Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın herksee...

hamişlerimiz gelmiş:) hoşgeldiniz kızlar..iyi olmanıza çok sevindim.bizler aynıyız:) baharla birlikte inşallah bizde de bi uyanış gerçekleşir..dua edin bize...

Hadi hayirlisi bu arada haftaya 3 gunlugune bri yerlere gidiyormus Israel bey aklinda olsun madem kontrole gideceksin sorda yine sinirin kalkmasin...insallah bu hafta sonuna kadar olur biter transferin dualarim seninle...

Pirayecim daha once yazdim mi hatirlamiyorum eblek oldum bugunlerde sanirim hamileligin diger bri yan etkisi kafam surekli dolu herseyi unutuyorum :))) 14 yumurta harika bir rakam icin ferah olsun bende diger kizlar gibi ilk seferde karnina bebegini hatta bebeklerini koyacagini dusunuyorum....guleminde dedigi gibi ben 2.80 yattim :))) 12 gun bıyunca evden cikmadim ilk bir hafta sadece wcye ve mutfaga su almaya filan gittim sonra evin icinde kekecbnin dedigi gibi ayagimn altinda yumurta var gibi coookkk yavas hareketler yaptim daha oncede soylemistim amerikadaki tedavimde sadece 1 gun yattim sonra ise donmustum ve eger bir daha yaparsam tup bebek kesinlikle yatacagim diye soz vermistim kendime sozumude tuttum...eger varsa imkaniniz en az 1 hafta yatin derim....

Bubussss nasil merak ediyorduk seni kizim nerelere gittin sen resmen agzim acik okudum ay odum patladi ne cesaret yaptirmissin helal olsun sana inan cok takdir ettim sanirim bu detoks gibi birsey yani benzeri tum vucudu arindirmislar insallah en kisa zamanda sonucunu goruruz dualarimiz seninle....artik bizi ihmal etme ozledik seni....

Lee cnm sagol iyi dileklerin icin mini tup bebek yapmaya basladi sanirim diger merkezlerde ama kimlerde var bu uygulama inan hic bilmiyorum...dilerim en kisa zamanda dogru yeri bulursun guzelim ben senin bu poztifiliginle en kisa zamanda bu mutlulugu yasayacagina inaniyorum....eger israel beye sormami istersen sorarim istanbulda kim uyugluyormus diye?eger sorarsam sana mutlaka yazarim cnm.

Kizlar bugun bizim doktor kontorlumuz var nasil heyecanliyim anlatamam hem kizimi 1 ay sonra tekrar gorecegim icin hemde hersey yolunda mi diye?dilerim hersey super cikar dualarinizi eksik etmeyin aksam uzeri 4te randevum eve gelir gelmez yazarim size durumlari...bugun uzunnnnca bir liste yaptim adami baycam cok sorum var :))))

opuyorum hepinizi,

Tamamdır anlaşıldı, 10 gün boyunca rapor alıp evde yatmak bana farz oldu :) gülem de sölemişti daha önce evde kal hep yat az hareket et diye, sonra DEW şimdi de sen. Demekki evde yatmak bu tutma olayını kolaylaştırıyo :) :) :) tabi evde yatıcam dediysem yine ara sıra 10-15 dk'lık yürüyüşler yaparım evde hafif hafif :) :) ayyy heycanlandım şimdi.
CAnım desenize bu hafta bebek görme haftası baksana DEW de görecekmiş prensesini, sen de göreceksin c.tesi meleğini. Ne güzel yaaa, Allah tamamına erdirsin, kokularını içinize çektiğiniz zamanlarda gelsin :)
Kekecb canım beni arayabilirsin demişsin, walla çok soru sorabilirim sana, zaten Erbil Bey bana psikopat diyo :) o kadar çok soru soruyorum ki, resmen adamı taciz ediyorum hem mail atıyorum hem telefonla arıyorum :) :) hehehehehe

