Canım kendini çok üzüyosun anladığım kadarıyla, bence öncelikle eşinii arkana almaya onun seninde yanında olmasını sağla canım benim, hayat çok zor gerçekten, hepimiz zaman zaman eşlerimizle bebek yüzünde tartışmışızdır, hatta ve hatta bu bazen öyle büyür ki aradaki iletişimi sosyal yaşantıyı, cinsel yaşantıyı çıkmaza sokabilir. Ama bence öncelikle eşinle aranızdaki sorunu çözmeye çalışın tatlım, sonra da çaktırmadan sen tedavine devam edersin. Bak gör çok üstüne gitmediğin zaman herşey yoluna girmeye başlıcak. umarım bebeğin de en kısa zamanda gelir kendiliğinden canım, kayınvalidenlere de kapak olur, töööbe töööbe.... kusura bakma kızdım çok kayınvalidenlere, onlara neymiş sizin bebeğinizden anlamadım gitti
ınsallah canım Rabbım hepımıze nasıp etsın ıcım ıcımı kemırıyo aslında ama beklıycem soz verdım kendıme 2 gun daha olmazsam yaparım testıiyi sabırlısın..cyclo düzenliyo dimi adeti?bana 3 kutu vermişti bi doktor,1 kutusunu anca içmiştim ama gecikme yapmamıştı bende:) canım inşallah pozitifi görürsün bu sefer..
kusur değil gerçek:)ama yok olmuyor.hepinize tşk ederim inanın yanımdakiler bu kadar destek olmamıştı.Allah razıolsun hepinizden
kızlar selam bu gün tüp bebek için izin durumlarını müdür beyle konuştum yani ara ara olamayacağımı söyledim bu 3. oluyo utanıyorum adamda bana ne dese beğenirsiniz yuvadan evlatlık almayı düşünmüyormusunuz tuldum biliyormusunuz tutuldum kalakaldım öyle ben bu okula geldiğimde 2 aylık gelindim şimdi bak sadece bizim sorununmuz yok diyebildim mahremim kalmadı eşim abartma kulak arkası et diyor ama ben yerin dibine geçtim hala nasıl ağlamadan duruyorum bilmem o cümle kulaklarımdan gitmiyo sanırım yaş kalmadı gözlerimde bir meçhule doğru gidiyorum sonum ne olacak bakalım.
yaa akıl değil izin istedim deseydin töbee yaa..eğer istersek onuda yaparız ..millette ne çok akıl var arkadaş dağıt dağıt bitmiyo.boşver cnm sen 'biz kendi çocuğumuz için uğraşıyoruz çocuğumuza kardeş olarakta yuvadan düşünürüz sonra' deseydein..yeterince ağlıyoruz herşey için boşuna ağlama böyle dengesizlere .üzme kendini ..
kızlar ya benim 4 günüm geçti korunuyoruz hamilelikten değildir de kesin kist oldu bu ayda kalıcak tedavi öff yaaa keşke geçen ay hsg belli olsaydı da d.khapı içseydim
Walla badecim çok haklısın, millette ağız var diye akılda var zannediyo habire konuşuyo habire konuşuyo....bende bişi moktan anlamayan insanların bize ahkam kesmesine dayanamıyorum. yok şöyle yap yok böle yap, aynı şeyi kırk kere sormacalar falan. Yaaa kardeşim bırak bu işleri. Anlamıyosan kafa patlatma benim için habire soru sorup durma. Ben geçen ablama patladım öle... böle acıklı acıklı soru sorup duruyodu en sonunda patladım, aynı şeyi kırk kere soruyosun bi mokta anlamyıyosun sorup durma akıl verip durma dedim. Sonradan da üzüldüm, başkalarının acısı kızdan çıktı walla ama işe yaradı artık kimse üstüme gelmiyo :) Zor valla işimiz kendi derdimizle mi uğraşalım eleleme laf mı anlatalım. Millet destek olcak yerde köstek olmaya bayılıyı. Delirtiyolar beni yaaaa, delirtiyolar
Canım şimdi tabloma baktımda benimde hsg çekildiğim ay reglim 3 gün gecikmiş. Korkma kist falan yoktur. Bir de stres yapıyoruz tabi, benim de tam tedavi öncesi başıma gelmeyen kalmamıştı hatırlarsan, ömrümde ilk defa stresten mantar bile olmuştum o kadar yani. Rahat ol canım ve civanperçemi iç günde iki fincan. Gelir merak etme. Korunuyoruz dediğin için hamilelik üzerinde durmadım canım :)
canlarım günaydın herkeze
iyi dileklerinizden dolayı hepinize teker teker çok teşekkür ederim.
