Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aynı sey bndede var canım troıdım var ayrıca sut hormonum da yuksek su an dostnx kulnyorum

yaaa..ben bağlantılı olabilir diye düşünüyorum canım..doğru düşünüyorm sanırım..troid için eutyrox 75 mg.içiyorum.prolaktinde en son sınırda çıkmıştı.onun için ilaç içmiyorum.aslında sık sık bakılsa bi sürü farklı sonuç çıkar eminim bundan çünkü çok değişken bu hormon..

Kızlar herkese selam, dün doktorumu aradım dahiliyeye çıkayım mı diye mide bulantılarım için o da tamam çık ama sana hamile muamelesi yapsınlar ilaçlarını falan ona göre versinler dedi, neyse gittim dahiliyeye, bir takım kan tahlilleri ve ultrason istedi goktor, neyse kan verdim sonuçlar temiz, ultrasona girdim, karaciğer böbrek mide falan şahane sıra geldi rahme, o da ne! ulatrasonu çeken doktorun gözler faltaşı gibi olu, sen en son ne zaman gittin dedi kadın doğuma, ben de anlattım hikayemi, işte en son geçen hafta yumurta toplanmıştı dedim. adam ne derse beğenirsiniz kızlar, naapmışlar sana böööle mahvetmişler seni, ne yumurtalıkların yumurtalık ne rahmin rahim, rahmin sıvı toplamış senin,senin acilen kadın doğuma çıkman gerek... Sen şu anda nasıl burda böle durabiliyosun, mahvetmişler faln vs. vs... tabi ben hüngür hüngür ağlıyorum, bir taraftanda ne görüyosanız yazında İst.'daki doktoruma fakslayayım diyorum, ultrason görüntüsünü verin diyorum. Adam ben hiç b irsey yazamam, bu haline hiç bişey yapamayız biz, sen hemen İstanbula git acil falan habire bişiler sallıyo, tabi ben ağlamaktan gerisini duymuyorum bile. Neyse hemen erbil Beyi aradım, sağolsun beni sakinleştirdi, yumurtaları yeni toplanan bir kadının rahmi ve yumurtalıkları Allah korusun tabi ama kanserli hasta gibi olurmuş, çok korkutucu gözükürmüş, biraz sıvı toplanmasına da normal dedi, o yüzden transferini 1 ay erteledik ya dedi. Stres yapmamam gerektiğini ve kadın doğuma çıkmama gerek olmadığını söledi, baya bi konuştuk sağolsun, ben ağlıyorum o beni sakinleştiriyo falan vs vs... son olarak dahiliyeye tüm sonuçlarımızla birlikte gittik ve sorunun kesinlikle ilaçların yan etkisi olduğuna karar verildi. Mideyi delmemişim Allahtan. mide temiz :) son ilacımı bu akşam içicem, bugün daha iim kızlar hiç kusmadım, ama dün ömrümden ömür gitti.... Çok uzun oldu işte böle benden havadisler.

kuzum ya kıyamam sana , şok olman normal , dr öyle bir anlatmış ki sağolsun , yani açıkcası etinden et koparıyorlar opu sonrası ben öyle hissetmişdim sanki yumurtalıklarımı söküp almışlardı bomboş du orası , ama bunları duymak kolay değil , sakın daha üzme kendini opu işlemi kolay bişey değil ki zaten , ama bir ay içinde rahmin toparlayacak kendini , lütfen daha fazla üzülme yorma kendini , bak bugün daha iyiymişsin , canım benim hayırlısıyla transferin olucak ve bebişine kavuşacaksın geçicek bunların hepsi.

haklısın bende oyle dusunuorum ben 6 yıldır levıtron kullanıyorum 3ayda bır kontrole gıdıyorum enson gıttıgımde trıoıd yuksek cıkmıstı ılacın dozunu artırdılar sonra kd doktorum hormon testı yaptı ve sut hormonu yuksek cıktı bırbıryle baglı olabılır tabıkıde

