ben geldim vee tedaviye başladım:)kist yokmuş benim asi kuku evde adet olmayı sevmiyo dr.da muayenedeyken bir kanama bir kanama yer gök battı görseniz tam rezaletti :))neyse hadi bakalım kızlar dualarınızda beni de eksik etmeyin bende başlıyorum hayırlısyla nisan ayı uğurlu gelsin hepimize inş. ALLAH hepimize sağlıklı hayırlı akıllı uslu evlatlar nasip etsin önce göbişlerimiz sonrada kucaklarımız dolsun inş.artık topicte herkes sağlıkla yavrularına kavuşsun anne olmayan kalmasın Allahım amin:) (bir çırpıda ne dua ettim:)) deneyimli arkiişler tavsiyelerinize açığım çok söz dinlerim ne derseniz yaparım vallahi:)
ben geldim vee tedaviye başladım:)kist yokmuş benim asi kuku evde adet olmayı sevmiyo dr.da muayenedeyken bir kanama bir kanama yer gök battı görseniz tam rezaletti :))neyse hadi bakalım kızlar dualarınızda beni de eksik etmeyin bende başlıyorum hayırlısyla nisan ayı uğurlu gelsin hepimize inş. ALLAH hepimize sağlıklı hayırlı akıllı uslu evlatlar nasip etsin önce göbişlerimiz sonrada kucaklarımız dolsun inş.artık topicte herkes sağlıkla yavrularına kavuşsun anne olmayan kalmasın Allahım amin:) (bir çırpıda ne dua ettim:)) deneyimli arkiişler tavsiyelerinize açığım çok söz dinlerim ne derseniz yaparım vallahi:)
Dedim ben sana kist yoktur diye dinle buyuk sozu :))) cok sevindim vallaha hayirlisi olsun tedavin insallah bol yumurtali bol embriyolu gunler goruruz :) ve harika bir transfer sonrasi gobecigin dolar dualarim seninle guzelim Nisan guzel bir ay bahar aylari zaten harika bence tedaviye baslamak icin...siraya dizildiniz vallaha tek tek hepiniz icin gonderiyorum iyi dileklerimi ve dualarimi.
Tavsiye konusunda vallaha ben yumurtalarim iyi elissin diye hergun yumurta yerdim simdi dusunuyorumda o donemde hamileyken ki gibi beslenmisim ozen gostermistim kendime ama oyle kurler filan hic icmedim oncesi dikkatli ve duzgun beslendim ve bol bol dinlendim ama bol bolda gezdim kafayi rahatlatmka cok onemli...
hadi bakalim....
Canım benim hadi gözün aydın hayırlı olsun inşallah. Şimdik sen nerde başlamıştın tedaviye, bir de tüp tedavisiydi dimi kesin aşılama falan değil, ayyyy napiiiim kafam karışıyo senin işlerde benim :) :) neye karar vermiştin canım sen şimdi :) ayyy utandım walla, sen benim yazdıklarımı okumuyomusun dicen bana
tamamdır cnm yazdım aklıma hepsini sağol canımcım:)Benden de sana taze taze tavsiyeler :) :) ben de yememe içmeme özen göstermiştim canım, ben yumurta yiyemediğim için bol bol peynir ve süt ile idare etmiştim. Bir de yoğurt. Doktor özellikle beslenmem için ısrarla bir tavsiyede bulunmamaıştı ama ben bir de hergün meyve yemiştim. Hİç aburcubur yok, asitli içecek yok ve bol bol elma kompostosu içmiştim. Bİr de taze badem fındık, kuru üzüm,erik ve kayısı :) bunları hala daha yiyorum. Bir de bu ay ananasa başladım :) DEWin tavsiyesiydi. Hergün bir dilim ananas ve kivim var. Bir de ben hala yumurta yiyemediğim için protein ihtiyacımı mercimekten falan almaya çalışıyorum. Bir de anlatmıştım ya ben çok gezmiştim İstanbul'da deli gibi hemde :) İşte böyle benim şimdilik söyleyeceklerim
sağol cnm başladık bakalım.. yaa dew hiç gelmedi kanamam dünden beri kesin kist oldu dedim.muayenede sökülmesinmi ayy rezil oldum ..tamam dediğim gibi söz dinliyorum bundan sonra:)her gün yumurta yiycem tamamdır cnm...bende çok severim bahar aylarını ağaçlar çiçek açıyo doğa canlanıyo inş. benimde bebeğim can bulur bende Allah nasip eder ..hepimize inşDedim ben sana kist yoktur diye dinle buyuk sozu :))) cok sevindim vallaha hayirlisi olsun tedavin insallah bol yumurtali bol embriyolu gunler goruruz :) ve harika bir transfer sonrasi gobecigin dolar dualarim seninle guzelim Nisan guzel bir ay bahar aylari zaten harika bence tedaviye baslamak icin...siraya dizildiniz vallaha tek tek hepiniz icin gonderiyorum iyi dileklerimi ve dualarimi.
