canım ben napıyorum donmuşlar için bekliyorum işte transfer gününü :)evlendikten sonra işi bıraktım canım çünkü şehir değiştiridm ve burda yapacak çok bişey yok ..ben kuşadasında yaşıyorum canım burdan tedavi için izmire gel git yapıyoruz ..yani bu transferden sonra çok kasmayacağım açıkçası ilkinde 3 gün yattım pek bişey yapmadım olmadı ..bundada kendimi zorlamayacağım ama sürekli de yatmayı düşünmüyorum kendi hayatıma devam edicem..sadece sporu bırakmam gerekecek benim için en zor kısmı ..o kadar ..ücret olarakta tam olarak olmasa bile toplamda 7 milyar eski parayla diyelim bulmuştur donmıuşlar vs..dahil ama şimdiki transferden ne kadar alcaklar bilmiyorum ..biraz bütçemiz sarsıldı yamulduk ama napalım bebişler için değer ..allah sağlık para verdiği müddetçe denemeye devam :)
Canım benim transferden sonra sürekli yatma fikri banada sıcak gelmiyor aslında, çünkü kan dolaşımı çok önemliymüş bu dönemde, tabiki de ben rapor alıp evde istirahat edicem ama, arada bir kalkıp evin içinde ufak yürüyüşler yapmak istiyorum, pek ev işi de yapmam herhalde, hatta fazla ayakta kalmayacak şekilde yemek yapmaya a basit yemekler falan ama 1 haftanın sonunda işe başlıcam :) sende fazla hareket etmemekle birlikte her 2 satte bir 10 dklık yürüyüş yapabilirsin canım evde, tabi doktoruna danışmak gerek mutlaka, DEW maapmıştı acaba tranferden sonra, hep yatmışmıydı? DEEEEWWWW naapmıştın canım sahi sen, hep yattın mı transferden sonra?
kızlarrrrr ben geldimm. canlarım nasıl özlemişim sizi anlatamam. cok merak ettim inş. tatsız bişey yoktur diye diye girdim.
daha cok okuyamadım neler olduğunu 1-2 gün içinde ancak anlarım heralde.
ben 1 aylık aradan sonra cok şükür evime işime eşime kavustum gerçi eşim çogunlukla yanımdaydı ama başka yerde insan emanet gibi oluyor.
kızlar cok agrılı acılı bir dönemdi. valla gıkım cıkmadı işe yarasında tek razıyım tüm acılara. bu tedavi tamamen çin de uygulanan tedavi yöntemleri. temeli vucud temizliğine dayanıyor. sonra sorunlu bölgeye odaklanıyorlar. 30 gün boyunca her gün akupunktur yapıldı sonrasında komple vucud masajı ama sacımın telinden parmak uçlarıma kadar hemde öyle okşayıcı şekilde değil bayağı ağrılı ağır bir masaj yapılıyor bu esnada ayak refloksolojisi uygulanıyor. gün aşırı 10 kür lağman yapıldı. çivili tahtalar falan derken regli sonrası dr bioenerji ile rahim ve bagırsak başlangıç yerine ameliyat yaptı. bir insanın parmakları ancak bu kadar acı verebilir. mantık dışı ama allah vermiş bu yeteneği oda kullanıyor. resmen bıcakla dilim dilim kesildiğini hissettim sadece 20-30 saniye parmaklarını hasta olan bölgede gezdiriyor ama o esnada müthiş bir ağrı acı anlatamam sonrasında kibrit gezdirmiş gibi kızarıklık ve morluk oluşuyor.
dr en son gelmeden görüştüğümüzde çok yakın zamanda haberinizi bekliyorum dedi. onun böyle söylemesinin çok önemli olduğunu söyledi orada tanıstıgımız hastalar veya önceden gelip iyileşmiş insanlar. eğer dediyse mutlaka yapar zaten düzeltemeyeceği hastalıkları olanları tedaviye kabul etmiyormuş. tedaviye gelin demesi bile olumlu bir durummuş. iste böyleee kısaca. hala kendime gelemedim işe adapte olmaya çalısıyorum. ben neredeyim falan modunda geziyorum..
