aslında çoğunuz sanslısınız çünkü hem 4 yıldan beri çocuğum olmuyor hem eşimin umrunda değil hemde istemiyor vs vs ....her ay regl olduğumda banyoda sabaha kadar ağlıyorum ve arkamdan bir ses geliyor ''sus artık başım ağrıdı'' diye bu o kadar acı verici ki.ayrılmak istedim olmadı ve şuan yaşım ilerliyor etrafımda herkesin bebeği var ama ben sadece içim kan ağlayarak tek başıma savaşııyorum daha doğrusu savaşıyordum umudum bitene kadar.artık gücümde kalmadı.en azından eşiniz yanınızda ve destek oluyor.onun için bile umut etmek gerekir.
Kızlar bende hala adet olamadım test yapmaya korkuyorum negatıfı gormek benı cok sarsıyo adetı beklemek daha mantıklı Allahım ne olursun hamıle degılsem daha fazla umutlandırma benı en azından asılamaya baslayalım
Kizlar hepinize tekrar selam,
Melodicim yazmis bana cepten "transferimi oldum eve geldim simdi minnosum benimle herkese cok selam"yazmis hersey yolunda gitmis belliki bu defa melodi icin cok umutluyum olacak bence hayirlisysa olsun insallah....
Lee cnm ne desem ki bilmem!guclu kadinsin seviyorum senin bu halini uzer ama perisan etmez bunu biliyorum.
canım ben miladımı unuttum yaaa....hep başkalarının olacak ben böyle kalacakmışım gibi hissediyorum..şimdi en yakın arkadaşımın iğnelerini yapıyorum o bana ultrason resimlerini gösteriyo falan..onun için ayrı sevincim de kendimi duvardan duvara vurasım geliyo ne yala söyliim..umut vardır muhakkak..inşallah banada uğrar:)
5-6 ay önce zorla doktora gittik eşimde sorun yok benimde tüplerden biri kapalıydı ama iğneli filmle açıldı.bugüne kadar hala hamile kalmadım.ve doktorada tekrar gidemedim.umudum kalmadı olmaz artık
Hepimizin bi miladı var anlaşılan, walla benim arkadaşlar patır patır çocuk yapmaya başladı, ya hamile ya da çoktaaaaa doğurdu da yaşına girdi hepsi, hatta 2.ye hamile kalan bir iki kişi bile var. Heygidim heeeeyyyyyy. Geçen kadınlar gününde liseden arkadaşım aradı, seninde kadınlar günün kutlu olsun diye geyik yaparken artık benim anneler günümüde kutlicaksın şekerim demez mi :) erzincanda kızcaaaz çok uzun zamandır görüşemiyoduk meğer doğurmuş çatır çatır. Hem de benden 1.5 sene sonra evlenmişti. Aynı sene evlendiğimiz bir arkadaşım daha vardı, ben 2011 eylül ekim gibi bebeğimi kucağıma almak istiyorum der dururdu, wallada aldı billada aldı, şimdi öok şeker bi kızı var.... Sonra en son ben istanbulda yumurta toplatmayla uğraşırken yine liseden canım arkadaşım aradı, müjde ben hamileyim dedi.... hem de 15 haftalık.... daha ne hikayeler anlatsam roman olur, insan bu kadar da denk gelir mi der. Walla gözüme gözüme giriyo hamileler, bebekler :) :) Hayır asla kıskanmıyorum kimseyi, Allahde hepsini mutlu etsin evlatlarıla sağlıkla... Ama bize de nasip etsin yahu hayırlısıyla, walla ağzımdan sular aka aka bakıyorum bebeklere, hamilelere, bebek kıyafetlerine... Hatta kendimi zor tutuyorum bir iki şey almamak için... İçim cız ediyo. Beni en iyi siz anlarsınız. Bazen delimiyim neyim diyorum bebek severken gözlerim yaşarıyo, çakırmamaya çalışıyorum ama... İçim şişti yine, Allahım bize de nasip et artık birer evlat hayırlısıyla nooooluuur
ee iyi ya en azından doktora gitmiş..ya sorun onda olsaydıda hiç bilemeseydiniz..sen klomen çatlatma iğnesi falan kullandınmı?
