Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben geldimmmm:)

melodiii kıayamam toton ağrımış:) ben bir iğneci olarak gayet güüzel yaptığım söylenir ama bu ilaç yağlı canım..sonradan emiliyo vüücutta.bu yüzden yapılan yer herkeste aynı acıya sebep oluyo.iğne yapıldıktan sonra ovmak morarmaya sebep olur.sadece kuvvetli bi şekidle iğne yerine baskı uygulamak en mantıklısı..daha sonrada dew in dediği gibi bol alkollü pamuğu orda bırak..ve duşta sıcak su ile masaj yap.tabii transferden sonra sıcak suyla duş almayın diyolar..en azından şimdi oluşan yumruları böyle eritebilirsin canım..varya bana hiç yapılmadı,arkadaşımında sizin gibi öncesinde de yapıldı ve tuttu ve ben şimdi kerametin bu iğnede olduğunu düşünmeye başladım..doktor yaptırsa bi mutluu olcammm..hatta vermesede yaptırcam ben hehehehee..

dew 6 mayıs günü bana hatırlat emi:)) gerçi hatırlatmalarıma kaydettim ama yinede gül ağacı bulmak falan mesele olur kesin..

piraye gerilmişsinnn..canım bende sen gibiyim..canım çıkıverecek gibi olurum biri bişeye gecikince falan..nolcaz ya biz böyle..sen sakin olmaya çalış..demek ki biraz esnek davranılabiliyo..sen stres olduğunla kalırsın..onlara ayak uydurmaktan başka yapacak bişey yok...

cerenn canım biz hafta sonu bi amuda kalkmadık:) sende gelseydin yaa..hep ekiyosunuz bizi hafta sonu

bende yeni geldim..attım kendimi..yorulmuşum...bu ay hızlı geçecek gibi geliyo kızlar..

patlamama az kaldı doktorum nerdeeee..... Şimdi çemkirecem kızlar walla her an gözlerimdeki ateş topu ahizeyi delip karşıdaki kızın suratında patlayabilir. Yaaa bu ne uyuşukluk yahu... Ben biri benden bişi istedi mi hemen yaparım ve hemen yapılsın isterim, yapamadıysamda bilgi veririm yani henüz gönderemedim ama 1 saate kadar ilgileniyorum falan diye. Bizde çalışıyoz bizde yoğunuz... biz müşterilere böle yapıyoz mu Sıkıyosa yap, canımıza okuyo müşteriler, şimdi ben de merkezin canına okiycam, savulun ben geliyoruuuuuummmmm.... Hiiç bir kuvvet beni bebeklerimden 1 ay daha ayrı koyamaz :) :) :) bu ilaçlara bugün başlayamazsam nooolur, ertelenir mi tedavim.... ayyyyy imdaaaaaattttt

canım benimmm bu ne celal yaa kıyamam sana ben senin yazdıklarını okumaya bayılıyorum inan okuduğum kadarıyla son una kadar haklısın hakkını sonu kadar ara o kadar para veriyoruz sonuçta dimi yaa ama sakın stres yapama zararı olmasın sana afedersin ana eşşek gibi yapacaklar bilgi verecekler sıkma canını

Kızlar ilacımı alabildim, estrofem :) :) ayın 21 innde kontrolüm var. ozamana kadar muayene olmicakmışım :) umarım herşey yolunda gider