Canım benim çok sağol desteğin için, şu 1 hafta daha geçsinde iyice kendime bakmaya başlıcam hayırlısıyla :) Aslında içten içten ben de çok inanıyorum bu defa bebeğime kavuşacağıma, sen nasılsın canım, hamilelik nasıl, bulantıların falan yok dimi, aman inşallah hiç olmaz. C.tesi günü kontrolün vardı bakalım minik kuzu ne kadar olmuş büyümüş mü? :) kendinize dikkat edin, öpüyorum çok

canım yaa geçmiş olsun..Allah korusun yaa nasıl korkutmuşlar.zaten bi işlem gördün öyle basit bişey değil aslında,bakma biz alıştık ama mutlaka vücutta farklı şeyler oluyo.zatende transferi vücut toparlasın diye erteliyolar ya..tabii ultrason doktoru ne bilsin onada bişey denmez.neyseki sorun çözülmüş,artık iyisiin..şükür...ben antibiyotiğin bitti sanmıştım.bitince geçer rahatsızlıklarında..rahat ol sende güzelim,yumoşlarını düşün:)

ben de 2 yıldır içiyorum troid ilacını..harında ultrasona gircem,nodüllere baktırıcam..ben en eski tahlillerimie bi baktım prolaktin ve tsh hep yüksekmiş..hayret valla farketmeyişime.ama hep sınırın az üstünde gibi görününce iyi deyip yolladılar..etrafımda bi sürü doktor var birde...ketumum ya kimseye anlatmycam diye fosil doktorlarda süründüm:) inşallah hiçbiri engel olmaz yaaa..

Ben daha once prolaktının nedemek oldugunu bılmıyordum bu doktorumdan ogrendım benımde trıod sınırdaydı 4 5 tane ufak ufak noduler var sadece son zamanlarda yukseldı benım en onemsedıgım hastalıgım bu troıd cunku bebege gercekten engelmıs bebege sen kactane nodulun var ılerı derecedemı

ben geldimmmmmmmmmmmm:)bugün doktora gittik son kontrol için rahim duvarı 9.1 şuanda allah izin verirse embriyocuklarım çözülürken birşey olmazsa transferim salı günü kızlar :)heyecanlı bekleyiş başladı :)ısrael beye dedim bu dondurulmuş transfer daha rahatmış diye az stres diye sen yarın görürsün dedi :)progestan iğne hergün olmam gerekiyormuş ve yarın akşam başlıyor :)yandım allah yandım bu iğne çok berabat yahu ..bebişler için katlanacağız artık ne yapalım ..bu dondurulmuş transfer olduğu için ilaçları aksatmamak çok önemliymiş çünkü dışardan takviyeyle tutunması sağlanacakmış doğal seleksiyon baskılandığı için daha özenli olmak gerekiyormuş :)işte böyle benden ..yorgunum git gel izmir yordu beni ..biraz dinlenicem şimdi yarın haraketli günler başlıyacak benim için umarım hepinizin keyfi yerindedir ..herkese kocaman sevgiler canlarım öpüldünüz ..

geçmiş olsun canım onların ağzından çıkıyo bizim yüreğimizi diliyohaberleri yok ben 2 kez yaşadım toplama olayını çok rahatsızlık olmadı ama senin 3o tane kolay mı yaa benim biri 9 biri 15 ti takma kafana doktorun seni en iyi bilendir arkadşım 54 tane toplandı o da su toplaması yaşadı acillik oldu normal canım benim panik yapma dikkat et daha bulantı çekeceğin zamanlar var sabırlı ol dimi yaniii:)

2 yıl önce çok sayıda 1 cm altındaydı yarın bakılacak bi daha..işin açığı çok endişeliyim..nodüllerin boyutları çok önemli tabii..ilaç içtiğimiz sürece sorun değilmiş ama sonuçta bi kere bozulmuş olması iyi değil..bende de çok yüksek değildi neyseki erken farkedildi..ama haşimato olması ömürlük olduğu anlamına geliyo..bunada şükrediyorum..inşallah yarın iyi çıkar..