Pirayecimin dediği gibi herkezin bir miladı var gerçekten , zamanı gelmeden hiç bişey olmuyor , bize düşen sabır etmek , şükretmek.
Önceki topiğimizde bir ara öyle bir durum olmuşduki kimse sonuç alamıyordu , bu topiği açtık çok şükür herkez sırayla sonuçları almaya başladı ve böyle devam edecek buna gönülden inanıyorum , kolay zamanlar değil , zor zamanlar geçiriyoruz yaşamayan bilmiyor , inanın bu endişeyle hamile kalınca ,deww in dediği gibi farklı bir boyuta geçiyorsun endişeler artıyor , mutluluğu bile farklı yaşıyorsun herzaman daha temkinli , kocam bana herzaman biraz rahat bırak üzerine gitme dedikçe ben daha çok sarıldım evet onlara bile bazen basit geliyor , kızlar ne olur yılmayın ,geleceğin en güzel anneleriyiz biz.
deww cim ya gerçekden bu hizde çok garip her kontrole gittiğimde rahatlama ilk 10 dk oluyor sonra hep böylemi şöylemi olur sorular sorular geçicek değil mi bunlar .Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
sen nasılsın kayracık nasıl nasıl bakalım , bulantıların hafifledimi canım ? kiloda ne durumdasın ? ben şimdiden 2 kg kadar geri aldım
kızlar benden bir başka haber ise bu ay sonu itibariyle işden ayrılıyorum , aslında niyetim gidebildiği yere kadar devam etmekde ama benim müşterimin durgunluğu , patronun yeni müşteri ye başlamak istemesi falan derken patronla karşılıklı konuşmamız sonucunda ayrılma kararı aldım , herşeyin hayırlısı ,10 senenin sonunda evde olmak belki zor olucak ama bebiş için herşeye değer .
melodinin transferi olmuş , bebişi onunla şimdi sıkı sıkı tutunsun anneciğine , 9 ayın sonuna kadar bebişi onunla olucak inşallah.
kızlar ya benim 4 günüm geçti korunuyoruz hamilelikten değildir de kesin kist oldu bu ayda kalıcak tedavi öff yaaa keşke geçen ay hsg belli olsaydı da d.khapı içseydim
canım ya ah bu stres yok mu gözü çıksın , beklenti var ya inadına olmaz , biraz rahat bırak kendini şıp diye gelir , bak pirayenin de her ya bişey çıkıyordu stresden ama sonrası çorap söküğü gibi geldi , inşallah bebişininde güzel haberlerini alıcak bu ay , sizinkilerde aynen böyle olucak merak etme.
Pirayecimin dediği gibi herkezin bir miladı var gerçekten , zamanı gelmeden hiç bişey olmuyor , bize düşen sabır etmek , şükretmek.
Önceki topiğimizde bir ara öyle bir durum olmuşduki kimse sonuç alamıyordu , bu topiği açtık çok şükür herkez sırayla sonuçları almaya başladı ve böyle devam edecek buna gönülden inanıyorum , kolay zamanlar değil , zor zamanlar geçiriyoruz yaşamayan bilmiyor , inanın bu endişeyle hamile kalınca ,deww in dediği gibi farklı bir boyuta geçiyorsun endişeler artıyor , mutluluğu bile farklı yaşıyorsun herzaman daha temkinli , kocam bana herzaman biraz rahat bırak üzerine gitme dedikçe ben daha çok sarıldım evet onlara bile bazen basit geliyor , kızlar ne olur yılmayın ,geleceğin en güzel anneleriyiz biz.
