Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kusur değil gerçek:)ama yok olmuyor.hepinize tşk ederim inanın yanımdakiler bu kadar destek olmamıştı.Allah razıolsun hepinizden

kızlar selam bu gün tüp bebek için izin durumlarını müdür beyle konuştum yani ara ara olamayacağımı söyledim bu 3. oluyo utanıyorum adamda bana ne dese beğenirsiniz yuvadan evlatlık almayı düşünmüyormusunuz tuldum biliyormusunuz tutuldum kalakaldım öyle ben bu okula geldiğimde 2 aylık gelindim şimdi bak sadece bizim sorununmuz yok diyebildim mahremim kalmadı eşim abartma kulak arkası et diyor ama ben yerin dibine geçtim hala nasıl ağlamadan duruyorum bilmem o cümle kulaklarımdan gitmiyo sanırım yaş kalmadı gözlerimde bir meçhule doğru gidiyorum sonum ne olacak bakalım.

iyi sabırlısın..cyclo düzenliyo dimi adeti?bana 3 kutu vermişti bi doktor,1 kutusunu anca içmiştim ama gecikme yapmamıştı bende:) canım inşallah pozitifi görürsün bu sefer..
ınsallah canım Rabbım hepımıze nasıp etsın ıcım ıcımı kemırıyo aslında ama beklıycem soz verdım kendıme 2 gun daha olmazsam yaparım testı

kusur değil gerçek:)ama yok olmuyor.hepinize tşk ederim inanın yanımdakiler bu kadar destek olmamıştı.Allah razıolsun hepinizden

yaa haddim değil susayım diyorum ama bir insanı annelikten ancak Allah mahrum bırakır ..onlara ne ya nasıl karışıyolar aklım almıyo böyle aileler pırtladımı bu olaylarda nevrim döner..benimkilerde oturmuşlar tüm aile kayınpeder kayınbiraderler görümceler dahil haydi artık bunlara diyelim tüp yapsınlar kararı almışlar.ayy biz hiç bilmiyoduk kör cahildik dr.yolu tutmamıştık...öfff bak nasıl sinir oldum yine..ailelerin böyle olaylardaki tek rolü kızım,oğlum üzülmeyin inş. olur neye ihtiyacınız olursa ,sıkıntınız olursa biz her şeye hazırız demek bu kadar ya bu kadar..ay arkadaşım kusura bakma zaten doluydum kendiminkilerin sinirine seninkileride ipe dizdim..üzülme dediğim gibi dua et inanAllah merhamet verir eşine de senin nasıl üzüldüğünü görür.dediğim gibi eşini seviyosan eğer kendisinden bir çocuğun olsun istiyosan bitkisel şeyler dene ek olarak eczaneden klomen al ucuz bişeydi sanırım.seninde benim gibi tüpte problem varmış adaçayı aslanpençesi civanperçem ive çobançantasını al aktardan sabah ikisini akşam ikisini demle iç(tadı kötü ılıt bir kerede iç)bal arısütü polen al ye her sabah.eşine çaktırmadan tv izlerken badem ceviziçi filan yedirbirde eşini kendi tarafına çekmeye çalış ama bebek fikrini bir ara hiç ona açma veya yanında ağlma ne kadar çok söylersen o sen istediğin için o kadar soğur bu fikirden.bir müddet aranızı düzeltmek sevginizi arttırmak için zaman harcayın bildiğin cilveleşin:)bak ciddiyim benim en yakın arkadaşımın eşi bu dünyaya çocuk getirilmez diye tutturmuştu tüp yaptırdık eşiyle yani tecribeyle sabittir.şöyle bir zaman o ne isterse o olsun tatlı tatlı muhabbet edin onun sevdiği şeyleri hazırla filan mutlaka yapıyosundur ama daha çok yap gözüne sok:)))inan oda düzelecektir birde çok dua et..herşey daha güzel olsun cnm inş. sıkıldıkça gel burda yaz bizi ancak kendimiz gibiler anlar...(ayyy ne yazdım ne yazdım bendeki çene var ya:))

yaa akıl değil izin istedim deseydin töbee yaa..eğer istersek onuda yaparız ..millette ne çok akıl var arkadaş dağıt dağıt bitmiyo.boşver cnm sen 'biz kendi çocuğumuz için uğraşıyoruz çocuğumuza kardeş olarakta yuvadan düşünürüz sonra' deseydein..yeterince ağlıyoruz herşey için boşuna ağlama böyle dengesizlere .üzme kendini ..