kızlar merhaba, bakıyorum hafta sonu takla atmalar yuvarlanmalar falan iyi kaynatmışsınız)) ahh şu koca nineler insan çaresiz kalınca herşeye atlıyor değilmi?) yok ilişki sonrası ayaklarını duvara yasla diyenler,aaa benim çocuğum olmuyordu rakı ile fitil yapıp rahim içerisine koydum arkasından hamile kaldım diyenler hatta geçen iki arkadaş belimize kupa çektirmeye gittiğimizde bizim ninemiz rahim içerisine kesme şeker koyun içinizi temizler denenmiştir demişti tabii biz bunu uygulamadık) çünkü; daha önceden denenmiş çok büyük bir aptallık yapmıştık.çok büyük ısrarlarla bir nineye gittik yine iki kafadar arkadaş,) nine bize birer fitil yapıp rahim içerisine yerleştirdi.ve ben bunun arkasına mantar oldum.dr.ada birşey söyleyemiyorum dolayısıyla.ve iyi bir tedaviyle atlattım.ve bir daha asla dedim...ehhh rahim içerisine fitil uygulamasamda görüldüğü üzere kupa çektirmeye gittik.:))) naparsın umut dünyası) dün gülemin yazdığını okumuştum akşam yatarken göbeğimi şöyle bir kontrol ettim yerinde atıyormu diye evet benimkisi yerinde doğru yerde atıyordu)))
kızlar benim 7 günlük gecikmem var ama cesaretim yok test yapmaya birkaç gün daha bekleyeyim diyorum.o kadarda rahatım yani.hiç içimden test yapmak gelmiyor sonucu negatif görürüm diye.....
pirayeciğim regl olmuşsun hadi hayırlısı transfere fazla zaman kalmadı melodiyle birlikte pozitif haberlerinizi alacağız inşaallah. opu sonrası rahim çok kötü görülüyormuş ya aklıma şu geldi bizlere opunun hemen arkasından transfer yapılıyor rahim kendini toparlayamadan acaba tutunamama sebebi olabilirmi? ama şuda var birçok kişide tutunmada oluyor. çelişkili bir durum?
badezuzum sen ne zaman başlıyorsun? cerenm , şu romanyalı ilaca başlamışsın galiba ben kullandım ama bizde pek değişen birşey olmadı. umarım sende işe yarar.bir çay bardağı suya 1 çay kaşığı koyup içmiştim ben.
kızlar şu hıdırellezde isteğimizi gül değilde saksıda yetiştirdiğimiz bir çiçeğin köküne yapamazmıyız?
dew canım dedğin gibi eğer temmuza kadar hamile kalamazsam nikaha geleceğim zaman dr.dan randevu alabilirim.ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.
kızlar, tabiat yeşermeye başladı ağaçların yaprakları tomurcuklanmaya başladı.benim mutfağımın penceresinde çok sevdiğim bir sardunyam vardı kışın pencereyi açınca soğuktan etkilenmiş ve yaprakları tamamen ölmüştü çok üzülmüştüm ve baharla o kuruyan çiçeğim yeşermeye başladı hatta çiçek açtı.dilerim allahtan bu çiçek ve yeşeren tabiat gibi hepimizin bu baharda içindeki tomurcuklar yeşerir......

nasılll yaniiiiiii.7 gün geçti ve sen test yapmıyosun....ya nolur yapppp..nolurrr yaaa... çatlatma bizi...
iki gündür aklımdasın,çalışmalaar noooldu dicem diyemedim bi türlü:)
canım yaa inşallah...
iyide sen düzeli adet gören bi hatun değilmisin? yani bu bildiğin gecikmiş bir adettt..aman Allahımmmm

canım, evet düzenli regl oluyorum.bekliyorum çünkü; martın 27sinde progestan tablet kullanmaya başlamıştım 10gün kullanıp bırakıyorum ilacı nisan 5 inde son olarak kullandım ve 4gün üzerinden geçti. nisanın 1'i regl olmam gereken gündü.ilacın etkisiyle gecikme sürüyordur diye düşünüyorum. bir iki gün daha bekleyeyim dedim..ne rahatım değilmi?))) eğer regl olmazsam yarın şehir merkezine ineceğim.eczaneden bir test alır çarşamba günüde sabahtan bakarım. işte bu kadar rahatım))) nasıl olsa çift çizgiyi göremeyeceğim biraz daha beklememde sakınca yok ...bu ne pozitiflik değilmi?)) kaşarlandım artık)
hepinizi çok seviyorum) iyi akşamlar diliyorum sizlere....

Son düzenleme:

senin tedavi süpermiş..baya progestan tabletine kadar..ya neden olmasın..ayrıca ilaç yüzünden 3-4 gün gecikir seninki 1 hafta olmuş..tüp bebekte o kadar progestan kullanıyoruz ama tutmayınca pat diye geliyo adetimiz..şimdi bu kadar gecikmesi bana bi hoş geldi vallahi:) geçen günlerde yazdığım gibi oluversinde bütünnnn laflar havada asılı kalsın inşallahhh...bebeğin gelmiştir inşallahhh....çarşamba sabaha kadar vakit geçer bana dersen bekle..ama kendi kendine düşünüp,heyecanlanıp gerileceksen testi hemen yap..illa sabah idrarı olması gerekmiyo 7 gün olmuş zaten..ne olursa olsun sen bi anne adayısın canım..çünkü bizede bir gün biri anne diyecek inşallah biz sağlılı olalımda.....bizde seni çok seviyoruz canım benim:)))