Tavsiye konusunda vallaha ben yumurtalarim iyi elissin diye hergun yumurta yerdim simdi dusunuyorumda o donemde hamileyken ki gibi beslenmisim ozen gostermistim kendime ama oyle kurler filan hic icmedim oncesi dikkatli ve duzgun beslendim ve bol bol dinlendim ama bol bolda gezdim kafayi rahatlatmka cok onemli...
hadi bakalim....
yok ayol ben bile bazen karıştırıyorum ne yaptığımı:))))))))ben şimdi tüpe başladım canım brüksel tüp de..yücel karaman dr.cuum olur:)) bu akşam ilk iğnemi vurucam :)öyle işte
Ayyyy çok heycanlı, ufak bir hesaplama yaptımda bizim seninle transferlerimiz nerdeyse aynı zamanlarda olacak arada en fazla 1-2 gün oynayacak, İnşallah aynı zamanlarda vericez hamile haberimizi birbirimize. Ayyyy nasıl içim kıpır kıpır oldu bi anda, seninle ilk yazışmalarımızda hikayelerimiz birbirine çok benziyo diyoduk, morfoloji sorunu kistler falan. Baksana kadere transferlerimiz de aynı zamana denk gelcek nerdeyse. Ayyy ne bileyim ben bi anda heycanlandım işte, çok umutluyum ben çooooookkk hepimiz için, önce melodi verecek pozitif sonucu sonra sen ben derken arkamızdan gülem yetişecek hemen akabinde lee,bubuş ve cerenm patlatacak güzel haberi, ama son yazdığım 3'lünün normal yolla olacak bebekleri :) içime bunlar doğuyo walla ne yaşan söliiim. Hadi inşallah kızlar, bahar bize uğurlu gelsin... meleklerimiz 2012 bitmeden göbeklerimize girsin :) :) :)[/QUOTE
öyle oluyo dimi ayy bak benide heyecan bastı:))evet biz hep aynı şeyleri yaşıyoduk inş. aynı zamanlardada bu sıkıntımız son bulur cnm..benim fii tarihinde beraber tedaviye başladığım arkadaşlar 5 aylık hamilelerartık bizde katılırız hamişler kervanına inş.amiin cnm hepimiz sırayla verelim müjdeyi patır patır şişko kadın dolsun topic:))artık normal tüp aşılama takip nasıl oluyosa olsun herkesin bu hasreti bitsin inş. :)
Kizlar bir bir okudum yazdiklarinizi...lee ne diyeyim ki insanin ailesi en yakini tabi kotulugunu istemezler ama bazen insanin en yakinindaki bile kas yaparken goz cikartiyor...hala bende bitmedi bu muabbetler,gecen teyzem soyle dedi "dew bu son sansiydi diymi"dei sasirim yooooo olmasaydi tekrar deneyecektim dedim pazar gunude anneannem demez mi "dew amerikdaki doktorlara gittt ohhhh bakin imkansiz dediginiz seyi yaptilar"de dedi ben sok anneanne sen amerikdaki doktorlarin imkansiz dedigini nerden cikarttin dedm bilmem dior ya sabir cektim ailemden kimse benim amerikda tedavi oldgumu bilmiyor birtek annembabam biliyor yani anlayacaginiz bakis acilari insani uzen...eger allah muhafaza bizim gelin benden sonra degil benden once hamile kalaydi nelere maruz kalacaktim kimbilir???!!o yuzden gulem,lee,piraye,badezuzum,yeliz,zrd uzmeyin guzel caninizi hamile kaldiginizdada bitmez cevre baskisi ve laflar sozler...simdide tup bebekle hamile kalmanin verdii agirlikla bogusuyorum,laflarin arasinda sunlari duyuyirum benim yanimda donen. Muhabbet su bizimki tup bebk degil normal!afedersiniz anormaol olan kim?yani bitmez kizlar inanin bitmez onemli olan biz bunkardan kendimiz korumayi nasil ogrenecegiz?!!!bunu ogrenmeyi basarrsak bizden rahati yok..hepinizi sevgiyle kucakliyorum...