git bi doktora güzelce anlat durumu 6 kereye kadar kullanılıyo bu klomen.okumuşsundur zaten..bi dene ne çıkar ki...kocan duymaz bile..çaktırmadan hamile kalırsın:))) sonrasını o zaman düşünürsün..başla bi yerden..nerde oturuyosunuz bu arada?
piraye_84 sen ne kadarlık evlisin?tedavi gördün mü
aa ne güzel....kaçıydı adet tarihin? inşallah hamilesindir canım...test yap rahatlaaaa:)))))))))
Canım 4 yıl olmak üzere, ağustosta 4 yıl biticek :) tedavi görmem mi, zaten ben de pko var. Üstüne bir de endo çıktı, nur topu gibi 2 tane endom var :) eşimde varikosel morfoloji ve hareket sorunu var. İşte böle. 3 ay klomen tedavisi sonra rahim filmi sonra bir başarısız aşılama, şimdi de tüp bebek. 1,5 seneyi geçti bebek mücadelemiz. Allah daha çok aratmasın
evliliğim ilk yılında dış gebelik yaşadım ve klomende kullandım ama yok olmadı.eşim doktora göndermiyor gidersem sağlık msjı geliyor haberi olur özelede gidemem maddiyattan dolayı çünkü eşim bizim evimizle kendi ailesinin evinin geçiminide yapıyor onun için ailesi eşime çocuk yapma diyor tüm sorunumuz bu zaten.aşılama ortalama ne kadar biliyor musun?
Canım ben ilaçlar hariç aşılama için1000 tl vermiştim özele, sgk anlaşması yok gittiğim yerin. Ama yaşadığım yerde bi arkadaşım yaptırdı 350 tl'ye sgk anlaşması olan bi yere, bölelikle ilaçlarını da ucuza temin etmiş oldu. Ben aşılama için sadece femara diye bi ilaç kullanmuştım 15o tl civarı, bir de 80 tlcivarında çatlatma iğnesi vardı o kadar. Ama bazısı tüp bebek ilaçları kullanıyo aşılama içinde, ben klomifen strat tarzı ilaçlara çabuk tepki veriyorum, yumurtlarım gelişiyo yani. Ama arkadaşım sgk karşılamasına rağmen 2 siklusluk ilaç almıştı yaklaşık 1000 tl'yi bulmuştu.
3 4 gun gectı daha canım beklıycem bıraz daha negatıfı gormek sarsıyo benı tabı herkes gıbı bu ay cabuk gelsınde asılamaya baslıyayım dedım ama gecıktı ıste hatırlarsın belkı cyclo kullandım bu ay belkı o yapmıstır dıye umutlandırmıyorum kendımı bıraz daha sabredıp beklıycem
malesef benim eşim farklı biraz o hiç değişmeyecek en azından ailesi yaşadığı sürece bu imkansız.ben görücü usulü evlendim ve evin tek oğlu.ailesiyle sorun yaşadık onlarda benden ayrılması için baskı yapıyor ve çocuk yapma diyor kısacası daha sayamayacağım bir çok sey var.doktora bile göndermiyor beni umudum tükendi artık
cnm tşk ederim yardımcı olduğun için.umarım birgün anne oluruz artık bebek videolarına bakarak ağlamaktan yoruldum inan.çok zoruma gidiyor.11 tane yiğenim var ve onlara bakarken içim acıyor.ailede sadece benim çocuğum yok.bu çok kötü
canım benim hoşgeldin ne desek boş gelir sana öncelikle bol bol dua et eşinle iletişimde sorun var sanırım Allah yardımcın olsun bak ne dieyceğim fikrinin değişmesini istediğin kişini yüzüne karşı içinde TEBBET SURESİ ni okursan o kişini gönlündeki buzlar eririmiş aklına yatarsa dene bitanem bizler de neler yaşadık bebek sorunu adı altında bir çok sorun var inan..
Allah yardımcın olsun umarım bunca uğraşın sonunda annelik duygusunu yaşatır sana rabbim.benimde ağustosta 4 yıl bitecek:)
cnm tşk ederim yardımcı olduğun için.umarım birgün anne oluruz artık bebek videolarına bakarak ağlamaktan yoruldum inan.çok zoruma gidiyor.11 tane yiğenim var ve onlara bakarken içim acıyor.ailede sadece benim çocuğum yok.bu çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?