kızlar ya benim 4 günüm geçti korunuyoruz hamilelikten değildir de kesin kist oldu bu ayda kalıcak tedavi öff yaaa keşke geçen ay hsg belli olsaydı da d.khapı içseydim

Walla badecim çok haklısın, millette ağız var diye akılda var zannediyo habire konuşuyo habire konuşuyo....bende bişi moktan anlamayan insanların bize ahkam kesmesine dayanamıyorum. yok şöyle yap yok böle yap, aynı şeyi kırk kere sormacalar falan. Yaaa kardeşim bırak bu işleri. Anlamıyosan kafa patlatma benim için habire soru sorup durma. Ben geçen ablama patladım öle... böle acıklı acıklı soru sorup duruyodu en sonunda patladım, aynı şeyi kırk kere soruyosun bi mokta anlamyıyosun sorup durma akıl verip durma dedim. Sonradan da üzüldüm, başkalarının acısı kızdan çıktı walla ama işe yaradı artık kimse üstüme gelmiyo :) Zor valla işimiz kendi derdimizle mi uğraşalım eleleme laf mı anlatalım. Millet destek olcak yerde köstek olmaya bayılıyı. Delirtiyolar beni yaaaa, delirtiyolar

kızlar ya benim 4 günüm geçti korunuyoruz hamilelikten değildir de kesin kist oldu bu ayda kalıcak tedavi öff yaaa keşke geçen ay hsg belli olsaydı da d.khapı içseydim

Canım şimdi tabloma baktımda benimde hsg çekildiğim ay reglim 3 gün gecikmiş. Korkma kist falan yoktur. Bir de stres yapıyoruz tabi, benim de tam tedavi öncesi başıma gelmeyen kalmamıştı hatırlarsan, ömrümde ilk defa stresten mantar bile olmuştum o kadar yani. Rahat ol canım ve civanperçemi iç günde iki fincan. Gelir merak etme. Korunuyoruz dediğin için hamilelik üzerinde durmadım canım :)

al benden de o kadar geçen görümce yaa tüp yapsanıa diyo bende (ölsem söylemem )hayırlısı daha gitmedik dr.a diyorum filan .yaa uğraşma artık kendiliğinden olmuyo olsada düşüyo tüp yap hemen olsun dedi.yani kesin oluyo zannediyo kadın hani bebek 9 aylık filan mı transfer ediliyo zannetti bilmiyorum % 100 oluyo ona kalırsa.neyin ne olduğundan haberi yok şunu yap bunu yap e yap dediğin şeyden haberin yok o nolucak pıtırcık diyesim var:)olan ablalara oluyo bu arada benimde çok çemkirmişliğim vardır garibanlara.geçen bir ablamın 6 yıl olmadı almış kuzucuğumu hadi teyzeye dua edelim bebeği olsun diye bir çemkirdim arkamdan et ediyosan ebn hergün bu fikirle dolanmaktan sıkıldım ferahlamaya geliyorum yine aklıma soktun filan diye:))aldım kuzumu gittim mutfakta oturdum kaldı garibim öylece:))

Son düzenleme:

inş. öyledir cnm ya vallahi stres oldum.gelmiyo kıymetlimis:)))artık hayırlısı.. olur bu ay inş..olmasada bir ay daha avare avare dolanıcam...

canlarım günaydın herkeze

iyi dileklerinizden dolayı hepinize teker teker çok teşekkür ederim.
Pirayecimin dediği gibi herkezin bir miladı var gerçekten , zamanı gelmeden hiç bişey olmuyor , bize düşen sabır etmek , şükretmek.
Önceki topiğimizde bir ara öyle bir durum olmuşduki kimse sonuç alamıyordu , bu topiği açtık çok şükür herkez sırayla sonuçları almaya başladı ve böyle devam edecek buna gönülden inanıyorum , kolay zamanlar değil , zor zamanlar geçiriyoruz yaşamayan bilmiyor , inanın bu endişeyle hamile kalınca ,deww in dediği gibi farklı bir boyuta geçiyorsun endişeler artıyor , mutluluğu bile farklı yaşıyorsun herzaman daha temkinli , kocam bana herzaman biraz rahat bırak üzerine gitme dedikçe ben daha çok sarıldım evet onlara bile bazen basit geliyor , kızlar ne olur yılmayın ,geleceğin en güzel anneleriyiz biz.

