Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hoşgeldin canım..sorunun ne olduğu bellimi? ben ne söyleyeceğimi bilemedim açıkçası...eşler biraz tuhaf olabiliyolar canım.benimde zorlandığım zamanlar oldu..tedavi konusunda tatıştıığımızda oldu.sadece olsun istediğim şey ikimizin çocuğu diyerek alttan aldım falan...eşimde hep der hayatta en son yaparım dediğim şeyleri yapıyorum diye..hepsinin bi kalın kabuğu var..belki biraz fazla alttan alman gerekiyodur...inşallah kendiliğinden gelir bebeğin..

aa ne güzel....kaçıydı adet tarihin? inşallah hamilesindir canım...test yap rahatlaaaa:)))))))))

çok sevindim..kavuşma gerçekleşti sırada kaynaşma var inşallah bu sefer bebeği annesine tutunur...sende slm söle yazarsan...

5-6 ay önce zorla doktora gittik eşimde sorun yok benimde tüplerden biri kapalıydı ama iğneli filmle açıldı.bugüne kadar hala hamile kalmadım.ve doktorada tekrar gidemedim.umudum kalmadı olmaz artık

Hepimizin bi miladı var anlaşılan, walla benim arkadaşlar patır patır çocuk yapmaya başladı, ya hamile ya da çoktaaaaa doğurdu da yaşına girdi hepsi, hatta 2.ye hamile kalan bir iki kişi bile var. Heygidim heeeeyyyyyy. Geçen kadınlar gününde liseden arkadaşım aradı, seninde kadınlar günün kutlu olsun diye geyik yaparken artık benim anneler günümüde kutlicaksın şekerim demez mi :) erzincanda kızcaaaz çok uzun zamandır görüşemiyoduk meğer doğurmuş çatır çatır. Hem de benden 1.5 sene sonra evlenmişti. Aynı sene evlendiğimiz bir arkadaşım daha vardı, ben 2011 eylül ekim gibi bebeğimi kucağıma almak istiyorum der dururdu, wallada aldı billada aldı, şimdi öok şeker bi kızı var.... Sonra en son ben istanbulda yumurta toplatmayla uğraşırken yine liseden canım arkadaşım aradı, müjde ben hamileyim dedi.... hem de 15 haftalık.... daha ne hikayeler anlatsam roman olur, insan bu kadar da denk gelir mi der. Walla gözüme gözüme giriyo hamileler, bebekler :) :) Hayır asla kıskanmıyorum kimseyi, Allahde hepsini mutlu etsin evlatlarıla sağlıkla... Ama bize de nasip etsin yahu hayırlısıyla, walla ağzımdan sular aka aka bakıyorum bebeklere, hamilelere, bebek kıyafetlerine... Hatta kendimi zor tutuyorum bir iki şey almamak için... İçim cız ediyo. Beni en iyi siz anlarsınız. Bazen delimiyim neyim diyorum bebek severken gözlerim yaşarıyo, çakırmamaya çalışıyorum ama... İçim şişti yine, Allahım bize de nasip et artık birer evlat hayırlısıyla nooooluuur

5-6 ay önce zorla doktora gittik eşimde sorun yok benimde tüplerden biri kapalıydı ama iğneli filmle açıldı.bugüne kadar hala hamile kalmadım.ve doktorada tekrar gidemedim.umudum kalmadı olmaz artık

ee iyi ya en azından doktora gitmiş..ya sorun onda olsaydıda hiç bilemeseydiniz..sen klomen çatlatma iğnesi falan kullandınmı?
git bi doktora güzelce anlat durumu 6 kereye kadar kullanılıyo bu klomen.okumuşsundur zaten..bi dene ne çıkar ki...kocan duymaz bile..çaktırmadan hamile kalırsın:))) sonrasını o zaman düşünürsün..başla bi yerden..nerde oturuyosunuz bu arada?

var da ben hatırlamıyorum:) ablam korunmayı bırakmıştı 7 ay olunca panik oldular..bende 1-2 ay olmuştum bırakalı..her gün dua ederdim Aallahım ona ver önce diye.onu üzgün görmeye dayanamam zaten...ben başkalarına dua ederken kendimi unuttum..tabii ı başkası değil..canım ciğerimm..kuzumuzun 3 yaşı bitti şimdi:) boğazım düğüm düğüm olur benimde bebeklere bakarken...

evliliğim ilk yılında dış gebelik yaşadım ve klomende kullandım ama yok olmadı.eşim doktora göndermiyor gidersem sağlık msjı geliyor haberi olur özelede gidemem maddiyattan dolayı çünkü eşim bizim evimizle kendi ailesinin evinin geçiminide yapıyor onun için ailesi eşime çocuk yapma diyor tüm sorunumuz bu zaten.aşılama ortalama ne kadar biliyor musun?

