burda biter demiş ve bu defteri kapatmış 0 yumurta yani ama bir süre sonra hamile kalmış neden biliyormusun beynide bitirmiş stres bitince yumurtlama başlamış yumutlama beyinle ilgiliymiş yani canım yumurtlama az çok boşveeer ... benim yumurtlama gerğinden fazla da noluyo sanki hiç koca bir sıfır herşey Rabbimin elinde canım

Hadi hayirlisi bakalim :) sen hel ebir hamile kal baslarsin muaynaneye gelmeye o zaman karsilasiriz yakamiza takariz bir gul oyle taniriz bibririmizi :)) insallah dogru zaman ne zamansa transferin o gun olsun guzelim dualarim seninle...emin oldun diymi bu defa bir yerlere gitmiyormus Israel bey aman deyim belli olmaz onun sagi solu :)

acele yok acel eyok evet dondurulmuslarla transfer biraz zaman alan bir surec yani aslinda cabuk geciyordu bende cok sabirsizdim hadi deyip duruyordum birde esimden uzak oldugum icin biran evvel olsun bitsin sonucu alalim derdindeydim :) mayisa ne kaldi be guzelim atlat bir regli daha temiz temiz basla mayista...

selam landarch dan haberi olan var mı bayagıdır göremedim.kuzeycik hastaneden
foruma da giremiyor heralde.. bebeği eve geldi demekki umarım iyidir. haberi olan varsa bilgi verebilirse sevinirim.:44::44:

evelsi gun haberlestik dun hastaneden cikacaklardi insallah bir iki ufak tedavisi kaldi kuzeycigin onlarda cozulunce insallah harika bir hayati olacak annesinin ve babasinin kollarinda...

Bu arada pirayenin yumrutalara masallah diyorum insallah guzel guzel tutunurlar annelerine....

sağol canım..bak roller değişiveriyo burda..ben çok gerginim bu günlere..bu konuyla ilgili bilgisi olmayan yeni hamile arkadaşlarıma bilgi vermekten yoruldum.ve çok çaresiz hissediyorum kendimi..tam adet öncesi sendromdayım yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…