deww cim ya gerçekden bu hizde çok garip her kontrole gittiğimde rahatlama ilk 10 dk oluyor sonra hep böylemi şöylemi olur sorular sorular geçicek değil mi bunlar .Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
sen nasılsın kayracık nasıl nasıl bakalım , bulantıların hafifledimi canım ? kiloda ne durumdasın ? ben şimdiden 2 kg kadar geri aldım

kızlar benden bir başka haber ise bu ay sonu itibariyle işden ayrılıyorum , aslında niyetim gidebildiği yere kadar devam etmekde ama benim müşterimin durgunluğu , patronun yeni müşteri ye başlamak istemesi falan derken patronla karşılıklı konuşmamız sonucunda ayrılma kararı aldım , herşeyin hayırlısı ,10 senenin sonunda evde olmak belki zor olucak ama bebiş için herşeye değer .

melodinin transferi olmuş , bebişi onunla şimdi sıkı sıkı tutunsun anneciğine , 9 ayın sonuna kadar bebişi onunla olucak inşallah.

hayırlısı olsun cnm sen bebeişinle dinlen onu büyüt misler gibi her anı daha iyi yaşarsın ..doğduktan sonra uygun olursan başlarsın yine çalışmaya ..bebeişin senin le, sağlığınız yerinde ya geriden herşey gelir merak etme cnm..

canım ya ah bu stres yok mu gözü çıksın , beklenti var ya inadına olmaz , biraz rahat bırak kendini şıp diye gelir , bak pirayenin de her ya bişey çıkıyordu stresden ama sonrası çorap söküğü gibi geldi , inşallah bebişininde güzel haberlerini alıcak bu ay , sizinkilerde aynen böyle olucak merak etme.

evet stresten oluyo cnm doğru söylüyosun dün ağrım vardı kasıklarımda eşim akşam geldi dr. şu bu konuştuk beni aldı bir heyecan kasık ağrısı filan hoop kesildi:)artık hayrılısı ne diyeyim elimde değil işte bir an önce başlayayım istiyorum...

............................................................

Son düzenleme:

Canım benim hakkınızda hayırlısı, bizler için öncelikli olan şey bebeklerimiz. Onları kolay elde etmedik, her ne pahasına olursa olsun onları dünyaya getirmek için bütün çabalarımız. İş olmuyosa da boşver gitsin. Sen bebeğinle olmanın tadını çıkart canım. Hele bi doğsun minnoşumuz azcık büyüsün bakarsın y,ne kendine uygun bir iş. İstanbulda olanak daha fazla, mutlaka daha sonra gönlüne göre bulursun, ya da bakarsın hoşuna gider ev hanımlığı terfi edersin ev hanımlığına :) :) walla maddi beklenti olmasa çalışmakta hiç gözüm yokta şimdi bırak işi deseler bırakırım ama şu maddi sorumluluk yok mu!!! ah ahhhh walla hep evde oturup o gün senin bu gün benim, yok o dernek senin bu dernek benim gezmek istemişimdir, evde pastalar börekler falan... gelsin misafirin biri gitsin biri.... Walla bir anda evde oturma işi acayip cazip geldi tatlım. Bak gör evde oturmak sana da çok iyi gelicek canım, hem yazda geliyo ooohhh misss gibi stresten uzak... Keyfini çıkart meleğinin hamileliğinin.

Endise malesef ki benim yakami hic birakmiyor bir gun super olumluyum diger gun rahime bicak saplanir gibi bir agri giriyor endise ve kuruntudan yorgun dusuyorum elde degil ama pirayede yazmis kolay degil ne bedeller odedik bu duruma gelebilmek icin hakli olarak normal yolla hamile kalan annelerden daha cok oluyor kuruntularimiz...insallah sorun olmayacak hepimizin bebeklerimizi saglikla kucagimiza alacagiz...Ben 5,5 hafta oluyorum artik kismetse 2 kilo almisim cnm ama biliyorsun ben uzun sure yemek yiyemedim son 1 aydir guzel yiyorum ve hemen almisim kilo,kiloyu dert etme yeterki bebiton guzel beslensin nasil olsa verilir kiolar...

