Kızlar herkese selam, dün doktorumu aradım dahiliyeye çıkayım mı diye mide bulantılarım için o da tamam çık ama sana hamile muamelesi yapsınlar ilaçlarını falan ona göre versinler dedi, neyse gittim dahiliyeye, bir takım kan tahlilleri ve ultrason istedi goktor, neyse kan verdim sonuçlar temiz, ultrasona girdim, karaciğer böbrek mide falan şahane sıra geldi rahme, o da ne! ulatrasonu çeken doktorun gözler faltaşı gibi olu, sen en son ne zaman gittin dedi kadın doğuma, ben de anlattım hikayemi, işte en son geçen hafta yumurta toplanmıştı dedim. adam ne derse beğenirsiniz kızlar, naapmışlar sana böööle mahvetmişler seni, ne yumurtalıkların yumurtalık ne rahmin rahim, rahmin sıvı toplamış senin,senin acilen kadın doğuma çıkman gerek... Sen şu anda nasıl burda böle durabiliyosun, mahvetmişler faln vs. vs... tabi ben hüngür hüngür ağlıyorum, bir taraftanda ne görüyosanız yazında İst.'daki doktoruma fakslayayım diyorum, ultrason görüntüsünü verin diyorum. Adam ben hiç b irsey yazamam, bu haline hiç bişey yapamayız biz, sen hemen İstanbula git acil falan habire bişiler sallıyo, tabi ben ağlamaktan gerisini duymuyorum bile. Neyse hemen erbil Beyi aradım, sağolsun beni sakinleştirdi, yumurtaları yeni toplanan bir kadının rahmi ve yumurtalıkları Allah korusun tabi ama kanserli hasta gibi olurmuş, çok korkutucu gözükürmüş, biraz sıvı toplanmasına da normal dedi, o yüzden transferini 1 ay erteledik ya dedi. Stres yapmamam gerektiğini ve kadın doğuma çıkmama gerek olmadığını söledi, baya bi konuştuk sağolsun, ben ağlıyorum o beni sakinleştiriyo falan vs vs... son olarak dahiliyeye tüm sonuçlarımızla birlikte gittik ve sorunun kesinlikle ilaçların yan etkisi olduğuna karar verildi. Mideyi delmemişim Allahtan. mide temiz :) son ilacımı bu akşam içicem, bugün daha iim kızlar hiç kusmadım, ama dün ömrümden ömür gitti.... Çok uzun oldu işte böle benden havadisler.
ben geldimmmmmmmmmmmm:)bugün doktora gittik son kontrol için rahim duvarı 9.1 şuanda allah izin verirse embriyocuklarım çözülürken birşey olmazsa transferim salı günü kızlar :)heyecanlı bekleyiş başladı :)ısrael beye dedim bu dondurulmuş transfer daha rahatmış diye az stres diye sen yarın görürsün dedi :)progestan iğne hergün olmam gerekiyormuş ve yarın akşam başlıyor :)yandım allah yandım bu iğne çok berabat yahu ..bebişler için katlanacağız artık ne yapalım ..bu dondurulmuş transfer olduğu için ilaçları aksatmamak çok önemliymiş çünkü dışardan takviyeyle tutunması sağlanacakmış doğal seleksiyon baskılandığı için daha özenli olmak gerekiyormuş :)işte böyle benden ..yorgunum git gel izmir yordu beni ..biraz dinlenicem şimdi yarın haraketli günler başlıyacak benim için umarım hepinizin keyfi yerindedir ..herkese kocaman sevgiler canlarım öpüldünüz ..
