benim fikirlerimi ciddiye alır mısın bilmem kekebccim ama ben yine de yazayım dedim ben 3 kez denedim 1. de hemenişe başladım 3 gün sonra gelince uzandım iş yapmadım ama okula gittim tuttu 2 aylık oldu ama dış gebelik olduğu için adılar üstelik düşsün diye ne kadar uğraştıysam düşmedi halay bile çektim düşün.. 2.cisinde full yattın 1 ay raporluydum hiiiç tutmadı doktorum ve tüm sağlıkçılar 3 günden sonrasının gebelik üzerinde bir etkisi olmadığını söylemişti zaten ama emek veriyorsun kolaydeğil nasıl rahat olursun ki sen yine de yat ama bu yazdıklarımı da aklının bir köşesinde tut istersen canım
Kızlar şikayet etmicem diyodum ama çok fenayım yaaa, midem berbat durumda, sanırım kullandığım ilaçlar beni mahvetti, hala kusmaya ve yemek yiyememeye devam ediyorum. Erbil Beyi aradım az önce muayenedeymiş arıcaklar beni, olmazsa bir dahiliyeciye çıkıcam. Burda benim mide şikayetlerim için sürekli gittiğim bir doktorum var ona çıkarım. Walla 1 haftada 1 kilo verdim, hiç bişey yiyemiyorum, midem acayip kötü... Çok moralim bozuluyo yaaaaa, streste mi yaptım acaba anlamadım ki neden böle oldum
Kizlar selam hepinize,
Ancak yazabildim cok yorulmusum bugun hemen size yazip sonra yatacagim :) yoruyor beni bu cadi....cok sukur hersey yolunda kafa normal calismadigi icin,doktora bu defa acik acik sordum uzulmem gereken sikinti yapacak birsey varmi diye ''hayir hersey olmasi gerektigi gibi'' dedi o kadar mutlu oldum ki duyunca bu cumleyi inanin cok rahatlatici birsey...tek problem rahimimin sekli garip o yuzden kuzu rahat edemiyormus gibi bir goruntu veriyor birde miyom buyumemis ama duruyor yerinde takipte kalacagiz su an icin yapacak birsey yok dedi...bir hareket ediyorki sormayin ellerini acip kapatiyor kollari kipir kipir ayaklarda oyle...tek dilegim saglikla ve zamaninda dogmasi bu cok enteresan ve guzel duyguyu tatmaniz icin bu gece tekrar dua edecegim,sizde kizimdan benden dualarinizi eksik etmeyin teyzeleri olurmu?karya ve ben hepinizi opuyoruz...
bu arada 319 gr olmusuz heheh :) daha yarim kilo kiyma degil ayol :)))
lee kendi heyecanimdan unuttum siramyi doktora istersen hemen telefon acip sorabilirim ne dersin arayayim mi?
hayırlısı cnm hepimiz için heryolu deniyoruz aa bunuda neden yapmadım dememek için. rahat ol stres yapma cnm. artık tecrübelisin bütün aşamaları iyi biliyorsun. çok rahat geçireceksin bence bu dönemi.
kekecb canımmmm ben yoktumya bayadır senin hamile olduğunu şimdi gördüm yanlış değil dimi doğrumu anlamışım..
ayyy nasıl sevindim cnm gözünaydın allahım sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin inş.
Tabikide sorarım canım benim ne demek, senin durumunu da bildiririm canım. Ama sana şukadarını söyliyeyim gittiğim yer gerçekten çok ii. Sayfasına girip hikayeleri oku istersen. Zaten benim oraya gitmeme vesile olan bir komşumuzdu, yaklaşık 8 yıldır bebek istiyorlardı, Ankarada başarısız 2 tüp denemesi varmış, sonradan Erbil Beyi bulnuşlar ve hamile kalmış. Onunda yaşı 35 falandı sanırım. Sorunları eşi azospermiydi,Bir de oranın labaratuarı çok gelişmiş diye biliyorum. Bir de doktorum bana sen benim kolay hastamsın der hep, genelde hastaları 35-40 arası, bazen bana moral olsun diye hikayelerini falan anlatıyo, İşte böle . İstersen bir görüş, ben de gittiğimde mutlaka senin için konuşucam canım
Kizlar selam hepinize,
Ancak yazabildim cok yorulmusum bugun hemen size yazip sonra yatacagim :) yoruyor beni bu cadi....cok sukur hersey yolunda kafa normal calismadigi icin,doktora bu defa acik acik sordum uzulmem gereken sikinti yapacak birsey varmi diye ''hayir hersey olmasi gerektigi gibi'' dedi o kadar mutlu oldum ki duyunca bu cumleyi inanin cok rahatlatici birsey...tek problem rahimimin sekli garip o yuzden kuzu rahat edemiyormus gibi bir goruntu veriyor birde miyom buyumemis ama duruyor yerinde takipte kalacagiz su an icin yapacak birsey yok dedi...bir hareket ediyorki sormayin ellerini acip kapatiyor kollari kipir kipir ayaklarda oyle...tek dilegim saglikla ve zamaninda dogmasi bu cok enteresan ve guzel duyguyu tatmaniz icin bu gece tekrar dua edecegim,sizde kizimdan benden dualarinizi eksik etmeyin teyzeleri olurmu?karya ve ben hepinizi opuyoruz...