canım çok güzel:) yastık hazır yani...iğneleri düşünme,bi o olsun bebişin istediği:)
benim arkadaşımında transfer öncesi başlandı,sanırım mantıklısı bu..keşke benim doktorumda yaptırsa diyorum bazen:)))))))

benımkı ırsı canım aılemdekı butun kadınlarda var evet omur boyu ıcıcez bu ılacı ama olsun doktor konturolunde oldugumuz muddetce korkulcak bısey yok bence ben doktoruma sormustum hamılelıkte ne olcak dıye ılk aylarda ılacı artırcaz sonrada azaltcaz demıstı tabı hamıle kalabılırsek neyse ınsallah ıyı cıkar sonucun

Canım benim hadi bakalım umarım bugün tahlillerin kontrollerin iyi çıkar canım, sonuçta sen ilaçlarını düzenli kullanıyorsun, Hem erken farkedilmiş, endişelenme canım hiç, herşey yolunda gidecek inşallah. Senden haber bekliyoruz

hoşgeldiiiiiiiiiiinnnn canıııııımmmm, çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine. yastıklar kabarmış, miniğin yuvası hazır, hadi bakalım, yumuşak yumuşak takılsın annesinin göbüşünde sıpa :) Ayyyy melodi çok heycanlıyım :) ikimizde dondurulmuşlarla hemen hemen aynı zamanlarda haberimizi alıcaz, ben senden bir 3 hafta kadar sonra :) Umarım ikimizde pozitifi görürüz canım.

çok saol kuzum ya :)yastıkları kabarttık yuvayı hazırladık sıra frigoların marifetinde artık :)heyecanlı bekleyiş pirayecim gerçekten ben inanıyorum sen pozitfi göreceksin gerçekten bak içime mi doğuyor ne :)ama kendim için hiçbirşey doğmuyor açıkçası:)çünkü benim bütün tedavilerim hep olumlu gitti hiç sorun yaşamadım herşey çok güzel vs..denildi ama elde var kocaman bir sıfır canım ..hiç sonuca ulaşamadık bende diyorum ki neye yarar tedavinin sorunsuz gitmesi .o kadar çok problem yaşayan hasta hamile kaldı benim herşeyim süper ilerledi ama olmadı ..birazda şans olacak heralde diye düşünüyorum ..artık bıraktım kendimi evrene ..allaha teslim ettim .tabiiki elimden geleni yapıcam son damlasına kadar savaşacağım bu yolda ama rabbim ol deyince olacak beynime bunu tamamen işlemiş durumdayım zmanı geldiğinde diyorum ..hakkımızda hayırlısı canım benim yaza göbüşlerimiz dolu olalım inşallah hepimizin :)sevgilerrrr

gülemcim canım yastık hazır frigoları bekliyoruz artık :)saldım kendimi evrene teslim ettim artık bakalım bizim yüzümüz ne zman gülecek.dediğin gibi gelsinde sıpalar razıyım ben iğne acılarına nelere katlanmıyoruz ki ah ahh:)canım senden de iyi haberler bekliyorum kuzum inşallah tahlil sonuçların süper çıkar ..ve sonra ki ay frigona kavuşmanı canı gönülden diliyorum arkadaşım ...herşey gönlümüzce olsun inşallah ...muckkkkkkkkkk

sm kızlar..torid ultrasonuna girdim bugün..2 yıl öncekinde 8mm lik nodüllerim vardı.hatta çok sayıda yazıyodu.bugün hiç bişey yok dendi..nolur nolmaz eski sonucumuda götürmiştüm ultrasondaki doktor nodül falan yok ama anlamadığım eski sonucunda yazan durum düzelecek bi durum değil,özel bişey mi yaptınız dicem ama geçrekten iyileşecek bişey değil dedi..kafamı karıştırdı..normal yazdılar tabii sevindimde,ama hangisine inancaamı şaşırdım:) 20 sindeki fakülte randevuma gitmeyeyim diye burda çektirivermiştim ama bu durumda orayamı gitsem naapsamm...bu arada adet oldum bugün..hafif bi ağrım oldu gibi oldu..buda ilginç..ha bide her zamanki ateş basmalarım varya benim çok az oldu:) soğan suyu içmiştim geçen adetimin bitimiyle 10 gün kadar..işe yaramış olabilirmi?ha bide hayıt..neyse...........

melodi bende kendimi tamamen Allaha bırakmış durumdayım...