Ayyyy çok heycanlı, ufak bir hesaplama yaptımda bizim seninle transferlerimiz nerdeyse aynı zamanlarda olacak arada en fazla 1-2 gün oynayacak, İnşallah aynı zamanlarda vericez hamile haberimizi birbirimize. Ayyyy nasıl içim kıpır kıpır oldu bi anda, seninle ilk yazışmalarımızda hikayelerimiz birbirine çok benziyo diyoduk, morfoloji sorunu kistler falan. Baksana kadere transferlerimiz de aynı zamana denk gelcek nerdeyse. Ayyy ne bileyim ben bi anda heycanlandım işte, çok umutluyum ben çooooookkk hepimiz için, önce melodi verecek pozitif sonucu sonra sen ben derken arkamızdan gülem yetişecek hemen akabinde lee,bubuş ve cerenm patlatacak güzel haberi, ama son yazdığım 3'lünün normal yolla olacak bebekleri :) içime bunlar doğuyo walla ne yaşan söliiim. Hadi inşallah kızlar, bahar bize uğurlu gelsin... meleklerimiz 2012 bitmeden göbeklerimize girsin :) :) :)[/QUOTE
öyle oluyo dimi ayy bak benide heyecan bastı:))evet biz hep aynı şeyleri yaşıyoduk inş. aynı zamanlardada bu sıkıntımız son bulur cnm..benim fii tarihinde beraber tedaviye başladığım arkadaşlar 5 aylık hamilelerartık bizde katılırız hamişler kervanına inş.amiin cnm hepimiz sırayla verelim müjdeyi patır patır şişko kadın dolsun topic:))artık normal tüp aşılama takip nasıl oluyosa olsun herkesin bu hasreti bitsin inş. :)
badezuzum tedaviye başlamışsın hayırlı olsun canım, inşaallah baharla bebeğinize kavuşacaksınız.piraye ile arka arkaya transferiniz olacakmış arka arkayada hamile haberlerinizi alırız.melodi kesin hamile diyorum olumlu bakıyorum ona.allahın izniyle burada sevinç çığlıklarıyla haberini verecek bizlere) senin ve pirayenin moralleri maşallah yerinde hep böyle kalın ki bebişleriniz sizlere sıkı sıkı tutunsun.yaaaa kıyamam 3lü gruba benide eklemişsin ) çok sağol 40lı yaşlardayım artık. şu 3 aylık tedavide normal kalamadım.banada 3.tüpün yolu kesin gözüküyor zaten..ama ben de diğer 2 arkadaştan çok umutluyum hatta gülemi de bu gruba ekliyorum... ))
aslında hiç belli olmaz değilmi rabbim ol emrini vermişse tedaviye hiç gerek kalmaz ne iyi olurdu hepimiz için)) kendinizi fazla yormayın moral bozacak şeylere takılmayın POZİTİF OLUN eminim bebekler göbişinize konacak
canlarım hepinize çok teşekkür ederim..:)totom döndü kalbura yalnız :)dew canım şimdi ne çektiğini daha bir iyi anlıyorum gerçekten ..en zor kısmı bu olsa gerek yahu.neyse beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır demişler değil mi:)yarın sana mesaj atarım canım transferden sonra çok teşekkür ederim beni çok mutlu ettin :)
dediğniz gibi alkol koyup bastırıyorum artıkın ve yarın bir iğneci ayarlayıp evde yaptırıcam inşallah anneciğimde gelecek bir gün sonra oh kebap:)ama nete girmem yasak kızlar kociş yasak koydu ..bu konudan olabildiğince uzak durmam gerektiğini söylüyor ..kitap oku,dvd izle vs.. Kafanı bebek fikrinden uzaklaştır rahat geçir diyor bu sefer onu dinleyeceğim mecburen ..dew sana mesaj çekerim blgilendirim kuzum :)
pirayecimmm neyse ilacın ismini almışsın estrofem için mi bekletmişler seni bu kadar :)benim kullandığım ilaç epey bir kullanıcan canım hazır ol ..daha sonra gerek görürlerse bantta eklenebilir :)hayırlısı olsun heyecanlı bir dönem hepimiz için ..bebişler kaçmasın bu sfer:)
bedezuzum canım inşallah seninde hiçbir sorun çıkmadan tedavin başlar canım ..yazın göbüşler dolu olur inşallah :)
gülem yaa keşke burda olsan iğnelerimi yapardın ne güzel :)bu sfer doktoruna söyle versin sanada iğne ama takılma bu iğne olayına bu kadar ben geçen transferimde de oldum ..transfer günü başladım bir gün arayla oldum sonuç kocaman bir sıfır oldu ne yazık ki..
