Canım benim inan hiç plan yapmak istemiyorum ama iş durumlarını şimdiden ayarlamam gerek diye stres yapıyorum. Walla atacaklar beni işten artık :) :) :) bu aralar pek bi izin alıp durdum. Napalım artık düşünmemeye çalışıyorum şu izin olayını ama kafama çok takılıyo, 7 gün izin hakkım kaldı sadece, ondan sonra nasıl yapıcam bilmiyorum, rapor falan alırım artık 1 haftada napiiiimDEW bişi sorcam canım senin tahmini doğum zamanın ne zamana denk geliyodu canım, ağustosmuydu? :) :) :) bi iş için lazımdı da :)
kızlar herkese günaydın,,, gülenciğim çarşambaya gerek kalmadı bu sabah regl oldumartık üzülemiyorum bile bu konuda duygularım donmuş durumda dedim ya ben 8 yılda iyice kaşarlandım )) :-(((( sabah eşime sana umutlu haberi bugünde veremiyeceğim üzgünüm özür dilerim dedim.neyin özürünü diliyorsam artık.. anlayacağınız hormonlar bende şuan tavan yapmış durumda.. eşim her zamanki gibi, canımız sağolsun, herşeyin hayırlısı sen yanımdasın ya benim için önemli olan bu dedi. neyse canlarım şuan hormonların en dorukda olduğu andayım akşama kadar birşeyciğim kalmaz alıştım artık..asla üzülmek yok değilmi? rabbiminde vardır bir bildiği.
bugün melodinin transferi var anladığım kadarıyla İNŞAALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDECEKTİR melodiciğim dualarım seninle allah yavrunu bu kez seninle birlikte edecek...
pirayeciğim seninde yakında transferinle inşaallah güzel haberini duyarızsırada badezuzum canım inşaallah kistin yokturda sende daha fazla beklemeden tedavine başlarsın )
kekec ayyyçok güzel bebişin maşallah kıpır kıpır annesinin karnındaolumsuz düşünmeyin sakın testlerinde iyi çıkacaktır. bu anların güzelliğini yaşayın...
ben kendimi biraz dışarıya atacağım.. sinemaya falan gideyim iyi gelir...
sağlıkla kalın herşey gönlünüzce olur inşaallah...
kızlar herkese günaydın,,, gülenciğim çarşambaya gerek kalmadı bu sabah regl oldumartık üzülemiyorum bile bu konuda duygularım donmuş durumda dedim ya ben 8 yılda iyice kaşarlandım )) :-(((( sabah eşime sana umutlu haberi bugünde veremiyeceğim üzgünüm özür dilerim dedim.neyin özürünü diliyorsam artık.. anlayacağınız hormonlar bende şuan tavan yapmış durumda.. eşim her zamanki gibi, canımız sağolsun, herşeyin hayırlısı sen yanımdasın ya benim için önemli olan bu dedi. neyse canlarım şuan hormonların en dorukda olduğu andayım akşama kadar birşeyciğim kalmaz alıştım artık..asla üzülmek yok değilmi? rabbiminde vardır bir bildiği.
bugün melodinin transferi var anladığım kadarıyla İNŞAALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDECEKTİR melodiciğim dualarım seninle allah yavrunu bu kez seninle birlikte edecek...
pirayeciğim seninde yakında transferinle inşaallah güzel haberini duyarızsırada badezuzum canım inşaallah kistin yokturda sende daha fazla beklemeden tedavine başlarsın )
kekec ayyyçok güzel bebişin maşallah kıpır kıpır annesinin karnındaolumsuz düşünmeyin sakın testlerinde iyi çıkacaktır. bu anların güzelliğini yaşayın...
ben kendimi biraz dışarıya atacağım.. sinemaya falan gideyim iyi gelir...
sağlıkla kalın herşey gönlünüzce olur inşaallah...
kızlar herkeze günaydın
pirayecim günaydın , regli olmuşsun , canım inşallah bu son adet görmen olsun son 9 ay için , bebişini getirsin sana , hayırlısıyla ikinci viraja girdin .Bende opu dan sonra kullanmaya başlamışdım estorfemi , sonucu alana kadar kullandırıyor.21 bence rahim kalınığına bakacak , o gün yada iki gün sonra progestoron testi istiyecek ( bir horman testi de vardıda aklıma gelmiyor canım ) , yani 21 den iki gün sonrada çağırır bence , rahim kalınlığına ve hormanlarına bakılıcak canım benim .Senin için tüm dualarım ( tüm kızlar için ) herşey çok güzel olucak inşallah
bende iyiyim çok şükür , cumartesi bebişi gördük , iyice hareketlenmiş sıpa , 10 gün sonra gidicem , 2 test yapılıcak hayırlısıyla inşallah herşey yolunda olur ... kızlar dua edin olurmu ?