eee sizlerden ne haber? umarım herkes iyidir. varmı yeni hamişlerimiz..
merhaba arkadaşlar)) ilk olarak piraye canım sana kocaman bir maşaallah yolluyorum.ben senin ilk transferde hamile kalacağına inanıyorum inşaallahta öyle olacak )) cerenm sende tüp tedavisine başlamışsın sanırım hadi bakalım arka arkaya hamile haberlerini buradan duyalım. inşaallah bebişlerinize kavuşmak için benim kadar beklemezsiniz. biz artık kırk olduk bizimle evlenen arkadaşlarımızın çocukları ilkokula başladılar veya başlayacaklar eşimle acaba geçmi kaldık diyoruz ):-((( ama umudumuzu yitirmemek var değilmi? kızlar inşaallah bu sefer sizlere hayırlı haberi veririm.dularınızda benide unutmayın..dew canım karyamıza ve kendine iyi bak inşaallah sorunsuz kızına kavuşursun.bu dileğim kekecb , vizontele ve tüm anne adayları için ) melodi2 inşaallah senin içinde bu son olur ve bebeğinle olursun bu kez.zrda canım seni daha iyi toparlanmış olarak gördüm buna sevindim. ) kızlar , 40 yaş ve üstü tüp bebek tedavisinde başarılı merkezler hakkında bilginiz varmı? izmirde dewin gittiği dr.un uyguladığı mini tüp bebek yönteminin iyi olduğunu duymuştum.istanbul veya ankarada bildiğiniz yer varsa bana yazarmısınız.inşaallah gerek kalmaz ama ben şimdiden araştırayım diyorum. yaa sahideb badezuzum,bubuş ve vizonteleden haberiniz varmı ? kızlar hepiniz kendinize çoook iyi bakın parolamız asla hiçbir durumda üzülmemek olsun.sağlıkla kalın...
merhaba kızlar..
landarchı sormuşsun elibeses;hala hastanedeydi kuzey..ama çok daha iyiler.eve çıkmaları yakındır..
QUOTE]
cok teşekkür ederim canım
bende bayagıdır haber alamadım cok merak ettim.
cıkmış olmalılar o zaman suanda :) bir ara arayım da gözün aydın diyim Maşallah bebişe zaten o bebiş varya cok zıpır bişi olucak heeee
Sagol Dew cim Allah senin bebişini de İnşallah saglıcakla kucagına almak nasip etsin.
sagol cnm guzel dileklerin icin insallah sag salimzve zamaninda ciakrtirim Karyami....
canım benim bende bu aşamada deww cimden cok yardım aldım sağolsun bana çok destek oldu, beden sürekli yattım diyebilirim ama tabiki 15 er dk yürüyüşlerim oldu , jel kullanınca zaten yüşüyüş isteniyo ilk hafta daha hareketsizdim ama ikinci hafta birazdaha hareketlenmişdim hatta yürüyüşe gitmişdim .
pirayecim sakın ev işi falan yapma , 1 hfta yat dinlen sakın kasma kendini , ben ayağımın altında yumurta var gibi yürüyordum , o dönemde canın sıkıldıkça beni ara ben sana yarenlik ederim canım benim.
merhaba arkadaşlar günaydın;
nasılsınız bakalım.
piraye minik kuzeyin resmini bende çok görmek istiyorum.
lee canım hayatta hiç bir şey için geç kalmış sayılmazsın.
40 yaş geç bir yaş deil emin ol buna.
melodi sen ne kadar güzel pozitif duygular içindesin. bunun faydasını göreceğine çok inanıyorum.
gulem hiç kendini üzme canım. ben bu topikteki bütün arkdaşlarımın bu yıl içinde göbüşlerinin dolacağına inanıyorum.
bubuş tedavinin cevabını umarım en kısa zamanda alırsın.
bende herşey güzel gidiyor allahıma çok şükrediyorum hergün.
dualarımda sizlerde varsınız.
nasip olur herşey yolunda giderse normal doğum yapmak ve o
ağrıları çekerken sizlerin adınızı saymak istiyorum.
o anda edilen dua kabul olurmuş allahın izniyle.
dew minik karyadan haberleri bende merak ediyorum.
hepinizi çok çok öpüyorum.