amanın amanın potansiyel hamişsin sen :))))yaaaa inşaallah hamilesindir canı gönülden istiyorum ve diliyorum rabbimden.tüp, şu bu olaylarına tekrar girmene gerek kalmaz bu pozitifliğinin meyvesini alırsın inş.bu arada TEST YAP LÜTFEEEEEEEEEN eğer hamileysen öğrenip ona göre hareket edersin ay bu ayın süprizi sen ol inş.
neyse ben coştum yine toparlanayım ben adetimi bekliyorum dr.a gitmek için.gittiğimde kist yok herşey yolunda derse bu ay başlarım tabi Allah nasip ederse .bu arada benim çiçeğimde soldu kışın soğukta içeri almayınca kavruldu minnacığım bende yerine biber ekicem :))))))ne yapalım ölenle ölünmüyo karnımızı doyurmamız lazım bi yerde:))))))

Kızlar ilacımı alabildim, estrofem :) :) ayın 21 innde kontrolüm var. ozamana kadar muayene olmicakmışım :) umarım herşey yolunda gider

bu kadar beklettiler ben söylerdim ayol bilsem ..o kadar strese gerek kalmazdı:)))hadi hayırlı olsun şifa ,minnoşlarına yumuşacık yatak olsun....

canlarım hepinize çok teşekkür ederim..:)totom döndü kalbura yalnız :)dew canım şimdi ne çektiğini daha bir iyi anlıyorum gerçekten ..en zor kısmı bu olsa gerek yahu.neyse beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır demişler değil mi:)yarın sana mesaj atarım canım transferden sonra çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettin :)

dediğniz gibi alkol koyup bastırıyorum artıkın ve yarın bir iğneci ayarlayıp evde yaptırıcam inşallah anneciğimde gelecek bir gün sonra oh kebap:)ama nete girmem yasak kızlar kociş yasak koydu ..bu konudan olabildiğince uzak durmam gerektiğini söylüyor ..kitap oku,dvd izle vs.. kafanı bebek fikrinden uzaklaştır rahat geçir diyor bu sefer onu dinleyeceğim mecburen ..dew sana mesaj çekerim blgilendirim kuzum :)

pirayecimmm neyse ilacın ismini almışsın estrofem için mi bekletmişler seni bu kadar :)benim kullandığım ilaç epey bir kullanıcan canım hazır ol ..daha sonra gerek görürlerse bantta eklenebilir :)hayırlısı olsun heyecanlı bir dönem hepimiz için ..bebişler kaçmasın bu sfer:)

bedezuzum canım inşallah seninde hiçbir sorun çıkmadan tedavin başlar canım ..yazın göbüşler dolu olur inşallah :)

gülem yaa keşke burda olsan iğnelerimi yapardın ne güzel :)bu sfer doktoruna söyle versin sanada iğne ama takılma bu iğne olayına bu kadar ben geçen transferimde de oldum ..transfer günü başladım bir gün arayla oldum sonuç kocaman bir sıfır oldu ne yazık ki..
olcak olduktan sonra oluyor hertürlü rahat ol sen canım..

lee tatlım umarım mutlu haberi alırız senden güzelim allahım bebğini nasip etmiş olsun inşallah ..hiç gerek kalmaz tüpe müpe..:)bu arada ben israel beye sordum ama hastayı görmeden birşeyler söyleyemem demişti aslında biraz tersti o gün çokta yoğundu ama bana hep gülümseyerek anlatıyor birtakım şeyleri saolsun ..elektriğimiz tuttu sevgili doktorcuğumla :)inşallah gerek kalmaz ama olaki gerek duyulursa işinde başarılı bir doktor gerçekten ..

şimdilik benden bu kadar canlarım hepinizi öpüyorum sevgiyle kucaklıyorum inşallah mutlu haberlerle dönmek nasip olur hepimize :)

İnanamıyorum sana canım benim yaaaa, umarım bu gecikme hayra alamettir ve bebeğin gelip sana süpriz yapıvermiştir. Ben progestan ilacı bırakınca tam 4. günde gerli olurum. Umarım sen hiiiiiiiççç olmazsın bi 9 ay :) hadi canım güzel heberlerini bekliyorum. Bu arada ben de seninle ilgili soruları doktorumla yüzyüze konuşucam canım, 21.ine randevu verdi nasipse gittiğimde senin için de görüşücem canım. Ama umarım ki görüşmeme gerek kalmazda sen çoktaaaaan hamilelik haberini verirsin bize canım