bu arada 319 gr olmusuz heheh :) daha yarim kilo kiyma degil ayol :)))
lee kendi heyecanimdan unuttum siramyi doktora istersen hemen telefon acip sorabilirim ne dersin arayayim mi?
canım ben senin msn ye eklemiştim ama kabul etmedin sanırım.
22 haftalık olduk teyzesi. yolu yarıladık çok şükür.
arkamızdan gelmeniz için bol bol dua ediyorum.
her gece rabbime şükredip sizler içinde bebek istiyorum.
bende ev hanımıyım artık.
sorunlu bir hamilelik geçirdiğim için işten ayrılmak zorunda kaldım.
hayatımda ilk kez ev hanımıyım boşlukta gibiyim.
herşeyin hayırlısı olsun.
sağlıkla,mutlulukla,tez vakitte sırayla hamileyim haberleri alacağımız güzel günlere merhaba...
kızlar hepimize hayırlı uğurlu olsun. iyiki varsınız. sizleri seviyorum. yazmasamda sizlerin yazdıklarını görmezsem eksiklik hissediyorum.
hadi bakalım güzel gelişmelerle başalayalım inş.
meldicim eline sağlık.diğer tarafta 1 yılı doldurduk nerdeyse. hala bir aradayız ne güzel.
öpüyorum hepinizi.
Canım tabiki de ciddiye alırım fikirlerini, sonuçta ben şimdiye kadar hiç hamile kalamamış ve de hiç tüp bebek yaptırmamış biriyi, elbetteki sizin deneyimlerinizden tecrübelerinizden öğrenecek çok şeyim var. Aslında bu işlere belli olmuyo pek, biz elimizden gelen herşeyi yaparız gerisi Allahtan, vakti geldiyse olur ama yine de bu aralar sürekli evde 2.80 yatarak hamile kalan örneklerim çoğaldı :) Sanırım ben de işten izin alıp evde takılanlardan olucam. Aslında çok tez canlıyımdır ama özellikle ilk 1 hafta evde takılmayı düşünüyorum. Umarım emeklerimizin karşılığını alırız
aynı anda yazıyomuşuzz dewcim:)
yarım kiloluk kuzun tam vaktinde kucağına gelecek inşallah..doktorunun yorumu herşeyden önemli..maşallah diyelim bizde:)
lee canım ev iyi geliyo aslında,sanada iyi gelecek..hem belki dinlenmen gereken bi zamandasındır da haberimiz yoktur:))) dualarımdasın canım..antalya için yorumum aynı canım.ben acayip soğudum..hep kemal beyi savunanlardandım ama yok..4 yıl önce girdim kapısından hala elim boş..tabii Allahın bileceği işte en azından endoyu aklına getirebilirdi diye kızıyorum hala...neyse...zamanı geriye almanın mümkünatı yok,önümüze bakıcaz..dew in doktoru benim için süper olurdu ama 2 tane hakkımı bu yaza ayırdım ben..tabii dondurulmuşlarımı denicem önce..plan yapmak istemesemde düşünüyorum bunları..çok sabırsızlanıyorum ben.hele en yakınlarımda arka arkaya pozitifleri alınca dahada ister hale geliyorum..bu ay adetimiz olmasada bu lafların heppppsiii havada kalsa:)
hepinize iyi geceler canlar....Allah herşeyin hayırlısını,sağlıklısını versin..önce bize sağlık versin:)
merhaba ben yeni kayıt oldum kadınlar kulübüne, sanırım sizlerde bebek istiyorsunuz.ben 5 yıllık evliyim 2.senemizde bebek istedik.fakat üç senedir hala istiyoruz.istemeklede kaldık.testlerimizi yaptırdık film çektirdim herşey normal.ama herhalde zamanı var diyoruz.bu ay tekrar kan testi verdik.süt hormonum(prolaktin)yüksek çıktı.şimdi doktorum dopargin tablet diye bir ilaç verdi.bu ilacında yan etkileri çokmuş.arznızda süt hormonu yüksek olup ilaç kullanan varmı.eğer varsa bu konuda beni biraz bilgilendirebilir mi acaba?????rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin
Kızlar hayirli olsun bende gruba dahil olabilir miyim
hoşgeldin canım..bende de prolaktin yüksekliği var.sınırın biraz üstüne çıkıyo en son sınırda çıktı..bana tedavi sırasında dostinex verdiler..şu an bişey içmiyorum.aşırı yüksek olmadığından sanırım tüp bebek dışında ilaç kullan denilmedi..bende troidde var.ona bağlı yükseliyo gibi geliyo.tek sorun buysa eminim halledilir canım..hiç tedavi olmadınmı?
