tekrardan ben geldiiim:)dr.a gittik adam hsg ye bakarken ben sizden önceki dr. hist. şart dedi dedim yücel beymi diye güldü direk bende evet dedim:)rahim şekli kötü değil dedi idare eder ama hist. şart olmazsa düşük olur denilecek durumda değil dedi.aşılamayı sordum olur ama tek taraf açık bence uğraşma dedi gidiş gelişinle yarı tüp fiyatına gelir dedi.neyse ben yücel beye gitmeye devam edicem hist. olmadan tüp yapıcam bir iki güne adet olurum eğer kist olmadıysa başlarım bu ay inş. bu gün gittiğim dr. da çok iyi ama bana çok uzak oluyo 4 araç değiştirerek gittik yoksa burda devam ederdim merkez arayanlar için tavsiye ederim aydın arıcıyı .işte böyle şimdi yatayım çok yoruldum :)zaten haftau sonu kimseler gelmez ...
Hoşgeldin canım, çok sevindim aklındaki soru işaretleri teker teker çözülüyor. Hadi bakalım hepimiz bu ayki adetlerimizle başlıyoruz nerdeyse. Ahhh 2012 baharı hepimize uğurlu gelcek inanıyorum ben.
sağol cnm... vallahi kuku benim kukum ister çizittiririm ister çizittirmem :) geçen defa gittiğimde korkuyorum filan dedim istemezsen yapmayız ben sana herşeyi açıkca söylüyorum istediğini seç demişti..evet sıraya giriyoruz şekerim ''hepimiz''sıralıycaz bebişleri Allahın izniyle....ay gülem ben tatilde koca kadına gittim bir gül bir gül öldüm:)meğer benim göbeğim düşükmüş kadın beni sırt üstü yatırdı göbek deliğime parmağıyla bastırdı yok atmıyo aradı aradı bir karış yukarda atıyo:)))sonra bir güzel ovdu aç karnına bir yerlerde sallan filan dedi şimdi dakka başı yatıyorum yere eşime gel bak nerde göbeğim diyorum tam tımarhane oldu bizim ev :))))) Allahım sonumuzu hayır etsin..
ay Allah iyiliğini versin koca kadın neki diyorumkiibar arkadaşım benim..
ee yerine getirmedimi göbeğini,niye sallanıyon bi yerlerden?hem nerden ne şekilde sallancan..ya bu göbek düşüklüğünü eski iş yerimde bi kızdan duyardım..benden önce evlenmşti ve gebe kalamadığını biliyoduk...şimdi bi oğlan doğurdu..ama son zamanlarda benim göbeğim düşükmüş der dururdu.bende gülerdim..işe yarar inşalahh..
bizim oralarda böyle karanlık işler yapan ninelere koca kadın derler:)))))yok anacım evirdi çevirdi getirdi yerine ama zayıfmışım ağır kaldırınca yine gidermiş yukarı kendin bak yukarda atarsa sallan dedi.şöyle çocuk parklarında demirler varya barfiks için onları kollarımla tutup ayaklarımı sallıycam:)))))))))tımarhane kaçkını gibi:)daha ne şekillere giricem bakalım...
benimkinede koca karı diyolarmış ama bende nine dedim
ya benimde göbeğim atardı bi ara,şimdi yok...orda atmayınca göbek düşmüş olurmuş..ama benim sadece kasıklarımı yerinde getirmiş güya...seni düşündüm birden,,çocuk parklarında sallanan bi tipo dediğim kızda aşırı zayıf bi tipti hatta bu sebepten kilo alamıyomuşum derdi...hadi inşallah topaç bi hamile olmana az kalmıştır :)
aa yat bak hemen ara bul kenar kıyıya gitmiştir o vallahi bak..elinle şöyle ova ova göbek deliğine doğru bastır yada benim gibi sallan parklarda:))cidden öyle benim uzun zamandır yerinde değilmiş kadın zor geldi yerine dedi başka tarafa kayınca göbek deliğinde su toplanıyomuş filan benimki şimdi nerde bilmiyorum kadının ovduğu yerlerin ağrısınsan pek anlaşılmıyo ama her parkta sallanıyorum:) birgün düşücem tepetaklak. göbeği yerine getirelim derken çanaktan olucaz:)hımm kadın birde takla at dedi oda yerine getiriyomuş:))))))))))))
yok artık..ne taklası bee şaka dimiii:) çocuk derken fit bi hatun olcan başımıza..gerçi sen zayıfmışsın..bana lazım birazcık ama üşeniyorummmmmmmm...