Kızlar bişi sorcam şimdi ayın 21i benim tam reglimin 14. günü. dondurulmuş transferi yaklaşık 18-21. günler arası yapılıyomuş sanırım. şimdi 14. günden sonra beni ne sıklıkla görmesi gerekir doktorun, bilen var mı, DEW yardım lütfeeen :) :)

kızlar herkeze günaydın

pirayecim günaydın , regli olmuşsun , canım inşallah bu son adet görmen olsun son 9 ay için , bebişini getirsin sana , hayırlısıyla ikinci viraja girdin .Bende opu dan sonra kullanmaya başlamışdım estorfemi , sonucu alana kadar kullandırıyor.21 bence rahim kalınığına bakacak , o gün yada iki gün sonra progestoron testi istiyecek ( bir horman testi de vardıda aklıma gelmiyor canım ) , yani 21 den iki gün sonrada çağırır bence , rahim kalınlığına ve hormanlarına bakılıcak canım benim .Senin için tüm dualarım ( tüm kızlar için ) herşey çok güzel olucak inşallah

bende iyiyim çok şükür , cumartesi bebişi gördük , iyice hareketlenmiş sıpa , 10 gün sonra gidicem , 2 test yapılıcak hayırlısıyla inşallah herşey yolunda olur ... kızlar dua edin olurmu ?

benim bütün dualarım sizlerle

LEE inanmiyorum gecikme olduguna soylediklerini kulaklarin isitiyormu acaba?:)))) ay cok merak ettim lutfen test yap yaaa vallaha catlicaz yoksa...silerim bu ay gelir kuzun...

Ya dusundumde oyle gun asiri degildi hani yumurta takibi gibi sIk gitmedim transfer oncesi 2 kez muayne oldum ben ve kut kararini verdi,bakalim senin nasil olacak akisina birak ne zaman gitcem gitmicem diye dusunme ben oyleeee teslim etmistim kendimi koyun gibi gel diyordu gidiyordum git diyordu gidiyordum :) bu arada estrofem icinmiymis bu beklemeler ay gicik herifler yaaaa neyse gerilmek yok melodinin deyimiyle frigolar stres sevmez:)))

canim bende sana mesaj atacaktim bugun nasil gecti doktor diye ayyy demek hareketleri gordun bile iste bu ara cok hizli buyuyor inanamayacaksin 2 haftada bu kadar buyumus olabilecegine allah icine sindirsin guzelim insallah testlerde iyi cikar sana dedigim gibi oluyor hamile oldugunu ogreniyorsun kut icine bir endise dusuyor ve bi suru basamak asmak zorunda kaliyorsun ay sunuda bir atlastsak bunuda bir atlatsak diye sanirim dogumdan sonrada yok emdi uyudu kustu derken omurler gececek....:) icine sinsin her aldigin haber guzel olsun...

Canım benim demek senin sıpa hareketlenmiş bile, ne zaman büyüdü de hareketlendi akıl sır ermiyor walla. Dualarımız seninle,tüm hamilelerle güzelim.Allah hamileliklerinizi güzel yaşatsın hepinize, sonunda da meleklerinize sağlıkla kavuşun dilerim. 2.li testin sonucu güzel çıkacaktır canım hiç takma kafana tamam mı, ben de tahminen transferden önce en fazla 2 defa görür diye tahmin ediyorum. c.tesi test yapılcak demişti ama belki transfer öncesi 1 defada görebilir, hayırlısı artık, ne zaman çağırırsa o zaman tıpış tıpış kuzularımı almaya gidicem :) :)
Kendine ve meleğine iyi bak canım.

Canım benim inan hiç plan yapmak istemiyorum ama iş durumlarını şimdiden ayarlamam gerek diye stres yapıyorum. Walla atacaklar beni işten artık :) :) :) bu aralar pek bi izin alıp durdum. Napalım artık düşünmemeye çalışıyorum şu izin olayını ama kafama çok takılıyo, 7 gün izin hakkım kaldı sadece, ondan sonra nasıl yapıcam bilmiyorum, rapor falan alırım artık 1 haftada napiiiim DEW bişi sorcam canım senin tahmini doğum zamanın ne zamana denk geliyodu canım, ağustosmuydu? :) :) :) bi iş için lazımdı da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…