Canım Kuzey bebeğin resmini facebooktan gördüm, çok şeker, Allah sevdiklerine bağışlasın.Seninde ii olmana çok sevindim, sahi kaç haftalık oldu senin pıtırcık :) erkekti dimi...

aa süper..herkes bebişini görüyo bu hafta..artık karya kendini hissettiriyo ya daha rahatsın dimi canım..yinede 1 ay çok uzun bi zaman yaa:))) insan özler içindeki kıpırtıyı görmek için 1 ay bekliyosun:)) yakında el ultrasonları çıkar kesin..evde kendi kendine bakar insanlar heheee:)
hadi bakalım akşama anlat bize hatun kişiyi:)
bu arada şu gebelik takviminden neden yapmadınn? çok güzel bi uygulama:)

pirayeeeee naber canım:)
heyecan giderek artıyooo ha:) bu arada adetin ne gün? aramızda az bi zaman olcak..canım yatış konusunda ikna olduğuna sevindim..en güzeli sana bakacak biriin olması..ben yalnız olcam ya en kötüsüde komşularıma ve kimseye söylemiycem için ne bahane uydurcam yatışıma? gelir durudlar artık hastayım dersemde kimse bilsin istemiyorum..giderek dahada ketum olmaya başladım ben...tek başıma olmayı yeğliyorum bu yolda...

vizontele cok tşk ederim iyi dileklerin için. inş. hepimiz seneye bu zamanlar bebeklerimizi konusuyor oluruz burada.

deww valla hepsini toptan düşününce bende inanamıyorum bazen bu kadar seyi yaptırdıgıma. evet vücudum arındı sayılır vucudumdakı ödemde gitti cok rahatım. stresimde yok cok şükür. denemediğimiz yol kalmadı yazsak kitap olur.:)))
cnm ben bunları sana yazarken sen prensesini izliyor olacaksın. doya doya bak. allahım sizi ayırmasın. darısıda bize olsun inş.
kendine çok iyi bak. öptm seni.

Dibi yosun tutan denizlerle ilgilenme,
Sen dağları seyret.
Yenik düşüyorsan özlemlerine aldırma.
Kalbindeki o uçsuz, bucaksız sevgiyi hisset.
Işıklar sönmüşse ve karanlıksa onada aldırma, ay ışığını seyret,sabret.
Sabret ki herşey hissettiğin kadar derin ve sonsuz olsun...
Sabret ki herşey gönlünce olsun...

Mevlana...

kızlar bunu bir yerlerden çaldım ) çok hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim.

benim fikirlerimi ciddiye alır mısın bilmem kekebccim ama ben yine de yazayım dedim ben 3 kez denedim 1. de hemenişe başladım 3 gün sonra gelince uzandım iş yapmadım ama okula gittim tuttu 2 aylık oldu ama dış gebelik olduğu için adılar üstelik düşsün diye ne kadar uğraştıysam düşmedi halay bile çektim düşün.. 2.cisinde full yattın 1 ay raporluydum hiiiç tutmadı doktorum ve tüm sağlıkçılar 3 günden sonrasının gebelik üzerinde bir etkisi olmadığını söylemişti zaten ama emek veriyorsun kolaydeğil nasıl rahat olursun ki sen yine de yat ama bu yazdıklarımı da aklının bir köşesinde tut istersen canım