sm kızlar..torid ultrasonuna girdim bugün..2 yıl öncekinde 8mm lik nodüllerim vardı.hatta çok sayıda yazıyodu.bugün hiç bişey yok dendi..nolur nolmaz eski sonucumuda götürmiştüm ultrasondaki doktor nodül falan yok ama anlamadığım eski sonucunda yazan durum düzelecek bi durum değil,özel bişey mi yaptınız dicem ama geçrekten iyileşecek bişey değil dedi..kafamı karıştırdı..normal yazdılar tabii sevindimde,ama hangisine inancaamı şaşırdım:) 20 sindeki fakülte randevuma gitmeyeyim diye burda çektirivermiştim ama bu durumda orayamı gitsem naapsamm...bu arada adet oldum bugün..hafif bi ağrım oldu gibi oldu..buda ilginç..ha bide her zamanki ateş basmalarım varya benim çok az oldu:) soğan suyu içmiştim geçen adetimin bitimiyle 10 gün kadar..işe yaramış olabilirmi?ha bide hayıt..neyse...........
melodi bende kendimi tamamen Allaha bırakmış durumdayım...
ben geldiiiiiiiiiiiiim:) napıyosunuz bakalım hatunlar ne var ne yok...birazcık okudum geçmişi
PİRAYE mumurtalar toplanmış galiba hayırlı olsun güzelim. bir de yanlış görmediysem transfer diğer aya kalmış pko dan dolayı çok mu yumurta oldu neoldu ay bende de var o tırsmıyo değilim.neyse sen bir ara durumunu bana yaz olurmu canım ben eskileri okudukça tepem döndü:)inş. herşey çok iyidir güzelim.
MELODİ sende de hazırlık var dimi frigolar için bence bu defa olucak dew in de dondurulmuştu ya öyle geliyo içimden sizin dr. bu konuda iyi bence Allah yüzünü güldürsün cnm .
GULEM sen nabersin cnm hemen yukarlarda okudum troid problemi mi oldu dedim en son iyi çıktı demişin ay yeter artık başka biyerimizde bişey çıkmasın nolur Allahım .inş. da hiç bişey yoktur cnm ilkinde yanılmışlardır..
DEW nasılsın kuzucuğumuz nasıl ay büyümüştür şimdi o yerim ben onu.. insan ufağı diyesim var anneannem gibi:)
bende evime döndüm gezdim tozdum millet artık bana kısır gözüyle baktıkları için hiiiç soran olmadı bebek yokmu diye:)))))bol bol hamile haberi aldım dost akrabadan üzülmedimmi üzüldüm zaten hep aklımdaydı ama iyi geldi biraz ferahladım vallahi.gelir gelmez de eski cebelleşmeye devam yarın dr. randevum var hsg yi göstericem hist. şartmı kukuma diyivem:)eğer şart derse yücel beyde olucam artık. yok değil derse bikaç güne hasta olucam ve başlıycam Allah nasip ederse.şimdilik böyle artık buralaradayım görüşürüz :)
Gulemcim canim hidrellez 5 mayista, izmir menemende hidir dede var onun kabrine gidip dilekte bulunursan 1 sene icinde dileklerin gerceklestigi soylenir annemler hep gider ..ben sana gecen sene yaptigimi anlatayim :) amerikadaydim tabi hidir dedeye gitme sansim yoktu, soyle yaptim gul agaci var bahcemde tam aksam ezani saati bana hediye edilmis seramikten bir bebek vardi hatta 2 bebek onlara peceteden besik yaptim ve gul agacinin dibine koydum bir bebek kiz bebekti digeri erkek bebekti birini kendim icin digerini amerikada cok yakin arkadasim icin koydum ve soyle diledim biri benim biri elif icin olsun dedim o gece orda durdular, sabah uyandigimda bebekleri aldim ve gul agacinin dibinden birer tas aldim birinide elife verdim sakla bunu dilegin olana kadar hatta agladi, onu dusundugum icin neyse uzatmayayim ben hamile oldugumu 14 aralikta ogrendim o gun elif aradi beni tebrik etmek icin gozyaslari icinde aradi dew dedi bende hamileyim yani hamile oldugumuzu ayni gun ogrendik aramizda 1 hafta var onun bebek bir hafta buyuk daha da bitmedi once ben ogrendim cinsiyeti elif benimki kiz deyince o zaman oglan bebek benim dedi ve gecen hafta ultrasonda erkek oldugunu ogrendi :))))) olacak is degil diymi?o yuzden dilegini hazirla bir gul agacinin dibine 5 mayis gecesi aksam ezani saati kendin nasil inaniyorsan o sekilde duani yap bak gor kabul olcak...buda benim basima gelen hidrellez hikayem...