piraye_84 sen ne kadarlık evlisin?tedavi gördün mü

Canım 4 yıl olmak üzere, ağustosta 4 yıl biticek :) tedavi görmem mi, zaten ben de pko var. Üstüne bir de endo çıktı, nur topu gibi 2 tane endom var :) eşimde varikosel morfoloji ve hareket sorunu var. İşte böle. 3 ay klomen tedavisi sonra rahim filmi sonra bir başarısız aşılama, şimdi de tüp bebek. 1,5 seneyi geçti bebek mücadelemiz. Allah daha çok aratmasın

aa ne güzel....kaçıydı adet tarihin? inşallah hamilesindir canım...test yap rahatlaaaa:)))))))))

3 4 gun gectı daha canım beklıycem bıraz daha negatıfı gormek sarsıyo benı tabı herkes gıbı bu ay cabuk gelsınde asılamaya baslıyayım dedım ama gecıktı ıste hatırlarsın belkı cyclo kullandım bu ay belkı o yapmıstır dıye umutlandırmıyorum kendımı bıraz daha sabredıp beklıycem

Allah yardımcın olsun umarım bunca uğraşın sonunda annelik duygusunu yaşatır sana rabbim.benimde ağustosta 4 yıl bitecek:)

Canım ben ilaçlar hariç aşılama için1000 tl vermiştim özele, sgk anlaşması yok gittiğim yerin. Ama yaşadığım yerde bi arkadaşım yaptırdı 350 tl'ye sgk anlaşması olan bi yere, bölelikle ilaçlarını da ucuza temin etmiş oldu. Ben aşılama için sadece femara diye bi ilaç kullanmuştım 15o tl civarı, bir de 80 tlcivarında çatlatma iğnesi vardı o kadar. Ama bazısı tüp bebek ilaçları kullanıyo aşılama içinde, ben klomifen strat tarzı ilaçlara çabuk tepki veriyorum, yumurtlarım gelişiyo yani. Ama arkadaşım sgk karşılamasına rağmen 2 siklusluk ilaç almıştı yaklaşık 1000 tl'yi bulmuştu.

cnm tşk ederim yardımcı olduğun için.umarım birgün anne oluruz artık bebek videolarına bakarak ağlamaktan yoruldum inan.çok zoruma gidiyor.11 tane yiğenim var ve onlara bakarken içim acıyor.ailede sadece benim çocuğum yok.bu çok kötü

iyi sabırlısın..cyclo düzenliyo dimi adeti?bana 3 kutu vermişti bi doktor,1 kutusunu anca içmiştim ama gecikme yapmamıştı bende:) canım inşallah pozitifi görürsün bu sefer..

canım benim hoşgeldin ne desek boş gelir sana öncelikle bol bol dua et eşinle iletişimde sorun var sanırım Allah yardımcın olsun bak ne dieyceğim fikrinin değişmesini istediğin kişini yüzüne karşı içinde TEBBET SURESİ ni okursan o kişini gönlündeki buzlar eririmiş aklına yatarsa dene bitanem bizler de neler yaşadık bebek sorunu adı altında bir çok sorun var inan..

bu duyhuyu çok iyi biliyorum naıl acı verir bilirim ...

tşk ederim hoşbulduk:) cnm önerin için denerim dediğini.inan hayatımda yaşamam yaşarsam da bitiririm dediğim bir çok şey yaşıyorum ama bitmiyor.en azından bir bebeğim olsa inan sabaha kadar tek başıma ağlıyorum hergün bu çok ağırıma gidiyor.şimdi laf arasında yine aşılamadan bahsettim bağırıp maç seyretmeye gitti diğer odaya Allah kimseye yaşatmasın bunları

Allah yardımcın olsun umarım bunca uğraşın sonunda annelik duygusunu yaşatır sana rabbim.benimde ağustosta 4 yıl bitecek:)

şimdi ben hikayemi yazarsam sen yeni gelin sayılırsı şükredersin haline ben 7 yıllık evliyim yanii seni gelin olduğun günler hüngür hüngür ağlıyordum ben yaaa 2 gebelik geçirdim ana hala buynum bükük üstelik evlatlık alma lafları başladı artık etrafta

Canım kendini çok üzüyosun anladığım kadarıyla, bence öncelikle eşinii arkana almaya onun seninde yanında olmasını sağla canım benim, hayat çok zor gerçekten, hepimiz zaman zaman eşlerimizle bebek yüzünde tartışmışızdır, hatta ve hatta bu bazen öyle büyür ki aradaki iletişimi sosyal yaşantıyı, cinsel yaşantıyı çıkmaza sokabilir. Ama bence öncelikle eşinle aranızdaki sorunu çözmeye çalışın tatlım, sonra da çaktırmadan sen tedavine devam edersin. Bak gör çok üstüne gitmediğin zaman herşey yoluna girmeye başlıcak. umarım bebeğin de en kısa zamanda gelir kendiliğinden canım, kayınvalidenlere de kapak olur, töööbe töööbe.... kusura bakma kızdım çok kayınvalidenlere, onlara neymiş sizin bebeğinizden anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…