merhabalar)) gülemciğim evde olmak benim gibi aktif biri için sıkıcı) alışmaya çalışıyorum. bu durumdan ençok eşim memnun ) sabah kendisini uğurlayan, eve geldiğinde kapıyı açan,yemeği hazır koltukda dizi seyrederken uyuklayan biri yok en azından) neyseki dışarıdan proje veren müşterilerim var onlarla oyalanıyorum. bana antalyayı boş ver demişsin.bende aynısını düşünüyorum.inşaallah gerek kalmaz bu ay hamiş kaldığımı öğrenirim...
brüksel tüpte Yücel Karaman içinde iyi diyorlar başarısız olan denemeleri en azından neden olmuyor diye araştırıyormuş.pirayelerin gittiği Erbil bey iyi bir dr.sanırım ama benim durumumdaki hastalarda ne derece başarılı bilemiyorum.piraye bizim için sorsa yumurta rezerv azlığı yaşayanlara nasıl bir tedavi uyguluyorlar acaba? haa birde benim yaşımın 40 olduğunuda söylerse .pirayeciğim bizim için sorsan ters olurmu acaba ?
bubuş sen nerede bu tedaviyi uyguladın? Ankarada mı? inan bende şaşarak okudum ama inanıyorum bu detokstan sonra senin ilaca ihtiyacın kalmadan hamile kalacaksın canım.inşaallah yakında sevindirici haberi verirsin.
ben pirayedende çok umutluyum görün ilk denemede yavrucuğuna kavuşacak. inşaallah benim kadar beklemezsiniz.bakın ben hala umudumu kesmedim.sakın ola sizler karamsarlığa düşmeyin her zaman umudunuz olsun.)
kekecb hamileliğinin iyi gitmesine sevindim seni daha rahatlamış olarak görüyorum.hayırlısıyla bebeğinizi allah kucağınıza almak nasip etsin.dew şuan dr.dasındır ve herşeyin yolunda olduğuna eminim.kızımıza bizden selam söyle diyeceğim ama geç kaldım sanırım) yazdıklarını benim için dr.una sorarsan sevinirim.ama minik tüp bebekte isreal beyin iyi olduğu söyleniyor.başka hangi merkezlerde yapıyorlar başarı oranı ne tam bilmiyorum.
veeee vizontele hoş geldin canım inan merak ediyordum seni hamileliğin sorunsuz devam eder inşaallah kaç haftalık oldunuz? badezuzumda benim gibi pek gözükmüyor?haberi olan varmı? tedaviye başladımı?
rabbim bizleri sağlıkla bebeklerimize kavuşturur inşaallah.sevgiyle kalın..

Tabikide sorarım canım benim ne demek, senin durumunu da bildiririm canım. Ama sana şukadarını söyliyeyim gittiğim yer gerçekten çok ii. Sayfasına girip hikayeleri oku istersen. Zaten benim oraya gitmeme vesile olan bir komşumuzdu, yaklaşık 8 yıldır bebek istiyorlardı, Ankarada başarısız 2 tüp denemesi varmış, sonradan Erbil Beyi bulnuşlar ve hamile kalmış. Onunda yaşı 35 falandı sanırım. Sorunları eşi azospermiydi,Bir de oranın labaratuarı çok gelişmiş diye biliyorum. Bir de doktorum bana sen benim kolay hastamsın der hep, genelde hastaları 35-40 arası, bazen bana moral olsun diye hikayelerini falan anlatıyo, İşte böle . İstersen bir görüş, ben de gittiğimde mutlaka senin için konuşucam canım

Dew nerdesın ya hanı gelınce hemen bıze haber vercektın merak etım vala ınsallah kottu bısey yoktur

piraye canım bir önceki mesajı sana yazmıştım ismi yanlış yazdın kusura bakma zaten okuduysan sana olduğunu anlarsın

Kizlar selam hepinize,

Ancak yazabildim cok yorulmusum bugun hemen size yazip sonra yatacagim :) yoruyor beni bu cadi....cok sukur hersey yolunda kafa normal calismadigi icin,doktora bu defa acik acik sordum uzulmem gereken sikinti yapacak birsey varmi diye ''hayir hersey olmasi gerektigi gibi'' dedi o kadar mutlu oldum ki duyunca bu cumleyi inanin cok rahatlatici birsey...tek problem rahimimin sekli garip o yuzden kuzu rahat edemiyormus gibi bir goruntu veriyor birde miyom buyumemis ama duruyor yerinde takipte kalacagiz su an icin yapacak birsey yok dedi...bir hareket ediyorki sormayin ellerini acip kapatiyor kollari kipir kipir ayaklarda oyle...tek dilegim saglikla ve zamaninda dogmasi bu cok enteresan ve guzel duyguyu tatmaniz icin bu gece tekrar dua edecegim,sizde kizimdan benden dualarinizi eksik etmeyin teyzeleri olurmu?karya ve ben hepinizi opuyoruz...
bu arada 319 gr olmusuz heheh :) daha yarim kilo kiyma degil ayol :)))