Gulem hıderellez mayısta yanı daha bır ay var sonucların ıyı cıkmıs ama ben 2 ayda okadar nodulun temılendıgıne ınanamadım acıkcası
ben geldiiiiiiiiiiiiim:) napıyosunuz bakalım hatunlar ne var ne yok...birazcık okudum geçmişi
PİRAYE mumurtalar toplanmış galiba hayırlı olsun güzelim. bir de yanlış görmediysem transfer diğer aya kalmış pko dan dolayı çok mu yumurta oldu neoldu ay bende de var o tırsmıyo değilim.neyse sen bir ara durumunu bana yaz olurmu canım ben eskileri okudukça tepem döndü:)inş. herşey çok iyidir güzelim.
MELODİ sende de hazırlık var dimi frigolar için bence bu defa olucak dew in de dondurulmuştu ya öyle geliyo içimden sizin dr. bu konuda iyi bence Allah yüzünü güldürsün cnm .
GULEM sen nabersin cnm hemen yukarlarda okudum troid problemi mi oldu dedim en son iyi çıktı demişin ay yeter artık başka biyerimizde bişey çıkmasın nolur Allahım .inş. da hiç bişey yoktur cnm ilkinde yanılmışlardır..
DEW nasılsın kuzucuğumuz nasıl ay büyümüştür şimdi o yerim ben onu.. insan ufağı diyesim var anneannem gibi:)
bende evime döndüm gezdim tozdum millet artık bana kısır gözüyle baktıkları için hiiiç soran olmadı bebek yokmu diye:)))))bol bol hamile haberi aldım dost akrabadan üzülmedimmi üzüldüm zaten hep aklımdaydı ama iyi geldi biraz ferahladım vallahi.gelir gelmez de eski cebelleşmeye devam yarın dr. randevum var hsg yi göstericem hist. şartmı kukuma diyivem:)eğer şart derse yücel beyde olucam artık. yok değil derse bikaç güne hasta olucam ve başlıycam Allah nasip ederse.şimdilik böyle artık buralaradayım görüşürüz :)
Gulemcim canim hidrellez 5 mayista, izmir menemende hidir dede var onun kabrine gidip dilekte bulunursan 1 sene icinde dileklerin gerceklestigi soylenir annemler hep gider ..ben sana gecen sene yaptigimi anlatayim :) amerikadaydim tabi hidir dedeye gitme sansim yoktu, soyle yaptim gul agaci var bahcemde tam aksam ezani saati bana hediye edilmis seramikten bir bebek vardi hatta 2 bebek onlara peceteden besik yaptim ve gul agacinin dibine koydum bir bebek kiz bebekti digeri erkek bebekti birini kendim icin digerini amerikada cok yakin arkadasim icin koydum ve soyle diledim biri benim biri elif icin olsun dedim o gece orda durdular, sabah uyandigimda bebekleri aldim ve gul agacinin dibinden birer tas aldim birinide elife verdim sakla bunu dilegin olana kadar hatta agladi, onu dusundugum icin neyse uzatmayayim ben hamile oldugumu 14 aralikta ogrendim o gun elif aradi beni tebrik etmek icin gozyaslari icinde aradi dew dedi bende hamileyim yani hamile oldugumuzu ayni gun ogrendik aramizda 1 hafta var onun bebek bir hafta buyuk daha da bitmedi once ben ogrendim cinsiyeti elif benimki kiz deyince o zaman oglan bebek benim dedi ve gecen hafta ultrasonda erkek oldugunu ogrendi :))))) olacak is degil diymi?o yuzden dilegini hazirla bir gul agacinin dibine 5 mayis gecesi aksam ezani saati kendin nasil inaniyorsan o sekilde duani yap bak gor kabul olcak...buda benim basima gelen hidrellez hikayem...