Badezuzum cnm regli gecikmesi kist belirtisi olmayabiliyor bazen benim kistim oldugu zamanlar aksine erken geldi reglim ve saril saril akiyordu yani hemen uzme canini derim....

yıkılmadımmm ayaktayım... böyle bir şarkı vardı sanırım) evet dolu dolu 8 yıl oldu allaha şükür ben arada diplere vursamda hacı yatmaz gibi kendimi doğrultmaya çalışıyorum...yoksa psikologların kapısını aşındırıyor olurdum):-(((
kızlar ,dün çivi çiviyi söker dedim çarşıda şöyle bir turladıktan sonra arkadaşıma 8 aylık çok şeker bir oğlu var onu sevmeye gittim.o da benim için çıldırıyor) neyse bende keyifler yerinde moralim düzeldi akşam eve geldim.o arada ablam aradı konuşurken kardeşimin 2. çocuklarını beklediklerini ağzından kaçırı verdi ve ben 4 aylık olmuş yeni öğreniyorum. neden benim bu güzel olaydan yeni haberim oluyor diye sordum.hiç kötü niyetlerinin olmadığını sadece tedavi esnasında üzülmemem için söylemediklerini falan söyledi.ben bunun için tedavi oluyorum ya... aklım almıyor nasıl üzülürüm ben asıl bana söylemedikleri için kendimi çok kötü hissetmeme neden oldular..arkasından kardeşimi aradım nasılsınız falan dedim bana bebekten hiç bahsetmedi ve bende bu konuda birşey söylemedim.o arada eşim geldi ben tlf.nu kapattım.kardeşim 2. bebeklerini bekliyorlarmış ve 4 aylık olmuş benden saklıyorlar dedim ve koptum hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım neden benden saklıyorlar.biliyorum kötü niyetleri yok ama benden saklamaları kendimi kötü hissetmeme neden oldu.:-(( demekki benim yıllarca çocuk sahibi olmak için çaba göstermem karşımdaki hamile kalan çocuk sahibi olan kişilere nasıl bir izlenim uyandırıyorsam artık.kardeşim bile bana eşinin hamile olduğunu söyleyemiyor.oysa eş ve dostlerımdan birinin bebek beklediği haberi inın beni çok mutlu ediyor.onların adına allaha şükür ediyorum bizler gibi yıllarca aramadan çocuklarına kavuşuyorlar.beni ancak sizler anlarsınız diye ağlaya ağlaya bunu yazıyorum.çünkü;beni sizler anlıyorsunuzdur.kusura bakmayın sizlerin moralini bozmak istemezdim....

Lee canım benim inan gözümde yaşlarla okudum yazdıklarını ve bana hiç yabancı gelmedi anlattıkların, henüz 1.5 yıl olmasına rağmen bebek arayışlarımız benzer şeyleri ben de yaşıyorum, inanırmısın üzülürüm diye bebek mevlüdüne bile çağırmadılar beni. Eşimin dayısı yeni bebek sahibi oldu, onlar istanbulda fotoğrafını yolluyorlar eşimin annesine babasına falan tembihliyorlarmış sakın Şule görmesin diye... Bumudur yaaaa, bizleri üzmemek için aldıkları önlem bumudur yani. Anlamak mümkün değil, ne diiiim ki, kötü niyetleri yoktur eminim ama zerre kadar bize anlamadıklarına da eminim. Zerre kadar! ne desem boş, üzülme demekte çok yersiz olacak. Lütfen kendine dikkat et tamam mı ve çok şanslı olduğunu da unutma çünkü anladığım kadarıyla eşin sana aşık ve çok değer veriyo. İyiki böle bi eşin var birbirinize tutunun sıkı sıkı.Bebeğiniz de gelicek en kısa zamanda inan canım.

Gulem adet oldum en sonunda ben zaten hamıle oldugumu hıc dusunmemıstıme gelsın artık asılama tedavısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…