deww cim ya gerçekden bu hizde çok garip her kontrole gittiğimde rahatlama ilk 10 dk oluyor sonra hep böylemi şöylemi olur sorular sorular geçicek değil mi bunlar .Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
sen nasılsın kayracık nasıl nasıl bakalım , bulantıların hafifledimi canım ? kiloda ne durumdasın ? ben şimdiden 2 kg kadar geri aldım
kızlar benden bir başka haber ise bu ay sonu itibariyle işden ayrılıyorum , aslında niyetim gidebildiği yere kadar devam etmekde ama benim müşterimin durgunluğu , patronun yeni müşteri ye başlamak istemesi falan derken patronla karşılıklı konuşmamız sonucunda ayrılma kararı aldım , herşeyin hayırlısı ,10 senenin sonunda evde olmak belki zor olucak ama bebiş için herşeye değer .
melodinin transferi olmuş , bebişi onunla şimdi sıkı sıkı tutunsun anneciğine , 9 ayın sonuna kadar bebişi onunla olucak inşallah.
lee; canım iyi olduğunu biliyorum,sen yılacak yıkılacak bi kadın değilsin...ve harika bi anne olacaksın bundan eminim..bu yüzden sana teselli edecek şeyler yazmıyorum..eklediğin yazıyı okudum dr.timur gürganı eşim not etmiş bi keresinde burayı düşünelim bu adam işi biliyo demişti..tv de izlemiş..hergün yeni yeni şeyler çıkıyo.ve ulaşılır hale geliyo bizim için.bende co-kültüre takmıştım bi ara.sonra embriyoların çizilmesi durumu var biliyosun..bizim merkezimizde bunlar yapılıyomu bilmiyorum ama belliki küçücük bi püf noktası var bu işin..bunların üzerine gidilmesi çok önemli ve biz doktorunu bulamadık canım bu işin..tabii hayatta herşey kader kısmet..ötesi yok gerçekten buna inanıyorum..güzel şeyler olacak canım bunada inanıyorum...
yıkılmadımmm ayaktayım... böyle bir şarkı vardı sanırım) evet dolu dolu 8 yıl oldu allaha şükür ben arada diplere vursamda hacı yatmaz gibi kendimi doğrultmaya çalışıyorum...yoksa psikologların kapısını aşındırıyor olurdum ):-(((
kızlar ,dün çivi çiviyi söker dedim çarşıda şöyle bir turladıktan sonra arkadaşıma 8 aylık çok şeker bir oğlu var onu sevmeye gittim.o da benim için çıldırıyor) neyse bende keyifler yerinde moralim düzeldi akşam eve geldim.o arada ablam aradı konuşurken kardeşimin 2. çocuklarını beklediklerini ağzından kaçırı verdi ve ben 4 aylık olmuş yeni öğreniyorum. neden benim bu güzel olaydan yeni haberim oluyor diye sordum.hiç kötü niyetlerinin olmadığını sadece tedavi esnasında üzülmemem için söylemediklerini falan söyledi.ben bunun için tedavi oluyorum ya... aklım almıyor nasıl üzülürüm ben asıl bana söylemedikleri için kendimi çok kötü hissetmeme neden oldular..arkasından kardeşimi aradım nasılsınız falan dedim bana bebekten hiç bahsetmedi ve bende bu konuda birşey söylemedim.o arada eşim geldi ben tlf.nu kapattım.kardeşim 2. bebeklerini bekliyorlarmış ve 4 aylık olmuş benden saklıyorlar dedim ve koptum hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım neden benden saklıyorlar.biliyorum kötü niyetleri yok ama benden saklamaları kendimi kötü hissetmeme neden oldu.:-(( demekki benim yıllarca çocuk sahibi olmak için çaba göstermem karşımdaki hamile kalan çocuk sahibi olan kişilere nasıl bir izlenim uyandırıyorsam artık.kardeşim bile bana eşinin hamile olduğunu söyleyemiyor.oysa eş ve dostlerımdan birinin bebek beklediği haberi inın beni çok mutlu ediyor.onların adına allaha şükür ediyorum bizler gibi yıllarca aramadan çocuklarına kavuşuyorlar.beni ancak sizler anlarsınız diye ağlaya ağlaya bunu yazıyorum.çünkü;beni sizler anlıyorsunuzdur.kusura bakmayın sizlerin moralini bozmak istemezdim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?