kimse gelmemiş daha..ben burdayım tabii..çok geç kalktım günaydın desem yeri:)))
yeliz bi ikimiz varız..nasılsın canım?
tekrardan ben geldiiim:)dr.a gittik adam hsg ye bakarken ben sizden önceki dr. hist. şart dedi dedim yücel beymi diye güldü direk bende evet dedim:)rahim şekli kötü değil dedi idare eder ama hist. şart olmazsa düşük olur denilecek durumda değil dedi.aşılamayı sordum olur ama tek taraf açık bence uğraşma dedi gidiş gelişinle yarı tüp fiyatına gelir dedi.neyse ben yücel beye gitmeye devam edicem hist. olmadan tüp yapıcam bir iki güne adet olurum eğer kist olmadıysa başlarım bu ay inş. bu gün gittiğim dr. da çok iyi ama bana çok uzak oluyo 4 araç değiştirerek gittik yoksa burda devam ederdim merkez arayanlar için tavsiye ederim aydın arıcıyı .işte böyle şimdi yatayım çok yoruldum :)zaten haftasonu kimseler gelmez ...
kızlar bugün tuhaf bi gündü... iyiydim gayet,keyfimde iyiydi..ama habire içim cızzz edip durmakta idi..böyle burnunun direği sızlarya..ağlasan rahatlarsın aynen öyle..tabi adet zamanı benim için bi standart halindedir bu...neyse keyifli şekilde başlayan günümüz akşama berbat oldu.trafikte bi adamla kavga etti eşim..arabalardan inildi falan..bu arada direksiyonda ben vardım ve bana yol vermedi adam yaşlı bi godaman..ben acemiyim tabii..adam oturduğu yerden saymaya başlayınca eşim durmadı tabi (çok gergindir zaten) indi bağırış çağırış..benim elim ayağıma girdi...eşimi tutamıyorum falan.kimseye bişey olmadı neyseki...eve döndüm 3 saattir ağlıyorum...eşim dışarı çıktı..özür diledi falan..onda da bi suç yoktu ki..dedim beni bana bırak...git.....böyle işte..bi ağlayasım varmış...çözüldüm..öbür adetime kadar götürür bu beni..... :)
kıyamam sana geçmiş olsun olur böyle erkekleri tutmak zor sıkma kendini ağladın bitti gitti ohh rahatladın işte :) ben de bu adetimle başlıyorum yaa çok heyecankıyım biliyormusun bir o kadar da gerginim Allahtan 23 nisan var da oyalıyo beni
canım gözün aydın..kafandaki soru işaretlerinin gitmesi çok iyi olmuş.ee doktorun histeroskopi yaptırmıcam deyince kabul edecekmi? gerçi parayla değilmi sonuçta..dimi ama...neyse...artık girişimde bulunmanın vakti geldi öyleyse:)
hadi bakalım çıkın aradan teker tekerrrrr...hepiniz sıralayın bebişleri....
bu ay hanginizi takip edicemizi şaşırıcaz
kızlar bugün tuhaf bi gündü... iyiydim gayet,keyfimde iyiydi..ama habire içim cızzz edip durmakta idi..böyle burnunun direği sızlarya..ağlasan rahatlarsın aynen öyle..tabi adet zamanı benim için bi standart halindedir bu...neyse keyifli şekilde başlayan günümüz akşama berbat oldu.trafikte bi adamla kavga etti eşim..arabalardan inildi falan..bu arada direksiyonda ben vardım ve bana yol vermedi adam yaşlı bi godaman..ben acemiyim tabii..adam oturduğu yerden saymaya başlayınca eşim durmadı tabi (çok gergindir zaten) indi bağırış çağırış..benim elim ayağıma girdi...eşimi tutamıyorum falan.kimseye bişey olmadı neyseki...eve döndüm 3 saattir ağlıyorum...eşim dışarı çıktı..özür diledi falan..onda da bi suç yoktu ki..dedim beni bana bırak...git.....böyle işte..bi ağlayasım varmış...çözüldüm..öbür adetime kadar götürür bu beni..... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?