dün soğan içtim bugün hayıt hehehee:) yarında incirmi içsemm.ben kürleri bile çorba yaptım
yok değil :))bildiğin yerde yuvarlanılan takla ben bunu dr.um programındaki dr.dan da dinlemiştim kadında söyleyince doğru diyo demek dedim.ama ben sallanmakla yetiniyorum:)kürleri çok karıştırmıyosun dimi? miğden kötü olmasın sonra.. hayıtla soğanı beraber içmeseydin keşke 10 gün birini 10 gün birini yapsaydın.incirin zararı olmaz ama diğerleri ağır gelebilir miğdene..neyse yarasın şifa olsun cnm...
merhaba kızlarrr evet evte ben de parklarda sallandım ama birliktelikten yarım saat önce gecenin karanlığıonda parklardayım düşünsenize tala attım şırap çektim nebileyim daha neler jimlastik yaptık ay keşke devam etseydim şimdiye filinta gibi olurdum valla
selamlarr hatunlar :)ben çok kötüyüm kızlar yaa dediğim gibi oldu maalesef bu iğneler berbat etti beni ..totomun üstüne oturamıyorum yaa çok kötü...dewww canım yaa sen de hergün yaptırmışmıydın nasıl başa çıktın bu ağrılarla canım yaa..progestan iğnesi oluyorum ben hergün..ilk yapılan iğne yeri ödem topladı şişti kızardı ve çok ağrıyor diğerleri öyle olmadı fakat ağrısı var tabii.hergün hergün delik deşik olacağım sanırım off nasıl başa çıkıcam bununla bilmiyorum ...
gülem canım tahlillerin iyi çıkmış çok sevindim gözün aydın inşallah bundan sonra herşey yolunda gitsin inşallah..geçmişi tam okuyamadım umarım hepinizin keyfi yerindedir öpüyorum sizleriiii..dew canım şu iğne konusunda bilgilerine ihtiyacım var deneyimlerine :)sevgiler
Kızlar herkese günaydın, ben dün regli oldum :) bugün doktorla görüşücem telefonda ve bana ilaçlarımı anlatacak. Hayırlısıyla başlıyorum bakalım bende. Ama çok acayip kasık ağrım var, akşam çok zor uyudum, sıcak su torbasıyla bütünleştim resmen, sabah uyundığımda da deli gibi başım ağrıyodu. Hala ağrıyorİlaçta içmiyorum pöfffffff bugün nasıl geçecek hiç bilmiyorum. Bir de melodicim iğneler seni çok üzmüş, walla gözüm korktu, bakalım bana hangi ilaçları verecek.
selamlarr hatunlar :)ben çok kötüyüm kızlar yaa dediğim gibi oldu maalesef bu iğneler berbat etti beni ..totomun üstüne oturamıyorum yaa çok kötü...dewww canım yaa sen de hergün yaptırmışmıydın nasıl başa çıktın bu ağrılarla canım yaa..progestan iğnesi oluyorum ben hergün..ilk yapılan iğne yeri ödem topladı şişti kızardı ve çok ağrıyor diğerleri öyle olmadı fakat ağrısı var tabii.hergün hergün delik deşik olacağım sanırım off nasıl başa çıkıcam bununla bilmiyorum ...