KIZLAR BUGÜN HIDIRELLEZ MİŞ...BAŞKA Bİ SAYFADA GÖRDÜM..NETT BAKTIM NEDİR DİYE BUNU BULDUM..BEN RESİM ÇİZCEM:)))))))))))

Hıdırellez Dilekleri -Hıdrelle Dilekler Nasıl Dilemeli
5 Mayıs günü akşamı, gül dallarına paralar asılır.(Eskiden kese içine para dikilip gül dibine gömülürmüş.) ya da açık cüzdan bırakılır. Böylelikle bolluk ve berekete ulaşmak, varlıklı kişiler olmak düşlenir. Asılan paralar ya da cüzdanlar 6 Mayıs sabah erkenden geri toplanır.

Evdeki her kişi için yedi fasulye ya da yedi nohut ekilir, gelebilecek kötülüklerin bunlara gelmesi dilenir.
5 Mayıs akşamı evlenme çağına gelmiş kızlara bulaşık yıkattırılmaz.

5 Mayıs günü (Nişanlılar arsında) oğlan evi, kız evine Hıdırellez Kurbanı, olarak süslenmiş bir koç gönderir. Bu kurban ertesi gün kesilerek birlikte yenir. Yemeğe çağırılanlar, çarşaf, havlu yemeni ve gönüllerinden kopan armağanlar getirirler. Getirilen armağanlar ipler üzerinde sergilenir.

Hıdırellez günü, erkenden kalkılıp kapılar açılır. Genç kızlar için hazırlanan sandıklar açılır. Açılır ki eve bereket dolsun, genç kızımız da iyi bir evlilik yapsın.

Hıdırellez günü, bazıları sabah gün doğarken kırlara, bağlara, bahçelere çıkıp buralarda Hızır'ın ayak izlerine basarak bolluğa ulaşmayı düşler.

Hıdırellez günü, doğa ve insan sevgisi çok önemlidir çünkü Hızır ve İlyas, insanları, doğayı, iyiliği ve cömertliği seven, bereketin simgesi olan, kutsallıklarına inanılan dinsel varlıklardır.

Hıdırellez günü, hiçbir yeşil dalından koparılmaz.

6 Mayıs günü ikindi zamanı Hıdırellezin bittiğine inanılır. Ancak eğlenceler hava kararıncaya değin sürer.
Hızır uğrasın! dileği bolluk gelmesi anlamında kullanılır

KISMET İÇİN: Evlenmek isteyen kızlar gelin maketi yapar ve gül dalına asarlarsa evlenecekleri kişiyi düşlerinde göreceklerine inanılır. Aynı amaçla tuzlu yiyecekler yiyip su içmeden yatmak gelenektendir. Düşlerinde kendilerine altın tastan su verecek kişinin koca adayı olduğuna inanılır. Evlenmekte gecikmiş olanlar o gece başlarının üzerinde kilit açtırırlar.

ŞANS İÇİN: O yıl şansının açık olup olmadığını denemek için başvurulan uygulamar da vardır:
Anadolu'nun birçok yöresinde 5 Mayıs gecesi, kapının önüne süt dolu bir tas konulur, bu süt yoğurda dönüşürse evin bereketinin artacağına, evdekilerin şansının açılacağına inanılır. Yalnız, uğurun bozulmaması için kimsenin bu konuda birbirine soru sormaması gerekir. Aynı amaçla, boyları eşit iki yeşil soğandan birine beyaz diğerine siyah iplik bağlanır. Ertesi gün bakıldığında beyaz iplik bağlı olan daha çok büyümüşse o yılın uğurlu geçeceğine yok eğer siyah iplikli daha çok büyümüş ise yılın çileli geçeceğine inanılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…