Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım tabiki de ciddiye alırım fikirlerini, sonuçta ben şimdiye kadar hiç hamile kalamamış ve de hiç tüp bebek yaptırmamış biriyi, elbetteki sizin deneyimlerinizden tecrübelerinizden öğrenecek çok şeyim var. Aslında bu işlere belli olmuyo pek, biz elimizden gelen herşeyi yaparız gerisi Allahtan, vakti geldiyse olur ama yine de bu aralar sürekli evde 2.80 yatarak hamile kalan örneklerim çoğaldı :) Sanırım ben de işten izin alıp evde takılanlardan olucam. Aslında çok tez canlıyımdır ama özellikle ilk 1 hafta evde takılmayı düşünüyorum. Umarım emeklerimizin karşılığını alırız

Kızlar şikayet etmicem diyodum ama çok fenayım yaaa, midem berbat durumda, sanırım kullandığım ilaçlar beni mahvetti, hala kusmaya ve yemek yiyememeye devam ediyorum. Erbil Beyi aradım az önce muayenedeymiş arıcaklar beni, olmazsa bir dahiliyeciye çıkıcam. Burda benim mide şikayetlerim için sürekli gittiğim bir doktorum var ona çıkarım. Walla 1 haftada 1 kilo verdim, hiç bişey yiyemiyorum, midem acayip kötü... Çok moralim bozuluyo yaaaaa, streste mi yaptım acaba anlamadım ki neden böle oldum

canım benim üzüldüm hala evam ediyor olmasına mide bulantularının , bi dolu hormon ilaçları aldın onların etkisi , opu nun stresi onlardan olabilir , bakalım erbil bey ne diyecek, çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine

oy oy oy ben kıyamam sizde maşallah maşallah , 300 gr lık can o can bebişininde seninde iyi olmana çok sevindim , darısı benim başıma inşallah benim bebişimde sağlıkla büyür.

canım gerçekten uzun zamandan beri yoktun çok merak ettik seni , canım şükürler olsun ki bebişim benimle , darısı tez zamanda hepinize inşallah.
senide gerçekten tebrik ediyorum , bütün alternatifleri deniyorsun inşallah bunların hepsi işe yarıcayacak bebişin seni daha fazla bekletmeyecek.

merhaba ben yeni kayıt oldum kadınlar kulübüne, sanırım sizlerde bebek istiyorsunuz.ben 5 yıllık evliyim 2.senemizde bebek istedik.fakat üç senedir hala istiyoruz.istemeklede kaldık.testlerimizi yaptırdık film çektirdim herşey normal.ama herhalde zamanı var diyoruz.bu ay tekrar kan testi verdik.süt hormonum(prolaktin)yüksek çıktı.şimdi doktorum dopargin tablet diye bir ilaç verdi.bu ilacında yan etkileri çokmuş.arznızda süt hormonu yüksek olup ilaç kullanan varmı.eğer varsa bu konuda beni biraz bilgilendirebilir mi acaba?????rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin

Hosgeldın canım benımde prolaktın yuksek 2 aydır bende dostnex dıye bı ılac kullanıyorum ılacların yan etkısı oluyo bana olmadı gercıde ama etkı edıyolar muhakak merak etme

merhaba piraye,mide bulantıların için üzüldüm.inşaallah kısa zamanda rahata kavuşursun.gittiğiniz dr.fulya bahçeci deki Erbil bey değilmi? canım yaa sorarsan sevinirim.tabii dr. beni görmeden nasıl bir açıklama yapar bilemiyorum ama en azından azda olsa fikir verir diye düşünüyorum.ben tekrar yazayım kendimle ilgili bilgileri.10yıllık evlilik 8 yıldır bebek istiyoruz.7 kez aşılama aşılamanın birinde hamile kalındı kanda görüldükten 10 gün sonra düşükle sonuçlandı.2. hamileliğim tedavi olmadan kaldım. 8.5 haftalıkken kanama ve düşük.bunlarda kürtaj yok.bebeğin kalp atışı ve kese görülmüştü. 2 tüp bebek denemesi ikiside negatif sonuç.2 laparaskopi 2 histereskopi oldum problem yok.eşimin değerleri normal anlayacağın sebepsiz infertilite.şunuda belirteyim ilaç kullanmadan yumurta takipleride yapıldı normal olarak yumurta oluşuyor ve olması gereken çaplara gelincede çatlama var. sen bunları söyleyeceğim diye kendi sorularını unutacaksın))) bakalım dr. ne diyecek) olmazsa dr.beye, bu bilgilerimi e-mail adresine yazarsam veya tlf.la kendisine ulaşabilirsem bana yardımcı olabilirmi? diyede sorabilirsin.çok şey istedim değilmi?))
dew veya melodi2 sizlerde kendi dr.larınıza benim için bu yazdıklarımı sorabilirmisiniz? yazın izmire nikaha geldiğimde isreal beyle görüşmeyi düşünüyorum zaten.dileğim inşaallah önümüzdeki günlerde hamiş olduğumu öğrenirimde tüpe gerek kalmaz.

ayyyyy ayyyyy ayyyyy oh oh maşallah allahım sağlıkla kucağına almak nasip edecek inşaallah tüm hamiş arkadaşlarım için geçerli bu dileğim.inşaallah rabbim bizlerede yaşatır bu güzel duyguları) canım anlıyorum seni kızını görünce dünyalar durmuştur senin için) pirayeye yazdım hikayemi dr.una sorması için valla sen ve melodide benim için dr.a sorarsanız sevinirim. eğer tlf.da yardımcı olabilirim derse dr.la tlf.lada irtibata geçebilirim.inşaallah gerek kalmazda bu ay hamiş olduğumu öğrenirim....