lee kendi heyecanimdan unuttum siramyi doktora istersen hemen telefon acip sorabilirim ne dersin arayayim mi?

Dew cok sevındım herseyın yolunda olmasına telaslanmıstım valla cok sukur Rabbım herkese nasıp etsın bu guzel duyguyu kızınıda sana bagıslasın ıyı geceler

aynı anda yazıyomuşuzz dewcim:)
yarım kiloluk kuzun tam vaktinde kucağına gelecek inşallah..doktorunun yorumu herşeyden önemli..maşallah diyelim bizde:)

lee canım ev iyi geliyo aslında,sanada iyi gelecek..hem belki dinlenmen gereken bi zamandasındır da haberimiz yoktur:))) dualarımdasın canım..antalya için yorumum aynı canım.ben acayip soğudum..hep kemal beyi savunanlardandım ama yok..4 yıl önce girdim kapısından hala elim boş..tabii Allahın bileceği işte en azından endoyu aklına getirebilirdi diye kızıyorum hala...neyse...zamanı geriye almanın mümkünatı yok,önümüze bakıcaz..dew in doktoru benim için süper olurdu ama 2 tane hakkımı bu yaza ayırdım ben..tabii dondurulmuşlarımı denicem önce..plan yapmak istemesemde düşünüyorum bunları..çok sabırsızlanıyorum ben.hele en yakınlarımda arka arkaya pozitifleri alınca dahada ister hale geliyorum..bu ay adetimiz olmasada bu lafların heppppsiii havada kalsa:)

hepinize iyi geceler canlar....Allah herşeyin hayırlısını,sağlıklısını versin..önce bize sağlık versin:)

kızlarrr:) dew nihayet gelmişsin kuzum ..maşallah size diyelim karyacık demek kıpır kıpır ay yerim ben onun minnoş ayaklarını ya canım benim :)bu arada kontrole gittiğimde israel beye sordum transferimde burdasınız değil mi diye burdayım dedi ya bakalım inşallah kaçmaz biyerlere :)

lee canım benim bende ısrael beyi biliyiorum rezerv azlığında mini tüp bebek olarak ama eminim başka yerlerde vardır bunu yapan ..inşallah gerek kalmadan kavuşursun bebişine canım..

bubuş hayretler içinde okudum seni..valla süpersin ya inanıyorum ki bebişine kavuşacaksın en doğalından tatlım ..

vizontele ,kekecb sizlerinde iyi olmanıza çok sevindim ,kuzucuklarınıza iyi bakın teyzelerinden sevgilerini iletin ..

pirayecim tatlım heyecan dorukta değil mi hepimiz için öyle gerçekten inşallah sonuçları güzel olacak..gülemcimde şimdiden gün saymaya başladı çok heyacanlı yahu bence arka arkaya şişiricez göbekleri :)öpüyorum sizleri kocamanından kuzucuklarım :)

canım ben senin msn ye eklemiştim ama kabul etmedin sanırım.
22 haftalık olduk teyzesi. yolu yarıladık çok şükür.
arkamızdan gelmeniz için bol bol dua ediyorum.
her gece rabbime şükredip sizler içinde bebek istiyorum.
bende ev hanımıyım artık.
sorunlu bir hamilelik geçirdiğim için işten ayrılmak zorunda kaldım.
hayatımda ilk kez ev hanımıyım boşlukta gibiyim.
herşeyin hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…