gülem canım tahlillerin iyi çıkmış çok sevindim gözün aydın inşallah bundan sonra herşey yolunda gitsin inşallah..geçmişi tam okuyamadım umarım hepinizin keyfi yerindedir öpüyorum sizleriiii..dew canım şu iğne konusunda bilgilerine ihtiyacım var deneyimlerine :)sevgiler
Canim hadi hayirlisi olsun ay bana mi oyle geldi yoksa oylemi oldu hizlioldu senin bu surec hersey harika gidiyro masallah hadi bakalim dualarim seninle..bundan sonrasi inan bana dah akolay...Kızlar herkese günaydın, ben dün regli oldum :) bugün doktorla görüşücem telefonda ve bana ilaçlarımı anlatacak. Hayırlısıyla başlıyorum bakalım bende. Ama çok acayip kasık ağrım var, akşam çok zor uyudum, sıcak su torbasıyla bütünleştim resmen, sabah uyundığımda da deli gibi başım ağrıyodu. Hala ağrıyorİlaçta içmiyorum pöfffffff bugün nasıl geçecek hiç bilmiyorum. Bir de melodicim iğneler seni çok üzmüş, walla gözüm korktu, bakalım bana hangi ilaçları verecek.
yaaa kızlar çok gerginim, ilaç listemi fakslayacaktı doktor sabahtan beri gelmedi liste, kaç kere aradım 3 ayrı faks numarası verdim yok yok yok. Doktorda doğuma girmiş öğleden sonra kayıplara karıştı adam. Arıyıp duruyorum merkezi benim bugün o ilaçları kullanmam gerek diye, mail atın dedim, mail adresimi verdim,hala gelen bişi yok. 10 dk daha beklicem ve çemkirmeye başlıcam artık sanırsam.... Yaaaa acayip gerildim, bi taraftan işlerle uğraşıyom, toplantılar falan oluyo, bi taraftan bulduğum her arada merkezi arıyorum, faksın başına geçiyorum. yok yaaaaa... gelmedi.
Canim ah ah ne cektigimi biraz anladin diymi birde bende oksuruk ve ates eslik ediyordu agrilara,yataktan kalkamiyorsun diymi ben corabini giyemiyordum annem anneannem sagolsunlar onlar giydirdi soydu beni dusa bile girerken kuvete adim atamaiyordum annemler kaldiriyordu yani anlayacagin boktna bir igne bu dua et ates filan yok inan o dahada beter bir olay bak sana tavsiyem igneyi yapmaya eve gelsin bir igneci ayarla sen gitme birde isinin ehli birini bul igneyi vucuda hopp bir cirpida degil agir agir yapsin benim igenyi yaptirmam 10 dakikadan fazla oluyordu cok yavas yapiyordu ve hemen sonrasinda ovuyorduk yayilsin diye ve ppeceteye makyaj pamugu koyup deli gibi kolonyaliyordum camasirimla tenim arasina koyuyordum alkol hizli yayilmasini sagliyordu,ben transfere gittigimde beni amerliyat masasina iki hemsire yatirdi oyle berbattim ama alisacaksin guzelim...senden telf numarma yoksa ozelden yazayim istedigin zaman beni ara bazen insan birisyle konusmayi cok istiyor bana o donemde buraya arad abir yazan tuanay cok yardimci olmustu.
Canim hadi hayirlisi olsun ay bana mi oyle geldi yoksa oylemi oldu hizlioldu senin bu surec hersey harika gidiyro masallah hadi bakalim dualarim seninle..bundan sonrasi inan bana dah akolay...
BADEZUZUM cnm cok sevindim yeni bir operasyona gerke kalmadi sen yine bilgidin doktoruna git tabi ama bence artik hic baska birsey yaptirma basla eminim iyi olacak hersey...
GULEM cnm kiyamam ya bosuna gerilmissiniz ama okuz o kadar cok ki ben yaklasik 12 yildir araba kullanirim fenada kullanmam ama hamile kaldigim gunden bu yana araba kullanimiyorum cunku bu trafigin stresi beni cok geriyor ege rbir yere gideceksem ya taksiyle yada metoryla gidiyorum kafam cok rahat eger mecbur degilseniz sizlerede tavsiyem hamile kalinca araba kullanmayin..
Yelizzz menemene gidebilrisen git madem izmirdesin ama eger gitmezsen de bir gul agacinin dibinde benim gibi yapabilrisiniz...GULEM tasi deniz attik dilegimizi olunca gecen gun sormustun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?