hoşgeldin canım..bende de prolaktin yüksekliği var.sınırın biraz üstüne çıkıyo en son sınırda çıktı..bana tedavi sırasında dostinex verdiler..şu an bişey içmiyorum.aşırı yüksek olmadığından sanırım tüp bebek dışında ilaç kullan denilmedi..bende troidde var.ona bağlı yükseliyo gibi geliyo.tek sorun buysa eminim halledilir canım..hiç tedavi olmadınmı?
Kızlar şikayet etmicem diyodum ama çok fenayım yaaa, midem berbat durumda, sanırım kullandığım ilaçlar beni mahvetti, hala kusmaya ve yemek yiyememeye devam ediyorum. Erbil Beyi aradım az önce muayenedeymiş arıcaklar beni, olmazsa bir dahiliyeciye çıkıcam. Burda benim mide şikayetlerim için sürekli gittiğim bir doktorum var ona çıkarım. Walla 1 haftada 1 kilo verdim, hiç bişey yiyemiyorum, midem acayip kötü... Çok moralim bozuluyo yaaaaa, streste mi yaptım acaba anlamadım ki neden böle oldum
hosgeldin, e ilaclarla biraz dengeleyince hormonunu asilamaya baslarsiniz degil mi? ne diyor doktorun ?merhaba ben yeni kayıt oldum kadınlar kulübüne, sanırım sizlerde bebek istiyorsunuz.ben 5 yıllık evliyim 2.senemizde bebek istedik.fakat üç senedir hala istiyoruz.istemeklede kaldık.testlerimizi yaptırdık film çektirdim herşey normal.ama herhalde zamanı var diyoruz.bu ay tekrar kan testi verdik.süt hormonum(prolaktin)yüksek çıktı.şimdi doktorum dopargin tablet diye bir ilaç verdi.bu ilacında yan etkileri çokmuş.arznızda süt hormonu yüksek olup ilaç kullanan varmı.eğer varsa bu konuda beni biraz bilgilendirebilir mi acaba?????rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin
slm kızlaaaaaaaaaaar bir kaç güne dönüyorum geçmişi pek okuyamadım
PİRAYE opu oldumu inş. herşey yolundadır.HEmen kavuşursun bebişine eve dönünce okurum neler olduğunu
DEW cnm umarım sen ve karya iyisinizdir.kuzucuğunla aranız iyidir inş. cnm
GULem cnm senden pek bişey göremedim yazmıyomusun benmi rastlamadım umarım iyisindir
lee bubuş ceren melodi hepiniz için herşey yolundadır umarım landrach ve kuzey nasıl oldu hepsini okurum sonra herkesi çoook öpüyorum benim tatil birkaç güne bitiyo yine döner dönmez maratona başlıyorum.yücel beyle konuşucam bir kere aşılama denemek istiyorum burda arkadaşım dış gebelik geçirmiş tek tüpü yok yumurta takibi yaptırıyor dr.u benim tüp kapalı diye neden yapılmasın
ayy bir gazla geliyorum Allah sonumu hayır etsin:)
Kızlar hayirli olsun bende gruba dahil olabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?