canım yaa mucizen 22 haftalık oldu demek ) duaların için çooook sağol.canım ya msn adresini almadım.ben özelden sana tekrar yazacağım. demek sende evdesin boş ver en iyisini yapmışsın hamileliğinin tadını çıkar.en azından iş stresi yaşamazsın.ve hayırlısıyla yavrucuğuna kavuşunca onunla birebir ilgilenirsin.çalışınca bakıcı problemleri kolay değil. evet çalışırken tedavi esnasında kimseye söyleyemediğimiz için izin problem oluyordu.ben aşılamanın arkasından işe gidiyordum ve şehirler arası gidip geliyordum çok yorucu oluyordu.en azından şimdi kafam rahat diye düşünüyorum.ben yine oylanacak birşeyler bulurum) bebeğim veya kurumdaki yavrumuz gelsede onlarla oyalansam İNŞAALLAH) herkese bol bol şans diliyorum....

slm kızlaaaaaaaaaaar bir kaç güne dönüyorum geçmişi pek okuyamadım
PİRAYE opu oldumu inş. herşey yolundadır.HEmen kavuşursun bebişine eve dönünce okurum neler olduğunu
DEW cnm umarım sen ve karya iyisinizdir.kuzucuğunla aranız iyidir inş. cnm
GULem cnm senden pek bişey göremedim yazmıyomusun benmi rastlamadım umarım iyisindir
lee bubuş ceren melodi hepiniz için herşey yolundadır umarım landrach ve kuzey nasıl oldu hepsini okurum sonra herkesi çoook öpüyorum benim tatil birkaç güne bitiyo yine döner dönmez maratona başlıyorum.yücel beyle konuşucam bir kere aşılama denemek istiyorum burda arkadaşım dış gebelik geçirmiş tek tüpü yok yumurta takibi yaptırıyor dr.u benim tüp kapalı diye neden yapılmasın

ayy bir gazla geliyorum Allah sonumu hayır etsin:)

Kızlar hayirli olsun bende gruba dahil olabilir miyim

Allah gönlüne göre versin canım çok pozitif birisin enerji veriyorsun çevrene dualarım seninle darısı gülemle bize nisan ayı bizi bekliyorrr

evet yaa bakıp bakıp gülsek yazdıklarımıza İNŞAALAHHyazın tatilde bu yazdıklARIMIZI OKUR ŞÜKÜR YAZ BAYRAMIMIZ OLDU DERİZ

DEWW okurken nasıl ağladım bilemezsin ama üzüntüden değil sevinçten canım benim tek hayalim bir kızım olması birgün ben de yazarım KIZIM olacak diye inşallah. Çok sevindim canım kucağına aldığın günleri de göreceksin gözümün önüne geldi nasıl koklarsın kimbilir Allahım nazarlardan saklasın sizi

hoşgeldin canım..bende de prolaktin yüksekliği var.sınırın biraz üstüne çıkıyo en son sınırda çıktı..bana tedavi sırasında dostinex verdiler..şu an bişey içmiyorum.aşırı yüksek olmadığından sanırım tüp bebek dışında ilaç kullan denilmedi..bende troidde var.ona bağlı yükseliyo gibi geliyo.tek sorun buysa eminim halledilir canım..hiç tedavi olmadınmı?

slm herkese..

badeeeee özledim seni gel artık:)))))))) ben elim koynumda bekliyorum:) ondan yoğun değilim..piraye ve melodiye kitleniyoruz şimdi:)))

piraye geçmiş olsun tatlım..iyi biliyorum ne yaşadığını..o tetradox türü anitibiyotikler mahvediyo insanı.senle mideler aynı sanırım..herşeyden nem kapıyo..ilacın bitti dimi?bence bir iki güne rahatlarsın..gaviscon falan iç..dur bakalım doktorun ne diyecek..ama korkma tedaviye başlamadan geçer..germe kendini..

vizontele büyütmüşsün bebişi:) evde sindire sindire yaşa hamileliğini.iyi bak kendine:)

neyse ki nisandan 4 gün geçti:)))) bahar iyi geldi yaaa..içimiz ısınmaya başladık..inşallahhhhh bu yaza aramızda bekleyen kimse kalmazda yeni bi sayfa açarız artık...

aynı problem bndede var troıd var ve sut hormonum yuksek su an dostnx kullnyorm

aynı sey bndede var canım troıdım var ayrıca sut hormonum da yuksek su an dostnx kulnyorum

piraye ne diyor doktorun? maratona da yeni basliyorsun, bozma moralini simdiden. demek hassas bunyen var, bebeksiz bulantiyla idare edekoy, yarin oburgun bebegin gelecek. hadi bakalim, guzel haber getir bize.

hosgeldin, e ilaclarla biraz dengeleyince hormonunu asilamaya baslarsiniz degil mi? ne diyor doktorun ?

oh badecim ne guzel tatil yaptin, bu moralle islerin rast gitsin. bak guzel haberler geliyor yavas yavas. bizim neyimiz eksik ama degil mi ?

Kızlar hayirli olsun bende gruba dahil olabilir miyim

hosgeldin Özlem. sen ne durumdasin ?

ya ben aylardır kist bekledim diye dkh kullanmıstım ya, landarchın ılacı yeni icecegim. bir cay bardagı suya bırkac damla mı akıtmıstınız, ay ne yapılmıstı, icenler hatirliyor mu ? dun ilk kez actim ama yanlis birsey yapmiyayim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…