Olcak olduktan sonra oluyor hertürlü rahat ol sen canım..
Lee tatlım umarım mutlu haberi alırız senden güzelim allahım bebğini nasip etmiş olsun inşallah ..hiç gerek kalmaz tüpe müpe..:)bu arada ben israel beye sordum ama hastayı görmeden birşeyler söyleyemem demişti aslında biraz tersti o gün çokta yoğundu ama bana hep gülümseyerek anlatıyor birtakım şeyleri saolsun ..elektriğimiz tuttu sevgili doktorcuğumla :)inşallah gerek kalmaz ama olaki gerek duyulursa işinde başarılı bir doktor gerçekten ..
şimdilik benden bu kadar canlarım hepinizi öpüyorum sevgiyle kucaklıyorum inşallah mutlu haberlerle dönmek nasip olur hepimize :)
hadi gözün aydın..çok şükür:) bi anlatıyon ki görmüş kadar olduk hahahahaaa:)))))))))))
senin spermle yumurtayla derdin yok ben sana söyliiimmm tutturursun sennnn:)
şaka değil canım umutluyum senden,yüzümü kara çıkarma..
beslenme konusunda sana tavsiyede bulunacak en son kişi olabilirim ama ben eşim sayesinde düzenli besleniyorum..o olmasa yemek dahi yapmam ama günlük salatasını,kahvaltıda umurtasını yiyen bi adam olunca bende nasipleniyorum:) birde ceviz hiç masamdan eksik olmaz acayip düşkündür eşim..ben beslencem diye çok germe kendini derim..düzenli uyu beslen yeter..birazda rahat olmak lazım..
badezuzum tedaviye başlamışsın hayırlı olsun canım, inşaallah baharla bebeğinize kavuşacaksınız.piraye ile arka arkaya transferiniz olacakmış arka arkayada hamile haberlerinizi alırız.melodi kesin hamile diyorum olumlu bakıyorum ona.allahın izniyle burada sevinç çığlıklarıyla haberini verecek bizlere) senin ve pirayenin moralleri maşallah yerinde hep böyle kalın ki bebişleriniz sizlere sıkı sıkı tutunsun.yaaaa kıyamam 3lü gruba benide eklemişsin ) çok sağol 40lı yaşlardayım artık. şu 3 aylık tedavide normal kalamadım.banada 3.tüpün yolu kesin gözüküyor zaten..ama ben de diğer 2 arkadaştan çok umutluyum hatta gülemi de bu gruba ekliyorum... ))
aslında hiç belli olmaz değilmi rabbim ol emrini vermişse tedaviye hiç gerek kalmaz ne iyi olurdu hepimiz için)) kendinizi fazla yormayın moral bozacak şeylere takılmayın POZİTİF OLUN eminim bebekler göbişinize konacak
sağol cnm ..pozitifmiyim arsızlığamı vuruyorum kendimi inan bilmiyorum şöyle birşeylerle uğraşmasam kendimi dinlesem içimden gelen sesler neler diyo bir bilsen .bende şimdilik kulaklarımı tıkadım deliliğe vuryorum :)sende merkez arayışındaymışsın cnm.yücel beyide düşünüyosun galiba hakkında hayırlısı neresi ise orası olsun cnm bu işler belli olmaz merkez ararken hamile kalıvermişsin bir bak:)
evet canım yaa önceki günün yazılarını okuyunca baktım ki topiğimizi ağlama duvarına çevirmişiz sonra kendime kızdım herkesi üzdüm diye.. ama şuda var gerçekten hepimiz iyice dolmuşuz deşarj olmayı bekliyormuşuz.allah ağlatmasın inşaallah bizleride sevindirecek hayırlısıyla.eşim öğlene doru aradı beni kontrol ediyor hala ağlama faslım sürüyormu diye)) yok yok bugün iyiyim.hatta duyurulur!!!! itina ile bahar temizliği yapılır evde olunca kendimi temizliğe vurdum yoruluncada bilgisayarın başına geçiyorum )) dediğin gibi ağzı olan konuşuyor lafın nereye gideceğini bilmeden kulak arkası yapalım diyoruz ama o da belli bir şeyden sonra patlak veriyor...sen söylenenleri boş ver canım allah kuzunu sağlıkla kucağına almak nasip edecek inşaallah onun varlığı sana mutluluk versin..