Kizlar bugun bizim doktor kontorlumuz var nasil heyecanliyim anlatamam hem kizimi 1 ay sonra tekrar gorecegim icin hemde hersey yolunda mi diye?dilerim hersey super cikar dualarinizi eksik etmeyin aksam uzeri 4te randevum eve gelir gelmez yazarim size durumlari...bugun uzunnnnca bir liste yaptim adami baycam cok sorum var :))))
opuyorum hepinizi,
Tamamdır anlaşıldı, 10 gün boyunca rapor alıp evde yatmak bana farz oldu :) gülem de sölemişti daha önce evde kal hep yat az hareket et diye, sonra DEW şimdi de sen. Demekki evde yatmak bu tutma olayını kolaylaştırıyo :) :) :) tabi evde yatıcam dediysem yine ara sıra 10-15 dk'lık yürüyüşler yaparım evde hafif hafif :) :) ayyy heycanlandım şimdi.
CAnım desenize bu hafta bebek görme haftası baksana DEW de görecekmiş prensesini, sen de göreceksin c.tesi meleğini. Ne güzel yaaa, Allah tamamına erdirsin, kokularını içinize çektiğiniz zamanlarda gelsin :)
Kekecb canım beni arayabilirsin demişsin, walla çok soru sorabilirim sana, zaten Erbil Bey bana psikopat diyo :) o kadar çok soru soruyorum ki, resmen adamı taciz ediyorum hem mail atıyorum hem telefonla arıyorum :) :) hehehehehe
merhabalar)) gülemciğim evde olmak benim gibi aktif biri için sıkıcı ) alışmaya çalışıyorum. bu durumdan ençok eşim memnun ) sabah kendisini uğurlayan, eve geldiğinde kapıyı açan,yemeği hazır koltukda dizi seyrederken uyuklayan biri yok en azından ) neyseki dışarıdan proje veren müşterilerim var onlarla oyalanıyorum. bana antalyayı boş ver demişsin.bende aynısını düşünüyorum.inşaallah gerek kalmaz bu ay hamiş kaldığımı öğrenirim...
brüksel tüpte Yücel Karaman içinde iyi diyorlar başarısız olan denemeleri en azından neden olmuyor diye araştırıyormuş.pirayelerin gittiği Erbil bey iyi bir dr.sanırım ama benim durumumdaki hastalarda ne derece başarılı bilemiyorum.piraye bizim için sorsa yumurta rezerv azlığı yaşayanlara nasıl bir tedavi uyguluyorlar acaba? haa birde benim yaşımın 40 olduğunuda söylerse .pirayeciğim bizim için sorsan ters olurmu acaba ?
bubuş sen nerede bu tedaviyi uyguladın? Ankarada mı? inan bende şaşarak okudum ama inanıyorum bu detokstan sonra senin ilaca ihtiyacın kalmadan hamile kalacaksın canım.inşaallah yakında sevindirici haberi verirsin.
ben pirayedende çok umutluyum görün ilk denemede yavrucuğuna kavuşacak. inşaallah benim kadar beklemezsiniz.bakın ben hala umudumu kesmedim.sakın ola sizler karamsarlığa düşmeyin her zaman umudunuz olsun.)
kekecb hamileliğinin iyi gitmesine sevindim seni daha rahatlamış olarak görüyorum.hayırlısıyla bebeğinizi allah kucağınıza almak nasip etsin.dew şuan dr.dasındır ve herşeyin yolunda olduğuna eminim.kızımıza bizden selam söyle diyeceğim ama geç kaldım sanırım) yazdıklarını benim için dr.una sorarsan sevinirim.ama minik tüp bebekte isreal beyin iyi olduğu söyleniyor.başka hangi merkezlerde yapıyorlar başarı oranı ne tam bilmiyorum.
veeee vizontele hoş geldin canım inan merak ediyordum seni hamileliğin sorunsuz devam eder inşaallah kaç haftalık oldunuz? badezuzumda benim gibi pek gözükmüyor?haberi olan varmı? tedaviye başladımı?
rabbim bizleri sağlıkla bebeklerimize kavuşturur inşaallah.sevgiyle kalın..