benim bütün dualarım sizlerle
Kızlar bişi sorcam şimdi ayın 21i benim tam reglimin 14. günü. dondurulmuş transferi yaklaşık 18-21. günler arası yapılıyomuş sanırım. şimdi 14. günden sonra beni ne sıklıkla görmesi gerekir doktorun, bilen var mı, DEW yardım lütfeeen :) :)
meoldi bebeğine kavuşuyo bugün..onun için dua ediyorum..hepimiz için tabii...
internete girmeme işi mantıklı alsında..dew senden alırız haberlerini..inşallah Allahım nasip etmiştir sağlıklı sıhhatli...
aslında çoğunuz sanslısınız çünkü hem 4 yıldan beri çocuğum olmuyor hem eşimin umrunda değil hemde istemiyor vs vs ....her ay regl olduğumda banyoda sabaha kadar ağlıyorum ve arkamdan bir ses geliyor ''sus artık başım ağrıdı'' diye bu o kadar acı verici ki.ayrılmak istedim olmadı ve şuan yaşım ilerliyor etrafımda herkesin bebeği var ama ben sadece içim kan ağlayarak tek başıma savaşııyorum daha doğrusu savaşıyordum umudum bitene kadar.artık gücümde kalmadı.en azından eşiniz yanınızda ve destek oluyor.onun için bile umut etmek gerekir.
aslında çoğunuz sanslısınız çünkü hem 4 yıldan beri çocuğum olmuyor hem eşimin umrunda değil hemde istemiyor vs vs ....her ay regl olduğumda banyoda sabaha kadar ağlıyorum ve arkamdan bir ses geliyor ''sus artık başım ağrıdı'' diye bu o kadar acı verici ki.ayrılmak istedim olmadı ve şuan yaşım ilerliyor etrafımda herkesin bebeği var ama ben sadece içim kan ağlayarak tek başıma savaşııyorum daha doğrusu savaşıyordum umudum bitene kadar.artık gücümde kalmadı.en azından eşiniz yanınızda ve destek oluyor.onun için bile umut etmek gerekir.
malesef benim eşim farklı biraz o hiç değişmeyecek en azından ailesi yaşadığı sürece bu imkansız.ben görücü usulü evlendim ve evin tek oğlu.ailesiyle sorun yaşadık onlarda benden ayrılması için baskı yapıyor ve çocuk yapma diyor kısacası daha sayamayacağım bir çok sey var.doktora bile göndermiyor beni umudum tükendi artık
lee ben de cok heyecanlanmıstım okurken ama adet olmussun galiba. her ay ayni hayal kırıklıgıni yasadik. arkadaslarim 2. cocuk planlari yapmaya basladilar. tv'lerde de cocuk dogurma modasi. herkes birinciyi dogurdu, sira ikincide. daha once de demisimdir, benim milat cagla sikelin ben cocuk isterken evlenerek baslayip, 1.yi dogurup buyutup sonra 2. de dogurmassiyla surmustu. simdi hande ataizi de cocuk istiyormus. panik oldum o da benden once 2 tane dogurur mu aaba ?
melodicim disini sıkıyorsun, meyvelerini de toplarsin umuyorum ki. gozumuz korktu vallahi, herkes ayni seyden sikayetci, ne igneymis.
piraye heyecanina ortagiz. iş konusu hep ayni dert vallahi. yeni bir arkadasim da bu tup bebek pesinde kosarken istifa etti. ona laf anlat, buna laf anlat, bunaldım dedi, gormedi gozu birseyi. umarim seninkiler biraz anlayisli olur bu konularda.
dogurunca da bitmiyor ki cocuk isi. okulu, arkadaslari, ilk aski, haylazliklari, asilikleri yani dusunuyorum da bir suru konu var yasayacagimiz. ben oyle bir psikolojiye girdim ki sanki dogurunca hidayete erecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?