ben de bu arada Ankara yakın olduğu için oradanda merkez araştırıyorum.şuan dr.gürkan timur un kliniği hakkında araştırma yapıyorum.aslında ilk bebek arayışı içindeyken iş yerimdeki bir arakadaş ısrarla bana ona gitmemi söylemişti türkiyeye ilk tüp tedavisini getiren dr.muş. aklımda şuan 4 yer var izmir,istanbul badezuzumun gittiği dr.yücel bey,pirayelerin gittiği dr. ve ankaradan timur bey.birde duymuşsunuzdur tutunmayı sağlamak için anne adayından kan alıp işlemlerden geçirip transfer esnasında rahim içerisine aşılama yapılıyormuş ve buda embriyonun rahime gömülüp tutunmasını sağlıyormuş.yaptırıp başarılı olan sonuçlar var. diğer topiklerde yaptıran varmı diye şuan araştırıyorum.allahtan hayırlısı olsun .seçim yapmak gerçekten çok zor...sağlıcakla kal canım..
sağol cnm evet çok şükür sonuda güzel olur inş. bende yımırtada bozuk spermde şekerim işimiz Allaha kalmış. inş. nasipte vardır annelik..yeme içme kısmına gelince ben sabah kahvaltı niyetine gofret, öğlen cips çekirdek, akşam anca yemek yiyen biri olarak normal beslenmeden çok uzağım meyve yemem et yemem sebze eh işte tek yediğim şey bakliyattır.süt içmem yoğurt yemem yani bunları biri hadi ye derse yerim öyle hiç birini ağzıma sürmüyo değilim ama hiç aklıma gelmezler hiç canım yemek istememiştir benim:)o yüzden adam akıllı şeyler yiyeyimde' olursa' yavrıcak afirka çöllerine düştüm sanmasın kendini:))))
canım şu an ağlıyorum ama sessiz sessiz ben de kimseyle paylaşmadım bu tedavimi dünden beri dağılmışım zaten hiç gitmiyomuşum gibi daha ne yaşayacağım acaba bildiğim tek şey eski ben değilim çooook şey gitti benden inan o sözlerden sonra bir anda herşeyi bırakasım geldi neye uğraşıyorum diye yüreğim çok yorgun be kızlarr gözümdeki yaşlar yüreğimden geliyo öyle çaresizim ki
hahahaha ben de yumurta yemiyorum diye kendi kendimi yedim bitirdim. ama benden beteri de varmış :) :) Gerçi benim ablam hamile kaldığını öğrendikten sonra ağzına bir lokma faydalı bişey sürmemiş aksine nerde çikülata cips sucuk lahmacun onları yemi yetmemiş süt peynir falan görmek istememiş ve her akşam düzenli olarak 1 kg dondurma yemiş biri olarak 23 kg olarak bitirdiği hamilelik döneminden sonra nasıl zıpır biz kız dünyaya getirdi aklınız şaşar, minik kuzumun aklı acayip çalışır walla bi görseniz bi de aktif bi de aktif... ne bileyim beslenemese o garibim besş-lenemezdi diye düşünüyorum. Ama bizim burumdakiler için beslenme önemli yine de diiimi ama, biz yinede nerde sağlıklı şeyler var onları yiyelim kızlar
sağol cnm evet çok şükür sonuda güzel olur inş. bende yımırtada bozuk spermde şekerim işimiz Allaha kalmış. inş. nasipte vardır annelik..yeme içme kısmına gelince ben sabah kahvaltı niyetine gofret, öğlen cips çekirdek, akşam anca yemek yiyen biri olarak normal beslenmeden çok uzağım meyve yemem et yemem sebze eh işte tek yediğim şey bakliyattır.süt içmem yoğurt yemem yani bunları biri hadi ye derse yerim öyle hiç birini ağzıma sürmüyo değilim ama hiç aklıma gelmezler hiç canım yemek istememiştir benim:)o yüzden adam akıllı şeyler yiyeyimde' olursa' yavrıcak afirka çöllerine düştüm sanmasın kendini:))))tavsiyelerini dikkate alıcam cnm sağol :)
aaa benim eski halimmm..kesinlikle kahvaltıda bi yumurta ye o zaman..çayınıda iç kahvenide.o zaman bunların zararı olmaz..
ben yoğurdumu kendim mayalarım..asla satın alınma yoğurt yemem mesela.alışkanlığım bu..ve beslenmede en önemli gıdalardan biri ev yoğurduymuş..çok zor olmuyo..hazır yoğurdu yiyeceğime hiç yemem daha iyi derim hep..mesela köyden süt alıyorum..kaynattığımda ondan içerim..haa domates salatalık yeme pek..zamanı olmayan meyve sebzeye hiç gerek yok geçekten.onların yerine mercimek nohut ye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?