Tabikide sorarım canım benim ne demek, senin durumunu da bildiririm canım. Ama sana şukadarını söyliyeyim gittiğim yer gerçekten çok ii. Sayfasına girip hikayeleri oku istersen. Zaten benim oraya gitmeme vesile olan bir komşumuzdu, yaklaşık 8 yıldır bebek istiyorlardı, Ankarada başarısız 2 tüp denemesi varmış, sonradan Erbil Beyi bulnuşlar ve hamile kalmış. Onunda yaşı 35 falandı sanırım. Sorunları eşi azospermiydi,Bir de oranın labaratuarı çok gelişmiş diye biliyorum. Bir de doktorum bana sen benim kolay hastamsın der hep, genelde hastaları 35-40 arası, bazen bana moral olsun diye hikayelerini falan anlatıyo, İşte böle . İstersen bir görüş, ben de gittiğimde mutlaka senin için konuşucam canım
merhabalar)) gülemciğim evde olmak benim gibi aktif biri için sıkıcı ) alışmaya çalışıyorum. bu durumdan ençok eşim memnun ) sabah kendisini uğurlayan, eve geldiğinde kapıyı açan,yemeği hazır koltukda dizi seyrederken uyuklayan biri yok en azından ) neyseki dışarıdan proje veren müşterilerim var onlarla oyalanıyorum. bana antalyayı boş ver demişsin.bende aynısını düşünüyorum.inşaallah gerek kalmaz bu ay hamiş kaldığımı öğrenirim...
brüksel tüpte Yücel Karaman içinde iyi diyorlar başarısız olan denemeleri en azından neden olmuyor diye araştırıyormuş.pirayelerin gittiği Erbil bey iyi bir dr.sanırım ama benim durumumdaki hastalarda ne derece başarılı bilemiyorum.piraye bizim için sorsa yumurta rezerv azlığı yaşayanlara nasıl bir tedavi uyguluyorlar acaba? haa birde benim yaşımın 40 olduğunuda söylerse .pirayeciğim bizim için sorsan ters olurmu acaba ?
bubuş sen nerede bu tedaviyi uyguladın? Ankarada mı? inan bende şaşarak okudum ama inanıyorum bu detokstan sonra senin ilaca ihtiyacın kalmadan hamile kalacaksın canım.inşaallah yakında sevindirici haberi verirsin.
ben pirayedende çok umutluyum görün ilk denemede yavrucuğuna kavuşacak. inşaallah benim kadar beklemezsiniz.bakın ben hala umudumu kesmedim.sakın ola sizler karamsarlığa düşmeyin her zaman umudunuz olsun.)
kekecb hamileliğinin iyi gitmesine sevindim seni daha rahatlamış olarak görüyorum.hayırlısıyla bebeğinizi allah kucağınıza almak nasip etsin.dew şuan dr.dasındır ve herşeyin yolunda olduğuna eminim.kızımıza bizden selam söyle diyeceğim ama geç kaldım sanırım) yazdıklarını benim için dr.una sorarsan sevinirim.ama minik tüp bebekte isreal beyin iyi olduğu söyleniyor.başka hangi merkezlerde yapıyorlar başarı oranı ne tam bilmiyorum.
veeee vizontele hoş geldin canım inan merak ediyordum seni hamileliğin sorunsuz devam eder inşaallah kaç haftalık oldunuz? badezuzumda benim gibi pek gözükmüyor?haberi olan varmı? tedaviye başladımı?
rabbim bizleri sağlıkla bebeklerimize kavuşturur inşaallah.sevgiyle kalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?